Arkiv måned: desember 2012

Nyttårsaften

Hei♥

Må igjen beklage så mye for utrolig dårlig blogging. Grunnen er fortsatt dårlig nett og at jeg er på jobb fra 9 til 5. Egentlig skulle jeg bare jobbe lørdag og søndag, men så skulle jeg visst jobbe i dag også. I dag spurte hun meg også om jeg kunne jobbe i morgen, og kunne liksom ikke si nei siden hun hadde blitt helt alene på jobb hvis ikke. Så derfor må jeg på jobb klokken 10 i morgen! Fikk heldigvis komme en time senere, men kjenner allerede at det kommer til å bli tungt å stå opp da. Jaja, satser på at det ikke gjør så mye at jeg er litt trøtt da, haha!
Nå skal jeg bare stelle meg litt, og så får vi snart besøk av litt folk. Da blir det god middag, pakkeleken som er tradisjon og så fyrverkeri senere. Det blir sikkert kjekt.

Bare fordi jeg ikke har tatt noen bilder...

Vi snakkes neste år, og godt nytt år alle sammen. Kos dere kjempemasse♥ 

Publisert: 31.12.2012 @ 17:46 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Working 9 to 5

Hei♥

Sorry for sen blogging. Sa jo at jeg skulle prøve så godt jeg kunne, men bloggingen min suger alltid når jeg er på hytta. Vi har jo sånn mobilt nett, så det er ikke nettverket som er problemet egentlig. Selv om det er begrenset tilgang og sånn. Det som er problemet, er at selv om jeg har all verdens tid omtrent, så har jeg så lite tid. Altså, det gir ikke helt mening kanskje, men jeg er på jobb fra 09.00-17.00 og når jeg kommer hjem bruker jeg tiden på å være ute eller spille spill og sånn sammen med familien. Da sier det seg litt selv at det ikke er så mye tid til PC. En eller annen gang i nærmeste framtid tenkte jeg i alle fall å lage noen innlegg som kan være litt mer spennende enn hverdagsinnleggene jeg har hatt de siste dagene, der det står om hvor lite tid jeg har og sånn, siden det er ikke så veldig interessant. Det ene jeg tenkte på er ting som har skjedd gjennom 2012, men så kom jeg på at bilder er på min gamle PC, og den er hjemme så det innlegget kommer ikke før jeg er hjemme igjen i alle fall.
Ok, nå avslutter jeg her for dette ble litt mye tekst med omtrent uten innhold...

Snakkes♥


 

Publisert: 29.12.2012 @ 23:50 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Til hytta!

Hallo♥

Som sagt i går, reiser vi til hytta i dag. Tror vi reiser øyeblikk, pappa må bare komme hjem fra butikken og sånn. Blir sikkert kjekt på hytta, tror vi får besøk av noen folk og etterhvert så det er jo greit. Skulle jo egentlig ha med noen venninner, men når noen andre plutselig skulle komme på besøk var det ikke plass lenger, så det var litt dumt men jajaa...
I dag tidlig var jeg faktisk på trening. Begynte klokken 10, så jeg var ganske stolt over meg selv som klarte å stå opp til det, haha! Men det trengtes virkelig etter så lenge uten trening og så mye mat.. Og i morgen skal jeg jo på jobb, så det var vel en fin øvelse til å stå opp i dag da!
Har egentlig ikke noe annet å si. Følte bare jeg måtte skrive et lite innlegg før vi drar. Og som jeg sa i går, vet ikke hvordan bloggingen blir der oppe i fra, men skal prøve så godt jeg kan...

Og bare siden jeg ikke hadde noe annet for øyeblikket legger jeg bare ut et bilde jeg satt i sammen av søsteren min en gang.
Snakkes♥  

Publisert: 28.12.2012 @ 13:48 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Julegaver 2012

Hei♥

Da tenkte jeg å lage ett innlegg om hva jeg fikk til jul i år. Tror jeg har glemt noen småting, men hadde ikke mer strøm på kameraet uansett, så gadd ikke å lete de frem. Her er i alle fall mesteparten av det.

// gavekort til forskjellige steder //

//Someday - parfyme og bodylotion //

// Cupcakesform til å steke og frakte i + litt forskjellig cupcakes-tilbehør //

// tekopp + sånn ting til å ha tepulver i //

// hals, smykke og øredobber //

// litt forskjellige klær //

// Scrabble //

// Justin Bieber håndkle //

Dette var det jeg fikk til jul. Fikk også penger da, noe jeg er veldig fornøyd med siden jeg har planer om å kjøpe iphone 5. Er veldig fornøyd med alle tingene da.
Snakkes♥ 

Publisert: 27.12.2012 @ 23:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Hjemme!

