Arkiv måned: september 2014

LAPPEN!

Okei, først må jeg bare meddele noe supergøy - JEG FIKK LAPPEN I DAG!! 
Jeg hadde altså oppkjøring og besto, noe som var veldig herlig. Haha, var veldig få personer som visste om det da - ikke en gang mamma og pappa - men da ble det bare enda gøyere å sende melding med at jeg besto. Nå har jeg ikke egen bil da, men satser på å få utnyttet det litt likevel og det er veldig greit å ha det unnagjort liksom.  Det andre jeg tenkte å fortelle om, er Gavin Degraw konserten i går. FOR EN KONSERT!! 
Hele konserten var bare fantastisk, fra begynnelse til slutt. Konserter er jo gøyest når man kan synge til, og det gjorde bare hele konserten enda bedre. Vi fikk plasser helt framme, og selv om vi sto litt langt ute i kanten, fikk vi ta på Gavin. VI TOK PÅ FUCKINGS GAVIN DEGRAW!!
Lover dere - jeg og Hanna var i lykkerus i flere timer etterpå!  
Hadde planer om å gå på byen etterpå i håp om å møte han og resten av bandet, men vi ble ikke lenge siden jeg skulle ha oppkjøring i dag og vi tenkte at sjansen for å faktisk møte han var lik 0. Ble ikke superhappy når vi så at andre vi kjenner hadde møtt han etterpå da, men altså - vi hadde jo en amazing konsert! 

Har veldig få bilder fra konserten da - fokuserte heller på å faktisk se på og synge med. Nå må jeg dessverre over til noe mindre gøy - matte. Vi har prøve snart, og i og med at jeg føler jeg ligger litt etter i dette kapittelet, tenkte jeg å starte nå. Ble lei etter sånn 10min når jeg begynte tidligere da, så ønsk meg lykke til! Snakkes♥ 

Publisert: 30.09.2014 @ 18:32 Kategori: Hverdag Kommentarer: 8

Gavin Degraw!!

Hei♥

I dag blir det bare litt sånn inn og ut døra igjen - om et par minutter må jeg nemlig løpe for å rekke bussen igjen. I dag står nemlig Gavin Degraw konsert på planen - og OM jeg gleder meg!! 
Var vel i vår eller noe sånn vi bestilte billetter. Liksom, når han først kommer til Stavanger, må vi jo nesten gå. Hadde jo hørt en del sanger av han fra før, men nå i det siste har jeg begynt å høre litt mer på resten av sangene - så da gleder jeg meg bare enda mer! Satser på at vi får greie plasser, og at konserten blir superbra. Blir i hvert fall en fin start på uka. Nå rekker jeg ikke å skrive så mye mer egentlig, er ganske greit å rekke bussen når jeg har avtalt å møte de andre liksom haha. Vi snakkes♥ 

Publisert: 29.09.2014 @ 16:32 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Autumn inspiration

Hei♥

Ja okei - med så mange bloggfri dager jeg har, burde jeg vel nesten bare gi opp hele bloggingen. Men altså, så lenge jeg fortsatt synes det er gøy, har jeg ingen planer om det enda. Det er bare det at det er gøyere i ferier, når jeg faktisk har tid til å ta bilder, planlegge innlegg og ja - generelt bare være litt mer gjennomført. Vel, er jo bare en uke til høstferie. Blir jo kanskje (forhåpentligvis) litt bedre da. 

Som tidligere nevnt var jeg jo på hytta fra i går til i dag med Trine. Det ble en veldig koselig og avslappende helg da. Nå som det ikke er vintersesong, er det ikke så mye som skjer der oppe, så det blir jo mest å slappe av og gå turer, men det er jo ganske herlig av og til. I går var vi en stund oppe på hotellet og spilte biljard da. Haha, etter alle rundene våre satser jeg på at mine biljard-kunnskaper har forbedret seg bittelitt i alle fall. Selv om Trine vant de fleste rundene. Jeg og den svarte kula var tydeligvis litt for gode venner. Haha, det var gøy da. Er vel kanskje en grunn til at hotell-dama til slutt måtte fortelle oss at de stengte og at vi måtte gå. Nå kan jeg i det minste vurdere å bli med om noen spør meg når vintersesongen starter der oppe. Ellers har vi spist masse mat - det hører vel til hytteturer - gått tur og spilt brettspill.

Litt høst-inspiration siden jeg ikke har bilder fra helga. 

