Arkiv måned: juni 2013

Ut på tur

Hei!
Sorry for at jeg ikke blogget i går, er alltid så dårlig på å oppdatere når jeg er på hytta. Nå har vi i alle fall nettopp spist frokost, men vet ikke hva resten av dagen vil gå til. Tror i hvert fall at vi skal grille litt senere.
Dagen i går brukte jeg til å se litt serier og så var vi på tur. Selv om været ikke var helt på topp, i og med at det var sånn 10 grader og helt sykt med vind der vi gikk tur, så var det helt greit. Når vi kom inn igjen laget mamma hjemmelaget hamburgere og hamburgerbrød, så da var i hvert fall alt fint! Avsluttet kvelden med litt film. Letters to Juliet gikk akkurat på TV og den er jo såå søt, så derfor så vi den.

Hadde mest naturbilder, men det er vel greit det også. Vi snakkes sikkert når jeg er hjemme igjen!

Publisert: 30.06.2013 @ 11:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Kongeparken

Hei!
Akkurat nå er vi på hytta, og har derfor ikke hatt tid til å blogge før nå. Blogge også fra mobilen, men satser på at det er bedre enn ingenting. Vi skal i alle fall være på hytta denne helga, og jeg måtte være med denne gang siden de reiste uten meg sist helg når jeg feiret bursdagen min. Er vel greit nok da, skal vel gå noen turer og litt sånn.
I dag har jeg i alle fall vært i Kongeparken med Benni, broren min og en venn av han som jeg nevnte i går.Vi kom der vel i halv 11-tiden i dag tidlig og ble hentet halv 6 så vi var der en del timer hvert fall. Brukte dagen på å ta karusellen og spise mat. Haha, hadde på shorts i dag, og følte ikke helt at det var mitt smarteste triks når det begynte å blåse og sånn - men er der sommer, så er det sommer! På hytta er det sånn 10 grader da, så det var en mindre hyggelig opplevelse å komme opp her i shorts, men jaja.. Overlevde det også. Hadde uansett en veldig kjekl dag i Kongeparken.

Har ikke så mange bilder fra dagen i og med at jeg omtrent blir et lite barn igjen i sånne parker, og uansett tar det såå lang tid å laste opp med mobilen. Men det var et par i alle fall, så snakkes vi i morgen. Godnatt!

Publisert: 28.06.2013 @ 23:56 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Pictureees

Hei♥

Nå har jeg akkurat fått i meg litt mat, og om ikke alt for lenge kommer Benni til meg tror jeg. Jeg og Maren har brukt mesteparten av dagen ute, med å ta litt bilder og sånn. Været i dag har vært sykt merkelig, for først var det sol, og når jeg skulle gå ut så regnet det. Litt etterpå ble det sol igjen, og så begynte det å regne igjen. Kan ikke værgudene bare bestemme seg liksom?? Vi var ganske heldige da, for det begynte ikke å regne igjen før vi skulle inn, så vi hadde sol/overskyet hele tiden. 

See hva mamma kom hjem med forresten... Bok og DVD fra når han var i Oslo i fjor. Den DVD-en har vi på opptak, så derfor hadde jeg ikke kjøpt den, men er jo greiere å ha den på DVD. Hun er best♥

Benni skal sove hos meg i dag, fordi vi skal i Kongeparken i morgen, og fant ut at det var lettest på den måten. Jeg måtte liksom være med broren min og en venn han skal med, og da kunne jo jeg også ta med noen sånn at det ikke blir kjedelig for meg, haha! Har ikke vært i Kongeparken i år, og det er jo litt tradisjon da, selv om det er det samme hver år. Det er koselig da i alle fall. Men vi snakkes♥

Publisert: 27.06.2013 @ 17:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

sommerslig antrekk

Hei♥

I dag titter endelig solen fram igjen, og temperaturen har vippet over 15 grader. Det feirer jeg med et litt mer sommerslig antrekk, og satser på at temperaturen holder seg utover dagen. Skal snart ned til kaien her, og møte Maren som kommer med båten. Vet ikke helt hva vi skal gjøre i dag, men finner vel på noe gøy. Prøvde å ta noen bilder til dere i dag, men søsteren min aka min personlige fotograf er ikke hjemme, og jeg har ikke fjernkontoll enda som gjør at fokuset kommer helt feil hvis jeg bruker selvutløser. Da var det eneste jeg sto igjen med broren min, og det funker vel greit nok, men innstillingene kunne nok vært litt annerledes... Rekker ikke å redigere nå, men dere overlever vel.

k


Haha, var utrolig lyst ute, så jeg har vel hatt bedre dager når det kommer til bildene, meeen jaja... Vi snakkes nok senere i hvert fall♥

 

Publisert: 27.06.2013 @ 12:11 Kategori: Outfit Kommentarer: 5

Morgentrening

Hei♥

Om ikke lenge tar jeg bussen inn til Benni for å være med henne litt. De skulle ha taco til middag, så tenkte det var like greit å ta en tur.. Neida, haha! Men det passet meg fint at de skulle ha det da uansett, eheheh! I dag sto jeg tidlig opp for å gå på trening. Eller - jeg synes det er tidlig å stå opp klokken 9 i alle fall. Men var herlig å starte dagen med trening, og så er jeg jo ferdig med det også. Etter jeg kom hjem dusjet jeg, og så har jeg ryddet og vasket på kjøkkenet fram til nå. Mamma har funnet ut at hun kan sette meg i arbeid siden jeg ikke gadd å finne en sommerjobb, så ja... Må ta resten en annen dag, siden jeg ble ikke ferdig, men nå orket jeg ikke mer. Turen til Lifjell i går var i hvert fall veldig herlig. Været var på vår side, så det ble heldigvis ikke noe regn.

