Arkiv måned: desember 2013

Fireee

Hei!
Ble vel teknisk sett bloggfri dag i går, selv om jeg ennå vil kalle det mandag siden jeg ikke har lagt meg ennå. Har ikke rukket å oppdatere, siden jeg har vært opptatt helt fra jeg sto opp i dag. Eller - er jo klar over at det handler om prioriteringer, men etter jobb valgte jeg å prioritere andre ting haha. Det er litt lov i julen. Uansett har jeg fortsatt besøk av Silje, for hun bor på hytta meg meg mens vi jobber. Hahah, må bare fortelle dere om noe som skjedde på jobb i dag. Vi selger hamburgere der, og så skulle vi lage en og så plutselig tok hele hamburgermaskinen fyr såå det ble litt brann. Sjefen vår fikk helt panikk, og jeg måtte løpe og hente mannen hennes og så fikk vi slukket den da, men hahaha det var sykt morsomt selv om det egentlig ikke burde være morsomt at det begynte å brenne. Uansett, etter jobb gikk vi opp på afterski på hotellet og satt der noen timer sammen med to av de vi jobber med, før vi gikk ned til hytta og bare koste oss resten av kvelden.

Sorry for at det har blitt så mye arkivbilder i det siste, men blogger fra mobilen mens jeg er på hytta så da bør det bare sånn.

Nå har vi i alle fall pakket tingene, og er klar for en dag til på jobb før det er hjem og feire nyttår. Snakkes, og ha en fantastisk kveld i morgen hvis vi ikke snakkes før!

Publisert: 31.12.2013 @ 00:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Working

Hei!
For øyeblikket sitter egentlig jeg og Silje og spiller Shrek på Playstation haha. Vi spilte det på et hotell i Nederland, og når jeg tilfeldig fant det i en butikk hjemme måtte jeg bare kjøpe det. Vi var på jobb til rundt fem i dag, og det var vel egentlig greit å starte sesongen igjen. Hadde egentlig ikke forventet at det skulle være så mye folk, men rushet kom allikevel så det ble litt stress. Er vandt til det da, så det gikk ganske greit. Nå skal vi i alle fall snart se en film, så snakkes vi i morgen. Skal på jobb da også, så blir kanskje litt sent da også.

#fjortis

Publisert: 29.12.2013 @ 20:47 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Relax

Hei!
Det ble litt endring i planene, så vi dro ikke til hytta i går allikevel. Været var så dårlig så det kunne vært at vi måtte kjøre rundt, som tar i alle fall 1 time lengre, så derfor bestemte vi for å drøye det til i dag. Fikk derfor litt besøk av Benni heller. Vi så film og snakket, så det var koselig. I dag reiste vi rett etter frokost, og etter vi kom opp her har vi bare spist, sett noen filmer som har gått på TV, og så sovnet jeg litt haha. Har ikke så mange planer utover kvelden, men er fortsatt ganske trøtt så blir vel ikke til at jeg gjør så mye.

Laget bare raskt en liten vinter-collage med bilder fra tumblr fordi jeg ikke har fått tatt noen bilder selv i dag. Snakkes!

Publisert: 28.12.2013 @ 18:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Hyttaa

Hei♥

Har akkurat hatt besøk av Birgitte, men hun dro nå siden hun skulle på jobb. Er en stund siden jeg har vært med henne, så det var kjekt å treffe henne igjen. Vi vurderte å begynne på en film, men fant ingen film vi ville se og hadde uansett nok å snakke om så da ble det bare til at vi satt og pratet mens vi drakk julebrus (<33) og spiste julekaker. Om ikke så alt for lenge kommer nok mamma og resten av familien hjem, og da reiser vi opp på hytta. Da får jeg i alle fall en dag fri før jeg begynner å jobbe, så satser på at været blir fint i morgen. Nå må jeg vel egentlig gjøre ferdig pakkingen, så snakkes vi. Skal prøve så godt jeg kan å få oppdatert på hytta, men med 3G nett og lange dager på jobb vet jeg at det kommer til å bli litt vanskelig. 

Gleder meg til å komme opp i snøen!