Nå blir det nok ikke så lenge til jeg legger meg - er jo faktisk mandag i morgen. Bare en uke til høstferie, dette går fint! Vi snakkes♥

Publisert: 28.09.2014 @ 23:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

I need food

Hei♥

Endelig er helgen her, til tross for at starten på uka gikk kjempesent. I kveld blir det bare en helt rolig kveld hjemme med familien - det er nok like greit etter i går uansett. Ja, rakk forresten aldri å oppdatere i går, sorry for det. I morgen blir det en tur på hytta, så blir vi værende til søndag. Det er utrolig lenge siden jeg har vært der nå, og mamma har så lyst at jeg skal være med haha, så da ble det sånn denne helgen. Jeg gleder meg egentlig litt jeg. I tillegg skal Trine være med, så da må det jo bare bli en gøy tur. Satser på greit vær også, sånn at vi ikke absolutt er nødt til å være innestengt i hytta hele helgen. Selv om det er ganske koselig om kvelden da, med tente stearinlys og ullteppe, mens regner pøser ned ute. Eneste litt brukbare bilde fra i går kveld, tenker ikke helt over å ta bilder egentlig haha. Kvelden ble i alle fall vellykket. Og ja - det var militærkro om noen skulle lure. Det andre er meg for øyeblikket. I min elskede baby-pysjamas, sminkefri og sykt sulten. Har ventet alt for lenge på mat nå, og hver gang jeg tror den er ferdig, så er det bare litt igjen. Hvis jeg ikke får mat innen de neste 5 minuttene, vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Satser på at den er ferdig til da, så slipper jeg å tenke på det.
Uansett, ha en fin helg folkens! Vi snakkes♥

Publisert: 26.09.2014 @ 20:24 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

Bildeprosess

Hei♥

Siste jobbdag denne uka er unnagjort, og OM det var herlig å gå hjem i dag. Merker at jeg blir sliten av tre dager på rad der jeg går ut til skole kvart på 7, og ikke kommer hjem igjen fra jobb før rundt ni - halv ti. Nå er jeg i alle fall ferdig, og det blir i det minste litt penger ut av det, noe jeg virkelig trenger for tiden. Det er så mye jeg må bruke penger på, i tillegg til alt det unødvenige jeg bruker penger på. Blant annet mat. Burde bli flinkere til å faktisk ta med meg mat hjemmefra, så jeg slipper å kjøpe. Hadde jo nesten vært rik da. 

Haha, dagens bildeprosess:

"Okei, prøv å se litt fin ut selv om du er sliten og trøtt"

"Nja, funket litt dårlig, kanskje reklamer litt for jobben heller"

"Hva om vi heller prøver et bildet av håret nede - det er vel sånn bloggere gjør?"

"Okei greit, bare slutt å prøv i det hele tatt" 

Dette er det jeg gjør når jeg er alene på rommet, sånn om dere lurte liksom. Tulla, ikke alltid. Av og til har jeg konserter også. Eller moteshow kanskje. Men uanseeeeettt - har litt på to-do listen før jeg legger meg, så jeg må vel komme igang med det. Må blant annet rydde rommet litt, dusje og pakke noen ting som jeg skal ha med til Hanna i morgen. Jeg skal prøve å få oppdatert i morgen også, men kan ikke love noe. Vi snakkes da♥

Publisert: 24.09.2014 @ 22:29 Kategori: Hverdag Kommentarer: 9

Too slow

Hei♥

Åh, dere vet når pcen er sånn at du merker at det er rett før den får mentalt sammenbrudd? Når du har sykt mange programmer og faner oppe, men vet ikke hva du skal lukke? Ja - det er tilfellet for øyeblikket. Håper den ikke klikker helt. Er det en ting jeg ikke takler, så er det treige pcer. Da er det ikke bare macen som får mentalt sammenbrudd for å si det sånn haha. Uansett - nå har jeg akkurat kommet hjem og fått i meg litt mat. Det var herlig, kjente jeg var sulten etter de timene på jobb. 
På vei hjem fra jobb i dag, innså jeg at det bare var tirsdag i dag. Føler denne uka har gått så sykt sent, så det var nedtur. Vet ikke hvorfor det føles sånn - kanskje fordi jeg har jobbet både i går og i dag, eller kanskje fordi jeg bare vil at det skal bli torsdag siden det er russekro da? Uansett skulle jeg ønske det var onsdag i det minste, tirsdag er liksom litt mindre motiverende. For å se positivt på det, er vi ferdige med gym for denne uka, og jeg har bare dag med jobb igjen. I tillegg kommer jo helga på en måte en dag tidligere, siden det som nevnt er russekro på torsdag. Eller - skal jo på skolen på fredag uansett, men likevel - dere skjønner hva jeg mener!

Nå er jeg nødt å få gjort en gym-innlevering som er til i morgen, og muligens få startet på en liten norsk-innlevering også. Hater egentlig å gjøre skolearbeid så sent om kvelden, da er det liksom enda mindre motivasjon, men når det plutselig ble litt mer jobbing enn forventet, så må det bare bli sånn. Vi snakkes♥

 

Publisert: 23.09.2014 @ 22:19 Kategori: Hverdag Kommentarer: 10

Spontan sleepover

Hei♥

Først skal jeg starte med å beklage bloggfraværet i går - aner ikke hvor mange ofte jeg starter innleggene slik. Burde fått 10 kroner for hver gang, jeg hadde vel vært millionær. Jeg vil liksom være en av de bloggerne som oppdaterer ofte og med mange fine bilder, men enkelt og greit har jeg ikke tid. Det tar liksom lenger tid en folk uten blogg forestiller seg. Uansett - lørdag var i alle fall en veldig vellykket kveld. Først var jeg jo i bursdag hos SM og Yæssi, og de serverte gode kaker, jelly shots, gøy stemning og ja - det var bare kjempekoselig! Etterpå dro vi videre på byen, og kvelden der ble også veldig vellykket. 