Hallo♥

Nå har vi akkurat kommet hjem fra morfar, og jeg har begynt utpakkingen sånn bittelitt. Har kjørt siden ca. 12 i dag, så var godt å komme hjem. 
Kjenner jeg er ekstremt sulten også nå, så håper vi snart skal spise. I morgen reiser vi til hytta forresten, og blir der til tirsdag eller noe. Vet ikke hvor bra bloggingen blir derifra siden vi har egentlig ikke internett der oppe, men har av og til med sånn mobilt nettverks-greier. Skal prøve så godt jeg kan å få til i alle fall ett innlegg til dagen da. På lørdag og søndag skal jeg jobbe da. Jobber i kafeen til trekket. Blir herlig å tjene litt penger igjen, haha! Og så er det ikke akkurat den verste jobben heller.

Arkivbilde av meg og broren min, siden jeg ikke akkurat har tatt noen bilder mens jeg satt i bilen...

Vi snakkes senere, må fortsette å pakke ut og sånn. Kommer med julegave-innlegg senere i dag, må bare få tatt bildene først. 

Publisert: 27.12.2012 @ 19:19 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

2. juledag

Hei♥

Utrolig kreative overskrifter jeg har for tiden, men jajaaa... Hadde egentlig planer om å blogge tidligere i dag, men så fikk jeg plutselig så dårlig tid siden vi skulle på besøk til noen folk. Tok denne dagen også gaanske chill i begynnelsen av dagen. Jeg og Ruth Helen hadde "kortturnering", haha! Vi skrev opp 7 forskjellige kortspill og den som vant flest sammenlagt vant turneringen vår. Var jo gøy det da!

Spilte litt Scrabble også, og var ganske kunstnerisk om jeg får si det selv....

 

Litt senere besøkte vi noen folk, som jeg nevnte ovenfor. Det var... ehh, greit nok eller noe sånn. Haha, de eneste søskenbarna jeg har på mamma sin side er 5 og 9 år, og mange av de andre folkene som var der kjenner jeg omtrent ikke, så det var ikke det gøyeste, meen det er jo fortsatt jul så det hører jo med.
Tok ikke med kameraet der, men sånn så jeg i hvertfall ut:

Vi reiser hjem i morgen, så vet ikke når jeg rekker å blogge men vi snakkes i alle fall♥

 

Publisert: 26.12.2012 @ 22:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

1. Juledag

Hallo♥

I dag har vi egentlig ikke gjort så mye. Startet dagen med frokost, og etter det gikk tilfeldigvis en eller annen Harry Potter-film på TV, så da satt bare jeg og Ruth Helen og så på den. Etterpå var vi en liten tur ute, men været var ikke så veldig bra så turen ble ganske kort. Fikk snø til i går da, så hadde heldigvis snø på julaften, men nå er det i ferd med å regne bort igjen tror jeg. Eller så er det i alle fall veldig våt snø. Uansett... Resten av dagen har det bare gått i litt brettspill med familien. Vi spilte Scrabble, og det var utrolig koselig. Utenom det at jeg og Ruth Helen tapte. Siden vi var lag liksom, og vi lå ganske godt an til å i hvert fall bli 2. plass (av 3 lag), men i de helt siste rundene klarte pappa og broren min å ta oss igjen. Teit! Haha, det var gøy da!

Meg og Ruth Helen for øyeblikket... Ikke mobb webcam-kvalitet!

Tenkte forresten å lage et innlegg med noen av julegavene jeg har fått. Får se om jeg gjør det i morgen eller venter til jeg kommer hjem igjen, men det kommer sikkert en gang i alle fall. Snakkes♥

Publisert: 25.12.2012 @ 22:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Julaften - bilder

Hei♥

Håper alle hadde en kjempefin dag igår. Jeg hadde det i alle fall kjempekoselig. 
Vi begynte dagen med frokost og så litt forskjellige julefilmer som gikk på TV. Pleier alltid å starte morgenen sånn.
I ett-tiden gikk vi bort til søskenbarna våre, og så hadde vi julegrøt med mandel i. Var ikke jeg som fikk mandelen, meen var jo koselig uansett, haha!
Var der en stund før vi gikk hjem igjen til morfar og begynte å stelle oss litt til kvelden. Gjestene kom i seks-tiden, og da var det egentlig bare vår familie, de vi hadde vært hos tidligere på dagen og morfar da selvfølgelig. Vi spiste litt senere, og til slutt begynte vi jo endelig på pakkene. Var to søskenbarn på besøk, og kan si det sånn at de var utrolig utålmodige helt fra de kom, så de var i alle fall fornøyd når vi begynte å åpne pakker. 
Tok ikke så kjempemange bilder, men tok noen da.

