Arkiv måned: november 2013

End of PB

Hei♥

Ble litt sent her, men bedre sent enn aldri, sant? Har akkurat spist taco, og må si det neste smakte enda bedre enn vanlig siden jeg ikke har spist siden frokost i dag. Har vært på jobb i dag, og så gadd jeg ikke å bruke penger på mat så da ble det sånn, haha.
I går ble jeg med Benni hjem, som jeg skrev i sist innlegg. Ble til at jeg skulle sove hos henne også. Vi så selvfølgelig Prison Break, og må vel nevne at vi ble ferdige med hele serien i går. Tror det kom noen tårer fra oss begge to, delvis på grunn av selve serien og delvis fordi at serien var slutt. Lover dere - det finnes ingen serier som kan måle seg med Prison Break, så om dere ikke har sett den... Avlys alle dater, kaffebesøk og familemiddager, ring jobben og si at du er syk, send familien på ferie og sett deg ned med Prison Break på TV-en. Okei, i alle fall begynn på en episode en gang du har tid.

I kveld blir i alle fall bare en rolig kveld alene hjemme. Resten av familien har reist på hytta, tror de bestemte seg for det i går, men jeg ble igjen hjemme siden jeg måtte på jobb i dag. Blir alltid så sliten etter jobb, så jeg gadd ikke å lage noen planer. For å være ærlig synes jeg faktisk det er sykt herlig å være helt alene noen ganger også. Da kan jeg liksom gjøre akkurat hva jeg vil, og spise all maten jeg vil uten at noen dømmer meg heheh. Nå skal jeg i hvert fall se en episode med Orange is the New Black før jeg mest sannsynlig lager litt sjokoladefondant. Aner ikke hvorfor, men har hatt så sykt cravings på det siden torsdag, så da skal jeg unne meg det haha! 

Haha, pus ville også være med å lage mat. Og beklager iPhone-kvaliteten.

Ha en fin lørdagskveld. Snakkes♥

Publisert: 30.11.2013 @ 20:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Kakebakekos

Hei♥

At moment er jeg mest sannsynlig hos Benni, for planen var at jeg skulle være med henne hjem i dag. Endelig på tide med en PB-D8 igjen! Og folkens - det er helg igjen! Ukene går så fort, og får vi vet ordet av det er det juleferie. Det er ikke lenge til 1. desember i alle fall, faktisk allerede på søndag. Gleder meg sååånn. Planer for denne helgen er i alle fall jobb i morgen, men ellers er jeg ikke helt sikker enda. Blir i alle fall herlig med en søndag uten prøveøving igjen! 
Tenkte bare å dele disse bildene fra kakemann-baking på onsdag med dere. Får så julestemning♥


Håper alle får en kjempefin helg! Snakkes♥

Publisert: 29.11.2013 @ 15:02 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Out shopping

Hei♥

De første bildene er gårsdagens antrekk og det siste er dagens innkjøp. Dro for å kjøpe inn litt ting til juleverksted rett etter skolen, og kom hjem igjen for ikke så lenge siden. Jeg og Ruth Helen så noen juleting vi vil prøve å lage, så om det blir vellykket så kommer jeg til å dele bilder på bloggen. Hvis det ikke kommer bilder, ta det som et tegn på at det ikke ble helt bra haha. Fikk også kjøpt et par julegaver da, så det var jo greit. Hver gang jeg kjøper inn sånn hobby-ting (selv om det ikke er så ofte haha) så kommer jeg på hvor dyrt det egentlig er. Føler nesten et press på at det må bli bra da ehehh. Vi snakkes uansett, i morgen er det helg folkens♥

Publisert: 28.11.2013 @ 21:19 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

Dear santa..

 

1. Tatovering // 2. Kjole fra Nelly // 3. Urban Decay Naked Palette // 4. Treningstights fra 2XU // 5. Selvutløserkontroll til kamera // 6. Chenillegenser fra H&M // 7. Doing Real Stuff Sucks sweatshirt // 8. Skjerf - samme hvilke // 9. Mascara fra The Balm "Tall, Hark and handsome" // 10. Vesker som passer til skolebruk

Hei♥ Det er jo snart jul, og i den forbindelse har jeg laget årets ønskeliste. Helt ærlig er det ikke noe spesielt jeg egentlig ønsker meg akkurat nå. Det  er vel egentlig en positiv ting da(?). Har liksom alt jeg trenger og litt til kanskje så da er det så vanskelig å vite hva jeg skal ønske meg. På toppen av listen kommer nok tatovering. Eller - å få lov til å ta tatovering da. Om jeg må betale selv så gjør det ikke noe, men må liksom få lov av mamma og pappa, så det er vel egentlig mitt ønske denne julen. Lite sannsynlig at det skjer da, haha! 

