Arkiv måned: april 2014

Langhelg!!

Hei♥

Ble visst en uplanlagt bloggfri dag i går. Skulle trodd at det ikke var noe jeg glemte etter å hatt blogg så lenge, men jo -  det skjer. Tenkte på det flere ganger i løpet av dagen da, men ikke på tidspunkter der jeg faktisk hadde tid til å sette meg ned for å blogge. Ikke gjorde jeg så mye produktivt heller egentlig. Hadde noen små planer om å forberede meg litt til fransk heldag som jeg hadde i dag, men det ble det i alle fall ikke noe av. Hadde ikke med meg fransk-boka hjem en gang. Satser på at det gikk greit nok allikevel. Den er i alle fall unnagjort, og egentlig liker jeg heldager litt så det går fint. Det er liksom noe avslappende med å sitte der med god mat og bare skrive. 

Prøvde meg på noen bilder i dag - ikke helt vellykket siden det blåste. Av de 572381 bildene jeg tok ble det 1 brukbart haha.

Nå er jeg i godt humør da, for det er jo allerede helg!! Må jo bare elske mai og alle fridagene. Bare tanken på at jeg har fri de 4 neste dagene er helt herlig. Planen var egentlig å dra på hyttetur med venner, men så skal jeg i konf på lørdag så da kunne jeg ikke bli med. Litt synd, men da får jeg vel heller nyte dagene her hjemme istedenfor. På planen i dag står det i alle fall først ut å passe Nora og Sara, og etter det skal jeg til Silje-Marie sammen med Yasmin. Tror vi skal lage taco blant annet, så jeg gleder meg i hvert fall. Vi snakkes♥

Publisert: 30.04.2014 @ 15:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Another sunny day

Hei♥

Har egentlig planer om å løpe ut igjen i sola igjen, tenkte bare jeg skulle oppdatere her først. Var ikke så verst å starte uka med fint vær, men føler vi har hatt så mye fint vær at det ikke er noe igjen til sommeren haha. Jeg nyter det i alle fall! Ble dessverre ikke noe busstreik da - hadde nesten håpet litt på det, men nei. Satt oppe til sånn 2 i natt og så White Collar for å se om de kom fram til noe før jeg la meg. Og fordi hovedpersonen i serien er litt perfekt da♥♥ Fant til slutt ut at jeg skulle legge meg, men våknet igjen sånn 40min senere av et sykt mareritt. Klarte ikke å sove på en god stund etter det i hvert fall haha. Ble altså ikke så alt for mye søvn i natt, men jeg klarer meg. Mennesker er jo ikke akkurat skapt for å sove heller da.

La meg ut i sola med en gang jeg kom hjem og begynte litt på å lese teori, men ble litt lei så jeg sluttet ganske fort. Tror jeg sovnet litt der ute også siden plutselig var klokka så mye. Pleier nesten alltid å sovne hvis jeg ligger på magen og soler meg, men klarer aldri å sovne om jeg ligger på ryggen. Litt irriterende, siden jeg vil ha brun mage også, men har ikke tålmodighet til å ligge der hvis jeg ikke sover. Ble litt farge i dag også, og hahah etter alle disse dagene med fint vær har jeg så mange forskjellige skiller at det nesten ser litt rart ut. Jaja, skal ikke klage da. Men nå går jeg litt ut igjen før det blir trening. Vi snakkes♥

 

Publisert: 28.04.2014 @ 17:18 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Ski-helg

Hei♥

Da er enda en helg snart slutt, men i og med at det bare er tre skoledager denne uka er det ikke så alt for ille. Jeg har i alle fall hatt en utrolig herlig helg. På fredag var jeg jo som nevnt i Maren sin bursdag, noe som var utrolig kjekt. I går reiste jeg og Silje opp til Sirdalen, som jeg også snakket om. Tror vi var der oppe i sånn 11-tiden eller noe og da pakket vi bare sekken og tok turen ut på langrenn. Når vi stoppet for å ta pause, hadde vi faktisk gått lenger enn vi egentlig var klar over, så det var jo ganske greit. Ble allikevel lenger pause enn tur da, men hallo - det var jo så varmt å sitte der, og det er jo i fjellet man får mest farge så da måtte det utnyttes. Når vi kom tilbake lå vi bare på terrassen og solte oss, før vi fant fram grillen i ni-tiden. Rigget oss til med masse tepper der ute, så vi ble sittende der ute med musikk og god mat til sikkert halv ett på natta. Elsker dager som det! Kjenner jeg ser fram til sånne kvelder i sommer i hvert fall. 

I dag ble det først en tur i trekket, før vi tok en langrennstur i dag også. Føret i trekket var sånn omtrent perfekt, og det var så vidt folk så det var utrolig herlig! Turen ble også ganske vellykket, kortere enn i går, men lang pause i dag også haha. Rakk litt soling på terrassen også før vi ble hentet og kjørte hjem. Alt i alt har det vært en ganske herlig helg - hadde ikke klagd om vi fikk sånn vær hver helg! 

