Arkiv måned: august 2013

Tidlig trening

Hei♥

Igjen - sorry for den dårlige bloggingen. Har tydeligvis en dårlig vane for å måtte starte omtrent alle innlegg sånn så fort skolen har begynt igjen. Jeg var opptatt mesteparten av dagen i går også + motivasjonen er ikke helt på topp for tiden. Uansett.. jeg skal virkelig prøve å bli litt bedre! 
I dag tidlig sto jeg faktisk opp tidlig (etter min mening da) for å gå på trening. Det er jo utrolig herlig å trene på morgenen, så er det gjort og man får mer energi hele dagen, men akkurat det å stå opp pleier å være ganske vanskelig. I dag hadde jeg bare bestemt at jeg måtte stå opp, og siden jeg faktisk våknet helt av meg selv 07.55 var ikke det så stort problem. Sovnet litt igjen da, men sov ikke så tungt når vekkerklokken ringte klokken 9 da, haha! Etterpå spiste jeg en god frokost, som hører til på lørdager, og om ikke så alt for lenge kommer Benni til meg. 

Haha, når jeg var i Sverige smakte jeg noen såå gode cappucino-sjokolade-kuler, såå jeg tenkte å prøve å lage min egen versjon siden jeg ikke vet hvor de har dem i Norge. Tenkte først å prøve å få det til å være rent på kantene, men fant ut at det kom til å ta sånn 157 år såå ga opp det forsøket. Har ikke smakt dem enda, meen håper de smaker litt godt i alle fall!
Vi snakkes♥ 

Publisert: 31.08.2013 @ 13:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Nora&Sara

Hei♥

Wææ sorry for så sen oppdatering, men har egentlig vært helt opptatt til nå. I dag hadde vi kort skoledag da, noe som var utrolig herlig. Har egentlig 3 økter i dag, men siden siste økt er studieøkt kan vi bare gå hjem da. Ser liksom ikke poenget med å sitte på skolen bare for å være der, om jeg ikke har noe jeg trenger å jobbe med eller trenger hjelp til. Så da var jeg hjemme tidlig, og ikke så lenge etter jeg kom hjem gikk jeg for å passe Nora og Sara. Haha, det er så gøy å se hvor mye Sara lærer for hver gang. Man ser jo utviklingen på mindre barn veldig fort, og liksom.. Nå synger hun "bæ bæ lille lam", sier navnet mitt (nesten) og snakker så mye i forskjell til bare noen uker siden. Og Nora da, som allerede er en liten Belieber. Hun lærte å synge "baby" og kjenne igjen hvordan han ser ut og hvilke sanger som er hans før hun var 2 år! Men ja.. Det var vel egentlig ikke det jeg skulle snakke om...
Etterpå reiste jeg inn til Stavanger for å være med på sånn arrangement. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare kort, men kommer vel tilbake til det i neste uke en gang. Var veldig usikker på om jeg skulle reise inn, for det var ikke noen som jeg egentlig kjenner eller pleier å være med som skulle der, men tenkte at det var verdt å bare ta en tur, så da gjorde jeg det. Haha var litt kleint i starten, for det var liksom så få personer i forskjell til hva jeg og de andre som jeg visste hvem var hadde forventet, men det kom jo flere etterhvert, vi var bare litt tildlige. Så fikk vi gratis mat og hele pakken, så det var vel egentlig kjekt da!
Nå ble det myeee tekst her, så legger bare ut et par bilder. Har absolutt ikke kommet på å ta noen bilder i dag, så slenger med noen fra arkivet. Vet bloggingen har vært dårlig denne uken, men skal prøve å skjerpe meg! 

Haha jaa, disse er ganske gamle da, sånn de to øverste er over 1 år gamle og det nederste er fra desember, but whateveeeer... 
Nå må jeg bare gjøre matteleksen før jeg sikkert legger meg, så vi snakkes i morgen♥ 

Publisert: 29.08.2013 @ 23:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

PLL summer finale

Hei♥

Tenkte jeg meg en tur på trening om ikke så lenge. Vi har nettopp spist, og pappa hadde plutselig laget lasange, så da ble det god middag i dag. Haha, vet ikk om det er bare meg, men noe godt til middag gjør virkelig hele dagen bedre! Hadde lang dag på skolen i dag også, men begynte de to første øktene med entreprenørskap, så da gikk dagen egentlig ganske fort. Har bare hatt noen få timer med det, men det er såå kjekt. Definitivt mitt nye yndlingsfag i alle fall! 
Til dere som følger med på PLL - har dere sett den nyeste episoden? Skal ikke si noe for dere som ikke har sett den, men OH MY GOOOD! Fikk litt sjokk av den episoden, og hater at det er pause i sesongen nå. Tell me how to survive the waiting?!!??

