Arkiv måned: juni 2012

Nederland next!

Hei!

Nå er det ikke så veldig lenge til jeg reiser. Reiser halv 2, så det er jo noen timer til, men det nærmer seg i alle fall. Klarer aldri å bestemme meg for hva jeg skal reise i, selv om det ikke er så big deal, for mesteparten av tiden skal jeg jo sitte i bil. Brukte ganske lang tid på å pakke i går i alle fall. Har liksom ingen anelse om hva jeg skal ha med, siden jeg vet ikke hvor varmt det blir, og om det blir sol og sånn. Det er enklere når man reiser til syden...
Uansett... Vet ikke hvor mye blogging det blir i uken som kommer. Vi skal sove på litt forskjellige hotell, og mange av de har gratis internett, men har jo bare mobilen med og det er ikke så lett å blogge fra den. Skal prøve å få til noen innlegg i alle fall! 
Nå må jeg nesten gå og gjøre ferdig de siste tingene, så snakkes vi!

// Random arkivbilde fra syden //

- Camilla 

Publisert: 29.06.2012 @ 10:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Mer sommer!

Ahh, nok en sommerdag! Elsker når det er sånn vær. I dag var det i tillegg varmere ute også, så det var så herlig. Startet dagen med frokost ute, og etterpå solte jeg meg en stund. Litt senere laget jeg og lillebroren min iste, og satt ute med det og skolebolle. Etterpå tok jeg han med på butikken for å kjøpe is. I tre-tiden gikk jeg for å passe Nora, som jeg gjør hver torsdag. Fikk et utrolig søtt kort til bursdagsgaven min forresten. Det vari alle fall kjekt å passe Nora, spesielt i det været. 

Bildeopplasteren var ikke helt samarbeidsvillig, så det blir ikke flere bilder, men tok i hvert fall mange bilder i dag. 
Nå holder jeg på å pakke, for jeg reiser i morgen! Det er så kjedelig å pakke, og jeg har ingen anelse om hva jeg skal ha med meg. Og så er jeg alltid redd for å ha med for lite, så jeg pakker en del, og så ender det alltid opp med å være alt for masse. Håper jeg rekker ett innlegg i morgen før jeg reiser i hvert fall. Nå må jeg i hvert fall fortsette pakkingen, så vi snakkes!

-Camilla 

Publisert: 28.06.2012 @ 21:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

The smell of summer!

Hei!

I dag var det sol ute! Var utrolig herlig å våkne opp til det da, men var ikke sånn kjempevarmt i skyggen. Allikevel tok jeg på meg shortsen og bikini, og gikk ut for å sole meg. Er egentlig det jeg har brukt mesteparten av dagen på. Elsker sol, så må utnytte det når det først kommer i Norge. Håper vi får masse fint vær denne sommeren! Uansett, etter en stund måtte jeg skjære ned rabarbraene vi har i hagen, før de blir ødelagte. Gav opp etter litt for jeg fant snegler og edderkopper på bladene. Da var det nok, haha! Senere prøvde jeg å ta på neglelakk, men det ble ganske mislykket for jeg ble hele tiden opptatt med andre ting, så jeg tok det like godt av igjen. Etter middag malte jeg lekehytta, og når jeg var ferdig med det tok jeg en joggetur.

Har dessverre ikke tatt noen bilder i dag. Skjønner ikke helt hvordan det går an, men jeg finner ikke speilreflekset mitt, haha! Men det må jo være en plass, siden de er jo litt store også, så det kan ikke være så vanskelig å finne.


//google//
  

Forresten er det bare 2 dager til jeg reiser til Nederland! Men vi snakkes.
- Camilla 

Publisert: 27.06.2012 @ 21:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Cyberbully

Hei!

Tenkte bare å skrive ett lite innlegg før jeg legger meg. Selv om jeg vet ikke når det blir da...
Siden jeg ikke har gjort noe spesielt siden sist innlegg tenkte jeg bare å anbefale en film.

Jeg så denne nettopp, og den heter Cyberbully. Klikk HER for å se den.

(Bilde ville ikke bli større)

Den handler om, som egentlig ligger i navnet, en jente som blir mobbet over nettet. Moren har alltid vært veldig overbeskyttende i forhold til internett og sånn, men til slutt får hun jenta sin egen PC. Det er da alt begynner å gå galt. Jeg synes filmen var utrolig bra. Den får deg til å tenke over hvordan du bruker nettet. Liksom, at ting blir spredt så fort og det er ikke alle som har gode hensikter med bruken. Og også at selv om du bare skriver det, så er det ekte. Nå hørtes filmen veldig teit ut egentlig. Noe de kunne vist på skolen eller noe når vi hadde om mobbing. Men jeg likte den. Den var trist da, men anbefaler å se den.

Nå legger jeg meg sikkert snart, så vi snakkes i morgen. Eller rettere sagt, senere i dag!
- Camilla

 

Publisert: 27.06.2012 @ 00:08 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 1

ødelagt døgnrytme?

Hei!

Ble litt sent innlegg i dag også. Prøver og få til tidligere, men har ikke hatt tid. I dag skulle jeg til tannlegen, og hadde fått time halv 10, men pga. sommerrutene måtte jeg ta halv 9 bussen! Jeg har jo ødelagt døgnrytmen min allerede, så gledet meg ikke akkurat til å stå opp så tidlig. Men jeg hadde i alle fall på vekkerklokke, og jeg vet ikke om den ikke ringte eller om jeg bare ikke hørte den, men jeg våknet i alle fall ikke. Heldigvis skulle jeg ha med ei venninne, som faktisk gadd å stå opp så tidlig for å bli med, så hun ringte meg for å spørre om jeg hadde stått opp. Haha, hun bare "har du stått opp?", og så kommer jeg med den morgenstemmen siden hun vekket meg "jaaaa...". Men kom meg i hvert fall tidsnok til bussen da!