Fine utsikten! Og mens vi var der fant vi en rar ting vi bare måtte ta bilde med, og når vi holdt på kom to menn bort for det var de som holdt på med den rare tingen, haha! Aner ikke hva det egentlig er, men jaja! Nå må jeg få på meg litt mer klær, for akkurat nå har jeg bare shorts og singlett, og siden temperaturen ikke er helt med meg i dag, så blir det litt kaldt å gå sånn. Vi snakkes senere♥ 

Publisert: 26.06.2013 @ 13:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

Herlig frokost

Hei♥

Har akkurat fått på meg treningstights og t-skjorte, og nå sitter jeg bare og venter på Benni. Vi har planer om å ta oss en tur på Lifjellet når hun kommer. Stoler ikke helt på været som er nå, med grå/hvit himmel, men yr.no sier i alle fall at det skal bli sol i dag, så da får jeg vel bare håpe på at det er rett. Det er jo herlig med fjelltur - om det ikke regner. Startet dagen i dag med god frokost sammen med broren min. Vi laget havrepannekaker, så det er jo sunt i tilleggHaha, måå bare fortelle dere om denne saften. Jeg fikk den gratis i posten fra likenshare og den smaker såå godt! Den har så sommerlig smak, og det beste er at den ikke inneholder sukker eller kalorier!

Nå kommer sikkert Benni om ikke så lenge, så vi snakkes sikkert senere♥

Publisert: 25.06.2013 @ 12:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Innkjøp fra H&M

Hei♥

Dette innlegget skulle jeg egentlig postet i går, men jeg ble sittende evig lenge med fotoalbumet jeg holder på med. Hele nettsiden jeg lager den på klikket hele tiden, så satt i flere timer uten å komme videre i det hele tatt omtrent. Så irriterende, og kan ikke si at jeg ser fram til å fortsette hvis nettsiden er like treg videre men jaja.. Tenkte i alle fall å vise innkjøpene mine fra lørdag. Var jo ikke akkurat ute for å shoppe så det ble ikke så mange ting, men det ble noe i alle fall. Alle tingene er fra H&M. 

//Skjørt 149 kr////shorts 79 kr//


//shorts 99 kr//


//solbriller 69(?) kr//

Snakkes♥

Publisert: 24.06.2013 @ 13:10 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 7

Bursdagsferingen

Hei♥

Nå har jeg akkurat for ryddet og vasket litt etter bursdagsfeiringen min. Ble bare tid til et lite forhåndsskrevet innlegg i går, for det har omtrent gått i ett siden jeg våknet i går til nå. Hadde i alle fall en herlig feiring i går, med herlige folk. Dagen begynte med at jeg reiste inn til Sandnes for å kjøpe det nye kameraobjektivet, så nå er jeg stolt eier av Canon ef 50mm f/1.4. Betalte 2449 kr for det tror jeg, og kjøpte det på japanfoto. Har ikke fått brukt det så mye enda, men elsker det allerede! Ble en stund i Sandnes for bussen går så sjelden nå som det er sommerruter, så da fikk jeg kjøpt meg litt ting som jeg tenkte å vise dere senere. Møtte Benni i Sandnes, og så reiste vi hjem til meg for å forberede og sånn. Gjestene begynte å komme i halv 8-8 tiden, så spiste, danset og hadde litt leker. Jeg koste meg i alle fall utrolig mye, og hadde en kjempekjekk kveld. 5 av gjestene sov over her, så jeg og Benni hadde laget det klart nede i kjellerstuen. Såå koselig! Hadde rester fra i går til frokost i dag, og så har vi sett litt film og sånn, så de siste gjestene gikk vel rundt halv 4 i dag.

Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på. Skal vel bare slappe av litt, og så må jeg kaanskje støvsuge nede også. Er vel ikke så lenge til mamma og de kommer fra hytta heller. Men vi snakkes i hvert fall♥

Publisert: 23.06.2013 @ 17:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Summer

Hei♥

I og med at det er sommer nå, så har jeg laget en collage som også er bakgrunnen min på macen. Følte det var på tide uansett, og elsker de lyse sommer-bildene jeg har nå. 

For å få det i rett størrelse kan du trykke her

Om ikke så alt for lenge begynner bursdagen min, så i øyeblikket holder jeg på å forberede litt til det. Blir sikkert en herlig kveld, men herlige folk. Var en del som ikke kunne komme da, så det var jo synd, men er jo sommerferie og sånn så skjønner jo den. Snakkes♥

Publisert: 22.06.2013 @ 17:00 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

SOMMEEEER

Hei♥

DET ER OFFISIELT SOMMERFERIE FOLKEENS!! Har jo hatt fri noen dager utenom avslutningen i dag, men nå er det helt sommerferie. Åh, så utrooolig herlig! 

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic

Lat som det står 2013 på den siste, heheh...

Klarte å forsove meg gaanske mye i dag da, men heldigvis var pappa hjemme når jeg våknet så jeg fikk hevet på meg noen klær og pusset tennene på 5 min før pappa bare måtte kjøre meg for at jeg skulle rekke det selv om vi begynte kvart på 10. Hadde vel ikke vært så farlig om jeg var for sen i dag heller egentlig. Avslutningen besto av noen få innslag fra andre i 1. vgs og så sto isbilen utenfor etterpå som vi fikk is av. Ganske chill dag altså. Egentlig litt unødvendig å måtte stå opp og reise hele veien for å være på skolen mindre enn en time omtrent, men er jo koselig da... Etterpå var jeg en stund med Benni før pappa kom og hentet meg for vi skulle kjøpe nytt objektiv til kameraet i dag. Var rundt i 3 butikker, men ingen hadde det inne, så da må jeg heller reise inn i morgen. Har ringt en butikk, så nå vet jeg at de har det i alle fall. Var litt kjipt når vi hadde brukt så mye tid i butikkene siden det var en del folk også, men jaja... Gleder meg i alle fall til å kjøpe det i morgen da! Fikk kjøpt en annen liten ting da. De fleste av dere har vel hørt om music angel som er sånne små høytalere. Siden de hadde dem på tilbud til 89 kr hos Lefdal kjøpte jeg meg bare en siden mine andre høytalere er ødelagte. 