Nå skal jeg avslutte helga med noen episoder White Collar som jeg har blitt litt avhengig av - etter jeg har ryddet rommet da... Litt nedtur da jeg kom hjem til rotete rom, når jeg trodde jeg hadde ryddet det før jeg reiste. Rart. Vi snakkes da♥

Publisert: 27.04.2014 @ 22:25 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Sirdal neste

Hei♥

Dette blir et superkort innlegg, fordi jeg egentlig har ganske dårlig tid. Om sånn 20min kommer Silje og de og henter meg, for vi reiser opp til Sirdalen. Skal ikke jobbe denne helga da, men dette er siste helga trekket har åpent så da tenkte vi å stå litt siden vi ikke har fått gjort det så mye denne sesongen. Kom akkurat hjem fra Benni, måtte gå fra henne sånn 08.15 eller noe. Nå må jeg pakke og spise frokost før jeg reiser, så føler egentlig at jeg har litt mye å gjøre, men måtte bare oppdatere kort her. 

Vet ikke om jeg noen gang nevnte det, men var i alle fall i bursdag til Maren i går, og det var supergøy! Hun blir 18 i dag, så ja - gratulere me dagen bby!!

Vi snakkes♥

Publisert: 26.04.2014 @ 09:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

New backpack

Hei♥

Håper ikke at det gjør noe at jeg kjører på med innkjøp to dager på rad, men denne gangen tenkte jeg å vise dere en sekk jeg bestilte fra Ebay. Bestilte den fredag for to uker siden og fikk den i går, så den kom overraskende fort. Vet ikke hvor mye den kommer til å bli brukt, men synes den var utrolig kul, så bestilte den allikevel. Kostet bare rundt 100kr med frakt, så hadde ikke så mye å tape uansett.

Den kan bestilles her og de har flere ulike farger. 

Håper dere får en fin helg. Snakkes♥

 

Publisert: 25.04.2014 @ 15:32 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 5

Get over it

Hei♥

Først og fremst tenkte jeg bare å vise dere t-skjorten jeg mottok fra Sheinside rett før påskeferien. Innså nettopp at det er sånn 2 uker siden, og jeg har enda ikke vist den. Livet som lat. 

La ikke merke til før etterpå hvor dårlige disse bildene egentlig ble, men det får bare være for jeg har ikke tid til å ta nye. 

Nå er jeg nødt å sitte noen timer med en norsk-tekst vi skal levere i morgen. Får timen på skolen da, og den skal ikke leveres før kvelden, men rekker ikke å jobbe noe med den etter skolen, så da må jeg bli ferdig i løpet av timen. I og med at jeg ikke har begynt enda, og ikke aner hvordan jeg skal begynne, må jeg bare komme i gang. Er litt lignende en oppgave vi hadde en annen gang, og den gikk ikke akkurat så bra, så regner ikke med å få så bra på denne heller haha. Tror bare jeg skal satse litt lavt for å ikke bli skuffet senere. Så ja - tror ikke jeg skal mase om den mer til dere, men heller sette i gang selv. Vi snakkes♥

Publisert: 24.04.2014 @ 18:13 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 4

Sliten

Hei♥

Åh, det er så irriterende for jeg er så trøtt i dag. Eller, mer sliten. Aner ikke hvorfor, jeg er bare sliten. Burde vel egentlig vært mer opplagt i dag, siden vi startet sent på skolen, men neida - jeg vil egentlig bare gå å legge meg under dyna å se serier. Dessverre får jeg ikke akkurat ønsket mitt oppfylt i dag, i og med at jeg nå nettopp har vært ute og passet Nora og Sara. Om en liten stund jeg nesten ta turen på trening, og etter det blir det øvelseskjøring. Ser allerede fram til jeg kan gå å legge meg i dag. Regner med at treningen gjør meg litt mer våken da.

Haha eneste bilder jeg har fra i dag, men jaja, det får gå. Tror hun synes det var litt morsomt å gjemme ansiktet haha. Tenkte egentlig å rydde rommet og pakke ut av bagen nå før trening, men tror faktisk at jeg heller bare skal legge meg å sove litt med musikk på ørene. Har ikke energi til noe annet. Vi snakkes i alle fall♥

Publisert: 23.04.2014 @ 18:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Grillingz

Hei♥

Første skoledag etter ferien er i alle fall unnagjort, og det var ikke så ille som forventet da. Var overraskende enkelt å stå opp, men regner med at det har med at jeg er vandt med å sove lite i ferien også siden jeg har jobbet en del. Hadde trodd jeg skulle være omtrent dø på skolen i dag, for jeg fikk ikke sove i går heller, men gikk egentlig ganske greit. Startet uka med en studieøkt der vi satt ute i sola og spiste is, så tenker at det hjalp litt på det også haha. Ellers hadde jeg og Benni planlagt en liten grill-piknik i dag siden det var så fint vær i går, så hun ble med meg hjem etter skolen. Sola hadde forsvunnet litt til da, men vi pakket med oss pølser, engangsgrill og musikk og tok oss en liten tur likevel. Kjente noen få regndråper mens vi satt der, men temperaturen var ganske bra og det stoppet opp fort, så vi koste oss uansett. Vet ikke helt hvor mange timer vi ble sittende der heller, men begynte å gå opp igjen i halv syv-tiden, så ble vel en stund. Åh, kjenner bare at jeg gleder meg til sommeren med mange sånne grillinger.