Uansett, etterpå gikk vi litt i Sandnes for hun skulle fikse litt ting til de reiser på ferie. Jeg er helt blakk, eller mer i spare-modus til jeg reiser på fredag, så jeg kjøpte ikke noe. Får penger når jeg reiser av det jeg har tjent opp hjemme, sånn at jeg ikke brukte de opp før, ehehe... Hun var så søt og spanderte lunsj på meg, siden jeg liksom er fattig! Når vi reiste hjem igjen ble jeg med hjem til venninna mi, og vi så bare en episode av en serie før jeg måtte hjem å spise. Har også vært på trening i dag. Føler jeg må det, for jeg er alltid så usunn i ferien.... 

Har ikke tatt så mange bilder i dag, men hadde en liten photoshoot med blomsten til mamma, haha.

De er tatt veldig fort, men kunne hvert fall dele dem med dere.

Hva synes du?

- Camilla

Publisert: 26.06.2012 @ 20:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

ukens: summer bucket list

Hei!

Dette innlegget skulle egentlig postes før jeg gikk på trening, men så tok det litt lengre tid enn planlagt for bildeopplasteren ville bare laste opp ett og ett bilde. Siden det offisielt er første mandag i sommerferien så tok jeg "summer bucket list" bilder som jeg fant. 

    

    

    

    

    

Hva synes du?

Vi snakkes i alle fall!
- Camilla 

Publisert: 25.06.2012 @ 20:52 Kategori: Ukens Kommentarer: 4

sleepover hos Veronika!

Hei!

Har ikke hatt mulighet til å blogge får nå, siden jeg har vært hos Veronika til nå. Jeg gikk jo ned der i går i halv 1 tiden, og så kom jeg hjem for en stund siden, men da var hun med meg. Uansett... Vi har gjort litt forskjellig mens jeg har vært med henne. I går bakte vi kanel i svingen, og de ble veldig vellykket faktisk. De var liksom gode og så fine ut.

Vi hadde egentlig tenkt til å ta litt bilder og sånn og, men det rakk vi ikke. I dag gikk vi hjem til meg, og skulle egentlig se en film som hun alltid har hatt lyst å se, men klarte ikke å koble PC-en til TV-en før hun skulle gå. Akkurat når hun sa at hun ble hentet siden de skulle spise, så fikk jeg bilde opp på TV-en. Nå er jeg i alle fall alene igjen. Mamma og de kommer sikkert snart hjem for de har vært på hytta i helga. 

"tattoveringen" min, haha!

Sånn startet vi morgenen vår i alle fall. En eller annen serie, og pizza. 
Men vi snakkes senere, nå skal jeg bare chille med facebook og sånn.

- Camilla 

Publisert: 24.06.2012 @ 19:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

outfit fra i går!

Hei folkens!

Det var utrolig kjekt i går. Det var festen til to stykk som ble 18 år, så det var i alle fall god gang gjennom hele kvelden. Kjente ikke så mange der, siden jeg var egentlig bare med venninna mi, men det gjorde ikke så mye da. Koste meg kjempemye uansett. 
Hele familien var vekke, og jeg rakk ikke å begynne med selvutløser, så da blir det (dessverre) bilder i speilet for å vise outfit. Bedre enn ingenting da...Haha, sorry for skeivt bilde...
Det var rett før jeg gikk ut døra, så jeg hadde på meg jakke, men det var egentlig ikke en del av antrekket.

Nå skal jeg ned til ei venninne for jeg skal sove hos henne. Følte jeg var ganske effektiv i dag da, forresten. Selv om det ikke var så effektive ting jeg gjorde. Til nå har jeg nemlig spilt sims (hva annet er det å gjøre når du er våken klokken 6, fordi det er altfor varmt på rommet), sett 4 OTH-episoder, laget taco til frokost, ryddet opp alt jeg dro ut i går etter mitt desperate forsøk på å finne sikkerhetsnåler (hvis det er det det heter), brukt alt for mye tid på twitter og facebook og lest hundrevis av blogger. Og jeg har forresten pakket tingene jeg skal ha med til Veronica. Men vi snakkes siden jeg må nesten gå nå. Hade, søteee!

- Camilla

Publisert: 23.06.2012 @ 12:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

bilder fra vitnemålsutdeling

Hei!

Til nå har jeg bare chillet egentlig. Jeg så All around the world-spesialen som gikk på NBC når jeg sto opp, og etter det var jeg bare på PC-en en stund. Elsker sånne rolige morninger, når jeg bare kan ta det helt med ro. Har gjort litt andre random ting, men er ikke så spennende å lese om. Jeg tenkte bare å vise dere to bilder fra i går i alle fall.

Haha, jeg ser sykt liten ut, men de andre hadde på høyhelte sko og jeg hadde ikke det.

Her også egentlig. Men gadd ikke å ha på høyhelte sko, for alle de andre var jo så nervøse for å gå opp på scenen i tilfelle de snublet i skoene, så det slapp jeg i alle fall.
Har ikke flere bilder, men disse har jeg bare lånt fra ei annen.

Vet ikke om jeg rekker å blogge senere. Skal stelle med med noen venninner til et selskap i kveld, og så skal vi der da. Har ingen anelse om når jeg er hjemme igjen heller, men tviler hvert fall sterkt på at jeg får blogge da. Kan jo være jeg rekker et innlegg før jeg går ned til dem da. Vi snakkes uansett en gang!
- Camilla 

Publisert: 22.06.2012 @ 15:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Vitnemålsutdeling!