I går ble det spontant til at jeg sov over hos Silje - derfor bloggfraværet mitt. Vi var ute og gikk tur om kvelden, så endte det bare opp med at vi fant ut at jeg skulle sove over. Foreldrene var ikke hjemme, så da trengte hun jo litt selskap. Innså jo i dag at det kanskje ikke var det smarteste valget med tanke på søvn, men ellers var det jo gøy haha. I tillegg fikk jeg jo selskap om morgenen, det er litt ensomt å stå opp og spise frokost alene. Når vi til og med hadde cupcakes til dessert, ble det jo bare en perfekt start på mandagen.

Sykt fin - trøtt, sliten og sminkefri. Var på jobb i dag rett etter skolen, men jobbet med Hanna i dag da, så da er det ganske greit. Når jeg kom hjem bestemte jeg meg for å ta et varmt bad, fordi det hørtes bare sykt herlig ut. Pleier egentlig aldri å ha tålmodighet til det haha, og ja - merket at jeg var litt rastløs etter bare to sanger - men ellers var det utrolig deilig da. Nå er jeg nødt å gjøre ferdig en engelsk-oppgave før jeg legger meg, så vi snakkes♥

Publisert: 22.09.2014 @ 23:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Bursdagsantrekk

Hei♥Dette blir kveldens antrekk - har ikke brukt denne kjolen på evigheter, så tenkte det var på tide. Jeg synes egentlig den er så fin, men den er litt stor i ryggen så derfor er den en smule irriterende også. I kveld skal jeg i alle fall i bursdag til Yasmin og Silje-Marie. Gleder meg, det blir sikkert kjempekoselig! Etter bursdagen drar vi på byen, så håper på en vellykket kveld der også. Haha, tidligere i uka laget jeg og Hanna kort til dem, og for at jeg skulle huske hvor jeg la dem i dag, tok jeg bilde - der er min hukommelse liksom. Vel, jeg vet hvor de er nå i det minste, så da gjenstår det bare å se om jeg husker å ta dem med! 
Håper alle får en kjempebra lørdagskveld, vi snakkes♥

Publisert: 20.09.2014 @ 16:58 Kategori: Outfit Kommentarer: 11

Babysitters

Hei♥

Haha i dag er jeg i litt - nei, stryk det - veldig mye bedre humør enn i går. Alt var bare feil i går. Selv om en liten del av dagen allerede har gått til øving - og mye fortsatt gjenstår - og selv om jeg egentlig skulle ha levert en norsktekst for nøyaktig 9 timer og 42 minutt siden, har dette vært en bra dag. Vel, har gått rundt med en følelse av at det er fredag i hele dag da, og akkurat den følelsen suger, men tross alt så er det fredag om rett over en time. Det blir bra! 
Haha, siden jeg i går klagde sånn på middagen, må jeg i dag få lov å glede meg litt over den. Skrubbsulten kom jeg hjem til ferdig middag, noe som passet meg perfekt. Vanligvis må jeg vente en time, men i dag sto den omtrent ferdig på bordet når jeg kom inn dørene. Og gjett hva jeg endelig fikk - eller kanskje ikke gjett, det er ikke så enkelt da. Men jo - pasta&kylling med pesto. Jeg har spurt om det så lenge, og endelig fikk jeg det. 
Etterpå leste jeg historie i en liten time (med enda flere pauser enn jeg tør å nevne), før jeg og søsteren min tok turen ned til noen vi kjenner for å sitte barnevakt. Vet ikke om dere husker fra før sommeren, men hver onsdag(?) passet vi to små jenter et par timer på ettermiddagen. Nå etter sommeren skal vi sitte barnevakt for dem annenhver torsdag på kveldstid heller, for da er foreldrene ute på noe. Det var i alle fall superkoselig i dag. Har ikke sett dem på kjempelenge på grunn av sommerferien og treig oppstart etter sommeren. Leggingen gikk som en drøm selv om jeg hadde gruet meg litt til det etter å ha blitt fortalt at det kunne bli en litt vanskelig oppgave haha. Leste litt bok og sang litt sanger, så var det null problem. Heldigvis. Etterpå satt vi bare oppe på kjøkkenet med blåbær, brus og smågodt mens vi koste oss - livet som barnevakt er ganske greit altså! 