 


Og så lånte jeg noen av mamma og de, siden de hadde litt flere:

Det var i alle fall min julaften! Må nesten bare se om jeg blogger senere eller ikke. Blir litt dårlig mens vi er her, siden jeg er ikke så mye på PC-en og sånn men ser hva jeg rekker. Snakkes♥

Publisert: 25.12.2012 @ 19:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

Lille juleaften

Hei♥

I dag har jeg egentlig ikke gjort NOE fornuftig overhodet. Var jo nede på butikken en tur, som jeg skrev om i sist innlegg. Ellers har jeg vel ikke gjort noenting. Jeg og Ruth Helen har sett Justin Bieber spesialen fra NRK igjen, og så har vi sett på Julekongen haha! Utenom det har vi bare chillet på PC-en og med litt kortspill med familien. Nå nettopp har vi hatt julekvelds med nybakt julebrød og så har vi sett Grevinnen og Hovmesteren. Det er så tradisjon.
Så ja, har vel egentlig bare tatt det heelt med ro i dag.Skulle egentlig poste dette innlegget før, men så begynte Home alone, og da måtte jeg nesten se den, så derfor ble det litt sent allikevel. Er jo faktisk juleaften nå da, såå god jul og god natt♥
 

Publisert: 24.12.2012 @ 00:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

"Julekafé"

Hallo♥

Nå har jeg akkurat kommet inn dørene igjen. Er jo hos morfar, og jeg og Ruth Helen har bare vært en tur nede på butikken her. Det er sånn standard oss når vi er hos morfar. Dette er jo sånn liten plass der alle kjenner alle, og når vi var på butikken var det tydeligvis "julekafe" på bakrommet. Det var liksom onkelen vår og søskenbarna våre som bor her, mamma, pappa og broren min, og så noen få andre. Så når vi kom ned der da, fikk vi gratis is, brus, doughnuts, noen slags boller, og mye annet han hadde satt fram. Butikksjefen der må være den koseligste butikksjefen noen gang, haha! 

Bildene er tatt med mobilen, så kvaliteten suger, men bedre enn ingenting da!
Vet ikke helt hva vi finner på nå, men kommer vel på noe etterhvert. Satser på at vi snakkes senere i alle fall!

Publisert: 23.12.2012 @ 15:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Endelig fremme!

Heii♥

Vi reise ikke så tidlig i dag allikevel. Vi skulle jo ha med katten vår, og hun var jo selvfølgelig ute. Hun pleier ALDRI å være lenge ute, men akkurat i dag bestemte hun seg for å være leeenge borte.Vi fikk reist tilslutt da, så vi kom vel her i 7-tiden eller noe. Har siden da bare spist litt, og sett finalen av "det store korslaget". Pleier ikke egentlig å se det, men siden Stavanger var med i finalen og jeg ikke har noe bedre å gjøre på så satt jeg bare å så litt på det. 
Blir vel ikke så veeldig lenge før jeg går å legger meg. Kanskje vi ser en film eller noe før vi legger oss. Er egentlig litt trøtt. Rart hvordan jeg blir trøttere enn vanlig når alt jeg har gjort hele dagen bare har vært å sitte i bil.

Har ikke fått rukket å finne fram kamera og sånn, så jeg legger bare ut arkivbilder. Lover å legge ut bedre bilder i morgen!

Ok, har prøvd å laste opp bilde utroolig lenge nå. Det funker ikke. Vet ikke om det er blogg.no eller nettet, men skal prøve å få fikse det til imorgen hvert fall.

 

- Camilla

Publisert: 22.12.2012 @ 22:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Avreise

Hallo♥

Må bare ta et veldig raskt innlegg før vi drar. Holder på å pakke de siste tingene og sånn, så egentlig har jeg ikke tid til dette heller siden mamma vil at vi skal komme oss avgårde så fort som mulig. Vi er ikke fremme før 6-tiden i kveld eller noe sånn, og så vet jeg ikke hvordan internettet er hos han, så får bare se hvor mye oppdatering det blir senere i dag. Det var snakk om at han hadde lagt inn tråløst nettverk til oss, så får nesten håpe det da, haha!

Snakkes♥

Publisert: 22.12.2012 @ 11:05 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Julebesøk

Hei♥

Ville nesten ikke logge inn på bloggen nå. Hadde liksom planer om å leke flink blogger å sånn, og ta masse bilder i dag, meen det skjedde ikke. Vel, de sier jo at det er tanken som teller, ikke sant? Altså, sånn jeg skrev i går hadde vi besøk av ca. hele slekten på pappa sin side i dag, og hver gang vi har sånne ting glemmer jeg helt av kameraet. Uansett... NÅ ER DET OFFISIELT JULEFERIE!! Har ventet lenge på å skrive det. Skolen i dag var egentlig helt chill, vi var der bare en kort stund da. Men det å få hele skolen(!) til å gå rundt juletreet og å danse polynese (?? søk det opp om du lurer), er ikke akkurat det enkleste. Jaja, gikk jo det også på en måte...