Fikk også hentet Nelly-pakken min med to kjoler i dag. Var litt bekymret for jeg hadde bestilt i størrelsen jeg normalt bruker, og på begge sto det at de var litt små i størrelsen. Den ene passet bra da, men den andre var utrolig kort. Dekket jo ikke rumpa en gang, så den ble det retur på. Har byttet den i en størrelse større da, så håper den passer. Er redd for at den skal bli for slakk igjen, for den jeg fikk nå passet fint på den måten. Evig stress, haha! 
Nå tenkte jeg å se en episode White Collar - begynte på den serien i går når jeg ikke var trøtt, for jeg fikk plutselig lyst å se noe annet en Vampire Diaries, så da må jeg vel bare fortsette. Vi snakkes♥  

Publisert: 22.04.2014 @ 20:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Nesten somar

Hei♥

Årh, for en herlig dag dette har vært! Det er dager som dette som gjør livet vært å leve. Tulla, det var litt dypt, men herregud, har dere samme vær som her? Det er jo omtrent sommer ute! Blir så glad av det. Har innsett at jeg snakker litt for ofte om været, men liksom - det har vært 20 grader og skyfri himmel i dag, så da må det nevnes. Første fridag etter å ha tilbragt 5 dager inne og så blir jeg møtt med sånn vær. Klager ikke. Det første jeg gjorde etter frokost var å hive på meg bikinien og ta med et teppe ut i hagen. Der lå jeg og bare hørte på musikk, leste litt i en bok og slappet helt av. Livet♥
Fikk til og med litt farge la jeg merke til nå. Woopwoop shorts-skille liksom!

Senere tok vi turen på Viking-kamp. Kjørte inn med vinduene åpne og musikken på full guffe - det i seg selv er jo grunn til å dra på kamp haha. Ble i alle fall en bra kamp, i og med at de vant 2-0 over Haugesund. Hadde vært litt kjipt hvis ikke da. Kom faktisk akkurat inn dørene igjen, for etter kampen spiste jeg litt middag, før jeg tok turen ned til Silje igjen. Vi hadde en liten kakerøre-date (+kake-date da), fordi vi rakk aldri å lage den mens vi var på hytta. Både kaken og røren ble vellykket, så da ble det jo en vellykket kveld også. 

Det øverste bilde til høyre er litt internt da, men det er egentlig morsomt altså haha.

Nå er vel planen å legge meg snart. Bør vel ikke bli for sent siden det er tilbake til skolebenken i morgen. Kjenner at jeg lett kunne hatt og trengt en uke til. Skjønner ikke at påsken er over allerede, det har gått så sykt fort. Føler omtrent det var i går jeg gikk ut fra skolen med en hel uke fri foran meg. Slutt på påske betyr også slutt på sesongen i trekket dette året, så det blir også ganske trist egentlig. Har det sånn sett ganske greit de helgene jeg er der oppe for å jobbe. Vi nærmer oss i alle fall sommer da, så da får det være greit. Føler nesten jeg må avslutte her, så vi snakkes. Ha en fin første skole- eller jobbdag♥

Publisert: 21.04.2014 @ 22:58 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Påsken

Hei♥

Føler nesten bare jeg må starte med å beklage for den dårlige bloggingen de siste dagene - men det har vært påske, jeg har vært på hytta omtrent uten nett og jeg advarte dere, så da må det vel nesten være innafor hihi. Jeg har i alle fall hatt en herlig påske oppe på fjellet, selv om jeg har jobbet hver dag siden onsdag nå. I det minste blir det penger ut av det. Som jeg kort nevnte tidligere i ferien, flyttet jeg og Silje opp til trekk-leiligheten på onsdag, så der har vi bodd siden da. Er litt gøy å bo for oss selv, men var nede i hytta og spiste hos familien nesten hver dag uansett da haha. Praktisk å slippe å lage mat selv. Gidder ikke akkurat å ramse opp alt vi har gjort da - selv om det egentlig ikke er så mye heller da - men vi har i alle fall kost oss. Litt afterski, litt danceparties og masse god mat.

Er utrolig rart å tenke på at sesongen i trekket er over. Blir selvfølgelig litt herlig å ha fri i helgene, men er allikevel ganske trist. De siste dagene er det omtrent det eneste jeg og Silje har snakket om - i hvert fall en del av det. Jaja, bare sånn et halvt år til sesongen starter igjen. Kanskje litt mer. Nå begynner jeg å bli passe trøtt da, så tror bare jeg skal avslutte her, så snakkes vi heller. Godnatt♥

Publisert: 21.04.2014 @ 01:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Throwback: summer 2014

Give me summer now.Publisert: 19.04.2014 @ 17:28 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Ting som irriterer meg

Hei♥

Rakk dessverre ikke å blogge i går, og har ikke så god tid i dag heller, så da poster jeg bare et forhåndsskrevet innlegg. Tenkte det kunne være gøy med litt variasjon i innleggene, så da tenkte jeg å ta opp ti ting som irriterer meg. Haha vil ikke virke klagete eller noe, men kan jo forhåpentligvis være litt morsomt å lese om. Prøvde å komme opp med ting som irriterer meg, ikke sånn standard ting som irriterer de fleste, selv om dere kanskje kjenner dere igjen i noen likevel.