Fikk ikke tatt noen bilder i dag da, bc kinda forgot - men skal prøve neste gang, uten at jeg lover noe
Regner med at det ikke blir så lenge før jeg tar kvelden, selv om jeg kjenner at jeg er på ca... ehh... 1-er nivå til prøven for øyeblikket. Nja, kanskje 2-er. Burde vel egentlig vært litt mer stresset over det, men alt jeg vil er å legge meg under dyna og sove. Ikke fordi jeg er så sykt trøtt, men fordi jeg elsker senger og jeg elsker å sove. Uansett - vi snakkes i morgen♥ 

Publisert: 18.09.2014 @ 22:42 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Sur sild

Hei♥

Planen var egentlig å starte litt historie-øving nå, men så kom pappa hjem og begynte å lage fisk til middag så da ble jeg for sur til at jeg gadd å fortsette. Tulla. Ikke. Typisk at vi må ha ekkel middag akkurat en dag jeg skal øve til prøve. God mat gjør liksom noe med humøret - det må dere være enig i? Skjønner virkelig ikke hvorfor de fortsatt prøver å presse i oss fisk her hjemme, når jeg egentlig ikke liker det. Altså, jeg kan fint erstatte det meg omega-piller, bare ikke fisk. Hadde ikke planlagt å dedikere et innlegg til fisk, men hallo - dagen ble bare plutselig ødelagt. 
Siden jeg var så godt i gang med klagingen, kan jeg vel fortsette med historien. Nevnte jo i går at jeg skulle lese, men jeg sovnet. Det sier kanskje noe om hvor interessant dette stoffet er. Jeg hadde jo til og med planlagt å se Ylvis som hadde premiere i går, men den planen funket jo ikke helt når jeg sovnet klokken ni. Ble hvertfall ganske mange timers søvn på meg, det er jo greit. Selv om jeg nå etter å ha lest noen sider til i historie-boka er akkurat like trøtt som i går rett før jeg sovnet. Merker bare at motivasjonen ikke er helt på plass. 

Positivt smilebilde for å veie opp for negativiteten hoho

Vi snakkes når jeg (forhåpentligvis) er i bedre humør♥

Publisert: 17.09.2014 @ 17:23 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

My room

Hei♥

I går ble jeg endelig ferdig med den siste delen av rommet, så da skal jeg få vist dere bildene. Kanskje jeg endelig kan holde litt kjeft om det rommet i de neste innleggene da haha. Føler det har blitt litt mye mas om det i det siste. Nå har jeg jo i alle fall fått skiftet gulv og fått nytt skap, så da kan jeg nok si meg fornøyd. Gulvet jeg hadde før var jeg uansett ganske lei av, så noe positivt kom det utav denne vannlekkasjen da. 

Dette øverste bilde viser hvordan rommet har vært de to siste gangen, hele innlegget kan dere se her

Og dette er resultatet - satser på at jeg skal klare å holde det ryddig en stund, selv om jeg har mine tvil haha

Nå kom jeg akkurat på at jeg hadde planlagt å øve litt til historie-prøve jeg skal ha senere i uka. Great. Uansett - vi snakkes♥

Publisert: 16.09.2014 @ 19:07 Kategori: Bilder Kommentarer: 9

Rutiner?

Hei♥

Mandagen er unnagjort og det er bare 4 dager til helg - jeg er allerede superklar. Satser på at uka blir grei nok, om vi ser bort fra historie-prøve på fredag og løpetest i morgen. Sånn ellers er det vel ikke så mye som skjer, i alle fall ikke som jeg vet om, men håper bare det går fort til helg igjen. Vel, denne mandagen har ikke vært så veldig ulik de fleste andre mandagene. Har endelig fullført rommet, så bilder kommer i morgen regner jeg med. Jeg var en tur på trening også, nå tenker jeg å bli flink å få bedre treningsrutiner igjen haha. Den planen har jeg jo hvert år etter sommerferien, men denne gangen kom det litt sent i gang. Skylder det også på streiken jeg. Men altså - nå er det på tide å komme skikkelig i gang.

Haha litt ironisk at dette er synet foran meg, men skrev ingenting om å spise sunt da Og ja, fikk litt selskap i slutten av ryddingen. Eller, det var vel kanskje når jeg var ferdig haha. Jeg tenker i alle fall å legge meg nå øyeblikk. Det er ikke noe som er bedre enn å legge seg ned i en myk seng med masse puter og dyner etter en lang dag. Spesielt om vinteren er det første jeg tenker når jeg står opp, at jeg gleder meg til å legge meg igjen haha. Og sånn mens vi var inne på vinter - det er bare 100 dager til jul i dag, folkens!! Jeg gleder meg i alle fall. Men før jeg sporer helt av her - god natt♥

 

Publisert: 15.09.2014 @ 23:13 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Søndagstur

Hei♥

I dag skulle gjerne vært en av de standard late søndagene, men sånn ble det ikke helt. Har jo fortsatt en god del igjen av klærne som jeg må få inn i skapene, og det sto på dagens planer. Mamma hadde snakket om at vi skulle gå en tur i dag da, så før jeg satte i gang med ryddingen, ble jeg med på det. Været var jo kjempefint og jeg er så sjelden med på sånn haha, så følte jeg skulle benytte sjansen. Det er jo egentlig ganske koselig å gå tur, og spesielt etterpå er det veldig herlig. Skulle vel gjort det oftere, men det blir ofte litt lite tid. I tillegg er jeg for lat til å finne noen som kan være med, det er ikke så lett. Turen i dag ble ikke sånn utrolig lang da, men vi grilte i alle fall pølser og koste oss i sola før vi gikk tilbake igjen.

