Kategori: Outfit

Fredagsantrekk

Hei♥

Genser - H&M // Skjørt - H&M

Endelig er det fredag, folkens! Har absolutt ikke fredagsfølelse i dag, men det gjør ikke så mye. Helg får jeg jo uansett. Dette ble i alle fall dagens antrekk. I går når jeg holdt på å rydde klær inn i skapet, fant jeg plutselig ut at jeg hadde en svart strømpebukse jeg ikke ante jeg hadde, så da ble det skjørt i dag. Viktig å pynte seg litt ekstra på fredager. Eller ikke. Men det er gøy uansett. I kveld har jeg bare innekveld med familien, og vi har nettopp spist en over gjennomsnittet god middag, så nå er jeg alt for mett. Om ikke lenge venter andre del av Idol, så da skal jeg nok få det med meg. Kanskje andre episode jeg ser av det denne sesongen, haha. Veldig oppdatert. 
Uansett - ha en herlig helg og kos dere kjempemye. Vi snakkes♥ 

Publisert: 28.11.2014 @ 21:32 Kategori: Outfit Kommentarer: 1

Birthday outfit

Hei♥

Om bare en liten stund skal jeg sette meg i bilen og kjøre til Yvonne, hvor jeg er invitert i bursdag i dag. Siden det ikke er noe planer om byen etterpå, tenkte jeg at jeg like godt kunne kjøre bort, sånn at jeg faktisk klarer å komme meg hjem siden tilbudet med nattbusser er alt for dårlig. Jeg har akkurat fått på meg finstasen, og sitter her pyntet og klar. Hadde litt god tid, så bestemte meg for å krølle håret. Elsker å få en liten forandring innimellom, er alt for sjelden jeg tar meg tid til å faktisk krølle det. Jeg har også endelig fått tatt i bruk min elskede rosa kjole med sløyfe på. Synes fortsatt det er en av de beste kuppene jeg har gjort på Nelly i og med at jeg betalte kun 89kr for den eller noe sånn. 

Okei, dette lyset er utrolig vanskelig å få til når det er over halvparten av lyspærene mine som ikke virker haha - men her har dere i alle fall kveldens antrekk. Satser på en gøy kveld med god mat og fine venner! Må nesten stikke nå sånn at Benni ikke blir stående å vente for lenge, men vi snakkes, og nyt fredagskvelden folkens♥

Publisert: 24.10.2014 @ 19:03 Kategori: Outfit Kommentarer: 1

Antrekk for kvelden

Hei!

Fikk utrolig dårlig tid i dag, så da måtte det bli mobilblogging istedenfor. Nødløsning, men det får gå. For øyeblikket sitter jeg på bussen på vei til Hanna. Vi skulle egentlig på et arrangement i dag, men det ble utsatt, så da går vi heller bare ut. Klarte til slutt å samle litt folk som gadd å bli med. Hadde en mistanke om at det bare kom til å bli oss to (igjen) en liten stund. Vi skal i alle fall først til en venninne av Hanna før det går videre til byen, og satser på at kvelden blir gøy!

Dette blir kveldens antrekk, og nå må det nevnes at disse bildene ble tatt før jeg klarte å søle glasur på toppen... Det er så typisk meg. Tenker at jeg kanskje bør bytte topp før jeg gjør noe sånn, men så gidder jeg ikke, så ender det opp med at jeg søler. Kan garantere at jeg ikke hadde sølt noe om jeg hadde byttet klær først haha. Jaja, får prøve å vaske det av hos Hanna.

Håper alle får en fin lørdagskveld da, snakkes??

