Arkiv måned: april 2012

ukens oppskrift

Hei!

Tenkte å ta "ukens" nå, og denne uken tar jeg ukens oppskrift.

I dag har jeg laget browniesmuffins, så tenkte det passet fint å ta steg-for-steg bilder å bruke det som ukens.

 

Ovnen skal stå på 200° C, og oppskriften blir ca. 16 stk.

Oppskrift: 

  • 2 egg
  • 3 dl sukker
  • 100 g smeltet smør
  • 2 dl hvetemel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 3-4 ss kakao

 
 

Begynn med å lage eggedosis av sukker og egg. Etterpå tar du bare resten av ingrediensene oppi.

Bland alt godt sammen. 

 
Fyll formene halvfulle, og stek i 13 min. 

 

 

Når de er ferdige er de akkurat som brownies i porsjonskaker. Du kan velge om du vil vente litt sånn at de stivner litt eller om du vil spise de med en gang, men da er de ganske flytende. Jeg synes det er godt med begge deler, så vi spiste litt med en gang, og litt senere. 

 

 

 

De er utrolig gode, og kjempe raske og enkle å lage. Røren tar 5 min. og så tar du bare oppvasken eller noe mens de står i ovnen. 

Til slutt er det bare å nyte dem :)

 

Publisert: 30.04.2012 @ 21:40 Kategori: Oppskrifter Kommentarer: 3

30.04.2012

Hei!

Var ute i hele går siden det var så fint vær, og så skulle jeg i et selskap, og etter det var det litt sent å blogge.

Jaja, uansett... På lørdag laget vi som jeg skrev, taco og så en film. 

Tror den het "flypaper" eller noe sånn. Var hvert fall ganske bra synes jeg. 

Det var vel egentlig bare det vi gjorde. La oss ikke så veldig sent faktisk, men er jo greit det også.

I går var jeg som sagt ute i det fine været hele dagen, det var jo så varmt også. Til å være Norge....

Gidder ikke å skrive så detaljert om hele dagen i går.

Men i dag har vi i alle fall fri, så det er sykt herlig med så lang helg, siden alle har fri i morgen også.

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre i dag. Mamma har sagt litt forskjellige ting jeg må gjøre, men det er så kjedelig å begynne på.

Trenger penger da, så kommer nok til å gjøre det uansett. 

Tok nesten ikke bilder på lørdag, og ingen i går, utenom de på mobilen da, men de var så dårlige uansett så de legger jeg ikke ut.

 

Det er sykt irriterende siden forhåndsvisningen til bilder på PC-en virker ikke, så derfor får jeg ikke se dem større en den bittelille ruta de er i. 

 

Hun hadde så lyst å være med!

Var vel egentlig det eneste brukbare bildet, så vi snakkes heller senere, forhåpentligvis...

 

- Camilla

Publisert: 30.04.2012 @ 13:36 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

bikini, hårkur og ansiktsmaske

Hei!

Nå prøver jeg igjen, og håper bildeopplasteren vil samarbeide denne gangen.

 

Funket i alle fall nå. Det var altså bikinien jeg kjøpte. 

 

Akkurat nå sitter jeg faktisk på badet med ansiktsmaske og hårkur i. Hadde vært ute å jogget, så siden jeg uansett måtte dusje tok jeg meg bare tid til det også. Ganske herlig med en liten "våroppfriskning". Det har jo vært så fint vær, og ganske varmt i dag, så våren er nok endelig på vei. Haha, når jeg tenker meg om, glemte jeg å se på når jeg tok det på, så har ingen anelse om når jeg skal skylle det av. 

 Denne hårkuren bruker jeg nå, men har aldri prøvd den før, så har ingen anelse om hvor bra den funker. 

Anyways, har vel ikke så mye annet å skrive om, men siden jeg er på vei til å bli bedre blogger, trengte jeg en oppdatering til!

Snakkes kanskje i kveld også.

 

- Camilla

Publisert: 28.04.2012 @ 19:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Sandnes

Hei!

Tenkte å blogge før jeg går innpå noe annet, for det blir alltid til at jeg ikke får tid da.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Sandnes og spist grøt.

Jeg, mamma og søsteren min skulle bare inn å fikse noen små ting som konfirmasjonsgaver, konf.klær og litt forskjellig,

Jeg kjøpte noen få ting utenom også da (eller egentlig mamma, hihi). Fordelen med å reise med henne...