Publisert: 27.12.2013 @ 15:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

2. juledag

Hei♥

Romjulen nytes fortsatt til det fulle med god mat, filmer og pysjamas. I dag var jeg en tur på besøk hos Maren da. Koselig å se henne igjen, selv om det ikke er såå lenge siden egentlig da! Vi brukte vel egentlig bare tiden på å snakke før jeg dro hjem igjen. Nå har jeg akkurat spist enda en julemiddag, så planen videre er vel å hoppe i pysjamasen igjen og se noen filmer. Ryddet forresten nettopp julegavene på plass, og er det bare jeg som synes det nesten er litt trist? Når de ligger på bordet på rommet mitt er det liksom som om de enda er helt nye, men med en gang jeg rydder dem vekk blir de litt gamlere haha. Mulig det bare er min tankegang som er rar, men jeg synes i alle fall det er sånn. 

Haha konsetryne!

Forresten - om noen måtte lure så var Believe movie i går heeeelt fantastisk. Kan ikke vente med å se den igjen, men blir vel dessverre en stund til. Når den kommer ut på DVD aner jeg ikke (om den i det hele tatt gjør det, i og med at det sies at den ikke skal).  Anbefaler i alle fall alle å se den, selv om jeg skjønner at det kanskje ikke er den første filmen folk kommer på å se om de ikke er fan av Justin. Men kos dere resten av kvelden. Vi snakkes♥

Publisert: 26.12.2013 @ 18:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Julekvelden

Hei♥

Håper alle hadde en herlig kveld i går, det hadde i alle fall jeg! Med masse god mat, familie og gaver kan ikke kvelden bli noe annet enn vellykket. Etter å ha hatt litt folk på julegrøt og sett de tradisjonelle julefilmene, tok vi en tur i kirka. Pleier aldri å gå i kirka egentlig, men på julaften må jeg nesten gå bare for litt ekstra julestemning. I syv-tiden gikk vi ned til de vi skulle feire hos, hvor omtrent hele pappa's slekt var samlet. Vi spiste pinnekjøtt som vi alltid gjør på julaften, og koste oss egentlig bare hele kvelden. Når vi er samlet så mange som vi var, sier det seg selv at det ble en del pakker så vi satt vel fra rundt halv ni på kvelden til ett på natta og pakket opp pakker, haha! Jeg synes det er superkoselig da. Vi "ungene" er nesten redde for å begynne for tidlig for hva gjør man etterpå liksom? Jeg har alltid vært vandt til at pakkeåpning tar så lang tid at det blir så sent at man bare må gå å legge seg etterpå. Jeg er i alle fall utrolig fornøyd med alt jeg fikk. Hadde jo egentlig ikke noen forventninger siden jeg ikke ønsket meg noenting for å være ærlig, så da blir det jo ikke noe annet enn bra!
Tenkte å vise et par bilder av antrekket mitt i går, bildene ble ikke veldig bra i og med at det var mørkt ute når jeg tok bildene, but here you go:

Nå skal jeg på kino og se Justin Bieber's Believe movie og etterpå er det familieselskap, så vi snakkes♥ 

Publisert: 25.12.2013 @ 15:42 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Merry christmas

God jul, folkens♥

Endelig er julaften her, dagen vi har telt ned til i 24 dager (og kanskje litt lengre i noen tilfeller ehheh). Julestemningen min er ikke helt på topp siden det ikke finnes et gram snø ute, men kan vel ikke klage uansett. Jeg har akkurat sett Tre nøtter til Askepott, og skal vel kanskje se Reisen til julestjernen snart også. Det er jo tradisjon, så føler jeg må få det med meg. Haha, føler jeg har brukt ordet "tradisjon" veldig mye denne måneden, men det er vel fordi desember består av mange tradisjoner. Om ikke så veldig lenge får vi besøk av noen folk. Vet ikke helt hvem som kommer enda, men vi skal i alle fall ha julegrøt med mandel. Etterpå tar vi nok en tur i kirka om vi rekker, og så skal vi ned til tanten, onkelen + søskenbarna mine å feire jul sammen med resten av slekta på pappa sin side. Det blir koselig♥

Ruth Helen fikk åpne gaven fra meg og Stian sånn at hun kunne bruke den i kveld hvis hun ville. Haha, tror hun ble glad for den selv om ansiktet ikke viser det helt. 

