Arkiv måned: august 2012

Finally friday!

Hei!

Stikker snart ned til ei venninne. Vi skal vel bare slappe av og en film, og kose oss! Er jo endelig helg, så det må jo nytes. Egentlig føler jeg at uka har gått ganske fort, men dagen i dag føltes så utrolig lang. Fredag er en ikke så veldig gøy dag på skolen. Vi har først gym, så enten to timer naturfag og så en time matte, eller en time naturfag og så to timer matte. Det er liksom forskjellig annenhver uke, men uansett har vi bare sånne stress fag på slutten av dagen. Og grunnen til at vi bare har fire timer, er at de varer 80 minutt, så vi går til halv tre uansett.

//arkivbilder//

Men vi snakkes senere eller noe! Og ta en tur innom denne bloggen :))
- Camilla 

 

Publisert: 31.08.2012 @ 18:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

outfit 30.08.12

Hei!

For sånn ca. hundrende gang denne uken... sorry for dårlig blogging. Har ikke rukket det før nå, og i tillegg har jeg begynt å blogge på denne bloggen, så jeg må nesten bare prioritere hva jeg skal rekke og ikke. Kommer jo ganske sent hjem fra skolen også om dagene. I dag når jeg kom hjem måtte jeg passe broren min resten av kvelden siden mamma skulle på gratis-konsert med Kaizers i Stavanger, og pappa har reist til Paris. Var egentlig helt greit, siden da fikk jeg gjort noen av oppgavene mine i huset og noen lekser og sånn. Ok, har ikke gjort leksa enda, men skal gjøre den rett etterpå. Tenkte også å rydde rommet litt kjapt før jeg legger meg, siden det trengs.

Dette er den toppen jeg kjøpte på lørdag. Elsker ryggen på den. Vet ikke om dere allerede har skjønt det, men jeg elsker klær som har noe "spesielt" med ryggen. Så egentig ikke ut på det bilde til venstre, men skylder på at det har vært en lang dag, og håret mitt har måtte gå igjennom mye regn...
Nå må jeg begynne på fransk-leksa. Snakkes!
- Camilla 

Publisert: 30.08.2012 @ 22:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Nyåpning av Bik Bok!

Hei!

Kom akkurat inn døra, så har ikke fått blogget før nå. Føler jeg skriver det hele tiden, men sorry for den dårlige bloggingen i går. Var hjemme litt sent da også, så jeg rakk det ikke. I dag startet vi på skolen 09.50 så det var ganske chill, men satt på med mamma inn til Sandnes, så jeg måtte vente 40 min. på bussholdeplassen. Var ikke så gøy, men kunne ikke ta en tidligere buss heller siden jeg ventet på ei jeg skulle ta bussen med.Fant nett der da, så det gikk egentlig helt greit. Etter skolen i dag reiste jeg til kvadrat med noen venninner fra skolen. Vi var på åpningen av den nye bikboken, og så ble det jo litt shopping utenom det også. Har nesten ikke penger, så ble ikke til så mye for min del. På åpningen av Bik bok så fikk de 100 første kundene goodie-bag, så vi bare gikk inn, tok med oss noen fliseklemmer og stikker, og så stilte vi oss i kø. Funket jo det, siden vi fikk goodie-bag i alle fall. Var noen merkelige ting oppi, og noen helt greie, så det var vel verdt de 19 kr. jeg brukte. Haha!

Var på en butikk der de skulle bli kvitt alt i butikken, og så var det litt morsomt siden det sto liksom priser på forskjellige ting, og så sto det hvor mye rabatt det var, men hvis vi gikk og spurte hvor mye det kostet i kassen sa han mannen der en biiligere pris. Som denne lommeboken (fikk ikke helt bra bilde av den) som kostet 250 kr før, og så sto det at det var 50% på den. Når jeg gikk i kassen og spurte så sa han bare "Den kan du få for 50 kr" eller noe sånn. Og sånn var det med flere ting de andre kjøpte også. 

Her kan dere se litt av innholdet i goodie-bagen. 

Planen for resten av kvelden er i alle fall å først ta meg en joggetur, og deretter gjøre ferdig en norsk-innlevering. Er nesten ferdig med den da, så det går nok fort. Etter det skal jeg se den nyeste PLL-episoden. Har seriøst gledet meg til å se den i hele dag. Så vi snakkes vel en gang!
- Camilla 

Publisert: 29.08.2012 @ 20:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

don´t wake me up!

Hei!

Har akkurat kommet til skolen. Var litt tidlig i dag siden pappa kjørte meg, men fikk sove ett kvarter lenger så det gjorde ikke så mye. Hadde virkelig ikke lyst å stå opp i dag. Når jeg våknet var det så hørte jeg bare regnet utenfor, og hadde bare lyst å ligge lenger i den varme senga. 
I går glemte jeg helt av å blogge. Hadde planer om å gjøre det, og hadde til og med macen foran meg, men jeg sovnet. Ja, bokstavlig talt sovnet. Var så trøtt etter helga, og merker at det tar på å stå opp halv 6. Må nesten stikke i dag. Ser fram til en dag med naturfag, matte og geografi. Eller ikke. Heldigvis har vi en studietime som redder dagen.

Litt lite bilde, men dette beskriver vel min morgen ganske bra!
Men snakkes senere.

- Camilla 

Publisert: 28.08.2012 @ 07:56 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Work for it - motivation!

Hei!

Har tenkt på å skrive dette innlegget lenge, men har aldri fått tid før nå. Kan legge det ut nå, og så håper jeg dere liker det! Ble litt lengre enn jeg hadde tenkt, men blir glad om dere gidder å lese det, og gidder å legge igjen en liten kommentar.

Hvert år med skolestart eller når det begynner et nytt år tenker jeg at denne gang, da skal jeg virkelig skjerpe meg når det kommer til trening og kostholdet mitt. Det pleier å vare noen få dager til uker, før jeg går over til de vanlige rutinene der jeg bare slurver med treningen og egentlig driter i hva jeg spiser, og bare stapper i meg det jeg vil. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke er alene når det kommer til det. Det er mye jeg ikke er fornøyd med, og bare det å trene og spise sunt i det hele tatt vil gi meg bedre selvtillit. 

I det siste har jeg faktisk blitt ganske flink å trene. Rett før sommerferien trente jeg ca. 3-5 ganger i uka, og det synes i hvert fall jeg er bra nok. Kostholdet mitt derimot, der er det mer usunt. Tenker hele tiden at jeg kan begynne etter helga, ferien osv., men hele tiden bare utsettes det. Nå er jo skolehverdagen tilbake, og jeg har bestemt meg for at denne gang skal jeg klare det. Selvfølgelig kommer jeg til å skeie ut i helgene, men i ukene skal jeg prøve å få inn en treningsøkt så ofte jeg klarer og jeg skal klare å spise sunt. Med å spise sunt mener jeg ikke å omtrent lage en kostholdsliste som jeg følger til punkt og prikke, men mer at jeg ikke spiser godteri, kaker, brus, og ja, dere skjønner tegninga. Har prøvd så mange ganger før, men det har ikke gått. Jeg har ikke vært nok motivert eller innstilt på å klare det. Nå har jeg funnet fram mange bra bilder som skal gi meg motivasjon. Tenkte å lage noe jeg kan henge opp på rommet mitt som skal gi meg enda mer lyst til å klare det.  

Denne gangen har jeg egentlig ikke noen plan for hvordan jeg skal greie det. Disse bildene skal hjelpe å motivere meg, og ellers må jeg bare klare å motivere meg selv. Når jeg begynner å se resultater, både i form av bedre kondis og utseendemessig blir jo selvfølgelig motivasjonen dratt opp ganske bra selv. Uansett hvor teit det høres ut... Før laget jeg lister der jeg krysset ut for hvor fornøyd jeg var med det jeg hadde spist den dagen, og så hadde jeg faste øvelser jeg gjorde hver morgen og kveld som jeg også krysset ut for. Det kan jo være en idé til andre også. Jeg glemte dem av etterhvert, så det var det som gjorde at jeg mislyktes med dem, men ha dem lett synlig så kan det virke. 