 • Middelaldrende menn på fotballkamper. Det er alltid en eller annen idiot, om ikke flere, som høylytt klager over hver minste ting spillerne gjør. "Hvordan kunne han miste den ballen?" "Det var jo nesten åpent mål, den burde han klart!" "Skyt da for helvette!". Liksom, du hadde ikke gjort det bedre utpå der selv, så vær så snill - hold kjeft og følg med på kampen bare. 
 • Når fasiten i matteboka er feil. Jeg mener - jeg stoler jo på at den er rett, så når svaret mitt ikke er likt som fasiten, prøver jeg jo å finne ut hva jeg har gjort feil. Finner jo selvfølgelig ikke feilen, og når jeg senere finner ut at det faktisk var fasiten som var feil og at jeg har wastet så sykt mye tid, vil jeg bare gi opp hele livet eller noe.
 • At foreldre ikke kan lukke dører. Herregud, det burde jo finnes en egen brukerhåndbok for det eller noe. Det skjer kanskje en gang i skuddåret at de faktisk lukker døra etter seg av seg selv. Hjelper ikke å spørre om de kan lukke den etter seg heller, for de er jo borte igjen like raskt som de kom. Er for lat til å reise meg å lukke den selv, så da ender det med at jeg sitter å roper i et kvarter for å få noen til å komme å lukke døra. Jeg blir gal!

                

 • Når jeg er i trekket, og folk bruker hele bakken til å svinge. Vet ikke om dette bare er meg, men det er så sinnsykt irriterende at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Okei, greit at noen vil kjøre litt saktere eller trenger å øve seg på å svinge eller noe, men er det virkelig nødvendig å kjøre 5 meter til høyre før du fortsetter 5 meter til venstre? 
 • Hoppende ikoner på macen. Tålmodighet er absolutt ikke min sterkeste side, og spesielt ikke når det kommer til pc. Liksom, jeg mener ikke når du skal åpne et program og ikonet hopper to ganger før det åpner seg, men altså, det finnes en grense. Når du ikke lenger kan telle "hoppene" på fingrene - da vil jeg bare smelle macen i veggen!
 • Ordet "mhm" i meldinger, fb-chat og lignende. Hvis det følges opp av en ny setning, så okei greit. Men når du har skrevet en halv roman, og får tilbake "mhm" som svar - da snakker jeg ikke til deg lenger i alle fall. Conversation killer #1 sier bare jeg.
 • Folk som ikke hører etter når jeg snakker. Trenger jeg å si mer? Selvfølgelig, jeg forventer ikke at folk skal få med seg hver minste ting jeg forteller, men når jeg har snakket i 5 minutt om hvor mye jeg gleder meg til å reise til Oslo i helga og så får jeg spørsmål om hva jeg skal i helga - da gir jeg bare opp.
                
 • Når folk (merk: foreldre) sier at de kan kjøre meg når jeg skal noe, og så ender jeg opp med å komme for sent. Altså, hvis de tilbyr å kjøre meg selv om jeg egentlig har planlagt å gå eller ta bussen, takker jeg selvfølgelig ja. Jeg tenker ikke at de først må lese avisa både framlengs og baklengs og støvsuge hele huset tre ganger før de finner ut at de kanskje skal vurdere å gå ut i bilen til meg som har ventet der en halv time allerede.
 • Når det er tomt for dopapir og personen som har vært der før, ikke har giddet å gå å hente nytt. Kommer aldri på å sjekke det før jeg går på do, så når jeg plutselig finner ut at det er tomt er det kanskje litt sent. Takk for den liksom. 

 

Publisert: 17.04.2014 @ 16:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Herlig dag

Hei♥

For øyeblikket sitter jeg ute i sola og blogger - vi fikk nydelig vær her oppe i dag, så da er det bare å utnytte det maksimalt. Vi gikk ut på skitur i halv 12-tiden i dag, og kom faktisk akkurar hjem nå. Har altså vært ute i hele dag, men det er jo bare så herlig. Pausen vår ble vel nesten lenger enn selve turen, men når det for en gangs skyld er overlevbart å sitte lenger enn 5minutt så må det nesten være lov. Vi hadde med engangsgrill også da, så da tar det jo automatisk litt tid. En stund mens vi satt der ute i snøen ønsket jeg nesten at jeg hadde hatt på t-skjorte - så varmt var det!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Litt bilder fra turen i dag, utenom det første som er fra i går haha. Vi fikk besøk av Silje og tanten min og så grillet vi med dem.

