Arkiv måned: august 2014

August addictions

Hei♥

Siden vi er på siste dag av august, tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg der jeg har samlet noen av mine addictions/favoritter fra denne måneden. Ble en blanding av litt av hvert, men det er vel gøyest håper jeg. Har aldri hatt denne typen innlegg før, men tenkte bare jeg skulle prøve det ut. 

Drop Dead Diva

 

Vel, jeg har kanskje nevnt denne serien en god del ganger allerede, men det sier jo litt om hvor hektet jeg er. Det er nesten alltid sånn at jeg blir hektet når jeg starter på en ny serie da, men denne er veldig morsom da. Absolutt verdt å se synes jeg. Kort sagt handler den om ei jente , Deb som dør og havner i en annen sin kropp, og så får vi følge livet hennes når hun går fra å være en "dum" modell til å være supersmart advokat. 

Gulrotpizza

Haha, denne måtte ha en plass i innlegget. Vet ikke hvor mange jeg har snakket om denne pizzaen til. Prøvde ut oppskriften i begynnelsen av august tror jeg, og etter det har jeg vært hektet. Er liksom ikke vanskelig å komme med ønsker til middag da haha. Og det beste av alt - den er vegetar og sunn. 

Rude - Madilyn Bailey (cover)

Åh, denne coveren av Madilyn Bailey elsker jeg! Liker veldig godt original-versjonen av sangen også da, men denne er så fin. Har hørt på den så mye siden jeg hørte den, og er fortsatt ikke lei. Liker Madilyn veldig godt generelt da. 

Et helt halvt år

Denne boken kjøpte jeg jo for noen uker siden(?) og det tok ikke lang tid før den var lest ut. Hadde jo hørt mye bra om den, så hadde litt forventninger til boka og vil si at den svarte til forventningene. Den var liksom så søt og trist på samme tid. Anbefales i alle fall. 

Mythic oil

Denne håroljen fra L'oréal har vi hatt stående i skapet på badet en stund, men har liksom aldri begynt å bruke den. For en stund siden bestemte jeg meg for å prøve den, og jeg likte den veldig godt da. Den lukter helt herlig og gir veldig fin glans. Liker spesielt å bruke den når jeg har sovet med flette for å få bølger. 

Egg - Avokodo

Haha jeg kunne ikke lage dette innlegget uten disse. Den siste måneden har jeg hatt så sykt cravings på kokt egg og avokado/guacemole hele tiden. Liksom, et perfekt måltid består av disse to tingene. Det beste av alt er jo at det er ganske sunt, så da er det ikke så ille å ha en addiction på dette. 

Vi snakkes♥

 

Publisert: 31.08.2014 @ 21:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

New room

Hei♥

Etter 3 dager delvis effektiv rydding/ommøblering var jeg ferdig med rommet - og herregud, det var deilig når jeg endelig var ferdig. Får sånn gledesfølelse hver gang jeg åpner skapene haha. For første gang på lenge er jeg ikke i fare for å få noe i hodet hver gang jeg lukker opp et skap liksom. Har fylt opp en helt søppelsekk med søppel da, innser at jeg har en vane for å ta vare på alt for mye unødvendig. Nå har jeg i alle fall ganske mye mer skap-plass da. Delvis for at jeg har fått kasser til å ha under seng, og delvis for at jeg har kastet så mye haha. Har også flyttet senga inntil veggen nå, og oppdaget at jeg egentlig sover bedre da. Vet ikke hvorfor, det er bare sånn. 

Merk: før-bilde er fra rett etter jeg fikk inn den nye senga, derfor det er så ryddig haha. Flere bilder fra hvordan det var, kan du finne i dette innlegget. Blir nok lenge til jeg starter et sånn prosjekt igjen, og hvis jeg kjenner meg selv rett, varer det ikke lenge før det er helt kaos i skapene igjen, men akkurat nå er det ryddig og det er det som teller. Uansett - vi snakkes♥

Publisert: 30.08.2014 @ 18:45 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Strike a pose

Hei♥

Nå er det offisielt helg igjen - selv om jeg ikke akkurat har hatt en veldig stressende uke. Min helg startet for en stund siden da, siden jeg ikke hadde noen timer på skolen i dag. En stund etter frokost, fant jeg ut at jeg måtte en tur inn til Sandnes for å rekke polet. Hater at det stenger 3 på lørdager, alt trenger litt mer planlegging da haha. Fikk med meg Ruth Helen da - lokket med en McFlurry bare i tilfelle hun skulle si nei, men det ble det aldri noe av da. Fikk i alle fall fikset det jeg skulle, og til og med kjøpt litt nytt undertøy.
Hahah det teiteste var når vi var på vei bort til Japan photo i langgata, og så ble vi stoppet av en eller annen lærer som er i streik og hun bare "vil dere ha litt mer informasjon om streiken?" og jeg bare "ehh neitakk". Fikk bare et rart ansiktsuttrykk tilbake, og så fortsatte hun å spørre om hvilken skole vi gikk på og sånn. Ble bare enda bedre når hun spurte hva vi synes om streiken og Ruth Helen svarte bra. Trodde nesten vi skulle dø når hun avsluttet med "ja jeg håper streiken snart er slutt på lik linje med dere" eller noe. Liksom, hørte hun etter på noenting av det vi sa? Hahah jaja.