Hei!

Nå er jeg hjemme fra vitnemålsutdelingen. Det er utrolig rart å tenke på at jeg aldri skal gå i klasse med de folkene igjen. Jeg har ikke helt innsett det enda, men det kommer til å bli veldig trist det faktisk går helt opp for meg. Noen av dem har jeg jo gått i klasse med i 10 år nå. Altså de som jeg også gikk sammen med på barneskolen. De andre har jeg gått sammen med i 3 år, men det blir jo rart uansett. Gleder meg til å begynne på videregående, med ny skole og nye venner og sånn, men kommer til å savne tryggheten med ungdomsskolen. Der visste jeg liksom at jeg alltid hadde noen folk. 

"Festen" i dag var i alle fall koselig den. Først kom vi der og bare satte oss ved bordene. Etter en stund var det litt underholdning på scenen, med en lærer-skjetsj og to i klassen som sang og spilte gitar og tale fra rektor. Så spiste vi kake, og tilslutt fikk vi utdelt vitnemålene. Jeg hadde tenkt å dele bildene med dere, men pappa glemte selvfølgelig kameraet, så han tok bare med iphonen sin. Kan være at de blir lagt inn på macen, så da kan jeg sikkert legge dem ut. Det eneste jeg har bilde av er hvordan jeg så ut, og selv om det kanskje ikke er så interessant, legger jeg det ut uansett.

Ble forresten ferdig med å rydde i skoene i dag, og etterpå ryddet jeg like godt hele boden nesten. Håper det blir en stjerne i boka hos mamma og pappa, haha! Neida! Føler nesten at jeg skylder dem det siden jeg fikk mac til bursdagen. Og uansett får jeg sikkert ukelønn for det.
Var også å passet Nora i dag, som hver torsdag. Det var så søtt, fordi jeg satt på en sang av Justin Bieber, og så sa jeg til henne at det var "Bieber", og så spurte jeg henne etterpå hvem som sang, og så svarer hun "Bieber synger". Hun er ikke så gammel heller, så det var utrolig søtt. Og så lærte vi henne å si "jeg elsker Bieber". Haha!
Men nå skal jeg snart legge meg. Eller... Er nok en god stund til jeg egentlig skal sove. Har jo sommerferie, og tror dette bilde beskriver alt:

 

Men vi snakkes i alle fall. God natt, søte!
- Camilla 

Publisert: 21.06.2012 @ 22:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

innkjøp 20.06

Hei!

Ble ikke noen blogging i går. Sorry! Hvis jeg skal være ærlig var det mest fordi jeg ikke gadd. Jeg var opptatt på dagen, men hadde egentlig tid på kvelden. Uansett, i går var jeg i hvert fall en tur i Sandnes. Jeg skulle se på forskjellige mac-er og sånn, for å bestemme hvilken jeg ville ha, men jeg shoppet litt også. Tenkte å vise dere tingene, selv om det ikke var så mange akkurat.


// shorts fra Cubus - tilbud: 99 kr //


// topp fra Cubus - 179 kr //
Toppen er egentlig finere på, men hadde vært på trening i går når jeg skulle ta bilde av tingene så derfor kunne jeg ikke ta dem på.

Nå holder jeg på å rydde i noen skohyller, og det er utrolig mange sko så jeg må snart komme meg tilbake. Trengte bare en liten pause.

Og det er til og med enda flere enn det ser ut som....

Men vi snakkes senere!
- Camilla  

Publisert: 21.06.2012 @ 11:50 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

bursdagen min!

Hei! 

I går snakket jeg om at jeg kanskje skulle være med ei venninne, og det var jeg. Mens vi ventet på maten skulle bli ferdig, snakket vi bare og chillet. Mamma hadde laget pizza så etterpå hadde vi det og litt kake. Jeg hadde en fin dag. For det meste fikk jeg penger, men det er jo veldig greit nå som det er sommer. Av mamma og pappa fikk jeg mac! Men har den ikke enda da, for vi får sånn skoletilbud siden jeg begynner på videregående, og da får jeg den ved skolestart. 

Pappa har sine ideer når han skal pakke inn ting!

Veldig raskt redigert, så det ble ikke så fint, men i alle fall var denne inni gaven med denne lappen på:

Der står det bare at jeg får en mac, men at den ikke er her pga. det jeg har skrevet ovenfor.  Ble utrolig glad for den gaven, siden det var jo det jeg ønsket meg mest, men hadde ikke sagt det en gang, for det er jo ganske dyrt...I dag har jeg brukt nesten hele dagen på å male lekehytten. Holder fortsatt på å tjene penger til ferie og sånn. Ble ferdig da, så det tok ikke så kjempelang tid. Og så fikk jeg Believe - deluxe edition i posten i dag!! Det er altså Justin sitt nye album, hvis dere lurte. Har ventet at det skal komme ut så lenge nå! Det er helt perfekt! Han er så utrolig flink. Åh, er så stolt av han! 

Men vi snakkes senere eller noe. 
- Camilla 

Publisert: 19.06.2012 @ 18:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Ukens: type like a girl

Hei!

Vet ikke om det bare er hos meg, men blogg.no er i alle fall sykt klikk. Skal prøve å få til ukens uansett, så håper bare ikke bildeopplasteren er klikk også. Sorry for at det kom så sent forresten. Hadde begynt tidligere, men så fikk jeg besøk, så da måtte det vente til nå. Kan fortelle litt mer om dagen i dag i morgen heller.
Var ikke sikker på hva jeg skulle ta, men fant ut at jeg kunne ha noen utvalgte bilder fra denne tumblr-en.  