Nå skal jeg i alle fall gå å se om mamma trenger hjelp til å gjøre noe klart til de andre kommer, så håper jeg at alle får en kjempefin kveld og koser seg masse. Snakkes♥ 

 

Publisert: 24.12.2013 @ 12:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Driving home for christmas

Hei♥

Er et par timer siden vi kom hjem fra morfar nå, men så og si hele dagen har gått med til å sitte i bilen. Vi reiste rundt 10 i dag, så har ikke fått gjort så mye annet akkurat. Når vi kom hjem hadde vi en etterlengtet taco-middag. Hadde ikke spist annet en noen sjokoladebiter siden frokost da, og siden den besto av en julebrødskive, var det ekstra godt. Tror jeg hadde taco sist helg da meeen det føles alltid like lenge mellom hver gang. Om jeg kunne hadde jeg gjort taco til en person og reist til Las Vegas for å gifte meg med den :Pp
Nå skal vi i alle fall snart kose oss med litt gløgg og sånn. "Grevinnen og hovmesteren" skal selvfølgelig være på TV-skjermen. Blir ikke skikkelig jul uten. Får litt snarbesøk av ei venninne også. Må nesten få levert julegaven min til henne siden det liksom er julaften i morgen. Har ikke helt innsett det enda, tiden har gått så fort!! 

Unblogged picture fra sist lørdag

Regner med at jeg rekker å komme med et lite innlegg i morgen også, så vi snakkes da♥

Publisert: 23.12.2013 @ 19:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

The cove

 

Hei♥

Nå har vi akkurat kommet hjem fra en tur i butikken. Som i fjor var hadde butikksjefen (i den eneste butikken som finnes her) invitert folk til butikken for å få kaffe, brus og litt kaker, så da tok vi oss en tur ned. Ble vel der nede i rundt 2 timer, og ellers i dag har vi spilt litt kort og sett film - ja, egentlig bare slappet helt av i dag også. Vi bestemte oss for å se The Cove for jeg har lenge tenkt på å se den, og jeg anbefaler dere alle å se den om dere ikke har sett den enda. Det er en dokumentarfilm om delfinslakt i Japan, som er det stedet som er verst på akkurat dette. Det som skjer der nede er helt forferdelig, og denne filmen gir et enda bedre innblikk i hva som faktisk skjer. Om dere har Netflix finnes filmen der.

Klarte heldigvis å få lastet opp dette ene bildet på macen i dag. Nå vet jeg ikke helt hva planene er, ikke så veldig mye regner jeg med. Vi snakkes i morgen♥

 

 

Publisert: 22.12.2013 @ 18:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Takin' it chill

Hei?

Som tidligere nevnt er vi hos morfar nå, og til nå har vi egentlig for det meste bare slappet helt av. Startet dagen med å lese litt i boken jeg har begynt på, the fault in our stars. Har ikke kommet så langt, men til nå er den i alle fall utrolig bra. Vi tok oss en liten luftetur til butikken, før vi spiste grøt med mandel. Om dere måtte lure så fikk jeg mandelen! Begge to faktisk, siden mamma hadde puttet to mandler i sånn at to kunne dele premien, men jeg fikk begge såå ja haha. Delte med meg allikevel da, i og med en stor sjokoladeplate kunne blitt litt mye på bare meg. Nå har vi akkurat spilt litt kort og sånn, og om ikke så alt for lenge kommer det litt flere folk på besøk som skal spise middag her. Altså, egentlig ikke noe interessant å meddele, men jeg koser meg i alle fall.

Arkivbilde. Klarte ikke å laste opp flere bilder, for nettet her er ikke det beste jeg har vært borti akkurat. Må poste fra mobilen for å i det hele tatt få ett bilde. Ha en fin lørdagskveld uansett. Snakkes!

Publisert: 21.12.2013 @ 17:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Juleferieee

Hei!
Ble visst en uplanlagt bloggfri dag i går. Hadde hele tiden planer om å blogge, men så rakk jeg det ikke. Hadde nemlig en del å gjøre i går. Når jeg først kom hjem begynte jeg bare med en gang på å rydde rommet. Etter det måtte jeg pakke siden vi reiser til morfar nå, og så pakket jeg inn gavene jeg hadde igjen. Ble ikke helt ferdig til Benni kom, så da pakket jeg ferdig, før vi så en julefilm. Hun sov over siden dette var siste skoledag, så ble vel litt sen kveld med prating, men det var koselig da!

