Arkiv måned: desember 2014

All these choices

I går kveld satt jeg og så litt på ulike universiteter og sånn. For det er faktisk bare 172 dager til jeg er ferdig med hele videregående. Det er liksom litt på tide å tenke på hva jeg vil videre. For en god stund siden var jeg helt sikker på at jeg ville til New York å studere fashion management og entereprenørskap i et halvt år. Når bekjente spurte hva jeg skulle etter videregående, var det det jeg svarte - at jeg skulle til New York. Så begynte jeg å tvile litt, følte det ble for mye penger på noe som for meg egentlig var mer gøy enn "ekte" studie. Fant etterhvert ut at jeg heller ville til England å studere markedsføring der, og til nå nylig var jeg fast bestemt på at det var det jeg ville. Så når jeg da ble spurt hva jeg skulle etter videregående, så var det naturligvis det jeg svarte. Men nå - nå aner jeg ikke lenger.
Rett før juleferien hadde jeg en samtale med rådgiver på skolen, og på mange måter var det utrolig nyttig å snakke med henne, men samtidig så blir jeg bare mer og mer usikker. Det er så utrolig mye å velge mellom. Ulike land, ulike studieretninger, ulike universitet. Hvordan skal lille meg klare å velge fra alt som finnes, når jeg ikke en gang klarer å velge hva jeg vil ha til middag i morgen? 
Jeg vil jo alt. Det finnes jo uendelig med muligheter, og jeg drømmer meg bort i alle sammen. Hawaii, Sydney, Brighton, København, New York, Singapore. Listen fortsetter i det uendelige. Jeg vil ut i verden å oppleve ting. Nye kulturer, nye mennesker, nye steder. Men hvordan skal jeg klare å velge det som er rett?
Jeg vil jo velge noe som er interessant, noe som er spennende, samtidig som jeg vil velge noe som jeg kan fortsette med i framtiden. Noe som kan gi meg en karriere.
Jeg har i det minste bestemt meg for hva jeg vil studere - tror jeg. Det er ett steg i riktig retning. Det er lenger enn jeg var for noen måneder siden. Nå gjenstår det å finne ut hvor jeg vil dra. Hva jeg har råd til. Hvor jeg vil trives best. Uansett hva jeg velger så blir det et nytt eventyr. Jeg får oppleve mer av denne verdenen. Om det blir et eventyr på andre siden av landet eller andre siden av verden vet jeg ikke enda. Men jeg vet at jeg gleder meg.  

Publisert: 29.12.2014 @ 14:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Partypack

Hei♥

Denne bloggingen har sklidd helt ut i det siste, men blir vel litt sånn når bloggen ikke blir helt prioritert. Vel uansett - i dag har vært en av de dagene jeg ikke har gjort en dritt egentlig. Eller, det vil si - har faktisk fått pakket ut kofferten etter morfar nå, selv om det tok et par timer sammenlagt. Kom hjem fra Hanna rundt halv 12 i dag, og for det meste har jeg bare sett How I Met Your Mother. Programmet er alt for genialt og søndager er jo dagen for å gjøre sånn. Mamma og de dro på hytta i dag, så har fått en meterlang liste med ting jeg må gjøre og ting jeg må huske. Kunne kanskje vært litt produktiv og fått krysset noen av de tingene av på lista da, i og med at dette blir den eneste dagen jeg egentlig har tid, men nei - er litt for lat til det. Kan være jeg tar meg en liten luftetur etterpå da, føler jeg trenger frisk luft, og med musikk på ørene er det jo ganske herlig. Av og til skulle jeg ønske jeg hadde hund, da har jeg liksom en grunn til å gå ut og. 

ÅÅ forresten - når jeg kom hjem og inn på rommet mitt tidligere i dag, kom jeg hjem til denne pakken fra mamma og pappa. Tror kanskje de synes det er litt trist at jeg ikke kan være med de på hytta nå i julen, men sånn er det når jeg må jobbe. Var i alle fall en superkoselig overraskelse. 

