Arkiv måned: juni 2014

HOVE2014

Hei♥

Nå er det bare en liten stund til jeg drar inn til Stavanger for å ta bussen videre til Hove. Ååå jeg gleder meg sånn!! Tipper uka kommer til å bli helt syk! Jeg har endelig fått stappet alt (troor jeg) nedi bagger, så da er jeg vel offisielt klar til å dra. Har vel helt sikkert glemt noe, men satser på at det ikke er noe av det viktigste. Vet i alle fall at jeg har mobil, billetter og bankkort, så da skal jeg være sikret. 

Pen :Ppp

Det blir nok ikke noe blogging før jeg kommer hjem igjen da, i og med at jeg ikke har rukket å lage noen arkivinnlegg og tilgangen på nett/mobil/pc der nede er begrenset. Håper dere får en strålende uke i alle fall, det har jeg tenkt til hoho. Vi snakkes på fredag eller lørdag da♥

Publisert: 28.06.2014 @ 12:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Friday

Hei♥

Vel, dette innlegget hadde jeg planlagt å fullføre ganske mye tidligere på dagen, men plutselig var det nesten midnatt igjen. Skjønner ikke hvorfor det alltid blir sånn, dagene går bare så fort når det er ferie. I dag har jeg nesten fått fullført pakkingen til Hove i morgen. Bussen går heldigvis ikke fra Stavanger før 14.00, så litt tid har jeg jo i alle fall da også. Hadde også planer om å være med Birgitte i dag og litt ut i pakkingen oppdaget jeg at det var småting jeg manglet til jeg reiser, så da tok vi like greit turen til Kvadrat. Hun hadde noen ting hun skulle kjøpe hun også, så det var jo greit å få fikset det. Hun er en av de få vennene mine (den eneste??) som har lappen, og merker hvor sykt praktisk det er haha. Slipper å tenke på når bussen kommer og planlegge alt ut fra det, er bare til å sette seg inn å kjøre. Gleder meg til jeg får lappen!! 

Ellers har jeg egentlig bare forberedt meg til Hove utover kvelden også. Ga opp til slutt da, så jeg satte på noen episoder med White Collar. Lenge siden nå, så det var godt å få en gjenforening med Matt lolz♥♥ Men han er litt too perfff da hoho. Så kom pappa og spurte om jeg ville være med å kjøpe Pepsi Max så da spratt jeg opp av senga på et sekund og så kjørte vi på butikken og handlet inn litt brus og dip. Når vi kom tilbake satte vi på Skyfall siden det bare var meg og pappa hjemme og det er typisk meg og han film. Ble i alle fall en koselig fredagskveld og fin oppladning til Hove-uka haha. Nå blir det i alle fall soving, så snakkes vi muligens før jeg drar i morgen♥

Publisert: 28.06.2014 @ 00:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Utfordringen med å pakke

Hei♥

Akkurat nå ligger jeg i senga omgitt av klær overalt. Har nemlig - som dere kanskje forstår - startet pakkingen til Hove, og jeg vet aldri hva jeg skal ha med meg, så da blir det til at jeg drar alle klærne utover og så blir de liggende til jeg kommer hjem igjen. Og en stund etter for den saks skyld. Men seriøst - pakking må være noe av det vanskligste som finnes, spesielt når det er i Norge jeg skal være. En ting er når man reiser til syden, da er det bare til å kaste oppi noen shortser, et par topper og en bikini. I Norge derimot er det jo omtrent umulig. Den ene dagen kan det være sol og 30 grader, den neste kan det være snø og minusgrader. I hvert fall nesten. Da må jeg jo pakke klær for både varmt og kaldt, men så må jeg jo ha nok klær hvis det blir kaldt hele tiden, men også nok klær hvis det blir varmt hele tiden. Det betyr jo at jeg praktisk talt må pakke for to ferier egentlig, og å få stappet det oppi den sekken jeg skal ha med, kommer til å bli årets utfordring. Uansett, dere har sikkert opplevd det selv, så er ikke noe poeng i at jeg skal skrive en roman om det. Måtte bare få ut litt av min frustrasjon haha. 

Jeg skulle gjerne spandert et litt mer presentabelt bilde på dere, men som dere antageligvis kan se (spesielt nå som jeg påpeker det) hadde jeg akkurat lagt på et lag ansiktsmaske, så velger å spare dere for det. 