Nå er det i alle fall juleferie (!!!!) og vi sitter i bilen på vei til morfar. Tar sånn omtrent 6 timer i bil, så vi er fremme i kveld en gang. Vi skal være der til mandag tror jeg, men har jo med macen så satser på å få oppdatert uansett. Snakkes!

Publisert: 20.12.2013 @ 13:58 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 3

Forberedelser

Hei♥

Okei, oppdateringene kommer bare senere og senere her. Vet ikke om dere husker at jeg sa at jeg skulle være litt tidlig ute med juleforberedelser i år? Haha, er ikke helt sikker på om jeg i det hele tatt har sagt det, men anyways - der failet jeg totalt i hvert fall. Fant ut i dag at jeg hadde sånn 8 julegaver igjen, selv om en del av de bare var halve julegaver, og i og med at jeg reiser til morfar på fredag og må pakke til det i morgen har jeg ikke så mye ekstra tid. I tillegg skulle jeg jo lage drops å gi bort i julegave. Det vet jeg enda ikke om jeg får tid til. Jeg må også pakke inn de julegavene jeg har igjen (som er en del..) og få levert dem ut selvfølgelig. Har vel antageligvis glemt å nevne noen ting også nå, men bare sånn for å nevne noe. De fleste gavene jeg manglet fikk jeg i alle fall kjøpt i dag, så da er jeg ett skritt nærmere mål. 

Fint juletre hehhehh

Nå skal jeg i alle fall legge meg, siden jeg tror det begynner å bli på tide. Bare 2 dager igjen på skolen nå!! Snakkes♥

Publisert: 18.12.2013 @ 23:59 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Sleepy

Hei♥

Kom hjem fra Maren for sånn 10 minutter siden, så det er grunnen til sen oppdatering i dag. Jeg møtte henne rett etter skolen i dag, og så har vi bare vært hos henne og slappet av. Veldig koselig i alle fall. Haha, på skolen i dag ble jeg faktisk møtt med en surprise-prøve i entreprenørskap. Var litt sånn "oi, shit kommer til å faile", men det var bare avkryssing og jeg fikk 5/6 så det gikk ganske greit da. Er utrolig trøtt nå, så tror faktisk at jeg skal legge meg til å sove rett etter dette. Sov sånn hele tog- og bussturen hjem liksom. Herlig at vi ikke begynner før ti på ti i morgen, så får jeg i hvert fall sove litt lenger. Tror skoledagen i morgen blir ganske chill uansett, så det skal nok gå fint.

Slenger bare med et bilde av meg og Maren fra lørdag. Men nå skal jeg sove, så vi snakkes♥

Publisert: 17.12.2013 @ 22:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Christmas activities

Hei♥

Nå er det bare en uke igjen av skolen, og så er det juleferieeee. Har funnet ut at jeg må intensivere prosjekt julestemning litt, så mesteparten av dagen har gått med til julerelaterte ting. I alle juleaktivitetene har jeg helt glemt bort bloggingen, så derfor kommer det litt veldig sent. Etter vi hadde passet Sara, så i alle fall jeg og Ruth Helen en julefilm. Den het Naughty and Nice, og vi valgte den vel egentlig mest fordi hovedrollen har vært med i One Tree Hill haha. Den var veldig søt da. Etterpå så vi Jul i Svingen, før vi laget enda en av de rammene som jeg har vist dere før. Vi hadde planer om å pynte juletreet i dag, men når vi kom opp hadde allerede pappa og broren min pyntet det. Skuffelsen vår kan ikke beskrives med ord. Det endte med at vi tok av det viktigste, nemlig stjernen, og satt den på igjen mens vi knipset noen bilder av det haha. Men hallo - jeg mener, det blir ikke skikkelig jul uten å ha pyntet juletreet. 

Nå skal vi spille litt game boy (hahah minner), før vi legger oss. Godnatt♥

Publisert: 16.12.2013 @ 23:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Bildedryss fra julebyen

Hei♥

Gårsdagens besøk til Egersund var kjempekoselig! Savnet litt snøen da, for maksimal julestemning, men det var koselig uansett. Vi var vel 10 jenter som var der sammen, men 2 av dem gikk omtrent med en gang jeg, Benni og Hilde kom siden de allerede hadde vært der et par timer. Vi andre ble til halv fem, og gikk bare rundt å så i bodene, spiste litt og kjøpte spikerbrus (♥♥♥). Hadde faktisk med kameraet for en gangs skyld, burde kanskje ta det med ut oftere, så tenkte å dele litt bilder med dere. 