Ok, for det første... Nå høres det nesten ut som om jeg har tenkt til å bli den superseriøse treningsnarkomanen eller noe sånn. Det er ikke det jeg har tenkt til altså. Jeg vil bare få opp formen min generelt, og har ikke tenkt til å bygge noen syke muskler akkurat. Selv om jeg synes det er fint med litt definerte muskler og sånn på jenter. Men det er altså ikke planen. Jeg må bare skrive ett innlegg om det for da har jeg liksom tatt steg 1 inn i det.
For det andre.. Dette innlegget virker kanskje litt overfladisk. At alt som betyr noe er hvordan kroppen ser ut, hvem som er mest i form, og ja, dere ser poenget. Det er heller ikke hele poenget. Ja, selvfølgelig vil jeg ha en kropp jeg er stolt over å vise fram, men det handler ikke bare om hva andre synes. Når jeg selv er fornøyd, så stiger jo selvtilliten. Hvis jeg gjør en innsats for å prøve kjenner jeg meg mer fornøyd uansett. Og så hjelper jo trening på humøret også!

Det bilde rett ovenfor, til venstre, er faktisk akkurat det jeg tenker når jeg er ute og jogger. Jeg hører selv at jeg er andpusten, og har virkelig ikke lyst å fortsette. Da tenker jeg det som står der. Jeg er faktisk ikke så sliten i beina, og jeg overlever litt tung pust, så da fortsetter jeg bare å jogge videre. 
Tror jeg avslutter her, men hvis dere er interesserte kan jeg sikkert skrive et innlegg senere om hvordan det går. Om jeg gir opp og faller tilbake i gamle rutiner, eller om jeg faktisk klarer å fortsette med min nye innstilling.

- Camilla 

Publisert: 26.08.2012 @ 23:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Lørdags kveld!

Hei!

Rakk ikke å skrive ett til innlegg i går. Hadde tenkt, men ble litt sent og så glemte jeg det bare. Uansett...
Var jo først i Sandnes med ei venninne. Hadde ikke tenkt å kjøpe noe, men ble et lite innkjøp allikevel. Vi gikk bare rundt på senteret en stund, og så gikk vi litt i langgata, og etterpå spiste vi litt. Var koselig det! Hun skulle sitte barnevakt, og jeg skulle passe søsteren min, så vi reiste hjem i 4-tiden. 

På kvelden var jeg hjemme med søsteren min, siden mamma og de skulle ut da også. De har vært på Rått og Råde (festival) denne helgen, så det er derfor de har vært en del borte akkurat nå. I går var faktisk hjemme også, i forskjell til fredag, så vi så film og koste oss med muffins og smågodt.

Nå vet jeg ikke helt hva planen er. Litt herlig med chille-søndag da, men tror jeg må ut å jogge senere i alle fall. Får se hva det blir til. Skal prøve å skrive et innlegg senere i dag, så vi snakkes sikkert.

- Camilla

Publisert: 26.08.2012 @ 13:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Sandnes next!

Hei!

Reiser inn til Sandnes nå, siden jeg skal treffe ei fra klassen der. Pappa skulle akkurat innover så jeg sitter bare på med han sånn at jeg slipper å ta buss. Tror vi bare skal gå litt i butikker, selv om jeg nesten ikke har penger, og så skal vi kanskje på cafe etterpå. Snakkes jo i hvertfall senere i dag, så kan jeg oppdatere litt bedre. Har liksom ikke tid til ett veldig bra innlegg nå, men følte bare for å skrive et kort innlegg.

Ser ikke ut på noen bilder jeg tar akkurat nå, så da slenger jeg heller inn dette jeg tok når vi passet Nora på torsdag.

Hva skal dere i dag?

- Camilla

Publisert: 25.08.2012 @ 12:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Privatkonsert for onkel...

Hei!

Er snart på vei til å legge meg, tenkte bare å skrive ett lite innlegg før jeg legger meg. Kjenner det sliter på å stå opp klokken halv 6 om morgenen. Føler jeg maser om det hele tiden, haha! Men uansett, planen for i kveld var egentlig å bare være hjemme med søsteren min, siden mamma og de skulle ut, så da fikk jeg beskjed om at jeg ikke fikk gå ut siden jeg måtte passe henne. Det eneste var bare at søsteren min ikke var hjemme en gang, så jeg var helt alene, og kjedet meg utrolig. Så jeg inviterte bare Veronika opp, og vi hadde det utrolig koselig. Vi laget brownies muffins, begynte på en film (men gadd ikke å se ferdig) og snakket bare. Hadde jo mye å fortelle hverandre, siden vi har begynt på forskjellige skoler nå da. 

Hun laget hjerte (til meg!) av muffinsene. Søtt?

Haha, ja, jeg laget dem i går også. De er bare så utrolig gode, og så enkle. 

Husker dere forresten en annen gang, når jeg fortalte at jeg hadde sittet alene hjemme helt i min egen verden med øreklokker på og sang av full hals og så kom tanten min plutselig inn? (Hvis du vil lese den fine historien om det, trykk her!) Uansett, i dag holdt jeg på å tørke støv før Veronika kom, og spilte musikk på full guffe siden jeg var jo alene hjemme, og så sto jeg og danset og sang til, og var helt med, når plutselig noen begynner å snakke bak meg. Var onkelen min som hadde kommet inn for å hente nøkkel til pappa sin bil, og ringeklokka virker ikke. Haha, stokk utrolig mye når jeg så han og så kommer han med "Har du fest?" . Skjønner ikke hva det er med meg og synge for halve slekta mi. Ok, bare to da, men det holder virkelig! Måtte jo bare le uansett da, men er litt flaut akkurat i øyeblikket, for tror ikke akkurat sangstemmen min kunne ha vunnet Idol eller noe... Ikke dansingen min heller for den saks skyld!
Men ja, tror det er på tide å legge seg nå. Kjenner øynene begynner å sige litt igjen, så er vel det beste. Snakkes i morgen!

- Camilla 

Publisert: 25.08.2012 @ 00:56 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Helg!

Hei!

Har for ikke så veldig lenge siden kommet hjem fra skolen, og har til nå rukket og spist og fått lastet ned office-pakken til macen. Ble litt sent før jeg var hjemme i dag, for når vi var ferdige tok vi bussen til Sandnes, og når vi kom der kjørte akkurat bussen min, og da var det en halvtime eller noe til neste buss gikk. Ble med noen jenter fra klassen for å kjøpe skrivebøker, og så tok vi en liten tur innom mcdonalds. Haha, var så sulten. Føler jeg er sulten hele tiden for tiden... Ok, det ble rar setning, men uansett. 
Hadde jo matteprøve på skolen i dag. Gikk fint håper jeg, men er jo egentlig ikke noe big deal siden det ikke er karakter eller noe. Var mest for å se om vi burde ta p- eller t-matte, og er jo usikker på hva jeg skal ta. Men får bare se hvordan det går. Er herlig med helg nå i alle fall. Gleder meg til å sove lenge i morgen, haha! Står jo opp halv 6 om morgenen, så det blir så herlig å sove lenge.
Har jo forresten gått en uke på videregående nå. Trives utrolig godt, og er så glad jeg valgte Hetland vgs. Folkene der er så koselige, og miljøet virker så bra. Har jo ikke kommet skikkelig i gang med fagene, men håper ikke det blir for mye stress, siden skolen virker så grei til nå liksom. 