Nå skal jeg fortsette på kaken jeg holder på å lage til bursdagen min i morgen, og så tror jeg at jeg skal kose oss med litt fruktsalat eller noe med familien. Vi snakkes i morgen♥

 

Publisert: 21.06.2013 @ 20:31 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

sunshine

Hei♥

Rakk ikke å oppdatere mer i går, siden jeg var litt sent hjemme, og i hele dag har jeg vært ute til nå så da har jeg ikke fått blogget enda. Våknet i alle fall til herlig vær i dag også. Laget meg god frokost og så en episode Glee, før jeg gikk ut i sola. Litt senere fikk jeg besøk av ei venninne, så vi slappet bare av i sola og snakket, og så gikk vi for å kjøpe is. Har såå sommerfølelse nå, og er helt klar for å nyte sommerferien. 
Hadde egentlig planer om å dra å kjøpe et nytt kameraobjektiv i dag, men ble ikke noe av det så det skal jeg heller gjøre i morgen. Gleder meg til å få det!!

Har ikke flere bilder fra i går enn det nederste der, og sorry for kvaliteten, haha! Nå skal jeg redigere litt bilder til fotoalbum, og så kan det vel ikke bli så alt for sen kveld i dag i og med at vi faktisk skal på skolen i morgen for å ha avslutning. Kommer vel omtrent aldri til å sovne uansett, for det tar ikke så mange dager å ødelegge døgnrytmen akkurat, men skal vel klare å stå opp uansett. Vi snakkes uansett♥

Publisert: 20.06.2013 @ 20:29 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

onsdag

Hei♥

Kreativ overskrift, hehehe!

Om ikke så veldig lenge skal jeg ta bussen inn til Benni, for å være litt hos henne før vi skal i bursdag til ei annen venninne. Vi skal sikkert se PLL hos henne siden det har jo kommet ny episode og så må vi jo stelle oss til bursdagen. Begynner klokken 7 tror jeg, så det er en stund til enda, men det blir koselig i alle fall. Er jo like greit å ta det i en av ukedagene siden vi uansett har fri nå. Til nå har jeg ikke fått gjort så alt for mye, selv om jeg var tildlig (nok) oppe i dag også. Skulle til tannlegen kvart på 10, så da måtte jeg jo stå opp litt tidligere for å stelle meg og gå ned. Hatet tannlege, men hadde ingen hull denne gangen heller, så det gikk vel egentlig fint!

Fant plutselig ut hvor uklart det siste bilde egentlig var, men jaja.. Må vel skaffe meg selvutløserkontroll kanskje... Vi snakkes senere (imorgen??) i alle fall♥

Publisert: 19.06.2013 @ 13:31 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Bursdagen min

Hei♥

Kom nettopp inn fra tidenes fotball-bord-turnering med broren og søskenbarnet mitt. Haha, lover dere, blir litt for engasjert når jeg spiller det mot dem. Har ikke tall på hvor mange ganger vi har spilt, og hver gang den ene taper krever den motkamp, så da fortsetter vi bare så lenge vi kan. Stian, broren min, fant plutselig ut at klokken var litt mye, så da gikk han inn for å legge seg før mamma kom hjem. Jeg og søskenbarnet mitt fortsatte litt til, men da tanten min var oppe for andre gang for å si at han måtte komme hjem, så avsluttet vi. Før det hadde jeg besøk av to venninner, som var utrolig koselig. Hun ene har jeg ikke sett på en stund heller, så det var jo kjekt. Vi spiste kake, snakket og spilte litt fotball-bord-spill, hehehe! Benni hadde også laget en supersøt video til meg, fra jeg ble kjent med henne i høst til nå!

Har ikke så mange flere bilder, for er ikke akkurat det jeg har tenkt på.. Er vel nesten aldri det jeg tenker på egentlig, eheheh, meeen ja.. Vi snakkes i morgen. Godnatt♥

Publisert: 19.06.2013 @ 00:05 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

it's my birthdayyyy

Hei♥

For øyeblikket ligger jeg ute i sola og blogger. I dag også er det jo så nydelig vær, og det eneste som forstyrrer min lille sommeridyll er en stor, skummel humle som flyr rundt meg i sirkeler. Måtte flytte meg bare på grunn av den. Insekter er det verste jeg vet på sommeren. Det hadde ikke gjort noe om alle insekt gikk i hi om sommeren egentlig.. Uansett, ble vekket til frokost i dag tidlig, fordi jeg har bursdag i dag, og så fekk de lov å vekke meg sånn at jeg kunne spise frokost med dem. Haha, egentlig bare for at jeg skulle få gaven min av søsteren og broren min da, for hvis ikke måtte jeg jo vente til de kom hjem men jaja.. .Synes det er greit å stå opp litt tidlig sånn at jeg får utnyttet mye av dagen, selv om jeg var såå trøtt når de kom og vekket meg.  Fikk Justin sin parfyme, girlfriend, så da var det jo ganske verdt å stå opp da uansett!

♥♥♥

Nå skal jeg bare fortsette å nyte sola, og senere i dag får jeg besøk, så vi snakkes sikkert i kveld eller noe♥

Publisert: 18.06.2013 @ 12:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Monday

Hei♥

I dag har jeg bare vært ute å nytt finværet, så har ikke tatt meg tid til å blogge før nå. Startet dagen med god frokost ute på trampolinen, og etterpå lå jeg bare og solte meg fram til jeg skulle ned for å passe Nora. Er enda koseligere å passe henne når det er fint vær ute, så det passet jo fint da. Har akkurat spist litt middag ute i sola, og tenkte meg snart en tur på trening. Burde vel egentlig trent ute i dette været, men da blir det bare jogging, og siden jeg er så utrolig lei av det, så får jeg bare ta det inne. Nå må jeg nesten løpe å få på meg treningsklær om jeg ikke skal komme for sent, så vi snakkes senere eller i morgen♥

Publisert: 17.06.2013 @ 17:38 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Familieselskap

Hei♥

Haha, jeg greide det igjen! Hver eneste gang vi har familieselskap eller bare annet besøk glemmer jeg å ta bilder. Tenker alltid på det sånn 1-2 timer før gjestene kommer, og når de kommer så ligger kameraet nede, og når de går er det sånn "oi, jeg skulle visst ta litt bilder jeg". Men nei, det skjer aldri. Jaja, har vel en del familieselskap igjen, så jeg skal nok greie det en gang i løpet av mitt liv. Uansett, de siste gjestene gikk for ikke så lenge siden. De fleste som var invitert kom faktisk også, og det skjer ikke ofte at alle har mulighet til å komme. Brukte tiden på fotballspill (sånn bord med figurer vi styrer, hva heter det?), trampoline og fotball. Det var i alle fall koselig, og masse god mat. I det siste har det vært så mange bursdagsfeiringer og sånn, så til sommeren begynner om bare en uke, kommer jeg til å trille rundt som en ball. Eller.. gjør vel det allerede, så ja... 