Vi snakkes♥

Publisert: 27.11.2013 @ 17:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Rollercoaster

Hei♥

Om ikke lenge har jeg planer om å ta en tur på trening. Ååh, det er så herlig å ikke ha noen prøver å øve på i dag! Føler ikke jeg har så veldig mye skolemotivasjon for tiden, vil egentlig bare at det skal bli juleferie, men skal klare å holde ut til da i alle fall. Hjalp litt på motivasjonen at jeg fikk 5+ på både matte- og gymprøve da. Heheh måtte bare nevne det, spesielt siden jeg var såå usikker på denne matteprøven. Tenkte uansett å vise dere sangen fra MusicMondays denne uken. Tradisjonen har skiftet litt fra mandag til tirsdag men jajaaa.

  

Antageligvis unødvendig å si at jeg elsker den, men ja haha... Kinda obsessed♥

Publisert: 26.11.2013 @ 18:16 Kategori: Musikk Kommentarer: 2

Another week

Hei♥

Har vært ganske opptatt til nå, så derfor ble det sen oppdatering i dag. Kom litt senere hjem fra skolen fordi toget jeg skulle ta ble innstilt fordi "det ikke var noen tilgjengelige tog". Okeii, trodde de skulle ha tilgjengelige tog når det faktisk normalt sett går et tog på det tidspunktet, men greit... Kom hjem tidsnok til å passe Sara uansett da, så det gikk fint selv om det var litt kjipt å komme en halvtime senere hjem på grunn av at toget ikke gikk. Var ikke hjemme så veldig lenge før jeg gikk på trening, og nå sitter jeg egentlig å skal få øvd litt mer på gym-prøven. Leste gjennom kapitlene i går i alle fall, og har ingen motivasjon til å øve, så får se hva jeg gjør. Må nok lese gjennom litt igjen i hvert fall. 

Disse bildene er fra en annen gang da, siden jeg hadde bare 11% strøm igjen haha. Passet bare Sara i dag.

Men nå må jeg faktisk begynne å øve på prøven, er sånn 1 1/2 time siden jeg kom fra trening så det er vel på tide. Snakkes♥

Publisert: 25.11.2013 @ 20:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Dolly

Hei♥

Igjen har søndagen min gått med til å øve på prøve. Vi har gymprøve i 6 kapitler + 4 sporter på tirsdag, så jeg har ikke så mye annet valg enn å begynne å øve litt. Har i alle fall fått lest igjennom alt til nå da. Søndagen ble reddet av at vi skulle ha taco da. Ble ikke i går siden det bare var mamma og broren min som var hjemme, så da hadde vi det i dag. Like fantastisk som alltid, haha. Ellers har jeg ryddet rommet litt (igjen...). Skjønner ikke hvordan det alltid blir så rotete, tror sist jeg ryddet det var i går morgen. Ja - seriøst. 

Var jo og kjøpte julegaver i går, og på 5-6 timer fikk jeg kjøpt... en julegave. Kjøpte et par ting til meg selv da, blant annet vintersko, som jeg tenkte å vise i et annet innlegg senere. Ser ut som de fleste julegavene kommer til å bli handlet sent i år også hehehh. 

Dolly♥

Tror jeg skal se en episode Carrie diaries nå, før jeg tar en tur på trening, og så tilbake til øving. Vi snakkes

Publisert: 24.11.2013 @ 17:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

23.11.2013

Hei♥

Hadde egentlig planer om å blogge før jeg gikk ut igjen i går, men fikk plutselig veldig dårlig tid og bildene jeg tok ble ikke så bra, så da gjorde jeg ikke det. Var i alle fall på kino og så Hunger Games: Cathing Fire. Filmen var utrolig bra, og jeg likte den kjempegodt. Fikk nesten litt sjokk når den plutselig var ferdig, for den varer jo nesten 2 1/2 time, men jeg følte ikke jeg hadde vært der en time en gang. Har ikke lest bøkene, men det har både Hilde og Benni som jeg var med, og de likte filmen de og. 

Nå skal jeg til Kvadrat med Maren. Vi skal kjøpe julegaver.. eller i alle fall begynne. Pleier egentlig aldri å begynne før sånn 16. desember. Okei, det var en random dato, men dere tok poenget. Begynner alltid litt i seneste laget. Er ikke så lenge til bussen går, så jeg må vel nesten avslutte her.