Har vel egentlig ikke noe mer fornuftig å si, så kan vel bare avslutte før det bare blit mye tull.. Må vel komme meg i treningsklærne øyeblikk uansett, så vi snakkes♥

Publisert: 28.08.2013 @ 18:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Havrevafler

Hei♥

Om ikke lenge skal jeg på trening, selv om det for øyeblikket frister veldig lite. Er så trøtt, og har lite energi, så da er det ikke det jeg har mest lyst til. Vet det blir helt greit når jeg kommer der da. Hater å være trøtt hele tiden, hjelper liksom ikke hva tid jeg legger meg heller... Jaja, tenkte i alle fall bare å vise dere oppskriften til noe jeg laget sist uke, nemlig havrevafler. Denne oppskriften er veldig enkel egentlig, og i tillegg er det sunt, så da er det jo bra. Haha, søsteren min trodde hun hadde spist vanlige vafler, så det må jo være et tegn på at de smaker godt også. Jeg synes i alle fall det!

Og når røren har stått 20 minutter så ser den litt ekkel ut, men ja.. det er sånn den skal være, om dere måtte lure! 
Nå får jeg snart gjøre meg klar til trening, så vi snakkes♥ 

Publisert: 27.08.2013 @ 18:28 Kategori: Oppskrifter Kommentarer: 4

Prison Break

Hei♥

Kom hjem fra Benni for ikke lenge siden, og ligger egentlig bare og venter på at pappa skal bli ferdig å lage mat. Nå er det jo mandag igjen, og det var såå tungt å stå opp i dag. I fjor hadde vi jo kort skoledag på mandagene da, så da var egentlig mandager helt greie. Dette året har vi full skoledag som vil si at vi går fra 08.15-14.30, uten en studieøkt, og det gjør bare det å stå opp 10 ganger verre. Jaja, overlever det også, så skal ikke klage. Jeg og Benni har selvfølgelig sett noen episoder ♥Prison Break♥. Følte det var lenge siden nå, så det var noen etterlengtede episoder.. Eller, så vel en på lørdag, meen ja.. Det gjør i alle fall hele mandagen bedre!
Kom akkurat på at jeg har litt mattelekse som må gjøres, så jeg får vel starte på det, før det antageligvis blir en tidlig kveld i dag. Er så utrolig trøtt enda, så det er nok det beste!

Laget fruktsalat i går, og det er så godt! Spesielt med vaniljekesam på! Men må nesten komme i gang med leksen, så vi snakkes♥

Publisert: 26.08.2013 @ 21:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Innkjøp fra den siste uken

Hei♥

Er egentlig ute og nyter det fine været i dag, men tok bare en pause for å blogge. Tenkte bare å vise dere noen innkjøp fra den siste uken. Skal eeegentlig spare penger, men det er så vanskelig. I tillegg så trengte jeg litt nye gensere og sånn, så det var jo nyttige innkjøp. Bildene kunne vel kanskje trengt litt redigering, men gadd ikke nå, så det får bare være... Haha, vet jeg ikke ser helt stelt ut heller, men tok disse rundt midnatt i går, så hadde bare satt håret litt opp...

Dere har vel kanskje sett tilbudet på bikbok der man kan kjøpe en bukse, og får med en ting til maks 199 kr? I alle fall, det brukte jeg så fikk denne genseren og buksen for 299 kr.

Genser fra Cubus - 99 kr

Skjorte fra Cubus - 249 kr

Treningstopp fra H&M - 99 kr

Sports-BH fra H&M - 149 kr

Nå skal jeg ut igjen, så snakkes vi kanskje senere♥

Publisert: 25.08.2013 @ 13:28 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 7

café med jentene

Hei♥

Ble en bloggfri dag i går, enkelt og greit bare fordi jeg ikke rakk å oppdatere. Kom hjem fire, og ikke lenge etterpå var det middag. Hadde planer om å gå på kino å se Grown ups 2 med en del jenter, men det var så få som egentlig ville se den filmen fordi vi har hørt mye dårlig om den, så da ble det heller til at vi møttes på café. Hadde 20 minutter på meg etter middag til å gjøre meg helt klar og sånn, og så måtte jeg gå. Noen ganger er det passe stress å bo på Hommersåk - det tar jo så lang tid å komme seg til Stavanger hvis ikke båten går på en passende tidspunkt. Var i alle fall utrolig koselig. Maren og Marie har byttet skole også, så da ble det en liten reunion, selv om vi bare har gått en uke på skolen da. Jeg og Benni tok båten hjem igjen halv 11, for hun skulle sove hos meg. Var hjemme til halv 12, og da så vi et par episoder Prison Break før vi la oss. 

Har ingen bilder fra i går, fordi strømmen på mobilen gikk ut, så poster bare noen bilder fra idag. Vi skulle inn til Stavanger, og igjen klarte jeg å se feil på båtrutene, så vi var der nede 12.45, når båten skulle gå 13.45. Gikk en liten tur da, så det var helt greit egentlig, haha! 
Nå skal vi grille, og kjenner jeg er klar for mat så det blir godt! Snakkes♥ 

Publisert: 24.08.2013 @ 16:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Plums

Hei♥

Æææ, glemte helt av å blogge i går. Dagene går så veldig mye fortere nå som vi har begynt på skolen igjen, og spesielt de dagene jeg er hjemme klokken fire, som i går. Tenkte flere ganger at jeg skulle gjøre det, men så kom det alltid ting i veien sånn at jeg glemte det av, og når jeg lå i senga for å sove kom jeg plutselig på det igjen.. Jaja, hadde vel ikke noe spesielt å si heller. Var på trening, og fortsatte på mitt skap-prosjekt. Skapet som viser i dette innlegget skal jeg nemlig putte litt bilder og sånn inni, så det holder jeg på med. 
I dag hadde vi kort dag på skolen, så kom hjem tidlig og har fått vasket badet og spist litt plommer. Noe av de få tingene som er positivt med at det er høst - plommene blir modne. Ikke at det er så veldig mange modne enda da, men uansett...