Og sorry for at det er veldig dårlig med bilder for tiden. Husker dere at jeg satt minnekortet fast i macen til pappa? Det er der enda, så når jeg tar bilder bruker jeg digitalkameraet mitt og da blir det ikke så ofte til at jeg tar bider. Håper det går fint til jeg får fikset minnekort igjen.

Hadde ikke noen andre bilder å legge ut, så det ble bare ett jeg redigerte en gang. Vi snakkes!

- Camilla

 

Publisert: 24.08.2012 @ 17:50 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Flink?

Hei!

Akkurat nå sitter jeg og øver på matte. Er egentlig dødstrøtt, så vurderer å gå å legge meg, men er seriøst så nervøs for den matteprøven i morgen. Aner ikke hvorfor, for det er ikke en gang karakter på, men den er jo med på å avgjøre hvilken matte jeg skal ta. Visste ikke helt hvordan jeg skulle øve, siden jeg har ingen mattebok, men fant en gammel halvdagsprøve som jeg bare gjør igjen. Husker virkelig ikke igjen noen ting av matten. Trenger mer tid på å komme inn i det igjen...

Her sitter jeg og koser meg -.-

Har forresten laget brownies-muffins mens jeg hadde en liten pause fra øvingen. Jeg og søsteren min var alene hjemme, så vi fant ut at vi like godt kunne gjøre det. Like gode som alltid, og utrolig enkle å lage. Så har i hvert fall stappet i meg en del sånne, sånn at jeg får nok energi til min intense matteøving. Tror jeg avslutter snart uansett. Prøven kan jo ikke være såå vanskelig, og jeg husker det vel egentlig litt igjen så det får gå som det går. God natt!

- Camilla

Publisert: 23.08.2012 @ 22:35 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Speed-dating!

Hei!

 Er hjemme fra skolen nå, og for øyeblikket sitter jeg og spiser. Sluttet tidlig i dag, så det var herlig. Fant forresten ut i dag at annenhver mandag slutter vi rundt halv tolv eller noe, og de andre mandagene slutter vi ett uansett. Tror mandager kommer til å være en bra dag, haha! På skolen i dag, hadde vi forresten speed-dating i engelsek. Ja, speed dating! Det var såå kleint. Det gikk ut på at vi satt på to rekker ovenfor hverandre. Den ene siden fikk en lapp med et spørsmål den skulle spørre personen på den andre siden om. Etter ca. ett minutt skulle personen som ble spurt hoppe en stol bort, til neste person. Og alt skulle være på engelsk. Vi er jo 90 stk. i klassen, og den delte vi i to, så det blir jo en del folk fortsatt. Var jo kjekt å få snakke med enda flere folk fra klassen, men hadde virkelig ikke trengt å være på engelsk. Og i tillegg var spørsmålene de fikk så merkelige, og de skulle jeg svare på, haha! Men de fleste "datene" endte med at vi satt og snakket på norsk om hvilken skole vi kom fra, og sånne ting, så det var egentlig helt greit.

Nå snart skal jeg ut å passe Nora, som jeg gjør hver torsdag. Tror egentlig jeg må bytte dag, siden til vanlig er jeg ikke hjemme før halv 4 på torsdager. Er ikke nydelig vær akkurat, men blir sikkert kjekt uansett. Senere i dag må jeg øve litt på matte, siden vi skal ha matteprøve i morgen. Yess, matteprøve første uke liksom... Men det er fordi lærerne skal kunne hjelpe oss til å velge p- eller t-matte. Vet enda ikke hva jeg skal ta. Gruer meg litt til prøven. Husker ingenting matte etter ferien. Skulle hatt ett par mattetimer å få det litt i gang igjen. 

Fikk post fra Hong Kong i dag. Ganske kult! (Sorry for webcam-bilder forresten)

Dere var nok ganske spente på hva det var, hahah! Bestilte dette for en evighet siden på en sånn side der jeg samler poeng, og kan liksom kjøpe ting med de. Så egentlig vil jo det si at det er gratis. Ganske greit. Men det var en ripe i coveret :((( Haha, ikke at det har så mye å si da. Var sikkert en hard reise fra Hong Kong siden den til og med var pakket inn i bobleplast!

Og ja, min fantastiske mat siden jeg er så mesterkokk. Neida, men det var ganske godt. Er litt standardmaten min da, speilegg med ost på og rister skive til. Føler i hvert fall at jeg er litt sunn da!
Men vi snakkes. Følte dette innlegget ble litt langt. Jaja, kos dere videre i dag! Snakkes!

- Camilla 

Publisert: 23.08.2012 @ 14:45 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Weheartit!

Hei!

Slenger bare inn noen random bilder fra Weheartit, fordi jeg hadde lyst!

Nå legger jeg meg. Tror det kan være smart. Selv om jeg egentlig ikke burde skrive det. Legger meg nemlig aldri, når jeg har skrevet på bloggen at jeg gjør det. Men denne gangen mener jeg det også. God natt!

- Camilla

Publisert: 22.08.2012 @ 23:04 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Bli-kjent tur med klassen!

Hei!

Var som sagt på bli-kjent tur med klassen til Ogna i dag. Møtte opp på stasjonen til toget i Sandnes, og håpet jeg fant ut hvilken tog jeg skulle ta. Var ikke så stress å finne ut akkurat. Visste at jeg ikke skulle ta tog mot Stavanger, så da var det jo bare det som gikk mot Egersund. Til tross for regnet var det en ganske kjekk skoletur. 
Først fikk i i oppgave å lage et kunstverk av ting vi fant i naturen og vi hadde en halvtime på oss. Vi ble delt inn i tre små grupper av gruppa på 15.  Haha, tror ikke vi hadde noen skikkelig plan, men det ble jo noe ut av det. Når vi skulle presentere det sa vi det var en drømmefanger, og det funket fint det.  Var ganske gøy, for vi vant. Vet ikke hvor mange grupper det var, men det var en del, så det var kjekt å vinne. Selv om vi ikke hadde helt troen på oss selv.

Senere spilte vi fotball, kanonball og frisbee, og i mellom noen av spillene var vi oppe og grilte. Eller, jeg grillet ikke da, siden jeg hadde med salat som jeg laget i går. Er så godt med pastasalat, og så synes jeg at jeg var litt flink som faktisk laget mat kvelden før. Vi gikk tilbake til tog-stasjonen igjen (som forresten tok ca. 25 min.) i ett-tiden etter en quiz. 

Var en utrolig koselig tur. Var kjekt å bli kjent med noen som ikke er i gruppa mi også. Føler jeg begynner å kjenne folk bedre og bedre for hver dag, så det er jo bra. I morgen har vi vanlig skoledag, men begynner heldigvis ikke før 8.55 av en eller annen grunn. 

Tror jeg har lagt det ut før, men måtte bare ta noe random fra Facebook, siden jeg enda ikke har lagt noen av bildene fra min gamle PC over på macen.

- Camilla 

Publisert: 22.08.2012 @ 17:04 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

2. dag på videregående!

Hei!

Nå skal jeg snart legge meg. Tar forhåpentligvis ikke så lang tid å sovne i dag, er så trøtt. Kanskje ikke så rart når det er rett etter ferie, og jeg faktisk sto opp halv 6. Andre skoledag var fin den. Har skjønt systemet med klassene nå, men gidder ikke å forklare hele opplegget siden det er stress. Kan i alle fall fortelle at den "klassen" jeg er i nå, med 14 stykker i, ikke kommer til å vare så lenge. Det er bare vi som har samme kontaktlærer. Tror jeg skrev det i går også, men synes det var grei måte å gjøre det på siden klassen vår er på 90 stykk egentlig. Da er det litt greit å bli kjent med en liten gruppe først. 
I dag hadde vi sånne startsamtaler med kontaktlæreren vår. Han virker ganske grei han, men tror ikke vi skal ha han i så mange fag egentlig. Har også blitt litt mer kjent med folkene i gruppa mi. I går var det liksom sånn at alle var litt stille og ikke helt sikre på hva vi skulle gjøre, men i dag satt bare alle å pratet i vei så det var gøy.