Dette er det eneste bildet jeg rekker å poste nå, men vi snakkes♥

Publisert: 23.11.2013 @ 11:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Dear math - I hate you

Hei♥

For øyeblikket holder jeg egentlig på med matte-øving på høyt nivå, men tok en liten pause for å oppdatere dere. Har sittet omtrent siden jeg kom hjem og bare gjort matte, men kan ikke si at jeg nærmer meg ferdig heller. Bra at det enda er rundt 3,5 timer til denne dagen er over haha. Jeg følte meg kanskje lite forberedt til sist matteprøve, men det er ingenting sammenliknet med denne gang. Når det er sånn halvparten av oppgavene på de letteste delkapitlene jeg ikke får til sier det sitt. Får vel bare fortsette å øve hele natten om nødvendig, for jeg vil ikke få min første 2-er (eller 3-er for den saks skyld) i matte. 
Tok en liten pause for å finne noe å spise, og valget falt på gulrot og agurk med dip til. Må alltid ha noe å spise på mens jeg øver, og tenkte å være litt sunn for en gangs skyld. Det skal sies at jeg fant meg en halv plate mørk kokesjokolade etterpå da, men det får gå haha.

Er så sinnsykt lei av å øve på prøver, føler det er alt jeg har gjort i det siste... Men får vel fortsette med matten nå, så vi snakkes. For å se positivt på det er det helg i morgen♥

 

Publisert: 21.11.2013 @ 20:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

All this work

Hei♥

Nå har jeg akkurat kommet fra trening og skal fortsette med å øve på matte. Har matteprøve på fredag og kan ingenting fra dette kapittelet. Vi har om sannsynlighet, som må være det jeg er absolutt dårligest i når det kommer til matte. I tillegg skal vi ha kapittel 1, og jeg kunne det kanskje til den første prøven vi hadde om det, men nå har jeg jo selvfølgelig glemt det igjen så må vel nesten lære det på nytt og. Det er så typisk at alt av prøver og vurderinger samler seg opp før jul. Det verste er at jeg var sånn "haha alle andre har masse prøver og sånn mens mine fag er helt chill"... nei! Satt jo med skole omtrent hele sist helg, og denne uka har gått til matte, og rett etter det må jeg begynne å øve på gymprøve, der vi skal ha seks kapitler + vi skal kunne regler til 4 sporter. Den er på tirsdag - jeg har ikke åpnet boka en gang. Okeii skal ikke klage mer nå, men åh.. har så mye mer lyst å sitte å se Orange is the new black som jeg nettopp har begynt på og er såå gøy. Uansett..

Snakkes♥

Publisert: 20.11.2013 @ 20:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

PYD

Hei♥

For øyeblikket sitter jeg på skolen fordi jeg skal på foreldresamtale om en time og rekker ikke å reise hjem og tilbake før det, så da sitter jeg bare å venter her. Hanna har vært her til nå da, men hun skulle på jobb, så nå er jeg her alene haha. Hadde planer om å jobbe litt med matte, men glemte matteboka hjemme så da ble det ikke til det heller.
Siden det ble litt sen oppdatering i går rakk jeg ikke å legge ut MusicMonday for denne uken, så da gjør jeg det heller i dag.

I basically died♥♥♥

 

Publisert: 19.11.2013 @ 15:42 Kategori: Musikk Kommentarer: 0

Random snapshots

Hei♥

Ble litt sen oppdatering fra min side i dag også, men har omtrent ikke vært hjemme før nå. Begynte mandagen min med prøve i kommunikasjon og kultur. Den var delt i to deler, og den ene delen hadde vi før lunsjen og den andre hadde vi etterpå. Når jeg leverte inn den første delen fikk jeg den følelsen man får når man endelig er ferdig med en prøve, så det var passe surt å måtte gå tilbake å ha del 2, men fikk i alle fall gjennomført den. Føler jeg har faila litt da, for den var ganske mye vanskeligere enn forventet, men sånn er det bare.
Etter skolen passet vi i alle fall Sara. Etterpå spiste vi middag hos dem, noe som begynner å bli en god stund siden så det var utrolig koselig. I tillegg til Sara var Nora der med en venn, og alt de ville var å danse til "The fox" om og om igjen. Haha de var ganske søte der de løp rundt og danset, hoppet og sang da. Var så vidt innom døren igjen før jeg og broren min tok en tur ned til farmor. Jeg måtte få solgt en andel til ungdomsbedriften min til henne, og uansett er det leenge siden jeg har besøkt henne. Blir jo alltid vartet opp med ett eller annet godt, så det var ganske greit med en tur ned der også. 

Avslutter bare med et par bilder fra fredag(?)

Haha, ja det er gøy å ta bilder av pus. Snakkes♥

Publisert: 18.11.2013 @ 22:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

How it really looks like...

... when I take outfit-pictures

Haha, føler at det blir litt mange seriøse bilder. Det blir litt kjedelig i lengden...