"Ruth Helen, vil du ver me på någen bilder?"  Vellykket forsøk. I kveld skal jeg være barnevakt for søsknene mine, så blir bare en rolig kveld. Blir vel kanskje litt Idol eller film eller noe, så blir sikkert koselig. Vi snakkes i alle fall. Ha en fin helg♥

  

Publisert: 29.08.2014 @ 18:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Russeklær?

Hei♥

Nå er vi akkurat ferdig med middagen - det ble mitt oppdrag i dag siden mamma kommer litt senere hjem og pappa har dratt til Paris. Mesterkokk som jeg er slo jeg til med lasange, og den ble verken suppete eller brent, så da må jeg si meg fornøyd. Håper Ruth Helen og Stian er enige, de klagde hvertfall ikke. Oppvasken har jeg spart til mamma da heh - håper ikke hun klager heller. Når jeg først har lagt middag, får noen andre ta seg av resten. Ellers fikk vi prøve russeklær på skolen i dag. Begynner å innse hvor mye det nærmer seg, og jeg gleder meg så utrolig mye! Er sykt rart å tenke på da, at neste gang jeg ser folk i russebukser, er jeg en av de. Skjønner ikke når jeg ble så gammel - husker liksom når jeg spurte hver russ jeg møtte om russekort, og ble helt i ekstase hver gang jeg fikk samlet opp en liten bunke. Husker spesielt det året søskenbarnet mitt var russ, og etter russetiden hadde hun en del russekort igjen, så jeg fikk resten. Var sikkert rundt 100-200stk, og jeg var jo superglad. Skjønner ikke hva jeg skulle med dem haha. Vel - nå skal jeg bestille selv, og det er så vanskelig å bestemme seg for hva jeg vil ha. Liksom, hvilken modell av russebukse skal jeg ha? Vil jeg ha parkas eller ikke? Skal jeg bestille college-pakken også? Det er i alle fall det store diskusjonstemaet i vennegjengen for øyeblikket for å si det sånn. Det blir utrolig gøy når vi er i gang da! 
Nå skal jeg (forhåpentligvis) fullføre ryddingen på rommet - burde vel aldri satt i gang det prosjektet - så vi snakkes♥

Publisert: 28.08.2014 @ 16:31 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Konsert med Ylvis

Hei♥

Nå kom dette innlegget litt senere enn planlagt og egentlig er jeg på vei til å legge meg, for av en eller annen grunn er jeg utrolig trøtt og i tillegg må jeg tidlig opp i morgen. Vel, grunnen til at dere ikke har hørt fra meg tidligere i dag, er at jeg spontant bestemte meg for å være med Silje på Ylvis-konsert i Stavanger i dag. Vi kom til Stavanger i 8-tiden og konserten startet ikke før ni, så vi fikk med oss konserten før også. Var et band som het Violet Road eller noe, og den første sangen de hadde var ganske gøy da i hvertfall. Aner ikke hva den heter da, litt synd siden jeg faktisk likte den.  Ylvis var også veldig bra - hadde jo ikke forventet så mye annet enn et morsomt, underholdene sceneshow, men er jo gøy når det svarer til forventningene. Plutselig var Calle fra Raske Menn der også, og jeg koste meg gjennom hele konserten. Det eneste som var litt synd, var at vi måtte gå litt før konserten var slutt siden det var litt forsinket med å starte, så da fikk vi ikke med oss The Fox. Etter all oppmerksomheten rundt den sangen, hadde det vært gøy å fått se den live, men jaja - resten av konserten var også bra!Nå er det rett før øynene bare faller igjen, så vi får heller snakkes. Godnatt♥

Publisert: 28.08.2014 @ 00:12 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Ryddeprosjekt