Nå har jeg i hvert fall satt i gang med klærne igjen, men det er nesten tortur med den støvallergien jeg mistenker at jeg har. Øynene renner, nesa renner (når den ikke er helt tett), jeg nyser annenhvert sekund. Heldigvis er det kun når jeg rydder at jeg merker noe, men likevel - når noe som i utgangspunktet ikke er så veldig gøy, blir enda verre, kan dere kanskje tenke dere hvordan det er. Men - må vel fortsette nå om jeg i det hele tatt skal ha en sjans til å få noen av klærne inn før jeg skal legge meg. Vi snakkes♥
 

Publisert: 14.09.2014 @ 17:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Rom-snakk

Hei♥

Regner ikke med at jeg klarer å poste dette innlegget innen 5min, så da må jeg vel bare beklage å si at det ikke ble noe blogging i går haha. Hele dagen min har gått med til å innrede rommet igjen. Pappa ble ferdig med å legge nytt gulv etter vannlekkasjen i går, så i dag startet vi på å bygge sammen skap. Nevnte det vel kanskje ikke, men etter skolen i går var jeg en tur i Sandnes med mamma og pappa for å se på skap, så da fant vi noen som ble med hjem. Jeg var fast bestemt på at jeg skulle ha et skap det var god nok plass i, sånn at det ikke er fare for å bli overfalt av klær hver gang skapet åpnes, så da ble det faktisk til at vi kjøpte to like skap som vi satt ved siden av hverandre. Alle møblene er i alle fall på plass på rommet nå, det eneste som mangler er å få alle klærne inn i klesskapet og en del ting inn i andre skaper. Regner med at det kommer til å ta litt tid da - spesielt klærne. Bruker alltid en evighet på å rydde inn i klesskapet, mest sannsynlig for at jeg alltid skal prøve sånn omtrent halvparten av plaggene. Vel, det får jeg bruke morgendagen på. 

Sånn så det ut tidligere i dag - nå er det hvertfall en del mer tingUtover kvelden gikk jeg og Stian ned for å hente pizza som vi skulle ha til middag. Ingen andre i familien var hjemme, så da ble det en liten søster-bror kveld. Vi så film, spiste pizza og laget sjokoladefondant til resten av familien kom hjem. Akkurat nå er jeg stappmett og skulle helst gått ut og tatt en løpetur eller noe - om jeg hadde orket å reise meg fra senga. Det blir vel heller litt serier, før jeg legger meg. Merker at alt denne ryddingen har gjort meg trøtt haha. Og ja, merker at det har blitt en del rom-snakk i det siste, men etter jeg er ferdig med rommet denne gang, blir det nok en god stund til neste gang. Tenkte i alle fall å poste bilder når det er ferdig om det er interessant. Vi snakkes da i alle fall♥

Publisert: 14.09.2014 @ 00:04 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Film: The maze runner

Hei♥

Ble litt sen oppdatering herfra i dag, men har vært opptatt så og si hele dagen. Endelig kan vi si at det er helg da!! Ukene går jo faktisk sinnsykt fort - med denne farten er det jo jul før jeg har rukket å ha høstferie nesten. Uansett, skoledagen på fredager har jeg et slags elsk-hat forhold til. Annenhver fredag har jeg to friøkter midt på dagen, som vil si at jeg bare har to økter med fag. De andre fredagene har jeg en økt med fritime, og da har jeg jo tre økter med fag. I dag hadde jeg to friøkter, og på en måte er det jo utrolig herlig å ikke måtte gjøre noe fra sånn halv 10 til 13, men på en annen side er det ganske kjipt at det ikke er i begynnelsen eller slutten av dagen sånn at jeg ikke hadde trengt å vært på skolen. Men anyway, tenkte ikke å skrive en roman om dette akkurat nå. Det jeg egentlig skulle fortelle om, var filmen jeg så på kino i dag. Nå har jeg mast om boka "The maze runner" en del ganger allerede, så da må jeg jo bare følge opp med filmen. Jeg, Maren og Trine bestemte oss for å bestille biletter til førpremieren som var i dag, og jeg som elsket boka var jo naturligvis veldig spent på filmen. Vel, jeg må jo si at den var ganske annerledes fra boka egentlig - med alle detaljene boka inneholder, er det ganske forståelig -  men jeg likte den utrolig godt. Den var spennende gjennom hele filmen, selv om slutten (selvfølgelig) var like irriterende som i boka. Jeg skulle gjerne prøvd å forklare hva den handler om, men for det første er det så sykt mye å fortelle og for det andre suger jeg på å forklare haha. For å gjøre det enkelt legger jeg bare ved traileren jeg. 