Og hei forresten♥ Søndager pleier som oftest å være min hellige avslapningsdag, men i dag ble det ikke helt sånn. På torsdag kom jeg på at jeg hadde pøve på mandag, og det vi skal kunne er alt vi har lært siden vi begynte i august - ganske mye og veldig gøy (ehehhh) med andre ord. På fredag fant jeg også ut at vi har en norsk skriveoppgave som skulle leveres i dag. Har visst om oppgaven lenge, visste bare ikke at den skulle leveres allerede i dag. Vi har hatt to økter til å skrive på den på skolen også, men klarte ikke å skrive mer enn 200 ord da. Denne søndagen går derfor med til skolearbeid. Føler det er lenge siden jeg har sittet på en søndag for å øve på prøve nå. Må nevnes at jeg mister fokus hvert 5. minutt da haha, så derfor tar det litt lenger tid enn nødvendig. Spesielt siden læreboka vår bare er på nettet. 

Snakkes♥Publisert: 17.11.2013 @ 14:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Gårsdagens antrekk!

Hei♥

Ble litt sen oppdatering her, men har vært på jobb i dag så da ble det bare sånn. Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og er klar for en koselig kveld med familien. Orket ikke å finne på noe spesielt etter jobb, blir alltid så sliten selv om jeg bare jobbet 4 timer. Selvfølgelig blir det ikke til at jeg aldri gjør noe på lørdager etter jobb haha, men siden jeg uansett omtrent ikke har vært hjemme de siste helgene så er det litt herlig. Snart skal vi i alle fall ha pizza, og så tror jeg mamma snakket om at vi kanskje skulle lage brownies så jeg satser på det haha. 

Siden jeg sluttet tidlig i går fikk jeg benyttet sjansen til å ta noen bilder før lyset forsvant, så dette var altså gårsdagens antrekk. Skjørt og genser viste jeg jo i sist innlegg, og strømpebuksen har jeg sikkert hatt siden jeg var 12 så den aner jeg ikke hvor er fra. Nå er det vel snart mat, så vi snakkes♥

Publisert: 16.11.2013 @ 20:12 Kategori: Outfit Kommentarer: 4

Innkjøp fra Oslo

Hei♥

Har vel egentlig snakket om å vise innkjøpene fra Oslo i evigheter nå, og endelig har jeg tatt meg tid til å gjøre det. Tenkte at det var best å ikke strekke det ut så lenge at jeg glemmer det helt. Tror jeg har fått med alt jeg kjøpte, men måtte rydde det fram fra skapet igjen så om jeg har glemt noe så er det unnskyldningen min haha. Jakken jeg kjøpte har jeg jo allerede vist i dette innlegget, så det var ikke noe poeng i å dra den fram igjen. Uansett, here it comes...

Strikkegenser fra H&M // 149 kr

Lik som den over, bare grå fra H&M // 149 kr

Skjørt fra Bikbok // 299 kr

Skjørt fra H&M // 99 kr

Kjole fra H&M // 199 kr

Kjole fra H&M // 199 kr

Skinnshorts fra Bikbok // 299 kr

Cardigan fra Lindex // 199 kr

Skjerf fra Cubus - 179 kr

Smykke fra Cubus - 199 kr

Tror jeg har fått rett priser på alt nå, husker ikke helt nøyaktig men satser på at det ble rett. De fleste av tingene ser jo 10 ganger bedre ut på, men jeg var alene hjemme når jeg skulle ta bildene, og uten selvutløserkontroll er det sykt stress å ta bilder av meg selv, så dette ble løsningen. En del av plaggene kommer sikkert til å bli vist i antrekk også, så da får dere se da. Snakkes♥ 

Publisert: 15.11.2013 @ 15:01 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

Thursday

Hei♥

Nei, jeg kom ikke på en mer kreativ overskrift...

For ikke så veldig lenge siden kom jeg inn dørene etter å ha vært med Maren. Dro for å møte henne rett etter skolen, og så gikk vi og spiste og bare snakket helt til vi reiste hjem igjen. Veldig koselig som alltid. Mens jeg ventet på at hun skulle bli ferdig på skolen, gikk jeg for å kjøpe selvutløserkontroll på Clas Ohlson (siden den ikke var så dyr der hehe). Hadde nemlig planer om å bli flink blogger. Kan vel si at det kom som en liten skuffelse når jeg ikke får den til å virke. Sorry folkens - dette var ikke dagen for å bli flink. Har til og med prøvd å bytte batteri, selv om jeg ikke er sikker på om det batteriet jeg byttet til virker, men det hjalp ikke det heller. Ja den er fra Clas Ohlson, så hadde ikke forventet fotobutikk-kvalitet, men altså... Hadde foventet at jeg fikk den til å virke i alle fall. Tror jeg skal ta den med tilbake til butikken i morgen og snakke med dem, for jeg gidder ikke å betale for noe som ikke funker en gang. 

