Arkiv måned: november 2014

Adventstradisjon

Hei♥

Første søndag i advent, dere! Nå skal jeg ærlig innrømme at den julestemningen jeg hadde for omtrent 2 uker siden har gått litt bort igjen, men nå som vi offisielt skal inn i julemåneden regner jeg med den kommer tilbake. Må vel bare få inn litt nisser på rommet, så blir det perfekt. Dagen i dag har i alle fall gått til baking av kakemenn og vår første-advent-tradisjon. Det har vel vært tradisjon i 4 år nå at vi først drar ut og spiser, før vi går på en juleforestilling sammen med en annen familie. Det er i alle fall superkoselig, og blir ikke skikkelig desember uten den tradisjonen. I tillegg bestemte vi oss for å begynne på julebaksten i dag, så da ble kakemenn først ut. Det ble bare meg og Ruth Helen da, men som hun sa "me har d alltid så kjekt når me bake julekaker samen". Det er vel sånn sett ganske sant, og med julemusikk i bakgrunnen, blir det bare toppen på kransekaken hoho. Dette var det beste antrekksbilde jeg fikk tid til i går. Av en eller annen grunn får jeg alltid så dårlig tid i slutten, uansett hvor god tid jeg egentlig har hatt. Det ble i alle fall en gøy kveld, og vorshet var så koselig. Det var bare meg, Silje-Marie og Yasmin, men sånne små vorsh er ofte de beste synes jeg da. Nå tror jeg bare det blir noen episoder How I met your mother, før jeg tar kvelden. Kjenner det trengs, siden det ikke akkurat ble veldig tidlig i går. Vi snakkes♥

Publisert: 30.11.2014 @ 20:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Yummy

Hei♥

Et par bilder fra gårsdagens middag. Hadde nesten glemt av hvor godt dette er. Hjemmelaget foccaciabrød med salat, kylling, bacon og dressing. Spiste rester i dag da, siden jeg ikke er hjemme når resten av familien skal ha middag, og da manglet vi bacon, så det var litt trist, haha. Bacon er jo nesten himmelsk. 
I dag har jeg brukt mesteparten av dagen på å vaske kjøkkenskap og bytte ut en del av det vanlig serviset med juleservise for mamma. Det er jo nesten på tide nå som det er desember om 2 dager(!!). Brukte totalt rundt 3,5 timer, så satser på at jeg har tjent noen flink-datter-poeng nå, hoho. Vel, trenger jo pengene uansett.
Senere i kveld skal jeg på et arrangement som heter Summerbreeze. Har enda ikke helt skjønt nøyaktig hva vi skal gjøre der, men vet det er leid inn DJs og sånn, så blir sikkert gøy. Ellers går vi bare på byen heller, haha. Nå har det nettopp blitt noen endringer i planenene da, så vet ikke helt hvordan det blir, men regner med at det fikser seg på en eller annen måte. Jeg kan prøve å få tatt noen bilder av antrekket, men lover ingenting, for nå er det jo faktisk allerede mørkt ute. Burde kanskje tenkt på det tidligere, nå som jeg faktisk har en dag der jeg rekker dagslyset.
Kos dere masse i kveld, snakkes♥ 

Publisert: 29.11.2014 @ 16:31 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Fredagsantrekk

Hei♥

Genser - H&M // Skjørt - H&M

Endelig er det fredag, folkens! Har absolutt ikke fredagsfølelse i dag, men det gjør ikke så mye. Helg får jeg jo uansett. Dette ble i alle fall dagens antrekk. I går når jeg holdt på å rydde klær inn i skapet, fant jeg plutselig ut at jeg hadde en svart strømpebukse jeg ikke ante jeg hadde, så da ble det skjørt i dag. Viktig å pynte seg litt ekstra på fredager. Eller ikke. Men det er gøy uansett. I kveld har jeg bare innekveld med familien, og vi har nettopp spist en over gjennomsnittet god middag, så nå er jeg alt for mett. Om ikke lenge venter andre del av Idol, så da skal jeg nok få det med meg. Kanskje andre episode jeg ser av det denne sesongen, haha. Veldig oppdatert. 
Uansett - ha en herlig helg og kos dere kjempemye. Vi snakkes♥ 

Publisert: 28.11.2014 @ 21:32 Kategori: Outfit Kommentarer: 1

Eh...Planlegging?