Publisert: 11.10.2014 @ 15:59 Kategori: Outfit Kommentarer: 4

Bursdagsantrekk

Hei♥Dette blir kveldens antrekk - har ikke brukt denne kjolen på evigheter, så tenkte det var på tide. Jeg synes egentlig den er så fin, men den er litt stor i ryggen så derfor er den en smule irriterende også. I kveld skal jeg i alle fall i bursdag til Yasmin og Silje-Marie. Gleder meg, det blir sikkert kjempekoselig! Etter bursdagen drar vi på byen, så håper på en vellykket kveld der også. Haha, tidligere i uka laget jeg og Hanna kort til dem, og for at jeg skulle huske hvor jeg la dem i dag, tok jeg bilde - der er min hukommelse liksom. Vel, jeg vet hvor de er nå i det minste, så da gjenstår det bare å se om jeg husker å ta dem med! 
Håper alle får en kjempebra lørdagskveld, vi snakkes♥

Publisert: 20.09.2014 @ 16:58 Kategori: Outfit Kommentarer: 11

Gårskveldens antrekk

Hei♥Dette ble gårskveldens antrekk - vurderte en stund om jeg skulle bytte, siden var redd det skulle bli litt kaldt, men bestemte meg for å bare ha det på. Det gikk ganske greit, så da var jeg fornøyd. Det ble i alle fall en koselig kveld, selv om det ikke var den beste kvelden på byen. Var litt lite folk og ikke så mye gang som vanlig, men kan jo ha noe med at det regnet helt sykt mye. Kan nesten ikke huske sist det regnet så mye. Jeg koste meg uansett da, og håper bursdagsbarna også gjorde det. Får heller ta det igjen på byen en annen gang. 

I dag har jeg for det meste bare ryddet litt etter i går og slappet av. Møtte Silje utover dagen og så gikk vi en tur før vi endte opp hjemme hos henne noen timer. Tok turen hjemover litt senere, fant ut det ikke skulle bli så sent siden mamma og pappa har vært på hytta og jeg ikke har sett dem i helga. Nå tenker jeg å ta en varm dusj og så avslutte kvelden med noen serier, før det er på igjen med en ny skoleuke. Uffff, helgen går alt for fort. Uansett - vi snakkes♥

Publisert: 07.09.2014 @ 21:32 Kategori: Outfit Kommentarer: 2

Dagens antrekk

Hei♥

Da er det bare en dag igjen til helg, folkens! Det blir herlig. Regner med at det skal bli litt ekstra godt med helg nå som vi faktisk har vært på skikkelig på skolen et par dager. Akkurat det er noe jeg har savnet - den gode helgefølelsen man får når man endelig er ferdig på skolen/jobb på fredag og kan gå hjem og ta helg med god samvittighet. Nå prøver jeg ikke å si at jeg har hatt dårlig samvittighet de andre helgene da haha, men det kjennes bare enda bedre når man faktisk har fortjent det. 

Dette ble dagens antrekk, helt til det ble erstattet med treningstøy. Kom hjem for en stund siden og har akkurat fått dusjet, så nå blir det bare avslapning resten av kvelden. Kjenner at det ikke kan bli en alt for sen kveld, jeg begynner å bli trøtt allerede. Tok meg selv i å skrive at det ikke kan bli en "alt for sen trøtt" haha så det sier vel kanskje noe. Regner med det blir en episode med Drop Dead Diva, og litt mer lesing i boka mi. Har kommet et lite stykke i alle fall, og så langt er den spennende, så jeg ser fram til resten. 
Ha en fin kveld videre da, snakkes♥ 

Publisert: 04.09.2014 @ 20:36 Kategori: Outfit Kommentarer: 6

Kveldens antrekk

Hei♥

Nå er det bare en liten stund til jeg springer ut dørene igjen for å rekke bussen. Planen for i kveld er nemlig Lars Vaular konsert. Blink-festivalen i Sandnes har jo nettopp startet og i den anledning holder Lars Vaular gratiskonsert. Nå kan jeg vel ikke akkurat påstå at jeg er superfan - har vel hørt kanskje 4 sanger haha - men hallo, han er fra Bergen♥♥
Så når han først er her, måtte jeg jo ta meg en tur. Selv om jeg så han på Hove også da.
Etterpå tar noen av oss jentene turen videre til Hanna og er der en stund, før det blir ut på byen. Satser på en veldig gøy kveld, selv om det var en del som ikke kunne bli med. Blir jo alltid litt sånn i sommerferien. Uansett - her har dere i alle fall kveldens antrekk.
Snakkes♥

Publisert: 01.08.2014 @ 18:46 Kategori: Outfit Kommentarer: 3

Gårsdagens antrekk!

