Arkiv måned: mars 2012

påskeferie!!

Hei!

Nå reiser vi snart på hytta, så har egentlig ikke tid til å blogge, men følte jeg måtte siden jeg ikke blogget i går.

Hadde egentlig tenkt, men så plutselig fikk jeg besøk av en venninne, og så ble det litt sent, og ja, det ble bare ikke tid.

Men nå er det jo påskeferie! Endelig!!

Har ventet så lenge på ferie. 

Gjorde ikke annet i går enn å være med venninna jeg nevte litt før. Men det var jo kjekt da.

 

Bildeopplasteren virket ikke, så jeg fikk ikke lastet opp bilder. Håper det blir litt blogging mens jeg er på hytta da, men vi får se.

Snakkes!

 

- Camilla 

Publisert: 31.03.2012 @ 10:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

matte in my <3

Hei!

Dagen min i dag har vel egentlig bestått av dette:

 

Gossip girl og matte, funksjoner og likninger med to ukjente!

Eller har også passet denne søte jenta:

 

 

Vi har også hatt besøk av onkelen min. Han bor sånn ca. 6 timer vekke fra oss, men skulle på noe sånn jobb-greier i Sandnes, og kom like godt innom en tur til oss da. 

Som det første bilde viste har jeg også gjort matte. Vi har prøve i morgen, og jeg føler jeg kan alt. Egentlig liker jeg ikke det, for da føler jeg det i hvert fall ikke kommer til å gå bra. Men jeg skjønte det faktisk, har nemlig aldri gjort det før når vi har hatt om det. *stolt*

 

Var litt flink i dag, og dro fram kameraet for å ta noen bilder. Ingen av bildene jeg tok av meg selv ble jeg fornøyd med, men fikk noen halvveis brukbare da. Etter jeg hadde gjort meg helt klar til å legge meg og alt sånn da. Derfor må jeg nesten bare beklage mitt utrolig fine antrekk.

 

 

 

I ♥ speilbilder!

Neida, men sånn er det når ingen gidder å hjelpe meg...

 

Men nå skal jeg se ferdig en episode med Gossip Girl før jeg legger meg. Siden alle andre seriene mine er slutt (utenom OTH som kommer hver fredag), så måtte jeg begynne på en ny, og da tenkte jeg å starte på Gossip Girl.

Hvis noen har andre serier å anbefale tar jeg gjerne i mot tips!

 

Men vi snakkes, så god natt!

 

- Camilla


 

Publisert: 29.03.2012 @ 22:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

" When I was a kid, I used to sing, 'A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, ELEMENO, P' "

Hei!

Holder egentlig på med musikk-oppgaven som skal framføres i morgen nå. Det var den videoen jeg snakket om i forrige innlegg, som jeg holdt på å laste opp. Har jo lagt den ut her før, men det var så dårlig kvalitet at jeg skal prøve å laste den opp i litt bedre, men det tar sin tid. Jeg tror bokstavlig talt det kommer til å ta hele natten. 

Nå har den stått og lastet opp i kanskje en time, og den har kommet 12 % bare. For før i dag klart jeg selvfølgelig å skru av PC-en så alt som var lastet opp ble slettet! Flinke meg, ehehe -.-

Men derfor tør jeg ikke akkurat å røre PC-en min nå, så akkurat nå blogger jeg fra pappa sin mac. Tenkte derfor å vise noen bilder fra min skjønne barndom (mest fordi jeg egentlig ikke har tatt noen bilder i det siste)

 Følte meg så kul fordi søsteren min hadde fått en tatoveringsmaskin, og den prøvde vi litt ut som kanskje viser bittelitt...

 

Ahaha, elsker dette bilde! Spesielt blikket mitt. Jeg er den fremderste jenta, om dere ikke skjønte det.

 Litt mørkt bilde, men det var i alle fall når jeg, lillesøsteren min og søskenbarnet mitt sang i farmor sin 70-års dag! Haha, husker så godt når vi satt på rommet mitt og øvde.