I morgen skal vi på bli-kjent tur til Ogna. Vet ikke selv hvor det er, så er spent på om jeg finner veien med toget. Jeg bor jo ganske langt vekke fra skolen, så jeg skal bare ta toget fra Sandnes, og egentlig vet jeg ikke en gang hvilken retning jeg skal ta toget akkurat nå. Mamma sa det var vanskelig å ta feil vei da, så kanskje jeg finner ut av det også. Uansett er jeg sikkert ikke den eneste fra Sandnes, siden vi er 90 elever som skal på tur.
Uansett, satser på fint vær selv om det er meldt regn tror jeg, og så snakkes vi bare i morgen!

Btw, laget salat til kvelds, og så laget jeg ekstra til skolemat i morgen. Såå godt!
Men god natt, folkens!

- Camilla 

 

Publisert: 21.08.2012 @ 23:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Når du må stå opp før fuglene...

Hei!

Nå er det ikke så veldig lenge til jeg må ut dørene for å rekke bussen. Ja, klokken er halv 7 og jeg må snart gå! Elsker når jeg bor så langt vekke fra skolen liksom, eheheh. Sto opp ca. halv 6 i dag, og å vite at det er noe jeg må bli vandt til er ikke akkurat den herligste følelsen i verden. Men hadde litt ekstra tid i dag, så kanskje jeg kan drøye den ett kvarter med å stå opp i morgen. Hverdagslykke...

Disse bildene er tatt ganske fort, siden jeg har ikke all verdens med tid, så sorry for det dårlige lyset på bildene. 
Elsker forresten ryggen på denne genseren, derfor måtte jeg bare ha med bilde av den.
Men nå stikker jeg snart på skolen. Ha en fin dag på skole/jobb dere også!

- Camilla 

Publisert: 21.08.2012 @ 06:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Ukens tips!

Hei!

Det er jo mandag, og jeg har ikke hatt "ukens" på leeenge. Har bare glemt det bort når det har vært ferie og sånn. Men får ta det nå. 
Skolen har jo nettopp begynt, og tror ikke det er bare meg som alltid glemmer ting jeg skal få gjort. Håper i alle fall ikke det...
Ofte tenker jeg om kvelden når jeg skal legge meg at det er forskellige ting jeg må få gjort dagen etter, men når jeg våkner har jeg helt glemt det.
Derfor har jeg gått til innkjøp av en to do-list og hvis dere er like vimsete som meg, så er det kanskje ett tips til hva dere kan gjøre.

Min ser sånn ut:

Den er kjøpt på Rema 1000 for bare 10 kr. Den er jo helt enkel, men trenger ikke noe annet. Trengte liksom bare noe å skrive ned ting jeg må huske og sånn. 
Så ja, hvis du sliter med å huske ting du skal få gjort er dette et tips til deg.

Og btw, det innlegget jeg snakket om i sist innlegg skal jeg prøve å få tid til å skrive i morgen.
- Camilla 

Publisert: 20.08.2012 @ 22:23 Kategori: Ukens Kommentarer: 0

Første dag på Hetland videregående!

Hei!

Første skoledag på videregående er ferdig, og jo, det var vel kjekt det. Helt i begynnelsen, før lærerene kom og sånn, når vi bare satt og ventet, var det litt awkward. Visste liksom ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg, siden jeg kjenner ikke så mange der i fra akkurat. Fant noen folk å sette meg ned med da, og havnet faktisk i klasse med hun ene. Tror jeg er fornøyd med klassen min. Altså, det har jo ikke vært så veldig mye tid til å bli kjent med hele klassen, men har i hvert fall fått snakket med en del av dem. Har ikke helt skjønt systemet, siden i vår "klasse" er det 15 stk. men egentlig tror jeg en klasse er på ca. 90 elever delt på fire rom eller noe sånn. Så var vi sikkert bare 15 stykk i begynnelsen for å bli litt kjent med noen først, og ikke bli satt sammen med alle 90 med en gang. Er jo greit det i så fall. 

Vi fikk en del infomasjon, og en liten omvisning, og det var vel ikke så mye mer vi gjorde før vi gikk hjem igjen. Var ferdige klokken 1, og begynte klokken 10 så ble ikke så veldig lang skoledag i dag. På onsdag skal vi på bli-kjent tur med klassen. Vet ikke helt hvor og hva og sånn, men blogger mer om det når jeg finner det ut. Vet i alle fall at vi skal ta tog, og at vi skal grille. 

Fant jo også ut hva jeg skulle gå med til slutt i går. Valget falt på dette:

Sorry for litt dårlige bilder, men måtte stresse med selvutløser. Og så var det litt vanskelig å få med hele antrekket med selvutløser, så derfor ble det siste som det ble...
Men vi snakkes senere, tror jeg har en ide til et innlegg hvis jeg får skrevet det i dag!

- Camilla 

Publisert: 20.08.2012 @ 14:41 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Hetland vgs. i morgen!

Hei!

Nå har jeg gjort det meste klart til i morgen. Håper jeg da i alle fall. Brukte evigheter på å finne fram antrekk til i morgen. Håper ikke bare det er meg som er sånn. Skal jo tross alt begynne på ny skole, med helt nye folk og alt, så vil jo gi ett godt førsteinntrykk. Vet ikke helt om jeg gleder eller gruer meg. Leste nettopp horoskopet mitt fra Topp (ja, det er gøy å lese selv om jeg ikke er sikker på om jeg tror på det) og der sto det bl.a.  "skoledagen kommer så fort at du verken rekker å grue eller glede deg"Tror det stemmer ganske bra for meg. Håper bare resten av det som står der også stemmer da, haha!
Må vel nesten legge meg snart, men med døgnrytmen jeg har hatt i det siste tar det nok litt tid før jeg sover. Jeg vet hvert fall at jeg ikke sovner av å sitte på macen så jeg skal vel egentlig legge den fra meg etter jeg har skrevet dette innlegget.
Sitter på Norske Beliebers gruppa på facebook og ser at det er en del som begynner 1. vgs som gruer seg. Jaja, er vel sånn for alle så det får bare være.
Min største bekymring  var at jeg ikke skulle finne fram til skolen. Liksom, hvilken buss, hvor jeg skulle gå av osv. Men kjørte en tur med pappa, og det er ganske enkelt tror jeg, for det er en mcdonalds akkurat der jeg skal ringe, så kan jeg huske det i alle fall. 
Men nå skal jeg ikke skrive tidenes lengste innlegg om skolestart, måtte bare få ut noen tanker om det. Kommer jo selvfølgelig til å oppdatere om hvordan det gikk i morgen, så da kan dere vel egentlig bare vente i spenning. Neida, haha!

// Dette er skolen min hvis dere lurte, ikke at dere gjorde det sikkert, men uansett... Må snart få noen bilder fra PC-en over til macen, sånn at jeg kan blogge med litt mer interessante bilder når jeg først bruker arkivbilder //

- Camilla


 

Publisert: 19.08.2012 @ 23:21 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Home again!

Hei!

Har nettopp kommet hjem fra hytta, så tenkte jeg skulle ta en liten oppdatering. Rakk ikke å blogge mer i går, siden Silje kom jo, men tror ikke det gjorde så mye siden jeg hadde ikke noen bilder å blogge med uansett. Sa jo jeg skulle ta med kameraet ut, og det hadde jeg tenkt til også, helt til jeg merket at minnekortet ikke sto i. Var helt sikker på at det enten var i kameraet eller PC-en men var ingen av de plassene. Tror det er i PC-en til søstera mi, og den var hjemme så da hadde jeg ikke minnekort. 