Okei, så vi har jo allerede slått fast at planlegging absolutt ikke er min ting - vel, jeg har klart det igjen. Vi trengte ikke å møte i mattetimen i dag siden vi skal bare rette matteprøven, så derfor gikk jo jeg hjem for å gjøre dette. Tror dere jeg har tatt med mattebok hjem? Eh, nei. 
Så nå sitter jeg her da, uten den fjerneste anelse om hvordan jeg skal klare å rette disse greiene. Det er jo en grunn til at oppgavene som ikke er gjort, faktisk ikke er gjort - jeg vet ikke hvordan man gjør det. Skal jeg liksom da klare å rette uten bok? Haha, tviler! Har i grunn gitt opp allerede før jeg har begynt da, men sannsynligheten for at jeg får det til er jo ca. lik 0, så hvorfor i det hele tatt gidde?
Istedenfor har jeg brukt tiden siden halv ett på...eh...ingenting. Joda, har fått tatt noen bilder til dere da. Og laget en ristet skive med egg på. Og hørt på julemusikk. Produktivt. Skal sette igang med historieøving også om en stund, men det kan vel kanskje ta en stund det også. Må egentlig komme i gang så fort som mulig da, siden jeg skal sitte barnevakt i kveld, så da har jeg bare frem til halv syv.

Og folkens - i morgen er det helg allerede!!
I begynnelsen av denne uken, var jeg sånn "åh, føler denne uka kommer til å gå sent". Eller kanskje det faktisk var mandag sist uke? Haha, det sier noe om hvor sinnsykt fort tiden går. Lurer på om jeg i det hele tatt rekker å kjøpe julegaver før julaften allerede er der. Må vel kanskje sette av litt tid til det snart. 
Men nåå skal jeg prøve å få begynt litt på historie før middag, så vi snakkes♥
 

Publisert: 27.11.2014 @ 15:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Trist - men godt

Nå er jeg på vei til å legge meg, og gleder meg egentlig bare til jeg kan lukke øynene, men først tenkte jeg å ta en kort oppdatering siden det ikke ble noe i går. Måtte nemlig plutselig jobbe, og var derfor ikke hjemme før sent. Dagen i dag har forsåvidt også vært en ganske lang dag. Sammen med resten av familien har jeg vært på minnesmarkering på Ryvarden. Kanskje ikke så mange av dere som har hørt om det, men for 15 år siden i dag, skjedde den største hurtigbåtsulykken som har vært i Norge, og en av de 16 personene som døde, var altså mormoren min. Jeg var på en sånn minnesmarkering for 5 år siden også, og selv om det selvfølgelig er trist, er det veldig fint også på samme tid. Det er liksom noe med det og samles med andre som har mistet sine nærmeste i ulykken i tillegg til overlevende. Jeg er hvert fall glad for at jeg ble med, selv om det krevde rundt 5 timers kjøring til sammen.

Nå skal jeg i alle fall få meg en god natts søvn, så snakkes vi i morgen♥

Publisert: 26.11.2014 @ 23:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

One week

Herregud folkens, det er bare en uke til desember i dag!! 
Gleder meg så alt for mye - uken kan bare ikke gå fort nok, haha. 1. desember blir det nok rett hjem fra jobb og til julebarnetv på opptak. Må jo få det med meg. Er det en ting jeg aldri vokser fra, så er det barnetv om julen. Og i år er det til og med "Jul på månetoppen", en av de som gir mest julestemning i tillegg til blåfjell da. 

Vel, vi er i alle fall i gang med ny uke, og denne uken føler jeg allerede er fylt opp med skolearbeid og andre planer. Føler det blir lite tid utenom, men da satser på at uken går fort da. Det gjør de forsåvidt hver uke, så tror ikke jeg skal bekymre meg for akkurat det. I dag var egentlig planen å sitte barnevakt for de jeg vanligvis sitter barnevakt for annenhver torsdag, men det ble avlyst, så da hadde jeg hele ettermiddag/kveld fri. Akkurat det var litt herlig da. Derfor bestemte jeg og Ruth Helen oss for å ta med macen under dyna, og så kjørte vi i gang med et Prison Break-maraton. Finnes ikke bedre på kalde høstdager. Vi er vel ikke på vinter enda?? 
Selvfølgelig litt synd at det ble avlyst, men har i alle fall hatt en veldig fin og avslappende start på uka. Tror det trengs litt, har blitt ganske sent flere kvelder på rad nå.Beklager lyset på bildene - dere hører sikkert klaging fra hver eneste blogger - men nå i mørketiden er det faktisk umulig for meg å rekke dagslys når jeg går på skole. Er jo seriøst allerede mørkt når jeg kommer hjem, så da er det ikke like lett å få bra lys. Bedre enn ingenting, håper jeg? 
Nå tenker jeg at jeg skal se den siste episoden av Vampire Diaries, og så er det leggetid. Så mye for "jeg skal legge meg tidlig i dag". Vel, i alle fall forbedring da.
Vi snakkes uansett♥

Publisert: 24.11.2014 @ 22:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

All I want for christmas...