For å oppsummere innlegget - dette er en film som er verdt å se! 

Publisert: 12.09.2014 @ 23:40 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 1

Nesten død

Hei♥

Tenkte det var på tide å gi fra meg et livstegn. Ikke det at jeg har vært borte så alt for lenge, men i går ble bloggfri dag. Akkurat det har den enkle forklaringen at jeg la meg rett før fem i går ettermiddag og våknet ikke igjen før 11 i dag morges. Om vi ser bort fra de 5-10 minuttene jeg var våken i går kveld da mamma kom ned med vann og paracet til meg. Følte meg ganske dårlig da jeg kom hjem i går etter skolen, og fant ut at det beste bare var å legge seg. Når jeg fortsatt hadde feber sent i går, tenkte jeg at det var best å bli hjemme i dag, så da ble jeg det. Hadde aldri trodd jeg skulle få sove om natten da, i og med at jeg la meg såpass tidlig, men sov jo helt til 11 i dag. Visste ikke en gang at det var fysisk mulig at jeg kunne sove 18 timer hahah. Fikk til og med en bekymret melding på facebook om jeg var død eller om noe annet forferdelig hadde skjedd haha. Bra noen bryr seg i alle fall. 

Har ikke tatt noen bilder i dag siden jeg har vært syk, men dette er sånn jeg ville sett ut omtrent. JK, probably mer som en død hvalross eller noe :Pp

Anywayyyy, nå skal jeg lese videre i The Maze Runner, som forresten er utrolig spennende. Hadde ikke forventet at jeg skulle like den så godt, men overraskende nok klarer jeg såvidt å legge den fra meg når jeg setter i gang med å lese. Gleder meg allerede til oppfølgeren kommer, håper bare ikke denne ender på en for irriterende måte. Noe den antageligvis gjør. Uansett - snakkes♥

Publisert: 11.09.2014 @ 20:13 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Healthy cookies

Hei♥

For øyeblikket sitter jeg og spiser på nybakte havrekjeks. Fikk plutselig for meg at jeg ville lage det, så da satte jeg i gang. Har laget dem en gang før også, så vet at jeg synes de er gode. I tillegg er det ganske praktisk å ha dem i en boks, siden da er det så mye lettere å ta med skolemat. Vurderte å lage dobbel oppskrift da - en oppskrift blir ca. 40 kjeks - men fant ut at jeg kanskje begynte litt sent til det. Får heller lage et nytt lager når det går tomt. Er ikke så veldig vanskelig akkurat. Har lagt ut oppskrift før her om noen er interesserte. 

Har forresten hatt så sykt onsdagsfølelse i dag. Hater det, for da tror jeg helgen kommer en dag tidligere enn den egentlig gjør. Tror det er fordi jeg har fritime tredje økt på mandager nå, og fra i fjor er jeg vandt til at det bare er tirsdager. Mistet ikke akkurat den følelsen når jeg var på trening, og hun instruktøren som vanligvis er på onsdager, var vikar i dag. Jaja, det er i alle fall onsdag i morgen og etter det føler jeg alltid at resten av uka går ganske fort, så helgen er vel her før vi aner det. 
Nå tenker jeg snart om en god stund å legge meg, så vi snakkes heller i morgen♥
 

Publisert: 09.09.2014 @ 22:23 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Monday

Hei♥

Nå har jeg endelig landet i senga etter en lang dag. Kjente at det var utrolig godt, selv om jeg ikke er helt klar for å sove enda da. Mandagen startet rett på, med norsk i første time. Hvis det er et fag som bare har blitt verre og verre gjennom årene, så er det nettopp dette faget. Savner barne- og ungdomsskolen der i alle fall halvparten av tiden gikk med til å skrive fortellinger. Nå har jeg problemer med å skille norsk fra historie liksom, de to fagene er jo så alt for like. 
Uansett, rett etter skolen i dag dro jeg på jobb. Hanna som egentlig pleier å stenge kom hjem fra Barcelona i dag, så derfor fikk jeg den jobben. Kan ikke akkurat si at det var noe jeg så helt fram til - er fortsatt livredd for at jeg har glemt noe viktig, men satser på at det gikk greit. Å komme seg hjem fra jobb var verre derimot. Ingenting passet sammen, og jeg var ikke hjemme før halv 11. Når jeg sluttet på jobb litt over 8 er det ille, selv for meg som bor et stykke unna byen. Åh, men når jeg endelig kom hjem og fikk meg litt mat, var det så herlig. For det første hadde jeg jo ikke spist på leenge, så var ganske sulten. For det andre fant jeg taco-rester i kjøleskapet, så da ble det taco på meg. Da klager jeg ikke. Jeg kunne seriøst levd på taco.  Superglad for mandag - tulla, de ble tatt en annen dag. 