 

Nei - nå er det på tide å komme seg opp av sofaen og gjøre noe annet, så vi snakkes heller♥

Publisert: 28.12.2014 @ 19:35 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Julaften 2014

Hei folkens, hvordan har julen deres vært så langt? Her inne har det vært stille en del dager nå, enkelt og greit fordi jeg nå i julen har koblet litt ut og istedenfor brukt tiden med familie. Det er jo det julen handler om, så for meg ble det i alle fall sånn. Jeg har i alle fall kost meg kjempemye så langt. I og med at morfar bor på en såpass liten plass er det ikke så alt for mye å finne på, så her får vi slappet helt av med litt kortspill, julefilmer og bare kos. 

Julaften i går var superkoselig og veldig vellykket. Dagen startet med Tre nøtter til Askepott på TVen, men fikk ikke med meg så mye før vi tok turen bort til noen sånn folk her for å levere litt gaver og bare si god jul. Filmen er jo egentlig litt tradisjon da, men etter så mange år strekker ikke alltid tålmodigheten min helt til, haha. Etterpå fortsatte vi bort til søskenbarna våre for den tradisjonelle julegrøten med mandel i. Ble dessverre ikke noen mandel på meg, men så er jeg heller ikke så glad i marsipangris så jeg overlever. Utpå kvelden samlet vi oss hos morfar til pinnekjøtt og gaveåpning. Er utrolig takknemlig for alle gavene jeg fikk. Hadde ikke noen forventninger egentlig, og da kan jeg ikke bli noe annet enn fornøyd.Haha, tok seriøst forever å laste opp disse bildene her men gikk til slutt da. i morgen reiser vi i alle fall hjem igjen, så vet ikke om vi snakkes i morgen siden da er vi ikke hjemme før på kvelden og så skal vi rett på julekvelds hos søskenbarn og tante der, men skal se hva jeg får til. Ha en fortsatt fin jul da♥

Publisert: 25.12.2014 @ 22:38 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

The last days

Hei♥

De siste dagene har gått i ett med juleforberedelser. Vi reiser til morfar for å feire jul der om en stund, så da måtte alt være klart til i dag. Fikk jo kjøpt noen julegaver på fredag, men de resterende måtte jeg ta på lørdagen. Siden jeg skulle i bursdag utover kvelden dro jeg bare så fort etter frokost som mulig, Selv om jeg egentlig fikk unnagjort det som skulle gjøres relativt kjapt var jeg ikke hjemme før halv tre, og da fant jeg ut at jeg hadde sånn omtrent 10min på meg før jeg skulle ta bussen til Hanna. Pakket bursdagsantrekk og det jeg trengte superfort, og rakk bussen ganske fint, så da var jeg jo fornøyd i alle fall. Har lite bilder fra bursdagen, var i bursdag til Grethe som eeendelig ble 18, men det var i alle fall superkoselig. I tillegg til at vi fikk servert utrolig god mat. Vellykket kveld i hvertfall! 
Gårsdagen gikk også for det meste til juleforberedelser. Vi hadde blant annet litt besøk og utvekslet julegaver og sånn, jeg måtte pakke inn alle julegavene som skulle deles ut på skolen i dag, vi dro på besøk til farmor og jeg måtte pakke til vi reiser i dag. Ble sånn sett en ganske hektisk dag, likevel klarte jeg å finne en gammel sudoku-bok og begynte å løse det. Hahah, er det mulig? Liksom når gjør jeg noen gang egentlig sudoku? Sånn ca. aldri, utenom når jeg plutselig har 1000 ting som burde bli gjort. Var ganske flink da, klarte jo til og med de som hadde vanskelighetsgrad "hard" :PpNå skal vi reise øyeblikk, så må bare bli ferdig med de siste tingene og så kan jeg sette meg i bilen med teppe, pute og musikk på ørene. Gleder meg allerede. Vi snakkes i alle fall♥ 

Publisert: 22.12.2014 @ 15:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Favorite christmas activity