Jeg vet ikke om dere liker å lese sånne, så skjønner godt hvis dere ikke gadd å lese alle, men jeg elsker i hvert fall å lese sånn, så derfor er det litt mange. Vi snakkes i alle fall i morgen.
God natt, søtinger!

- Camilla 

 

Publisert: 18.06.2012 @ 22:40 Kategori: Ukens Kommentarer: 1

Endelig 16!

Hei!

I dag har jeg bursdag, folkens! Endelig 16 år! Begynte dagen med at mamma og resten av familien kom inn og sang for meg i senga. Hadde jo fri i dag, men siden jeg skulle stå opp for å si hadet til morfar og de før han reiste så fikk de lov til å vekke meg, haha! Så jeg sto opp og spiste frokost sammen med morfar og resten. Etter de hadde reist chillet jeg litt med PC først. Når jeg sto opp så tidlig en fridag måtte jeg starte dagen litt rolig... Etter det har jeg vasket bad og litt småting, så jeg føler meg ganske effektiv selv om det er bursdagen min. Men jeg må tjene penger til jeg reiser! 

Senere i dag vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre enda. Kanskje jeg skal være med ei venninne, men det er ikke helt sikkert enda. Kommer nok ut med ukens i dag, men vet ikke helt hva jeg skal ha om enda. Finner det nok ut. 

Her er to av kakene vi hadde i går. Vi hadde noen flere, men mamma har ikke tatt bilde av de. (Siden jeg låner hennes bilder...)

Og her er i dag når de kom inn. Var dødstrøtt, haha! De tok noen bilder til, men de tror jeg at jeg sparer dere for.
Så vi snakkes senere.

- Camilla 

 

Publisert: 18.06.2012 @ 11:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

familieselskap

Hei!

Sorry for sen blogging, men har vært litt opptatt i dag. Eller hadde helt sikkert klart å presse inn ett innlegg tidligere, men er litt lite motivert siden jeg ikke har bilder heller. I dag har jeg i alle fall feiret familieselskap. Tror ikke jeg har skrevet det på bloggen, men jeg har i alle fall bursdag i morgen. Siden broren min hadde bursdag den mandagen som var, så feiret vi familieselskap i sammen. Vi pleier det siden vi har bursdag så tett.  Så vi hadde besøk av en del folk, og det var koselig det. Ok, egentlig er det litt kjedelig, men jeg får i alle fall kake, haha! Før det bakte jeg en kake, og gjorde litt klart til de kom.

I morgen har jeg jo fri, så det er i alle fall herlig, men kommer helt sikkert til å våkne tidlig, for akkurat nå sover jeg på rommet til søsteren min. Har sikkert ikke nevnt det på bloggen, men vi har besøk av morfaren vår, som bor ca. 6 timer vekke fra oss, og de låner mitt rom. Og søsteren min har ikke fri! Men det går nok fint uansett. Ellers kan vi heller bare snakkes i morgen, siden jeg har ikke så mye annet å skrive. Har ikke fått tatt noen bilder i dag. Glemmer det alltid! 

Kunne funnet et arkivbilde, men skjønner ikke bildesystemet på macen til pappa, og uansett er det bare hans bilder, så det tar en evighet å finne noe som passer. Så da kjører jeg kjedelig bloggstil, og poster ett innlegg uten bilde. Men dere overlever!

Snakkes!
-Camilla 

Publisert: 17.06.2012 @ 21:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Bilder

Hei!

Sa jo at jeg tok noen bilder jeg kunne vise. Er ikke så mange da, men er vel bedre enn ingen. 

Så egentlig ut som om jeg hadde lagt begge bildene ut to ganger, siden de var ganske like, men ble litt teit å bare legge ut to når jeg først hadde sagt jeg skulle legge ut bilder, og de andre har jeg ikke fikset.

Men vi snakkes sikkert senere. 
- Camilla 

Publisert: 16.06.2012 @ 13:41 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

cookies!

Hei!

Følte at etter så mange dager uten skikkelig blogging, så måtte jeg slenge inn et lite innlegg nå. I kveld har jeg, som jeg skrev i sist innlegg, bare slappet av hjemme for det meste. Broren min hadde så lyst på kake elller noe, så da fant mamma ut at jeg kunne lage cookies. Det sa jeg jo ikke nei til, men måtte en liten tur på butikken da, for å handle det vi manglet. Så jeg og broren min bakte cookies i sammen. Gidder ikke å legge ut oppskrift, men kan gjøre det hvis noen er interesserte. De var i alle fall gode!

De var egentlig lysere, men gadd ikke å fikse på innstillingene.

Jeg var også ute og tok noen få bilder, men de trenger kanskje litt redigering og sånn, så jeg kan legge dem ut i morgen.
Nå skal jeg nok legge meg snart. Kjenner hvor lite søvn jeg har fått i det siste. Eller ikke egentlig, men uansett....
Så god natt!
- Camilla 

Publisert: 15.06.2012 @ 23:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Midtholmen!

Hei!

Nå er jeg hjemme igjen, og har endelig tid til litt skikkelig blogging. Selv om mamma maser på at jeg må pakke ut å sånn da... Hun jeg sove hos skal reise til Oslo i dag, så derfor var jeg hjemme igjen litt tidlig. Det var veldig koselig i går, men skrev jo om det i forrige innlegg. Tenkte jeg heller kunne skrive litt om klasseturen. Har bare ett bilde siden jeg ikke hadde med kamera selv, men det var en av de voksne som var med som hadde kamera, så det kan jo være jeg får tak i de bildene senere. Uansett... Vi kom på tirsdag, og da fant vi først plass vi skulle sove, og så oss litt rundt på plassen. Det var ett sånn hus der og en hytte, så det var senger og madrasser til å sove på. Kvelden brukte vi på å grille, spille kort og ro i båt. Onsdagen brukte vi også dagen sånn vi ville, så det gikk i det samme som tirsdagen og å bare slappe av egentlig. På kvelden var den en "avslutningsfest" der vi spiste taco og koste oss. På torsdag måtte vi bare rydde og vaske før vi reiste hjem igjen. Det var veldig kjekt der, og en veldig bra avslutning på skoleåret. Vi har jo sommerferie nå, og kommer aldri til å gå i klasse med de folkene igjen, så det var bra at vi fikk avsluttet på den måten. 