 

 

Bildeopplasteren er ikke helt samarbeidsvillig, så jeg viser bikinien jeg kjøpte senere, men fikk i alle fall vist denne lyseblå/mintfarget buksen.

 

Fikk forresten tak i venninna mi i går til slutt, så hun kom opp litt senere, så laget vi vafler og så the voice, og bare snakket egentlig. Koselig! Glemte selvfølgelig å ta bilder av vaflene og alt. Skjønner ikke hvorfor jeg fortsatt ikke kommer på at jeg bare skal ta noen bilder av og til, haha.

I dag har jeg ikke noen spesielle planer, for mamma og pappa skal i en 40-års dag, så derfor må jeg passe søsknene mine. Vi kommer nok bare til å spise taco, å se film eller noe, men regner med at vi snakkes da.

 

- Camilla

Publisert: 28.04.2012 @ 16:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

gifts fra London

Hei!

Nå er det langhelg, folkens!! Skal ikke på skolen før onsdag igjen. Utrolig herlig.

Hadde jo matte-tentamen på skolen i dag. Sykt vanskelig. Jeg pleier å få 5-ere i matte, og jeg synes det var dødsvanskelig. 

Det var så teit for den ene oppgaven som var med, sa læreren at det bare var 9 % av ungdommene i Norge som fikk til eller noe sånn. 

Jaja, håper ikke det gikk så forferdelig som jeg tror, men for første gang vi har hatt tentamen/heldagsprøve satt jeg helt til klokken 2, som er så lenge vi får lov å sitte. Nå skal jeg ikke skrive mer om det hvert fall.

 

For øyeblikket hører jeg på musikk og blogger. Vet ikke om jeg skal være med ei venninne eller ikke enda. Hun spurte meg for noen dager siden, men så var jeg ikke sikker på om jeg kunne, men siden jeg kunne sendte jeg henne en melding, men får ikke svar. Skal vel prøve å få kontakt med henne på en eller annen måte. Haha! Har ikke så mye å skrive, uten om hvis dere vil høre en detaljert historie om når jeg vasket badet, noe jeg regner med dere ikke vil. Så derfor legger jeg heller ut noen bilder av det jeg fikk av pappa når han kom hjem fra London sist søndag. Hadde egentlig tenkt å gjøre det, før men har bare ikke rukket det. BTW fant jeg ut at det var ganske vanskelig å ta bilde av ei bukse, hvis den skulle vise skikkelig.

 


Mine klipp-ut skills er ganske bra, som dere sikkert ser, men gadd ikke bruke så mye tid på det. Den er i alle fall fra Topshop tror jeg, står i alle fall det på lappen. 

 

Den er fra Zara, tror jeg da. Leste den på lappen på den også. Som jeg sa var det ikke så lett å få fine bilder, men dere ser de litt i alle fall.

 

Ble ikke så bra bilder av den, og har ingen anelse om hvor den er fra, men merket er hvert fall "Sekonda". 

 

Dette var ikke fra idag, men har ikke giddet å fikse meg skikkelig eller noe, siden vi bare hadde heldagsprøve.

Snakkes kanskje senere!

 

- Camilla

Publisert: 27.04.2012 @ 17:42 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

JUSTIN BIEBER TIL NORGE!!!

Hei!

Jeg trodde faktisk at denne gangen skulle jeg klare å blogge litt bra, men neida...

Men nå måtte jeg ta en tur innom bloggen da, hadde nemlig noe superviktig å fortelle:

 

JUSTIN BIEBER KOMMER TIL NORGE I MAI!!!!!!

Vet ikke hva jeg skal gjøre, så glad jeg er. Trodde aldri det kom til å skje, men never say never, right? 

Men han skal ikke ha konsert da, eller kanskje en minikonsert, men det er for å promotere det nye albumet og sånn. Tror det også er bekreftet at han kommer til Norge på turnè også da. To norgebesøk på ett år! Kan det bli bedre? Utenom at jeg tviler på at jeg får reise i mai, siden det ikke er konsert en gang, så er det litt langt å reise for å kanskje møte han. Synes mamma og de da. Ikke jeg, jeg hadde lett gjort det. Skal prøve å overtale dem. Ok, skal ikke bli så mye om dette nå...