Hei♥

Ble litt sent herfra i dag, men har ikke tatt meg tid til å sette meg ned med macen før nå. Selv om vi har juleavslutning på skolen på mandag er det jo egentlig ferie nå - og gud så herlig! Dette har jeg ventet på siden.. eh, høstferien? Det er i alle fall utrolig herlig å ha matte halvdag overstått, følte det gikk greit men tør egentlig ikke si sånn for da tenker jeg at karma slår tilbake på meg og gir meg 2er.
Ellers var planen at jeg skulle være barnevakt for Ruth Helen og Stian i dag, men Stian gikk til en kompis for å sove der og Ruth Helen klarer seg vel egentlig alene. Vi tok en tur til IKEA og Kvadrat for litt julegavehandling da. Ble ikke helt ferdig, så skal en liten tur i morgen også, men da er det ikke like mye som gjenstår i alle fall. I dag skulle jeg ha min store julegave-innpakking-dag, men innså fort at det ikke ble så mye ut av det siden jeg bare har en del halve gaver. Fikk pakket inn noen da, og i følge tradisjonen min må jo julebrusen og julemusikken være på plass. Koste meg like mye som vanlig, haha skjønner ikke hvorfor jeg liker det så godt, men det er vel noe med julestemningen . Lyset blir aldri så bra når det er mørkt ute, men et lite bildedryss måtte det bli likevel. Nå skal jeg finne senga om ikke lenge tror jeg - eller det vil si, jeg skal legge meg under dyna, men det blir nok litt serietitting før jeg faktisk skal sove. Vel uansett - vi snakkes♥

Publisert: 19.12.2014 @ 23:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Juletrepynting

Hei♥

I likhet med i går, er det matte som står på planen for i dag. Gårsdagen ble litt veldig mye mindre effektiv enn planlagt, så i dag har jeg en god del å ta igjen. Forstår kanskje 1/4 av hva jeg holder på med, resten skriver jeg av fra løsningsforslaget jeg har. Funker fett når jeg øver - ikke like bra på selve prøven. Så resten av kvelden skal jeg regne som en gud, dette blir siste innspurt før ferien og selv om motivasjonen ikke er på topp, skal jeg komme meg gjennom det. Satser på at det blir over 3er på prøven i alle fall, det burde jeg klare, haha. 

Vel, i går pyntet vi juletreet som jeg skrev kort om på bloggen. Det er så utrolig koselig, både å pynte det og ha et tre stående i stua som lyser opp hele tiden. Toppen av julestemning er når det ligger mange julegaver under også da, men siden vi ikke feirer jul hjemme i år blir det ikke så mye av det. Julestemningen kommer forhåpentligvis på plass likevel, den er ikke her helt enda, men med en gang jeg er ferdig med alle vurderinger og bare kan slappe av, skal den på plass enten den vil eller ikke. 

Innså hvor mye jeg savner mitt ødelagte 50mm objektiv når jeg tok disse bildene, haha. 

Nå må jeg tilbake til matte, ønsk meg lykke til siden jeg vil helst gå å grave meg ned i et hull og komme opp igjen når denne halvdagen er overstått. Orker ikke mer. Ok, vi snakkes♥

Publisert: 18.12.2014 @ 18:50 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Dolly-feiring