Hei♥

Dagen i dag har for det meste gått til rydding av rom. Sånn skikkelig rydding/ommøblering for en gangs skyld. Mamma synes at det var på tide siden det er streik og ingen skole uansett (selv om jeg nå begynner å lure på om jeg egentlig hadde en time allikevel i dag haha). Jeg var vel egentlig ikke helt enig - jeg vet at jeg alltid blir lei halvveis i sånne prosjekter, men satte i gang likevel. Har i alle fall fått flyttet sengen, men er ganske mye som gjenstår innser jeg nå. Har fri i morgen også i det minste. Har kommet en smule lenger enn på bildet ovenfor da. Og haha, min avanserte lunsj i solen i dag. Sommeren bestemte seg jo plutselig for å komme tilbake, så måtte ta en liten pause for å nyte det litt. Satser på at det ble bittelitt farge da - trenger litt oppfriskning. Føler fargen forsvinner med en gang sommerferien tar slutt. Litt trist, men det er vel ikke helt norsk høst/vinter uten blek hud lolz.
Vel, jeg bør vel komme meg tilbake til rydding. Senere blir det nok enten trening eller en tur i alle fall, klarer ikke å være inne hele dagen. Vi snakkes♥ 

Publisert: 26.08.2014 @ 16:13 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Perfect lunch combo

Hei♥

Nå er vi i gang med en ny uke, og til tross for streiken måtte jeg opp tidlig i dag. Norsk er sånn det eneste faget jeg har på skolen nå som det er streik, og det er jo selvfølgelig første time mandag. Men altså - når jeg er ferdig sånn halv 10 klager jeg ikke. Hvis streiken fortsetter skal jeg ikke på skolen før på torsdag tror jeg, så krysser fingrene for det. I dag var jeg i alle fall hjemme rundt halv 12, og siden det allerede var rundt lunsj-tider, bestemte jeg meg for å lage noe godt. Klarte ikke helt å bestemme meg helt for hva, så satte bare sammen noe av mine to addictioner for tiden: avokado og egg. I fare for å virke for sunn, la jeg til noen sjokoladebiter da hoho.  

En liten Frozen-konsert måtte vi også ha. Haha, vet ikke hvor ofte vi stiller oss foran TV-en med hver sin "mikrofon" i hånden og synger alle Frozen-sangene som er. Utvikler seg alltid til å vare sånn en time, eller til mamma kommer hjem og sier vi skal være stille. Skjønner ikke hvorfor, sangene er jo best! 
Har også innsett at å blogge med musikk er så og si umulig. Blir alltid til at jeg sitter og synger med på sangene, så det har gått minst 10 minutt før jeg har fått ned en kort setning. Om jeg i det hele tatt er så heldig. Vel, multitasking er ikke alltid like enkelt haha. Uansett - vi snakkes♥ 

Publisert: 25.08.2014 @ 14:37 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Sundays

Hei♥

I dag er en av de søndagene jeg ikke har gjort noenting utenom å ligge i senga å se serier. Ikke at det gjør noe - søndager er jo dagen for nettopp det, og det er ganske herlig innimellom. Om jeg hadde hatt noe mer nyttig å gjøre, hadde jeg vel kanskje kjent litt mer på den dårlige samvittigheten, men på planen står det ingenting, så da kan det bare nytes. Utover dagen må jeg nok finne på noe annet da, blir litt for rastløs hvis ikke. Fristet egentlig med en tur til et fjell i nærheten her i dag, men det droppet jeg siden jeg var for lat til å få noen til å bli med. Kan være det blir en liten tur et annet sted senere da, trenger nok litt frisk luft også. Fikk også utrolig lyst på eplekake tidligere i dag, så kanskje jeg må overtale mamma så jeg kan lage det? Må jo utnytte eplene på epletreet liksom haha. Så langt er dette dagens antrekk, men tenker å få på meg noe annet rett etter dette innlegget er postet. 

Nevnte kort at jeg skulle i bursdag i går, og hadde beregnet god tid til å stelle meg sånn at jeg skulle rekke å ta bilder, men av en eller annen grunn glemte jeg det ut. Fikk kanskje litt dårligere tid enn planlagt eller noe. Er ikke helt sikker haha. Det var i alle fall veldig koselig, og håper bursdagsbarnet også var fornøyd! 
Nå må jeg nesten løpe før jeg tisser på meg, så vi snakkes haha♥  

Publisert: 24.08.2014 @ 16:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Phone accessories

Hei♥

I går fikk jeg to pakker i posten, som jeg tenkte å vise dere. Når jeg måtte kjøpe ny mobil, trengte jeg også ny skjermbeskyttelse, for jeg tør ikke å være uten haha. Tidligere har jeg bare brukt sånn plastikk, og det beskytter jo ikke så mye, utenom for skraper da. Da jeg skulle bestille kom jeg over en skjermbeskytter av glass, som tydeligvis skal beskytte ganske bra, så da ble det den. Fikk også et av dekslene i går, som jeg skal vise. Begge deler er fra Ebay. 

Kan kjøpes her for ca. 13 kronerKan kjøpes her for ca. 31 kroner

Senere i dag skal jeg i bursdag til ei venninne, men har ingen planer før det. Har så søndagsfølelse, sikkert fordi jeg ikke var på skolen på fredag, men da er det så herlig at det bare er lørdag. Vet i alle fall at rommet må ryddes før jeg går i dag. Vi snakkes i alle fall. Ha en fin lørdag♥

Publisert: 23.08.2014 @ 11:38 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 7

Tidlig helg

Hei??