 

I går rakk jeg ikke å blogge. Var veldig sent hjemme, rakk nesten ikke å øve til en norskprøve en gang. Øvde bare en bitteliten stund. Men det var verdt det, for jeg hadde en utrolig kjekk dag. Rett etter skolen var tok jeg og ei venninne bussen ut til Klepp siden moren hennes bor der. Vi så gjennom sånne gamle ting hun hadde, siden vi har kjent hverandre kjempe lenge, og når vi var mindre skrev vi alltid lapper til hverandre, eller om ting, og tegnet masse tegninger til hverandre og sånn. Haha, kan si vi fikk en del gode latteranfall! Vi var så søte når vi var små! Senere reiste vi til en fotballkamp hun skulle dømme for noen små gutter. Etter det spiste vi en veldig god middag, og senere en dødsgod kake moren hadde bakt.

 

I dag har jeg passet Nora, som jeg alltid gjør. Det var utrolig kjekt i dag, til tross for ganske stygt vær. Har også vært ute og jogget. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå. Står mellom å bare legge meg litt tidlig, så jeg kan se litt gossip girl før jeg legger meg og øve til matte tentamen i morgen. Blir nok det første for vi har hatt matte 3 1/2 time idag!! Det er ganske mye, så jeg er passe lei, men føler ikke akkurat at jeg er nok forberedt. Men kommer vel aldri til å føle det heller, haha!

 

Kan ikke legge innpå bildene på PC-en akkurat nå, men skal se om jeg får fikset det senere. Snakkes!

- Camilla 

Publisert: 26.04.2012 @ 21:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

bilder!

Hei!

Jeg har jo snakket om noen bilder, men det er ikke så mange altså. Satte bare sammen de jeg har, så ser dere litt hva jeg har gjort den siste tiden. Egentlig bare torsdag og fredag da, men uansett. 

 Viser ikke så bra hva jeg hadde på meg og sånn, men fikk ikke tid til å ta skikkelige bilder før ballet.

 

Vet ikke helt hvorfor jeg tok med disse, bare følte for det. Av en eller annen merkelig grunn fristet plutselig fransk sjokoladekake, selv om den på bildet ikke akkurat ser nydelig ut.

 

Snakkes sikkert senere. Bedre blogger-innstilling vet dere!

- Camilla 

Publisert: 24.04.2012 @ 18:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Nytt design?

Tenkte å legge meg litt tidlig i dag faktisk, så nå ligger jeg i senga og er klar til å sove. Vet ikke helt hvorfor men fikk plutselig så lyst å blogge litt før jeg la meg, men siden PC-en min enda holder på med sånn disk-opprydding, som forresten var noe av det jeg skrev i sist innlegg som slettet seg, tok jeg det bare enkelt med mobilblogging. Ikke at det egentlig er så enkelt siden det er litt stress å skrive mye, men det var uansett ikke poenget...

Jeg fant nettopp ut at jeg er utrolig lei av designet mitt også, så tror det er ganske på tide å gjøre noe med det. Har egentlig blogget en stund nå, men i det siste (merk: de siste MÅNEDENE) har bloggingen min vært så dårlig at jeg nesten er flau over meg selv. Har bare ikke hatt tid til å legge så mye i det. Håper jeg får til en skjerpings nå uansett, og kan begynne med at i morgen lover(!) jeg at jeg skal ha bilder jeg har tatt i ett innlegg uansett om PC-en min ikke virker enda!
Tror jeg runder av før dette blir alt for langt, føles i alle fall sånn på mobilen. Skal se hva jeg finner av bilder her, men tar egentlig aldri bilder med iphonen.
Bildet av meg er gammelt, men var det beste jeg fant...

Wii! Er litt mindre nå da, siden det er noen dager siden, men om under en måned ligger jeg å soler meg i Mallorca!

Publisert: 23.04.2012 @ 22:48 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Ukens image-quotes!

Hadde skrevet en så lang tekst her, ok i hvert fall litt lang, og så slettet det seg, i tillegg til en del av bildene som jeg må sette inn ett for ett. Var ikke så mye fornuftig i teksten uansett så gidder ikke å skrive det på ny!

 
 

 

 

 

 

 
Ble litt blanding av tema på dem, men det går sikkert fint!

Hva synes du?