Ønsk meg lykke til videre med pakkingen, lolz. Snakkes♥

Publisert: 26.06.2014 @ 22:40 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

3 days

Hei♥

Har tydeligvis en vane for å utsette blogging helt til kvelden, men det får bare gå. Prøver av og til å ta det litt tidligere på dagen da, er bare det at jeg ofte er opptatt om dagene liksom. I dag bestemte jeg meg for å starte dagen med trening, så klokken 10 var jeg på plass og klar for å svette en time. Det var litt sykt varmt og ganske tungt, men ganske herlig sånn egentlig. Føler jeg har trent veldig lite i det siste da - har bare hatt det sykt travelt med venner og skole og bli 18 hoho. Hadde egentlg planer om å trene omtrent hver morgen denne uka, men når jeg plutselig måtte jobbe både mandag og torsdag, så ble den planen litt avlyst. Får starte etter Hove da heh.

Ellers var jeg ute og gikk en tur med Silje i finværet i dag. Måtte uansett ned til henne for å låne en sekk som jeg skal ha til Hove, så da tok vi oss like godt en tur først. Hadde planer om å begynne å pakke i dag også, men kom aldri så langt. Når jeg kom hjem fra Silje, begynte jeg å skrelle jordbær for mamma, så da satt jeg oppe der en stund og etter det orket jeg ikke. Burde egentlig komme i gang så fort som mulig da, er jo faktisk bare 3 dager til nå. Shit, tiden går fort. Jeg kommer garantert til å glemme noe. Jeg mener - det er så mye å tenke på når man skal overleve en uke i telt, haha. Det verste er jo hvordan jeg skal få plass til alt da, men det får jeg vel finne ut etterhvert. Vi snakkes i alle fall, nå vil jeg sove♥

Publisert: 26.06.2014 @ 00:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Nytt i klesskapet

Hei♥

Ga opp ryddeprosjektet på rommet etter å ha funnet to edderkopper i løpet av kort tid, så da fikk jeg endelig meg selv til å ta bilder av klærne jeg har snakket så lenge om. Kanskje like greit at de ekle tingene kom, selv om jeg begge gangene var sikker på at jeg skulle dø av hjerteinfarkt eller noe. Burde kanskje ha vinduet litt mer igjen, men da dør jeg heller av varme. Dilemma. Uansett.. et par av plaggene jeg skal vise har jeg kjøpt selv, de andre fikk jeg til bursdagen, men tenkte bare jeg skulle vise dem allikevel. 

Kjøpt selv fra H&M // 99kr

Kjøpt selv fra H&M - 149kr

Nå skal jeg ut i sola tenkte jeg, så vi snakkes♥

Publisert: 24.06.2014 @ 14:08 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 5

Cuter passport

Hei♥

Det ble litt sent herfra i dag også, men har såvidt vært innom dørene siden i dag tidlig. Begynte på jobb klokken ni i dag, og med de flotte bussforbindelsene herfra måtte jeg reise 07.40 da. Fikk opplæring med kassen i dag, så da kan jeg i alle fall det til jeg begynner skikkelig i jobben til høsten. Når jeg var ferdig klokken to var det bare rett på kjøretime som startet kvart over to. Pappa kunne heldigvis kjøre meg fra Stavanger til Sandnes, så jeg var bare et par minutter for sent, men ellers hadde jeg aldri rukket det. Bra planlegging haha. Var ikke så ille med kjøretime i dag da, synes det er litt kjedelig når det bare er sånn bykjøring der jeg kjører i maks 40, men i dag var jeg helt oppe i 70 hoho lolz. Men tror karma slo til for de holdt på å bygge der så etter bare noen meter måtte jeg ned i 50 igjen. Okei hvorfor forteller jeg dette?? Har kanskje ikke noe bedre å fortelle om. Eller kunne fortalt om at jeg nettopp var ute på tur. Eller at jeg nettopp var med Silje. Uansett - kom akkurat på at hele poenget med innlegget egentlig var å vise dere et av mine seneste innkjøp. Orket ikke å ta bilder av klærne jeg skal vise, så det får jeg ta i morgen når jeg har bedre tid, men denne lille søte tingen kan jeg vise.

Som dere mest sannsynlig klarer å se, er det et slags cover til å ha rundt passet. Kom bare plutselig på at jeg fikk lyst på det, så da fant jeg det på Ebay og bestilte. Passet ble jo 10 ganger søtere nå, så gleder meg allerede til jeg kan ta det med på tur. Spesielt sammen med den nye rosa kofferten min også hoho. Akkurat dette betalte jeg sånn rundt 35kr for, og dere kan kjøpe det her. Ellers er det bare til å søke på passport cover eller noe lignende så får dere opp mange valg da.