Har jo snakket om ett sånn arrangement som var der oppe i går, og det var vel helt greit. Været var ikke helt med oss, så de som skulle løpe/gå den turen synes jeg virkelig synd på, haha! Jeg og Silje var bare nede ved scenen de hadde satt opp og så på det som foregikk der. Hele Sandnes Ulf laget var der, så de trikset litt med de barna som ville være med. Etterhvert gikk vi inn, og laget vafler og spilte Shrek 2 på playstation, haha! Senere så vi film, og bare chillet utover kvelden.

I dag har vi vært ute å plukket blåbær. Tror faktisk det ble en del etterhvert, men synes egentlig det er utrolig kjedelig å plukke. Etterpå ryddet vi ut av hytta, var litt ute i sola og litt andre småting. 
Nå tenkte jeg meg ut for å jogge. Frister ikke helt, men er jo fint vær og er jo alltid godt etterpå. Får se om jeg kommer med ett innlegg senere i dag eller ikke. Har en del å gjøre klart til i morgen også. Første skoledag...
Men vi snakkes!


// Random bilde siden jeg ikke har andre bilder på macen //

- Camilla 

Publisert: 19.08.2012 @ 19:17 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Hilleknuten

Hei!

Nå er vi på hytta, og for øyeblikket sitter jeg med farge i håret. Måtte ta etterveksten og da var det like greit å bare få gjort det nå før vi gikk ut. 
Er sikkert ikke så veldig lenge til Silje kommer opp her. Hun skal, som sagt før, sove over på hytta i natt. Blir koselig.
Ute begynner det å komme litt mer folk. Skal jo være sånn arrangement her oppe. Vet ikke helt hva det heter, men er i hvert fall sånn at de som er påmeldte skal gå/løpe opp til en topp som heter Hilleknuten. Er ganske tungt siden det er rett opp hele veien, og det er ett godt stykke også. Vi er ikke påmeldte, for det koster en del penger hvis hele familien skal være med, og da ser vi ikke poenget med å betale penger for en tur vi kan ta når som helst. Er uansett en del ting som skjer her nede for de som ikke går turen og. F.eks. kommer Sandnes Ulf spillerene, men de tror jeg skal gå turen og skrive autografer og sånn etterpå. Det er også noen få boder og så skjer det sikkert litt annet også.

Har vel lagt ut dette før, men har ikke tatt noen bilder enda så det ble bare arkivbilde. Skal ta med kameraet når jeg går ut sånn at dere får noen bilder senere.

-Camilla

Publisert: 18.08.2012 @ 11:04 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Soling!

Hei!

Nå blogger jeg fra macen. Herlig følelse, haha! 
Våknet opp til sol i dag, så jeg gikk ut for å sole meg litt. Etter en liten stund tror jeg at jeg sovnet, og når jeg våknet igjen var sola borte. Ikke kult!
Så jeg gikk inn. Haha, var så teit nå nettopp siden jeg satt å hørte på musikk med headsetet mitt, og da hører jeg ikke så mye rundt. Så sitter jeg der og synger til så høyt jeg kan og så plutselig hører jeg sånn rasling i poser. Tenkte at det sikkert var mamma eller pappa som kom hjem fra butikken eller noe, og så snur jeg meg og så er det tanta mi som står der. Hun hadde tydeligvis stått nede og banket på og ropt opp lenge, og når ingen kom gikk hun bare inn siden hun skulle levere noe sånn mat til oss. Hahahah, nå etterpå lurer jeg på hvor mye av syngingen min hun kan ha hørt, for det kan umulig ha hørtes fint ut!

Senere i dag reiser vi på hytta. Det skal være en sånn ting der oppe, som er i samarbeid med Nordsjørittet. Da kommer det til å være en del folk der oppe, så det blir sikkert kjekt. Og i tillegg skal Silje komme opp i morgen, så skal hun sove over til søndag når vi reiser hjem igjen. Det blir koselig!

Random bilde fra skoleavslutningen. Har ikke så mange bilder på macen enda!

Må nesten bare se hvor mye blogging det blir på hytta. Så vi får bare snakkes når vi snakkes!
- Camilla 

Publisert: 17.08.2012 @ 15:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Macbook pro, innkjøp og outfit!

Hei!


Sorry for at jeg ikke har blogget før i dag, men har nesten ikke vært hjemme.
Følte det ble litt lang overskrift, men måtte liksom få med det viktigste om hva dette innlegget handler om, og det ble jo egentlig alle de tre tingene. Tenkte først å vise innkjøpene mine fra i går. Ble bare to ting, men var jo i Stavanger på lørdag også, og de har jo ikke akkurat fått inn så mye nytt på den lille tiden. Og btw, overse fjeset mitt for jeg hadde ikke helt stelt meg der enda. Nå klarte jeg vel egentlig bare å dra mer oppmerksomhet der, men uansett...

// H&M - 100 kr //

// Bikbok - 49 kr //

Og dette var mitt outfit, hvis det var interessant for noen...

Neida! Eller jo, må jo leke skikkelig blogger å laste opp hundre bilder av meg selv. 


Haha, vet at outfitet viste på de bildene ovenfor også som viser innkjøp men samma det...

Ellers i dag, utenom å ta disse utrolig flotte bildene til dere(...), så har jeg passet Nora. Var kjekt det, men var litt synd at været de siste dagene har vært så fint og så plutselig i dag skiftet det bare helt så det bare regnet og regnet. Etter vi hadde passet henne, var vi inne hos dem og spiste middag. De hadde laget lasange så jeg klaget i hvert fall ikke. Litt senere kom pappa og hentet meg der, så kjørte vi først inn til Stavanger for å hente macen min (som dere sikkert la merke til i overskriften), og så kjørte vi videre for jeg skulle bare kjøpe en bag. Hjemme har jeg egentlig bare satt i gang macen, men den holder på med noen innstalleringer og sånn så derfor blogger jeg ikke fra den akkurat nå. Neste innlegg kommer forhåpentligvis fra den. Elsker den allerede! 

Litt kjedelig bakgrunn enda, men det skal jeg fikse snart!

Holdt på å avslutte dette innlegget med "nå legger jeg meg sikkert"  eller noe sånn, som jeg har gjort mange andre dagen. Sannheten er - jeg legger meg aldri når jeg skriver det, så ser ikke vitsen med å gjøre det en gang. Men vi snakkes uansett!
- Camilla 

Publisert: 16.08.2012 @ 23:21 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Vellykket bieberparade!

Hei!

Har tilbringt hele dagen i Stavanger i dag egentlig. Har hatt en utrolig kjekk dag. Først shoppet vi bare litt, siden vi måtte bruke tiden på noe mens vi ventet på at paraden skulle starte. Tenkte å vise innkjøpene i morgen, men ble bare 2 ting siden jeg shoppet jo en del på lørdag også. Når klokken nærmet seg 15.00 gikk vi opp til Domkirken i Stavanger. Var ute i god tid før paraden startet, men med min retningssans er jeg bare glad jeg fant fram.

Sånn så det ut når vi kom. Var litt flere, men dette var jo før det begynte også da. 


(Bildene er forresten tatt med digitalkameraet mitt, for hvis du leste sist innlegg så har jeg fortsatt ikke fått ut minnekortet fra macen. Vet ikke hvordan jeg skal få det ut. Mest sannsynlig må pappa ta den med til en apple-store og den er ganske stor så det er ikke det letteste. Føler meg som en idiot...)

Og det hadde samlet seg litt haters også, så politiet var kontaktet. Følte oss litt proffe.