Hei♥

I går sovnet jeg seriøst halv seks(!) på ettermiddagen og sov til i dag tidlig når jeg skulle stå opp for skolen, så da ble det ufrivillig bloggfri. Var så utrolig sliten og hadde sånn delvis vondt i hodet, så da la jeg meg bare for en liten powernap som endte ikke helt som planlagt. Alle planer om matteøving og blogging ble i alle fall avlyst da for å si det sånn. Ellers var dagen ganske koselig da. Hanna ble endelig 19 i går, ikke at det er noe spesielt med den alderen, vi diskuterte hvor kjedelig det egentlig er å bli 19, men likevel er det jo gøy med bursdag. Derfor hadde jeg laget browniemuffins til henne, måtte slå til med noe raskt og enkelt, så da ble det mine standard muffins. Det koste vi oss hvert fall med gjennom skoledagen, og etter skolen dro Hanna, SM og jeg til Dolly for en bitteliten bursdagsfeiring. Håper ikke Hanna hater meg for å legge ut det nederste bilde av henne, ups burde kanskje ikke nevnt det men okiiFor øyeblikket er det matteøving som står på planen, men om bare en liten stund skal jeg opp å pynte juletre med resten av familien. Vi pleier egentlig ikke få det så tidlig, men i år tenkte vi å sette det opp litt tidligere sånn at vi faktisk legger litt merke til at vi har det i og med at vi reiser til morfar for å feire jul. Det er i alle fall noe av det koseligste med julen synes jeg, så jeg gleder meg. Først må jeg bare fortsette litt med denne fuckings matten. Matte kan gå å dø. Takk for meg. Snakkes. 

Publisert: 17.12.2014 @ 20:50 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Drittdag

De fleste av oss er vel enige om at mandager generelt ikke er så veldig gøy. Men - det finnes også de mandagene som er virkelig dritt. Dette er en av dem. Det startet allerede tidlig i dag morges på vei til skolen. Bussen jeg vanligvis tar kom jo aldri, så i et helt kvarter ble jeg stående der ute i kulden å vente på den fuckings bussen. Begynte seriøst å lure på om jeg hadde stått opp til helt feil tid eller noe, og måtte flere ganger sjekke klokken mens jeg regnte på når jeg kom til å være på skolen og om det faktisk var rett klokkeslett. Var jo det selvfølgelig, og grunnen til at bussen ikke kom fikk jeg svar på når jeg var på vei hjem fra jobb om kvelden - bussene har nemlig skiftet rutetider. Flott. De tidene før som passet helt perfekt med toget er nå endret, så da vil vel tiden framover gå til venting på buss. Hvorfor de plutselig kommer på noe sånn skjønner jeg ikke, men det bidro i alle fall ikke til å gjøre dagen bedre, det er helt sikkert. I tillegg har formen vært ganske på bunn, med hodepine og kvalme omtrent hele dagen. Kødder ikke en gang - i friøkten i dag sovnet jeg seriøst på gulvet i et grupperom, haha. I det minste ble formen litt bedre etter det da, så da klarte jeg å holde ut timene på jobb etter skolen også da. Men okei - nå ble dette et veldig klagete innlegg. Må jo se på de positive tingene også. For det første; det er bare 4 skoledager igjen nå før helg (og nesten ferie, selv om jeg må på skolen på mandag for å ha avslutning). For det andre; engelsk-timen i dag ble brukt til å se på The great gatsby. Det er ikke helt feil å få se på Leonardo DiCaprio i en skoletime da. Den tredje har jeg prøvd å komme på så lenge at jeg begynner å tvile på at den finnes, men joda, det er nok en tredje ting også. 
Uansett, nå gleder jeg meg bare til å legge meg. Har vel sånn sett gledet meg siden sekundet jeg åpnet øynene i dag tidlig, og endelig er det på tide. Vel, blir vel kanskje litt How I Met Your Mother først, men det er gøy da.

Kan vel bruke dette bildet til å cheere opp innlegget litt i alle fall

Vi snakkes♥

 

Publisert: 15.12.2014 @ 23:04 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Last week

Hei♥

Siste uke før jul er snart i gang, og dette blir siste innspurt før ferie. Skulle ønske jeg var ferdig med alle vurderinger for dette året i likhet med mange andre i klassen, men dessverre har jeg matte halvdag på fredag. Vil jo ha en grei karakter selv om det er første halvår, så regner med det blir en del øving til den denne uken. Er ikke helt klar for skole og hverdag igjen i morgen da - helgen har gått så alt for fort. Den gjør vel egentlig det hver helg, men tiden kunne godt ha sakket litt ned i helgene. Føler uken kommer til å fly forbi også da, siden jeg har en del jeg må fikse før jul. Det får vel bare gå seg til på en eller annen måte. 