 

 


Årets ønskeliste er endelig klar, og for en gangs skyld har jeg klart å lage den før alle begynner å spørre hva jeg ønsker meg. Nå er den kanskje ikke helt ferdig utviklet enda, kan jo godt være det kommer flere ting på lista etterhvert, men det er et bra utgangspunkt vil jeg si. I dag er det jo bare en uke til første søndag i advent til og med - neste madag er det 1. desember!! 
Åh, gleder meg så mye til juletiden med koselig julebarnetv, god julemat, masse lys og forhåpentligvis snø. Julen er den beste tiden på året! 

Har dere ønskelisten klar?

Vi snakkes♥

Publisert: 23.11.2014 @ 21:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Kinda busy

Ups, nå har bloggen vært nede i to dager - har ikke noen annen grunn enn at de to siste dagene har gått litt i ett. 
Torsdag var det jo russekro, som jeg nevnte i sist innlegg. Klarte til slutt å finne frem et antrekk, og kvelden ble i alle fall vellykket. Er en grunn til at jeg fortsatt mener at torsdag som oftest er den gøyeste kvelden på byen. Liksom, på selve kroet vårt var det ikke så mange folk faktisk, men da gikk vi jo bare en annen plass.

I går var jeg og Hanna ute og solgte dopapir. Må nesten prøve å bli kvitt det, men det var ikke så lett som jeg hadde sett for meg, haha. Jaja, vi har kommet et godt stykke på vei da, så får bare ta den tiden det tar. Ikke så lenge etter jeg hadde kommet hjem, måtte jeg ut igjen, for jeg hadde blitt spurt om å hente tanten min. Hadde ikke noen andre planer så sent i går, så det var ikke noe problem.  
Tror bare jeg avslutter her, klarer ikke skrive noenting fornuftig, okei fint, vi snakkes♥ 

Publisert: 22.11.2014 @ 12:41 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Avokado toast

Ti på tolv kommer jeg på at jeg må blogge - det er meg i et nøtteskall.
Eller nøtteskjell som jeg presterte å si til Benni på lørdag, uten at jeg la merke til at det var noe galt i det ordet, haha. De siste 40 minuttene har jeg prøvd å finne fram antrekk til kroet i morgen kveld. Det er også noe jeg har klart å utsette hele dagen, så det kom jeg på i øyeblikket jeg egentlig var på vei i seng. Temaet er Grease, og for å være ærlig aner jeg ikke hvordan jeg skal kle meg. Gidder liksom ikke å kjøpe noe nytt heller når det bare er for en gang, så da måtte jeg bare grave frem noe fra skapet. Har i alle fall halvveis funnet et antrekk da. Om det er så veldig Grease-inspirert vet jeg ikke, men det får bare være i så fall. Hadde jeg vært rik, skulle jeg kommet i fullt kostyme hver gang vi hadde et tema, men nå er det ikke akkurat sånn. 

Til kvelds i dag ble det i hvert fall en av mine favoritter - ristet brød med guacemole/most avokado. Elsker jo guacemole, som dere kanskje har fått med dere, og på ristet brød blir det den perfekte kvelds.Hadde ikke så mange interessante bilder fra dagen, timene har nemlig gått til matte-øving. Nå blir det ikke så mye mer øving før fredag (om vi ser bort fra mattetimen i morgen), men vil ikke akkurat si at jeg føler meg så alt for forberedt. Det får bare gå som det går da. 
Hadde et mål om å få postet dette innlegget før midnatt, men ser ut som jeg må gi opp den planen, siden det allerede har passert tolv. Bedre sent enn aldri da, som de sier. Jeg tenker i alle fall å sove om bare et lite øyeblikk. Kjenner det skal bli godt å legge seg ned og lukke øynene. Det er vel på tide også - mindre enn 6 timer til vekkerklokka ringer igjen nå. Jeg som hadde fått så gode rutiner med å legge meg rundt halv tolv. Vel, bortsett fra i går. Og i dag. Muligens ikke i forigår heller. Uansett, dere skjønner poenget. Nå skal jeg faktisk avslutte her - vi snakkes♥
 

Publisert: 20.11.2014 @ 00:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Hekta

Hei♥

Mandagen i går fløy så fort forbi at jeg ikke en gang rakk å tenke på bloggen før det var på tide å finne sengen. Var først i dag på vei hjem fra skolen at jeg faktisk kom på at det aldri kom en oppdatering i går, haha. Føler fortsatt det er mandag da, lurer på om jeg kanskje tok litt feil når jeg sa til Hanna at jeg følte at denne uken kom til å gå sent. Burde vel innsett til nå at ingen uker faktisk går sent. Har så vidt startet på uka før helga er der føler jeg. Ikke at det gjør noe da - helgen kan aldri komme for raskt. Og nå folkens, er det bare 3 dager igjen til helg. Det holder vi ut. Vi har russekro på torsdag da, så da tenker jeg alltid at helgen kommer en dag tidligere uansett. Selv om jeg er på skolen på fredagen. Okei, nå snakker jeg bare tull her egentlig, har øvd matte store deler av dagen så da må jeg liksom få litt utløp for tankene mine. Ikke det at jeg ikke har fått snakket nok. Har hatt samtaler med meg selv på både engelsk og norsk, og på de fleste dialekter du kan tenke deg. Vel ja, det skjer hver gang jeg øver matte. Tror av og til folk begynner å lure, men liksom - må jo underholde meg selv på en eller annen måte. 