Hahah "om et år kan du kjøba ØL". Trengte ikke å lese navnet en gang for å skjønne hvem det var fra. Ok, jeg fikk jo faktisk konvolutten fra onkelen min så jeg visste det jo fra før, men dere skjønner poenget. 
Og ja, jeg fikk mer penger hvis noen måtte lure...

Nå skal jeg snart begynne på å redigere bildene fra morfar sin 70 års dag. Skal lage et fotoalbum til han, så må nesten få satt i gang med det. Og siden vi har fri fram til fredag har jeg jo masse tid om kveldene. Ødelagt døgnrytme hører bare til sommeren, så kan vel bare starte allerede. Alt blir uansett så mye mer effektivt med de ekstra timene i døgnet så det er jo bare vinn-vinn situasjon. Men nå må jeg gå i dusjen, så vi snakkes vel i morgen. Godnatt♥ 

 

Publisert: 16.06.2013 @ 22:53 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

søndagsantrekk

Hei♥

Rakk ikke å blogge ett innlegg til i går, for jeg var vel hjemme rundt halv 11, og da satte jeg meg til å se film med søsteren, broren og søskenbarnet mitt. Skulle egentlig ha vært barnevakt for dem i går, men slapp å være det siden jeg allerede hadde planer. Vi var i alle fall på Pastabakeriet i Sandnes i går, og det var så utrolig koselig. Så herlige jenter, alle sammen♥
Vi satt der egentlig bare en del timer, og snakket og spiste litt. Jeg koste meg i allefall kjempemye!  

I dag skal jeg og broren min ha familieselskap, så det kommer vel en del folk her i 6-tiden tror jeg. Så dagen i dag skal jeg nok bare forberede litt og være ute og nyte det fine været. 

Kjøpte denne jumpsuiten i fjor, og synes den er litt søt, men den klumper seg alltid litt nede så det er litt synd.. Uansett, vi snakkes sikkert etter selskapet i kveld eller noe sånn ♥


Publisert: 16.06.2013 @ 12:23 Kategori: Outfit Kommentarer: 4

Nytt deksel

Hei♥

Om en stund reiser jeg inn til Benni, og så skal vi være hos henne til vi skal møte litt andre jenter i Sandnes. Haha, er så utrolig stress å finne en tid der alle kan, så aner ikke hvor mange som kommer til å komme i kveld, men blir nok koselig uansett. Nå skulle jeg egentlig bake en kake til i morgen, for jeg og broren min skal ha familieselskap da, men så fant mamma ut at jeg heller kan gjøre det i morgen. Så da blir det vel ikke så altfor lenge til jeg reiser inn til Benni. 
Fikk forresten nytt deksel til iphonen i dag! Husker ikke helt når jeg bestilte det, men det er ikke så lenge siden. Jeg bestilte det fra Ebay, og dere finner dether. Det kostet vel sånn ca. 25 kr. 

Det ser ut som jeg ikke har hår når jeg tar bilde med flette i håret... Ja, uansett.. Vi snakkes sikkert senere i kveld en gang. Bir vel ikke før jeg har kommet hjem igjen da, og er ikke sikker på når det er, men vi snakkes uansett♥

Publisert: 15.06.2013 @ 13:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

All good news

Hei♥

Glemte helt av å blogge i går, og har vel ingen god unnskyldning for det, men sorry uansett. Siden det var i går vi ble trekt ut til muntlig, kunne jo det vært et dårlig tegn - men nei, ingen i vår klasse kom opp!! Det var en ganske herlig nyhet å få, selv om de 2-3 timene det tar med reising fram og tilbake til sammen var litt bortkastet. Startet også denne dagen med en utrolig bra nyhet. De har funnet Monica som har vært savnet i en uke nå!! Vet ikke så mye mer enda, men vet at både venner og familie er utroolig lettet nå da.
Og en annen ting - i går flyttet jeg inn på rommet mitt igjen. Haha, tror ikke jeg har skrevet det enda, men på tirsdag når jeg skulle legge meg kom plutselig en edderkopp krypende opp i senga så da tok jeg med meg dyna og la meg for å sove på sofaen i stua. På onsdag skulle jeg igjen legge meg, og igjen kom akkurat samme edderkopp krypende opp i senga. Ja, det var samme edderkopp, det er jeg helt sikker på. Rakk ikke å ta med meg dyna da, men gikk opp til søsteren min og fikk den ene dyna hennes og så sov vi begge på sofaen da. I går drepte pappa edderkoppen, så da kunne jeg slutte å flykte fra rommet mitt. Og det var litt morsomt, for i går hadde jeg stilt inn vekkerklokka, men jeg hadde tydeligvis ikke skrudd den på fant jeg ut i dag. Men allikevel våknet jeg nøyaktig på minuttet som vekkerklokka egentlig var stilt på. Skjønner ikke helt hvordan det går an, for jeg pleier aldri å våkne så tidlig av meg selv nesten, men det var vel bare flaksen min som slo inn...

I dag har vi i alle fall hatt aktivitetsdag på skolen. Det regnet ikke, og vi fikk gratis mat, så det var egentlig helt greit. Vi vant ikke da, så da var det litt teit. Vår gruppe var jo så gode! Men vi fikk begynne klokken 10, og gå hjem litt over 12 eller noe, så da var det ganske greit igjen. Nå har vi fri alle dagene neste uke utenom fredag når vi skal ha avslutning, og så er det helt sommerferie! Æææ, skjønner ikke hvordan det kan ha godt så fort! 