Fikk forresten skiftet header i går. Følte at designet måtte få litt mer julestemning, så da satte jeg sammen en litt mer julete(?) header. Alt for å få litt mer julestemning altsåå, haha. Nå venter jeg i alle fall bare på at badet skal bli ledig og så er det vel leggetid om ikke så alt for lenge. 
Vi snakkes♥ 

Publisert: 14.12.2014 @ 22:40 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Julehandling

Hei♥

I dag har jeg endelig fått kommet i gang med julegavene, så nå er i alle fall omtrent halvparten av gavene i boks. Greit å være i gang - innså at det faktisk ikke er så god tid igjen nemlig. Må jo faktisk leveres ut også før ferien er i gang, siden vi reiser til morfar for å feire jul da. Så, en del timer av denne dagen har gått til julegaveshopping. Reiste sammen med Ruth Helen i og med at vi har en del gaver vi kjøper sammen, sånn til familie og greier. Er ganske koselig egentlig da, det beste jeg vet er å gi gaver som jeg vet folk blir glad for. Akkurat det er ikke alltid det enkleste da, men den følelsen når du merker at personen faktisk er oppriktig takknemlig for gaven - den følelsen elsker jeg. Men det beste med hele julegaveshoppingen er å pakke inn gavene. Vet ikke hvorfor jeg liker det så godt, men den optimale julestemningen kommer når jeg sitter på stuegulvet med julebrus ved siden av meg og julemusikk i bakgrunnen mens jeg pakker inn julegaver. Ah, gleder meg allerede. Er liksom der at jeg sier nei takk til at de skal pakke inn gaven i butikken for meg siden jeg vil gjøre det selv, haha. I dag fikk vi besøk av morfar, som jeg kort snakket om i går. Derfor hadde vi tidligere i dag litt julelunsj/julekos ute i hagestua. Mamma hadde bakt lussekatter siden det tross alt er lucia-dagen i dag, og så hadde vi litt gløgg til. Er ikke så lenge siden vi fikk hagestue, men gleder meg allerede til sommeren, for regner med den kommer til å bli enda mer brukt da. Hadde vært perfekt for vorsh også, bare synd jeg bor så langt fra byen, haha. Resten av kvelden blir også ganske rolig da. Vi har nettopp spist middag, og kvelden blir tilbragt med familien. Det er jo også litt koselig da, mamma kommenterte at hun kunne ikke huske sist jeg var hjemme en lørdag, så det var vel kanskje på tide, haha. 
Kos dere resten av kvelden dere også da! Vi snakkes♥ 

Publisert: 13.12.2014 @ 21:17 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Russesykkel - OnTheRun

Hei♥

Oppdateringen ble litt sen herfra, men som lovet kom det i alle fall en. Nå kan jeg endelig si at det faktisk er fredag da, men den fredagsfølelsen jeg har hatt de to siste dagene er som blåst vekk. På en måte gjør blir det nesten enda bedre å slippe å stå opp til skolen i morgen da. Denne helga blir en rolig helg, må få fikset en del (ca.alle) julegaver, og så får vi besøk av morfar som bor et stykke utfor Bergen. Men jo - hadde en ganske interessant ettermiddag da, haha. Troor kanskje jeg kort har nevnt det før, men jeg og Hanna skal i alle fall ha russesykkel i russetiden. De fleste er sånn "what, russesykkel?" når vi sier det, men enkelt og greit er det bare fordi vi tenkte at russebil er ganske dyrt og i tillegg er det så vanskelig å samles og bli enige når vi er en stor gjeng på en russebil. Samtidig ville vi gjøre noe spesielt ut av russetiden, så av en eller annen grunn kom vi fram til ideen russesykkel. Omtrent ingen som vi har fortalt det til trodde at det faktisk kom til å skje, men i går kveld kom pappa hjem med sykkelen etter å ha vært og hentet den i Lillestrøm. 