Etter skolen måtte jeg bare få kjøpt en siste julegave, så reise jeg hjem. Hele dagen har gått til pakking av klær og sånn, gjøre det klart til "julefest" og å ha besøk. Jeg, Silje (søskenbarn) og Ruth Helen så Magic Mike. Og for ikke å glemme "onkelen" min. Haha, kind of kleint da... Hvis dere ikke har sett den, handler den om mannlige strippere. Med Channing Tatum som hovedrolle♥

Bare siden jeg ikke hadde noe annet...

Nå må jeg nesten tilbake til pakking, eller noe sånn. Vet ikke helt hva jeg finner på. Må jo nesten bli ferdig med pakkingen. Snakkes♥

Publisert: 21.12.2012 @ 22:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Christmas card

Hei♥
Ble IGJEN sen blogging, men som sagt er det bedre enn ingenting. Rekker det aldri om dagene nesten, eeelleer så prioriterer jeg andre ting.
Nå er i hvertfall siste skoledag teknisk sett overstått. I morgen har vi bare chill dag fra kvart over 9 til halv 11. Bruker jo lenger tid å reise til skolen, enn jeg faktisk er der. Jaja, blir koselig uansett. Skal være litt underholdning og sånn, så det blir gøy sikkert.
I dag har jeg i alle fall vært med Yvonne etter skolen. Vi har spilt wii, og så har vi faktisk sett det der juleprogrammet som går på NRK. Selv om det ikke er blåfjell eller de andre "tradisjonelle" funker jo det også litt da! Vi hadde også gløgg og julekaker. Juletiden er så koselig♥
Etter hun reiste hjem (ja, hun må REISE hjem. Jeg bor så langt ute på bondelandet at hun må ta båt her i fra, og det tar vel henne nesten en time å komme seg hjem) så har jeg laget kort til ei venninne jeg manglet. Nå skal jeg bare levere den i morgen, så tror jeg at alle venninnegaver er levert ut i alle fall.

Kan vel ikke si at jeg er helt bloggmateriale akkurat nå, så derfor gadd jeg ikke å stresse med bilder av meg selv...

I morgen er planen kanskje å være med Birgitte etter skolen, spørs når hun slutter. Jeg må også pakke siden vi reiser til morfar på lørdag. Om kvelden får vi besøk av ca. hele slekta på pappa sin side, så det blir vel koselig. Må nesten bare se når jeg får tid til et innlegg eller to da! Snakkes♥
Eller kanskje ikke siden det sies jo at jorda skal gå under i morgen, haha! Kan ikke akkurat si jeg tror på det... 

Publisert: 20.12.2012 @ 22:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Wishlist 2012

Hallo♥

Som dere kanskje legger merke til har jeg fått ny header. Den andre headeren var det noe galt med, så den ville ikke vise. Den jeg har nå er ganske midlertidig (forhåpentligvis). Var bare noe jeg satte raskt sammen, for jeg må ha ett eller annet som header i alle fall. Men funker i alle fall bedre enn ingenting!

Akkurat nå ligger jeg å øver på prøve. Teoretisk sett... Motivasjonen min er ikke helt på topp, spesielt ikke etter at jeg fant ut at denne prøven skulle inneholde litt mer enn jeg først trodde. Så kommer nok bare til å lese gjennom det andre kapittelet også, siden jeg har allerede lest igjennom det første en gang, og så øver jeg litt mer på begreper. Etter det gidder jeg ikke mer. 
Har i alle fall tatt meg tid til å lage ønskeliste jeg skal poste her. Blant annet. Har jo egentlig tatt meg tid til ganske mye mer også...

Bare for å få det sagt: Dette er ikke det jeg forventer å få, det er bare ting jeg ønsker å få. Sånn som Iphone har jeg tenkt å kjøpe meg selv når jeg har tjent opp litt penger til det. Og har egentlig flere ønsker, men gadd liksom ikke å ta med hvert minste klesplagg jeg ønsker meg. Og så var det ikke plass til mer...

Har du noen av de samme ønskene? 

Publisert: 19.12.2012 @ 21:43 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Feliz Navidad

Hallo♥

Kom akkurat hjem fra skolen. Rakk en tidligere buss i dag, så da var jeg en halvtime tidligere hjemme. Hverdagslykke, haha!
Var ganske chill dag på skolen i dag egentlig, for i fransken skulle vi bare se film, men vi brukte omtrent halve timen på å faktisk får den på. 
I de to øktene med norsk jobbet vi bare med en reklamefilm vi holder på med så gruppen vår var for det meste ute og filmet videoen. 