Nå blir det nok noen episoder "How i met your mother" før jeg legger meg. Har klart å bli hektet på det også, og irriterer meg fortsatt over at jeg ikke klarer å fullføre en serie før jeg starter på en ny. Vet ikke om det har med utålmodigheten min eller latskapen min eller hva, men noe er det i alle fall. 
Uansett, godnatt♥ 

Publisert: 18.11.2014 @ 23:21 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Lappekvelds

Hei♥

Nå skal jeg bare få postet dette innlegget, så tenker jeg å hoppe i dusjen. Eller - må kanskje ta rydding av rom først? Klarer ikke helt bestemme meg enda. Litt chill å slippe ryddingen etter dusjen da, så kanskje det er det beste? Vel, det finner jeg ut snart. Er litt for lat til å rydde også liksom. Akkurat nå gleder jeg meg bare til å legge meg under dyna med rent sengetøy og se litt serier. Må jo nesten få tid til litt av søndagstradisjonen denne uka også. Mamma fant i alle fall ut at vi skulle lage lapper til kvelds i dag, så da satte jeg i gang med det tidligere. Tenkte like godt jeg kunne melde meg frivillig, siden jeg ikke hadde så mye bedre å gjøre. Eller, det vil si - ikke noe bedre jeg faktisk gadd å gjøre. Burde vel kanskje brukt tiden på å korte ned særemne-oppgaven i norsk, eller kanskje startet med ting vi har i andre fag, men nei - i dag er ikke en sånn dag. Særemne får bare være for lang og de andre fagene tar jeg som det kommer. 

Var forresten i bursdag i går, tror kanskje jeg har nevnt det kort før, men usikker. Det var i alle fall veldig koselig. Maten hun hadde laget var utrolig god og i tillegg hadde hun noen sykt amazing velkomstdrinker. Prøvde å få med meg hvordan hun lagte de, men fant ut at jeg verken kom til å huske det eller ha tålmodighet til å lage det. Ikke at det var så alt for avansert da, men jo litt. Tenkte på å ta bilder av antrekket før jeg dro, men glemte det litt ut. Eller som jeg sa til Benni "magen vise jo litt, så vettsje om eg hadde posta bildene uansett". Var kanskje ikke så farlig at jeg glemte det da likevel, haha. 
Men nei - nå skal jeg komme i gang med noe av det jeg skal gjøre. Tror det blir rydding først, ellers kommer det aldri til å skje.
Vi snakkes, ha en fin uke♥ 

Publisert: 16.11.2014 @ 20:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Latest buy: soyakjøtt

Hei♥

Jeg har akkurat fått dusjet og spist etter en fullført treningsøkt, og er snart klar til å sette litt i gang med norsken, men tenkte først å ta en liten oppdatering. I går fikk jeg nemlig noe i posten som jeg tenkte å vise dere. For en stund siden bestilte jeg faktisk noe som heter TVP (textured vegetable protein), også bare kalt soyakjøtt. Dette skal funke som en erstatning for kjøtt, og det finnes i ulike størrelser. Jeg har kjøpt den som ligner mest på kjøttdeig, og dette kan altså brukes som en erstatning for alt det skal være kjøttdeig i. Ut fra det jeg har lest, har jeg forstått at dette i seg selv ikke smaker så veldig mye, men at det trekker lett til seg smaken når man krydrer eller marinerer det. Og ja - det ser jo egentlig litt merkelig ut i pakken for det er helt tørt, men det skal først bløtlegges, og så tilsettes smaken. Nå kan jeg ikke uttale meg noenting om hvordan det faktisk smaker, siden jeg har enda ikke fått prøvd det ut. Jeg har lest at man kan få det til å smake nesten hvordan man vil etterhvert når man får litt erfaring med det, ut fra hva man tilsetter. Gleder meg i alle fall til å prøve, og kommer nok mest sannsynlig med en oppdatering her.  

 Jeg bestilte fra iHerb, og dere kan finne dette her. For en pakke koster det 3,52 dollar, som tilsvarer ca. 24 norske kroner. I tillegg kommer frakten som er på ca. 27 norske kroner om dere velger den billigste. På første bestilling får dere også 5 dollar i avslag, så jeg betalte kun 40 kroner for 2 pakker. Blir jo likevel ikke dyrt uten avslag da. 