Hei♥

Ble litt sen oppdatering her, men har vært på jobb i dag så da ble det bare sånn. Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og er klar for en koselig kveld med familien. Orket ikke å finne på noe spesielt etter jobb, blir alltid så sliten selv om jeg bare jobbet 4 timer. Selvfølgelig blir det ikke til at jeg aldri gjør noe på lørdager etter jobb haha, men siden jeg uansett omtrent ikke har vært hjemme de siste helgene så er det litt herlig. Snart skal vi i alle fall ha pizza, og så tror jeg mamma snakket om at vi kanskje skulle lage brownies så jeg satser på det haha. 

Siden jeg sluttet tidlig i går fikk jeg benyttet sjansen til å ta noen bilder før lyset forsvant, så dette var altså gårsdagens antrekk. Skjørt og genser viste jeg jo i sist innlegg, og strømpebuksen har jeg sikkert hatt siden jeg var 12 så den aner jeg ikke hvor er fra. Nå er det vel snart mat, så vi snakkes♥

Publisert: 16.11.2013 @ 20:12 Kategori: Outfit Kommentarer: 4

Girly outfit

Hei♥

Er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra skolen, og nå venter jeg egentlig bare på middag. Var egentlig sulten, helt til jeg fant ut vi skulle ha fisk til middag (hehe). Neida, det er ikke såå ille, det er bare ikke så godt heller. Blir ikke så veldig mye bedre av at foran meg har jeg en fransk-framføring som må gjøres ferdig i dag. Skal ha den i morgen, og jeg er enda ikke ferdig å oversette og i tillegg skal jeg lage powerpoint og øve. Det kan sikkert ta litt tid, men har jo hele natten om nødvendig så det skal vel gå fint haha. 
Ellers kommer i alle fall november-bakgrunnen ut i dag. Tok meg tid til å lage den i går etter å ha holdt på med fransken i flere timer.

Dette er forresten kjolen jeg snakket om i går. Den jeg har lett sånn etter for jeg er forelsket i den haha! Snakkes♥

Publisert: 05.11.2013 @ 16:35 Kategori: Outfit Kommentarer: 2

Kveldens antrekk

Hei♥

Har ekstremt dårlig tid nå, for jeg blir hentet hvert øyeblikk, men tenkte å bare oppdatere før jeg går. Får alltid dårlig tid. Før i dag begynte jeg å brette klær frivillig for mamma, og det skjer aldri når jeg har god tid, men når jeg har dårlig tid skal jeg selvfølgelig presse inn sånne ting også. Haha, meg i et nøtteskall. Rekker ikke å skrive mer nå, men dette er i alle fall kveldens antrekk. Etter bowlingen da selvfølgelig. Gidder ikke å gå i kjole og høye hæler på bowling, så skifter før jeg drar videre. 
Snakkes♥

 