 

Dette er det eneste bildet jeg har, men det er ikke tatt av meg da. Det er bare lånt av ei annen i klassen.

Har ikke så mange planer utover kvelden. Blir sikkert ikke så veldig sent i dag heller, for det har ikke akkurat blitt så veldig mye søvn de siste dagene heller. Vi snakkes kanskje senere, ellers snakkes vi i morgen.
- Camilla 

Publisert: 15.06.2012 @ 17:13 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

oppdatering!

Hei!

Dette må bli et veldig kort innlegg, fordi jeg er på besøk hos ei venninne, og føler det er litt usosial å sitte å blogge da.
Jeg kom jo hjem fra klasseturen i dag, og kan skrive litt mer om akkurat det i morgen når jeg kommer hjem.
Rett etter jeg kom hjem i dag tok jeg en dusj, og mer rakk jeg nesten ikke før jeg måtte ut døra igjen. Jeg og venninna mi tok da bussen til Sandnes, og så litt i butikker. Fant noen sko jeg ble heeelt forelsket i, men er usikker på om jeg skal kjøpe dem. Uansett.. Etter det tok vi toget til Klepp og her har vi vært siden da. Vi har sett noen PLL-episoder, og så har vi også gått igjennom en del klær hun nettopp har fått. Den ene kjolen passet ikke henne, så da endte det opp med at jeg fikk den. Kan vise i morgen eller noe, men den er i alle fall kjempefin!
Men vi får heller snakkes i morgen, og kan ikke laste opp noen bilder, siden jeg er ikke på min PC.

God natt søte folk!
- Camilla 

Publisert: 14.06.2012 @ 23:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

12.06.2012

Hei!

Har egentlig ikke tid til å blogge nå, men kan vel ta meg tid til et lite innlegg. 
Nå har jeg sommerferie, og det er så sykt deilig! Lover dere, i hele dag har jeg vært så glad. Bare på vei til skolen i dag gikk jeg og smilte som en idiot hele tiden mens jeg hørte på musikk. Og på vei hjem. Nå holder jeg på å pakke, og så reiser vi i 5-tiden i dag. Men jeg hater egentlig å pakke, for jeg aner aldri hva jeg skal ha med meg, og så ender jeg alltid opp med å ta med meg alt for masse ting. Kommer garantert til å skje denne gangen også. 
Bare så dere er klar over det kommer det ikke noen innlegg i morgen, siden jeg tviler på at jeg har tilgang til PC og internett midt på ei øy i havet. Vet heller ikke når jeg er tilbake på torsdag, men regner med å rekke et innlegg da. Jeg er fortsatt usikker på om jeg skal ha med kameraet eller ikke. Er litt redd for at det skal bli tatt eller ødelagt, men er jo kjekt å ha bilder derfra...
Men vi snakkes mest sannsynlig på torsdag da.

Ahaha, dette var fra sist vi var på klassetur på ei annen øy. Utrolig fint bilde av meg...

- Camilla 

Publisert: 12.06.2012 @ 12:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

bursdagsfeiring!

Hei!

I dag hadde broren min bursdag, så jeg har egentlig brukt dagen på å feire han. En stund etter skolen reiste vi inn til Sandnes for å spise på Dolly Dimples. Det var bare meg, broren min og pappa da, men var koselig uansett. Når vi kom tilbake, skulle de på fotballtrening, og imens bakte jeg en kake. Haha, vet ikke om dere allerede har skjønt det, men jeg elsker å bake. Så det å lage kake er en oppgave jeg tar frivillig på meg. Her er i alle fall noen bilder fra dagen:

I dag tidlig, når vi kom å sang for han. Det er selvfølgelig mitt rom, hvis dere lurte på hvorfor plakatene var der.Etterpå prøvde vi ut bilspillet - Need for Speed ett eller annet - han fikk til bursdagen. Haha, elsker faktisk bilspill.

Nå er det sikkert ikke så lenge til jeg går å legger meg. Vurderer å stå opp kl. 6 i morgen for å gå ut å jogge, siden jeg tror ikke jeg får tid til å trene resten av denne uka. Tror egentlig ikke jeg klarer å stå opp da. Har prøvd før, og da skrur jeg bare av vekkerklokken og sover videre. Men en gang må jo være den første, ikke sant? I morgen skal vi bare gå på skolen til kl. 11 forresten, så det er sykt herlig. Og enda herligere er det at etter det har vi sommerferie!! Men fra tirsdag-torsdag skal hele klassen reise inn til ei sånn øy, og overnatte. Så det er vel etter det at jeg har sommerferie offisielt. Uansett... Vi snakkes!

- Camilla

Publisert: 11.06.2012 @ 22:16 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

ukens: Before I die

Hei!

Ukens denne gangen blir ukens "before I die". Når jeg ser på sånne innser jeg hvor mye jeg har lyst å gjøre. Tror seriøst jeg skal finne 10 av de jeg vil gjøre aller mest, og faktisk utføre dem i løpet av livet. Her er i hvert fall ett utvalg av noen.Den siste der skal jeg i alle fall gjøre! 
Vil du noen av de tingene?
Har du gjort noen av dem?