Hvis noen har prøvd dette før, så er det bare å dele erfaringer. Vi snakkes i alle fall♥

Publisert: 15.11.2014 @ 12:24 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 1

Drømmefredag

Endelig helg folkens!!
Den blir feiret med fredagstaco og særemne. Absolutt den drømmefredagen jeg ser for meg. Eller ikke. Men nå er det siste innspurt, og på søndag kan jeg slutte å mase om denne oppgaven. Er bare litt vanskelig å unngå å snakke om det, når det er den som er i hodet mitt 24/7 nesten. Jeg har i alle fall 1200 ord til nå, så er jo egentlig godt i gang da. Problemet når er at jeg ikke aner hvordan jeg fortsetter, men regner med at når jeg logger ut av alt som heter facebook, blogg og snapchat så blir det fullt fokus, og da satser jeg på å komme videre. Jeg har i det minste plassert en skål med noen seigmenn og et glass pepsi max foran meg, så prøver da å holde motivasjonen oppe. Okei - nå skal jeg ærlig innrømme at seigmennene er spist opp og glasset er tomt, but at least I tried.

 Nå skal jeg hoppe inn i bøkenes verden igjen, så snakkes vi i morgen (lolz tulla hvem sier egentlig sånn??)♥♥♥ 

Publisert: 14.11.2014 @ 20:31 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Barbieshow og barnesanger

Eh ja - nei, det er ikke alltid like lett å holde bloggen så oppdatert som jeg vil. Tror egentlig de fleste bloggerne mister litt motivasjon om høsten/vinteren, for da er det bare mørkt hele tiden og så er det jo den her såkalte "vinterdepresjonen" der man bare er trøtt og sliten hele tiden. På tross av dette har jeg hatt en ganske fin dag. Ble selvfølgelig 10 ganger bedre da jeg plutselig for sånn en halvtime siden innså at det er fredag i morgen. Shit, hvor ble dagene av?? Jeg var heelt overbevist om at det var torsdag, og fikk seriøst et lite sjokk når jeg kom på at det faktisk var fredag, haha. Vel, klager absolutt ikke når det går den veien istedenfor å føle at man ligger en dag foran. 

Siden det faktisk er torsdag i dag, har jeg i alle fall sittet barnevakt (burde vel kanskje skjønt da at det ikke er onsdag i dag??). Som jeg antageligvis har nevnt før, sitter jeg barnevakt annenhver torsdag, men nå har det vært to ganger på rad der jeg ikke kunne, så nå var det veldig gøy og endelig være der igjen. Blir ikke så lenge jeg får være med dem da, siden de egentlig bare skal legges når jeg kommer, men blir jo tid til litt leking i tillegg til stelling da. I dag fikk jeg være med å danse til kristne barnesanger og ha barbieshow for hun ene jenta - fint å bli tatt tilbake til barndommen av og til haha!
Når foreldrene kom hjem i halv 10-10(?) tiden, ble jeg sittende og snakke med moren deres en god stund. Har mest sannsynlig snakket om henne før, men jeg har i alle fall kjent hun i veldig mange år, og det er sånn at vi kan snakke om omtrent alt, selv om hun er 10 år eldre, så det var superkoselig. Snakket om alt fra festing til tattoveringer og studier, så ble der en god stund før jeg faktisk kom meg hjem. Nå blir det soving før jeg er klar for siste dag før helg. Woohoo, superklar nå! 
Godnatt søte♥ 

Publisert: 13.11.2014 @ 23:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Memories

Hei♥

Når jeg var litt rundt på nettet litt tidligere, kom jeg plutselig over et av disse bildene. Det er jo ikke så lenge siden disse "teenager post"-bildene var overalt. Husker at store deler av skoletimene i 1. klasse gikk med til å bla meg gjennom tumbleren med alle disse bildene. Det var jo egentlig ganske grei underholdning da, og nå når så et igjen, måtte jeg bare dele noen med dere. Mest fordi jeg synes det er gøy. Kanskje dere også synes det er bittelitt gøy da. 

Ellers har jeg akkurat fullført siste bok jeg skal lese til særemne i norsk, så da er det neste som står på planen å begynne og skrive. Akkurat der aner jeg ikke hvordan jeg skal starte, så kjenner jeg meg selv rett, blir ikke det startet på i dag. Eller vent - jeg skal klare å begynne i dag! Føler virkelig det er på tide for at jeg ikke skal måtte droppe hele bursdagen på lørdag til fordel for denne. Men okei, jeg burde faktisk stoppe å snakke om den oppgaven hele tiden, det er vel grenser for hvor mye dere vil høre om den. Nå tenker jeg kanskje å se en episode vampire diaries før jeg starter da, men vurderer om jeg skal utsette det til i kveld når jeg uansett ikke gidder å jobbe med skolearbeid. Hm, dilemma. Blir vel førstnevnte da, haha. Men jo, vi snakkes♥