Nå blir det litt Orange tenker jeg, så vi snakkes♥

 

Publisert: 23.06.2014 @ 22:12 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

Need some sleep

Hei♥

Nå er jeg egentlig på vei til å legge meg øyeblikk - er helt død etter en uke med litt veldig lite søvn, så i dag er planen å legge seg tidlig. Planene mine failer som regel da, men det er verdt et forsøk. Skal prøve i alle fall. Må i tillegg opp tidlig i morgen siden jeg skal være på jobb klokken 9, så da trenger jeg vel den søvnen. Uken har vært superbra da, så det har definitivt vært verdt det, og det er jo ikke hver uke jeg blir 18 + er homie alonie hele uken. Uansett, nevnte jo i går at jeg skulle på noen greier med jobben i dag, så rett før 10 var jeg klar for å reise inn til Sandnes. Møtte Hanna på toget så tok vi det sammen til der vi skulle være. Vi var på hytta til sjefen, hvor vi grillte, spilte spill og hadde pakkelek. Det var veldig koselig faktisk. Dro hjem igjen i hall fire-tiden og da møtte jeg Maren og Trine for å kjøpe bussbilletter til Hove, men det ble litt tull, så vi fikk ikke kjøpt før jeg kom hjem igjen.  Okei, merker hvor sykt skrivesperre jeg har for øyeblikket. Tenkte egentlig å vise dere noen nye klesplagg i dag, men rakk ikke å ta bilder, så det får bli i morgen eller noe. 

Hoho selfie fordi jeg ikke har noe annet å poste. Kommer bedre tilbake i morgen, nå er jeg bare sliten. Snakkes♥

Publisert: 22.06.2014 @ 22:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Finally 18!

Hei♥

Jeg lever altså enda - selv om jeg ikke har gitt et livstegn fra meg siden... mandag. Oj, sånn 5 dager siden, ups tiden går litt fort. Denne siste uka har bare vært sykt travel og jeg har vel egentlig ikke vært alene et sekund nesten, så da har bloggingen blitt nedprioritert. Ble bare en liten bloggferie da, men det må være greit innimellom. Kan vel egentlig ta en liten oppsummering da. Eller blir vel kanskje lang, men okei, greit.

Startet jo tirsdagen med muntlig eksamen i entreprenørskap, og basically så fikk jeg 10er, så ja - gikk ganske bra! Alle lurer når jeg sier at jeg fikk 10er hahah, men altså det var det sensor sa. På vitnemålet regner jeg med at det står en 6er da. Overstått eksamen ble feiret med en smoothie-D8 med Yasmin, Silje-Marie, Grethe og Hanna på Joe and the juice som nettopp har åpnet i Stavanger, før jeg og Hanna tok turen hjem til meg.

Mine fine (+ SM som tok bilde)♥♥♥

Onsdag var dagen jeg endelig ble 18!! Startet dagen med champange som jeg hadde fått i gave av Hanna (som jeg hadde vært med å kjøpt selv lolz), og litt utover dagen reiste vi inn til Sandnes for å ta en tur på polet. Følelsen av å kjøpe alkohol selv var ganske gøy hohoh. Vi fikset noen andre småting, og møtte Grethe som også ble med hjem til meg. I åtte-tiden begynte resten av folkene å komme, så da ble vi 16 jenter til sammen. Jeg koste meg i alle fall kjempemye den kvelden, og håper de andre gjestene også gjorde det.

Har ikke så veldig mange bilder fra bursdagen da, men har i alle fall disse. 

Torsdag ble en ganske travel dag, men hadde det utrolig gøy da. Hadde kjøretime kvart på to, og tiden før det gikk til å rydde huset. Når jeg kom hjem igjen, var det omtrent bare til å snu i døren, for jeg og Hanna skulle til byen for å gå på kino med Grethe. Vi så The fault in our stars, og filmen var utrolig bra. Trist også da selvfølgelig, men synes de hadde lagd den veldig bra i forhold til boka. Var liksom litt sånn jeg hadde forestilt meg den. Senere på kvelden dro jeg og Hanna ut på byen fordi jeg endelig har lov og fordi vi skulle møte ei venninne som hadde bursdag den dagen. 

Hahha eneste bilde jeg har fra dagen - Hanna bare "e sje det han der Øyvind som e programleder" eller noe, og jeg kjente han ikke helt igjen da, men vi gikk og tok bilde me han allikevel hahah. Måtte søke han opp etterpå da, og vet jo egentlig hvem det er. 

På fredag tok vi turen til skolen for sommeravslutning. Tror ikke lærerene egentlig brydde seg om vi var der eller ikke, men det er jo koselig å si god sommer til alle og sånn, så da måtte vi jo nesten gå. Senere var jeg med SM, så da laget vi taco, snakket og ryddet bittelitt da. Resten av familien skulle nemlig komme hjem fra syden den natten, så da måtte det være ryddig til de kom hjem haha. Etter det reiste jeg til Maren hvor vi var samlet noen jenter, og også denne kvelden endte på byen. 