Vet ikke helt hvordan bloggingen blir i dagene som kommer. Fra i morgen av skal jeg jobbe hver dag, og da flytter jeg og Silje opp i trekk-leiligheten, og av erfaring vet jeg at det ikke pleier å bli så mye tid til oppdateringer da. Har noen forhåndsskrevet da, så skal se hva jeg får til. Vi snakkes i alle fall♥


Publisert: 15.04.2014 @ 18:48 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Wanties fra Sheinside

Hei♥

Ble et forhåndsskrevet innlegg i dag, hadde ikke tid til noe annet, så regner med at det går fint. Tenkte bare å vise dere noen av tingene jeg har lyst på fra Sheinside. De har så utrolig mye fint der, og i tillegg er det jo så billig. Har egentlig bare lyst å bestille hjem hele butikken nesten. Eller okei - de har endel litt spesielle ting som gjerne kunne blitt igjen men ellers hadde jeg godt tatt i mot haha. Har vel kanskje nevnt før at jeg endelig har fått kort man kan bestille med på nett. Vel, det er nesten litt farlig tror jeg. Det er skummelt enkelt å bestille, spesielt med paypal. Der trenger du jo ikke å finne frem kortet en gang, så føler jo ikke jeg bruker penger hvis jeg kjøper noe. Har prøvd å begrense meg til nå da, men kan vel bare si at det er delvis vellykket i og med at jeg faktisk venter på 3 pakker haha. Uansett... mine wanties for øyeblikket:

1. her // 2. her // 3. her

4. her // 5. her // 6. her7. her // 8. her // 9. her10. her // 11. her // 12. her

Noe av dette må jo bare bli mitt. Klarer ikke helt å bestemme meg for hva. Prøver å tenke at det skal være noe jeg trenger også, men for å være ærlig er det vel egentlig ikke noe jeg trenger. Kanskje noe jeg trenger mer enn andre ting da. Trenger i alle fall litt lenger betenkningstid da haha. Noe dere likte?

Publisert: 14.04.2014 @ 21:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Rolig dag

Hei♥

Nå er vi akkurat ferdig med dagens middag - ble litt sent i dag fordi vi holder på å pusse opp kjøkkenet, så det er jo ting overalt. Maten måtte vi lage på spisebordet og om vi trenger vann må vi springe ut på badet haha. Tror resultatet blir ganske fint da, så vi klarer oss. Ble en rolig dag på hytta i dag. Været har ikke vært på topp, så da var det like greit å bare slappe av litt. Jeg og Ruth Helen var en kort tur ute bare for å lufte oss litt. Gikk fort inn igjen, så da kjørte vi i gang med litt Singstar - haha, det er jo egentlig ganske gøy! Holdt vel på i flere timer til sammen. 

Bildene over er fra i går. Vi kom opp på kvelden en gang, og da satte vi bare i gang med å lage pizza. Etter mitt ønske blandet vi gulrot inn i pizzfyllet - vet ikke om dere husker at jeg har snakket om det før? Det er i alle fall så godt! Avsluttet kvelden med litt påskegodt og God Kveld Norge, så ble en koselig lørdagskveld.
Nå skal jeg vel bare slappe av resten av kvelden også, så snakkes vi i morgen♥ 

Publisert: 13.04.2014 @ 20:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Cozy girlsnight

Hei♥

I dag reiser vi oppover til hytta, så før det kommer tiden til å gå til å pakke og rydde rommet. Sistnevnte har jeg hatt planer om å gjøre en god stund, men er litt tiltak å begynne, så da har jeg bare utsatt det hele tiden. Men nå som jeg må pakke bagen igjen, må jeg vel nesten pakke ut fra sist helg, så har ikke noe valg lenger. Eller pakke ut har jeg vel egentlig allerede gjort - nå må jeg bare plukke det opp fra gulvet og legge det der det skal være. 
Og forresten, jeg startet faktisk dagen med trening i dag. Tenkte det var nødvendig siden det er påske nå og resten av ferien kommer jeg bare til å spise massemasse haha. Kunne nok vært ganske herlig å startet dagen på den måten, om det ikke hadde vært for at jeg bestemte meg for å prøve ut noen nye sko. Det er faktisk de verste skoene jeg noen gang har trent i - sikkert de verste jeg har gått i også forsåvidt. Vurderte en stund å bare gå hjem, for det var jo nesten ikke mulig å trene i de. Var ganske herlig etterpå da uansett, og siden jeg hadde taco til frokost når jeg kom hjem igjen, så skal jeg absolutt ikke klage!

Har ganske få bilder fra gårsdagen. Ja, selvfølgelig glemte jeg det haha. Men det var superkoselig da. Først spiste vi taco og bare chillæætt, før vi tok oss turen ned for å hente en pakke. Har endelig fått min nye maclader, så nå slipper jeg å stjele pappa sin haha. Som jeg nevnte i går, så gikk vi også å tok litt sol og bakte M&M cookies. De ble ikke så verst, så det var jo sånn sett et vellykket prosjekt. 
Nå må jeg faktisk komme i gang med det jeg skal gjøre før vi reiser, ellers begynner vel bare mamma å mase. Har brukt litt vel mye tid på alt mulig annet. Skal prøve å få blogget så bra som mulig fra hytta, men kan ikke garantere noe. Vi snakkes i alle fall♥ 

Publisert: 12.04.2014 @ 12:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 7

PÅSKEFERIEEE

3 - 2 - 1 - PÅSKEFERIE!!