Vi har ikke plass til den her hjemme i garasjen da, så i dag etter skolen skulle vi gjennomføre prosjet "flytt sykkelen til Hanna sin mormor". Pappa ble forsinket fra jobb, så dere skulle sett meg og Hanna der vi sto og stresset med å få den løs fra hengeren. Måtte til med både skrujern og litt av hvert - han hadde i alle fall sikret at det ikke skulle falle av tilhengeren, men planen var jo at han skulle hjelpe å ta den av. Vi skulle rekke en båt over til Stavanger da, og akkurat i sekundet vi nesten hadde gitt opp å få den løs fikk vi det til. Vel, å sykle sykkelen var ikke det enkleste da. Det gikk kanskje 5 meter før sykkelen havnet ut i veien, og etter vi hadde fått den opp på fortauet igjen, gikk det ca. 5 meter til før den gikk rett inn i et gjerde. Takk gud for at det var der i alle fall, ellers hadde vi havnet rett ut i vannet, haha. Trodde et sekund jeg skulle dø der. Det morsomste var når vi rundet hjørnet ned til kaien. Kødder ikke en gang - absolutt alle stirret der vi kom syklende på denne sykkelen, og det var ikke en av de høflige "kikke diskré og så snu seg vekk igjen". Det var bokstavlig talt stirring i flere minutter, og skulle nesten trodd at det var et romskip som nettopp hadde landet eller noe, hahah. Det var i alle fall en veldig interessant opplevelse der vi etterpå syklet gjennom Stavanger sentrum med mange lange blikk etter oss. Fikk i det minste sykkelen på plass til slutt, og det er lenge siden jeg har hatt en morsom ettermidddag. 

Nå har jeg ikke så mange bra bilder enda, men poster det jeg har foreløpig

Den skal selvfølgelig fikses på sånn at det blir litt mer "russete" og sånn, men det blir ikke før etter jul en gang. Synes nesten det var litt trist å forlate den hos mormoren da, det var jo bare så gøy å sykle/sitte oppi kassen, haha. Blir i alle fall veldig sporty i russetiden. 
Og om dere er veldig søte, kan dere få lov å like russesiden vår på Facebook her <---  

Publisert: 13.12.2014 @ 00:06 Kategori: Russ2015 Kommentarer: 1

More like 10

Hei♥

Nå er jeg egentlig veldig klar for å trekke dyna over meg og lukke øynene, men tre bloggfri dager på rad - det går ikke. To dager får holde i massevis. Får nesten dårlig samvittighet her, men det er noe med den bloggmotivasjonen nå i mørketiden. De siste dagene har liksom gått litt i ett, men selvfølgelig - hadde motivasjonen vært på plass, kunne jeg nok klart å prioritere tid til blogging likevel. Skal prøve å få utnytte dagslyset i helgen da. Jeg har vært innstilt på helg siden onsdag jeg. På tirsdag var jeg helt overbevist om at det var torsdag, så både onsdag og i dag har jeg hatt helt sykt fredagsfølelse. Vel, i morgen kan jeg i alle fall endelig ta velfortjent helg. Helt fram til i går var jeg sikker på at siste vurdering før jul var i dag, men så kom jeg plutselig på at jeg både har norsk høring og matte halvdag neste uke. Det var umotiverende, men sånn får det bare være. Okei, nå føler jeg egentlig bare jeg sier veldig masse tull her. Jeg trenger fuktighetskrem til ansiktet.I dag har jeg i alle fall som vanlig vært barnevakt for disse tre ungene. Haha, tidligere når jeg har snakket med moren har hun sagt at tre barn ofte føles som ti, og skjønte litt hva hun mente i dag. Først satt vi og så Frozen da, det var greit siden da satt alle stille og fulgte med. Kveldsmaten derimot - alle skulle ha forskjellig mat, plutselig likte ikke hun ene maten hun ville ha, han ene kom på at de ville ha solbærtoddy og når de først har fått mat er det jo gøyere å leke med den enn faktisk spise den, haha. Og så lite kjent som jeg er på det kjøkkenet der, endte det opp med at 8åringen omtrent laget solbærtoddy til dem alle tre alene, mens jeg prøvde å få minstejenta til å forstå at frokostblandingen ikke skal helles over i glasset med vann og hun andre at solbærtoddy ikke skal blandes i melk. Om dere ser godt etter kan dere vel sånn egentlig se at mitt forsøk på å få dem til å forstå dette var mislykket på det øverste bilde. Fikk de alle i seng tilslutt da, så det gikk jo sånn sett greit, haha. Som moren sier "så lenge alle er inni huset når jeg kommer hjem, er jeg fornøyd". Det er koselig da, små barn er jo egentlig ganske herlige. 
Nå er det i alle fall på tide å sove, jeg gleder meg. Vi snakkes uansett i morgen - jeg lover♥ 