Så ja - det er vel en forholdsvis rask oppsummering av de siste dagene. I kveld blir det bare familiekveld siden resten av folkene har kommet hjem etter en uke i syden, så da ville mamma at jeg skulle være hjemme. Det er vel egentlig like greit, siden jeg skal på en sånn greie med jobben i morgen. Vi snakkes i alle fall - forhåpentligvis før det har gått 5 dager til haha♥

Publisert: 21.06.2014 @ 21:42 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Jeg blir gal.

Hei♥

Bedre sent enn aldri, er det ikke det de sier? Haha. I dag fikk vi i alle fall vite tema for eksamen i morgen, så i dag har jeg jobbet som en gal hele dagen. Eller okei - meg og effektiv jobbing går ikke så veldig bra sammen, men de første timene i dag satt jeg faktisk på skolen og jobbet istedenfor å gå hjem, så da ble jeg nesten ferdig med presentasjonen i alle fall. Fant ut etter jeg hadde øvd den inn at den var for lang da, og da hadde jeg mest lyst å gi opp livet, men okei, jeg kortet den ned og nå funker det. Hvis jeg snakker sykt fort. Og ikke fucker noe opp mens jeg snakker. Heh, livets problemer. I tillegg drakk jeg nettopp opp den siste flaska med pepsi max, så hva skal jeg liksom gjøre nå?? Blir faktisk gal. Føler jeg har så sykt mye igjen. Eneste motivasjon er at etter denne eksamenen er det fuckings sommerferie og jeg blir fuckings 18 på onsdag. Lolz. Okei, jeg har snakket for lite med folk i dag. Hvis vi ser bort fra facebook. Der har jeg brukt over gjennomsnittet for mye tid i dag. Og ja - beklager at det har blitt så mye eksamenssnakk de siste dagene, men can you blame me? Liksom, er jo det mesteparten av tiden har gått til siden fredag. Eller okei - later i alle fall som det. Er ganske flink til å finne distraksjoner da. Hoho. Men ja, tenkte bare å gi en lyd fra meg, før jeg går tilbake til litt mer øving. Vil sånn få bra på denne, fordi jeg føler alle har så høye forventinger haha. Min plan er egentlig å ikke fortelle noen karakteren min uansett da, for hvis jeg bare ikke sier det hvis jeg får dårlig, vet jo alle at jeg fikk dårlig. Bare sånn dere vet det - if that made any sense hehhh. Tror jeg avslutter bare jeg. 

This is me men det er ikke fra i dag en gang men hele pcen raser sammen snart. K, bye, snæiks.

Publisert: 16.06.2014 @ 23:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Eksamenslesing

Hei♥

Dag 3 alene og så langt går det ganske greit haha. Jeg har satt i gang med eksamenslesingen igjen, og for å være ærlig er det ganske herlig å slippe å ha familien rundt når jeg leser, for da er det faktisk helt umulig å få fred. Sitter jeg oppe, er det noen som sitter i stua og ser på TV eller noe, men om jeg sitter nede på rommet er det selvfølgelig noen utenfor der også. Nå har jeg liksom hele huset for meg selv og kan sitte hvor jeg vil. Egentlig skulle Hanna komme til meg i dag da, men det ble heller til at hun kommer en annen dag. Føler jeg blir mer tvingt til å øve da, selv om jeg har lest ut boka og ikke vet hva mer jeg skal lese på. Regner med at det blir litt Orange is the new black istedenfor da, og muligens en joggetur. Har også sykt lyst på taco i dag egentlig, så vurderer å lage det senere. Åh, er så herlig når jeg bare kan bestemme alt selv, gleder meg til å flytte ut haha. This is how I survive exams - pepsi max, brownie og chilleklær hihi

Anyways, vi snakkes♥ 

 

Publisert: 15.06.2014 @ 13:53 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Piknik

Hei♥

På planen for i dag står det eksamensforberedelser. Når jeg først har hele helga må det jo utnyttes. Det fine været fortsetter jo i alle fall, så da kan jeg i alle fall ta lesingen ute. Da føles det ikke så ille heller. Liksom tanken på at jeg blir brun imens jeg leser er ganske grei, da føles det ikke så bortkastet. Etter jeg hadde lest ut læreboka, bestemte jeg meg for å ta en pause, så da tok jeg meg en joggetur. I dag var det vel egentlig litt for varmt for akkurat det, men kom meg i hvert fall gjennom det, selv om det kjentes ut som jeg skulle dø. Nå har jeg rigget meg til med litt mat og mer lesing ute, så da skal jeg fortsette med det når dette innlegget er postet. De tre siste bildene er fra i går - nevnte jo at jeg fikk besøk av Benni, og siden det enda var varmt og strålende sol dro vi og kjøpte litt engangsgrill og litt annet godt, og så dro vi på en liten piknik. Åh, norsk sommer må jo bare være best. Veldig koselig i alle fall. 
Nå blir det mer lesing da - vi snakkes♥ 