Publisert: 11.11.2014 @ 21:04 Kategori: Bilder Kommentarer: 1

Ny uke

Hei♥

Verdens mest kreative overskrift

Da er vi i gang med ny uke, og de mandagene jeg jobber er vel egentlig de mest umotiverende dagene å logge på bloggen. Er jo ikke hjemme før sent på kvelden, og i jobbantrekk og manglende dagslys, er det lite fristende å begynne å ta bilder. Burde vel kanskje starte å planlegge de dagene litt bedre, er jo egentlig klar over at det er sånn annenhver mandag uansett. Denne mandagen tok jeg bare en ekstravakt da, i min økonomiske krise er det ganske greit sånn sett. Er jo ikke akkurat sånn at jeg jobber meg i hjel fra før av med 4 timer annenhver uke, haha. Skulle helst jobbet litt mer kanskje, men det kommer til vinteren når trekket åpner og jeg starter der oppe igjen. Hoho, fine arkivbilder. Ja, pus er veldig glad i meg. 

Nå blir det litt skolearbeid før jeg legger meg. Skal vel egentlig bare lese en bok til særemne i norsk, så det blir bare delvis skolearbeid føler jeg, men fortsatt skolerelatert da. Blir nesten stresset over den oppgaven som skal leveres på søndag, men ikke helt enda. Tror det er en ny dårlig egenskap jeg har utviklet - at jeg stresser litt vel lite med skolearbeid. En passe mengde stress er bare bra tror jeg. Vel uansett - vi snakkes♥

Publisert: 10.11.2014 @ 21:57 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Navy party

Hei♥

Nå er det kun noen timer igjen av helg, og de skal bli brukt til lesing. I slutten av denne uka (tror jeg??) skal særemne i norsk leveres, så fant ut det kanskje var smart å starte å lese i alle fall. Burde vel helst vært enda bedre i gang, men hallo - når kommer det noen gang til å skje at jeg faktisk er tidlig ute med noe? Regner med at store deler av uka kommer til å gå til den oppgaven, og spesielt helga da som siste innspurt. Hadde egentlig planer om å låse meg inne i huset hele neste helg og jobbe som en gud, men nå er jeg plutselig invitert i bursdag, så da endres planene litt. Satser på å bli ferdig uansett da. Off, føler jeg burde slutte med alt dette skolesnakket, men det er liksom det som opptar veldig mye av hverdagen min. Tipper flere av dere kjenner dere igjen? Gleder meg bare til jeg kan ta meg en litt velfortjent juleferie om litt over en måned jeg. Hater meg selv for hver gang jeg nevner noe som har med jul å gjøre - da får jeg bare alt for lyst på julebrus, haha. 

Vel, i går ble også en vellykket kveld. Nevnte jo så vidt at vi skulle på navy party, og dette skulle altså være på en båt. Når vi kom til denne båten var det omtrent 3 andre jenter der + et par vakter, og that's it. Vi var litt sånn "eh wtf", men fant ut at der gadd vi ikke å være, så vi dro bare på et utested heller. DJen på Beverly, hvor vi var, elsket meg og Hanna (liker jeg å tro) så han spilte masse Beyoncé og Jay Z for oss, så da var i alle fall vi i topp humør. Kuleste DJen! 
Har sånn ca... eh... ingen brukbare bilder fra i går da, men skal dele ett likevel. Det er kanskje innafor.

Nå skal jeg faktisk komme i gang med denne boka mi, det er på tide om jeg skal få lest noe før jeg sovner. Tviler på at det blir en veldig sen kveld i dag, kunne nok lagt meg til å sove i dette øyeblikk, men det skal ikke skje. Vi snakkes i alle fall, håper dere får en fin uke♥

Publisert: 09.11.2014 @ 22:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Girls' night in

Hei♥

Visste jo at oppdateringene kom til å bli litt dårlige her, så det ble ingen blogging i går, men nå er Hanna i dusjen så jeg utnytter bare sjansen. Vi sto opp for en stund siden, og til nå har vi bare hatt boller med melis og pepsi max til frokost. Lever det sunne livet liksom, haha. Neida, men det er lov av og til. I kveld blir det i alle fall navy party, så når hun er ferdig må vi en tur på butikken for å handle litt inn til senere. Har ikke helt bestemt meg for hva jeg skal gå i - har liksom ikke noe navy-greier, men blir mest sannsynlig bare noe blått. 

Både torsdag og fredag var superkoselig da. På torsdag kom Maren, og kvelden endte med en tur på byen. Vi hadde planleggingsdag på skolen i går, så det måtte utnyttes. Torsdager er 2for1 her også, så da er liksom torsdager alltid gøy. I går fikk vi besøk av Silje-Marie, Yasmin og Grethe, så hadde vi taco-kveld. Klarte endelig å få hele gjengen samlet, så det var veldig kjekt. Silje-Marie og Yasmin kunne ikke bli så lenge da, men det var jo koselig at vi fikk det til uansett. 