Snakkes♥

Publisert: 15.12.2013 @ 16:49 Kategori: Bilder Kommentarer: 5

Miley Cyrus!!

Hei♥

Vet dere hva jeg har glemt å fortelle dere?? JEG OG BENNI HAR KJØPT BILLETTER TIL MILEY CYRUS KONSERTEN I MAI!! Skjønner ikke hvordan jeg har glemt å fortelle det, bestilte jo billetter på onsdag liksom haha. Uansett, 28. mai skal vi altså på konsert med Miley Cyrus aka Hannah Montana. Gleder meg så utrolig mye, har likt henne siden Hannah Montana begynte å gå på Disney Channel, og selv om hun har forandret seg en del.. ehh ganske mye... så blir det sykt gøy! Endelig skal jeg få se henne live!! 

Ha en fin lørdagskveld. Snakkes♥

Publisert: 14.12.2013 @ 18:01 Kategori: Musikk Kommentarer: 2

Julebyen neste

Hei♥

Om ikke så altfor lenge skal jeg ta bussen inn til Sandnes, og videre fra der skal jeg og Benni ta toget fra Egersund. Skal møte en del flere jenter i Egersund da, men de tok et tidligere tog. Jeg og Benni fant ut at vi ikke gadd så tidlig fordi for det første slipper vi å stresse sånn om morgenen da og for det andre så er det begrenset med tid at man gidder å være der og det er jo så mye koseligere når det er mørkt! Har vært i julebyen i Egersund ganske mange år nå, og det gir så julestemning. Tror ikke jeg var der i fjor da, så det var litt synd, men derfor tar jeg det igjen i år! 

Bare et par bilder fra min lille gaveinnpakningsstund i går! 

Snakkes♥

Publisert: 14.12.2013 @ 10:47 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Feelin' christmassy

Hei♥

Nå er det offisielt helg, og bare en skoleuke igjen før ferie. Kjenner jeg er veldig klar for det, men har litt å fikse neste uke da. Blant annet få kjøpt de siste julegavene og få levert dem ut. Ikke noe stress med andre ord, men må bare få gjort det. I dag har jeg i alle fall fått kjøpt 1 1/2 julegave + en ny julekjole til meg selv. Synes den var så fin, så jeg måtte bare kjøpe den selv om mamma og pappa synes jeg har nok kjoler haha. Vi sluttet klokken ett i dag, så da tok jeg bare en tur innom et par butikker før jeg tok båten hjem. Hadde egentlig bare planer om å kjøpe kjolen, for jeg måtte få kjøpt den før den før den ble utsolgt i størrelsen min, men når jeg fant noen julegaver i samme slengen passet det meg perfekt. 

Haha fikk litt julestemning når jeg fant nisseluen så da knipset jeg bare noen speilbilder. Av og til kan det være greit å leke bittelitt fjortis også. Jeg mener - det er bedre enn ingen bilder vel? Tenker at jeg viser hele kjolen når jeg skal bruke den på julaften, men her har dere et lite sneakpeak :))

Snart får jeg litt besøk, men før det har jeg planer om å sette på litt julemusikk og pakke inn noen julegaver, så vi snakkes. Ha en herlig fredagskveld♥

Publisert: 13.12.2013 @ 17:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Project fail

Hei♥

Enda en skoledag er unnagjort, og det er bare en dag til helg! Vi slutter 13.00 i morgen, og i tillegg har vi chill dag så det er vel egentlig ganske greit. Ble ikke noe trening med meg i går, fordi vi fikk besøk av farmor også bestemte vi oss for å bake litt flere julekaker. Jeg og søsteren min skulle prøve oss på hjemmelaget drops som vi har tenkt å gi i julegave, men det ble vel heller ganske mislykket haha. Hadde vel egentlig nesten regnet med det, siden jeg aldri har laget det før, men jaja. Tror det var delvis på grunn av oppskriften også da, for når jeg etterpå sjekket andre oppskrifter var det ganske stor forskjell på hvor mye glukose som skulle være i de andre forskjell til den jeg brukte. Det endte i alle fall i at jeg brant fingeren min, og i flere timer etterpå kjentes det ut som det var en innvendig brann inni der, og omtrent hele greia stivna før vi rakk å dele de opp i små drops. Konsistensen var heller ikke helt dropsete, så ja.. Tror kanskje vi skal prøve på ny, men da prøver vi en annen oppskrift!