Nå skal jeg sortere i litt bilder og sånn på PC-en, og så vurderer jeg fortsatt litt en joggetur senere, men jeg får se. Snakkes♥

Publisert: 22.08.2013 @ 15:31 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Hjemmelaget knekkebrød

Hei♥

Har akkurat kommet hjem igjen. Vi sluttet rundt halv 12 i dag, men var en tur på Kvadrat med Benni etter skolen. Haha, på bussen hjem idag var det bokstavlig talt umulig å holde øynene åpne. Det tar på å stå opp halv 6, tungt å være tilbake til hverdagen.. Uansett, som jeg nevnte i går skulle jeg vise dere kveldsmaten min. Jeg laget altså "hjemmelaget" knekkebrød. Hjemmelaget blir vel ikke helt rett, siden jeg brukte Toro sin pose, så jeg tar bare oppi vann egentlig, men det er mer hjemmelaget enn en pakke med knekkebrød da. Det er et tips om dere vil ha et sunt og godt måltid. I tillegg er det utrolig enkelt, det tar bare litt tid å steke. Jeg synes i hvertfall det er veldig godt, og tror familien er enig i og med at de omtrent er spist opp allerede. Det er sikkert ikke så vanskelig å lage dem helt fra bunnen heller, men jeg synes Toro sin pose er veldig grei å bruke, så da gjør jeg det. Snakkes♥

Publisert: 20.08.2013 @ 15:30 Kategori: Oppskrifter Kommentarer: 3

Min timeplan

Hei♥

Første skoledag er overstått, og det var vel egentlig helt greit. Vi hadde veldig kort skoledag som bare varte fra 11.00-12.00. 3 timer reising for 1 time på skolen - velkommen til livet på Hommersåk, folkens! Haha, klager ikke da, for jeg foretrekker korte skoledager som de fleste. Vi gjorde egentlig ikke så mye, fikk bare litt informasjon og sånn, før vi gikk hjem igjen. Vi ble jo delt inn i nye klasser, men mange av dem kjenner jeg jo allerede fra VG1, så det var ikke noe veldig spesielt. Fikk jo heller ikke så mye tid til å faktisk se hvem jeg er i klasse med nå.
Ellers har jeg passet Nora og Sara + trent i dag. Skulle vel egentlig begynt å pakke ut fra hyttetur, rydde rommet og litt av hvert, men så langt kom jeg aldri. Har i hvertfall fått laget min egen timeplan nå, i og med at den vi fikk utdelt så slik ut:

Haha, tok sin tid å finne ut hvilke fag jeg skal ha når, men har fått laget min egen timeplan nå, som er ganske mye mer oversiktlig. Den ser sånn ut, og om dere måtte lure så er den laget i Photoshop. Alle pilene som er satt inn er bare fordi vi har et system med veksling, så jeg laget det bare sånn at jeg skulle forstå. Er ikke meningen at alle andre trenger å forstå, så da ble det bare sånn.

Timeplanen virker vel grei nok, men tror lærerne her hater oss, for igjen har de gitt oss dobbeløkt med matte i siste time på fredag. Det hadde vi i fjor og, og siden timene våre er 80 minutt, tilsvarer det 160 minutt matte. Det er mye, selv når det ikke er fredag. Heldigvis slutter vi tidlig annen hver fredag, så jeg får trøste meg med det. 
Nå skal jeg faktisk begynne å rydde rommet, mens jeg venter på kveldsmaten som står i ovnen for øyeblikket. Tenkte å komme med tips om det i morgen, så vi snakkes♥ 

Publisert: 19.08.2013 @ 20:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Siste feriedag

Hei♥

Har akkurat kommet hjem fra Viking-kamp, og så kom jeg på at jeg måtte oppdatere her. De spilte mot Brann i dag, og begynte dårlig med at Brann fikk 2 mål, men Viking snudde kampen til 3-2, så da var jeg fornøyd. Anyways.. Nå holder jeg egentlig bare på å forberede meg litt til i morgen. Er virkelig ikke klar for første skoledag enda. Ferien har gått så utrolig fort, og kunne hatt minst en måned til. Det blir jo kjekt å se igjen de jeg ikke har sett i sommerferien da, for alle er på forskjellige steder og sånn, men nei... Har hatt en så herlig ferie, og er ikke klar for at den skal ta slutt enda. Som hvert nye skoleår har jeg satt meg mange mål og planer, men let's face it - når skolen begynner får jeg både mindre tid og energi, og jeg kommer til å gi dem opp før jeg i det hele tatt har begynt! 

Satte raskt i sammen en collage med bilder fra sommeren. Har vel egentlig vist de fleste gjennom sommeren da, men her er i hvert fall en liten oppsummering. Jeg har til og med satt sammen en video fra Farsund siden jeg hadde masse små videoklipp derfra, men har ikke planer om å legge den ut her foreløpig i alle fall!