Har ikke så alt for mange bilder fra de siste dagene, men det får gå. 

Nå regner jeg med at det ikke er så alt for lenge til hun er ferdig i dusjen, sånn at dagen vår kan starte skikkelig. Jeg er i alle fall superklar for i kveld, og satser på at det blir kjempegøy. Vi snakkes nok i morgen, da er jeg jo hjemme igjen også♥
 

Publisert: 08.11.2014 @ 11:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Pink cardigan

Hei♥

Siden dette bare er et forhåndsspublisert innlegg, tenkte jeg å vise cardiganen jeg kjøpte for noen dager siden. Sånn egentlig sparer jeg penger, for det trengs virkelig, men da jeg så denne på tilbud til bare 100kr, klarte jeg ikke å la være. Tror det var Only jeg kjøpte den på om jeg ikke husker feil. Den lyserosa fargen på cardiganen kommer ikke så godt frem på disse bildene da, men det var litt vanskelig å få til med lyset. Hater at det blir så tidlig mørkt. Selv om det er litt koselig. Okei - det var ikke det jeg skulle snakke om. Uansett ja, jeg elsker å bruke cardiganer om høsten - eller sånn sett alle årstider - så det har stått på ønskelisten en stund, og da er det greit selv om jeg ikke skal bruke penger på klær egentlig. Vel, vi snakkes (forhåpentligvis) i morgen♥

Publisert: 06.11.2014 @ 15:05 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

New project

Hei♥

Nå skal jeg hoppe i dusjen om et øyeblikk, men tenkte å oppdatere her først. Har akkurat kommet fra trening, og det var overraskende gøy i dag. Var ikke like fristende før jeg gikk, men to be honest - når har jeg noen gang angret på å faktisk gå på trening? Generelt har hele dagen egentlig vært ganske bra. Klarer ikke helt sette fingeren på hva som har gjort dagen bra. Kanskje at jeg er ferdig med entreprenørskapsprøven nå? Kanskje fordi det er siste skoledag før helg i morgen? Spiste til og med fisk til middag uten å komme med et eneste klagende ord - de som kjenner meg, vet at det skal mye til haha. 

Når jeg tenker meg om, kan det jo være pakken med dumle-slikkepinner jeg fikk i posten, som gjorde dagen så bra. Hahah, kom hjem til en pakke og mamma bare "har du bestilt noe igjen?". Jeg skjønte ingenting, for jeg har jo ikke bestilt noe, så åpner jeg pakken og det ligger en pakke med dumle-slikkepinner der? Haha, lurer fortsatt på hvorfor, men klager ikke på gratis slikkepinner.

Har også begynt på et lite prosjekt som jeg har tenkt på en stund nå, men aldri satt i gang med før. Nå er det vel kanskje ikke så vanskelig å se hva det går i, men tenkte å legge ut et innlegg av resultatet når jeg blir ferdig. Om det er en uke eller et år til, aner jeg ikke, men en eller annen gang skal det komme i alle fall. 
Nå er det på tide å komme i gang med resten av gjøremålene for kvelden. I morgen flytter jeg inn til Hanna fra torsdag-søndag, så da må jeg pakke med meg litt ting til det. Hater å pakke, det er så stress å finne ut hva jeg skal ta med, men kommer ikke utenom det. Tenkte kanskje å forhåndsskrive et par innlegg også om jeg rekker, for jeg vet ikke hvordan oppdateringen blir hos Hanna. Kan vel få til noe mens hun er i dusjen eller noe, haha. Vel, vi snakkes da♥ 

Publisert: 05.11.2014 @ 20:29 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

One day closer

Av og til lurer jeg på hvor dagen blir av. Plutselig er klokka elleve liksom. Ikke at jeg klager da - en dag nærmere torsdag og langhelg♥
Nå er religionsprøven overstått, og jeg skal ikke skryte på meg for mye her i tilfelle det faktisk blir den 2eren jeg frykter, men til å ikke en gang ha lest kapittelet, synes jeg det gikk ganske greit. Den var lettere enn forventet da. Haha, tipper så at karma kommer til å slå tilbake på meg og gi meg den dårligste karakteren jeg noengang har fått, bare fordi jeg skriver dette. Ja uansett - dagen i dag har gått til enda mer prøveøving. Vi er liksom inne i den perioden nå, der det er mye skolearbeid. Kjenner jeg har et litt for avslappet forhold til det da, men i dag har jeg i alle fall gjort en god innsats for å øve da. Kanskje fordi det er entreprenørskap og jeg faktisk koser meg litt når jeg øver. Eller okei - det blir vel litt feil ord, men jeg kjeder meg ikke da. Off, burde egentlig slutte med alt dette skolesnakket, men hva annet har jeg å fortelle om når 99% av ukedagene mine består av nettopp dette. Vel, i morgens folkens - da er det ingen prøve å øve til, så da skal jeg være litt mer interessant. Tenker jeg.  Nå er det snart leggetid for meg i alle fall - har blitt veldig mye flinkere til å legge meg tidlig. Det vil si før tolv. Vil ikke si at jeg har merket at jeg er mindre trøtt om dagene da, nesten motsatt, men mye søvn er jo bra, så jeg skal prøve å fortsette mine gode rutiner. Eller - er det en ting jeg hater, så er det vel egentlig rutiner. Men jeg skal prøve å fortsette denne nye... innstillingen(?). Godnatt da♥