 

- Camilla

 

Publisert: 23.04.2012 @ 20:39 Kategori: Ukens Kommentarer: 0

PC, why do you hate me?

Hei!

Sorry for 0 blogging i helga, sett meg opp på lista over dårlige bloggere eller noe...

Hadde tenkt å ta en liten oppdatering i bilder, men PC-en min, som hater meg tror jeg forresten, har i hele dag holdt på med noe disk-opprydding greier, og når den var på trinn 5 av 5 så stoppet den opp så jeg måtte gjøre alt på ny! Og macen til pappa som pleier å være helt med vil plutselig ikke poste kommentarer på blogger, skylder på blogg.no! Hardt liv...

 

Men uansett, gidder ikke å ta hele oppdateringen av helga i ord siden det blir kjedelig for både dere og meg. Satser på at PC-en min er tilbake i morgen eller noe. Nå har jeg egentlig ingen anelse om hva jeg skal skrive siden jeg sa at jeg ikke gadd å ta oppdateringen i ord, ehehehe!

Så bare for at dette innlegget skal bli noe random greier, som kjeder dere i hjel, legger jeg med noen tumblr-bilder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når du først har sittet en evighet for å velge bildene, så kommer bildeopplasteren med "inaktivt programtillegg" så du må laste opp ett og ett bilde, og når du har gjort det finner du ut at det kanskje var LITT mange bilder! Men nå har jeg brukt så mye tid, at jeg nekter å ta vekk noen... Ok, tror vi heller bare snakkes i morgen!

 

- Camilla 

 

Publisert: 22.04.2012 @ 22:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Happy!! :-D

Ok, unnskyld for den utrolig dårlige bloggingen min! Skjems(?) nesten...

Men har mistet motivasjonen litt, og blir ikke bedre av at jeg ikke får lagt bildene fra iphonen til PC-en, når det bare er den jeg har tatt bilder med i dag. Selv om kvalitetet på bildene suger, så er det bedre enn ingen i det hele tatt.

 

Uansett, følte for å bare fortelle at (og dette fortjener capslock): JEG FIKK 6-ER PÅ HALVTÅRSPROSJEKTET!!!!

Dere vet den oppgaven i kunst&håndtverk vi hadde som jeg har skrevet om. Den var utrolig viktig for standpunktskarakteren, og jeg fikk 6-er!!

Når jeg så karakteren tenkte jeg at, ok, nå måtte jeg ikke bli for glad før jeg så kommentaren siden vi fikk en karakter på rapporten og en på produktet, men det var en 6-er. Haha, kan ikke få sagt det nok ganger!

Men ellers i dag har jeg passet Nora, som jeg alltid gjør på torsdager og vært i familieselskap. Koselig det, spesielt siden søskenbarnet mitt som er ett år yngre en meg, og som jeg skal bo på hotellrom med i Mallorca var der. Er en stund siden jeg har vært med henne, siden vi har vært så opptatt begge to. Men som jeg nevnte får jeg ikke bildene inn på PC-en, og skal egentlig legge meg, så jeg gidder ikke å stresse med å prøve med masse rare ting, så vi snakkes heller i morgen.

God natt!

 

- Camilla

Publisert: 19.04.2012 @ 23:19 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

I'm back!

Hei!

Er en stund siden jeg har blogget nå. På søndag glemte/gadd jeg ikke, på mandag hadde jeg ikke tid, og i går kom jeg ikke innpå blogg.no.

Men nå er jeg tilbake. I dag gikk jeg hjem fra skolen, siden jeg hadde utrolig vondt i hodet, så jeg har tilbringt det meste av dagen på sofaen, med å sove og se opptak av frustrerte fruer og greys anotomy fra i går. Måtte nemlig øve til prøve i går, så jeg rakk ikke å se det. Er vel ikke så mye å skrive, men tenkte å legge ut de veldig få tingene jeg kjøpte på lørdag.

 

Bikinitopp fra bikbok - 149 kr

Sko fra H&M tror jeg, husker ikke pris.

 

Som sagt var det ikke så mange ting, men er egentlig i sparemodus eller noe sånn...

Så vi snakkes vel en gang!

 

- Camilla

Publisert: 18.04.2012 @ 17:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

bilde-VS

Hei!

Ble litt sen blogging i dag, men det går vel fint.