Publisert: 12.12.2014 @ 00:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Pepperkakebaking

Hei♥

Blogget ikke i går for jeg var opptatt med å gjøre ingenting. Neida, tulla. Egentlig ikke. I går var en av de typiske søndagene der jeg bare ligger inne med godteri og serier. Mamma og pappa skulle ut på julegaveshopping, så vurderte litt å være med da, men det skjedde ikke da. Litt fordi alle gavene jeg skal kjøpe til familien, kjøper jeg sammen med Ruth Helen og hun skulle ikke bli med, så da var det ikke så mye poeng i at jeg selv skulle være med. Likevel var det mest fordi jeg hadde sånn ca. ingen penger, haha. Kommer ikke så veldig langt uten det. Gleder meg til lønn om noen få dager. 

Bildene over er fra lørdagen, skulle egentlig blogge om det i går men kom aldri så langt. Dagen var i alle fall utrolig koselig. Litt utpå dagen fikk jeg besøk av Maren og Trine, så bakte vi pepperkaker som vi pyntet med nonstop og melis. Jeg kan ikke være den eneste som egentlig ikke synes at pepperkaker er særlig godt, men med nonstop så blir det ganske bra likevel? Uansett - vi hørte på julemusikk, snakket og bakte, så det var veldig gøy og kjente jo litt på julestemningen da. Et par timer etter de hadde dratt, fikk jeg besøk av Hanna og Grethe. Hadde egentlig planer om at vi først skulle ha bakekveld med de to + Yasmin og SM, men siden de to siste ikke kunne får det bli en annen dag. Istedenfor laget vi nachos, så Jul på månetoppen og bare koste oss. Veldig herlig med en sånn rolig jentekveld da. 

Vel, nå er det mandag igjen, og denne uken er fylt med en del vurderinger så ser allerede veldig fram til helg. Ikke så alt for lenge til ferie nå da, så skal prøve å holde ut.
Vi snakkes♥

Publisert: 08.12.2014 @ 15:04 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

American cookies

Hei♥

I går ble litt travlere enn jeg hadde regnt med så hadde ingen tid til overs for blogging. Var bare rett inn døra etter skolen for å spise litt og så ut igjen. Kvelden ble gøy da, så da var det jo ganske greit. Vel, tenkte jeg skulle dele oppskriften jeg snakte om på torsdag med dere i dag. Det er kanskje ikke helt tradisjonelle julekaker, men de er gode og vi har nesten gjort dem til tradisjon, så derfor deler jeg likevel. Dette er oppskriften til american cookies, og når jeg laget dem på torsdag fikk jeg rundt 40 kjeks tror jeg. 