Publisert: 14.06.2014 @ 14:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Lykkerus

Hei♥

I dag ble vi trukket opp til muntlig eksamen og jeg kom opp i entreprenørskap. Ble basically overlykkelig for det i og med at jeg har 6er i det faget og det er ikke kjedelig på samme måte som de fleste andre fag. Jeg kunne altså ikke blitt trekt opp i et bedre fag, så er delvis i lykkerus. De som sier at fredag 13. er ulykkesdag kan bare gå å legge seg - mine fredag 13. pleier generelt å være ganske bra. Denne gangen kom jeg opp i det faget jeg ønsket, en annen gang fikk jeg billetter til Justin-konserten selv om det egentlig hadde vært utsolgt - så ja, for min del var det forsåvidt ganske greit å bli trekt opp i dag. Har en del lesing foran meg da, det nye opplegget rundt muntlig eksamen er jo egentlig helt latterlig. Liksom, de første 24 timene vet du bare fag, og først etter da får du problemstilling. Er liksom tanken at du skal lære deg hele pensum på 24 timer, og så få et bestemt emne? Det sier seg selv at det ikke er mulig å lære seg så mye på så kort tid, og i tillegg blir jo mye av det bortkastet. Nå har jeg heldigvis hele helga da, så da kan jeg ta det litt mer chill. Har begynt lesingen da i det minste, har nesten lest 1/3 av boka nå, men tenker at jeg ikke skal lese meg i hjel i dag, så øver jeg heller litt ekstra i morgen og søndag.

Lesing trenger ikke å være så alt for ille heller ;)))

Nå skal jeg lese litt videre, og senere i dag kommer Benni til meg. Vet ikke helt hva vi skal finne på, men finner nok på noe gøy. I tillegg reiser resten av familien til syden i dag - den sydenturen jeg egentlig skulle vært med på - så da har jeg huset alene i en uke. Litt herlig blir det da, selv om jeg mye heller skulle vært med. Vi snakkes i alle fall♥

Publisert: 13.06.2014 @ 13:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Hyttekos

Hei♥

Sol. Venner. Latter. Jordbær. Grilling. Bading. Volleyball. Musikk. 

Dette er bare noen av ordene som kort oppsummerer hytteturen. Jeg kom hjem litt tidligere i dag, og har hatt et par fantastiske dager på tur. Vi har bare kost oss hele tiden, og hytteturen ble i alle fall mer enn vellykket! Vi kom til hytta tirsdags ettermiddag en gang, og da tok det ikke så lang tid før vi satte igang med taco. Resten av kvelden satt vi bare ute med musikk og snakket. Temperaturen var helt herlig selv om det var litt overskyet, så vi satt der ute helt til det begynte å regne.
I går våknet vi opp til sol, så da startet vi dagen med frokost på terrassen. Utover dagen laget vi brownie og senere tok vi med oss engangsgrill og pølser til en strand som lå rett ved hytta. Der solte vi oss, badet, grillet og bare chillet til klokken var sånn 2. Da fant vi ut at vi helst ikke ville sovne for det var ikke så fristende å våkne opp kalde og våte etter regn, så vi tok turen opp til hytta igjen. I dag vasket vi bare litt ut av hytta og bare slappet enda mer av før vi tok turen hjem.
Alt i alt ble det i alle fall en utrolig koselig hutetur, så håper ikke det blir så lenge til neste gang.

#TPG 4EVAH♥♥♥

Publisert: 12.06.2014 @ 22:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Summer

Hei♥

Tror jeg la ut denne collagen sist sommer også, men tenkte at jeg kunne dele den med dere på ny, siden det er et helt år siden. Husker faktisk at jeg brukte dette bildet som bakgrunn - det sier vel noe om hvor fort tiden egentlig går.

Summer 2014 - I'm ready

Publisert: 11.06.2014 @ 13:24 Kategori: Bilder Kommentarer: 1

Hyttetur next

Hei♥

Usikker på om jeg har nevnt det her tidligere, men denne uka skal jeg kun på skolen på fredag. Resten av dagene har jeg fri, og derfor reiser jeg på hyttetur med Hanna og Grethe i dag. Egentlig skulle Silje-Marie og Yasmin også vært med, men de kunne ikke, så da blir det bare oss 3. Blir nok veldig kos uansett, selv om det er litt synd at de ikke er med. Får vel ta det igjen en gang da. Jeg gleder meg i alle fall utrolig mye nå.
Ellers har jeg faktisk fått gjort litt nyttig allerede - hadde planer om å jogge når jeg sto opp, men haha den planen var dømt til å faile. Frister alltid mye mer å lage god frokost og sette på en serie når jeg våkner. Så ja, jeg gjorde det. Etterpå laget jeg en kake siden broren min har bursdag i morgen. Bare synd at jeg ikke er der for å spise den. Lolz tulla. Ikke helt. Men uansett - poenget var at plutselig fristet en joggetur allikevel. Ja, det fristet faktisk. Rart. Så da tok jeg meg faktisk en tur ut, og selv om det er 25 grader ute og dødlig varmt, var det så herlig. 