Er egentlig ganske trøtt nå, og tror kanskje jeg har virus på PC-en, som er grunnen til at alt var så feil igår...

I dag har jeg i hvert fall vært en tur i Sandnes. Reiste inn i 12-tiden tror jeg. Kjøpte ikke så mye, men kan vise de (veldig) få tingene jeg kjøpte imorgen, fordi jeg gidder ikke å begynne med kameraet og sånn nå. Når jeg kom hjem igjen var jeg dødstrøtt, så jeg skulle liksom "slappe lit av" i senga, og så sovnet jeg. Jeg våknet igjen i 8-tiden, og da var jo hele dagen av lørdagen brukt opp. Vi spiste i hvertfall litt etterpå, og så har jeg vel ikke gjort noe spesielt. 

 

Siden jeg ikke har de tatt de bildene som dere får i morgen legger jeg med en liten bilde-VS:

 

 

Dette tok jeg i går. Jeg har redigert alt i svart-hvitt utenom toppen som sikkert ser.

 

 

Dere ser sikkert forskjellen, men hvis dere må ha det inn med teskje så er altså stilken også i farge her.

Begge er egentlig ganske raskt redigert, men hvilket var finest?

 

- Camilla

 

Publisert: 15.04.2012 @ 01:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

fredag den 13. på etterskudd? + bildedryss

Hei!

Tenkte egentlig bare å skrive ett innlegg før jeg legger med. Har ganske mange bilder til dere faktisk, men når du oppdaterer iTunes på likt med at du laster opp et album på facebook, går alt utrolig sent. PC-en har til og med skrudd seg av to ganger. Just gotta love it, haha!

Neida, men i kveld har jeg i alle fall vært hos ei venninne. Vi var nede på en strand ganske nærme henne og tok masse bilder. Vi var så heldige , og var der akkurat på det tidspunktet solnedgangen var finest. Mamma sa til og med at hun vil ha det ene bilde til å henge på veggen i stua. *stolt*

Men etter det gikk vi til henne igjen. Først smeltet vi sjokolade, og hadde jordbær og banan som vi dyppet oppi. Utrolig godt, og er jo ikke sååå usunt. Etterpå/imens satte vi på en film. I halv-12 tiden kom pappa og hentet meg, så til nå har jeg bare holdt på med det jeg nevnte over.

 

BTW nå vil ikke iTunes åpne seg en gang. Det står at det har sluttet å virke, og så står det at datakjøringsforhindringen har stoppet det for å beskytte PC-en og masse annet tull jeg ikke forstår. Så kan man gå inn og deaktivere det for bestemte program, men på itunes må det visst være på. Har liksom ikke noe valg. Great! What to do now? Men seriøst, trenger itunes nå. Virkelig!! Og jeg som alltid pleier å få til sånne datating så bra. Dette må være avanserte greier... Haha! 

 

Men nå skal dere få bildene jeg lovet dere!

  

Ble kanskje en del litt like, men fikk ikke en gang forhåndsvist bildene ... Tror PC-en hater meg akkurat nå.

Nam! Litt sunne i alle fall... 

 


Hvis noe annet kan gå galt nå går jeg heller og dør... Ikke bokstavlig talt da! Men er ferdig å klage nå, måtte få ut frustrasjonen min.

Sikkert bare fredag den 13. som treffer meg litt på etterskudd.

Jaja, tror både jeg og PC-en har gått av en pause nå så jeg tror jeg slutter her. Snakkes i morgen!

 

- Camilla

 

 

 

 

 

 

 

Publisert: 14.04.2012 @ 01:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

deadline

Hei!

Har nettopp (eller ikke helt nettopp, men uansett) kommet hjem fra skolen. Var sykt chill dag på skolen i dag siden vi var i Stavanger hele dagen på ett sånn opplegg. 

Først var vi på Stavanger oljemuseeum, der vi skulle liksom ha en pressekonferanse. Min gruppe var pressen, så vi måtte skrive alle spørsmålene vi skulle spørre om. Det var ikke så veldig kjekt egentlig, siden det var om sånn olje-ting (mr. obvious), men klager ikke. Alt er bedre enn å sitte inne på skolen. Vi hadde en pause på en time eller noe, der vi fikk gå i stavanger og gjøre hva vi ville. Etter det var vi hos Stavanger Aftenblad, på noe som kaltes "deadline". Den andre gruppa (vi delte klassen i to) sa at det var veldig kjekt der. Det kunne det sikkert vært også, om ikke brannalarmen hadde gått, sånn at alt klikket, og vi bare måtte gå siden vi ikke fikk tid før båten gikk tilbake. Nå er det helg uansett. Sykt herlig, selv om jeg bare har hatt sånn to dager med vanlig skole denne uka...

