Kategori: Musikk

Workout motivation music

Okei, jeg må bare begynne med å meddele at jeg jogget en mil(!) i går, og det verste var at jeg egentlig bare ville fortsette når jeg var hjemme igjen. Vet ikke om det var det friske høstluften eller den gamle treningslista jeg gravde frem som gjorde det, men det var bare så utrolig motiverende. Lurte en stund på om jeg burde vurdere å få meg selv inn til en mental undersøkelse, for jeg jogget bokstavlig talt med et smil om munnen og hallo - hvor ofte skjer det liksom? Kanskje for andre treningsentusiaster, men for meg - aldri. Som regel er det mer sånn "okei, bare til neste bakketopp nå" og "du klarer tre lyktestolper til". Vel, det var i alle fall utrolig herlig, og satser på at jeg klarer å holde den treningsmotivasjonen oppe en stund til. Ikke at jeg har så mye å skryte på meg etter denne ene gangen haha, men det er jo lov å håpe. 

Tenkte egentlig at jeg kunne dele spillelisten jeg brukte med dere. De fleste sangene er det egentlig en god stund siden jeg la til - fant den bare plutselig igjen - men så la jeg til noen nye sanger også. Har ikke hørt igjennom hele lista selv en gang, så er kanskje litt forskjellig som dukker opp, men jeg synes sangene jeg hørte funket bra i alle fall! 

Lista kan dere finne her 

Håper dere kan få litt nytte av den da! Vi snakkes♥

Publisert: 06.10.2014 @ 14:24 Kategori: Musikk Kommentarer: 11

Trekklivet

Hei♥

Fikk litt tid til blogging allikevel siden Silje er i dusjen akkurat nå. Vi ble nettopp ferdige på jobb, og er ikke helt sikker på hva vi skal finne på resten av ettermiddagen/kvelden enda, men finner vel på noe. Vi kom opp i syv-tiden i går etter at jeg hadde øvelseskjørt opp. Kvelte ikke bilen en eneste gang, så er ganske stolt haha. Og det var første gang mamma satt på med meg, så hun var litt stressa på de smale, svingete veiene, men vi kom oss opp. 
Er i hvert fall ganske herlig å bo i leiligheten alene med Silje her oppe. Leiligheten hører til caféen i trekket, så vi må lage mat på det kjøkkenet og sånn, så er litt rart å bare være her når det er stengt, men haha ganske gøy. 

Random arkivbilder fordi jeg ikke får lagt til noen bilder på macen nå. 

Håper alle får en fin lørdagskveld, så snakkes vi♥

Publisert: 22.03.2014 @ 17:29 Kategori: Musikk Kommentarer: 0

Innafor

Hei♥

Første skoledag er unnagjort og det gikk vel egentlig ganske greit. Kan ha en del med at jeg hadde veldig kort skoledag da men ja haha. Begynte ikke før 10 og sluttet 13, så var der ikke så mange timer. Greit nok med en rolig start da i alle fall. Satser egentlig på at hele uka blir ganske rolig, er ikke helt innstilt på å begynne helt med skolearbeid enda. I dag ble i alle fall Benni med meg hjem etter skolen så vi har bare slappet av og (selvfølgelig) sett Modern Family. Haha genial serie. 

Denne sangen gjorde bare hele morgenen litt bedre haha. Vinterferie-minner♥

Men kom plutselig på at jeg hadde planer om å rydde rommet i dag, så må vel komme i gang før jeg ombestemmer meg igjen. Mamma har mast på meg litt for lenge nå, så må nesten gjøres. Vi snakkes♥

Publisert: 03.03.2014 @ 21:09 Kategori: Musikk Kommentarer: 0

Miley Cyrus!!