Snakkes♥

Publisert: 12.12.2013 @ 16:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Done

Hei♥

Endelig ferdig med alle vurderinger for dette året! Utrolig herlig følelse. Nå skal i alle fall resten av dagene frem til juleferien bare nytes med å gjøre masse koselige juleting haha. Høringen i entreprenørskap i dag gikk faktisk veldig bra. Følte ikke at jeg egentlig kunne så mye rett før, men er jo som oftest sånn at man kan mer enn man føler. Er egentlig rart å tenke på at jeg er ferdig med vurderinger for halve videregående, etter jul er det jo bare 1 1/2 år igjen. Tiden går så utrolig fort, spesielt dette siste halvåret. Forsåvidt resten av året også. Skjønner ikke hvor tiden blir av. Synes ofte at det er greit at tiden går fort, men av og til kunne tiden godt bremset litt opp. Ok, hadde ikke planer om å skrive en roman om tiden her, så ja... Vet ikke helt hva planene utover dagen blir. Hadde kanskje tenkt å ta en tur inn til Stavanger for å få kjøpt en julegave, men fant ut at neste båt ikke går før åtte i kveld, og buss tar så lang tid, så tror jeg drøyer den litt. Blir kanskje en tur på trening istedenfor, eller enda litt mer julekakebaking. 

Vi snakkes♥

Publisert: 11.12.2013 @ 16:38 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Øveøve

Hei♥ Ble litt sent her igjen, har nemlig vært opptatt med å øve til høring omtrent hele dagen. Tok meg tid til en tur på trening da, men følte ikke det var helt vellykket. Var helt sykt kvalm, det kom liksom bare plustelig, og jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Allikevel følte jeg ikke at jeg bare kunne slutte treningen så jeg fullførte i alle fall. Er mye bedre allerede, men håper ikke det blir verre igjen, for jeg har ikke så veldig lyst å bli hjemme fra skolen i morgen. Nå har jeg jo forberedt meg til høring så da er det like greit å bare få det overstått egentlig. Tror jeg fortsatt har en del igjen å øve på, så må vel bare avslutte her. Vi snakkes i alle fall bedre i morgen♥ 

Publisert: 10.12.2013 @ 21:19 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Let's have a good week

Hei♥

Hahah, må bare begynne med å fortelle dere noe så teit. Klarte å deaktivere apple-ID-en min i dag, fordi den ville jeg skulle svare på noen sikkerhetsspørsmål og sta som jeg er prøvde jeg om og om igjen selv om jeg ikke hadde noen anelse om hva svarene egentlig var. Er det mulig?? Har derfor ikke fått kjøpt dagens (og den siste) MusicMonday enda :(( 
Må vel ringe dem når jeg gidder, men hater å få forklart hva jeg skal gjøre på telefonen, kommer vel til å fremstå som en mentalt tilbakestående flodhest eller noe. 
Uansett... for øyeblikket er det hardcore entreprenørskapsøving som står på planen. Har allerede holdt på en god stund, men har en god del igjen før jeg er ferdig. Heldigvis er ikke høringen før på onsdag. Fordelen med dette stoffet er at det ikke er så kjedelig som omtrent alt annet. Selvfølgelig vil jeg heller sitte å se julefilm med julebrus og sjokolade, men jeg har i alle fall ikke lyst å gå å ta livet av meg selv for hver nye side jeg blar om. Og etter denne høringen er det ikke flere vurderinger dette året, så da er det teknisk sett friiii. Skal uansett ta et avbrekk med Jul i Svingen snart da♥

Bildene er fra når vi var ute og passet Sara i dag. Seriøst, sultne ender må være noen av de skumleste skapningene på jord. Snakkees♥

 

Publisert: 09.12.2013 @ 19:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Julegavehandel

Hei♥

Om ikke så lenge tror jeg vi drar ut for å kjøpe julegaver, så må vel snart få kommet i gang med å stelle meg litt. Startet i alle fall dagen med å bake sandnøtter. Merker at julestemningen begynner å komme mer og mer. Eneste som var litt synd er at det begynte å regne i dag. Var jo så nydelig ute i går med all puddersnøen som hadde lagt seg, men i dag er det heller litt trist ute. Satser på at den kommer tilbake snart da, det blir ikke skikkelig jul uten snø. Ellers i dag tror jeg kanskje vi skal en liten tur ned til farmor, og så bør jeg nok begynne å få øvd på entreprenørskap. Skal ha høring i det faget på onsdag, og den er ganske viktig så håper på å få begynt i dag. 