// Lånt av aftenbladet.no - du finner artikkelen her //

Når vi begynte å gå var vi rundt 200 personer, i følge aftenbladet i alle fall. Vi gikk rundt i gatene en stund og sang og ropte. Fikk en del oppmerksomhet, og det var jo poenget så det var gøy. 

// Lånt fra Aftenbladet //

// Lånt fra aftenbladet //

// Mitt, men var litt vanskelig å få bilde av alle folkene når jeg var så langt framme selv //

// Lånt fra Aftenbladet, men følte jeg måtte ta det med for jeg er på det bilde. Jeg er den med den hvite t-skjorta og dongerishorts //

Sånn så jeg altså ut!

Var selvfølgelig noen haters som prøvde å ødelegge. Først med stinkbomber og cola, og så med å brenne en Bieber t-skjorte, men så kom Esin fra JDBnorway og reddet dagen. Neida! Eller jo, hun gjorde jo egentlig det da. Men synes arrangørene var utrolig flinke! Var i alle fall utroolig kjekt, og håper det blir arrangert en ny parade snart. Er så koselig å møte andre beliebers og sånn.

Det mest tragiske er forresten at vi som var på paraden er lagt ut på "gis bort" på Finn. Les her! Ahahah, er så teit at jeg bare må le. Synes synd på de som faktisk viser på bildet da, men tror de skal få annonsen slettet så fort som mulig.

Nå skal jeg legge meg øyeblikk, så vi snakkes!
- Camilla 

Publisert: 16.08.2012 @ 00:45 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Bieberparade

Hei!

Nå reiser jeg øyeblikk inn til Stavanger. Skal være Bieber-parade der i dag, og kan jo ikke akkurat gå glipp av det. Hvis du bor rundt Stavanger, og liker Justin så kan du jo ta en tur du også. Arrangementet finner du her. Blir sikkert gøy, selv om jeg har en følelse av at det kommer til å være haters der bare for å ødelegge. Heldigvis har vi fått med noen politifolk så det blir sikkert bra. 
Hadde tenkt å vise dere bilder av outfitet mitt, men flink som jeg er klarte jeg å stappe minnekortet til kameraet inn i CD-tingen på macen i stedet for minnekortleseren. Ikke spør hvordan jeg får det til, men nå har jeg virkelig ingen anelse om hvordan jeg skal få det ut. Har prøvd med linjal, CD, saks og en del andre ting. Men vil ikke akkurat ødelegge CD-tingen i macen heller, så må nesten passe på hva jeg gjør. Skal prøve litt til, og så snakkes vi senere.

Forresten, hvis du har tips til hvordan jeg får det ut så gjerne legg igjen en kommentar! 

- Camilla

Publisert: 15.08.2012 @ 12:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Bilder fra Mallorca - del 3

Hei!

Har ikke så mye mer å oppdatere om enn det jeg tok i sist innlegg, og siden jeg aldri ble ferdig å legge ut bildene passer sikkert det fint nå. Har jo tross alt vært på stranden to dager på rad nå, og bildene jeg legger ut nå er for det meste strandbilder. Denne delen med bilder valgte jeg å ha mer sånn landskap-ish, og ikke så mye bilder av folk. Følte jeg måtte ha litt bilder av det også, selv om det er litt selv-pining siden det frister så mye å reise tilbake!


















Måtte laste dem opp tre ganger for at det skulle funke...

Hva synes du om bildene?
Vi snakkes i morgen. Tror jeg skal legge meg nå!

- Camilla 

Publisert: 15.08.2012 @ 01:10 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Another beach-day!

Hei!

Reiste inn til stranda i dag også, som jeg sa i sist innlegg. Var kanskje ikke like vellykket tur som i går, for jeg så ikke akkurat så mye til sola, og så veldig varmt var det heller ikke. Endte med at vi gikk opp til kiosken og kjøpte oss en is, men måtte hente jakkene siden vi frøs så mye. Skulle jo være med Birgitte der da, så var ikke helt bortkastet tur. Koselig å være med henne igjen, siden det er en stund siden jeg så henne sist. Er alltid godt å møte folk igjen etter en stund, og bare få oppdatert hverandre på hva som har skjedd i det siste og sånn... 

For øyeblikket ligger jeg i senga og prøver å få varmen i meg igjen, haha! Og så blir jeg alltid så utrolig trøtt etter jeg har vært på stranda. Skjønner ikke hvorfor egentlig. Tok noen bilder i dag og. Brukte digitalkameraet denne gang også, siden gidder ikke alltid å dra på speilrefleksen. Fint at det også kan komme til nytte igjen. Er ikke så veldig gammelt liksom, men er litt lite brukt siden jeg kjøpte det andre.



På disse to bildene så det jo nesten ut som vi hadde sol allikevel. Det var bare tull. Rett etterpå begynte det å regne...



Men vi snakkes senere eller noe!
- Camilla 

Publisert: 14.08.2012 @ 15:53 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

On the beach!

Hei!

Først av alt - sorry for litt sent innlegg. Har ikke hatt tid før nå.

Holdt på å skrive "ble tidlig kveld i går", men fant ut at jeg ikke skulle skrive det allikevel. Du vet du har ødelagt døgnrytme når du vil kalle klokken 3 for tidlig. Jaja, ble uansett vekket av mamma som fortalte at vi reiste inn til stranda om en time ca. klokken 10. Var helt nydelig vær i dag, så det var utrolig herlig å være noen timer på stranda. Sjekket jo ut vannet også, men det var seriøst iskaldt, så det ble ikke akkurat så mye bading. 

Tok med det gamle digitalkameraet mitt, siden jeg gadd ikke å dra på hele speilreflekset, men fikk jo tatt noen bilder til dere da. 





Haha, måtte bare!



Hvis været holder seg like bra i morgen også skal vi på stranda da også. Skulle egentlig i Kongeparken med Birgitte, men siden de har meldt så fint vær bruker vi heller dagen på stranda. Men blir nok kjekt å være med henne igjen. Har ikke sett henne på leenge, siden begge har vært på ferie og sånn.

BTW, innså nettopp at om en uke kommer jeg sikkert til å skrive ett innlegg om hvordan første skoledag på helt ny skole var og sånn. Tror ikke det helt har gått opp for meg at jeg faktisk skal begynne på videregående. Føler at jeg fortsatt går i klasse med ungdomsskole-folkene, og at når sommerferien er slutt kommer jeg til å gå ned på min gamle ungdomskole og alt kommer til å være helt som vanlig liksom. Er i hvert fall spent på hvordan det blir, selv om jeg godt kunne hatt lengre ferie.

Men nå tror jeg at jeg skal legge meg. Da blir det jo faktisk tidlig kveld. Godnatt!
- Camilla 

Publisert: 14.08.2012 @ 00:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Seier til Viking!

Hei!

Sovnet litt etter jeg blogget sist innlegg. Tror det var i 7-tiden. Hun ene som sov i hytta med meg ble litt trøtt, så vi fant ut at vi like godt kunne få oss noen få timer med søvn. Ble vekket i halv 12-tiden igjen da, både for jeg hørte mamma og de snakke utenfor og fordi det var ganske lyst der inne. Håpet jo at jeg skulle våkne til helt blå himmel og sol, siden værmeldingene har jo vært ganske bra, men var ganske overskyet. Var jo varmt uansett, så kunne i alle fall gå i shorts. 

I 17-tiden reiste vi på Viking-kamp. De vant 3-0 mot Fredrikstad, så da var jo vi fornøyde. Synes de har vært ganske flinke i det siste. Egentlig er det litt morsomt, for pappa og de snakket om at Viking tapte hele tiden og sånn. Men så begynte jeg å være med på kampene, og de har faktisk ikke tapt en kamp etter det. Lykkebringer, liksom, haha! 