Dette har jeg telt ned til siden øyeblikket vinterferien var over, og endelig - endelig er påskeferien her folkens! Nå er jeg superklar for en lat uke på hytta hvor jeg bare kan slappe av og proppe i meg masse påskegodt. Hvis vi ser bort fra det at jeg skal jobbe fra onsdag og ut da, men det teller ikke for det er ganske greit det også. Skal prøve å nyte ferien så godt som mulig, for plutselig er den over igjen.Bare sånn om dere måtte lure på om jeg er glad for påskeferie eller noe heh.

Ordnet meg god lunsj etter skolen og bare siden det er ferie, unnet jeg meg et (eller to) glass Pepsi Max. Har fått gått igjennom og svart på litt mail også. Ganske greit å slutte tidlig på fredager egentlig. Vi reiser ikke opp på hytta før i morgen, så om ikke så lenge kommer Silje-Marie til meg, og da er planen å bake cookies og ta litt sol tror jeg. Vi har snakket om det så lenge nå, så var nesten på tide haha! Det blir koselig i alle fall, og skal prøve å huske på å ta litt bilder. Er ikke så flink på det, men jaja, jeg skal prøve i alle fall. Håper alle dere også får en fin påskeferie. Vi snakkes♥

Publisert: 11.04.2014 @ 15:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

One day

Bare. En. Dag. Igjen.

Er så sykt klar for ferie nå, og selv om jeg har ventet på dette lenge, er det nesten utrolig at ferien faktisk begynner i morgen. Føler det var sist uke nedtellingen min viste sånn 30 dager igjen. Vel, jeg klager i alle fall ikke. I dag er siste innspurt på skolefronten. Har en framføring igjen før jeg kan ta helt ferie, så for øyeblikket er det den jeg jobber med. Sliter litt med å komme meg videre da - det jeg skal si varer i ca. 1,5 min, og framføringen skal vare rundt 10 min tror jeg. Vi er 3 stykk på gruppa da, men det jeg har holder fortsatt ikke da. Problemet er bare at jeg faktisk ikke har mer å si om det jeg skal snakke om. Jaja, finner vel utav det også. Håper jeg. 

Off, så jo faktisk ut som jeg nettopp hadde stått opp på disse bildene - noe jeg egentlig hadde haha - men det får gå. Gadd ikke å dra fram kameraet nå, så da ble det disse bildene fra i går. 

Men jeg må vel nesten bare fortsette på den norsken min. Skal bli så deilig å komme hjem uten å ha noe skolearbeid å tenke på i morgen. Bare tanken på det gjør meg glad. Vi snakkes i alle fall♥ 

Publisert: 10.04.2014 @ 18:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Late morning

Hei♥

I dag er humøret litt bedre - jeg startet sent på skolen, det er bare en vurdering igjen før påske og sola skinner. Sto opp klokken ni, dro med meg dyna opp i stua og stekte meg rundstykker til frokost mens jeg så Vampire Diaries. Hvis bare alle morninger hadde vært som denne, hadde jeg ikke hatt noe problem med å stå opp i det hele tatt. Synes det er litt rart da, for alltid når jeg sover lenger enn normalt får jeg så utrolig vondt i hodet. Det går jo over etter noen timer, men litt irriterende uansett. Tror ikke jeg er skapt for mye søvn. Ikke at jeg klager da - som en smart person fortalte meg "søvn er en luksus, ikke en nødvendighet"... eller noe sånn, husker ikke helt, synes bare det hørtes smart ut. I dag har jeg i hvert fall vært ute og passet Nora og Sara. Været skiftet plutselig fra regn til sol, så da var jeg ganske fornøyd. Vi var på en lekeplass og til slutt ble det så varmt at jeg bare gikk i t-skjorte(!!) Trodde det skulle bli kaldt, men faktisk ikke. ♥Vår♥

Nå blir det jobbing med en norsk-framføring, før jeg tar en tur på trening. Snakkes♥

Publisert: 09.04.2014 @ 17:59 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Klageklage

Hei♥

Når jeg sa at fint vær gjorde det mindre motiverende å sitte inne med skolearbeid i går, mente jeg det ikke bokstavelig - i dag var vi tilbake til regn igjen, og etter så lenge med sol ute, var det litt trist. Dag 2 av uka er i alle fall gjennomført, så da er det bare 3 igjen. Har også fått unnagjort en av vurderingene denne uka, så det er jo litt deilig selv om det gikk sykt dårlig. Liksom - har ikke fått karakter enda da, men tror det er til det beste. Vet ikke om jeg tør å se når den blir lagt ut, for det kan virkelig ikke være et bra syn. Satser på at den blir lagt ut så fort som mulig da, sånn at jeg kan rekke å komme over det før påskeferien haha. 
Det gjorde ikke dagen så mye bedre at vi skulle ha fisk til middag. Ikke akkurat min favorittmiddag for å si det sånn. Altså, jeg skulle ønske at jeg elsket fisk og gjerne spiste det 5 ganger i uka, men nei... Når det blir servert er det vel mer tvangsforing eller noe. 