Nå er jeg hos Hanna og siden hun rydder, tenkte jeg å benytte tida til å skrive et lite blogginnlegg. Hadde egentlig planer om å forhåndsskrive et i går kveld, men glemte det helt ut. Nå er det helg for oss i alle fall. På grunn av streiken skal vi ikke på skolen i morgen, så det er herlig. Hadde bare to timer i dag da, så var ferdig kl. 11.

Senere i dag kommer det litt flere jenter også, så tar vi nok en tur ut om kvelden. Må jo utnyttes når det plutselig er fri hoho.

Det siste bilde er fra når jeg og Hanna spiste lunsj på Charles og de. Bestilte en cesar(?) salat med kylling, og den var utrolig god!

Nå vet jeg ikke helt hva planen er, men vi snakkes da??

Publisert: 21.08.2014 @ 12:47 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 3

Curly hair, don't care

Hei♥

Beklager enda en bloggfri dag i går. Var opptatt hele dagen og etter jeg kom hjem etter en treningsøkt på kvelden gikk det ikke så lang tid før jeg la meg. Det må nesten være ny rekord - la meg rett etter 11 når jeg hadde fri dagen etter. Skjønner ikke hvorfor jeg var så trøtt en gang, så tidlig sto jeg ikke opp. I dag har jeg god tid da, i og med at jeg som nevnt har fri. For min del kan denne streiken vare lenge altså. Er ikke helt klar til å erstatte rolige morninger og god frokost med dårlig tid og brødskive. Til nå har jeg rukket å se to episoder med Drop Dead Diva, som jeg forresten har blitt helt hektet på. Haha av en eller annen grunn klarer jeg aldri å fullføre en serie hvis det er mange sesonger, liksom sånn hvis de allerede er gitt ut. For eksempel begynte jeg jo på Vampire Diaries for en good stund siden og jeg er i sesong 5 nå da, men det har liksom bare stoppet opp. Samme med White Collar, som jeg egentlig elsker. Har ikke sett det på sykt lenge nå, begynte heller på en ny serie bare. Dårlig uvane egentlig. 
Uansett - har også fått tvangsvasket gulvet, og siden jeg fortsatt hadde god tid, tok jeg meg tid til å krølle håret. Innser nå da at jeg faktisk begynner å få litt dårlig tid da. Skal om ikke lenge ta båten inn til Stavanger for å møte Hanna. 

"Var bare litt inspirert av PLL" som jeg fortalte søsteren min lolz. I det øyeblikket kom jeg på at en ny episode har kommet ut, så da må jeg vel ta meg tid til å se den senere. Anyway, må nesten komme meg av gårde øyeblikk om jeg skal rekke båten, så vi får heller snakkes♥

Publisert: 20.08.2014 @ 13:46 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

(Partly) back to school

Hei♥

I dag var første dag tilbake på skolen i dag, men for å være ærlig er jeg enda ganske i feriemodus. I likhet med flere andre skoler i landet, er vår skole tatt ut i streik, noe som gjør at timeplanen vår er ganske redusert. Akkurat det klager ikke jeg på, ganske herlig med en rolig oppstart egentlig. Selv om de første dagene alltid er litt rolige, pleier det ofte å komme litt brått på når vi plutselig begynner med full timeplan, så denne streiken passer ganske fint. Får vel kanskje litt å ta igjen etterpå - det spørs vel hvor lenge den varer - men det tenker jeg ikke på nå. 

Vel, dette ble i alle fall dagens frokost. Grønn smoothie og kokt egg. Sistnevnte har jeg fått en addiction på den siste tiden. Smoothie-oppskriften fant jeg på Voe sin blogg, og den består hovedsakelig av spinat og eple. Skulle også ha i en liten banan-bit og selv om min bit var ganske liten, ble det litt vel mye banan-smak på smoothien. Ble litt sånn rar, skummete konsistens også, men ellers var den ganske grei. 
Boka under har jeg nettopp begynt på. Har hatt planer om å lese den en stund, men var først da jeg måtte vente en time på buss i går at jeg fant ut jeg skulle kjøpe den. De hadde den bare på norsk da, ville helst foretrukket å lese den på engelsk, men det får gå. Så langt er den bra i alle fall. 