Publisert: 18.10.2013 @ 17:05 Kategori: Outfit Kommentarer: 4

Antrekk 08.08.13

Hei♥

Begynner å få litt dårlig tid her, så dette blir et lite hasteinnlegg. Skal nemlig inn til Stavanger med Maren og Benni, og må derfor rekke båten som går 12.45. Håper jeg... Kan være smart å sjekke nå først. Tar meg et kvarter å gå ned også, så må beregne god nok tid i alle fall, for er litt synd å miste den båten. 
I går var jeg faktisk ute og jogget. Første trening på en stund, så var litt spent på hvordan det skulle gå, haha! Har jo vært borte en god stund, så har ikke blitt mye tid til trening. Kondisen var ikke like ille som forventet faktisk. Altså, jeg merker jo at den ikke er på topp akkurat, men jeg klarte i hvertfall å jogge hele tiden. Var utrolig herlig å jogge igjen egentlig, tok til og med den lange turen uten å tenke over det en gang. Haha, "lang" i et relativt begrep da... Hvis jeg skal jogge over 5 kilometer tar jeg uansett ikke den løypa! Fikk litt sjokk på turen da, for jeg jogget den veien jeg gikk hver dag når jeg gikk på barneskolen, men nå har jeg ikke vært på den veien på en stund, og plutselig var det sånn sykt med hus der. Liksom, ikke bare sånn ett-to nytt, men sånn mange rekkehus og ja... Det var bare helt annerledes!
Uansett, tenkte å vise dere hva jeg har på meg i dag. Hadde tenkt å ta bilder ute siden det er så fint vær, men å finne en plass til kameraet der var ikke det letteste, og ingen andre er hjemme.. Dette ble liksom det mest vellykket og det sier vel sitt. I tillegg fikk jeg jo bare sol i øynene, haha! 

Nå må jeg nesten gjøre meg helt klar til å gå, så snakkes vi♥ 

Publisert: 08.08.2013 @ 12:20 Kategori: Outfit Kommentarer: 7

sommerslig antrekk

Hei♥

I dag titter endelig solen fram igjen, og temperaturen har vippet over 15 grader. Det feirer jeg med et litt mer sommerslig antrekk, og satser på at temperaturen holder seg utover dagen. Skal snart ned til kaien her, og møte Maren som kommer med båten. Vet ikke helt hva vi skal gjøre i dag, men finner vel på noe gøy. Prøvde å ta noen bilder til dere i dag, men søsteren min aka min personlige fotograf er ikke hjemme, og jeg har ikke fjernkontoll enda som gjør at fokuset kommer helt feil hvis jeg bruker selvutløser. Da var det eneste jeg sto igjen med broren min, og det funker vel greit nok, men innstillingene kunne nok vært litt annerledes... Rekker ikke å redigere nå, men dere overlever vel.

k


Haha, var utrolig lyst ute, så jeg har vel hatt bedre dager når det kommer til bildene, meeen jaja... Vi snakkes nok senere i hvert fall♥

 

Publisert: 27.06.2013 @ 12:11 Kategori: Outfit Kommentarer: 5

søndagsantrekk

Hei♥

Rakk ikke å blogge ett innlegg til i går, for jeg var vel hjemme rundt halv 11, og da satte jeg meg til å se film med søsteren, broren og søskenbarnet mitt. Skulle egentlig ha vært barnevakt for dem i går, men slapp å være det siden jeg allerede hadde planer. Vi var i alle fall på Pastabakeriet i Sandnes i går, og det var så utrolig koselig. Så herlige jenter, alle sammen♥
Vi satt der egentlig bare en del timer, og snakket og spiste litt. Jeg koste meg i allefall kjempemye!  

I dag skal jeg og broren min ha familieselskap, så det kommer vel en del folk her i 6-tiden tror jeg. Så dagen i dag skal jeg nok bare forberede litt og være ute og nyte det fine været. 

Kjøpte denne jumpsuiten i fjor, og synes den er litt søt, men den klumper seg alltid litt nede så det er litt synd.. Uansett, vi snakkes sikkert etter selskapet i kveld eller noe sånn ♥


Publisert: 16.06.2013 @ 12:23 Kategori: Outfit Kommentarer: 4

Dagens outfit

Hei♥

Om ikke så lenge setter vi oss i bilen, og kjører hjem igjen. Først må jeg bare pakke sammen tingene mine, og kanskje spise enda litt mer kake, heheh... Er litt synd vi må sitte 6 timer i bil i dag, siden det plutselig var fint vær i dag, men foretrekker uansett fint vær over regn selv om vi bare skal sitte i bil. Nå får jeg vel bare logge ut, og bli ferdig med de siste tingene mine, så snakkes vi sikkert senere♥

 