Men altså - nå var ikke planen å dedikere et helt innlegg til klaging. Føler at klaging er det eneste jeg har gjort de siste dagene haha. Dere skulle ha hørt meg og Silje på jobb på søndag; "Håper det blir snøstorm, sånn at vi ikke kommer oss hjem". "Hva hvis vi er vitne til et ran, det teller vel som en traumatisk hendelse?". "Hvis han faktisk skal se den fotballkampen mens han kjører, kan det jo faktisk være at vi krasjer allikevel." Ingen av oss hadde veldig lyst å komme hjem til denne uka med andre ord. For å se de positive sidene begynner jeg ikke på skolen før 11.40 i morgen, vi skal få kake på skolen på torsdag og påskeferien begynner på fredag. Nå skal jeg i alle fall snart på trening. Hadde planer om å gjøre litt norsk og, men glemte boka på skolen, og så tenkte jeg å øve på fransk, men aner ikke hva jeg skal øve på, så har gitt det litt opp. Vi snakkes i alle fall♥

Publisert: 08.04.2014 @ 17:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

A little walk

Hei♥

Nok en helvetesuke er i gang, og jeg kunne sagt at det er ok siden neste uke er påskeferie - men det ville vært en løgn. Jeg er så sinnsykt umotivert til å gjøre noe som helst, og helt ærlig hjelper det virkelig ikke at det er fint vær ute. Hvorfor kan ikke jeg også være ute å gjøre gøye ting som å grille, gå turer og bare slappe av? Savner å være så liten at den største bekymringen min var at jeg ikke hadde en grønn fargeblyant til å farge treet i leksa mi. Når alle naboungene var ute å leke sammen - alder hadde ingen betydning. Når vi ble ropt inn klokken syv for å spise kvelds, men måtte nesten dras inn for vi hadde det så gøy. 
Jaja, nå var ikke planen å ta turen ned hele memory lane, for for øyeblikket står viktigere ting på kalenderen.

Bildene i dag fikk en litt merkelig effekt haha. Lurer litt selv på hvordan de har blitt sånn - var søsteren min som tok bilder, men det funker vel godt nok. Antrekket i dag ble veldig enkelt da. Mest fordi det var mandag og jeg orket ikke å finne noe egentlig. Nå skal jeg i alle fall fortsette å jobbe med en presentasjon den neste timen, før jeg tar en liten tur ut allikevel. Trenger jo litt pause, og da passer en luftetur perfekt. Har dere en like travel uke på skolefronten?  

Publisert: 07.04.2014 @ 16:59 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Oppsummeringen

Hei♥

Nå er jeg hjemme igjen fra fjellet, og er absolutt ikke klar for en ny uke. Har faktisk vært hjemme et par timer allerede, og hadde planer om å oppdatere dere med en gang, men noe må ha distrahert meg så jeg glemte det litt. Får vel nesten ta det vanlige oppsummeringsinnlegget igjen da. I går ble trekket stengt etter vi hadde vært på jobb i sånn 2 timer på grunn av været, så da hadde plutselig jeg og Silje veldig god tid til å gjøre det vi ville. Suger litt når vi drar opp der for å jobbe, men jaja. Vi fant ut at vi skulle gå til butikken å kjøpe en Toro-pose med brownies, så vi startet turen med god motivasjon. Etterhvert kom gnagsårene, og det var ikke liiike gøy, men altså vi kom oss både fram og tilbake, og i og med at det er 2 mil så var vi ganske fornøyde med innsatsen. Når vi satt oss ned under dyna med røra på fanget og en film på TV-en var det i alle fall ganske verdt det.

Innså plutselig at jeg har ekstremt lite bilder fra helga. Har nok noe å gjøre med at mobilen min er koblet til anlegget omtrent 24/7 haha. I dag ble det i alle fall jobbing, og rett etterpå reiste vi hjem, så det er det dagen har gått til . Nå er jeg nødt å begynne på en presentasjon, som egentlig skal være ferdig til i morgen. Den skal vare i 10-15 min - jeg har 2 setninger. Bra jobbet, virkelig. Har allerede brukt mye lengre tid enn planlagt på dette innlegget fordi hele macen bestemte seg for å klikke litt. Like motvillig til skolearbeid som meg tydeligvis. Men ja - må komme i gang. Vi snakkes♥

 

Publisert: 06.04.2014 @ 20:38 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Spring


Sola varmer ♥  Kveldene blir lysere ♥ Fuglene kvitrer ♥ Blomstene begynner å spire 
It's spring. 


Hadde 0 inspirasjon når jeg skrev dette innlegget, men tenkte at litt vår-bilder kunne passe inn siden jeg føler at våren endelig begynner å komme. Håper dere alle får en fin lørdag!

Publisert: 05.04.2014 @ 14:05 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Gårsdagens date

Hei♥

Når dette innlegget blir postet er jeg mest sannsynlig allerede på vei opp til Sirdalen. Som jeg kanskje har nevnt før(?) skulle jeg i alle fall jobbe tre helger på rad, så derfor reiser jeg opp denne helga også. Planen var egentlig at mamma og de skulle være med, men så ombestemte de seg plutselig på onsdag siden det var meldt så dårlig vær, så da ble det visst bare meg og Silje som reiser opp allikevel. Vi skal bo i trekk-leiligheten denne helga også, så jeg klager absolutt ikke.