Nå må jeg nesten starte med de forberedelsene jeg nevnte. Har ingenting klart til i morgen, så det må jeg fikse før jeg legger meg. Må også se den siste PLL-episoden først, så vet ikke når jeg faktisk får lagt meg, men det gjør ikke så mye siden jeg uansett ikke sovner før lenge. Lykke til med første skoledag i alle fall! Snakkes♥

Publisert: 18.08.2013 @ 22:32 Kategori: Sommer 2013 Kommentarer: 3

Tur til Hilleknuten

Hei!
Sorry for sen oppdatering, men har vært opptatt mesteparten av dagen. Får ikke koblet til internettet på macen, så akkurat nå blogger jeg bare fra mobilen.

Siden vi våknet opp til ganske fint vær i dag, bestemte vi oss for å gå til en plass som heter Hilleknuten. Turen begynner fra skitrekket her på Fidjeland, så da kan vi bare gå rett fra hytta. Turen er egentlig ikke så lang, tror det var 3 km eller noe sånn, men det går omtrent rett opp hele tiden så det er utrolig tungt. Kjente allerede før vi kom tilbake til hytta at jeg kommer til å få gangsperr i morgen, men jaja.. Det var en herlig tur da, når vi endelig kom til toppen!
Etter vi hadde vært på tur, øvelseskjørte jeg og pappa en stund, før vi spiste god middag. Nå skal vi kose oss med kake, og kanskje film hvis vi klarer å bli enige. Vi har egentlig sett alle filmene vi har på hytta, så jeg er vel ikke helt gira på film, men vi får se hvordan det blir...

Har ikke noen bilder på mobilen som jeg kan poste nå, så da ble det et arkivbilde som ikke passet helt inn. Snakkes!

Publisert: 17.08.2013 @ 21:24 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Hytteturen med Benni

Hvordan klarer jeg det allitd? Hadde skrevet en lang tekst, og så skulle jeg laste opp bilder så ble hele teksten slettet... 

Hei♥

For ikke så lenge siden kom jeg til hytta vår, etter å ha sittet i bil i rundt 9 timer i dag. Hadde et par pauser på veien da. Vi kjørte fra hytta til Benni og de i halv 10-tiden i dag, og så kjørte vi til vi møtte mamma og resten av familien. De skulle bare plukke meg opp, så kjørte vi opp til hytta vår. Siden jeg har vært borte fra dem en uke, ville de helst ha meg med, så da er jeg her nå! 
Internett-dekningen har vært veldig dårlig, så har ikke fått kommet med noen oppdateringer utenom de forhåndsskrevet innleggene, men hadde hvertfall klart ett til hver dag, så det er vel greit. Har i alle fall hatt en veldig herlig uke på hytta med Benni. Vi har fått gjort litt av hvert i løpet av uka. På mandag var vi en tur til Sverige, hvor vi handlet og spiste. Kjøpte egentlig ikke så mye spesielt, men ble i hvert fall litt (masse) godteri så vi har kost oss, haha! Vi har også vært på båtturer, fisket krabber, vært på besøk hos forskjellige folk de kjenner der og bare slappet av. Har klart å bli heeelt hektet på Prison Break, så var litt trist nå som jeg måtte reise fra henne og ikke vet neste gang jeg får se det :((
Egentlig har jeg lite bilder fra turen, men kan vise dere noen av dem jeg har. Det lille gule huset er der jeg og Benni sov. Det var litt gøy å ha et lite hus for oss selv, haha!  Nå blir det snart taco-middag, og så skal vi vel bare kose oss resten av kvelden. Vi snakkes♥

Publisert: 16.08.2013 @ 19:29 Kategori: Sommer 2013 Kommentarer: 1

DIY: blomsterkrans

Hei♥

Okei, så jeg er fullt klar over at sommeren snart er over, og dette er vel mer noe som brukes om sommeren - meen jeg er alltid litt sent ute med ting uansett, så jeg kan vel vise dere nå allikevel. For å se på det en annen måte, er jeg bare tidlig ute til neste sommer. Anyways - synes blomsterkranser er utrolig søte, men tviler på at jeg selv kommer til å bruke det så mye. Derfor gadd jeg ikke å bruke penger på å kjøpe en, men med ting jeg hadde liggende hjemme laget jeg en selv. 

Steg 1: Finn fram utstyret du trenger. Jeg brukte det dere ser på bildet, i tillegg til en liten stoffbit. Fant bare diverse falske blomster jeg hadde liggende hjemme, men tror sånne kan kjøpes på Nille til en rimelig pris. Det kan være greit at limen du bruker tørker litt fort, hvis ikke må du bare ha litt god tålmodighet. 

Steg 2: Finn ut hvor mange blomster du trenger, hvilke blomster du vil bruke og hvordan du skal kombinere dem. Jeg la det bare opp slik jeg ville ha det, men fant ut etter jeg hadde limt dem på at jeg egentlig burde hatt dem tettere, så et tips er å ha dem litt tettere enn det på bildet. 

