Kategori: Russ2015

Friday

Hei!

Dagen i dag har gått i ett, men synes nesten det ble for dårlig å starte min gjenopptatte blogg-hobby med å la være å blogge allerede dag 2, så da får det heller bli et lite hasteinnlegg. Jeg får besøk nå om rundt 8 min, så har ikke all verdens tid med andre ord. Typen får besøk av noen kompiser for vors, så da slengte jeg meg på og inviterte noen venninner over også. Har endelig fått kjøpt med "Cards against humanity" som jeg ikke har spilt på sikkert 2 år, men som jeg har hatt lyst til å spille siden da. Så nå har jeg akkurat fått hentet det, så blir det vel litt spilling i kveld. Det blir bra, satser jeg på!

Tiidenes kjedeligste innlegg men nå ringte det på døra! 

Publisert: 02.12.2016 @ 20:05 Kategori: Russ2015 Kommentarer: 2

Russesykkel - OnTheRun

Hei♥

Oppdateringen ble litt sen herfra, men som lovet kom det i alle fall en. Nå kan jeg endelig si at det faktisk er fredag da, men den fredagsfølelsen jeg har hatt de to siste dagene er som blåst vekk. På en måte gjør blir det nesten enda bedre å slippe å stå opp til skolen i morgen da. Denne helga blir en rolig helg, må få fikset en del (ca.alle) julegaver, og så får vi besøk av morfar som bor et stykke utfor Bergen. Men jo - hadde en ganske interessant ettermiddag da, haha. Troor kanskje jeg kort har nevnt det før, men jeg og Hanna skal i alle fall ha russesykkel i russetiden. De fleste er sånn "what, russesykkel?" når vi sier det, men enkelt og greit er det bare fordi vi tenkte at russebil er ganske dyrt og i tillegg er det så vanskelig å samles og bli enige når vi er en stor gjeng på en russebil. Samtidig ville vi gjøre noe spesielt ut av russetiden, så av en eller annen grunn kom vi fram til ideen russesykkel. Omtrent ingen som vi har fortalt det til trodde at det faktisk kom til å skje, men i går kveld kom pappa hjem med sykkelen etter å ha vært og hentet den i Lillestrøm. 

Vi har ikke plass til den her hjemme i garasjen da, så i dag etter skolen skulle vi gjennomføre prosjet "flytt sykkelen til Hanna sin mormor". Pappa ble forsinket fra jobb, så dere skulle sett meg og Hanna der vi sto og stresset med å få den løs fra hengeren. Måtte til med både skrujern og litt av hvert - han hadde i alle fall sikret at det ikke skulle falle av tilhengeren, men planen var jo at han skulle hjelpe å ta den av. Vi skulle rekke en båt over til Stavanger da, og akkurat i sekundet vi nesten hadde gitt opp å få den løs fikk vi det til. Vel, å sykle sykkelen var ikke det enkleste da. Det gikk kanskje 5 meter før sykkelen havnet ut i veien, og etter vi hadde fått den opp på fortauet igjen, gikk det ca. 5 meter til før den gikk rett inn i et gjerde. Takk gud for at det var der i alle fall, ellers hadde vi havnet rett ut i vannet, haha. Trodde et sekund jeg skulle dø der. Det morsomste var når vi rundet hjørnet ned til kaien. Kødder ikke en gang - absolutt alle stirret der vi kom syklende på denne sykkelen, og det var ikke en av de høflige "kikke diskré og så snu seg vekk igjen". Det var bokstavlig talt stirring i flere minutter, og skulle nesten trodd at det var et romskip som nettopp hadde landet eller noe, hahah. Det var i alle fall en veldig interessant opplevelse der vi etterpå syklet gjennom Stavanger sentrum med mange lange blikk etter oss. Fikk i det minste sykkelen på plass til slutt, og det er lenge siden jeg har hatt en morsom ettermidddag. 

Nå har jeg ikke så mange bra bilder enda, men poster det jeg har foreløpig

Den skal selvfølgelig fikses på sånn at det blir litt mer "russete" og sånn, men det blir ikke før etter jul en gang. Synes nesten det var litt trist å forlate den hos mormoren da, det var jo bare så gøy å sykle/sitte oppi kassen, haha. Blir i alle fall veldig sporty i russetiden. 
Og om dere er veldig søte, kan dere få lov å like russesiden vår på Facebook her <---  

Publisert: 13.12.2014 @ 00:06 Kategori: Russ2015 Kommentarer: 1
hits