 

Skjønner ikke hvordan man legger bilder fra iPhonen til macen så kan ta noen gamle heller (selv om det irriterte meg sykt når jeg for en gangs skyld hadde noen få bilder)...

Ok, skjønner ikke en gang hvor bildene er lagret, og er for lat til å begynne å lete nå. Er trossalt helg nå!

Men vi snakkes kanskje senere i ett LITT mer interessant innlegg, eheh!

 

- Camilla

 

 

 

 

 

Publisert: 13.04.2012 @ 15:15 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Ukens anbefaling

Hei!

Nå kommer endelig "ukens" og i mangel på ideer så tar jeg en anbefaling av et facebook-spill. Ok, det hørtes utrolig teit ut, men det er egentlig ikke såå teit.

Fordi dette spillet er litt annerledes enn andre. Du kan nemlig hjelpe folk på ekte. De har liksom samarbeidspartnere eller hva jeg skal kalle det, som du kan hjelpe. F.eks. kan du hjelpe noen i Haiti å bygge skoler eller å gi to varme måltider. Det går ut på at du skal bygge hus, joygrounds og forskjellige ting, og etterhvert tjener du noe som kalles joy. Det er det du bruker til å hjelpe i verden.  

 

Jeg synes i alle fall det er kjempekjekt. Er helt hekta. Du kan plante grønnsaker og sånn, og jeg må hele tiden innpå for å sjekke om det er ferdig. Haha! Og så elsker jeg følelsen når jeg sender joy, og vet at jeg faktisk hjelper til i verden, og ikke bare kaster bort tiden min på et teit spill.

 

 

Dette er eksempler på noen du kan gi joy til. Er mange flere sider altså.

 

Og dette er min Wetopia. Den er egentlig ganske mye større, men var ikke plass til alt om jeg zoomet helt ut engang.

Dere ser kanskje at jeg har Ellen Degenres som nabo. Hun også spiller det, og har snakket om det flere ganger på showet sitt. 

I denne videoen forteller hun hva vi har klart til nå:

 

 

 

Så folkens, begynn og spill dette! Og dere kan godt legge meg til som nabo (men vi må sikkert være venner på facebook først da...).

Uansett, bare søk på wetopia i søkefeltet på facebook, så finner dere det sikkert.

 

Og bare ett spørsmål som ikke har noen ting med Wetopia og gjøre... Er det noen som vet om man kan bruke Visa Electron på nettet, og hvordan man "registrer" det eller noe sånn?

 

Tror jeg skal ut å jogge nå, selv om været ikke frister i det hele tatt. Snakkes!

 

- Camilla

Publisert: 12.04.2012 @ 19:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

uten vann?

Hei!

Er ikke så veldig lenge siden jeg kom hjem fra skolen. Eller egentlig er det en stund siden men uansett...

På vei hjem var jeg så sulten, og gikk og tenkte på alt den gode maten jeg skulle lage når jeg kom hjem. 

Så kom jeg hjem og så en lapp der det sto at vi ikke hadde vann i springen før kl. 15.

Trodde planen min var spolert, men vi har en kanne med vann i kjøleskapet, så jeg fant en bra løsning, haha!

 

 

Haha, så egentlig ikke så utrolig delikat ut, men det var godt da.. Altså det var teen og egget jeg trengte vann til, i tilfelle dere lurte på hvorfor jeg skulle ha vann til en salat.

Så en episode med Gossip Girl mens jeg spiste. Er så hektet allerede. Elsker når det er sånn mye drama og alt sånn, eheheh!

Men som jeg har lovet kommer "ukens" ut senere i dag. (Får vi håpe...)

Så vi snakkes i alle fall da.

 

- Camilla♥

Publisert: 11.04.2012 @ 16:19 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

TV-tirsdag!

Hei!

Nå sitter jeg og venter på Frustrerte fruer, så jeg tenkte bare å slenge inn ett lite innlegg før det.