Steg 3: Klipp opp en liten tøybit. Denne trenger ikke å være stor, den skal bare rundt hårbøylen. Ta litt lim på blomsten, er det stilk på må du klippe den av først så langt det går. Fest tøybiten med midten på blomsten. La den tørke litt før du tar lim der blomsten skal plasseres på hårbøylen, og setter på tøybiten med blomsten på. Etter du har festet den på, trenger du litt mer lim for å få festet begge endene av tøybiten, men er ikke så vanskelig å feste den på, så det finner du vel ut av selv. Fortsett sånn til alle blomstene er festet på hårbøylen. Det kan være smart å lime alle blomstene til hver sin tøybit med en gang, sånn at de kan tørke mens du fester en annen til hårbøylen. 

Blomsterkransen er ferdig!
Festet en til blomst på etter dette da, for jeg fant ut at det var litt lite, men dere ser resultatet i hvert fall!Snakkes♥

Publisert: 15.08.2013 @ 14:19 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 1

Sugar lips

Hei♥

Overskriften forklarer vel det meste. Tok noen bilder for en (god) stund siden, og tenkte å poste noen av dem. Liksom, vi snakker om sånn i fjor eller noe. Haha, føler det er så kleint å poste dette innlegget, men de må jo komme til noe nytte, så hvorfor ikke? Er fullt klar over at mange av dem er akkurat samme bildet, men ble ikke så mange brukbare bilder, og så har jeg prøvd meg frem med forskjellige redigeringer da... Er ikke helt proff innenfor det området heller enda, men jaja... 

Snakkes♥

Publisert: 14.08.2013 @ 14:30 Kategori: Sommer 2013 Kommentarer: 0

Workout songs

Hei♥

Enda ett forhåndspublisert innlegg, men satser på at det er bedre enn ingenting, haha!

Sommerferien går mot slutten, og tipper jeg ikke er den eneste som har planer om å begynne å trene skikkelig igjen etter ferie. Uansett om du trener inne på treningsenter, ute i naturen eller bare hjemme i stua, er det mye mer motiverende med musikk. Jeg har satt opp en liten liste med noen treningssanger, men leter fortsatt selv etter flere sanger. Den gamle treningslista mi kan vel ikke kalles så veldig oppdatert akkurat!

1. Her // 2. Her // 3. Her // 4. Her // 5. Her

Har begynt litt på en Spotify-liste også som du finner her, men er veldig få sanger på den til nå da. Litt fordi jeg sjeldent bruker Spotify egentlig, men mest fordi jeg er lei omtrent alle sangene jeg har pleid å trene til før. Snakkes♥

Publisert: 13.08.2013 @ 13:50 Kategori: Trening Kommentarer: 1

Tattoo inspiration

Hei♥

Satte bare sammen forskjelllige bilder av fine tatoveringer. Er under ett år til jeg blir 18 selv, og nå har jeg hvert fall planer om å ta tatovering da. Kan jo endre mening, men har hatt lyst på så lenge, så ja... Har skrevet ett innlegg om hva jeg vil ha før, som du finner her. Snakkes♥ 

Publisert: 12.08.2013 @ 14:30 Kategori: Sommer 2013 Kommentarer: 3

Innkjøp fra fredag

Hei♥

Da tenkte jeg å vise dere innkjøpene fra fredag. Vi skulle jo egentlig ikke shoppe noe egentlig, så vi hadde vel bare en halvtime eller noe, men ble i hvertfall noe da! 

Grå hettegenser fra H&M - 149 kr // Likte at den ikke er så veldig tykk i stoffet, og litt annerledes enn mange andre hettegensere, men veldig basic uansett

Shorts fra H&M - 79 kr // Okei, kanskje dere har sett disse shortsene på bloggen før. Har nemlig to andre, bare andre farger. Men halloo, de er såå herlige å gå i og det er så freshe farger på dem!

Fondue-sett fra TGR (tiger??) - 40 kr // Vet ikke hvor mye jeg faktisk kommer til å bruke dette, haha! Men liksom, til 40 kroner er det ikke så farlig uansett.

Skjermbeskyttelse til Iphone - 20 kr // Genialt! Det følger med to stykk og er sykt billig. Har gått lenge uten skjermbeskyttelse - men bedre sent enn aldri, ikke sant? 

Var vel egentlig bare de tingene, men er fornøyd med det da. En til shorts i samlingen min nå, heheh♥♥♥
Snakkes♥ 

Publisert: 11.08.2013 @ 12:31 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 4

Avreise + outfit fra i går

Hei♥

Nå reiser jeg til Benni, hvor vi kjører videre til hytta deres. Tror bilturen er på sånn 8 timer, så det kan jo bli gøøøy! Jeg liker litt å kjøre bil da, så det går fint - men mest om jeg kan spise i mens, haha! Vi blir på hytta i en uke, og det er ikke nett der, men har jo mobilnettet som jeg kan bruke. Har forhåndsskrevet en del innlegg da, så kommer uansett noen oppdateringer, så får vi bare se hvordan det blir. Gleder meg masse i alle fall, blir sikkert en herlig uke! 