Okei, har sikkert postet dette en million ganger før, meen har hatt gym i dag og min nye kontroll virket ikke, så er ikke helt i bildehumør :((

Snakkes♥

Publisert: 14.11.2013 @ 20:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Healthy muffins

Hei♥

Formen i dag er mye bedre, om ikke helt på topp enda så i alle fall bedre. Siden vi har Malawi-dag i dag, så skal jeg og Benni ut med bøsse senere i dag og samle inn penger. Derfor har vi ikke vanlig undervisning i dag, og jeg har ikke noe i mot å samle inn penger, så da ser jeg på dette som fri. Våknet ikke så alt for sent i dag, for jeg tenkte å prøve å få redigert Bruno Mars-videoen som jeg har snakt så lenge om før jeg reiser inn til Benni. Til nå har jeg bare tatt det helt med ro med en episode Breaking Bad, og så laget jeg havre- og bananmuffins. De holder på å kjøle seg ned nå, så er spent på resultatet. Håper de smaker godt, siden de er sunne i tillegg, så da trenger jeg ikke å få dårlig samvittighet. 

De lukter i alle fall godt, men er ikke alltid helt fan av den banansmaken så får se. Om de ble vellykket deler jeg kanskje oppskriften senere. Snakkes♥

Publisert: 13.11.2013 @ 12:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

All bad

Hei♥

Har vært litt fraværende fra bloggen i dag, enkelt og greit for jeg ikke har orket å gjøre så mye mer før nå. Nevnte jo i går at jeg hadde vondt i hodet, men smart som jeg er trosset jeg det og gikk på trening allikevel. Har hørt at det skal hjelpe mot vondt i hodet, men det teller kanskje ikke når jeg har feber i tillegg? haha. Trodde jeg skulle dø mens jeg var der, men kom meg til slutt hjem og tok en rask dusj før jeg sovnet innen klokken var åtte. Jeg sov til 10 i dag, om man ser bort fra at jeg våknet for å gjøre meg klar til skolen men fant ut at jeg var ikke i form til det, før jeg spiste frokost. Resten av dagen har jeg tilbragt i senga, så har ikke noe spennende å oppdatere med uansett. I morgen er Malawi-dag, som nesten er fri utenom at vi må samle inn penger da, så slipper å tenke på om jeg er i form eller ikke til å dra på skolen i morgen i alle fall. 

Avslutter bare med å legge ut "All bad" av Justin, siden jeg brøt tradisjonen i går. Hadde planer om det, men sovnet jo, så da blir det heller i dag.

 

#promotering :PP 

Vi snakkes♥

 

Publisert: 12.11.2013 @ 21:38 Kategori: Musikk Kommentarer: 0

Monday all over again

Hei♥

Våknet i dag med både tett nese og tett hode. Ikke helt den beste starten på uka, men det får gå. Tror kanskje det har en sammenheng med at jeg hadde vinduet åpent i natt og våknet opp til 13 grader på rommet haha. Tok en paracet og kom meg på skolen allikevel. Hadde nemlig engelsk halvdagsprøve i dag, så tenkte at det var greit å bare få gjort den sånn at jeg slipper å ta den igjen senere. Sater på at det gikk fint, oppgaven var ikke så vanskelig og egentlig litt kjekk å skrive om. Den jeg valgte gikk ut på å skrive om å studere i utlandet, så det var jo en ganske åpen oppgave. 
Skulle jo egentlig ha passet Sara i dag, men det passet ikke for dem i dag, så da ble det ikke noe av det. Nesten like greit i og med at det er iskaldt ute og formen ikke er helt på topp. Fryser til og med her jeg sitter inne under et teppe (eller to), så tanken på å gå ut er ikke veldig fristende akkurat.  

Poster bare noen bilder fra lørdag. Jeg hadde besøk av litt folk og vi hadde det i alle fall veldig gøy haha. Og så laget jeg kake til pappa på farsdagen. Skriften ble kanskje ikke heeelt perfekt, men det er vel tanken som teller, right? 

Snakkes♥

Publisert: 11.11.2013 @ 15:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Love is all you need

Hei♥

For noen dager siden var jeg innpå denne bloggen, og fant da en video som jeg har lyst å dele med dere. Når jeg først så at den varte 19 minutter tenkte jeg at jeg ikke gadd å se mer enn et par minutter, men ble sittende å se hele ferdig. Filmen heter "Love is all you need" og viser hvordan det hadde vært om det var noe som het "heterofobi", altså at det var mer normalt å være homofil, og hetero mennesker ble sett ned på, slik som mange homofile blir sett ned på i dagens samfunn. Filmen er utrolig rørende, og viser hvor feil det er å dømme personer ut i fra deres seksuelle legning.