Nå tenker jeg å hive de siste tingene oppi baggen før jeg må gå. Eller, blir vel mer å vurdere om det er noe jeg har glemt. Det er det sannsynligvis, men da får jeg vel bare klare meg uten. Tviler på at det blir blogging i morgen, men skal sjekke om jeg har noen innlegg i arkivet, så kan jeg forhåndspublisere i alle fall. Vi snakkes på torsdag uansetttt, kos dere! Det skal jeg♥♥♥♥

Publisert: 10.06.2014 @ 13:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

June

Hei♥

Ble litt (veldig) sent herfra i dag og ja - har ikke noen annen grunn enn at vi kom litt sent hjem fra hytta. I alle fall tenkte jeg bare å dele juni-bakgrunnen med dere. Har endelig tatt meg tid til å lage den, og innså først nå at det allerede er 9. juni. Shitttt, tiden går fort! Om noen få minutter er det bare 8 dager til jeg blir 18 faktisk. Skjønner ikke at det er mulig - liksom, lille meg 18? Og nesten sommerferie allerede? Hvor ble hele andre klasse av? Neste år er siste året på videregående allerede. Tiden går bare sykt fort. 


Trykk her for full størrelse

Nå blir det litt Orange is the new black før jeg legger meg. Vi snakkesss♥

Publisert: 09.06.2014 @ 23:55 Kategori: Kalender Kommentarer: 1

Musikkfest 2014

Hei♥

Beklager bloggfraværet i går, dagen ble litt travlere enn jeg hadde tenkt, så var så vidt hjemme mellom halv 9 om morgenen og ett om natten. Dagen begynte ganske tidlig for min del selv om det var lørdag. Har ikke fortalt om det på bloggen tidligere, men jeg og Hanna jobbet som frivillige under Musikkfesten i Stavanger i går. For dere som ikke vet hva det er, så var det bare sånn at det var satt opp en del forskjellige scener rundt om i byen, og her spilte forskjellige band hele dagen. Hanna fikk plutselig en idé om at vi skulle melde oss som frivillige, så da gjorde vi det. Trodde egentlig ikke at vi skulle komme med, men så gjorde vi det haha, så klokken 10 var vi klare til å dele ut program. Først sto vi 10.00-12.30 før vi hadde en pause og så begynte vi neste vakt 13.30-15.30. Med det nydelige været som var, ble dagen ganske vellykket og timene gikk overraskende fort. Møtte så mange søte mennesker - det beste jeg vet er når du ser hvor glad andre mennesker blir bare av sånne små ting! 

Fikk utdelt både t-skjorte, hettejakke, mat og drikke så da var det i alle fall verdt det. 

Om kvelden tok jeg turen ned til Veronika som jeg ikke har vært med på sånn over et halvt år eller noe, så vi hadde ganske mye å catche opp på. Vi spiste taco, jordbær med sjokolade og gulrotkake så trodde jeg måtte trille hjem, men det var utrolig koselig da! Satser hvertfall på at det ikke blir like lenge til neste gang. I dag tok jeg og resten av familien turen opp på hytta, mot min vilje da vel og merke. "Det er så mye som må fikses på" som mamma sier - ikke at det forklarer hvorfor jeg må være med da, men greit. Dagen har ikke vært så altfor innholdsrik, ble en del timer med soving på sofaen siden jeg har litt feber, men håper det går over til i morgen. Nå tenkte jeg og Ruth Helen å se en film som går på TVen så vi snakkes da♥

Publisert: 08.06.2014 @ 21:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Almost summer

Hei♥

Endelig helg folkens, og neesten sommerferie! Okei, må jo ha muntlig eksamen, men utenom det så er det jo sånn sett ferie. Regner med at det er på grunn av den eksamenen at jeg ikke har den ferie-følelsen jeg pleier å ha. Eller jo, mentalt har jeg tatt meg ferie for en god stund siden, utenom de vurderingene jeg har hatt. Da er det nesten bare gøy å være på skolen - liksom når du er der bare for å være sosial med folk, ikke for å faktisk gjøre noe haha. 
Og vet dere hva jeg nettopp kom på?? Det er jo juni, noe som betyr at jeg egentlig skulle ha lagt ut en ny bakgrunn for måneden. På macen har jeg jo fortsatt den for mai, og det er jo litt for gale når det er ehh... 6. juni allerede! Kan se om jeg får lagt den ut i løpet av morgendagen.For øyeblikket har jeg egentlig ingenting å skrive, mangler litt inspirasjon, så gidder ikke å skrive et langt meningsløst innlegg om ingenting. Håper dere får en fin helg da i alle fall. Snakkes♥