 

Men vi snakkes, siden jeg må vel egentlig fortsette med musikkprosjektet. Har sånn mange spørsmål vi må svare på om hva vi tenkte når vi laget filmen og sånn. 

 

- Camilla

 

Publisert: 28.03.2012 @ 22:21 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

tidlig ferdig!

Hei!

Glemte helt å blogge i går, men jaja...

I går hadde vi heldag i engelsk, så jeg var hjemme ca. kvart på 1.

Det har jo vært nydelig vær de siste dagene, så jeg tok med meg ut ei bok, Justin Bieber sin, og leste i den.

Ble helt hekta, så jeg satt nesten hele dagen og leste, haha! Fikk til og med bittelitt skille av sola.

Var også på trening da!

 

Nå har jeg nettopp kommet hjem, var ferdig litt tidlig i dag også, fordi jeg var hos tannlegen, og etterpå gadd jeg ikke å gå tilbake til skolen fordi de hadde gym, og jeg gadd ikke å sitte å se på det!

 

Holder på å laste opp en video til ett skoleprosjekt, så PC-en er sykt treg. Derfor laster jeg ikke opp noen bilder nå, men skal sikker blogge litt senere...

 

- Camilla

Publisert: 28.03.2012 @ 14:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

ukens musikkanbefaling

Hei!

Måtte bare vise dere en utrolig jente. Dere har kanskje hørt om henne før, men hun heter i alle fall Jasmin Alvarez. Hun er en veldig stor belieber, og har en utrolig stemme. Sangene hun legger ut er helt nydelige. Noen av dem har hun skrevet selv og andre er cover-sanger. Hun er en veldig stor inspirasjon, så jeg anbefaler virkelig å høre sangene hennes.

 

 

Hør den nydelige stemmen, i tillegg er hun blind. Denne teksten la Justin Bieber ut for noen dager siden og er til den nye sangen "boyfriend". Hun kan jo ikke lese den, så hun har lært den utenat . Både teksten og på piano. Hun er bare så utrolig flink!

 

Dette er sangen hun har skrevet til Justin:

 

 

Hvis dere lurte, så har hun fått møtt Justin. Hun fortjente det så mye mener jeg da!

Publisert: 26.03.2012 @ 20:58 Kategori: Ukens Kommentarer: 0

The hunger games

Hei!

Er snart på vei til å legge meg, men måtte bare blogge litt først. 

I dag har jeg vært på kino og sett "The Hunger Games". Dere har sikkert hørt om den.

Filmen er i alle fall basert på en bok med samme navn. Har hørt så utrolig mye om den, så jeg hadde egentlig ganske høye forventninger til den. Jeg synes absolutt den svarte til forventningene.

Den var dødskjekk. Både søt, trist og spennende. Anbefales!

 

Jeg har ikke bildene nå, men her kan dere i hvert fall se traileren hvis dere er interesserte:

http://www.youtube.com/watch?v=RNxb28j5C1w

(Gikk ikke å legge videoen inn her, så dere må bare klikke på linken)

 

 

Men ja, har vel ikke så mye annet å skrive, så vi bloggest heller i morgen!

 

- Camilla

Publisert: 25.03.2012 @ 22:54 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

ukens oppskrift

Hei!

Ble ikke noe blogging i går, men tenkte i hvert fall å legge inn ukens nå. 

Vet det er nesten en uke for sent, men dere får den i det minste. 

I går laget jeg smoothie, og siden jeg ikke hadde anelse om hva jeg skulle ha som ukens, tar jeg ukens oppskrift. 

 

SKOGSBÆRSMOOTHIE

 

Jeg tok egentlig bare oppi det vi hadde, men den ble god da. 

 

 

Jeg hadde oppi:

 

ca. 150 g  frosne skogsbær

 

4 ss skogsbæryoghurt

 

Og så tømte jeg bare litt juice oppi.