Vi snakkes da♥

Publisert: 06.12.2014 @ 12:57 Kategori: Oppskrifter Kommentarer: 2

Kalendertid

Hei♥

Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet med duften av nystekte cookies rundt meg. De har akkurat kommet ut av ovnen og har allerede klart å stappe i meg et par. Tenkte å dele oppskrift i morgen, i tilfelle det er noen andre av dere som liker å lage julekaker for optimal julestemning. Det er i alle fall en av mine tradisjoner, så da må jeg bare kjøre på med det. I tillegg kan det jo spises, så det er bare et ekstra pluss. Mens jeg ventet på at de skulle bli ferdige i ovnen satt jeg og så litt i gjennom bildene fra sist desember. Det fikk meg i alle fall til å innse hvor mye jeg savner 50mm objektivet mitt som er ødelagt. Koster liksom sånn 2500ish for å reparere det også, så for øyeblikket er ikke det aktuelt. Sparer på det lille jeg faktisk har. Kom akkurat på at objektivet likevel må hentes på fotobutikken, men nå har jeg utsatt det i sikkert 4-5 måneder, så det blir nesten flaut å hente det. Har et mål om at det skal hentes før jul da. 

I dag skulle jeg egentlig vært på russekro, men istendenfor er jeg hjemme og skal straks ut på en joggetur tenker jeg. #sunnungdom. Tulla, var ingen jeg kjente som gadd/kunne, så det ble ikke noe av det haha. Vel, julekos er jo nesten like bra da. Sånn på en måte. Jeg koser meg i alle fall med julekalendere og julekaker, så det får gå. Nå skal jeg i alle fall få på meg treningsklærne, selv om det ikke virker så alt for fristende akkurat nå. Regner med det blir herlig når jeg først kommer meg ut. Snakkes♥

Publisert: 04.12.2014 @ 20:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

That mental clock

Hei♥

I går orket jeg bare ikke å blogge - kom ikke på det før sent på kvelden, og da var jeg bare alt for klar til å sove. Det er jeg forsåvidt nå også, men tror jeg har en sånn mental klokke som gjør at jeg ikke klarer å legge meg før 11 uansett. Minst. Lover - har prøvd mange ganger før, funker aldri. Jeg har uansett ekstremt lite å dele med dere. Dagene går mye til skole, og ja - eh, skole. Tipper de fleste av dere kjenner dere igjen i det. Nå før jul er det jo vurderinger hele tiden, og med en motivasjon som ikke er helt på plass føles det bare som et evig stress hele tiden. Eller, det er vel kanskje det som er problemet. At jeg ikke stresser så mye. Tenker det er første halvår. Neste år skal jeg liksom jobbe dritbra og motivasjonen vil være på topp. Det er lov å drømme da. Men hey - det er jo desember også, og da skal man ikke klage. For selv om jeg vil at dagene skal gå fort sånn at det bare blir helg, vil jeg samtidig bare få tiden til å gå saktere sånn at jeg kan nyte julemåneden skikkelig. 

Nå ser jeg at klokken faktisk har passert 11 da, så da kan jeg kanskje ta kvelden nå snart likevel. Kjenner jeg meg selv rett, så blir det nok en episode med "how I met your mother" først da, men ellers blir det ikke så lenge til. Merker litt til en begynnende hodepine, men regner med at det går over så fort jeg får litt søvn. Vi snakkes da i alle fall♥

Publisert: 03.12.2014 @ 23:04 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

December, baby

Åhh, jeg kan endelig si at vi er i desember, en av de beste månedene i året! Jeg er så klar for julekos med Jul på månetoppen, julekaker, julemusikk og masse kos. Nå må det bare bli et par grader kaldere, sånn at det faktisk kan komme snø. Blir ikke skikkelig julestemning uten. Jeg starter måneden med å legge ut desember-bakgrunn. Viktig å få den på plass så fort som mulig, det er jo den koseligste bakgrunnen. 


Full størrelse her

Føler nesten jeg burde lage et litt mer vinter/juleinspirert design også, men det tar så utrolig lang tid at jeg må nok bare la være. Det er så mye som skjer og alt for liten tid, så blir nok litt for optimistisk at jeg skal få det til. Vel, nå skal jeg i alle fall sove, det skal bli herlig kjenner jeg. Godnatt♥

Publisert: 01.12.2014 @ 23:20 Kategori: Kalender Kommentarer: 1
hits