Dette er egentlig det eneste bilde jeg har å dele med dere. Lunsjen min, veldig kreativt... Skal ha litt bedre bilder til dere i neste innlegg. Så vi snakkes vel i løpet av i dag eller i morgen hvis ikke♥

Publisert: 14.06.2013 @ 14:32 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

finally PLL

Hei♥

Litt sen oppdatering, men var med Benni hjem fra skolen, og etter jeg kom hjem har jeg... spilt Mario, haha! Spilte med broren min og søskenbarnet mitt i dag også, og det er så utrolig morsomt hver gang. Høres seriøst ut som et lite barn, men det får bare være. I dag kom jo endelig ny sesong av PLL, og den episoden fikk vi sett i dag da. Har gledet meg såå mye, og ventet på det kjempelenge, så endelig starter det igjen. Var kjekt da, men føler episoden kunne vært litt mer spennende da, siden vi har ventet så lenge. Uansett, i morgen blir vi trekt opp til muntlig eksamen, så jeg krysser fingrene for å ikke komme opp. Det hadde vært så herlig, så må bare håpe på det beste. Klarer liksom ikke å være helt fokusert på skole heller akkurat nå. Den saken med Monica har jo blitt så mye mer alvorlig. Har ikke helt klart å innse hva som virkelig skjer, før jeg så det i en av hovedsakene på TV2-nyhetene i dag. Hadde aldri trodd at jeg kom til å se så nære slektninger som søskenbarn i forbindelse med en sånn sak. Har vel skrevet om det i en del innlegg nå, så sorry for det, men det påvirker jo hverdagen min en del, så det blir bare sånn... 

Har ikke tatt noen bilder i dag, så blir bare et bilde som ikke er postet før fra helga!

Vi snakkes vel i morgen, etter jeg har fått vite om jeg kommer opp eller ikke, ææææ! Godnatt♥

Publisert: 12.06.2013 @ 22:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Mariooo

Hei♥

Nå har folkene som var her gått for ikke så lenge siden. Som jeg sikkert nevnte, var det ikke så mange her, siden vi egentlig skal ha familieselskap senere, men vi inviterte bare opp noen sånn at broren min kunne få en liten feiring på selve dagen. Var veldig koselig da, selv om det selvfølgelig er litt "rar" stemning på en måte, i og med at det er så mye om Monica (Les innlegg HER) i nyhetene.  Stian fikk blant annet et mario-spill til wii av mamma og pappa, og av meg og søsteren min fikk han en ny wii-kontroll, så jeg, Stian og søskenbarnet vårt har sittet og spilt det. Haha, er utrolig morsomt egentlig. Føler bare jeg blir et lite barn igjen hver gang. 

Laget kort til han - i dag! Så det ble laget rimelig fort da, haha!

Laget en til bow back top i dag, av en topp som jeg kjøpte på salg på Bikbok til 29 kr. Tenkte at hvis jeg failet litt, var det ikke så mye bortkastede penger. Ble vel egentlig fornøyd da, så det er jo greit. Men nå må jeg nesten komme meg i seng snart. Begynner å bli trøtt og så vil jeg se Glee før jeg legger meg, så vi snakkes. Godnatt♥

Publisert: 11.06.2013 @ 22:59 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Sun

Hei♥

Har nettopp kommet hjem fra skolen, og for øyeblikket sitter jeg ute i sola med vannmelon og is imens jeg blogger. Tror egentlig ikke internettet virker her ute, selv om det står at jeg har fullt signal, så det blir litt løping inn og ut når jeg skal laste opp nye sider og sånn, men jaja... Elsker dette været så må jo utnytte det så godt som mulig. Det at vi ikke har noe å gjøre på skolen heller, er også utrolig herlig. I dag fikk vi liksom gå hjem kvart på 11, når vi normalt slutter halv 3.
I dag har broren min bursdag, så senere i dag får vi besøk av litt folk her. Ikke så mange, i og med at jeg og han egentlig skal feire familieselskap sammen på søndag eller noe, men blant annet farmor kommer. Derfor kommer nok dagen til å gå til det, pluss at jeg må hjelpe mamma å forberede litt ting da.Må vel egentlig begynne på litt forskjellig småting, så vi snakkes sikkert senere ♥

Publisert: 11.06.2013 @ 12:24 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

Savnet

Hei♥

Kort oppsummert har dagen min bestått av skole, passing av Nora og Sara og trening. Har ikke fått tid til noe annet, men må vel snart begynne på noe husarbeid-greier jeg har lovet mamma å gjøre. Trenger nesten å tjene litt penger, jeg også! Nå er vi endelig inne i den siste skoleuka. I alle fall teknisk sett. Neste uke har vi fri alle dagene, utenom fredag da vi har avslutning på skolen. Og mandag hvis jeg kommer opp i muntlig eksamen da. 

Så en helt annen ting. Søskenbarnet mitt, Monica, har nå vært savnet siden lørdags morgen. Det siste livstegnet fra henne var en SMS til faren fredags kveld. Hun var i Athen, og skulle egentlig reise hjem på kvelden på fredag, for å rekke hjem til Nordsjørittet lørdags morgen. Foreldrene hennes kom med sykkelen til Egersund på lørdag, men hun dukket ikke opp. De har prøvd å ringe henne, men hele lørdag og søndag var det bare opptattsignal og i dag har telefonen bare gått rett til svareren. Hun ble meldt savnet på lørdag, og faren hennes har reist ned til Athen for å lete. De vet ikke så mye mer akkurat nå, men dere kan lese en artikkel HER eller HER. Hvis dere trykker på bildet, kommer dere innpå Facebook, og hvis dere kan dele bildet derfra hadde det vært til veldig stor hjelp!

Det tar dere kun 2 sekunder, så setter veldig pris på om dere tar dere tid til det. Snakkes♥

Publisert: 10.06.2013 @ 20:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Can't stop

Hei♥

Siden jeg egentlig ikke har noe å oppdatere med, siden vi bare har sittet i bilen i hele dag, legger jeg bare en sang jeg er heelt avhengig av for tiden. Haha, første gang jeg hørte sangen fokuserte jeg lit mye på han mannen som er litt skummel, men elsker jeg sangen!