Anbefaler å se den hjemme om du ikke er veldig komfortabel med å gråte i offentlighet... Hva synes du?

Publisert: 10.11.2013 @ 12:00 Kategori: Videoer Kommentarer: 0

Pakke fra E.L.F.

Hei♥

Er jeg den eneste som har problemer med å laste opp flere bilder om gangen? Har prøvd på to pcer nå og det funker ikke på noen av dem.

Som sagt fikk jeg pakke i posten fraE.L.F. i går. Har bestilt fra dem en gang før, og når de hadde 50% på alle produktene måtte jeg bare bestille. Noen av tingene jeg har bestilt er ting jeg har hatt før men brukt opp, og noen er helt nye ting som jeg ikke har testet ut før. Nå tenkte jeg egentlig bare å vise dere produktene i og med at jeg ikke har fått tid til å teste dem ut, så da kan jeg ikke skrive en anmeldelse enda i alle fall. Kanskje jeg gjør det om en stund hvis det er ønskelig. Haha om dere er veldig interessert finner dere anbefaling fra sist bestilling i arkivet. En ting jeg ble litt overrasket over er at frakten tok nesten 1 måned denne gangen. Sist jeg bestilte derfra tok det rett over en uke, og det var rett før jul og da går det jo vanligvis saktere i posten. Fikk det til slutt da så skal ikke klage haha.

Trykk på bildene for å komme til produktet

Studio eyebrow kit - farge: light - 3.75 pund

Cream eyeliner - farge: black - 3.75 pund // Angled eyeliner brush - 3.75 pund


Maximum coverage concealer - farge: nude - 3.75 pund

Studio matte eyeshadow - farge: burnt brown - 3.75 pund

Studio conditoning lip balm Spf 15 - farge: mellow melon - 3.38 pundMineral lipstick - farge: party pink - 5 pund

Due eyeshadow - farge: butter pecan - 1.50 pund


Flawless eyeshadow - farge: tantalizing taupe - 2.50 pundBrightening eye colour - farge: brownstone - 1.50 pund

Eyeshadow C brush - 3.75 pund // Small smudge brush - 3.75 pund

Måtte nesten le litt da jeg åpnet pakken og så at jeg hadde klart å bestille tre øyenskygger i ganske like fargetoner, men jaja. Tror de så litt mer annerledes ut på bildene da så det forklarer litt. Ble kanskje litt skuffet over leppestiften da, siden på E.L.F. sine bilder så den veldig mye lysere ut. Den er ikke så mørk som på mine bilder, men ikke den fargen jeg hadde forventet heller. Uansett, håper jeg blir like fornøyd med produktene som sist gang. Nå må jeg fortsette dagens gjøremål. Snakkes♥

 

Publisert: 09.11.2013 @ 13:34 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

Bursdag

Hei!
For øyeblikket sitt er jeg faktisk i bilen og blogger. Har ikke hatt et ledig sekund siden jeg kom hjem omtrent, så da ble dette løsningen om jeg skulle få skrevet et innlegg i dag. Nå er jeg i alle fall på vei i bursdag til ei venninne. Det blir sikkert veldig koselig!
Rett etter skolen dro jeg og Benni for å kjøpe gave til henne, og så var det rett hjem til middag. Etter det var det bare å stelle meg før vi kjørte, så det er grunnen til at jeg ikke har hatt så mye tid. Tok bare raskt et par bilder med mobilen, så håper de ble ok.

Kanskje ikke helt bra, men det funker vel. I dag fikk jeg endelig pakken min fra ELF så tenker jeg skriver er innlegg om det i morgen. Ha en fin kveld folkens. Snakkes??

Publisert: 08.11.2013 @ 18:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Trøtt.

Hei♥

I morgen er det endelig fredag igjen folkens!! Æææ, det går så fort og før vi vet ordet av det er vi i desember. Gleder meg sånn. Men med denne vintertiden blir jeg så utrolig trøtt også. Liksom, i dag prioriterte jeg heller å sove en halvtime lenger istedenfor å gidde å spise skikkelig frokost. Ikke at det hjalp så veldig da. På den første bussen sovnet jeg, og det er ikke så uvanlig, forskjellen er bare at jeg pleier å våkne før jeg skal bytte buss. Det gjorde jeg ikke i dag derimot haha. Når jeg våknet hadde bussen stoppet, og jeg reiste meg i full panikk, og fant ut at hele bussen var tom utenom bussjåføren. Begge dørene var igjen, og utenfor var det ingen folk fra bussen så aner ikke hvor lenge vi hadde stått der, men i alle fall, med en gang jeg gikk av kjørte han videre. Hahah sjønner virkelig ikke hvordan det er mulig. Synes bussjåføren kunne ha kommet å vekket meg da hehe. Måtte sove litt før jeg gikk på trening i dag også, for jeg klarte ikke å holde meg våken. Har allerede planlagt en tidlig kveld, men tviler på at det kommer til å funke. 

