Arkiv måned: mars 2014

Another week

Hei♥

Haha tok et par bilder ute, men er seriøst livredd for at noen skal se meg for det er så kleint. Jaja - da er det i hvert fall mandag igjen. Kan vel ikke akkurat si at den var veldig velkommen hos meg, men hadde ikke så mye valg. To uker igjen før påske - det skal jeg prøve å holde ut. Trodde egentlig at jeg ikke skulle ha noen vurderinger denne uka, men har matteprøve i morgen og entreprenørskapprøve på onsdag, så ble ikke helt sånn allikevel. I tillegg skal jeg og Benni danse på en sånn danseforestilling på torsdag (hvorfor aner jeg ikke, dårlig idé). Vi fikk i alle fall fint vær i dag da, så det hjelper jo selvfølgelig på humøret. Uten sola hadde jeg vel lagt som en ball under dyna for øyeblikket og klaget over livet eller noe heh. Istedenfor har jeg allerede begynt på mattepugging, og slik blir det resten av dagen. Om jeg ikke tar meg en liten tur på trening da. Det er fullt mulig, siden jeg trenger antageligvis et lite avbrekk. Først blir det i alle fall lasange til middag. Håper dere alle får en kjempefin uke da. Vi snakkes♥

Publisert: 31.03.2014 @ 15:17 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Hytteliv

Hei♥

Nå er jeg hjemme igjen fra hytta etter enda en jobb-helg på hytta. Nevnte vel på fredag at jeg og Silje skulle være alene på hytta denne helga, så vi har i alle fall hatt en kjekk helg der oppe. Været har jo bare vært helt nydelig, så det var litt kjipt å stå inne i caféen hele dagen, men stemningen blir generelt så mye bedre med fint vær så det var ikke så ille. 

Hahah på fredag tenkte vi at vi skulle utnytte finværet litt med å grille pinnebrød så vi laget deig og sånn, men så fant vi ut at vi manglet tennvæske så vi fikk ikke en gang fyr på grillen #score heh.. Vurderte å grille de i peisen, men vi hoppet over det, så deigen ligger fortsatt oppe i kjøleskapet der. Vi hadde hvert fall med oss en del annet godt, selv om vi ikke spiste halvparten av det over haha. 

Det var plutselig bryllup i sirdalen og vi bare "oii må ta bilde" selv om det ble veldig dårlig haha men åå det var så søtt. Ellers var vi oppe på hotellet etter jobb i går for å se Viking-kampen og det utviklet seg jo til å bli ganske interessant . Ikke så mye kampen da - vi lå sånn 10min etter siden nettet var så dårlig, så vi visste jo før de fikk mål at de kom til å få mål haha.Vi måtte bare ta en selfie mens vi ventet på å bli hentet i dag. Det var egentlig sykt herlig å ligge der ute for det var så varmt. Nå blir det sikkert ikke så lenge til jeg legger meg, er allerede ganske trøtt, men tenker å lese litt teori først. Skylder på at vi stilte klokka en time fram i dag :)))))

 

Publisert: 30.03.2014 @ 21:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

Hjemmelagde havrekjeks

Hei♥

Som dere kanskje skjønte, rakk jeg å skrive ferdig dette innlegget i går, så da fikk jeg oppdatert dere litt allikevel. 

For en stund siden, tror det var på mandag, snakket jeg om havrekjeksene jeg hadde laget. Synes selv at de ble ganske gode, og når de i tillegg er sunne, er det jo bare et pluss. Tenkte derfor å dele oppskriften med dere. 

Til 40 stk trenger dere:

- 6 dl havregryn

- 2 dl ekstra lett melk

- 2 dl fin sammalt hvete

- 50 gram margarin

- 1/2 ts salt

- 1 ss sukker

- 2 ts bakepulver

Begynn med å helle melken over havregrynene og la det stå å trekke i ca. 15 minutter. Smelt margarinen og bland alt sammen til en deig. Sett stekeovnen på 200 grader. Del deigen i to og kjevle deigen til den er ca. 1/4 cm tykk. Stikk ut runde kjeks med et glass, og legg dem på et stekebrett med bakepapir på. Det kan være smart å dyppe glasset i mel for at det ikke skal henge fast i deigen, og det kan godt hende dere trenger litt mel under deigen når dere kjevler ut. Før dere setter de i ovnen, prikker dere kjeksene med en gaffel, og så skal de steke til de er gyllenbrune, som tilsvarer ca. 15 minutter.

Oppskriften jeg brukte fant jeg her

Håper det smaker, om dere prøver det ut♥


Publisert: 29.03.2014 @ 14:22 Kategori: Oppskrifter Kommentarer: 3

In a hurry

Hei♥

Nå øyeblikk blir jeg hentet for å reise opp på hytta. Vet ikke helt når de kommer, men de sa mellom tre og halv fire, så har egentlig veldig dårlig tid. Tenkte bare å ønske dere god helg før jeg reiser. Håper å rekke å forhåndsskrive et innlegg også, ellers blir det nok ikke blogging i morgen. Det er i alle fall endelig helg, og vi er enda en uke nærmere sommer heh. Det store målet liksom. Helga kommer for det meste til å gå i jobbing, men regner med at jeg og Silje får en fin helg der oppe uansett. Har det jo egentlig ganske gøy på jobb + jeg tjener penger så det er jo litt vinn-vinn situasjon. 