Disse bildene er fra min og Maren sin date i går. Skrev jo kort om det i går. Det var i alle fall superkoselig. Er så lenge siden jeg har vært med henne nå, så det var nesten på tide. Først var vi på Ostehuset og spiste club sandwich ofc. Etter vi hadde sittet der et par timer og bare snakket, gikk vi litt og kikket i butikker, før vi satte oss ned på Deli med en cookie til dessert. Hverdagskos hihi. I sånn halv åtte-tiden gikk jeg bort til teateret, for å møte resten av engelsk-klassen til teaterstykket vi skulle se. Det stykket vi så var et ungdomsteater som het #sweet. Var i hvert fall veldig gøy. 

Resten av helgen - eller, det vil si i morgen da - blir det også bare et forhåndspublisert innlegg, for det er litt vanskelig å få til å blogge der oppe på grunn av dårlig nett + at jeg er med Silje hele tiden og da føler jeg ikke for å sette meg ned å blogge. Regner med at det er bedre enn ingenting. Håper alle dere søte lesere også får en fantastisk helg♥


 

Publisert: 04.04.2014 @ 15:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

New shoes

Hei♥

Vet ikke når jeg er hjemme i dag, så ble et forhåndsskrevet innlegg. Skal nemlig først på date med Maren(♥♥♥) og så på teater med engelsk-klassen, så blir nok ikke før litt sent. Passet uansett fint, for jeg tenkte å vise dere de nye vår-skoene mine. Pappa var nettopp i London med jobben, så når han kom hjem overrasket han meg med disse skoene. Hadde ikke sagt noen ting om at jeg ønsket meg det eller sånn, så ble veldig glad hihi.Regner med at de kommer til å bli en del brukt fremover i alle fall. 
Men vi snakkes i morgen, da er det helg!!♥ 

Publisert: 03.04.2014 @ 14:05 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

Doing real stuff sucks

Hei♥

Nå er onsdagen overstått også, og da er det jo nesten helg. Jeg har i alle fall ikke flere vurderinger denne uka - og gud så deilig det er å slippe å gå hjem å pugge til prøve. Eller, burde vel egentlig startet på alt det jeg skal ha neste uke, men jeg vet det aldri kommer til å skje så hvorfor i det hele tatt legge det inn i planene? På planen for i dag står heller rydding av rom, støvtørking og trening. Så lenge det ikke er skolearbeid skal jeg ikke klage. Har utrolig lyst å gå en tur siden det er så fint vær, så forhåpentligvis får jeg lagt det inn i planene. Skulle vel faktisk øvelseskjøre også, men vet ikke hvordan det blir med det. Tok disse bildene i går, og prøvde å få pus med på et men haha hun ville ikke sitte helt i ro så det funket ikke helt. 
Nå fikk jeg meg akkurat en tur-date, så da blir det i alle fall tur på meg også. Nå må jeg først komme i gang med det andre jeg har tenkt til, så snakkes vi i morgen♥ 

Publisert: 02.04.2014 @ 17:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Hello April

Hei♥

Endelig er april her. Okei, månedene har gått ganske fort, men sommeren kan bare ikke komme fort nok. Føler at april er sånn skikkelig vår-måned. Mars er kanskje forsmaken på våren, men det er april som er den ekte første. Tror denne måneden blir en fin måned, det er jo tross alt påskeferie om ikke så alt for lenge. Har i alle fall fått laget en ny bakgrunn til denne måneden - første gang siden desember at den faktisk kommer ut første dagen i måneden. 

Full størrelse her


Publisert: 01.04.2014 @ 19:45 Kategori: Kalender Kommentarer: 4

Fuck this

Hei♥

Kom hjem for ikke så veldig lenge siden og har akkurat vært ute å tatt noen bilder til bloggen. Livet med selvutløser-kontoll altså♥ 
Nå er i alle fall matteprøven unnagjort og det er utrolig herlig. Vet ikke helt hvordan det gikk - første del var egentlig ganske enkel, liksom så enkel at jeg lurer på om jeg har failet sykt, men så kom jeg til siste opgave og bare "wtf" og så skjønte jeg ingenting og ja hahah. Er ferdig nå da, så får bare se hvordan det gikk når jeg får den tilbake. Prøve-øvingen er jeg ikke helt ferdig med derimot. Har enda en prøve i morgen, så mesteparten av dagen kommer nok til å gå til det. Skjønner ikke hvorfor lærerne alltid legger opp så sykt mange vurderinger rett før ferie. Neste uke skal vi liksom ha i hvert fall tre som jeg vet om nå. Årh, blir gal av dette skolestyret. Er så lei. Haha det er vel ikke bare jeg som går gjennom forskjellige faser mens jeg øver på prøve? Det er liksom den fasen der jeg er frustrert og ikke får til noen ting, og så plutselig sitter jeg bare og snakker til meg selv og ler av alt og ingenting, spesielt alle oppgavene jeg ikke får til. Tilslutt er det bare sånn "fuck this shit, I'll be a stripper". Jaa uansettttt.... Poster april-bakgrunnen senere i dag, så vi snakkes i alle fall da♥

Publisert: 01.04.2014 @ 16:45 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
hits