Skal forresten prøve å få lagt ut innkjøpsinnlegg fra Oslo i helgen, det er bare det at det er ingen hjemme til å ta bilder da. Får vel finne ut av det på en eller annen måte. Kanskje leie inn en personlig fotograf eller noe (:Pp) Snakkes♥

Publisert: 07.11.2013 @ 21:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Vinterjakker

Hei♥

For en stund tilbake nevnte jeg jo at jeg hadde fått kjøpt meg ny vinterjakke. Hadde helt glemt av at jeg skulle vise bilder av den, men i Oslo i helgen kjøpte jeg meg enda en jakke, så da kom jeg plutselig på det igjen. Tenkte å vise begge jakkene i dette innlegget. Synes egentlig det er utrolig vanskelig å finne vinterjakke, for enten har den ekte pels, eller så er den ikke varm nok, eller så er den utroolig dyr eller så er den bare ikke fin når jeg tar den på. Har ikke begynt å bruke parkasen enda, så kan ikke si noe om hvor varm den er enda, men hun i butikken sa at hun har den selv og brukte den i hele fjor vinter, og hun synes den var varm nok i alle fall. 

Carlings // 799 kr

Bikbok // 699 kr - tilbud: 299 kr

Den fra Bikbok har både jeg og Benni. De hadde tilbud på den, og den skriker jo omtrent etter å bli kjøpt til den prisen haha. Er i alle fall fornøyd med begge, og satser på de holder meg varm gjennom vinteren. Den siste er kanskje ikke helt egnet på de kaldeste dagene da, men den er ganske varm i alle fall. Snakkes♥Publisert: 06.11.2013 @ 19:37 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

November-background

Hei♥

Som lovet kommer november-bakgrunnen ut nå. Vet det er noen dager for sent, men satser på at det ikke har så mye å si. Nå er jeg faktisk ferdig med både oversetting og powerpoint til fransk-framføringen, men om det jeg sier er rett har jeg ingen anelse om. Haha håper virkelig læreren forstår det jeg sier i morgen. Må nok øve en del til, og vet at jeg ikke har noen sjanse til å faktisk lære det utenat, men det får gå. Får håpe hun ikke har så høye forventninger til akkurat det. 

Her kan du få den i full størrelse

Får vel øve litt videre, så snakkes vi. Ha en fin tirsdagskveld♥

 

Publisert: 05.11.2013 @ 20:49 Kategori: Kalender Kommentarer: 5

Girly outfit

Hei♥

Er ikke så lenge siden jeg kom hjem fra skolen, og nå venter jeg egentlig bare på middag. Var egentlig sulten, helt til jeg fant ut vi skulle ha fisk til middag (hehe). Neida, det er ikke såå ille, det er bare ikke så godt heller. Blir ikke så veldig mye bedre av at foran meg har jeg en fransk-framføring som må gjøres ferdig i dag. Skal ha den i morgen, og jeg er enda ikke ferdig å oversette og i tillegg skal jeg lage powerpoint og øve. Det kan sikkert ta litt tid, men har jo hele natten om nødvendig så det skal vel gå fint haha. 
Ellers kommer i alle fall november-bakgrunnen ut i dag. Tok meg tid til å lage den i går etter å ha holdt på med fransken i flere timer.

Dette er forresten kjolen jeg snakket om i går. Den jeg har lett sånn etter for jeg er forelsket i den haha! Snakkes♥

Publisert: 05.11.2013 @ 16:35 Kategori: Outfit Kommentarer: 2

Bad day

Hei♥

Kom litt senere hjem enn forventet i dag, så hele tidsplanen min har blitt litt forskjøvet (hahah, når hadde jeg noen gang en tidsplan??). I alle fall kom jeg nettopp hjem fra skolen, siden vi var på sånn foredrag-ting i forbindelse med entreprenørskap og det sluttet ikke før 16.00. Rakk ikke båten hjem, så da måtte jeg ta tog+buss og da tar det fort litt tid. I tillegg var jeg innom en H&M-butikk for å sjekke om de hadde kjolen jeg har blitt forelsket i inne i størrelsen min, og gjett hva? De hadde den!! Haha, har lett i sånn 5 butikker allerede så det var på tide. Har egentlig en del å gjøre og vet ikke helt hvordan jeg skal få tid til det selv om det er småting da haha. Jeg må lage konsert-video, ta bilder til innkjøpsinnlegg, lage kalender for november siden vi faktisk er på 4. november og viktigst av alt - oversette hele framføringen min fra norsk til fransk. Det kommer til å ta tid! Føler jeg hadde mer på denne listen, men burde vel skrevet det ned når jeg faktisk tenkte på det. Kommer vel på det etterhvert. 