Og forresten - jeg skulle gå hjem fra Silje tidligere i kveld, og da innså jeg hvor utrolig kaldt det plutselig var ute. Det luktet til og med høst. Hadde aldri trodd jeg skulle si dette - ikke så tidlig i alle fall - men jeg gleder meg faktisk litt til høsten. Selv om jeg elsker sommer mer enn noe annet, så er det liksom noe med høsten. Som når det er surt og mørkt ute, regner plasker ned og du sitter inne pakket inn i et pledd med en varm kopp te. Eller når du går ute, og det er en av de litt kalde dagene, men nydelig vær og alle trærne rundt er fullt av fine røde, oransje, grønne og gule blader. Det er bare litt koselig. 

Uansett, nå skal jeg se en episode Drop Dead Diva, som jeg har blitt helt hektet på, og så kommer jeg vel til å lese noen sider i boka før jeg tar kvelden. I morgen blir også kort dag på skolen, så da er det ikke så ille å stå opp. Vi snakkes♥

Publisert: 18.08.2014 @ 23:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Last year

Å bli voksen. Helt siden jeg var liten, har drømmen vært å bli voksen. Jeg gleder meg til jeg blir stor og kan kjøre bil. Kan være oppe så lenge jeg vil. Har penger til å kjøpe det jeg vil. Dette er ting jeg har nå, men føler jeg meg noe voksen av den grunn? Nei. Jeg lurer på når jeg kommer til å føle meg voksen. Om jeg noen gang kommer til å føle meg voksen. Liksom, lille meg. Jeg klarer ikke å se for meg at jeg har hus, mann og egne barn. At jeg hver dag skal stå opp for å være på plass på kontoret kl. 08.00 presis, for å så gå hjem 16.00 og lage middag til familien. 
Jeg skjønner ikke hvor tiden ble av. Det var jo ikke lenge siden jeg løp rundt ute med alle nabobarna og lekte at gårdsrommet var vår lille by. Onkelen mitt sitt hus var butikk. Kjøretøyene våre var trehjulssykler, leketraktorer og sparkesykler. Hvor ble årene av? 
På en måte vil jeg bare skru tiden tilbake. Være liten igjen. På samme tid så gleder jeg meg til tiden som kommer. Jeg begynner siste år på videregående i morgen. Etter dette kan jeg gjøre hva jeg vil. Det er skremmende og spennende på samme tid. Jeg aner ikke hva jeg vil gjøre. Det er så mange muligheter, men hvordan vet jeg da hva jeg skal velge? Det er så mye jeg vil gjøre, men hva er smartest valg? Er det en ting jeg vet, så er det at jeg skal til utlandet. Om det blir noen måneder, et år eller lengre vet jeg ikke enda. Men at jeg skal dra - det vet jeg. 
Jeg vil bare gjøre noe ut av livet mitt. Jeg vil ha noe annerledes. Jeg vet bare ikke hva dette annerledes er enda.

 Publisert: 17.08.2014 @ 17:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

I love to travel...

 ...because traveling makes me happy♥

Publisert: 15.08.2014 @ 23:37 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Nelly: the knot chiffon playsuit

Hei♥

Tenkte å vise dere playsuiten jeg bestilte fra Nelly, som jeg har nevnt et par ganger før. Personlig elsker jeg playsuiter om sommeren, det er så behagelig men samtidig fint. I tillegg passer det til de fleste situasjoner. Denne fra Nelly har jeg ikke helt bestemt om jeg helt liker enda da. Eller stryk det - jeg elsker den egentlig, men har ikke helt bestemt om jeg liker den på meg enda haha. Må bare finne ut hvordan jeg skal knytte den foran uten at det skal føles for ukomfortabelt å gå med den. Haha ja, jeg snakker av erfaring. Dere finner den her og akkurat nå er den på tilbud til 86kr!

Snakkes♥

Publisert: 14.08.2014 @ 15:25 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 7

Brekkie

Hei♥

Om dere har lest bloggen tidligere, trenger dere vel ikke å gjette to ganger for å vite hvordan dagen startet? God frokost selvfølgelig. Haha. Beste starten på dagen spør du meg, så når jeg først har ferie, må det jo utnyttes. Vel, nå skal det ikke så mye til for at jeg skal kalle det god frokost heller - så lenge det ikke er brødskive er jeg fornøyd. Ikke helt da, men ikke langt fra heller haha. Akkurat det er noe jeg kommer til å savne mest når skolen starter igjen. De rolige morningene der jeg tar meg god tid til å spise frokost og se på en eller annen serie. Er jo selvfølgelig mulig å gjøre det i ukedager også, men når jeg allerede står opp før 6, orker jeg ikke å stå opp sånn 5 bare for å ha god tid om morgenen. Det er kanskje forståelig da? Uansett - planla ikke å dedikere et helt innlegg til frokost, selv om jeg selvfølgelig knipset et par bilder av dagens frokost.