Nei, nå kjenner jeg at øynene begynner å falle igjen så det er vel rett før jeg sovner. Kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg på noe annet jeg skal gjøre rett etter dette, men jaja - snart legger jeg meg i alle fall. Vi snakkes♥

Publisert: 08.09.2014 @ 23:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Gårskveldens antrekk

Hei♥Dette ble gårskveldens antrekk - vurderte en stund om jeg skulle bytte, siden var redd det skulle bli litt kaldt, men bestemte meg for å bare ha det på. Det gikk ganske greit, så da var jeg fornøyd. Det ble i alle fall en koselig kveld, selv om det ikke var den beste kvelden på byen. Var litt lite folk og ikke så mye gang som vanlig, men kan jo ha noe med at det regnet helt sykt mye. Kan nesten ikke huske sist det regnet så mye. Jeg koste meg uansett da, og håper bursdagsbarna også gjorde det. Får heller ta det igjen på byen en annen gang. 

I dag har jeg for det meste bare ryddet litt etter i går og slappet av. Møtte Silje utover dagen og så gikk vi en tur før vi endte opp hjemme hos henne noen timer. Tok turen hjemover litt senere, fant ut det ikke skulle bli så sent siden mamma og pappa har vært på hytta og jeg ikke har sett dem i helga. Nå tenker jeg å ta en varm dusj og så avslutte kvelden med noen serier, før det er på igjen med en ny skoleuke. Uffff, helgen går alt for fort. Uansett - vi snakkes♥

Publisert: 07.09.2014 @ 21:32 Kategori: Outfit Kommentarer: 2

Happy 18th birthday

Hei♥

Dette innlegget er forhåndsskrevet, så når det blir postet har jeg besøk av Yasmin og Silje-Marie. De blir 18 i morgen begge to, så det må jo feires litt. Vi skal starte med vorsh hos meg, før vi drar videre til noen andre tror jeg. Etter midnatt kommer de jo inn på byen, så da ender kvelden der etter planen. Nå når de kommer skal vi i alle fall spise litt taco først. Må skynde meg litt med dette innlegget, for jeg må nesten starte å lage klart tacoen til de kommer. Måtte jo gjøre noe litt gøy når de blir 18 - det er jo ikke hver dag akkurat. Satt vel 1,5 time for å lage denne tingen (hva kaller man det?) og selv om jeg måtte forkorte birthday og den kanskje ikke ser helt profesjonell ut, så ble det ikke helt ille heller. Skal prøve å få tatt noen bilder i løpet av kvelden da, men kan ikke love noe. Nå må jeg komme i gang med de siste forberedelsene, så vi snakkes. Ha en fin lørdagskveld♥

Publisert: 06.09.2014 @ 18:45 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Quality time

Hei♥

Endelig er helgen her, og den ble selvfølgelig startet med den standard fredagstacoen. Eller okei - nå spiser jeg ikke akkurat alltid taco på fredager så den er vel ikke helt standard, men close enough. Jeg har vært med Benni fram til nå, men hun dro nettopp. Ulempen med å bo her jeg bor - det tar en halv evighet å komme seg hjem og siste buss om kvelden går halv 11 haha. Det ble en koselig kveld da i alle fall. Vi har sett litt OTH, vært litt ute på tur for å handle og laget mat da. Innser hvor mye jeg har savnet OTH når jeg ser det nå, så det er hvertfall superkos. 

Litt kvalitetstid med pus for en stund siden - bare for jeg ikke hadde noe annet å poste Resten av kvelden blir også bare en rolig kveld. Måtte egentlig være hjemme med Ruth Helen, men hadde i det minste litt besøk. Vi snakkes i alle fall♥

Publisert: 05.09.2014 @ 22:56 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Dagens antrekk

Hei♥

Da er det bare en dag igjen til helg, folkens! Det blir herlig. Regner med at det skal bli litt ekstra godt med helg nå som vi faktisk har vært på skikkelig på skolen et par dager. Akkurat det er noe jeg har savnet - den gode helgefølelsen man får når man endelig er ferdig på skolen/jobb på fredag og kan gå hjem og ta helg med god samvittighet. Nå prøver jeg ikke å si at jeg har hatt dårlig samvittighet de andre helgene da haha, men det kjennes bare enda bedre når man faktisk har fortjent det. 