Hei♥

Vet dere hva jeg har glemt å fortelle dere?? JEG OG BENNI HAR KJØPT BILLETTER TIL MILEY CYRUS KONSERTEN I MAI!! Skjønner ikke hvordan jeg har glemt å fortelle det, bestilte jo billetter på onsdag liksom haha. Uansett, 28. mai skal vi altså på konsert med Miley Cyrus aka Hannah Montana. Gleder meg så utrolig mye, har likt henne siden Hannah Montana begynte å gå på Disney Channel, og selv om hun har forandret seg en del.. ehh ganske mye... så blir det sykt gøy! Endelig skal jeg få se henne live!! 

Ha en fin lørdagskveld. Snakkes♥

Publisert: 14.12.2013 @ 18:01 Kategori: Musikk Kommentarer: 2

Change me

Hei♥

Ble litt sen oppdatering her - igjen. Tanken på at jeg skal blogge slår meg aldri før utpå kvelden en gang. Uansett er vi i gang med en ny uke igjen. Kjente det var ekstra tungt å stå opp i dag, og hadde veldig lyst å bare legge meg tilbake i senga, men jeg kledde på meg, spiste frokost og kom meg på skolen allikevel. Når det er mørkt og kaldt ute, i tillegg til å være mandag så blir det liksom med en gang litt ekstra vanskelig å stå opp. Jeg forbinder mørketid med jul da, så det går vel egentlig heelt fint. Skal ikke klage i alle fall. 
Så er det til mandagens tradisjon - MusicMondays. Åh, stemmen hans er så fin♥

 

Ellers holder jeg på å lage en spilleliste med julemusikk, så om dere har tips - legg igjen en kommentar! Snakkes♥

Publisert: 02.12.2013 @ 20:42 Kategori: Musikk Kommentarer: 1

Rollercoaster

Hei♥

Om ikke lenge har jeg planer om å ta en tur på trening. Ååh, det er så herlig å ikke ha noen prøver å øve på i dag! Føler ikke jeg har så veldig mye skolemotivasjon for tiden, vil egentlig bare at det skal bli juleferie, men skal klare å holde ut til da i alle fall. Hjalp litt på motivasjonen at jeg fikk 5+ på både matte- og gymprøve da. Heheh måtte bare nevne det, spesielt siden jeg var såå usikker på denne matteprøven. Tenkte uansett å vise dere sangen fra MusicMondays denne uken. Tradisjonen har skiftet litt fra mandag til tirsdag men jajaaa.

  

Antageligvis unødvendig å si at jeg elsker den, men ja haha... Kinda obsessed♥

Publisert: 26.11.2013 @ 18:16 Kategori: Musikk Kommentarer: 2

PYD

Hei♥

For øyeblikket sitter jeg på skolen fordi jeg skal på foreldresamtale om en time og rekker ikke å reise hjem og tilbake før det, så da sitter jeg bare å venter her. Hanna har vært her til nå da, men hun skulle på jobb, så nå er jeg her alene haha. Hadde planer om å jobbe litt med matte, men glemte matteboka hjemme så da ble det ikke til det heller.
Siden det ble litt sen oppdatering i går rakk jeg ikke å legge ut MusicMonday for denne uken, så da gjør jeg det heller i dag.

I basically died♥♥♥

 

Publisert: 19.11.2013 @ 15:42 Kategori: Musikk Kommentarer: 0

All bad

Hei♥

Har vært litt fraværende fra bloggen i dag, enkelt og greit for jeg ikke har orket å gjøre så mye mer før nå. Nevnte jo i går at jeg hadde vondt i hodet, men smart som jeg er trosset jeg det og gikk på trening allikevel. Har hørt at det skal hjelpe mot vondt i hodet, men det teller kanskje ikke når jeg har feber i tillegg? haha. Trodde jeg skulle dø mens jeg var der, men kom meg til slutt hjem og tok en rask dusj før jeg sovnet innen klokken var åtte. Jeg sov til 10 i dag, om man ser bort fra at jeg våknet for å gjøre meg klar til skolen men fant ut at jeg var ikke i form til det, før jeg spiste frokost. Resten av dagen har jeg tilbragt i senga, så har ikke noe spennende å oppdatere med uansett. I morgen er Malawi-dag, som nesten er fri utenom at vi må samle inn penger da, så slipper å tenke på om jeg er i form eller ikke til å dra på skolen i morgen i alle fall. 