Kino i går var forresten veldig kjekt. Filmen var utrolig bra, den var både søt og morsom! Er liksom en film jeg godt kunne sett igjen. Handlet også ett par ting siden vi hadde litt ekstra tid, men tenkte å vise dem i morgen. Kom hjem rundt halv 11, og måtte fullføre pakkingen da. Ble ferdig kvart på ett i natt, så ja - sent ute sa du? Haha, det er så typisk meg å alltid begynne sent. Eller teknisk sett begynte jeg ganske tidlig i dag, men kommer alltid på så mange ting jeg bare gjøre! Tror jeg har fått med meg det meste nå da. Har helt sikkert glemt noe, men håper bare på at det ikke er så viktig da... 

Bildene er fra i går. Tok dem rett før jeg reiste inn til Sandnes. Haha, dere kan vel se litt av rotet på senga i bakgrunnen? 

Må nesten komme meg avgårde nå, så vi snakkes i kveld/i morgen(?)♥

Publisert: 10.08.2013 @ 07:29 Kategori: Sommer 2013 Kommentarer: 8

Kino neste

Hei♥

Begynner egentlig å få litt dårlig tid nå, for jeg skal møte Birgitte om en halv time, og så skal vi ta bussen inn til Sandnes for å gå på kino. Det er jo premiere på "kyss meg for faen i helvete" i dag, så da skal vi gå å se den. Fra anmeldelsene jeg har lest, høres den jo i alle fall bra ut, så gleder meg! 
Ellers i dag har jeg bare brukt tid på å male, vært ute i sola og smått begynt litt pakking til i morgen. Reiser på hytta med Benni i en uke, som jeg sikkert har nevnt tidligere, så da må jeg jo ha med litt. Skjønner ikke hvorfor jeg alltid er så sent ute! Kommer sikkert ikke til å være hjemme så veldig tidlig i dag, og jeg har så vidt begynt pakkingen så regner med at jeg kommer til å pakke til langt på natt. Lover dere - når jeg pakker tar det evig tid!

Sånn har jeg sett ut i dag, om dere lurer på hvorfor jeg ikke har tatt flere bilder...

Nå må jeg nesten komme i gang med å ordne meg litt, så vi snakkes sikkert i morgen før jeg drar forhåpentligvis♥ 

Publisert: 09.08.2013 @ 17:55 Kategori: Sommer 2013 Kommentarer: 4

The key

Hei♥

I dag har jeg som nevnt tidligere vært i Stavanger med Maren og Benni. Var veldig koselig å være med Maren igjen. Benni også daaa, men har ikke sett Maren på over en måned nå, så ja... Satt for det meste bare ute og snakket egentlig. Hadde ikke planer om å shoppe så mye heller akkurat. Reiste hjem i fem-tiden, og etter det begynte jeg på å male de tingene jeg skulle male. Vindussprosser for å være nøyaktig, søk det opp om dere lurer, det gjorde jeg, haha! Fikk malt alle seks med grunning da, men tingen er at det viser omtrent ikke, så da er det enda kjedeligere. Viser bedre igjen på stigen det lå på og garasjegulvet for å si det sånn...  Må begynne å male i morgen, og ser ikke helt fram til det. Hvis noen melder seg frivillig til å komme og snakke med meg i mens, tar jeg i mot med åpne armer, heheh! Tulla. Litt.

Anyways, Maren har vært i USA, og siden en nye parfymen til Justin akkurat kom ut i butikkene der, kjøpte hun den for meg! Elsker den allerede! Takk Mææren for at du gadd å gå rondt i butikker å spør itte den for meg, å så dra den me heeilt hjem. Du e søt! 

Føler samlingen begynner å bli litt komplett nå!

Snakkes♥

Publisert: 08.08.2013 @ 21:35 Kategori: Sommer 2013 Kommentarer: 3

Antrekk 08.08.13

Hei♥

Begynner å få litt dårlig tid her, så dette blir et lite hasteinnlegg. Skal nemlig inn til Stavanger med Maren og Benni, og må derfor rekke båten som går 12.45. Håper jeg... Kan være smart å sjekke nå først. Tar meg et kvarter å gå ned også, så må beregne god nok tid i alle fall, for er litt synd å miste den båten. 
I går var jeg faktisk ute og jogget. Første trening på en stund, så var litt spent på hvordan det skulle gå, haha! Har jo vært borte en god stund, så har ikke blitt mye tid til trening. Kondisen var ikke like ille som forventet faktisk. Altså, jeg merker jo at den ikke er på topp akkurat, men jeg klarte i hvertfall å jogge hele tiden. Var utrolig herlig å jogge igjen egentlig, tok til og med den lange turen uten å tenke over det en gang. Haha, "lang" i et relativt begrep da... Hvis jeg skal jogge over 5 kilometer tar jeg uansett ikke den løypa! Fikk litt sjokk på turen da, for jeg jogget den veien jeg gikk hver dag når jeg gikk på barneskolen, men nå har jeg ikke vært på den veien på en stund, og plutselig var det sånn sykt med hus der. Liksom, ikke bare sånn ett-to nytt, men sånn mange rekkehus og ja... Det var bare helt annerledes!
Uansett, tenkte å vise dere hva jeg har på meg i dag. Hadde tenkt å ta bilder ute siden det er så fint vær, men å finne en plass til kameraet der var ikke det letteste, og ingen andre er hjemme.. Dette ble liksom det mest vellykket og det sier vel sitt. I tillegg fikk jeg jo bare sol i øynene, haha! 