Vet ikke helt hvor mye juice jeg tok, men det er egentlig bare til å se litt etterhvert.

(Brukte en juice med vannmelon/drue smak, men det var fordi vi ikke hadde noe annet. Går sikkert fint å bruke andre også)

 

 

Jeg tok bare alt oppi blenderen og hadde den på til alle bærene var knuste.

Så tok jeg det oppi ett glass.

 

Utrolig enkelt og kjempegodt! Spesielt på sommeren, og det var jo nesten sommer i går da.

 

Hvis dere vil ha mer/mindre smoothie er det bare til å ta mindre bær, og så bare ser du hvor mye yoghurt du trenger. Jeg fylte bare glasset med bær før jeg tok de i blenderen for å tilpasse, så hvis du har ett annet glass er det bare til å fylle det glasset med bær heller.
- Camilla

 

Publisert: 25.03.2012 @ 12:43 Kategori: Ukens Kommentarer: 0

Fredags kveld!

Hei!

Tenkte egentlig bare å skrive litt om kvelden min nå, men så kom jeg på at jeg ikke har skrevet om resten av dagen, så jeg kan jo egentlig ta det i samme slengen. Ikke at jeg har gjort så ekstremt mye spesielt, men kan vel fortelle alikevell. 

 

Etter skolen skulle jeg leke sykt sporty, så jeg tenkte å ta en sykkeltur samme plass som i går, altså rundt Li. Etter kanskje to minutter med sykling fant jeg ut at jeg ikke klarte mer. Hadde nemlig helt utrolig vondt i rompa (ja, det hørtes merkelig ut) etter i går. Det var sånn at jeg ikke engang klarte å sitte på setet. Konklusjon: pappa har ekstremt hardt sykkelsete! Men, uansett, i stedet for tok jeg en joggetur siden jeg var helt bestemt på å trene i alle fall.

Når jeg kom hjem chillet jeg i sola, siden det var faktisk ganske varmt når jeg satt ute. Litt senere reiste mamma og pappa, siden de skulle en eller annen plass, så jeg skulle passe søskenene mine i dag. Jeg og søsteren min så først den siste episoden med PLL, selv om jeg allerede har sett den da. Etterpå så vi litt av "The Voice". Ble litt mye TV, men etter det leide vi en film på Lyse. Husker ikke helt hva den het. Var en komedie, og jeg begynte og grine! Det sier vel litt om den. Neida, den var helt OK, men å kalle den en komedie var kanskje litt drøyt... 

Men nå ble det litt mye tekst her, så jeg avslutter bare med noen bilder:

 

 

 

Jeg tipper dere setter pris på alle matbildene, men skal avslutte med noe annet!

 

 

- Camilla

Publisert: 23.03.2012 @ 23:47 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

resultat av håret

Hei!

Tenkte å vise bildene av håret, men det er ikke akkurat så veldig stor forskjell da:


Bare prøv å overse den milelange etterveksten! Er ikke så ille i virkeligheten da, men vet at jeg må få fikset det snart. Som dere sikkert kan se er det egentlig bare litt kortere fordi jeg måtte ta det slitte da, og så tok hun bittelitt mer da, siden jeg hadde egentlig ikke trengt å tatt så mye. Men tenkte at siden jeg først klippet meg måtte jeg bare få vekk alt som kunne være slitt.

 

Men nå skal jeg i alle fall se PLL og litt sånn, så vi blogges sikkert etter det eller noe!

Publisert: 23.03.2012 @ 19:16 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

22.mar.2012

Hei!

Har faktisk ikke trengt å gjøre noen skoleting i dag heller. Håper det kan bli en trend at jeg begynner innleggene med det altså! Har vært sykt deilig i alle fall og ikke trengt å stresse kjempemye med skoleting de siste dagene.