Beklager for en smule mørke bilder, men rekker ikke å redigere nå, så det får gå. Tenker kanskje at jeg tar med kameraet opp på hytta i helga, selv om det sikkert ikke kommer til å bli rørt haha. Vi snakkes i alle fall, og håper dere får en herlig helg♥

Publisert: 28.03.2014 @ 15:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Svane-selfie

Hei♥

Haha, fortalte jo at jeg hadde tenkt å se en film i går kveld og det gjorde jeg som planlagt. Det endte med at jeg sovnet sånn 10min etter filmen hadde startet, så da fikk jeg i alle fall sove helt fra halv ti eller noe. Synes nesten det er verre å sove for lenge for jeg får så vondt i hodet på dagen og jeg er egentlig like trøtt, men jaja det var herlig i går kveld da haha. 
I dag startet jeg hvert fall dagen med en framføring for 1vgs, som jeg kort nevnte i går. Hadde ikke så alt for mye jeg skulle si, men gikk i alle fall ganske greit. Etter skolen var jeg med Benni, og etter noen episoder med Modern Family gikk vi en tur ut. Jeg skulle først møte Silje siden vi måtte handle litt mat til vi skal på hytta i morgen, og etterpå fortsatte bare jeg og Benni vår lille kveldstur. Var ikke like fint vær som det var tidligere i dag da, men overlevde.

 

#Selfiewithaswan lolzzz

Føler det har blitt litt mye naturbilder med mobilen i det siste, men når det har vært så fint vær, må jeg nesten bare utnytte det, og i tillegg drar jeg ikke med meg kameraet rundt overalt. Har faktisk fått meg selvutløserkontroll nå da, så kanskje det hjelper litt på motivasjonen eller bildene eller noe? Haha. Betalte sånn 5kr for den på Ebay så tvilte egentlig på at jeg i det hele tatt kom til å få den og i alle fall på at den kom til å virke. Men nå er planen å gå å ta en dusj, for jeg fryser sånn, så tenkte det var greit. Vi snakkes♥

Publisert: 27.03.2014 @ 21:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Almost weekend

Hei♥

Ble litt senere oppdatering i dag, men merker hvor mye bedre motivasjonen blir med en gang jeg har bilder å dele med dere, men i dag har jeg bare glemt det helt av. Vi er i alle fall en dag nærmere helg, folkens! Føler at når onsdag er ferdig, så er det omtrent helg. Aner ikke hvorfor, for torsdag og fredag er liksom ikke sånn veldig chill på skolen heller, men jaja. Herlig følelse i hvert fall. 
Som hver onsdag, har jeg passet Sara i dag. Været var jo ganske greit, så da er det kjekkere å passe og, men merker at det egentlig ikke er så veldig varmt ute enda. Fryser omtrent med en gang jeg kommer ut døra. Tok meg også en tur på trening. Hadde ikke sånn utrolig lyst, men jeg følte jeg måtte, for jeg har vært på lite i det siste. Endte opp med å bli ganske ok allikevel, sånn det vanligvis blir haha. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, må kanskje se litt over hva jeg skal si på presentasjonen jeg skal ha for 1. vgs i morgen, men ellers er det ikke noe spesielt. Vurderer å se Justin Bieber's Believe movie heh. 

Farget etterveksten i går - herlig å få den vekk. Dårlig kvalitet på bildene, men dere får vel uansett se etterhvert. 

Snakkes♥

Publisert: 26.03.2014 @ 21:19 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Skidag

Hei♥

I dag var planen at vi skulle ha skidag med skolen, og selv om jeg var overbevist om at det kom til å bli avlyst, ble det faktisk skidag. Heldigvis. Føler alltid de klarer å komme på noe for å avlyse, så turte ikke å håpe på for mye haha. Dagen ble i alle fall veldig herlig, og både været og føret var perfekt. Hadde vi bare hatt påskeferie nå så kunne jeg vært der oppe resten av uka... Jeg, Hanna, Silje-Marie og Yasmin valgte å gå på langrenn, og det var superkos. Vi hadde pakket med oss engangsgrill og pølser, så etter å ha gått et stykke så satt vi oss ned for å grille. Ble litt travelt når vi skulle grille, siden vi måtte komme oss ned igjen til bussen gikk, men pølsene ble varme og vi fikk kost oss en stund så jeg klager ikke. 
Gikk ikke helt etter planen når vi skulle hjem da, for bussen hadde kjørt seg fast, så det endte opp med at vi måtte vente sånn 45min lenger. Ble litt senere hjem da, men fant nettopp ut at prøven jeg skulle ha i morgen er utsatt, så det gikk egentlig helt fint. Nå er jeg så utrolig trøtt, sov hele veien på bussen hjem, men skal en tur på trening og satser på at jeg våkner litt av det. Et par av bildene er lånt av Hanna og Silje-Marie