 

Publisert: 06.06.2014 @ 14:21 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Nike free run

Hei♥

har jeg ingen flere vurderinger igjen før sommerferie - bortsett fra eksamen da, men den teller ikke på samme måte. Det er i alle fall en utrolig herlig følelse, og tanken på at jeg ikke skal gjøre noe skolearbeid i dag er nesten litt uvant haha. Må jeg bare komme meg gjennom skoledagen i morgen også, så er det helg da. Og siden vi gjør sånn basically ingenting på skolen, så skal nok det gå fint. Øyeblikk skal jeg i gang med pastasalat - mamma sa jeg måtte hjelpe til om jeg ville ha det - og etterpå tar jeg turen på kino med Maren. Det blir kos♥

Ville også bare vise dere de nye skoene jeg fikk i posten i går. Bestilte dem for en stund siden, så hadde nesten glemt at jeg hadde kjøpt dem. 

Husker ikke helt hvilken nettside jeg bestilte dem fra, men tror det var Nike norge ett eller annet. Var i alle fall tilbud, så da måtte jeg bare slå til. Ikke det at jeg egentlig trengte dem eller noe, men elsker fargen på dem da, så er fornøyd med kjøpet!

Vi snakkes♥ 

Publisert: 05.06.2014 @ 15:07 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

Powernaps og sånn

Hei♥

Nåå kan jeg endelig krysse entreprenørskap-høring av listen over gjøremål også - og det gikk veldig mye bedre enn forventet. Etter bare et par spørsmål kastet læreren fra seg pennen og bare "jeg gidder ikke mer, dere kan det jo, så dere får 6er begge to" og jeg bare "what? shit" og så ble jeg glad og tok en mental gledesdans og ja... Er i alle fall en grunn til at jeg liker både faget og læreren der. Nå er det eneste som gjenstår (bortsett fra muntlig eksamen) fransk høring i morgen. Den skal det bli godt å bli ferdig med uansett om jeg stryker eller ikke, lolzz. Tulla, klarer nok en 2er. Holder i alle fall på å øve som en gal eller ikke. Prøvde å øve ute i sola, men da sovnet jeg på trampolinen, så våknet jeg opp kald og gikk inn for å øve, men da sovnet jeg heller i senga. Enten er jeg bare unormalt trøtt eller så er fransk virkelig så kjedelig. Tror jeg gå for en kombinasjon av de to - var sykt trøtt i går og, og min planlagte powernap på 20min ble heller til 2 timer. Skjønner ikke hvorfor, pleier jo egentlig å bli våken av sola. Well, anywaysss... Var også ute og passet Nora og Sara før i dag, noe som var veldig kjekt med tanke på at jeg ikke har passet dem på to(?) uker nå. I tillegg er det jo så herlig å være ute, så da er det bare enda bedre. Merker hvor store de begynner å bli egentlig. Liksom før måtte vi passe på hele tiden for at de ikke skulle løpe ut i veien eller noe, mens nå løper de langt foran men stopper alltid opp foran veier og sånn for å vente. Jeg savner å være liten haha. 

Okei, så litt ut som jeg ikke hadde klær på her upss, men har det altså, lover. 

Nå må jeg vel faktisk jobbe med fransken, ikke at det er særlig fristende da. Vet liksom ikke hvor jeg skal være - på rommet er det for varmt, men ute var det litt kaldt og det er vanskelig å se PC-skjermen. Evig stress. Men ja, snakkes i alle fall♥

Publisert: 04.06.2014 @ 19:19 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Jumpsuit

Hei♥

Tror ikke dere trenger mer enn et forsøk på å gjette hva jeg gjør for øyeblikket? Ja, hvis dere gjettet skole får dere et poeng. Skriv det opp eller noe. Jeg prøver å komme i gang med høringen jeg skal ha i morgen, men vet ikke helt hvor jeg skal begynne, så det har ført til at jeg har sittet her en time uten å gjøre noen ting. Skulle ønske jeg var bedre på å utnytte tiden - lurer på hvor mange timer jeg egentlig har kastet bort på å ikke gjøre noe. Vel, regner med at jeg har mer fokus etter middag, føler liksom ikke at jeg får brukt tiden før uansett. Selv om det blir mye skole hjemme om dagene, er selve skoledagene sykt herlige for tiden da. I dag var jeg liksom på skolen fra 11.40-13.00 og så kunne jeg gå igjen, og når vi først er på skolen, gjør vi omtrent ingenting. Utenom hvis jeg har vurderinger da. 