Publisert: 04.11.2014 @ 23:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Grey monday

Det er få ting jeg liker bedre enn å legge meg ned i senga og pakke meg inn i varme dyner etter en lang dag, men når du vet at du har 3 kapitler i religion foran deg, før du faktisk kan lukke øynene og sove, blir det plutselig ikke like herlig lenger. Jepp, der har dere meg i dag. Jeg har akkurat kommet hjem fra jobb, og skal til å åpne boka for å starte øving til prøve. Når jeg først har vært på skolen etterfulgt av jobb, er det lite som frister mindre. Men i og med at prøven faktisk er i morgen (hjelp, kjenner jeg stresser litt mer av å skrive det), har jeg ikke så mye annet valg. Helt til lørdag(?) trodde jeg jo at prøven var på onsdag, og selvfølgelig har jeg ikke religionsboka liggende hjemme, så noe øving i helga ble det ikke. Nå rekker jeg kanskje å lese gjennom kapitlene en gang, før jeg skal legge meg, så om det blir bedre enn 2er på denne prøven, skal jeg feire med kake. Som dere kanskje skjønner, har jeg ikke hatt den beste startet på uka. Eller - dagen har ikke vært så ille heller egentlig, tror mer det er det at jeg gleder meg sånn til torsdag og langhelg, at jeg ikke holder ut å vente så lenge. Samtaletema mellom meg og Hanna i dag, har store deler av dagen vært planene våre for torsdag og resten av helga, så jeg føler jo omtrent det er i morgen. Verste følelsen som finnes nesten. 

Okei, nå fikk jeg så lyst på brownie-røre. Uansett, et par bilder fra helga, siden det ikke har vært tid til bilder i dag. Men ja - jeg må faktisk komme i gang, om jeg i det hele tatt skal ha en liten sjans til å lese ferdig kapitlene. Blir i alle fall ikke noe notatskriving som jeg håpte jeg skulle ha litt tid til. Tidenes dårligste prøve - here I come. Vel, snakkes♥

 

Publisert: 03.11.2014 @ 22:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hello November

Hei♥

Da har vi faktisk kommet helt til november, og tenkte det var på tide å legge ut bakgrunnen for denne måneden. Ble ikke noe av det i oktober, delvis fordi jeg glemte det og delvis fordi jeg ikke ble helt fornøyd. Selv om læreren min ga meg et kompliment for den da, haha. Skjønner ikke hvordan vi allerede har kommet til november, neste måned er liksom siste måned dette året. Hvor blir egentlig tiden av?? Jeg klager ikke da, for november er en måned nærmere desember, så selv om denne måneden kanskje er en litt sånn kjip høst/vinter-måned, skal jeg nok fint klare å holde ut. 

For full størrelse, trykk her

Nå tenker jeg at resten av søndagen mest sannsynlig kommer til å brukes til avslapning og soving. Var jo i bursdag i går, som forresten var veldig koselig, så ble litt (veldig) sen kveld. Vi snakkes da♥ 

Publisert: 02.11.2014 @ 15:56 Kategori: Kalender Kommentarer: 0

Designendring

Hei♥

Som dere kanskje har lagt merke til, har jeg endret litt på designet til bloggen. Skrev vel om det for en stund tilbake at jeg hadde planer om å få ny header i alle fall, men nå ble det bare til at jeg endret på enda litt mer. Følte det var på tide med en endring, det enkle hvite har vært der en god stund nå. Så siden jeg hadde god tid og ingen planer, satte jeg bare i gang, og har i det minste fått et halvveis brukbart resultat. Tenker at headeren kanskje blir litt midlertidig da, men spørs når/om jeg gidder å fikse på det. Funker i mellomtiden i hvert fall. 

FørI kveld blir det i alle fall bursdag, så om jeg rekker skal jeg få postet bursdagsantrekk. Må vel kanskje først finne ut hva antrekket mitt blir da. Uansett - snakkes♥

Publisert: 01.11.2014 @ 14:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
hits