Nå skal jeg ut i hytta igjen. Skal sove der en natt til, siden vi hadde lyst å sove der en natt hvor vi faktisk sover. I morgen tror jeg kanskje vi drar inn til en strand hvis været er greit nok. Må vel nesten se i morgen. Håper på sol da! Vil bade og sole meg! 

// Random bilde fra når vi var på campingtur på Sørlandet //

- Camilla
 

Publisert: 12.08.2012 @ 23:13 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Endring i design!

Hei!

Har egentlig vært våken siden sist jeg blogget, og i mangel på ideer til hva vi kunne gjøre begynte jeg på ny header siden jeg var litt lei den forrige. Er enda ikke helt sikker på om jeg liker det sånn det er nå, eller om jeg likte det best før. 

Sånn er designet nå, som dere egentlig kan se. Glemte helt å ta printscreen av sånn det var før, men her er i alle fall headeren jeg brukte før. Resten var vel ganske likt uten om at det var rosa skrift, og litt lysere grå. 

 

Nå vet jeg ikke helt hva vi skal finne på. Gidder ikke å sove nå, så kanskje vi setter på en ny film eller noe sånn.

Hvilken header/design likte du best?

- Camilla

Publisert: 12.08.2012 @ 06:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

innkjøp fra Stavanger + hytte-sleepover

Hei!

Har vært i Stavanger i dag, og det var jo en del salg, så har fått shoppet litt. Tenkte å vise dere innkjøpene. Den siste trenings t-skjorten er fra en annen dag, men tok den bare med i samme slengen. Lyset på bildene var litt rart egentlig, men gadd ikke å begynne å redigere nå. Følte ikke for å være helt usosial, siden vi har sleepover i lekehytta i hagen vår. Er ganske koselig faktisk, haha!

// Cubus - 47 kr (40% avslag) //

// Bikbok - 49 kr //

// Bikbok - 49 kr //

// Bikbok - 49 kr //

// Vero Moda - husker ikke pris //

// Platekompaniet - 199 kr //

// G-max - 79 kr //

Det meste av det er egentlig myyyyeee finere på, spesielt buksen, men akkurat når jeg skulle ta bilde av det var det ingen der til å ta bilde så gadd ikke å stresse med selvutløser.

Akkurat nå har vi nettopp sett film. Vi så "She's the man". Den er jo litt gammel nå, og tror jeg har sett den før, men husket ikke filmen igjen da. Den var utrolig morsom og kjekk, så hvis dere ikke har sett den anbefaler jeg dere virkelig å se den. Nå sitter vi bare å hører musikk, og blogger. 

Det øverste av disse bildene er lånt. Nå skal vi sikkert chille videre eller noe, så vi snakkes!

Hva synes du om innkjøpene?

- Camilla

Publisert: 12.08.2012 @ 02:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Pancakes!

Hei!

Ble til at jeg gikk på trening i går, selv om jeg hadde mest lyst å legge meg til å sove. Jaja, var glad for det etterpå da. Egentlig var det bare herlig å trene. Nå har jeg nettopp spist frokost og stelt meg. Tok litt lang tid med frokosten, siden jeg og søstera mi bestemte oss for å lage pannekaker. Elsker å ha god frokost, så det var verdt tiden det brukte. 










Den rare stekeplata er der bare fordi vi holder på å bytte ut ovnen og derfor kan vi ikke bruke den akkurat nå... Haha!
Men vi snakkes!

- Camilla 

Publisert: 10.08.2012 @ 14:13 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Busy day!

Hei!

Skulle til tannlegen i dag tidlig, som betydde at jeg måtte stå opp klokken 7! Det var ikke akkurat den beste morgenen jeg har hatt, spesielt med tanke på at jeg ikke sovnet før litt over 4 i natt heller. Merker at det ikke kommer til å bli lett å snu døgnrytmen til skolen, men har ikke akkurat noe valg da. Kom meg i alle fall opp, og inn til tannlegen i rett tid. Er litt stolt over meg selv siden sist jeg skulle til tannlegen (begynnelsen av sommerferien) våknet jeg ikke av vekkerklokka, men heldigvis skulle jeg ha med ei venninne så hun ringte meg for å spør om jeg var våken... Haha! Akkurat nå er jeg passe trøtt da, men uansett... Når jeg kom hjem igjen måtte jeg ut for å gå tur med hundene til "tanta" mi. Egentlig er det ett av søskenbarna mine som pleier å gå tur, men han reiste til Sverige eller noe, og så spurte han om jeg kunne ta over i noen dager. Var helt greit det, men tanke på at det er han som har matet katten vår og sånn mens vi var på ferie. Etter turen med hundene, var det egentlig bare inn og snu i døra igjen for jeg passer jo Nora hver torsdag. Passet henne litt lengre i dag også, som sist torsdag. 
Er ikke så veldig lenge siden jeg kom inn døra igen, så har egentlig bare spist og begynt på å rydde rommet. Vet ikke helt hva jeg finner på utover kvelden og sånn. Bør egentlig komme meg på trening, men er ganske sannsynlig at jeg sovner før det også.  

Søteste!

Er nesten flau over hvor dårlig jeg har vært å ta bilder i det siste. Tror ikke jeg har tatt opp kameraet en gang på lenge. Skal prøve å skjerpe meg på akkurat det, får liksom mer bloggmotivasjon når jeg faktisk har bilder å blogge med. Men vi snakkes i hvert fall senere!

- Camilla

Publisert: 09.08.2012 @ 18:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Sandnes og PLL!

Hei!

Som sagt (eller skrevet...) i sist innlegg skulle vi en liten tur til Sandnes å fikse noen ting. Fikk ikke fikset akkurat det jeg skulle, men får ta det en annen gang. Fikk i alle fall kjøpt meg en trenings t-skjorte. Vi ble ikke så veldig lenge, så på vei hjem kjørte bare mamma meg innom Veronika, og så var jeg der noen timer.
Vi så den nyeste episoden av PLL og bare chillet egentlig. Er ikke sånn veldig lenge siden jeg kom hjem, og etter det har jeg bare vært litt på PC-en og fått verdens kuleste Facebook!

Ikke så kult at login-tingen dekker ansiktet hans, men allikevel...

Blir nok ikke så lenge til jeg skal legge meg nå. Skal nemlig til tannlegen i morgen, og derfor må jeg stå opp klokken 7. Haha, ikke det at jeg sikkert klarer å legge meg før noen timer, og kommer så til å angre på det i morgen, men er ikke så mye å gjøre med det. Døgnrytmen min er i alle fall ødelagt for lenge siden. Men ja, vi snakkes sikkert! Godnatt!

- Camilla



 

Publisert: 09.08.2012 @ 00:48 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Sleepover hos Silje!

Hei!

Snakket jo om at jeg skulle være med Silje i går, så jeg gikk for å møte henne rett etter jeg hadde postet innlegget. Vi har gjort en del forskjellig, og det endte i hvert fall med at jeg sov over hos henne. Mens vi satt og snakket, fikk vi plutselig for oss at vi skulle gå å bade, og etterpå skulle vi gå opp til henne å sette oss under masse dyner og sånn og se film. Så vi begynte å gå opp til meg først for å hente badetøy. På veien opp var det sånn "gidder vi?" "Vet ikke, fristet ikke så mye allikevel.." . Så siden det var kaldt ute, og nesten regnet så gadd vi ikke allikevel. Men vi gikk ned til henne da, og så film uansett. Mens vi spiste sjokolade. Haha, begge to elsker sjokolade. Føler at vi brukte hele dagen i går på å spise sjokolade og jordbær. Tror forresten vi har en ting for sjokolade og merkelige filmer. Vi så nemlig en film, og når den var slutt satt vi begge igjen og lurte på hvorfor han ene hadde tatt selvmord, og så fant vi ut at vi skulle se den siste halvtimen på ny, og så fant vi ut at han ikke hadde tatt selvmord allikevel, men drept på en helt annen måte. Haha, følte oss ganske smarte da... 
Var i alle fall kjempekoselig å være med henne igjen. Vi ler alltid så mye når vi er med hverandre, og finner alltid på mye gøy!