Snakkes♥

Publisert: 25.03.2014 @ 18:38 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Tur i finværet

Hei♥

Mandagen her startet med nydelig vær, og det må jo bare bety at det blir en fin uke. Kjente det var passe tungt å stå opp da, men med så herlig vær blir alt 10 ganger bedre. Startet ganske brått på med 2 vurderinger i dag, men godt å allerede ha det unnagjort, så har jeg bare en prøve igjen denne uka. Ved en tilfeldighet ble det faktisk til at jeg og Silje gikk tur til Lifjell etter skolen i dag. Jeg og Benni skulle ta toget til Sandnes, og så var vi sånn 10-20 sek for sene og måtte vente til neste buss. Så når vi kom til Sandnes sto jeg å ventet på neste buss, og så møtte jeg plutselig Silje. Begge var sånn at vi ville gå tur i dag, så da bestemte vi oss bare for å pakke sekken med en gang vi kom hjem og ta oss en tur. Hadde med brownies fra helga, litt kvikk lunsj og musikk, så det ble en ganske fin tur.

Etter jeg kom hjem har jeg bakt havrekjeks, og de ble faktisk ganske gode (og sunne!), selv om de var litt stress å lage siden deigen ikke ville henge sammen haha. Men tenkte å dele oppskrift på de en gang i løpet av uka. Nå skal jeg lese litt til prøve og så tenkte jeg å se onsdagens episode av PLL. Vi snakkes♥

Publisert: 24.03.2014 @ 21:13 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Herlig helg

Hei♥

Da er jeg hjemme igjen etter en supergøy helg på fjellet. Som nevnt en million ganger før, har jeg og Silje bodd i leiligheten til trekket denne helga og vi har hatt en herlig helg. Gårskvelden ble i alle fall veldig vellykket selv om det ble en sen kveld/natt. Det verste av alt var jo at vi begge våknet sånn kvart over seks, selv om vekkerklokka ikke sto på før åtte, og vi klarte ikke å sovne igjen så da ble det til at vi sto opp etter en liten stund. Til at vi ikke fikk mer enn to timers søvn synes jeg egentlig at jeg har vært ganske opplagt - heldigvis, siden vi har vært på jobb i åtte timer. 
Vi begynte i alle fall med å spise litt pizza oppe på hotellet, før vi gikk ned igjen til leiligheten. Ble ikke der så lenge da for vi begynte å kjede oss litt, så vi tok oss en tur opp på baren på hotellet, men ble kastet ut ganske fort siden det egentlig er 20 års aldersgrense der hehh. Vi flyttet oss bare ned til trekk-leiligheten sammen med noen andre vi jobber med da, så gjorde egentlig ikke så mye. Når de andre gikk fortsatte jeg og Silje dancepartyet en stund før vi fant ut at vi skulle snøbade. Planen var at vi skulle bli kalde sånn at vi måtte sette oss under dyna å se film og så bli trøtte av det, men det funket ikke helt. Gikk allikevel og la oss rundt fire da, siden vi skulle på jobb, så ja... haha gøy kveld i hvert fall! 

Litt bilder fra de siste dagene bare. Har ikke så utrolig mange fordi mobilen min for det meste har vært koblet til anlegget for å spille musikk, haha. 

Nå er jeg nødt til å fortsette med skolearbeidet jeg må gjøre. I morgen har jeg både en framføring og en prøve, og jeg har omtrent ikke begynt på noen av delene. Kjenner at det hadde vært herlig å lagt seg nå, men vet jeg har en del igjen, så tør nesten ikke tenke tanken en gang. Vi snakkes da♥

 

Publisert: 23.03.2014 @ 21:34 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Trekklivet

Hei♥

Fikk litt tid til blogging allikevel siden Silje er i dusjen akkurat nå. Vi ble nettopp ferdige på jobb, og er ikke helt sikker på hva vi skal finne på resten av ettermiddagen/kvelden enda, men finner vel på noe. Vi kom opp i syv-tiden i går etter at jeg hadde øvelseskjørt opp. Kvelte ikke bilen en eneste gang, så er ganske stolt haha. Og det var første gang mamma satt på med meg, så hun var litt stressa på de smale, svingete veiene, men vi kom oss opp. 
Er i hvert fall ganske herlig å bo i leiligheten alene med Silje her oppe. Leiligheten hører til caféen i trekket, så vi må lage mat på det kjøkkenet og sånn, så er litt rart å bare være her når det er stengt, men haha ganske gøy. 

Random arkivbilder fordi jeg ikke får lagt til noen bilder på macen nå. 