Avslutter bare med å legge ut "All bad" av Justin, siden jeg brøt tradisjonen i går. Hadde planer om det, men sovnet jo, så da blir det heller i dag.

 

#promotering :PP 

Vi snakkes♥

 

Publisert: 12.11.2013 @ 21:38 Kategori: Musikk Kommentarer: 0

Bad day

Hei♥

Kom litt senere hjem enn forventet i dag, så hele tidsplanen min har blitt litt forskjøvet (hahah, når hadde jeg noen gang en tidsplan??). I alle fall kom jeg nettopp hjem fra skolen, siden vi var på sånn foredrag-ting i forbindelse med entreprenørskap og det sluttet ikke før 16.00. Rakk ikke båten hjem, så da måtte jeg ta tog+buss og da tar det fort litt tid. I tillegg var jeg innom en H&M-butikk for å sjekke om de hadde kjolen jeg har blitt forelsket i inne i størrelsen min, og gjett hva? De hadde den!! Haha, har lett i sånn 5 butikker allerede så det var på tide. Har egentlig en del å gjøre og vet ikke helt hvordan jeg skal få tid til det selv om det er småting da haha. Jeg må lage konsert-video, ta bilder til innkjøpsinnlegg, lage kalender for november siden vi faktisk er på 4. november og viktigst av alt - oversette hele framføringen min fra norsk til fransk. Det kommer til å ta tid! Føler jeg hadde mer på denne listen, men burde vel skrevet det ned når jeg faktisk tenkte på det. Kommer vel på det etterhvert. 

Må vel avslutte med mandagstradisjonen min. "Bad day" heter sangen til Justin denne uken, og det er vel unødvendig å si at jeg elsker sangen denne uken også♥

 

Snakkes♥

Publisert: 04.11.2013 @ 18:01 Kategori: Musikk Kommentarer: 0

Recovery

Hei♥

Tenkte bare kort å nevne at headeren/designet jeg har nå er veldig midlertidig. Når jeg i går var innpå bloggen min og innså at jeg fortsatt hadde sommerdesign når det snart er november fant jeg ut at jeg bare måtte få det vekk. Skal nok jobbe litt mer med det når jeg får tid.

Det er mandag igjen i dag, og derfor fortsetter jeg bare den nye faste tingen min, med å legge ut Justin sin nye sang.
Som de andre ukene - jeg elsker den♥

Publisert: 28.10.2013 @ 20:41 Kategori: Musikk Kommentarer: 4

Hold tight

Hei♥

Som jeg lovet - 2 innlegg i dag haha! Og jeg må jo bare fortsette min nye mandags-tradisjon med å legge ut sangen fra Music monday av Justin her. 

 Buy, gift, share

Publisert: 21.10.2013 @ 21:30 Kategori: Musikk Kommentarer: 2

All that matters

Hei♥

Første skoledag etter høstferie er unnagjort, og det var ikke så ille å være tilbake da. Sier ikke at jeg hadde takket nei til lengre ferie akkurat, men det var greit nok. I dag i alle fall. Kan være jeg klager litt mer når vi skal ha prøver og sånn haha. Uansett, jeg spratt i hvert fall opp av senga i dag, for MusicMondays fortsetter jo, så da måtte jeg jo få kjøpt den nye sangen til Justin før skolen. Fortsetter promoteringen, så jeg deler den med dere denne uka også. Forbered dere på det hver mandag. Just sayin'.

Elsker den! Personlig synes jeg den er bedre enn Heartbreaker til og med♥

Publisert: 14.10.2013 @ 20:40 Kategori: Musikk Kommentarer: 3

Heartbreaker

Jeg er forelsket♥

Publisert: 07.10.2013 @ 12:26 Kategori: Musikk Kommentarer: 2
hits