// Tror jeg har lagt ut dette før, men var det jeg fant av oss sammen nå i farten //

Men skal en tur til Sandnes med mamma nå, siden det er noen ting vi må fikse, så vi snakkes!

- Camilla 

Publisert: 08.08.2012 @ 17:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

"tidlig" morgen!

Hei!

Våknet for en stund siden, og synes jeg var ganske flink i dag, siden jeg sto opp klokken 10. Det pleier ikke å skje når mamma og de ikke er hjemme og vekker meg til frokost. Haha! Men jeg har i hvert fall rukket å vaske gulvet for mamma, spist frokost og stelt meg. Skal ned til Silje snart, så det blir kjekt. Er en stund siden jeg har sett henne nå. 

Akkurat nå er jeg i en periode med ganske dårlig blogglyst. Vet liksom ikke hva jeg skal blogge om, så det blir nesten bare korte, kjedelige innlegg. Og motivasjonen blir ikke så mye bedre av at jeg ikke har tatt noen bilder i det siste. Skal prøve å forbedre meg, må bare finne blogglysten igjen. Kan prøve å rekke ett ukens-innlegg i dag siden jeg glemte det i går.

// Random bilder fra når vi var på campingtur //

Men jeg må nesten stikke nå, så vi snakkes!
- Camilla 

Publisert: 07.08.2012 @ 11:50 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Hjemme fra hytta!

Hei!

Rakk ikke blogging i går. Vi var jo på hytta, så vi var på en liten tur og ryddet opp i hytta og sånn. Vi reiste hjem en stund etter vi hadde sett Vålerenga - Manchester United kampen på TV. I dag har jeg vært ute å jogget, så nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen. Er vel egentlig det jeg har gjort i dag. Senere skal jeg være med ei venninne. Vet ikke hva vi finner på, men sikkert noe gøy. Akkurat nå har jeg ikke så mye annet å skrive om, men vi snakkes sikkert senere...

Haha, skrev jo på lørdag at jeg skulle lage fransk sjokoladekake, og så tenkte jeg å ta bilde av den. Glemte det litt, og så kom jeg på det igjen etterpå...
Men den smakte godt uansett!



Bare ett random bilde jeg tok på turen. Med mobilen. Gadd ikke å redigere elller noe, så...
Tar nesten aldri bilder når jeg er på hytta. Vet ikke hvorfor, men blir bare aldri til at jeg tar opp kameraet for å ta bilder, selv om jeg har det med. Så derfor har jeg ikke flere bilder å dele med dere.

- Camilla 


 

 

Publisert: 06.08.2012 @ 14:56 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Hytta!

Hei!

Tenkte bare å komme med en liten oppdatering, men blanding av treig PC og litt treigt nett er ikke så gøy!
Uansett... Vi er jo på hytta, og været i dag har vært ganske greit, så vi har egentlig brukt det meste av dagen ute.
Vi har ikke gjort noe spesielt da, utenom å grille og bare være ute egentlig. Har liksom ikke så mye å blogge om her oppe.
Gikk forresten en liten tur for en liten stund siden, men den ble ganske kort for det begynte å regne helt ekstremt mye mens vi var på tur. 
Jeg synes egentlig det er litt herlig å være ute i regnet, men mamma derimot var litt bekymret for mobilen sin. Haha!

Får ikke inn bildene jeg hadde akkurat nå, så dere får klare dere med arkivbilde. Enda en gang...

Klarer ikke å laste opp bilder - Skylder på nettet her oppe!

Nå skal jeg lage fransk sjokoladekakee! Haha, må være favorittkaken min. Bare på en kort tid har jeg laget den tre ganger. 
Men vi snakkes!

- Camilla 

Publisert: 04.08.2012 @ 20:36 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Tanning!

Hei!

I dag våknet jeg opp til ganske fint vær, så rett etter frokost tok jeg bare på meg shorts og bikini og gikk ut for å få litt mer farge. Vi har jo ikke akkurat vært helt bortskjemte når det kommer til sol denne sommeren, så når det først kommer må det utnyttes. Er egentlig bare det jeg har gjort i dag, så det er vel ikke så mye mer å skrive om akkurat det. Fikk i alle fall litt farge i dag også, så det var herlig. Haha, tenkte ikke at jeg kom til å bli så mye brunere i dag akkurat, så jeg solte meg bare i shortsen, så jeg har jo fått ett nydelig skille der...

Nå reiser vi snart på hytta. Hadde ikke så veldig lyst opp der denne helga, men pappa må bli ferdig med terrassen vi holder på å bygge ut, og litt sånn, så da måtte vi bare ta turen opp. Er bare til søndag da, så det går nok fint. Satser på sol der oppe også, siden man blir jo alltid litt brunere oppe i fjellet. Skal jo prøve å få til blogging deroppe også, men vi har sånn begrenset bruk i måneden, og så vet jeg ikke hvor mye vi allerede har brukt.

Har ikke tatt noen bilder i dag, utenom noen ikke-så-fine speilbilder, så jeg må bare bruke arkivbilde. Funker sikkert det også...

// Mallorca, mai 2012 //

Men vi snakkes en eller annen gang!
- Camilla 

Publisert: 03.08.2012 @ 16:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

02.08.2012

Hei!

Våknet i dag kvart på 12, litt stresset. Skulle nemlig gå tur med "tanten" min sine hunder mellom 12-14 en gang, men skulle også passe Nora senere så kunne liksom ikke drøye det så lenge. Allikevel måtte jeg jo lage en god frokost, så valget falt på omelett. Haha, hater faktisk å spise vanlig brødmat egentlig. I halv ett tiden gikk jeg opp til hundene, og tok en liten luftetur. Så fikk jeg melding om jeg villle passe Nora en time tidligere, så da var det bare innom huset for å hente cupcakene jeg snakket om, og så var det ut igjen. Var kjekt å passe henne i dag også. Fikk jo passe henne litt lengre også, siden jeg hentet henne tidligere, så det var koselig. Hadde ikke med kameraet ut i dag, så har dessverre ikke bilder å dele med dere...

Her ser dere en av cupcakene. Har ikke bilde av flere enn denne, men dere ser sånn ca. hvordan de ser ut. Er ikke helt cupcake-mester enda da, men...

Og vet det er litt random, men seriøst! Sjekk ut denne nye musikkvideoen av Justin Bieber til As Long As You Love Me. Må være beste musikkvideoen noen gang!

 

Den er så bra! Elsker den!

- Camilla

Publisert: 02.08.2012 @ 17:38 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Cupcakes

Hei!

I dag startet jeg dagen med å gå ned på butikken. Måtte nemlig handle inn ting til cupcakes, som jeg skulle lage til hun som er moren til Nora, og broren hennes. Jeg har jo, som jeg har nevnt mange ganger, kjent dem veldig lenge, og de har hatt bursdag så da skal vi ta det med i morgen når vi passer Nora. Har også laget ett kort til dem. Oppskriften jeg brukte sto i ei sånn cupcakes-bok som søsteren min har, og vi brukte hvit sjokolade-cupcakes oppskriften. 


Mer lysegrønn egentlig...



Og oppvasken utviklet seg til en liten skumkrig - og det var mer skum enn dette altså...

Senere har jeg bare vært på kino, og ute en tur og jogget. Har dessverre ikke bilde av de ferdige cupcakesene, siden jeg glemte det, og nå er de pakket i en eske. Men skal ta i morgen heller. Vi snakkes i hvert fall!

- Camilla

Publisert: 01.08.2012 @ 21:35 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
hits