Kom akkurat nå på at jeg glemte "ukens" i dag også, men skal lage det i morgen. Lover!

I dag er det vel Greys anatomy etterpå også, så regner med at jeg skal se det også.

Liker ikke at det er på samme dag egentlig, for da har jeg liksom bare noe å se fram til en dag i uka.

Jaja... Har i hvert fall vært på trening i dag. Godt å starte igjen etter påske. Tok først en joggetur, som ble mindre enn planlagt fordi veien jeg pleier å ta var stengt, og så visste jeg ikke hvor god tid jeg hadde. Etterpå var jeg på Jazzercise. Føler at jeg må legge meg i hardtrening når det bare er 1 måned og 2 dager til vi reiser til syden. Gleder meg!! 

 

Skal være med i en sånn takkevideo til Justin, så her er mitt bidrag. Bare siden jeg ikke hadde andre bilder...

Nå begynner det så må nesten avslutte her!

 

- Camilla♥

 

 

Publisert: 10.04.2012 @ 21:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Sinnes Arena og sånn!

Hei!

Ble ikke blogging i går, fordi vi kom så sent hjem fra hytta. 

Men i alle fall var vi i Tjørom-trekket i går før vi reiste hjem.

Litt teit, men hadde aldri tatt stolheis før i går så det var jo ganske kjekt. Haha!

Jeg, søsteren min og ei annen som var med oss i trekket prøvde å ta stolheisen ned igjen også en gang.

Det er sånn vi alltid ser på film og sånn så det virket ganske morsomt. Egentlig var det ganske kjekt også siden mange som var på vei opp satt og vinket til oss og sånn. Bare fordi vi tok stolheisen ned igjen var vi plutselig kjempepopulære, hahah! 

Uansett, etter vi hadde vært i trekket reiste vi til hytta og pakket litt ting og så reiste vi på Sinnes Arena for å spise.

Broren min hadde vunnet gavekort på en pizza, så vi fant ut at vi skulle ta middagen der på vei hjem. 

 

Ikke jeg som har tatt bilde, men her var det i alle fall vi spiste!

 

I dag har jeg bare sett NSN, og senere var vi i familieselskap. Koselig det! 

Har heldigvis fri i morgen også så jeg trenger ikke å forberede meg til skole helt enda. 

Nå skal jeg bare se litt Gossip Girl før jeg legger meg tror jeg. Føler at jeg ikke kan legge meg alt for sent sånn at jeg i hvert fall er bittelitt klar til å legge meg i morgen.

 

BTW kommer "ukens" ut i morgen heller fordi jeg kom egentlig ikke på det før nå.

 

- Camilla

Publisert: 09.04.2012 @ 22:47 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

God natt..

Hei!

Er fortsatt på hytta, men dette blir vel tredje innlegg på rad. Wow, jeg er god! Eller ikke egentlig...

Hadde jo litt å ta igjen etter den utrolig dårlige bloggingen i starten av påskeferien.

Men, anyways....

 

I dag har jeg også vært på jobb. Dette var siste dagen da, så har fri de andre dagene. Tror vi reiser hjem i morgen også, så får jeg to dager hjemme før vi begynner på skolen igjen. For vi begynner ikke før onsdag, wiii! Utenom jobb har jeg egentlig ikke gjort så veldig mye. Har egentlig bare chillet med PC-en og OTH fordi mitt eneste selskap her oppe (altså søsteren min), har ditchet meg for noen andre folk vi kjenner her oppe, men de har bare barn på alder med de andre søsknene mine og ikke meg... Vi har fått besøk av tanten min og  sånn men det er ikke akkurat så spennende for meg da, for søskenbarnet mitt er ikke med siden hun er hos faren tror jeg...

Men, ja..Er egentlig ganske trøtt, og vet egentlig ikke hvorfor jeg ikke bare legger meg, men skal vel gjøre det også snart. 

Gidder ikke å laste opp noen bilder siden det går så sent med dette nettet, men vi snakkes heller.

 

- Camilla

Publisert: 08.04.2012 @ 00:41 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

2. dag på jobb

Hei!

Blogging to dager på rad nå! 

Er ikke så lenge siden jeg kom fra jobb, og nå sitter jeg bare ute i sola med musikk.

Mamma og de er oppe på hotellet på afterski, så jeg er alene.