I dag var jeg i hvert fall og passet Nora etter skolen. Vi var litt på en lekeplass, matet endene, og litt forskjellig. Så hadde de tilbud på Rimi på store sjokoladeplater. Skulle ønske jeg hadde litt bedre selvkontroll(?) sier jeg bare.

Hadde ikke med kameraet ut da, men tok i hvert fall to bilder med iphonen:

 

 

Søt!

 

Etter jeg hadde passet henne skulle jeg til frisøren. Måtte klippe vekk litt slitte tupper og sånn. Kan vise imorgen, men har ikke bildene her nå. Ble fornøyd, tror jeg. Er nesten alltid fornøyd første dag, og så forandrer det seg av og til etter hvert. Satser på at jeg kommer til å være fornøyd videre også, men er jo ikke så veldig stor forandring heller. Når jeg kom hjem var jeg så sporty at jeg dro med søsteren min på sykkeltur rundt Li. Vet ikke helt hvor langt det er, så er kanskje litt vanskelig å skjønne hvis dere ikke bor på Hommersåk.

Nå har jeg sett en episode med CSI (den Justin er med i), og skal sikkert se litt PLL.

 

snakkes!

- Camilla

Publisert: 22.03.2012 @ 21:21 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

fransk og andre nyttige ting

Hei!

I dag har jeg faktisk hatt en litt mer innholdsrik dag enn andre dager!

Etter skolen i dag begynte jeg endelig å rydde rommet mitt. Det har vært helt bomba, fordi de siste ukene har jeg vært så opptatt med alle slags skoleprosjekter og sånn, så jeg har bare slengt tingene rundt, og ikke hatt tid til å rydde dem på plass. Nå er det ganske mye ryddigere, og det er en herlig følelse.

 

Etter middag gikk jeg til ei venninne. Skulle egentlig hjelpe/ være modell for musikkprosjektet hennes, men vi kom liksom aldri så langt. Så egentlig bare chillet vi med musikk og litt forskjellig. Gikk hjem i 9-tiden, så nå er jeg her og blogger. Må snart øve til fransk, siden læreren kommer til å ta oss ut en og en i morgen, og ha en samtale med oss. På fransk!! Ja, jeg suger i fransk, så det kan bli interessant.... Det verste er at jeg ikke finner arket der hun skrev ned mange ting vi kunne svare og sånn. Jeg som trodde at i dag og i morgen kom til å bli helt skolefrie dager (etter jeg hadde vært på skolen da). Men uansett, lekte flink blogger i dag, og tok bilde av det alle dere dør etter å se. Nemlig hva jeg spiser!


 

Haha, kødda! Men ville bare friste dere, siden jeg hadde laget meg litt "avansert" mat for en gangs skyld.

Jeg tok noen bilder av meg også, siden det også er på listen til å bli flink blogger, men de ble vel ikke akkurat så veldig bra. Er aldri noen der som kan ta bilder av meg, så da blir det selvutløser...

 

Ble bare disse to bildene, siden bildeopplasteren bestemte seg plustelig for å stoppe å virke. Sorry for mye rot rundt, men gadd ikke å begynne å redigere og sånn. Da er det litt francais-time, så snakkes vi i morgen.

Satser vi på...

 

- Camilla

Publisert: 21.03.2012 @ 23:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

PLL

Hei!

Sen blogging, men det er i alle fall et innlegg.

Rakk/glemte ukens i går, og i dag har jeg vel egentlig ikke planlagt noe, så siden det ble litt sent nå også tar jeg det en dag i uken jeg ikke har noe annet å blogge om eller noe sånn.

I dag har jeg hatt en spennende dag. Dere trenger vel ikke gjette to ganger hva jeg har gjort?

Hvis du gjettet noe med skole var det rett. I nesten hele dag har jeg jobbet med engelsk-framføring jeg skal ha i morgen. Jeg er ikke så veldig klar som jeg kunne ha vært.