Suger at Sony Vegas Pro ikke finnes til mac, men imovie får gå det også da...

Og så hadde søteste Yvonne og Hilde laget kort til meg og Benni i dag♥
Det er på spansk da, så skjønner ikke hva de har skrevet til oss, men satser på at de bare har skrevet søte ting. Haha! 
Skjønte "Feliz Navidad" i alle fall. 

I dag er planen egentlig bare å øve til samfunnprøve. Ren ondskap å sette opp en prøve dagen før juleferie...Får se hvor mye øving det faktisk blir. Har ingen motivasjon. Tenkte å legge ut et innlegg med juleønsker i kveld en gang, så vi snakkes♥

Publisert: 19.12.2012 @ 15:45 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Ny shorts!

Hei♥

Ble sen blogging i dag også. Har nesten aldri tid før kvelden, eller rettere sagt: lager meg aldri tid før på kvelden en gang. Men uansett...
I dag var Benni med meg hjem fra skolen, som jeg såvidt nevnte i går tror jeg. Vi stoppet innom Narvesen for å kjøpe oss sjokoladeboller, bare siden det var motivasjonen vår gjennom hele skoledagen, haha! Etterpå tok vi oss en tur på Bikbok siden hele butikken på vågen hadde 30% i dag. Selvfølgelig har jeg sånn sperre på kortet, sånn at jeg ikke kan bruke mer enn en viss sum i måneden, og siden jeg allerede har kjøpt julegaver denne måneden så fikk jeg dessverre ikke med meg så mye hjem som jeg eegentlig ville. Ok, hadde bare tenkt å kjøpe en annen ting, men allikevel... Fikk i alle fall med meg en shorts som jeg har hatt lyst på utrolig lenge!

Og ja, jeg er fullt klar over at det er en klump midt på shortsen fordi skjorteknuten er stappet nedi, at skjorten ikke passet så veldig bra til og at jeg ikke har med ansiktet. Mest fordi jeg klippet det vekk siden jeg så utrolig trøtt ut. Noe jeg egentlig er også.
Tenkte derfor å legge meg nå, god natt! 

 

 

Publisert: 18.12.2012 @ 23:04 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Monday again!

Hallo♥

Nå er jeg egentlig på vei til å legge meg, men kom på at jeg ikke hadde blogget i dag, så måtte nesten slenge inn ett innlegg før jeg tar kvelden. Har nettopp sett Gossip Girl, så det var jo i alle fall herlig slutt på dagen.
Er jo mandag, og passer jo alltid ei lita jente som heter Nora da, og i dag passet vi lillesøstera på ett år i tillegg. Herligste jentene da! 

Ellers utover kvelden har jeg ikke gjort noe annet enn å være en tur på trening, og skrevet litt notater til samfunnsfag-prøve. Fikk liksom nettopp vite om at  vi skal ha en prøve i to kapitler, og jeg vet omtrent ikke hva det handler om... Men tror ikke det skulle være så stor prøve så overlever nok. 
Håpte egentlig at jeg kunne ha en helt chill uke siden det er siste uke før jul, men neeei.. Har jo den prøven og så må jeg skrive en oppgave i geografi på minst 4 sider til i morgen. Har en side til nå, så det kan jo bli interessant å se om jeg blir ferdig. Spesielt siden Benedicte skal være med meg hjem i morgen så da blir det nok ikke så mye jobbing med den da. Satser på jeg blir ferdig på skolen i morgen eller noe...

 

God natt♥Publisert: 17.12.2012 @ 23:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Middagsbesøk ++

Hei!

Er ikke så lenge før jeg legger meg nå tenker jeg, men først kan jeg skrive et lite innlegg til dere. Er jo mandag i morgen, så kan ikke bli alt for sent heller, men kjenner jeg meg rett så kommer jeg vel til å ligge en stund å lese etter jeg har skrudd av PC-en. For ja, jeg har begynt å lese om kveldene. Har blitt heelt hektet på "50 shades" hvis dere har hørt om de. Var noen venninner som anbefalte dem, og nå klarer jeg ikke å slutte å lese, haha!

I dag har vi i alle fall vært på middagsbesøk hos noen i slekta vår. Var jo koselig det, og så fikk vi servert pinnekjøtt så jeg kan ikke akkurat klage. Eneste som var litt dumt var at søskenbarnet mitt, Silje hvis dere husker, ikke var der da siden hun var hos faren denne helga. 
Etter vi hadde vært der reiste hele familien på kino, og så "Reisen til julestjernen". Haha! Vi har sånn julekalender i helgene der vi ofte gjør ting i sammen i familien og sånn. Må si at den originale "Reisen til julestjernen" er best da.