Håper alle får en fin lørdagskveld, så snakkes vi♥

Publisert: 22.03.2014 @ 17:29 Kategori: Musikk Kommentarer: 0

FRIDAY

Hei♥

Endelig er det helg igjen. Har ventet lenge på det nå føler jeg, selv om uka egentlig har gått ganske fort som alle andre helgene. Hadde en ganske herlig start på dagen da, siden jeg sto opp i god tid. Først tok jeg meg en liten joggetur, før jeg dusjet og varmet rundstykker til frokost. Haha, du vet du har trent lite når du allerede kjenner gangsperren ups heh. Fikk til og med tid til å ta noen bilder før jeg måtte gå.Om ikke så veldig lenge reiser vi opp til fjellet. Jeg og Silje skal jobbe i trekket denne helga, men mamma og de skal ha med seg folk på hytta, så derfor skal jeg og Silje bo i leiligheten som hører til trekket. Lover dere - vi har gledet oss til dette i mange måneder hahah. Selv om vi teknisk sett spurte om å bo der sånn sist helg eller noe, men uansett.... Satser i alle fall på at det blir en gøy helg! 

Og bare sånn at jeg har sagt det - tviler på at det blir blogging i morgen, siden vi har antageligvis ikke internett der, men skal se om jeg får det til. Håper dere får en herlig helg i hvert fall. Vi snakkes♥

Publisert: 21.03.2014 @ 15:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Matte forevah

Hei♥

For øyeblikket sitter jeg og øver på matte - vi skal ha sånn arbeidskrav/prøve-greier i morgen og jeg kan ingenting av kapittelet så har litt øving foran meg. Tenkte i alle fall å ta et lite avbrekk for å oppdatere her. Har egentlig sittet siden jeg kom hjem fra skolen, selv om jeg klarer å finne ganske mange distraksjoner underveis da. Matte er heldigvis ikke "kjedelig" å gjøre på samme måte som andre fag. Liksom sånn for eksempel når jeg pugger historie eller noe vil jeg helst bare gå å dø, men matte er overlevbart. Selv om jeg begynner å snakke til meg selv på alle mulige slags språk og dialekter etter en stund heh... I tillegg har jeg ♥nonstop♥ og ♥pepsi max♥ så akkurat nå klarer jeg meg fint. Begynner egentlig å bli litt mett da. Det er bare det at etter jeg er ferdig med matten har jeg en del annet skolearbeid + andre småting å gjøre så tror det kommer til å bli en sen kveld. Jaja, helg i morgen!

Ble litt kreativ i et lite øyeblikk der. Prøvde å ta noen bilder av meg selv der jeg smilte, for jeg har hørt at et smil skal ha postiv virking selv om man ikke egentlig er glad, men det så for falskt ut så jeg droppet det. Sorry.

Nå skal jeg snart ut å møte Silje da, for vi må handle inn litt til i morgen når vi drar opp til fjellet. Vi snakkes♥

Publisert: 20.03.2014 @ 18:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Swaggin'

Hei♥

Nå har jeg akkurat kommet inn døra etter å ha vært ute siden tidlig i morges. Har vel egentlig glemt å nevne det tidligere, men jeg hadde en til opplæringsvakt på Søstrene Grene i dag. Begynte omtrent rett etter skolen og var ferdig klokken åtte, så ble fem timer jobbing i dag da. Følte det gikk greit og timene gikk ganske fort. Etterpå skulle jeg bli plukket opp av pappa for å øvelseskjøre hjem, men selvfølgelig var flyet hans forsinket, så jeg ble sittende å vente i sånn en halvtime i Stavanger. Jaja, fikk i hvert fall dagens oppdatering på bloggene jeg leser :)))
Han kom til slutt så da kjørte jeg hjem, og det er så gøy å kjøre når jeg merker forbedring for hver gang haha. Før stresset jeg jo med en gang en bil var bak meg, men nå skal det en del til mer. Stresser nesten ikke når jeg kveler bilen rett før rundkjøringer en gang - for ja, det skjer fortsatt av og til da haha. For dere andre som øvelseskjører/kjører - det kan ikke bare være meg som synes at det hadde vært mer naturlig at 1. gir hadde vært der som 2 .gir er og omvendt? Ehehh.

Lover dere - dette var meg når jeg kjørte hjem i dag :Ppppp

Nå tror jeg at jeg er nødt til å gjøre litt skolearbeid før jeg legger meg. Planen var å utsette alt til i morgen, men tror kanskje det er en dårlig idé når jeg tenker meg om. Får se hvor mye jeg orker før jeg legger meg da, er litt sliten etter en hel dag med skole og jobb. Godnatt♥
   

Publisert: 19.03.2014 @ 22:27 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