Tenkte i alle fall bare å vise deer jumpsuiten jeg har snakket om - den jeg kjøpte i Oslo. Bestemte meg for å ta den på i dag siden det var sol og varmt, men nå pøser det ute. Har egentlig litt lyst å gå ut å bare stå i regnet, fordi... vetikke, jeg har bare lyst. Men nå stoppet det litt, da er det ikke like gøy. Uansett.... okei, jeg funket ikke helt på
bilder i dag men det får bare være. 

H&M 149kr

Ja, nå tenkte jeg å faktisk begynne, ikke bare snakke om det. Har hørt at det er smart. Så ja - snakkes♥

 

Publisert: 03.06.2014 @ 15:14 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

mer skole

Hei♥

Det blir enda en dag klistret foran PC-skjermen mens sola skinner ute. Kjipt. Tipper at neste uke når jeg har fri fra mandag-torsdag blir det bare regn. Det er så typisk at jeg omtrent kunne veddet huset mitt på det - men om det mot alle odds hadde blitt sol, hadde ikke mamma og de blitt så glade for å være uten hus, så tror jeg dropper det likevel. Dagen har til nå vært ganske lite interessant da - startet uka med kort skoledag da, sluttet klokken 11, så det klager jeg ikke på. Med tanke på alt skolearbeidet jeg har denne uka tror jeg det var veldig nødvendig da. Så -  basically har jeg siden jeg kom hjem sittet med entreprenørskap. Det er heldigvis ikke det verste å jobbe med da, så da er ikke så alt for ille at resten av dagen og i morgen kommer til å gå med til det. 

Tok en liten pause etter middag da, så da satt jeg og Ruth Helen og sang Frozen-sanger i et kvarter. Så gikk hun. Skulle ønske hun ble lenger. Jeg liker å synge. Om man ser bort fra det at jeg ikke eier sangstemme og at jeg brant meg på tunga når jeg spiste blomkålssuppe til middag. Det var trist, for nå må jeg gå rundt me sviende tunge resten av uka eller noe. Og når vi først snakker om blomkål - mamma ringte meg og spurte om jeg kunne koke blomkål så jeg svarte at jeg ikke vet hvordan jeg gjør det, så kommer hun hjem og forteller at hun er litt bekymret for at jeg skal være alene i en uke når jeg ikke en gang kan koke blomkål. Fint at det er det verste hun er bekymret for. Lolz, tulla! 

Glemte å legge det øverste bildet ut i går, men spiste kake i dag også, så da passer det vel inn hihi. Litt i alle fall. Okei nå skal jeg fortsette entreprenørskapen. Pausen ble lenger enn planlagt. Det får gå. Snakkes♥

Publisert: 02.06.2014 @ 17:23 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Familieselskap

Hei♥

Ble litt sen oppdatering fra meg i dag, men det får gå. Hadde planlagt at litt av søndagen skulle gå til skolearbeid, men fikk ikke hentet boka mi hos Hanna i går, så da ble den tanken lagt vekk. I alle fall i stor grad. Istedenfor sov jeg heller litt lenge, før jeg laget meg god frokost og tok turen ut i sola. Våknet opp til halvskyet vær i dag, så var nesten litt bekymret en liten stund, for vi skulle ha familieselskap i dag og planen var å grille, men tok ikke så lang tid før det skinte opp så da gikk det jo fint. Slappet vel egentlig bare av i sola helt til jeg var nødt å få på meg litt andre klær før det kom folk til selskap. Og hahah, er det bare jeg som synes sol lukter sykt godt? Liksom, når jeg har lagt og solt meg en stund, får huden en spesiell lukt, og det må jo være lukten av sol da? Elsker i alle fall den lukten hahah. Har ikke bursdag før om 17 dager, men ble litt tidlig feiring i år fordi ingen av de kommende helgene passer. Ble derfor til at både jeg, broren min og det ene søskenbarnet mitt feirte sammen, men det funket jo flott det også. Grillingen gikk i hvertfall etter planen etterfulgt av masse gode kaker. Når jeg følte jeg hadde vært sosial lenge nok, tok jeg og noen av de andre turen inn for å se Frozen. Så den i går kveld også, men den var faktisk så perfekt at vi måtte se den i dag også. Gleder meg til jeg og Hanna skal se den hver dag den uka resten av familien er i syden hehehh.

Ble litt øving ute i sola da, selv om jeg ga opp ganske fort. Tanken som teller da. Ellers fikk jeg vin til bursdagen - bare 17 dager til den kan drikkes :Pppp

Nå tenker jeg å legge meg øyeblikk. Jeg er egentlig ikke trøtt, men det er øynene mine. Blir alltid sånn etter å ha vært ute hele dagen omtrent. Vi snakkes da♥

Publisert: 01.06.2014 @ 23:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
hits