Tortillalefse med pesto, skinke og ost♥

Utover dagen fikk jeg besøk av Benni, og vi har vel egentlig bare snakket, sett litt serier og vært ute på en liten tur. Ble ferdig med Modern Family i dag, så da måtte vi starte på en ny serie. Valget falt på One Tree Hill, selv om jeg har sett det 19387462 ganger før. Seriously. I hvertfall nesten. Det er jo en serie som bare har gått om og om igjen på TV siden barneskolen, og gjett hvem som har fulgt med i mange år? Ja, nettopp. Hver gang de var ferdig å vise siste sesong, begynte de på ny, og det samme gjorde jeg. Men altså - det begynner jo å bli noen år siden, så da kan det vel nesten kalles barndomsminner, og da er det jo bare koselig! Nei, det var egentlig ikke fint og varmt vær ute - jeg har bare bestemt at det er sommer enda. Og min søster tror hun er modell. Håper ikke hun hater meg for dette heh. Hvis hun i det hele tatt leser bloggen. Men okei, nå skal jeg fylle resten av kvelden med masse random som får timene til å gå, så vi snakkes♥

 

Publisert: 13.08.2014 @ 22:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Play rough

Hei?

I dag hadde jeg stilt inn vekkerklokka på halv 10 i god tro om at jeg skulle klare å stå opp for å jogge. Vel heh - det skjedde ikke. Ikke at jeg helt hadde forventet det heller, det er liksom noe med det å vite at du står opp for å jogge som gjør det så vanskelig. Det er jo 10 ganger mer fristende å dra dyna over seg igjen og sove videre. Så ja - det var nettopp det som skjedde. Sto opp ikke så alt for sent da, så da var det greit. Utover dagen bestemte jeg meg for å ta en joggetur likevel. Nå har det blitt så dårlig med trening de siste månedene, at jeg føler jeg bare må utnytte muligheten når jeg har den. Når det har gått så lenge uten regelmessig trening, så er det egentlig bare herlig å trene igjen uansett. Haha, husker rett før sommerferien begynte at jeg tenkte at jeg skulle være flink å trene så mye som mulig. Men, altså - sommerferie er sommerferie. Det er bedre å ha en pause da enn å tvinge seg selv på trening uansett hvor lite lyst jeg har. Men nå er jeg klar igjen, og skal jeg bli flink. Kanskje. Håper jeg. 

 

Nå må jeg male et til strøk på badedøra vår, før det mest sannsynlig blir en til treningsøkt. Mamma truer med at jeg må betale medlemsskapet selv om jeg ikke går, så da har jeg ikke så mye valg haha. Snakkes♥Publisert: 12.08.2014 @ 17:50 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Sunday funday

Hei♥

2 dagers bloggfravær... igjen. Det var ikke helt planlagt, kan ikke skylde på at jeg har vært så travel heller akkurat. Eller - det ble ikke helt en av de typisk late søndagene i går da. Startet ganske rolig med frokost og så noen episoder Prison Break med Ruth Helen. I fire-tiden dro jeg inn til Stavanger og møtte Hanna, så gikk vi og spiste på Dolly. Prøvde å få med noen flere da, men det endte opp med bare oss to. Det var jo koselig uansett, og såå godt. Husker ikke sist jeg var på Dolly liksom. Etterpå var planen å dra hjem til Hanna, men da fant vi ut at vi skulle ta oss en liten tur innom Beverly på uteserveringen. Var der ikke så lenge, før vi dro til henne da. Bestemte oss for å sette på en film, og valget falt på "min bror bjørnen". Den er jo så søt - ingen av oss husket først hva den egentlig handlet om, bare at den var søt.I dag sto jeg opp litt senere enn først planlagt. Hadde liksom på vekkerklokke, men slo den av igjen og sov videre. Endte opp med mareritt etter jeg sovnet igjen, så det var vel bare et tegn på at jeg burde stått opp første gang haha. Laget meg i alle fall god frokost, og så litt Prison Break. Nå skal jeg møte Silje øyeblikk, så vi snakkes en gang♥

 

Publisert: 11.08.2014 @ 13:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Tattizz ass

Hei♥Nå har jeg akkurat blitt forlatt, så nå ligger jeg her alene og tenkte jeg kunne oppdatere dere. Benni har akkurat gått, og kvelden har blitt tilbragt som dere ser på bildet over. Modern family, Pepsi Max og sjokolade. Ganske ok med andre ord. Det ble aldri jobbing på meg i dag som planlagt - ombyggingen gikk raskere enn planlagt, så da var det ikke behov for meg på jobb i dag. Klager ikke da, alltid greit med fri. Måtte stå opp tidlig likevel da, hadde jo kartkjøring som jeg har nevnt tidligere. Det gikk faktisk overraskende bra for meg som ikke vet hvilken vei jeg skal holde kartet en gang. Til og med kjørelæreren synes det var bra, så da må jeg nesten gi meg selv litt credz for den. Jeg går enda med strikk på venstre arm for å vite forskjell på høyre og venstre - der er jeg liksom! 
Nå er i alle fall det også unnagjort, og da er det ikke mye som gjenstår. 