- Camilla 

Publisert: 11.06.2012 @ 19:20 Kategori: Ukens Kommentarer: 0

tanning!

Hei!

Har ikke fått "tid" til å oppdatere før nå, men det går sikkert fint. I dag har jeg egentlig bare brukt dagen på å sole meg. Vi fikk en uforventet sommerdag, og det måtte jo bare utnyttes. Gadd ikke å finne på noe mer krevende enn å ligge i ro for hodepinen fra i går var ikke helt borte. Men jeg fant ut at jeg hadde fått litt mer skille, og skille i seg selv er ikke så fint, men det betyr at jeg har blitt mer brun! Haha, blir så glad når jeg blir brun. 

I går kveld så jeg en film og bare chillet. Husker ikke hva filmen het, men det var utrolig bra i alle fall. Elsker når jeg finner en film som jeg liker. Ok, det hørtes rart ut, men dere skjønner hva jeg mener!? 


tror jeg at jeg snart skal legge meg faktisk. Er så trøtt, og aner egentlig ikke hvorfor. Har ikke sovet så lite heller. Kommer vel av at jeg har vært i sola hele dagen eller noe sånn...

 

Random bilde fra syden, fordi vi hadde sol i dag...
Snakkes!
-Camilla 

Publisert: 10.06.2012 @ 21:32 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Sandnes + outfit!

Hei!

Som jeg nevnte i sist innlegg skulle vi til Sandnes, så vi reiste inn rett etterpå. Vi var der vel til rundt 4 eller noe. Imens vi ventet på at pappa skulle komme i mål var vi rundt i litt butikker og sånn, men har ikke akkurat handlet så mye. Må spare penger til ferien siden jeg skal til Nederland. Vet ikke hvor mye det er å shoppe der, men håper jo at det er noe. Egentlig vet jeg jo ikke hvor i Nederland vi skal heller da, så det har vel også en del å si på shoppingen. Men uansett... Når vi kom hjem igjen laget vi bare taco og sånn, og nå har mamma og pappa reist på konsert. Dere har kanskje hørt om den "historiske" Mods-konserten? Ja, der er de i alle fall. Chill for meg i hvert fall, men vet ikke helt hva jeg skal finne på nå. Er så trøtt av en eller annen grunn, og så har jeg ganske vondt i hodet også, så kommer nok bare til å slappe av hjemme. Håper ikke jeg blir syk! 

Hadde egentlig tenkt å legge ut bilder av outfit, men min personlige fotograf (dvs. søsteren min) har reist på hyttetur, men jeg prøvde å ta noen selv. Så fikk jeg dårlig tid, derfor ble de ganske mislykket, men kan legge ut de som er halvveis brukbare:

Speilet mitt har en irriterende strek midt på!

Hater egentlig å bruke speilbilder, sorry...

Dert var litt uklart, men det får bare være!
Vi snakkes i alle fall.
- Camilla

Publisert: 09.06.2012 @ 18:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Nordsjørittet!

Hei!

Sorry, men rakk ikke blogge igår. Eller, jeg kunne nok rukket det hvis jeg hadde tatt meg tid, men det gjorde jeg ikke. Nå skal jeg snart inn til Sandnes for vi skal hente pappa der og litt forskjellig. Nå er jo Nordsjørittet, og pappa er med der, så det er derfor vi må hente han når han er ferdig. Tror også de har litt andre ting som skjer, men er ikke sikker. Har derfor ikke så god tid til å blogge, men følte jeg måtte lage ett lite innlegg før vi reiste inn. Vet ikke helt hva jeg skal skrive når jeg egentlig ikke har tid. Dette innlegget ble bare helt teit. Vurderer å ikke poste det, men må gi noe fra meg. Så..eh, tror bare vi snakkes heller!

Bare ett random bilde fra Nordsjørittet som jeg ikke har tatt selv en gang. For å gjøre dette litt mindre patetisk liksom...

 

Publisert: 09.06.2012 @ 12:05 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Nederland og nail art!

Hei søte folk!

I dag har jeg gjort litt forskjellig, men det er vel egentlig ikke så interessant å høre om. Jeg har i alle fall en god nyhet (for meg selv da). JEG SKAL VÆRE MED SILJE TIL NEDERLAND I SOMMER! Ja, synes det fortjente caps lock. Altså, jeg vet ikke hva som er å gjøre der nede, og vet ikke hvor vi skal bo, og jeg vet ikke en gang når vi reiser, men poenget er jo at jeg får i alle fall reise med Silje. Det er hun samme som jeg var med i syden hvis dere lurte!

Dette var det eneste jeg fant av oss sammen, ehehe!
Men, back to point, jeg tror vi skal være der en uke, men mer vet jeg ikke enda. Gleder meg i alle fall. Vi hadde ikke planlagt noen utenlandstur med familien siden vi nettopp var i Mallorca, så da passet jo det perfekt at jeg kunne være med henne.
Ellers i dag har jeg gjort kjedelige ting ute for mamma. Må begynne å tjene lommepenger til turen. Tror vi kommer til å få det dødskjekt, og dette bildet beskriver nok det veldig bra:


(For meg og henne da! Tror ikke noen andre skjønner hva som er morsomt med det bildet.)

Uansett... Utenom å gjøre kjedelige ting ute så har jeg faktisk lakket neglene med noe som heter "Konad nail art". Jeg tenkte egentlig å lage videoblogg om det, men så glemte jeg det, og så kom jeg på det igjen etter jeg hadde begynt. Kan kanskje ta det en annen gang, for det er ganske kult hvis du får det til. Ikke at jeg er noen proff i det, så det ser ikke helt perfekt ut, men folk gidder sikkert ikke å studere det så nøye!