Hadde jeg ikke vært på jobb i går skulle jeg fått tatt noen fine vinterbilder ute, men når jeg var ferdig på jobb var det jo mørkt så dette er det eneste jeg har. Tok det på vei til bussen haha. 

Snakkes♥

Publisert: 08.12.2013 @ 13:17 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Juleverksted

Hei♥

Ble visst en bloggfri dag i går. Ikke helt planlagt da. Når jeg først kom på at jeg ikke hadde blogget enda, var det så sent at jeg fant ut at jeg like godt kunne drøye det til i dag. Gårskvelden gikk i alle fall med til juleverksted. Vet ikke om dere husker innlegget om at jeg og søsteren min hadde vært ute og kjøpt inn ting til det? I hvert fall fant vi ut at vi kunne begynne i går, i og med at ukedagene alltid er så travle.Så vi satte på julemusikk og begynte å lage tingene. Vi laget to forskjellige ting, og begge har vi fått inspirasjon til fra Macbarbie07 (youtube). Tok litt tid når vi først hadde startet, men det var veldig koselig da! 

Vi har en ramme igjen å lage da, og så tenker vi i alle fall å gi den ene i julegave. De andre er vi ikke sikre på enda. Nå må jeg i alle fall komme meg ut av senga og få spist litt frokost, for jeg skal på jobb i dag. Ser ikke helt fram til det haha, men overlever nok. Snakkes♥

Publisert: 07.12.2013 @ 09:57 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

American cookies

Hei♥

Nå har akkurat jeg og Ruth Helen blitt ferdige med å lage amerikanske cookies. Tenkte at jeg trengte en pause fra matteøving så da fant vi ut at vi ville lage det. De ble supergode, så vi har stappet i oss med sånne haha. Tok litt lenger tid enn forventet, så vet ikke hvor lenge jeg må sitte oppe med matten i dag, men satser på at jeg får lagt meg innen klokken 3 i natt i alle fall hehehh. Håper egentlig på at været blir enda verre sånn at jeg ikke kommer meg på skolen i morgen. Det har jo vært ekstremt med vind i dag, og nesten en liten snøstorm, så det er jo ikke heelt usannsynlig. Måtte i alle fall bruke ekstra tid hjem, fordi det første toget ble innstilt, så da regner jeg med at ingenting går i morgen. Men nå må jeg vel egentlig komme meg tilbake til matten, får ikke til noen ting, så det kan jo være en fordel. Vi snakkes♥

Publisert: 05.12.2013 @ 21:36 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Sneakpeaks

Hei♥

Har jobbet noen timer med matte nå, og kjenner jeg begynner å bli veldig lei. Ikke helt sammenhengende timer da, i og med at det er så mye annet gøy å finne på, men mange timer i alle fall haha. Føler jeg skriver at jeg holder på med matte annenhver uke eller noe, men er vel kanskje ikke såå ofte selv om jeg tror det er det jeg jobber mest med hjemme. Tror ikke det er så mange prøver igjen da før jeg er ferdig før jul. Håper jeg. Ellers begynte jeg faktisk å pynte rommet mitt litt til jul i går. Får så mye mer julestemning da. Har ikke pyntet så mye, så skal nok inn noen ting til, men har ikke planer om å pynte sånn sykt mye heller da.Tenkte å ta litt flere bilder når jeg er ferdig da. Kan legge ut et par sneakpeaks, men om jeg legger ut flere har jeg jo allerede vist dere alt haha. 