Snakkes♥

 

Publisert: 16.12.2012 @ 22:23 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

fredag + lørdag

Hallo♥

Sorry for 0 blogging på fredag og i går. Har egentlig ikke noen veldig god grunn, men på fredag var jeg ikke hjemme etter jeg gikk ut døra halv 7 om morgenen og i går kom jeg ikke hjem før seks-tiden på kvelden. 

I alle fall, på fredag skulle jeg jo egentlig på ball, som jeg nevnte såvidt på bloggen tidligere. Jeg reiste inn til Sandnes med ei venninne rett etter skolen og kjøpte billett, og så tok vi bussen tilbake til der hun bor. Akkurat når vi gikk av bussen fikk vi beskjed om at det var avlyst, pga. stormen som var meldt senere, og at de veiene som var rundt der ballet skulle være, kom mest sannsynlig til å bli stengt. Skjønte senere at det var jo egentlig det beste, siden ute var det helt kaos på veiene og sånn. Billettene får vi heldigvis brukt etter jul, eller så kan vi få pengene tilbake. Istedenfor hadde var vi en jentekveld med noen andre jenter. Ble jo veldig koselig selv om det var litt synd at ballet ble avlyst.

I går ble jeg hentet av mamma og de i 12-tiden, og så reiste vi ned til Kvadrat, der jeg og Ruth Helen (søsteren min) kjøpte julegaver. Hadde faktisk ikke kjøpt noen julegaver før det, men ble ferdig i går heldigvis, så da trenger jeg ikke å tenke mer på det. Jeg og Ruth Helen hadde en del gaver vi skulle kjøpe sammen til familie og sånn, så da var det greit at vi fikk gjort det. Kjøpte også en liiten ting til meg selv, selv om jeg eeegentlig ikke hadde penger til det.

// H&M 199 kr //
Ignorer mitt ekstremt trøtte ansikt, bildet er nettopp tatt. 

Snakkes♥

 

Publisert: 16.12.2012 @ 11:23 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Mesterkokk på høyt nivå

Hei! 

Lovte dere jo bilde av lussekattene, så here you go:

(Overse det at noen av de ser mye lysere ut enn andre. Ovnen vår steker ujevnt, og lyset gjorde at det ble litt rart)
Håper Yvonne og Benni gleder seg nå, for det er bare for dem jeg har laget dem! Haha♥

Har også vært på trening. Var juletrening i dag, noe de har hvert år, så følte nesten jeg måtte gå da. Er jo koselig å ha en hel trening til bare julemusikk.

Ready for juletrening!
Heheh, ikke egentlig for dette var etter treningen meen det funker!
Og jeg hadde ikke på nisselue på treningen heller... 

Nå skal jeg bare dusje, og så må jeg pakke noen ting for etter skolen i morgen blir jeg bare med ei venninne hjem, og så steller vi oss til ballet vi skal på senere den kvelden! Blir gøy, må bare skaffe billett først, haha! 
Ooog finne ut hva jeg skal ha på meg, aner nemlig ikke hva jeg skal bruke, og fant liksom ut idag at jeg skulle der så må bare se hva jeg har.

God natt, søte♥

 

 

 

Publisert: 13.12.2012 @ 21:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Når man ikke kommer seg på skolen...

Hei♥

Ble nok en dag hjemme på meg. I dag kom jeg meg til Sandnes, men der må jeg jo ta til buss, og så satte jeg meg på bussen da. Etter den hadde kjørt en liten stund kom vi til en bakke, der den ikke kom seg opp. Så alle ble kastet av, og så måtte jeg gå tilbake til der bussene går fra, og begynte å vente på neste buss. Det gikk over en time uten at noen buss kom, såå jeg tok bare den bussen så gikk hjem igjen. 
Hjemme har jeg faktisk laget lussekatter. Yvonne og Benedicte som er på skolen synes så synd på seg selv som er der, så de fant ut at jeg kunne jo bake til dem, og søt som jeg er så gjorde jeg jo det da. Haha!

Nå skal jeg om ikke lenge sette lussekattene i ovnen, så kommer det sikkert ett innlegg senere i dag med bilder. Bare for å friste!

Arkivbilde- bare fordi jeg ikke gadd å finne frem kameraet akkurat nå.