A day off

Hei♥

Som tidligere nevnt hadde vi fri i dag, noe som betydde at jeg kunne sove lenge. Sto ikke opp så alt for sent da, men allikevel - det var utrolig herlig. Siden det teknisk sett nesten blir lørdag (søndag?) når vi har en sånn fridag, så bestemte jeg meg for å lage brownies muffins. Laget de jo heele tiden før haha, men nå er det så lenge siden at jeg følte det var på tide. Glemte jo å sjekke at vi hadde alle ingrediensene først da så måtte til med litt eksprimentering, men de ble gode uansett da. Så det ble altså frokosten min - sammen med et glass Pepsi Max og Vampire Diaries♥
Skulle ønske jeg hadde sånne morninger oftere...
Litt utover dagen kom Hanna og Benni siden vi skulle filme noe til fransken, så mesteparten av dagen har jeg brukt på å løpe rundt i prinsessekjole nede i en park her mens jeg later som jeg kan snakke fransk heh. Håper resultatet blir bra da i alle fall, for det tok sin tid å få filmet alt.

Tenker å lese litt på teorien nå fordi jeg egentlig vil få tatt den så fort som mulig. Og ja, kortet bak der kom bare sånn randomly med for jeg har endelig fått et kort jeg kan bestille med på nettet(!!) Stort øyeblikk for meg i og med at jeg har ventet på dette ganske lenge nå haha.
Vi snakkes♥

Publisert: 18.03.2014 @ 18:06 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Lappe-D8

Hei♥

Da var vi i gang med enda en ny uke, og jeg er superklar. Heh. Det eneste som får meg igjennom denne uka er fridagen i morgen. Det blir herlig, selv om den skal brukes på skolearbeid da. Trenger påskeferie . Uken startet i alle fall ganske fint da. Jeg og Silje hadde planlagt en lappe-date, og sånn ble det da. Vi steker jo alltid lapper på jobb og vi får lov å spise, men liksom vi skal jo selge dem også så da kan vi ikke akkurat spise så mange og så er det jo så godt. Derfor fant vi ut at vi skulle lage det hjemme for da kan vi bare spise så mange vi vil. Tror vi failet litt på oppskriften da, så først ble de sykt tynne og etterpå ble de veldig tunge på en måte men hahah ble i alle fall lapper ut av det. Tror kanskje ikke vi skal eksprimentere med oppskriften neste gang da hoho. Ahahah natron var litt mer virkningsfullt enn jeg var klar over så det rant litt over... ups...

Nå har jeg i hvert fall kommet hjem og har planer om å begynne på en matte-innlevering. Skal ikke leveres før fredag, men har så utrolig mye å gjøre denne uka at det må nesten bare bli sånn. Vi snakkes♥

Publisert: 17.03.2014 @ 20:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Kakebesøk

Hei♥

Har for en gangs skyld hatt en relativt produktiv søndag, så ble litt sent her. I går kveld var jeg hos Maren etter jobb, noe som var veldig koselig, siden jeg ikke har vært med henne på utrolig lenge. I dag startet jeg dagen med god frokost etterfulgt av øvelseskjøring med pappa. Vi kjørte vel rundt to timer, for det meste inne i Stavanger. Haha pappa synes det var på tide å begynne å øve på lukeparkering, og vi startet selvfølgelig i en bakke. Han liker helst å gå rett på sak, uten noen rolig start haha. Det gikk egentlig greit da i alle fall. Når jeg kom hjem så jeg litt film med broren min, før vi fikk litt besøk for å feire mamma sin bursdag som var sist helg. Etterhvert fikk jeg også besøk av Birgitte, så vi tok oss en liten kjøretur siden hun nettopp har fått lappen(!!) og snakket. Er veldig lenge siden jeg har vært med henne også, så var kjekt å endelig møtes igjen. 

Ellers er jeg vel nesten klar for ny uke nå. Vi har fri på tirsdag på grunn av planleggingsdag, så det er ikke så altfor ille i begynnelsen av uka i hvertfall. Håper dere også får en fin uke. Vi snakkes♥

Publisert: 16.03.2014 @ 22:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

I wanna travel the world

♥♥♥

Publisert: 15.03.2014 @ 15:05 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Side-effect

Hei♥

Har vært med Benni helt til nå, men hun gikk akkurat, så nå er jeg alene igjen. Så deilig å endelig ha helg. Føler denne uka har gått så sent i forhold til alle de andre, så det var på tide nå. Denne helga har jeg "frihelg", altså jeg jobber hjemme så da har jeg fri på søndag. Etter denne helga skal jeg jobbe i trekket tre helger på rad så tenker å nyte denne helga så godt som mulig. 
Planen var egentlig at jeg, Hanna og Benni skulle filme noe sånn greier til et skoleprosjekt etter skolen i dag, men været var så stygt at vi utsatt det til tirsdag. Lite gøy å springe rundt i prinsessekjoler ute i pøsregn haha. Istedenfor startet jeg og Benni helga med en tur på mcdonalds. Husker omtrent ikke sist jeg var der, så det var nesten fortjent da haha. Ellers har vi slappet av med Modern Family, Disney-sanger og taco. Ganske fin begynnelse på helga da.  