Dette ble dagens antrekk, helt til det ble erstattet med treningstøy. Kom hjem for en stund siden og har akkurat fått dusjet, så nå blir det bare avslapning resten av kvelden. Kjenner at det ikke kan bli en alt for sen kveld, jeg begynner å bli trøtt allerede. Tok meg selv i å skrive at det ikke kan bli en "alt for sen trøtt" haha så det sier vel kanskje noe. Regner med det blir en episode med Drop Dead Diva, og litt mer lesing i boka mi. Har kommet et lite stykke i alle fall, og så langt er den spennende, så jeg ser fram til resten. 
Ha en fin kveld videre da, snakkes♥ 

Publisert: 04.09.2014 @ 20:36 Kategori: Outfit Kommentarer: 6

Maze runner

Hei♥

Første hele dag på skolen er gjennomført - eller nesten da, siden vi fikk gå en time før - og det gikk forsåvidt ganske greit. Dagen føltes ikke så lang som jeg var redd den skulle, men det kan vel nettopp ha noe med å gjøre at vi fikk gå tidligere da haha. Uansett - skal vel overleve de 29 dagene det er igjen til høstferie. 
Utover ettermiddagen i dag vurderte jeg å gå på trening, men da trengte jeg ikke å vurdere så lenge. Pappa kom nemlig å sa at vi måtte flytte alle tingene ut av rommet mitt. Har kanskje ikke snakket om det tidligere, men det kom vannlekkasje på rommet mitt, og vi må derfor legge nytt gulv. For å fjerne det gamle, må vi jo naturlig nok ta ut alle tingene, så nå er mitt midlertidige rom i kjellerstua. Haha, er ikke akkurat så mye orden i tingene nå for å si det sånn. Og jeg som brukte 3 dager på å rydde skikkelig på rommet nettopp. Bortkastet tid kalles det. Flott. Blir i alle fall mer og mer overbevist for hver gang jeg rydder om at jeg er svakt allergisk mot støv. Hver eneste gang blir øynene helt røde og begynner å renne, nesen blir tett og jeg nyser annenhvert sekund liksom. Greit at det kun er når jeg rydder da i hvert fall.

Haha, sykt fint - håper det er veldig midlertidig. 

Ellers tenkte jeg bare å fortelle dere om den nye boka jeg har tenkt å starte på. Leser egentlig sjelden bøker utenom sommerferien, men nå som jeg akkurat har fått meg en ny, så må den jo nesten leses. Boka fikk jeg gratis fra nettsiden Likenshare, som enkelt forklart går ut på at du skal dele en link mot at du får gratis produkter hjem i posten. Boka heter Maze Runner og det kommer snart ut film av den på kino, så om boka er bra må jeg vel få med meg filmen også. 

Nå skal jeg se om jeg kan grave frem litt is fra fryseren - synes det er fortjent etter å ha bært ut alle tingene fra rommet mitt haha. Vi snakkes♥

 

Publisert: 03.09.2014 @ 20:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Tuesday

Hei♥

Sykt kreativ overskriftI dag er en av de dagene jeg ikke aner hva jeg skal skrive. Dagen har vært så sykt lite innholdsrik at det nesten er teit. Streiken er jo over nå, men vi hadde ikke vanlig skoledag i dag likevel, så trengte egentlig ikke å møte før ett. Vi skulle velge russestyre i dag da, og jeg ville jo selvfølgelig få med meg talene, så da møtte jeg opp til 11.15 heller. Kjenner at jeg gleder meg mer og mer jo nærmere vi kommer.
Snakket jo om tatoveringen jeg skulle ta i går forresten, og lovte jo å vise resultatet - meen tingen er da at det aldri ble tatovering. Den tatoveringen jeg hadde planlagt å ta var ikke mulig å ta, fordi det var for mange detaljer til at den skulle være så liten. Tatoveringen på bildet som var inspirasjonen min var tydeligvis ikke ekte, og han tatovøren sa at det ikke kom til å bli fint, så da ble det ikke noe av det. Fikk visittkortet hans da, og så sa han jeg kunne kontakte han om jeg hadde noen andre ideer. Jeg er faktisk inne på en ny idé da, så tenker å høre med han snart. Er bare så gira på å få tatovering nå, haha. 
Om en liten stund tar jeg nok turen på trening. Ikke at det er særlig fristende akkurat nå, men føler det er nødvendig. Tirsdager er alltid så sykt fullt da, så er bare litt stress også. Jaja, vi snakkes uansett♥
 

Publisert: 02.09.2014 @ 17:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hello, September

Hei♥

For første gang på... Vet ikke hvor lenge, har jeg denne månedens bakgrunn klar til første dag. Noen fordeler er det jo med streik haha. Selv om den er slutt nå, det er ikke like gøy. Tenk at vi allerede er i september da. Om bare 3 måneder begynner desember og julemåneden, og selv om jeg føler det er lenge til, går det jo så fort. Nå er i alle fall høsten offisielt kommet, noe som betyr varmere klær og mørkere kvelder. Jeg synes denne tiden er koselig også da. 

Full størrelse her

Om en liten stund drar jeg inn til Stavanger. Har ikke nevnt det på bloggen tidligere, men jeg har tatoveringstime i dag. Gruer meg litt samtidig som jeg gleder meg da. Det blir min første tatovering, så vet liksom ikke helt hva jeg har i vente. Det blir spennende håper jeg i alle fall. Om jeg ikke plutselig får panikk og ombestemmer meg. Tulla. Tror jeg. Vel, dere får vel se resultatet senere en gang, så vi snakkes♥

Publisert: 01.09.2014 @ 13:42 Kategori: Kalender Kommentarer: 2
hits