Publisert: 09.06.2013 @ 10:41 Kategori: Outfit Kommentarer: 6

outfit fra bursdagen

Hei♥

Rakk ikke å oppdatere med outfit i går, men tenkte heller å ta det nå. Hele dagen gikk i ett, for vi ble stående på kjøkkenet med cupcakene fra ett til fem eller noe, med bare en pause mens vi spiste litt og så litt Glee mens de var i ovnen. Etterpå måtte vi bare fikse oss, og så reiste vi opp til lokalet der selskapet skulle være. 70-års dagen var egentlig helt grei. Det var masse god mat, men enda flere personer som jeg ikke ante hvem var og aldri har sett før. For å si det sånn var jeg en av de fem som dro ned gjennomsnittsalderen der ganske mye, haha! Vi gikk litt etter desserten, for da gadd vi ikke å være der mer. Vi gikk hjem og avsluttet kvelden med noen episoder Glee. 
Legger sikkert ut litt flere bilder fra selve bursdagen senere i dag, så vi snakkes da. Nå tror jeg det kommer litt folk her, så skal vi spise mer mat og kaker. Er vel egentlig det eneste vi har gjort i dag. Mamma og de sa at vi skulle komme opp og hjelpe å rydde, så vi kom opp.. Men bare for å spise mer kaker, så gikk vi igjen, heheh! Men uansett.. snakkes♥

Publisert: 08.06.2013 @ 16:19 Kategori: Outfit Kommentarer: 2

Outfit 06.05.12

Hei♥

Nå er engelsk-tentamen også gjennomført, og jeg har akkurat vært ute å passet Nora.  Er på vei ut døra igjen, for jeg og Benni skal på kino. Fikk en gratisbillett på skolen for en stund siden, fordi vi deltok i en undersøkelse, men siden den bare kan brukes i ukedaget tenkte vi å ta det i dag. Vi skal se Spring Breakers, og den har jeg hatt lyst å se såå lenge så jeg håper den er bra. 

Ææ, følte nesten det var sommer♥

Har forresten tenkt på å begynne på en sånn 10 days challenge på bloggen. Haha, er litt teit, men virker litt gøy også. Får i alle fall litt variasjon da, så jeg får se om jeg starter på det snart. Vi snakkes i alle fall!

 

Publisert: 06.05.2013 @ 17:30 Kategori: Outfit Kommentarer: 3

Antrekk fra i går

Hei♥

Søsteren min hadde som sagt familieselskap her hjemme i går, og det var vel koselig nok det. Var ikke så mange folk, for vi hadde feiret litt på hytta sist helg med en del av slekta, så de var ikke her i går da. Nevnte også at jeg skulle ut og øvelseskjøre, og må vel si at det gikk relativt fint. Ingen ble overkjørte, bilen er like hel og både jeg og pappa kom oss hjem igjen så må vel si meg fornøyd. Nå må jeg nesten begynne å øve litt til en prøve vi har i geografi i morgen. Visste ikke en gang hvilket kapittel det var før i dag, så trenger den øvingen jeg kan få! Vi snakkes senere om jeg rekker♥

Publisert: 25.02.2013 @ 17:26 Kategori: Outfit Kommentarer: 3

Gårsdagens antrekk!

Hei♥

Hadde egentlig tenkt å poste dette innlegget i går, men som alltid fikk jeg det veldig travelt rett før jeg skulle gå, så da hadde jeg ikke ekstra tid til å blogge. Ikke at bildene ble så veldig bra heller, for ingen (merk: min søster) var hjemme til å ta bilder så måtte bruke selvutløser... Var og feiret bursdagen til ei venninne, så det er der jeg brukte dette antrekket. Bursdagen var veldig koselig forresten!

Senere i dag får vi besøk av en del folk. Søsteren min skal feire familieselskap, så da blir det vel litt mer kaker og kos. Nå først skal jeg vel egentlig få gjort litt mattelekse, øvd på geografiprøve og så tror jeg at jeg skal ut og øvelseskjøre med pappa. Tror egentlig ikke jeg kommer til å få gjort de to første, men må vel begynne med å gå å kle på meg, så vi snakkes senere♥

 

 

Publisert: 24.02.2013 @ 11:56 Kategori: Outfit Kommentarer: 5
hits