Ok, nå fikk jo dere se det litt nøye, men jaja...
Vi snakkes i alle fall i morgen da!
- Camilla 
 

Publisert: 07.06.2012 @ 22:10 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

milkshake-oppskrift!

Hei!

Tenkte bare å komme med en liten oppskrift til dere. Dette laget jeg i dag, og det smaker veldig godt, men det er utrolig mettende.
Jeg tok utgangspunkt i denne oppskriften:

Sjokolade-Milkshake

Porsjoner: 

2


Tid: 

3 minutter

Enkelt og godt!Ingredienser

  • 0,5 liter melk.

  • Is (Vanilje eller sjokolade)

  • Sjokoladepulver (f.eks. Oboy) og/eller sjokoladesaus

Fremgangsmåte

  1. Hell melken i en bolle

  2. Tilsett 4 kuler med is

  3. Bland inn ønsket mengde sjokoladepulver og/eller sjokoladesaus. Hvis du bruker vaniljeis er 2-3 spiseskeier med sjokoladepulver passe mengde.

  4. Miks i miksmaster i 1-2 minutter og så er milkshaken klar!

 

Men siden det var to porsjoner brukte jeg ikke akkurat så mye som det står skrevet der, så jeg blandte egentlig bare oppi til jeg fikk den sånn jeg ville. Jeg kunne nok egentlig tatt enda mindre melk oppi, for jeg synes ikke konsistensen ble tykk nok, som milkshake skal være, men det smakte godt da.Ja, også pyntet jeg med krem og sjokoladesaus på toppen!

Men vi snakkes senere.
- Camilla 

 

Publisert: 07.06.2012 @ 13:48 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 3

bilder - natur

Hei!

Sorry for sen blogging, glemte det helt av! Ikke at jeg har så utrolig mye interessant å blogge om heller. Tror ikke en gang jeg gidder å begynne å fortelle om dagen min, siden jeg er redd for at jeg omtrent kjeder dere i hjel da. Men var utrolig deilig med fri i dag da, og spesielt siden jeg kunne begynne dagen med den nye sesongen av PLL. Har jo også fri på torsdag og fredag, og har i alle fall planer om å nyte de dagene (selv om mamma har gitt meg en del oppgaver, sånn at jeg kan tjene penger...).
Siden jeg ikke har så mye å blogge om akkurat nå, tror jeg heller jeg legger ut noen bilder jeg tok en dag. Jeg tok dem med mobilen en dag, så de er ikke veldig bra, men har prøvd ut å redigere litt i photoshop. Det er ganske kjekt egentlig, men er langt i fra noen proff!

Kunne nok tatt dem litt større, men glemte å se på det først, og jeg gidder ikke å laste dem opp på ny!

 1. Dette er originalbildet

 2. Dette er redigert i photoshop 

3. Dette er redigert i et program på mobilen

 4. Dette redigerte jeg ikke i det hele tatt

 5. Dette er originalbildet

 6. Dette er redigert i photoshop

 7. Originalbildet

 8. Redigert i photoshop

 9. ehehe, dette var bare fordi jeg fant noe kult i photoshop...

 10. Dette tror jeg at jeg har lagt ut før, bare ikke redigert, men dette er i alle fall redigert med det mobil-programmet!

Men nå legger jeg meg snart, snakkes i morgen.
God natt søtinger! 

- Camilla

 

Publisert: 07.06.2012 @ 00:24 Kategori: Bilder Kommentarer: 1

tur til Lifjellet!

Hei!

Nå har jeg helg, og det er en sykt herlig følelse!
Kom hjem for ca. 2 timer siden siden vi var på tur med trinnet av de som ikke kom opp til munlig eksamen. Bedre det egentlig enn å sitte å se en haug med filmer, siden vi ikke har noe annet og gjøre. Var herlig å slutte tidlig i dag da, selv om vi egentlig ikke skulle sluttet så tidlig, men så tror jeg ikke de gadd å ha oss der mer, haha! Jeg har bare chillet siden jeg kom hjem, med PC og gossip girl. Er ferdig med sesong 1 nå faktisk, og i morgen begynner PLL igjen, så det gleder jeg meg til.

Snakkes sikkert senere eller noe.

- Camilla

Publisert: 05.06.2012 @ 14:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Bilder fra Mallorca - del 2

Hei!

Hadde seriøst tidenes skrekkopplevelse i dag. Jeg satt på PC-en og så på et youtube-klipp, når det plutselig kom en gigantisk feit edderkopp krypende over toppen på skjermen. Jeg er egentlig livredd edderkopper, og en edderkopp på den størrelsen gjorde det ikke mye bedre. Så jeg skulle få lillebroren min til å ta den vekk, men da hadde den krøpet vekk, så nå er den en plass på rommet mitt, men jeg vil ikke gå inn der i frykt for å møte på den igjen...
Men uansett, her kommer litt flere av syden-bildene:

 

Her var vi på vei til restaurant, når vi møtte denne søte skapningen!Historien bak dette sugerøret er litt merkelig, men følte jeg måtte ta det med, siden det er et ganske morsomt ferieminne...Egentlig historien bak (eller etter..) disse to bildene også...Det var dødsekkelt, siden det var folk som holdt på å mate fiskene, og så kom det sykt mange fisker som bare svømte rundt der!

Kommer nok til å legge enda flere ut en annen gang, hvis dere er interesserte da! Er en fin ting når jeg ikke har noe å blogge om eller trenger variasjon.


 

Publisert: 04.06.2012 @ 21:03 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

HAPPY!!!

Hei folkens!

