Arkiv måned: september 2012

Endringer i blogging!

Hei!

Som sagt, i ca. alle innleggene den siste tiden, er det veldig dårlig blogging for tiden. Grunnen til det er vel rett og slett at jeg egentlig er litt lei av å blogge på denne bloggen. Føler innleggene går veldig mye i det samme, og synes liksom ikke det er like kjekt lenger. Før var det sånn at jeg ville gå inn på bloggen å blogge, men nå er det mer sånn at jeg tenker "har ikke blogget i dag, må skrive ett innlegg". Og så skriver jeg ett innlegg på noen få minutter, og laster opp ett eller annet arkivbilde og poster det. En del av grunnen til det er nok også at jeg har begynt å blogge på denne, og det tar en del tid det også. Så det jeg har bestemt meg for er å blogge sjeldere, når jeg faktisk vil blogge, og har noe spesielt å blogge om. Jeg har egentlig bloggen mest fordi det er kjekt å legge ut bilder hvis jeg har tatt noen, eller for å huske spesielle ting, og da er det ingen vits i å bare skrive kort om at jeg har vært på skolen, trening osv. 
Så selv om jeg sikkert kommer til å savne det litt, så slutter jeg nok ikke helt, men skriver bare av og til. Så får jeg bare se hvordan jeg trives med det...

 Avslutter med... Arkivbilde!

Garantert at jeg har lagt ut dette før, men uansett...
Så vi snakkes vel bare når vi snakkes!

- Camilla 

Publisert: 06.09.2012 @ 22:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ny bakgrunn!

Hei!

Oppdateringen for tiden suger, men tenkte å komme tilbake til det i morgen. Er egentlig på vei til å legge meg nå. Kjenner faktisk at jeg er trøtt også, så det blir herlig å legge seg. 
I dag var jeg med Birgitte etter skolen. Er jo en liten stund siden jeg har sett henne nå, siden vi begge har vært opptatt med skolestart og sånn. Ble ikke så lenge i dag da. Var først med henne på trening, hvor jeg forresten jogget på tredemølle i 1 time og 5 min (bare sånn at dere vet det, liksom), og etterpå gikk vi opp til meg. Hjemme satt vi egentlig bare og snakket og chillet. Er jo litt å oppdatere på etter en stund, haha! Hun kunne ikke være så lenge, siden hun måtte ta bussen tilbake til Klepp, og det tar jo litt tid, men tror jeg skal være med henne en gang neste uke også da, så det går fint.

Tenkte bare å legge ut denne bakgrunnen jeg nettopp har laget. Vet ikke helt hvordan jeg legger den ut i ekte størrelse, i tilfelle andre vil bruke den, men det får gå.
Tror jeg er fornøyd med den. Er veldig raskt laget da, men det funker. 

Nå må jeg virkelig legge meg, er rett før jeg sovner her. God natt!

- Camilla

 

Publisert: 05.09.2012 @ 23:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Monday again!

Hei!

For tiden har jeg utrolig lite bloggmotivasjon. Kommer vel av litt forskjellige ting, som at jeg ikke har minnekort til kameraet, derfor får jeg nesten ikke tatt bilder, og at jeg går jo på skolen, der jeg kommer ganske sent hjem hver dag. Og ikke minst at jeg har begynt å blogge på en annen blogg, så det tar jo en del av tiden min. Prøver i hvertfall med ett innlegg til dagen, men det blir aldri bra innlegg siden jeg aldri har bilder å blogge med. 

Uansett, i dag er det jo mandag og skolestart igjen. På bussen hjem i dag holdt jeg på å sove. Bokstavlig talt. Jeg klarte ikke å holde øynene åpne, de bare seg igjen hver gang jeg lukket dem opp, så til slutt lot jeg dem bare være igjen, og da sovnet jeg nesten. Vi sluttet i alle fall klokken 11 i dag, så det var herlig! Senere på dagen var jeg ute og passet Nora. Været er jo ikke akkurat til å skryte av nå om dagen, men overlevde det også da, haha. Tok også en tur på trening. Følte jeg måtte etter helgen...

Arkivbilde!

Men tror jeg legger meg nå. Prøver å legge meg litt tidligere om kveldene, men det går ikke så bra enda, haha!
- Camilla 

 

Publisert: 03.09.2012 @ 22:37 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Hjemme fra overnatting!

Hei!

0 blogging i går... Sorry! Som jeg skrev på fredag skulle jeg ned til ei venninne. Planen var bare å være hos henne en stund, og gå hjem igjen på kvelden en gang. Vi så norske talenter, selv om vi ikke fikk med oss så mye, og egentlig bare chillet i kjellerstua deres. Men så ble det til at jeg bare sov over hos henne. Det var jo greit det! På lørdag bakte vi sjokoladecookies, og spiste taco og forskjellig. Om kvelden ble det til at jeg sov hos henne ei natt til, siden hvis ikke måtte jeg gå hjem, og hjemme var det ikke noen folk uansett. Så altså var jeg ikke hjemme i det hele tatt på lørdag.

I dag sto vi opp, ikke så veldig sent faktisk, og fant oss god frokost som vi spiste mens vi så ferdig en film vi begynte på i går kveld. Er ikke så veldig lenge siden jeg kom hjem, og akkurat for øyeblikket sitter jeg og ser reprise av Teen Choice Awards 2012. Tror jeg skal ut på tur med mamma nå, og så får vi se hva som skjer utover dagen. Har i hverfall vært en utrolig kjekk helg, og har kost meg veldig mye!

Har egentlig ikke tatt noen bilder, siden jeg har ikke hatt med kameraet, og har faktisk ikke fått tilbake minnekortet mitt heller enda. Men dere kan få se bilde av neglene mine.

Veronika fikset neglene mine!

- Camilla

 

Publisert: 02.09.2012 @ 15:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
hits