Før i dag så jeg og Benni gjennom gamle ting jeg hadde fra barneskolen, og så fant vi både et brett med tatoveringer og det søte armbåndet. Hahah, måtte jo ta begge deler på meg, så nå er jeg nytatovert og pyntet. Blir liksom aldri for gammel til det hoho :))) 
Helt tilfeldig hadde Ruth Helen funnet et helt likt brett med tatoveringer oppe og tatt på Stian, så var litt morsomt når hun kom ned og vi fant ut det. Synkroniserte hjerner eller noe sånn lolz. 

Nå tror jeg bare jeg skal sette på en film eller noe - er ikke helt sikker enda. Vet i alle fall at jeg kan sove lenge i morgen, så da trenger jeg ikke tenke på at jeg må legge meg før om en god stund. Herlig. Vi snakkes da♥

Publisert: 08.08.2014 @ 23:35 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Summer, slow down

Ingenting å skrive om. Ingen inspirasjon. Det er noen dager der jeg bare ikke aner hva jeg skal blogge om. Spesielt sånne dager der jeg bare kommer hjem og er sliten. I dag er en sånn dag. En sånn dag der jeg kunne skrevet en halv roman om været, bare for å ha noe å fylle innlegget med. Jeg velger å ikke gjøre det. Har heller satt sammen en liten sommer-collage med bilder fra tumblr til dere. En collage jeg blir trist av å se på, men samtidig glad. Trist for sommeren snart er over. Trist for at skolen begynner igjen om rett over en uke. Glad for den får meg til å tenke på sommeren som har vært. Alle minnene, alle de nye folkene, alle opplevelsene. Summer 2014, please stay. 
Publisert: 07.08.2014 @ 22:59 Kategori: Bilder Kommentarer: 5

Innkjøp fra den siste tiden

Hei♥

Nå har jeg akkurat landet i senga og er klar til å sette på ett eller annet lett underholdning på Netflix før jeg legger meg. I dag har jeg også vært på jobb, 8 timer sånn som i går, og det merkes i beina kjenner jeg haha. Som nevnt i forrige innlegg holder vi på med ombygging, så det er jo noe å gjøre heele tiden. Er i alle fall passe sliten nå, men så tjener jeg jo penger da. Det gjør det liksom verdt det. 

Uansett - siden jeg egentlig ikke har noe spesielt å meddele, tenkte jeg å vise dere et par innkjøp fra den siste tiden. Innså rett etter jeg hadde tatt disse bildene, hvor dårlige de egentlig ble, men det får gå. Gadd ikke å ta dem på ny. 

Genser fra Bikbok - tilbud: 125kr

Dongerijakke fra Vero Moda - 299kr(?)

Jakke/genser/ting fra Vero Moda(?) - husker ikke pris

Snakkes♥

Publisert: 06.08.2014 @ 23:29 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 11

Busstress

Bedre sent enn aldri, er det ikke det de sier?

Hei♥ Dagen i dag ble plutselig litt travlere enn planlagt, så jeg kom inn dørene for bare noen minutter siden. Begynte dagen tidlig på, måtte opp rundt halv 7 for å rekke jobb. Likevel klarte jeg å komme for sent. Ikke mye da, men hater å være for sent ute til ting. Men jaja - sånn går det når det er sommerferie og Blink-festival på likt. Hele bussrutene blir jo forandret og ingenting av det som egentlig skal gå, går. Liksom, den ene bussen jeg kunne ta kom aldri, den andre var alt for sen. Den eneste løsningen ble da tog, men det går så sjeldent i ferier, at det ikke kom før det egentlig var for sent. Dagens irritasjonsmoment. Ellers var det vel greit nok på jobb. Vi holder på med ombygging i butikken nå da, så det er ganske mye å gjøre selv om det er veldig mange folk på jobb. 
Rett etter jobb var planen å gå hjem og bare gjøre ingenting, men så fikk jeg melding av Yasmin om jeg ville være med på kino, så da nølte jeg ikke med å si ja. Okei, bittelitt da - måtte sjekke om jeg kom meg til byen før filmen startet hehh. Vi så 22 jump street, som jeg egentlig har sett før, men det gjør vel ikke så mye å se filmer igjen? Den er jo morsom, og uansett er det så lenge siden jeg har sett Yasmin, så det var veldig koselig♥

Rakk ikke å ta noen bilder før jeg dro da - hadde på meg en playsuit fra Nelly som jeg fikk i dag. Tenker jeg kan vise dere en annen dag.