Nå er jeg så sykt glad, for pga. streiken så har de ikke nok sensorer, og derfor kom jeg ikke opp i muntlig eksamen!!
De skulle liksom komme inn i klasserommet vårt i dag og si hva vi kom opp i og sånn, og så sier de at det blir litt forskjell på folk, siden noen har ikke sensorer og derfor blir kommer de ikke opp, og så sier de at ingen i vår klasse kom opp!!! Den reaksjonen på folk når vi fant ut det kan dere sikkert bare forestille dere...
Så hele skoledagen, bokstavlig talt, har vi brukt på å se filmer. Vi har sett tre filmer, så det ble litt kjedelig i lengden, men ganske chill da. De har liksom ikke noe annet vi kan gjøre, men må ha oss på skolen, så da blir det sånn. Men i morgen skal vi gå tur da, og resten av dagene har vi fri, så det blir en veldig kort uke, men jeg klager absolutt ikke!

Men nå skal jeg snart spise og sånn, så vi snakkes heller senere.
Tenkte å lage ett innlegg med flere av syden-bildene, men nå rekker jeg ikke å laste opp noen, siden jeg har nesten ikke mer strøm på PC-en.
Snakkeees!!

- Camilla 

Publisert: 04.06.2012 @ 15:50 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

film-kveld!

Hei!

Er ikke så lenge siden jeg sto opp så til nå har jeg bare spist frokost og kledd på meg egentlig. Silje måtte gå nå, så nå er jeg alene hjemme igjen.
I går var det veldig koselig. Når Silje kom opp, gikk vi på butikken for å kjøpe noe til kvelden, og endte opp med brownies og is. Vi gikk hjem og laget browniesen, og etterpå satte vi på en film. Valget falt på "babycall" siden traileren av den så ganske kjekk ut egentlig. Selve filmen var bare rar, og jeg skjønte ingenting av slutten. Det gjorde ikke akkurat søsteren min eller Silje heller, så tror nok ikke det bare var meg som var dum. Jeg og Silje har nesten en tradisjon om at vi ser "abduction" når vi er alene hjemme, så etter den merkelige filmen, satte vi heller på den, men så den ikke ferdig da.

Nå tenkte jeg å sette på en episode av Gossip Girl, og spise litt mer brownies og is, så får jeg se hva jeg finner på utover dagen.

Søsteren min og Silje, siden jeg ikke gadd å legge innpå de få bildene jeg har fra i går.

- Camilla
 

Publisert: 03.06.2012 @ 14:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Riska-dager!

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet inn døra. Har vært ute i hele dag. Jeg sto opp ca. 10 fordi søsteren min skulle egentlig opptre med noe sånn revy-ting nede med kaien her, og mamma sa at jeg måtte komme å se, siden jeg ikke var med på den ekte forestillingen. Så kvart på 11 var jeg der nede, og så skulle ikke søsteren min sitt nummer bli vist allikevel siden det tok for stor plass. Men det er noe som kalles Riska-dager her nå da, der det er satt opp mange boder eller stander, og en scene der det skjer litt forskjellig osv., så det gjorde ikke så mye at jeg allerede var der nede da. Der nede møtte jeg Birgitte, og utover dagen ble vi litt mer folk som bare gikk rundt der nede. Etter en stund møtte jeg Silje, siden vi hadde planlagt å være med hverandre. Vi fortsatte bare å være der nede en stund, før vi kjøpte med oss jordbær og sjokolade, og gikk hjem til henne. Vi koste oss med det og bare snakket en stund. Etterpå gikk vi på Ebay for å se på iPhone-deksler, siden hun trengte hjelp til å finne ut hvilket hun skulle kjøpe. Det er helt utrolig hvor masse de klarer å finne på, og til de billige prisene. Det var over 4000 sider, så det var ikke akkurat så veldig enkelt å bestemme seg, men det er ganske interessant å se på alt de har der inne faktisk.

Nå skal vi snart spise, og etter det kommer Silje opp til meg, for hun skal sove her i natt. Mamma skal på bryggedans, som er årlig i forbindelse med Riska-dager, så jeg, søsteren min og Silje blir alene hjemme. Tror ikke vi har noen planer om hva vi skal gjøre enda, men kommer nok til å se en film eller noe. 

Har du tips til en bra film vi kan se?

Sorry, men har ikke tatt noen bilder i dag for jeg hadde ikke med kameraet ut og jeg er på macen, så dere før nøye dere med et arkivbilde:

 

Her er vi i syden! Fant ikke noe som passet inn til dette innlegget egentlig...
Men vi snakkes!
- Camilla 

Publisert: 02.06.2012 @ 17:29 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

helg!!

Hei!

Sorry for litt sen blogging, men som dere ser har jeg endret litt på designet. Er ikke sikker på om jeg er fornøyd med headeren og alt sånn enda, men det får i alle fall være sånn midlertidig. 

I dag har jeg egentlig bare chillet hele dagen. Jeg var jo på skolen, men der gjør vi egentlig ingenting utenom å se filmer og sånn, så det er også ganske chill. Jeg og søsteren min skulle egentlig være alene hjemme i dag, så jeg hadde ingen planer, men så skulle ikke mamma på det der greiene allikevel. Men var godt å bare få slappe av, og ha litt tid til å fikse bloggen. I dag fikk vi forresten standpunkt-karakterene. Jeg ble ganske fornøyd faktisk. Det er det beste snittet jeg har hatt gjennom ungdomsskolen, så det er herlig når disse faktisk teller.

Har ikke bildene her, og gidder ikke å gå for å hente dem, siden det var ikke noen interessante bilder uansett!
Her er i alle fall et gammelt arkivbilde, som er bedre enn ingenting:

Men nå må jeg gå, så vi snakkes heller!

- Camilla
 

 

Publisert: 01.06.2012 @ 22:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3
hits