Ja, jeg synes griser er ganske julete. Nå blir det vel noen timer til med intens matteøving hehehh. Vi snakkes♥

Publisert: 04.12.2013 @ 20:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Tuesday

Hei♥

Enda en skoledag er gjennomført, og det er bare 3 dager til helg haha. Var nesten tyngre å stå opp i dag enn i går og det skal litt til. Skjønner ikke hvorfor jeg har vært så utrolig trøtt disse to dagene. Gleder meg så mye til ferie, er så sykt lei alt som har med skole å gjøre. Nå ligger jeg i alle fall venter på spagetti og kjøttdeig som er dagens middag. Det gjør jo dagen litt bedre! Vurderte å begynne å øve på matte til halvdagen vi har på fredag, men fant ut at jeg ikke gadd i dag så får ta det igjen i morgen. Får se om jeg gidder å gå på trening istedenfor. Nå i desember frister det så mye mer å bare være inne å se julefilmer, bake julekaker eller se på julekalenderene som går på TV, men prøver å komme meg på trening noen dager da.

Rakk å ta noen bilder før lyset forsvant i dag, men merket at det ikke var helt dagen for bilder. Så litt ut som et troll... Uansett, snakkes♥

Publisert: 03.12.2013 @ 16:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Change me

Hei♥

Ble litt sen oppdatering her - igjen. Tanken på at jeg skal blogge slår meg aldri før utpå kvelden en gang. Uansett er vi i gang med en ny uke igjen. Kjente det var ekstra tungt å stå opp i dag, og hadde veldig lyst å bare legge meg tilbake i senga, men jeg kledde på meg, spiste frokost og kom meg på skolen allikevel. Når det er mørkt og kaldt ute, i tillegg til å være mandag så blir det liksom med en gang litt ekstra vanskelig å stå opp. Jeg forbinder mørketid med jul da, så det går vel egentlig heelt fint. Skal ikke klage i alle fall. 
Så er det til mandagens tradisjon - MusicMondays. Åh, stemmen hans er så fin♥

 

Ellers holder jeg på å lage en spilleliste med julemusikk, så om dere har tips - legg igjen en kommentar! Snakkes♥

Publisert: 02.12.2013 @ 20:42 Kategori: Musikk Kommentarer: 1

Pictures through my day

Hei♥

Hvert år de tre siste årene har vi hatt sånn tradisjon at vi først drar ut og spiser pizza før vi går å ser en juleforestilling sammen med en annen familie. Dette året var jo 1. desember en søndag, så da passet det perfekt at vi kunne starte julemåneden sånn. Vi hadde reservert bord til halv fire, så da møtte vi den andre familien der. Husker ikke en gang hva stedet vi spiste het, men det var veldig koselig der i alle fall. Utenfor så det ikke så veldig fint ut, men med en gang vi kom inn var det veldig koselig. Endret litt på tradisjonen da, så jeg spiste nachos og den var i alle fall utrolig god! Etterpå reiste vi til Sola kulturhus, hvor forestillingen skulle være. Tror forestillingen het Sirkus Svartnissen eller noe, og hahah det er såå morsomt. Det er liksom ikke bare en forestilling for barn, for mye av humoren ville jeg aldri forstått når jeg var sånn 9. Tror i alle fall det er en forestilling som passer for hele familien. Nå har vi nettopp sittet samlet hele familien og sett Jul i Svingen. Det er så koselig♥ 
Deler bare noen bilder fra dagen, håper mobilkvalitet funker.  

Snakkes♥

Publisert: 01.12.2013 @ 21:21 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

Hello December

Hei♥

Æææ, det er 1. desember i dag folkens!! Har gledet meg til dette såå lenge, og endelig er vi her. Desember må jo bare være den koseligste måneden i året. Enten du sitter under et teppe med en julefilm på skjermen og en kopp kakao i hånden eller om du er med familien/venner og baker julekaker med julemusikk i bakgrunnen. Åh, alt er bare så herlig med julen. For øyeblikket sitter jeg med Micheal Bublé's julealbum på og setter sammen en desember-bakgrunn. Har gledet meg til å lage den siden jeg begynte å legge ut bakgrunner hver måned i oktober haha.

Som alltid, trykk her hvis du vil ha full størrelse.

Og så må jeg bare meddele at jeg og Ruth Helen har kjøpt billetter til Believe movie - Justin Bieber premieren, gleder meg sånn!! 

Snakkes♥

 

Publisert: 01.12.2013 @ 12:29 Kategori: Kalender Kommentarer: 7
hits