Snakkes♥

Publisert: 09.06.2013 @ 20:57 Kategori: Videoer Kommentarer: 1

Dagens outfit

Hei♥

Om ikke så lenge setter vi oss i bilen, og kjører hjem igjen. Først må jeg bare pakke sammen tingene mine, og kanskje spise enda litt mer kake, heheh... Er litt synd vi må sitte 6 timer i bil i dag, siden det plutselig var fint vær i dag, men foretrekker uansett fint vær over regn selv om vi bare skal sitte i bil. Nå får jeg vel bare logge ut, og bli ferdig med de siste tingene mine, så snakkes vi sikkert senere♥

 

Publisert: 09.06.2013 @ 10:41 Kategori: Outfit Kommentarer: 6

Bilder fra i går

Hei♥

Har egentlig ikke noe spennende å oppdatere med fra denne dagen. Tror det har vært en av de lateste dagene jeg har hatt på lenge. Og jeg har spist mye. Alt for mye. Sånn sett er det jo ganske greit å bo hos personen som hadde selskap dagen før. Det var jo så mange kaker, så det var nok av rester. Klager ikke i alle fall. Siden jeg ikke har noe annet å fortelle, poster jeg heller bare litt bilder fra i går. Har ikke fått redigert noen enda, så alle er ikke helt bra, men uansett...

 Snakkes♥

Publisert: 08.06.2013 @ 22:50 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

outfit fra bursdagen

Hei♥

Rakk ikke å oppdatere med outfit i går, men tenkte heller å ta det nå. Hele dagen gikk i ett, for vi ble stående på kjøkkenet med cupcakene fra ett til fem eller noe, med bare en pause mens vi spiste litt og så litt Glee mens de var i ovnen. Etterpå måtte vi bare fikse oss, og så reiste vi opp til lokalet der selskapet skulle være. 70-års dagen var egentlig helt grei. Det var masse god mat, men enda flere personer som jeg ikke ante hvem var og aldri har sett før. For å si det sånn var jeg en av de fem som dro ned gjennomsnittsalderen der ganske mye, haha! Vi gikk litt etter desserten, for da gadd vi ikke å være der mer. Vi gikk hjem og avsluttet kvelden med noen episoder Glee. 
Legger sikkert ut litt flere bilder fra selve bursdagen senere i dag, så vi snakkes da. Nå tror jeg det kommer litt folk her, så skal vi spise mer mat og kaker. Er vel egentlig det eneste vi har gjort i dag. Mamma og de sa at vi skulle komme opp og hjelpe å rydde, så vi kom opp.. Men bare for å spise mer kaker, så gikk vi igjen, heheh! Men uansett.. snakkes♥

Publisert: 08.06.2013 @ 16:19 Kategori: Outfit Kommentarer: 2

Hos morfar

Hei♥

Vi kom til morfar akkurat halv 2 i natt på minuttet. Beregningen min var altså ganske nøyaktig. Revyen jeg var på før vi reiste var i alle fall veldig bra. Etterpå satt vi oss i bilen og bestilte pizza, men var litt nedtur da de ikke hadde fått med seg at vi skulle ha 2 pizzaer, så vi fikk bare en. Haha, det verste var at vi trodde vi hadde bestilt fra pizzabakeren så når vi kom nærmed der vi skulle hente pizzaen var det ingen pizzabaker, så pappa sjekket nummeret igjen, og så var det egentlig en annen pizzaplass vi hadde bestilt fra. Hadde jo god pizza de også, og heldigvis for oss hadde vi bare sagt hva vi skulle ha på, og ikke nummer på pizza. 
Bilturen gikk også ganske fort egentlig. Prøvde å sove litt, og laget til og med "sleep"-liste på iphonen, men når mamma og de spiller høy musikk fremme var det ikke virkningsfullt. En rolig sovesang kombinert med "Can't hold us" av Maclemore er ikke så bra blanding. Hadde i alle fall ønsket effekt på søsteren min da. Når vi kom til morfar var det egentlig bare rett i seng, men da var i hvert fall jeg og søsteren min lys våken, så vi la oss vel ikke helt før halv 3 eller noe, og da var det fordi mamma hadde ropt til oss fra naborommet sikkert 10 ganger.Heheh, hadde tilbud på sjokolade og vi har jo noen dager her så ja... 

Men nå må vi gå å lage cupcakes til selskapet i kveld så vi snakkes senere♥

 

Publisert: 07.06.2013 @ 12:37 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Dag 15: dine favorittserier

Hei♥

Da er det klart for siste dag av challengen og det er mine favorittserier. Har egentlig mange serier som jeg elsker, så blir ikke så lett å velge ut bare noen, men gidder liksom ikke å skrive om alle heller. Så jeg tenkte å skrive om de 3 jeg anbefaler mest. 

Seriøst, dette må være den beste serien noengang. Husker at jeg helt tilfeldig leste den første boka, og så fant jeg ut at det var en tv-serie også, så da begynte jeg å se den og ble heelt hektet. En stund etterpå begynte mange venninner å se det også, så da så jeg det på ny sammen med hun ene venninna mi. 1. sesong har jeg vel sett sånn tre ganger, men går aldri lei. Kort sagt handler det om fire jenter som får anonyme SMS'er etter en venninnes lik blir funnet. "A" som denne anonyme personen kaller seg, truer blant annet med å avsløre mange store hemmligheter. 

En annen serie jeg elsker er The Lying Game. Serien er faktisk basert på bøker som er skrevet av samme forfatter som skrev bøkene bak PLL. Da sier det seg jo at det bare må være bra, dette også! Serien handler om to jenter som finner ut at de er tvillinger, og hun "fattige" jenta tar over livet til hun rike, mens hun rike jenta skal lete etter deres biologiske mor. Etterhvert blir ting farligere enn de hadde regnet med i begynnelsen, og letingen er ikke så lett som de trodde. 