Nå kjenner jeg faktisk at jeg begynner å bli litt sulten, men vekker vel opp hele huset om jeg prøver å finne meg litt nattmat, så da får jeg heller bare legge meg. Kan i alle fall se frem til frokost i morgen da. Godnatt i alle fall♥

 

Publisert: 06.08.2014 @ 01:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Wallsticker

Hei♥

Da er langkjøring også unnagjort, noe som er ganske herlig. Hadde ikke sett så veldig mye fram til det for å være ærlig - liksom, nesten 4 timer i bil, uten at jeg egentlig skal noen plass? Lite fristende. Overraskende nok så gikk tiden ganske fort og det var ikke ille i det hele tatt, så jeg klager ikke. Neste er kartkjøring på fredag da, det blir kanskje litt verre. Vet jo ikke hvilken vei jeg skal holde et kart en gang. Retningssans er ikke helt min ting med andre ord. 

Tenkte å vise dere wallstickeret jeg bestilte for en stund siden. Er vel rundt 2 måneder siden jeg mottok det nå, men har aldri tatt meg tid til å henge det opp. Virket litt stress, så utsatte det bare hele tiden. Vel, hadde ganske rett i at det var litt stress - tok meg sånn 1 time å henge det opp hahah, men det var vel verdt det. Med litt musikk og en middagspause føltes det ikke så lenge. 

Finner ikke igjen akkurat dette på Ebay nå, men er bare til å gå inn og søke på "wallstickers". Jeg betalte vel rundt 22kr for dette, så var ikke så veldig dyrt for å si det sånn da haha. 

Snakkes♥

Publisert: 04.08.2014 @ 17:36 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 7

August

Hei♥

Juli har gått så fort at jeg ikke var klar over at vi var i august før jeg plutselig så datoen tilfeldigvis en plass tidligere i dag. Dette er jo måneden skolen begynner igjen, men likevel er det fortsatt litt igjen av ferien og sommeren er ikke helt over enda, så det er fortsatt litt tid igjen til å nyte den. Som vanlig har jeg laget en bakgrunn for måneden som jeg tenkte å dele med dere. 

Trykk her for full størrelse

Nå blir det nok ikke lenge til jeg legger meg. Om jeg får sove da. I morgen er det opp tidlig for å ha langkjøring kl. 08.00. Ser fram til rundt 4 timer i bil hehh. Snakkes♥

Publisert: 03.08.2014 @ 22:49 Kategori: Kalender Kommentarer: 2

Veggis-pizza

Hei♥

For noen dager siden fikk jeg plutselig idéen om jeg skulle prøve en uke som vegetarianer. Har vært inne på tanken om å bli vegetarianer før, men la den raskt fra meg siden mamma og pappa sa nei, og når jeg bor hjemme er det ikke enkelt uten at de er med på det. Jeg har ikke startet uken enda da, fordi 1. det trenger litt mer planlegging og 2. mamma og pappa kommer sannsynligvis til å si nei til dette også. Uansett - da mamma spurte meg hva jeg ville ha til middag på torsdag, foreslo jeg gulrotpizza, altså vegetar-pizza. Akkurat det var mamma med på, så det var nettopp vegetar-pizza det ble til middag den dagen. Hadde ikke så høye forventninger egentlig - liksom, pizza uten kjøtt? Men der ble jeg veldig positivt overrasket, det var utrolig godt! Skjønner nesten ikke hvorfor vi lager pizza med kjøttdeig en gang - så godt var det! 
Derfor må jeg jo selvfølgelig dele oppskriften, som jeg fant på denne bloggen. 

 


Er ikke helt sikker på om det var denne deigen vi laget, men det er jo ikke så farlig. Er jo bare til å bruke den oppskriften dere vil.
Så ja, om dere lurer på hva dere skal ha til middag en dag - prøv denne!

Publisert: 02.08.2014 @ 21:10 Kategori: Oppskrifter Kommentarer: 5

Kveldens antrekk

Hei♥

Nå er det bare en liten stund til jeg springer ut dørene igjen for å rekke bussen. Planen for i kveld er nemlig Lars Vaular konsert. Blink-festivalen i Sandnes har jo nettopp startet og i den anledning holder Lars Vaular gratiskonsert. Nå kan jeg vel ikke akkurat påstå at jeg er superfan - har vel hørt kanskje 4 sanger haha - men hallo, han er fra Bergen♥♥
Så når han først er her, måtte jeg jo ta meg en tur. Selv om jeg så han på Hove også da.
Etterpå tar noen av oss jentene turen videre til Hanna og er der en stund, før det blir ut på byen. Satser på en veldig gøy kveld, selv om det var en del som ikke kunne bli med. Blir jo alltid litt sånn i sommerferien. Uansett - her har dere i alle fall kveldens antrekk.
Snakkes♥

Publisert: 01.08.2014 @ 18:46 Kategori: Outfit Kommentarer: 3
hits