Må vel avslutte med mandagstradisjonen min. "Bad day" heter sangen til Justin denne uken, og det er vel unødvendig å si at jeg elsker sangen denne uken også♥

 

Snakkes♥

Publisert: 04.11.2013 @ 18:01 Kategori: Musikk Kommentarer: 0

Bilder fra Bruno Mars

Hei♥

Tenkte bare å skrive litt om konserten i går, og legge ut litt bilder. Har utrolig mange bilder og videoer fra i går, så vurderer litt å sette sammen en liten film med klipp fra konserten om jeg får tid. Konserten var i alle fall heeeelt fantastisk. Stemmen, showet, stemningen - alt vare bare helt på topp! Savner konserten allerede, og vil bare oppleve det på ny. Vi kom ikke før halv seks, og dørene åpnet halv syv, men fikk plasser veldig langt framme faktisk. Haha, mens vi ventet på at det skulle begynne oppdaget vi plutselig at Sarah (sisteplass) sto bak oss. Ble litt starstruck haha. Hun var i alle fall sammen med ei venninne, og for å si det sånn, delte de i alle fall frustrasjonen vår over oppvarmingsartisten.Han var jo selvfølgelig flink og sånn, men han holdt på i en time, og det var bare så kjedelig for jeg har aldri hørt musikken hans og det er ikke helt min stil. Jubelen ble i hvert fall stor når han meddelte at han var på siste sang (:Pp). Jaja som sagt, Bruno Mars var i alle fall helt utrolig bra!! Han hadde liksom så bra kontakt med publikum, og så var han så søt, og bare ja - tror jeg skal begynne på bildene før jeg skriver en hel roman her haha.

 Haha må jo avslutte med bildet av meg og Sarah, selv om jeg ikke så helt bra ut der heheh... Og ble en del bilder seg jeg - selv om jeg måtte laste dem opp ett og ett for bildeopplasteren ville ikke være med på å laste opp alle om gangen. Hva gjør jeg ikke for bloggen liksom?? Uansett, konserten var syykt bra, og pengene som har gått med til denne turen var virkelig verdt det!!♥Publisert: 03.11.2013 @ 22:20 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Hjemreise

Hei!
Nå sitter jeg på flyet, og om ca. 10 minutter skal vi vel lette. Tenkte bare å komme med en veldig kort oppdatering, i og med at når jeg kommer hjem er morfar besøk hos oss så da skal vi vel spise middag og litt sånn, så vet ikke når neste oppdatering blir. Konserten i går var i alle fall helt syyyk, skriver mer om det i et annet innlegg og legger ut bilder. Vi møtte til og med Sarah aka Sisteplass!!! Nå må jeg nesten avslutte, men vi vil så absolutt ikke hjem. Har hatt en utrolig gøy tur, og det er så trist vi må reise hjem nå.

Rekker ikke å laste opp flere nå, men vi snakkes??

Publisert: 03.11.2013 @ 15:55 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Shopping

Hei♥

For ikke så alt for lenge siden kom vi tilbake fra en dag med shopping i Oslo. Våknet faktisk før vekkerklokken ringte klokken 9 i dag, og etter vi hadde stelt oss og spist litt frokost, dro vi inn til sentrum. Først tok vi en tur opp til slottet. Etterpå gikk rundt på butikker en stund, før vi satte oss ned på Egon og spiste litt oreokake (♥♥♥) før vi shoppet videre. Når vi tilslutt fant ut at vi hadde brukt nok penger, i mitt tilfelle kanskje litt mer enn planlagt, reiste vi hjem igjen. Vi har akkurat spist litt middag, og om ikke så lenge drar vi inn til sentrum igjen for Bruno Mars-konserten. Gleder meg sånn!!!

Sol i øynene :PPP

Snakkes♥

 

Publisert: 02.11.2013 @ 16:46 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Første dag i Oslo

Hei♥

Nå er jeg i Oslo, og fra rommet til meg og Benni har vi nydelig utsikt ut over hele byen. Det er så fint når det er mørkt ute! Når vi kom til Oslo i dag spiste vi på Fridays, før vi ble hentet av besteforeldrene hennes siden det er her vi bor. Har ikke vært i Oslo mer enn to ganger før, og den ene gangen var i forbindelse med Bieber-konserten, og den andre var når vi måtte mellomlande på vei til Frankrike, så har ikke fått så mye tid her før. Gleder meg i alle fall veldig til resten av helgen!Nå skal vi se litt Prison Break før vi legger oss. Godnatt søte♥

 

Publisert: 01.11.2013 @ 22:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
hits