Skal forresten lage en ny header så fort som mulig, siden den ikke viser nå.
Vet ikke helt hva som er galt, men må nesten fikse det.
Snakkes♥ 

Publisert: 13.12.2012 @ 14:45 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Snowy day

Hallo♥

 

Ååh, det har snødd såå mye i dag! Elsker det, selv om jeg egentlig ikke liker at det er kaldt.... Men julestemningen kommer jo, det må nesten være snø for å være jul da. Som sagt i sist innlegg var jeg ikke på skolen i dag, så jeg har jobbet en del med skolearbeid, og så har jeg og hjulpet mamma med litt forskjellig. Følte jeg hadde en ganske produktiv dag, og fikk tid til mye jeg ellers ikke får tid til, så sånn sett var det egentlig helt greit at bussene ikke kom. 
Var faktisk ute i snøen også en tur. Blir ikke til så ofte lenger at jeg er ute selv om det er snø, og jeg elsker det. Utenom når vi er på hytta da. Men i alle fall, jeg skulle ut å fjerne snø fra trappen for mamma, og så etterpå ble jeg bare ute og laget snømann med broren min. Haha, var koselig det!

Folkens, møt den enarmede Pontus!
Ja, det er navnet hans. Og den har bare en arm fordi vi fant ikke en til. 
Men den var jo litt fin da, ikke sant? Haha.


Jeg laget også en snølykt.
Mest fordi jeg hadde laget mange snøballer som jeg hadde tenkt å kaste på den første som kom hjem, men det var broren min og han var så kald at jeg ikke hadde hjerte til å gjøre det, såå jeg satte det bare sammen til en lykt heller!

Og så synes jeg bare det er så fint når det snør, at jeg bare måtte ha med ett til bilde av det!
 

Onkelen vår, som bor litt utenfor Bergen, altså 6 timer her i fra, var også innom oss på besøk siden han var på kurs i Stavanger eller noe.
Vi spiste god middag og litt sånn, så det var jo kjekt.
Etterpå laget jeg risboller (tror jeg det heter) - og så en eller annen julefilm bare for å få julestemningen enda mer! 

Snakkes♥

 

 

  

Publisert: 12.12.2012 @ 22:47 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Uforventet fridag!

Hei♥

Akkurat nå er jeg faktisk hjemme, selv om jeg egentlig skulle vært på skolen nå. Vi begynner ikke før 10 på 10 på onsdager, så jeg gikk ut på busstoppet halv 9 siden det er da jeg må ta bussen. Sto der i nesten en hel time (!!) uten at noen busser kom, og så ringte Birgitte til meg og spurte om når jeg skulle ta buss og sånn, for hun hadde vært på vei inn til Sandnes, men hadde stått så lenge i kø at de bare hadde kjørt hjem igjen. Haha, så mye kaos fordi det kom litt snø i natt. Jaja, sier ikke nei takk til en fridag, selv om jeg må jobbe med litt skolearbeid hjemme da. 

Haha, vet hvor uinteressant sånne bilder eeegentlig er, men jeg følte ikke for å legge ut 100 bilder av meg selv akkurat nå...Elsker snø, gir så mye julestemning♥

 Pus sier også god jul!

Nå er planen å bare jobbe litt videre med noen skoleting, og så tenkte jeg å sette i gang med å vaske badet eller noe.
Må uansett gjøres, og hvis jeg kan bruke tiden jeg egentlig skulle vært på skolen på det så er jo det greit nok.
Snakkes!

 

Publisert: 12.12.2012 @ 12:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Ny julekjole!

Hei alle sammen!

Ble litt sen blogging i dag. Har bare ikke hatt tid før, men uansett...
Var jo på skolen i dag, men skjedde ikke akkurat noe uvanlig som er verdt å nevne på bloggen.
Etter skolen plukket mamma meg opp i Sandnes siden hun hadde vært i et møte eller noe sånn, så da kunne jeg bare sitte på med henne hjem. Ble til at vi gikk litt rundt i butikkene, for hun måtte fikse noen småting så da hadde jeg ikke så mye valg uansett, haha! 
Men var greit da, fikk faktisk kjøpt inn noen få julegaver. Ikke noen av de jeg sliter mest med å kjøpe da, men fikk i alle fall unnagjort noen. Håper ikke det bare er meg som omtrent ikke har begynt å tenke på dem før nå engang...
Jeg fikk meg også en ny kjole da, som jeg tror jeg kommer til å bruke på juleaften eller noe sånn. Likte den veldig godt, og har sett på en liknende i hvit på Nelly så det var jo greit da. Spesielt siden mamma betalte!

Er litt rart gult lys i bildene, vet ikke helt hva jeg har gjort med innstillingene her...

Nå i kveld har jeg bare vært på trening, og sett litt rundt på nettet etter julegaver. Har ingen anelse om hva jeg kan kjøpe i julegave til forskjellige venninner, siden de liksom ikke kommer med noen konkrete ønsker. Jaja, finner vel ut av det også en gang. Snakkes♥ 

Publisert: 11.12.2012 @ 22:13 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Koselig kvelds!

Hallo!

I dag har jeg som sagt passet Nora, og etter det tok jeg meg en tur på trening. Frister egentlig mest å ligge inne under dynen med julefilmer nå i desember, men får dratt meg på trening allikevel. Føler ikke jeg kan ta pause heelt enda, får vente til juleferien begynner i alle fall. 