Elsker det, for da får jeg bestemme musikken. Haha!

Men egentlig har jeg vel ikke så mye annet å skrive om. Har liksom ikke skjedd så mye annet siden i går enn at jeg har vært på jobb.

Følte meg litt bedre i dag, for å si det sånn!I går gjorde jeg feil hele tiden. Ok, hvert fall noen ganger, men i dag klarte jeg å stresse litt ned!

Tror bare jeg avslutter nå, sånn at jeg ikke kjeder dere i hjel. Siden jeg er ute har jeg ikke minnekortet, derfor legger jeg bare ut ett arkivbilde...

 

Hadde ikke så mye med teksten å gjøre, men følte jeg måtte ha ett utebilde siden jeg liksom er ute...

 

Snakkes!

- Camilla

Publisert: 06.04.2012 @ 17:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Kort oppsummering!

Hei!

Vet det har blitt en stund siden sist. Er jo på hytta og vi har begrenset internett-bruk, og så har jeg heller ikke hatt så mye tid. Nå har jeg akkurat kommet fra jobb. Jobber jo i cafeen i trekket. Har egentlig ingen anelse om hvor resten av familien er, og plutselig streiket mobilen min. Jaja, har i det minste selskap av katten min. Haha!

Tenkte å ta en liten oppsummering av dagene som har gått. Har tatt noen bilder, men det er ikke så veldig mange da.

Gidder ikke å ta med fredag, siden jeg skrev litt om det på lørdag, men kan ta med noen få bilder:

 

Gidder ikke å laste opp flere siden det tok litt tid så jeg laster mer opp fra de andre dagene.

 

Lørdag: Vet ikke helt når vi kom opp, men det var i hvert fall nydelig vær. Vi grillet og etterpå reiste vi ned til noen folk vi kjenner som har campingvogn. Vi spilte litt spill og så film og frustrerte fruer.

 

Søndag: vi skulle egentlig til Tjørom-trekket, men når vi kom der var stolheisene stengt, så da reiste vi heller til Ådneram. Hadde ikke vært der før, men det var utrolig kjekt. Det var ganske godt føre i trekket, men utover dagen ble det litt sånn slushete(?), men fjelltrekket var bra da. Når trekket stengte ble de samme folkene vi hadde vært hos dagen før, med til vår hytte.

 

Mandag:  Vi var på en langrennstur. Turen vi tok var på ca. 2 mil, så jeg var ganske stolt når vi var hjemme igjen, haha! Men det var veldig fint vær den dagen også, så det var jo bra. Skiføret derimot... Det var steinhardt. Oppoverbakkene var sånn at vi måtte ta av oss skiene eller gå utenfor løypa for å ikke skli ned igjen. Men jeg kom meg i hvert fall like hel hjem igjen. 

 

Tirsdag: først satt jeg bare ute en stund og solte meg og sånn, og senere gikk jeg opp i trekket her ved hytta vår (Fidjeland). Senere grillte vi og litt sånn...

 

Onsdag: I går var vi på en langrennstur igjen. Vi tok en litt kortere løype enn sist gang, men hadde uansett en ganske lang pause som vi brukte på å sole oss. Det var utroliiig fint vær. Ikke en sky på himmelen, og kjempevarmt i sola.

 

Torsdag: Har vel egentlig skrevet hva jeg har gjort i dag. Jeg var jo altså på jobb, og det var greit det. Det var sykt stress når det var masse folk der. Spesielt når det var sånn hele familier som skulle ha mat til alle og sånn. Tror nok jeg gjorde en del feil, men sikkert ikke noe alt for gale. Det var ei annen jente der som var ett år eldre enn meg, så det var ikke så kjedelig når vi ikke hadde noe å gjøre da.

 

Som sagt har jeg ikke så mange bilder, men skal prøve å laste opp de jeg har:

 

 

En av dagene vi grillet!

 


Følte meg så kul når jeg hadde laget blomster av non-stop at jeg måtte ta bilde av det...

 

Påskeegg!!!

Det er vel egentlig på påskeaften det er vanlig å få dem, men vi har alltid hatt fått de før, så det er vel bare vår tradisjon...

 

Vet ikke helt når jeg blogger neste gang, men det får dere bare se...

Snakkes da i alle fall!

 

- Camilla

  

Publisert: 05.04.2012 @ 17:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
hits