Var ikke helt sikker på hva jeg skulle velge som den siste, men må nesten bli One Tree Hill. Den serien har jeg jo omtrent vokst opp med, for det gikk på TV hver dag etter skolen, så da satt jeg ofte å så på det. Og når alle sesongene som var kommet ut til da, var ferdige, begynte det bare på ny. Og jeg så det bare på ny igjen da, haha! Serien følger noen ungdommer på high school, og så handler det vel egentlig bare om livene deres gjennom årene. Vet ikke hvordan jeg skal forklare kort, men det er i alle fall også en veldig bra serie. 

Det var vel topp 3 seriene mine, så snakkes vi♥

Publisert: 06.06.2013 @ 20:00 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 1

Ready

Hei♥

Om ikke så lenge reiser vi inn til Sandnes for å se revyen til broren og søstera mi. Rett etterpå setter vi oss bare i bilen, og kjører til morfar. Vet ikke nøyaktig når revyen er ferdig, men tror det er sånn halv 8 eller noe. Det vil si at vi er fremme rundt halv 2 i natt, men elsker å kjøre bil, og spesielt på kvelden, så det går heelt fint. Har lastet litt mer musikk innpå iphonen nå, så da er jeg i hvert fall klar. Var ikke helt klar over at vi skulle kjøre herfra klokken 5, så trodde jeg hadde god tid når jeg kom hjem, men det hadde jeg tydeligvis ikke. Så egentlig må jeg nesten tilbake til pakking, og de siste forberedelsene. Er helt sikker på at jeg har glemt noe, men aner ikke hva, så satser på at jeg ikke har det. 

Dagens challenge kommer senere i dag, så vi snakkes da♥

Publisert: 06.06.2013 @ 16:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Dag 14: favoritt klesplagg

Hei♥

Nå folkens - NÅ kommer endelig challenge dag 14. Kan vel egentlig si at det er ikke det at jeg ikke har hatt tid, men mer at jeg ikke aner hva mitt favoritt klesplagg er. Og det er altså dagens challenge. Holder på å pakke til i morgen, og da får jeg jo gått i gjennom klesskapet, men vet egentlig ikke hva som er favoritten min. Den nyeste kjolen jeg har kjøpt er jeg litt forelsket i, men den viser jeg heller på fredag, for jeg har planer om å bruke den i 70-års dagen til morfar. Derfor har jeg nå egentlig bare funnet noen ting som jeg liker i alle fall. 

Sånn gikk i alle fall samtalen mellom meg og Benniiii:

Så ja.. Her er den svarte kjolen, heheh! 

Dette er mitt egentlige favoritt antrekk da!

 

Sorry for ikke helt bra bilder. Min personlige fotograf var litt sur i dag, så hun gadd ikke å hjelpe meg med bildene. Burde vel skaffe meg en som stiller opp uansett, men det er litt vanskelig å få tak i, så jeg får klare meg med min kjære venn selvutløseren. Men nå må jeg virkelig tilbake til pakkingen. Har så vidt begynt, så ligger ikke helt etter skjema. Snakkes♥

Publisert: 05.06.2013 @ 21:42 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 4

Early done

Hei♥

I dag slapp vi siste time, så vi sluttet 1. Begynne sent, og slutte 1 1/2 time før vi egentlig skal er helt ok altsåå! Ukene før sommerferie er ganske herlige egentlig, selv om jeg mest bare vil at sommerferien skal starte. Reiste i alle fall hjem og laget meg smoothie, og så har jeg sett et par episoder med Glee. Må nesten starte å pakke i dag, siden vi reiser i morgen kveld. I tillegg må jeg bli ferdig med kortet, så har litt å fikse i dag. Rekker ikke så mye i morgen, for skal jo først på skolen, så må jeg bare hjem å spise litt før jeg skal å se på sånn revy til lillesøsteren og lillebroren min. Blir sikkert kjekt, men hadde ikke så mye valg heller, haha! Reiser rett etter den er ferdig nemlig. Men er vel sikkert fint å få det med seg da.Later som jeg har noen å dele smoothie med, når jeg egentlig bare ikke gadd å gå ut på kjøkkenet igjen for å hente resten av smoothien etterpå!

Og beklager folkens, jeg løy. Igjen. Postet ikke challengen i går, og det har jeg vel nevnt i minst de 5 siste innleggene, men i dag.. Da har jeg virkelig tro på at det kommer til å skje altså. Så da snakkes vi forhåpentligvis da♥

Publisert: 05.06.2013 @ 16:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Birthday card in progress

Hei♥

Nå har mamma eeegentlig spurt om jeg kunne støvsuge for henne, men fant ut at jeg prioriterer blogging først, haha! Etterpå skal jeg på trening, så må vel ta støvsugingen etter det igjen da. Jaja, uansett... I dag var det så fint vær ute, så vi satt ute hele friminuttet og studieøkten og det var så herlig. Fikk også gå en halvtime før, så da er jo livet komplett! Måtte en bitteliten tur innom Kvadrat for å blant annet kjøpe noen ark til et kort jeg skal lage til morfar. Reiser jo for å feire 70-års dagen hans, så da skal jeg i alle fall lage et kort, i tillegg til å ta bilder fra dagen og lage en fotobok utav det til han. Ellers har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt. Lurer på hvor tiden har blitt av egentlig? Har startet på kortet i alle fall, og regner med å gjøre det omtrent ferdig når jeg kommer hjem fra trening. 

Heh, ja han liker båter og sånn, så har sjø-tema liksom...

Kjøpte en is på skolen i dag, den var ganske god egentlig!

Nå rekker jeg sikkert å støvsuge før trening allikevel, så er vel greit å bare få det gjort. Skal virkelig prøve å få til challengen i dag altså, men ja.. Må bare finne ut hva jeg skal ha med i den liksom. Vi snakkes i alle fall♥

Publisert: 04.06.2013 @ 18:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

I forgot

Hei♥

Glemte helt av bloggingen i dag. Har vært opptatt mesteparten av dagen, og har ikke vært på PC-en i det hele tatt før nå nettopp, så jeg har bare glemt det av. Som vanlig startet jeg uka med å passe Nora og Sara etter skolen. Det var koselig, som alltid. Etterpå har jeg bare vært på trening og laget en kake for mamma. Haha, vet jeg gjorde det for en liten stund siden også, men hun fryser dem ned til selskap for meg og broren min snart tror jeg. Har hvert fall ikke spist noen av dem dessverre...  Nå nettopp så jeg en episode Glee, siden jeg måtte begynne på en ny serie nå som jeg er ferdig med GG. Den siste episoden der... æææøæøæø! 