Nå må jeg nesten gjøre meg helt klar til å gå, så snakkes vi♥ 

Publisert: 08.08.2013 @ 12:20 Kategori: Outfit Kommentarer: 7

Fin frokost

Hei♥

I dag har jeg vært med Benni, men hun gikk nettopp nå da. Skulle egentlig male noen sånn greier for mamma, og det hadde jo vært perfekt siden det ble fint vær i dag, men så hadde vi ikke malepensler jeg kunne bruke, så da får jeg gjøre det en annen gang. Jeg og Benni har egentlig bare slappet av. Vi så den nyeste episoden med PLL som kom ut i dag, og så spiste vi brownies muffins. Jeg og Ruth Helen fant nemlig ut at vi skulle lage det til/etter frokost, så da gjorde vi det! Like godt hver gang! 

Aner egentlig ikke hva jeg skal finne på utover dagen, men finner vel på noe. Er ikke så lenge til middag, men før det tenkte jeg å ta med en bok ut i solen og lese litt. Etter det håper jeg på å få startet på malingen sånn at jeg bare blir ferdig. Kommer kanskje ett innlegg senere i dag også, så vi snakkes♥

 

Publisert: 07.08.2013 @ 15:45 Kategori: Sommer 2013 Kommentarer: 2

Bildedryss - Italia

Hei♥

Kom hjem for ikke så lenge siden. Har vært med Silje i hele dag omtrent, så har ikke fått blogget før i dag. Tenkte å poste siste del av bildene nå, og de fleste her er fra Italia. 

Det var de siste bildene som jeg kommer til å legge ut i hvert fall. Tok egentlig veldig få bilder forskjell til det jeg pleier på ferie, men hadde en så utrolig kjekk tur! Nå skal jeg se Frustrerte fruer med søsteren min, hun maser litt så ja - snakkes♥

Publisert: 06.08.2013 @ 22:26 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Sushi for the first time

Hei♥

Kom akkurat inn dørene etter å ha vært med Benni i hele dag. Vi tok først en tur til Stavanger for å besøke Yvonne på jobb. Der hun jobber har de blant annet sushi, og dette ville hun få meg og Benni til å smake siden vi aldri har smakt det før. Haha, vet ikke helt hvor lenge vi satt der med den halve biten hver foran oss for å spise den, men vi gjorde det til slutt da. Aldri igjen sier jeg bare! Tror bare jeg ikke skal gå inn på flere detaljer der, men nei - jeg var overbevist om at jeg ikke likte det før jeg spiste det, og nå er det bare offisielt bekreftet! Etterpå reiste vi hjem til Benni, og har bare slappet av der før jeg tok bussen hjem.

Nå skal jeg vel om et par (tre, fire?) timer legge meg, så snakkes vi i morgen♥

Publisert: 05.08.2013 @ 21:59 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

Bilder fra Frankrike del 2

Hei♥

Poster del 2 av bildene fra Frankrike/Italia i dag, men har fortsatt noen igjen som jeg poster i enda en del, for at det ikke skal bli kjempemange på en gang. Alle disse bildene er fra når vi fortsatt var i Frankrike, så kommer noen fra Italia i neste del. De tre øverste er fra St. Tropez, og den hvite båten det er bilde av var egentlig en "liten" båt forskjell til de andre, så det sier sitt. Haha, og så måtte jeg bare ta bilde av han mannen som holdt på å vaske båten, for det så litt morsomt ut! Men seriøst, den båten var sykt stor, kommer ikke over at det liksom var privatbåt...Snakkes♥

Publisert: 05.08.2013 @ 11:24 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Uflaks x3

Hei♥

Haha, okei, må bare fortelle dere noe! Jeg skulle hjem fra ei venninne i dag, og tok bussen ned for å ta båten videre klokken åtte som planlagt. Kom ned å satt og ventet en stund, før jeg plutselig bare kom på at jeg skulle dobbelsjekke båtruta, og selvfølgelig hadde jeg sett feil. Båten gikk egentlig 19.15, og var fremme 20.00. Hahah, er det mulig? Og i og med at jeg ikke hadde nok penger til å ta bussen helt hjem, måtte jeg vente i en halvtime på at mamma skulle komme og hente meg. Satt der og tenkte at det egentlig var greit nok, om det bare ikke begynte å regne.I samme øyeblikk jeg tenkte tanken, begynte det å regne! 
Kom hjem tilslutt da, og skulle finne noe inne i kjøleskapet. Uflaksen min hadde ikke akkurat stoppet, så jeg klarte å dra ned en form med nachos, og den kunne jo ikke gjøre noe annet enn å lande på hodet, og alt chipsen datt utover kjøkkengulvet! Trodde det var over, helt til jeg skulle varme kylling med curry og ris i mikroen og hele maten eksploderte der inni. Vegger, topp og bunn ble fylt med mat, så da fikk jeg en liten ekstra vaskejobb også, hahah! Jeg mener, synes jeg har hatt nok uflaks den siste tiden, så hvorfor ikke kjøre på med litt til?
Uansett, som nevnt har jeg og Benni vært hos Yvonne i dag. Benni sov jo hos meg i natt, og tidligere i dag reiste vi inn til Yvonne. Har ikke sett henne heller på leenge nå, så det var koselig med masse snakking og latter. 
Jeg kan vel ikke si at jeg har vært en ivrig fotograf de siste dagene, så disse to bildene er seriøst det eneste jeg har. Sjokoladefondanten var god da!