Nå i kveld laget vi "barna" kvelds til hele familien. Vi har liksom laget en type julekalender til mamma og pappa, så da gjorde vi i alle fall det i dag. Var jo koselig det. 

 

Går ikke an å få sånn helt bra bilder når det er så mørkt ute, men funker bedre enn ingenting da.

Nå er  planen bare å hoppe i dusjen, og så blir det vel ikke så lenge etter det jeg legger meg. 
Vi snakkes nok ikke før i morgen da, så god natt ♥ 

 

 

Publisert: 10.12.2012 @ 21:21 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Tidlig ferdig

Hei♥

Kom hjem fra skolen for ikke lenge siden, slutter jo tidlig på mandager så det er utrolig herlig. I dag sluttet vi den "sene tidlige" haha. Vi har liksom annen hver å slutte ett eller elleve, og i dag sluttet vi ett siden vi hadde halvdag i engelsk. Håper det gikk greit, var sånn at vi skulle analysere en novelle så det er ikke det gøyeste menmen... 

Tenkte å blogge litt bedre senere, siden er egentlig litt i farten akkurat nå. Skal ut å passe Nora. Blir sikkert gøy selv om det er siiickk kaldt ute... Meg og søsteren min - fint av oss, ehehe! 

Snakkes!

Publisert: 10.12.2012 @ 14:48 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

09.12.2012

Hei!

 

Nå har venninna mi akkurat blitt hentet, så nå sitter jeg bare her med pops og julemusikk.
Julen er den beste tiden på året, elsker det.
Hadde det utrolig gøy i går, tror det er en av de beste lørdagene på leenge, haha!
Vi begynte med å lage nachos, og resten av kvelden gjorde vi litt forskjellig.
Ble litt sen kveld da, men gjør ikke så mye da. Er bare helg en gang i uken!

 

Haha, var så utrooolig sulten, hadde liksom ikke spist siden frokost...

Ja, pus var med hun også!

I dag tok vi en tur ut etter vi hadde spist frokost og stelt oss litt. Hun har ikke vært her på Hommersåk først så derfor skulle jeg vise henne "sentrumet" vårt, haha! Veldig mye å vise fram for å si det sånn....
Vi rakk ikke så veldig mye mer enn det før hun ble hentet, og nå er det vel ikke så lenge til mamma og de kommer hjem. 
Tror ikke jeg har så mye andre planer for resten av dagen. Der jeg trener har de ikke søndagstreninger i desember tror jeg, og med isen som har kommet ute tror jeg ikke jogging er så aktuelt så det blir vel ikke så mye trening. Blir vel mest bare å slappe av, og gjøre en fransklekse jeg egentlig skulle ha gjort siden torsdag.

 

Snakkes senere da!

Publisert: 09.12.2012 @ 17:06 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Siden sist...

Hei folkens!
 

Er utrolig lenge siden jeg har blogget nå, men har faktisk savnet det litt, spesielt i det siste.  Er ikke sikker på hvor lenge det kommer til å vare, men tenkte i hvert fall å begynne å blogge litt igjen. 

Uansett, i dag får jeg besøk av ei venninne siden mamma og pappa er på hytta så da er vi alene hjemme. Vi har ikke så veldig mange planer enda, men vet i alle fall at vi skal lage nachos. Blir sikkert gøy uansett hva vi finner på. 

Akkurat nå får det bare bli litt gamle bilder, fordi jeg har fortsatt ikke minnekort. Vet ikke om dere husker at jeg skrev om minnekortet jeg stappet inni pappa sin CD-ting i macen, men har i hvert fall ikke fått det ut derfra enda, haha! Men har jo ikke blogget på en stund, så har ikke fått lagt ut de bildene uansett.

Siden sist har jeg...

...tatt av reguleringen!! Utrolig herlig etter så lang tid!
Haha, det var det eneste "normale" bilde jeg hadde akkurat nå da så det fikk bare bli sånn... ...hatt photoshoot med søstera mi, haha! Kan kanskje legge ut flere bilder en annen gang.

... vært på hytta og bakt kakemenn!

.... lekt yolokids...
Haha, neidaa! Men hadde en utrolig koselig overnatting hos meg med Benedicte og Yvonne, som jeg ikke har noen bilder fra!

.... Ooog vært på en halloween-fest som ikke ble heelt vellykket, forskjellige selskap som jeg ikke har bilder fra, og en del annet som jeg bare ikke gadd å nevne akkurat nå, mest fordi jeg ikke har bilder fra det!

 

Og en ting til, er det bare jeg som ikke kan se headeren min når jeg går inn på bloggen?

 

Publisert: 08.12.2012 @ 16:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
hits