Uansett, det er vel egentlig det dagen min har gått til. Har ikke tatt noen bilder i dag heller, hehe upsss, så det er vel kanskje ikke så spennende. 

Old pictuuuuree! 

Nå skal jeg snart legge meg. Skal prøve å legge meg før 12, for en gangs skyld, sånn at jeg kanskje klarer å få 6 timer søvn i hvert fall. Vil ikke være så trøtt hele tiden, haha. Så vi snakkes, og challengen må nesten komme i morgen for som sagt glemte jeg av alt i dag.. Godnatt♥

Publisert: 03.06.2013 @ 23:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

familieselskap

Hei♥

Challengen kommer ikke i dag i alle fall, men tenkte å ta meg tid til et innlegg uansett. Aner ikke hva jeg skal ta med i challengen, så gadd ikke å stresse med å bruke tid på det i dag, når vi skulle i selskap også og sånn. Selskapet var i hvert fall koselig. Først fikk vi grillmat, og så hadde de såå mange gode kaker. Siden jeg ikke hadde spist siden frokost, var det ekstra godt med mat, og jeg ble i alle fall mett. Litt for mett egentlig. Men det er vel sånn familieselskap skal være, haha! Søskenbarnet mitt som jeg ikke har sett på en stund var også der, så da fikk jeg snakket litt med henne, før jeg gikk hjem igjen, og så noen episoder med Gossip Girl. Har bare 2 igjen nå, og den jeg så sist sluttet såå spennende, at jeg bare må se en til før jeg legger meg. Blir litt trist når jeg er ferdig med hele GG også, men snart begynner jo i alle fall PLL igjen, wiii♥

Nå skal jeg lese gjennom en fransk-tekst vi skal ha vurdering i, i morgen, og så setter jeg på en episode med GG, før jeg legger meg. Godnatt♥


 

Publisert: 02.06.2013 @ 22:47 Kategori: Hverdag Kommentarer: 9

Cupcakes

Hei♥

Ble til at jeg skulle være barnevakt i går kveld, for søstera mi da. Vi så først PLL en stund, før vi gikk å bakte cupcakes. På fredag skal vi i 70-års dag til morfaren min, og da skal vi lage cupcakes, så vi fant ut at det var smart å lage det hjemme først for å finne ut om de smakte godt, heheh! Og for å finne ut hvor mange oppskriften ga og da. De var vel ferdige rundt 12, så da satt vi og spiste de mens vi så litt mer PLL og en eller annen film som jeg ikke husker navnet på. Den var ikke såå bra, så det er ikke så viktig heller. Husker ikke helt når vi la oss, men vi la oss i alle fall etter filmen var ferdig. Haha, vi er kanskje ikke helt pro enda, meen til vårt forsvar smakte de godt i alle fall. Det siste bildet er fra nå nettopp, og beskriver vel hva jeg gjør for øyeblikket. Blogger, drikker cola zero, tar på neglelakk.. og som bildet ikke viser, spiser cupcake. Jeg var sulten, og syntes jeg fortjente en siden jeg har vært ute og jogget i dag, etterfulgt av litt styrke. Selv om vi skal i familieselskap senere i dag, så da blir det enda mer kaker.. Jaja, klager ikke jeg. Men vi snakkes sikkert senere, skal kanskje få lagt ut challengen i dag, men lover ikke noe, haha. Snakkes♥

Publisert: 02.06.2013 @ 15:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Fredag + Lørdag

Hei♥

Rakk dessverre ikke å blogge i går, for hele dagen gikk i ett omtrent. Var jo på skolen først, og når den var slutt, så gikk jeg og Benni og kjøpte litt smågodt mens vi ventet på at klokken skulle bli halv 4, for jeg skulle møte ei å kjøpe piercinger av. Fikk kjøpt piercingene, og etter det reiste vi hjem til meg og spiste. Fikk ikke gjort noe spesielt før vi måtte ut døra igjen, og ta bussen inn til Sandnes. Var innom Bikbok en tur før vi tok toget til Stavanger hvor vi møtte Yvonne. Så gikk vi på kino, og så Hangover part 3. Kjekk film, og kjempekoselig kveld. Båten hjem gikk ikke før halv 11, så da satt bare jeg og Benni på Deli de Luca i mens vi ventet siden hun skulle sove hos meg. Vi avsluttet kvelden med High School Musical 3, så nå har vi kommet igjennom alle filmene. De er så søte, haha!

Tok egentlig ikke noen bilder i går, men kan vise dere hva jeg kjøpte på Bikbok + piercingene

// Bikbok - 50 kr med 2 for 1 tilbud //

// Bikbok - 199 kr //
Hahah, både jeg og Benni kjøpte denne, for vi bare måtte... 

Alle piercingene kjøpte jeg fra ei jente gjennom en facebook-gruppe, og jeg betalte 100 kr for alle tre til sammen. 

I dag har bare jeg og Benni chillet, og så var vi en tur nede på Riska-dagene, som er noe sånn greier som er her hvert år. Er egentlig ikke så veldig interessant lenger, men før var det mer som skjedde og sånn så ja... Men siden det er tradisjon tok vi oss en liten tur ned. Er en stund siden hun reiste hjem nå, så jeg har fått ryddet litt opp på rommet. Nå venter snart biff til middag, og utover kvelden vet jeg ikke helt hva som skjer, for jeg skulle egentlig være barnevakt, men plustselig skal jeg kaanskje ikke allikevel, så nå må jeg bare se hva de finner ut... Vi snakkes i alle fall♥ 

Publisert: 01.06.2013 @ 18:02 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2
hits