Vi snakkes♥

Publisert: 14.03.2014 @ 22:32 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Nye deksler

Hei♥

Åh, endelig er historieprøven gjennomført i alle fall. Så herlig at jeg slipper å tenke på noe som har med vikingtid og norsk middelalder å gjøre på resten av dagen i dag. Følte egentlig at prøven gikk greit - og akkurat derfor tror jeg at det egentlig gikk sykt dårlig haha. Logic. 
Dro i alle fall å trente med Silje-Marie etter skolen, siste dag på Elixia-gavekortet mitt, så kom hjem for ikke så lenge siden. Resten av dagen tenker jeg å slappe av med serier, litt skolearbeid og rydding av rom.

Vet ikke om dere husker at jeg bestilte noen deksler fra Ebay for en stund siden. Vet faktisk ikke om jeg fortalte det heller (?). Fikk de i hvert fall på tirsdag, så tenkte å vise dere dem.Kjøpte dem som sagt på Ebay her, og de kostet sånn omtrent 15kr per stykk og frakten er gratis - altså veldig billig.

Vi snakkes♥

Publisert: 13.03.2014 @ 17:28 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 4

Lovely weather

Hei♥

Nå har jeg akkurat kommet inn etter å ha passet Nora og Sara. Hadde helt glemt at jeg skulle passe dem i dag, av en eller annen grunn glemmer jeg det hver onsdag helt til en eller annen fin person minner meg på det. Bra at jeg har folk som passer på hva jeg skal når jeg ikke klarer det selv heh. Det var i alle fall veldig herlig å tilbringe litt tid ute i det utrolig fine været. Temperaturen var jo til og med ganske akseptabel, så sånn sett klager jeg ikke. Det jeg derimot må klage litt på, er historieprøven vi skal ha i morgen. Tenkte å begynne litt tidlig å øve denne gangen, så jeg leste gjennom det på mandag og prøvde å begynne på notater i går, men ingen av delene gikk så veldig bra egentlig. Vet bare at jeg har mye igjen før jeg i det hele tatt nærmer meg å kunne stoffet, men jeg har null motivasjon. Dårlig kombinasjon. 

Jeg må vel nesten bare komme i gang med vikingtid, rikssamling og kristning så vi snakkes♥

Publisert: 12.03.2014 @ 18:23 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Bare stress

Hei♥

Åh, det fine været ute gjør meg i så godt humør. Har vært glad i hele dag - helt til jeg kom hjem å måtte begynne å øve på prøve da, men det er en annen ting. Det er kanskje ikke helt vår ute enda da i og med at det kjennes superkaldt ut, i hvert fall litt, men vi nærmer oss i alle fall. Den dagen jeg kan gå uten jakke skal jeg ta en gledesdans. Ellers har jeg og Silje trent i dag og pappa og jeg har endelig fått fikset et nytt kort til meg, sånn at jeg (også) kan bestille på nett! Er så stress, de blir jo aldri fornøyde i banken. Enten skal du ha med pass, eller så vil de ha underskrift fra begge foreldre eller... ja, dere skjønner. Det er i alle fall fikset nå, så om ca. en uke er jeg eier at bestille-på-nett-kort woopwoop. Kommer til å gå konkurs, men jeg gleder meg. 

Okei sorry, vet det ikke er lenge siden jeg postet dette, men har alt for mye historie å øve på. Det stresser meg haha.
Vi snakkes♥ 

Publisert: 11.03.2014 @ 19:45 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Svenska kjöttbullar

Hei♥ 

Jeg. er. sykt. mett. Haha bestemte meg for å lage middag til mamma og pappa kom hjem i dag, siden mamma hadde bursdag i går og jeg tenkte å være litt ekstra snill. Så når jeg kom hjem fra skolen lette jeg litt rundt på kjøkkenet for å finne ut hva jeg kunne lage, og valget falt på kjøttkaker ala IKEA style. Altså med poteter og fløtesaus til. Det morsomste var jo egentlig at det var akkurat det mamma også hadde planlagt å lage fant jeg ut når hun kom hjem. Jeg og Ruth Helen satte hvert fall i gang, og det virket i alle fall som mamma ble glad så da var prosjekt middag fullført. Gikk forholdsvis ganske fint om vi ser bort i fra at hele sausen kokte over sånn at vi fikk en liten vaskejobb. Det smakte faktisk godt da, så da var jeg fornøyd. Nå tenkte jeg å lese litt historie før jeg drar for å møte Silje-Marie for en treningsdate på Elixia, så vi snakkes♥

Publisert: 10.03.2014 @ 16:47 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

A little tip

Hei♥

Nå etter vi kom hjem fra hytta har vi hatt litt feiring av mamma siden hun har bursdag i dag, så for øyeblikket ligger jeg stappmett i senga. Vi laget pizza, og halloo må bare komme med et tips - det høres utrolig rart ut, men det er såå godt. Hvis dere rasper litt gulrot og blander med kjøttdeig-fyllet smaker det amazing. Liksom, var selv veldig skeptisk til det første gang mamma foreslo det, men åå nå sier jeg at vi må ta det på hver gang vi har pizza. 