Okei, det siste bildet ville ikke lastes opp en gang, men kanskje like greit. Var vel ikke meningen at alle andre skulle se det.. Men skal få postet litt flere bilder i morgen, så vi snakkes da♥

 

Publisert: 04.08.2013 @ 21:56 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Bilder fra Frankrike

Hei♥

Fikk ikke postet bilder fra Frankrike-turen i går, og kan vel heller ikke si at jeg har noen unnskyldning egentlig... Nå har jeg i alle fall fått redigert noen av dem, så tenkte å poste de nå. Kommer nok ett eller to innlegg til med bilder, siden blir litt mye å poste i et innlegg, men det går vel fint! De bildene jeg poster nå har jeg tatt i feriehuset vi hadde i Frankrike, så får dere se litt bilder av hvordan det så ut. Det var så utrolig fint der♥Neste del med bilder kommer sikkert i morgen eller noe. Senere i dag kommer Benni til meg, og hun skal sove her, så er ikke sikker på om det blir mer blogging i dag.  Gleder meg til å være med henne igjen, er så lenge siden nå! Snakkes♥

Publisert: 03.08.2013 @ 13:12 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

it's sunshine

Hei♥

Vi var så heldige å fikk nydelig vær i dag, så har tilbrakt hele dagen ute. Det er jo kjempevarmt i tillegg, såå herlig! Har akkurat kommet hjem igjen, for jeg var ute og badet med ei venninne. Haha, er jo vandt med å bade i sånn 30 grader nå så vannet kjentes utrolig kaldt. Jaja, overlevde i alle fall, og det var jo herlig på en måte. Skal ta med en bok ut og lese i nå før vi skal grille til middag. Elsker å ligge ute i sola om sommeren og lese. Har liksom aldri tid eller tålmodighet i hverdagen ellers, men når det er sommerferie får jeg alltid litt ekstra tid!

Får nesten dårlig samvittighet av å være inne i dette været, så jeg slenger bare inn noen bilder av mitt mini-spa igår, og så snakkes vi senere. Hvis jeg får lagt inn og redigert bildene fra turen, kommer det muligens noen ut senere i kveld♥ 

Publisert: 02.08.2013 @ 16:20 Kategori: Sommer 2013 Kommentarer: 3

Innkjøp fra turen

Hei♥

Tenkte å vise dere innkjøpene fra Frankrike nå. Ble veldig få ting egentlig, men det var ikke shopping vi prioriterte mest. Hadde planer om å shoppe litt mer i Nice da, men i og med at lommeboken min ble stjålet fikk jeg ikke shoppet så mye der heller. Haha, stjelt lommebok, solforbrenning i ansiktet og glemt mobillader.  Føler flaksen min slår til gang på gang altså.. Jaja, uansett...

Vi fant en billig sminkebutikk i Nice, som jeg tror het Saga. De hadde mange kjente sminkemerker til billigere priser i tillegg til mindre kjente merker. Husker ikke helt priser, men ble til sammen 14 euro.
Rosa neglelakk // Maybelline eyestudio øyenskygge // Smokey eye eyeliner // øyenskyggekost 


Ble litt oransje lys på bildet, men jaja.. Kjøpte to piercinger på en butikk i Saint Maxime i Frankrike, men husker ikke hva butikken heter. De kostet i alle fall 6 euro per stykk.

Infinity-ring fra en annen butikk jeg ikke husker navnet på i Saint Maxime. Den kostet 7 euro.

Deksel til iponen, som jeg kjøpte i en butikk i Loano i Italia. Det kostet 5 euro, og kjøpte det egentlig bare for å ha det på når jeg er på stranden eller noe for å beskytte den bedre.


Var inne på en butikk i Nice som het Pimkie eller noe sånn, og de hadde så utrolig mye fint. Ble dessverre bare to ting derfra da, siden det var når jeg sto i prøverommet der jeg fant ut at lommeboken var stjelt. Hadde derfor ikke penger selv, og mamma var ikke helt enig i at jeg skulle kjøpe alle tingene, men hun kjøpte i hvertfall disse to tingene til meg. Og seriøst - jeg tror det er fysisk umulig å få fine bilder av bukser uten å ha de på seg, haha! Begge deler er mye finere på.
Genser 7 euro // Bukse 19.99 euro


Fant en så fin veske på en butikk som heter Jennyfer, som også ligger i Nice. Den er også finere i virkeligheten. Kostet 25.99 euro. 

 

Det var det jeg kjøpte. De hadde så mange kjekke butikker i Nice så skulle virkelig ønske jeg fikk kjøpt mer der, men så var det ikke hovedsakelig en shoppe-ferie heller. Er veldig fornøyd med de tingen jeg har fått kjøpt meg i alle fall. Nå må jeg vel egentlig pakke ferdig ut, selv om det er så kjedelig. Har utsatt det hele tiden, men må vel bare komme i gang. Vi snakkes♥

Publisert: 01.08.2013 @ 18:12 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 6
hits