I går på jobb når vi stekte lapper, som er den beste delen av dagen haha  ---- mamma hadde laget iskake som vi spiste isted

Om ikke så alt for lenge må jeg vel begynne å gjøre meg klar til å legge meg. Er virkelig ikke klar for en ny uke, men har ikke så mye valg. Tror det eneste jeg har denne uka er historie-prøve, men vet ikke en gang hva kapitlene heter så ser ikke helt fram til det. Uansett så er vel uka over før den har begynt omtrent, så skal vel holde ut til helg igjen. Vi snakkes i alle fall♥

Publisert: 09.03.2014 @ 22:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Designendring

Hei♥

Som dere kanskje har lagt merke til, har jeg endret på designet nå. Var så utrolig lei av det forrige og har lenge tenkt på å få nytt, så i går bestemte jeg meg bare for å gjøre det. Har brukt gratisdesignet fra denne bloggen, men har gjort litt endringer da. Tenker å endre noen småting til når jeg får tid, men foreløpig er det i alle fall sånn. Ville gå for et enklere design denne gangen og er fornøyd til nå i alle fall. Får nesten bare se hvor lenge det blir, kjenner jeg meg selv rett så kommer det nok til å vare en stund siden jeg er for lat til å skifte haha. Og forresten - hvis dere blar nedover bloggen nå ser dere at bildene ikke er helt bra, men det er fordi de er lastet opp i 800px men det nye designet kan bare ha bilder i maks 700px. Det kommer jo til å bli bedre framover nå da.

Gammelt

NyttSkal egentlig bare slappe av utover kvelden. Ikke så mye annet å finne på på hytta haha. Tok en skitur etter jobb med Silje da, og den ble på omtrent 2 timer eller noe selv om vi planla en ganske kort tur. Vi snakkes♥

 

Publisert: 08.03.2014 @ 20:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Jobbhelg

Hei♥

For øyeblikket sitter jeg i bilen på vei til hytta. Skal jobbe i trekket denne helga, så da må jeg nesten opp. Klager ikke da siden jeg både tjener penger og egentlig har det gøy på jobb der oppe. Mamma sa at vi måtte kjøre rundt i dag da fordi den vanlige veien er stengt, og det tar sånn en time lenger så jeg tenkte at jeg like godt kunne utnytte tiden til å oppdatere dere. Vet at jeg uansett glemmer det når jeg kommer på hytta så er vel egentlig like greit.

I dag var jeg jo på entreprenørskapsdagen, og det var gøy da. Det gøyeste var vel å sette opp standen haha. Var der fra 8 til halv 4 eller noe, så ble litt lenger dag, men slapp unna dobbeløkt i matte så det var ganske fint. Føler egentlig ikke at jeg har noe å fortelle dere, dette er sånn meningsløst innlegg hvor jeg bare skriver for å skrive, så vi kan heller snakkes i morgen eller noe. Kan i alle fall avslutte med noen bilder fra i dag.

Er ikke verdens beste kvalitet siden det er mobilbilder men whatevahhh... Nå skal jeg bare plugge litt musikk i ørene og slappe av resten av kjøreturen. God helg♥

Publisert: 07.03.2014 @ 17:57 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

A little shopping

Okei før noe annet må jeg bare fortelle dere noe - i dag hadde jeg dødlig lyst på oreosjokolade og hadde store planer om gå på butikken å kjøpe, meen istedenfor gikk jeg på trening!! Haha liksom halloo litt credz må jeg få. Random historie men okei, hei i alle fall. Ble litt sent, men bedre sent enn aldri som de sier. Har hatt en del å gjøre i forbindelse med entreprenørskapsdagen som skal være i morgen. Har blant annet sittet å klippet ut flyers, printet ut bilder vi skal ha på standen og funnet fram klærne jeg skal bruke.Typisk meg å utsette alt helt til slutt, men sånn er det bare. Har fått gjort en del annet nyttig også i dag da. Var ute og øvelseskjørte, vasket bad + ryddet i skuffene mine og vært på trening som jeg nevnte. Fikk til og med tid til bittelitt shopping, selv om jeg egentlig er på en streng spare-diett.

                                Genser fra H&M // 99 kr                                                                                    Bukse fra H&M // 149 kr

Har planer om å legge meg nå øyeblikk, og i morgen er det helg folkens! Ukene går nesten skummelt fort, men klager ikke. Vi snakkes og god natt søte♥

Publisert: 06.03.2014 @ 23:38 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

Makin' dinnah

Hei♥

Lurer litt på hvor hodet mitt er for tiden haha? Liksom, tenkte at jeg måtte blogge rett etter jeg kom hjem fra skolen og etter det streifet ikke tanken hodet mitt en gang før i dag når jeg satt på bussen om morgenen. Jaja, skylder på at det nettopp har vært ferie. Når vi først snakker om morgen - det er jo lyst ute når jeg drar til skolen nå, liksom allerede kl. 7. I tillegg har vi jo hatt fint vær de siste dagene, så det gjør bare humøret så mye bedre. Sitter jo omtrent å smiler på bussen for meg selv bare på grunn av at det er lyst og sol - klokka 7. Haha, folk må jo begynne å lure. Og hallooo, i går fikk jeg en liten åpenbaring - nå er det bare 37 dager til påskeferie, etter det er vi allerede i slutten av april, mai har masse fridager og juni er omtrent bra ferie. Altså må vi bare holde ut til påskeferie (og gjennom eksamen) så er det sommer!! #positivitet #lolz

Alltid så pen - hjalp til med å lage taco-pastasalat. Den er så god at jeg vurdere å dele oppskriften en gang.

Hadde egentlig tenkt meg på trening i dag, men vil heller utnytte det fine været, så om ikke lenge skal jeg, mamma og Stian ut på tur en eller annen plass. Vi snakkes♥

Publisert: 05.03.2014 @ 17:38 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Innafor

Hei♥

Første skoledag er unnagjort og det gikk vel egentlig ganske greit. Kan ha en del med at jeg hadde veldig kort skoledag da men ja haha. Begynte ikke før 10 og sluttet 13, så var der ikke så mange timer. Greit nok med en rolig start da i alle fall. Satser egentlig på at hele uka blir ganske rolig, er ikke helt innstilt på å begynne helt med skolearbeid enda. I dag ble i alle fall Benni med meg hjem etter skolen så vi har bare slappet av og (selvfølgelig) sett Modern Family. Haha genial serie. 

Denne sangen gjorde bare hele morgenen litt bedre haha. Vinterferie-minner♥

Men kom plutselig på at jeg hadde planer om å rydde rommet i dag, så må vel komme i gang før jeg ombestemmer meg igjen. Mamma har mast på meg litt for lenge nå, så må nesten gjøres. Vi snakkes♥

Publisert: 03.03.2014 @ 21:09 Kategori: Musikk Kommentarer: 0

Back to school

Hei♥

Lovte dere et til innlegg i dag, selv om det ble litt senere enn planlagt. Har tilbragt de siste timene med å se Vampire Diaries med Ruth Helen. Er egentlig sånn mesteparten av dagen har vært da. Resten av familien har vært på hytta, så har hatt huset for meg selv i dag. Må nesten bare utnyttes når det ikke er noen her til å mase på meg, så har lagt på sofaen med dyne, sjokolade, pepsi max og netflix helt til de kom hjem. Elsker sånne ultimate chille-dager haha. I morgen er det jo tilbake til skolebenken igjen, og kjenner allerede på meg at det kommer til å bli tungt, selv om vi ikke har noen prøver denne første uka - tror jeg. Kunne sagt at det blir herlig å komme inn i rutiner igjen, men det hadde egentlig blitt en løgn. Noe av det beste jeg vet er å være våken så lenge jeg vil og sove til jeg våkner av meg selv, for så å ha hele dagen foran meg til omtrent hva jeg vil. Eller vite at jeg skal på jobb, hvor jeg faktisk tjener penger. Har i alle fall hatt en utrolig gøy vinterferie!

Noen bilder fra i går, hadde en veldig koselig kveld med Silje-Marie og Yasmin. Håper mobilkvalitet er bedre enn ingenting.

Vi snakkes i alle fall i morgen en gang. Hvis det er noen trøst er det bare 40 dager til påskeferie(!!)

Publisert: 02.03.2014 @ 22:35 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hello March

Hei♥

Ble ingen blogging i går, men var opptatt hele dagen, så jeg rakk det bare ikke. I går var det jo faktisk 1.mars også. Skjønner ikke hvor februar ble av haha. Månedene går så utrolig fort, men jeg klager ikke. Jo fortere sommeren kommer, jo bedre. Men først er det vår da - og mars er vel egentlig en vår-måned? Synes det er så herlig når jeg merker at det er lysere ute om kveldene og varmere ute om dagene. Det siste har jeg ikke lagt helt merke til, i og med at jeg har vært oppe på fjellet, men at det er lysere ute har jeg absolutt lagt merke til. Ny måned betyr jo også ny bakgrunn, så jeg har nettopp satt sammen en for mars. Var litt godt å bli kvitt den sukkersøte februar-bakgrunnen, og erstatte den med den nye. 

Trykk her eller på bildet for full størrelse

Utover dagen skal jeg bare slappe helt av og nyte den siste feriedagen, for i morgen er det tilbake til skolen. Ser ikke helt fram til det for å være ærlig, men regner med at jeg ikke er den eneste. Just to make it up to you skal jeg poste et innlegg senere i dag også tenker jeg, så vi snakkes da♥

Publisert: 02.03.2014 @ 14:17 Kategori: Kalender Kommentarer: 0
hits