Ellers tok jeg meg en joggetur og så den nyeste episoden av PLL. Det var sesongavslutning da. Klarer ikke å vente til neste sesong. Denne episoden var utrolig spennende. Men vet ikke akkurat om innlegget kan bli så mye lenger fordi jeg må nesten legge meg! 

 

Skulle forresten for en gangs skyld ta outfit-bilde til dere, men så var det plutselig ingen hjemme som kunne ta det, så gadd jeg ikke å stresse med selvutløser og sånn, men det blir noe annet en arkivbilder i morgen. Lover!

 

Fant ikke noe bedre!

 

God natt da!

- Camilla

Publisert: 20.03.2012 @ 23:41 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

tannlege

Hei!

Bloggingen min suger virkelig for tiden, men som jeg sikkert har sagt hundre tusen ganger før er det bare skole hele tiden. 

Ok, nå har jeg ikke begynt på det jeg skal gjøre enda da, men de andre dagene har i alle fall bare vært skole.

I dag har jeg faktisk vært hos tannlegen, 0 hull! 

Jeg har også vært på trening, og det var vel egentlig det mest interessante jeg har gjort i dag.

Ellers har jeg bare vært på PC-en og skal egentlig begynne på en engelskframføring jeg skal ha, men jeg er ganske dårlig på å komme i gang.

Men, ja, hva annet har jeg å fortelle? Eh, det var vel det jeg hadde å si, skjer ingenting spesielt å skrive om.

Jo, vent! Kom på at det er mandag! Det betyr at det kommer en ukens senere i dag. Hvis dere har ønsker om hva det skal være så bare legg igjen en kommentar.

 

Snakkes senere da!

- Camilla

 

Publisert: 19.03.2012 @ 20:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

konkurranse - jdbswag

Hei!

Er med i en konkurranse der jeg kan vinne en JB-hettegenser!

Sjekk det ut du også, her!

 

 

Publisert: 18.03.2012 @ 21:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

langrenn

Hei!

Sitter på hytta nå, og jobber med en skoleoppgave. Haha, er litt herlig å ha nett på hytta nå da.

Men har begrenset tilgang hver måned, så kan liksom ikke være så mye vi vil og sånn.

Var på en langrenntur før i dag. Det var ikke så veldig fint vær før i dag, plussgrader og regn.

Nå er det bedre da. Er vel ikke så mye annet å oppdatere om, men får se om vi snakkes senere i dag!

Gammelt bilde av hytta, men hadde ikke noe annet.

 

- Camilla

Publisert: 17.03.2012 @ 16:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

lite inspirasjon!

Hei!

Nå er jeg hjemme fra skolen. Endelig helg!

Denne uka har vært utrolig lang. I går sovnet jeg faktisk halv 9. 

Det har aldri sjedd før! Eller jo, men da var jeg liten. Og av en eller annen merkelig grunn, er jeg veldig trøtt nå også. 

 

I helga reiser vi på hytta. Nå har vi nett der oppe, men får se hvor mye blogging det blir. Er jo for det meste ute, og så har jeg en RLE-innlevering på søndag som jeg må jobbe med. 

Har egentlig veldig lite inspirasjon til å blogge, siden alt jeg gjør er skole,skole, skole!

Men vi snakkes vel senere en gang...

 

Er med i en konkurranse forresten. Sjekk ut her!

 

- Camilla

Publisert: 16.03.2012 @ 14:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

før-etter

Hei!

Vet at bloggingen min har vært ganske slakk i det siste, men har så utrolig mange skoleprosjekter og sånn for tiden. Nå er i hvert fall halvtårsprosjektet helt ferdig. Vi hadde utstilling i dag, så nå trenger jeg ikke tenke mer på det. Har sykt vondt i hodet akkurat nå, så det blir vel ikke verdens lengste innlegg. Er vel en blanding av alt for lite søvn, og for mye skole. Tenkte dere bare kunne få se resultatet av halvtårsprosjektet. 

 

Før!

 

Etter!

 

Blir vel ikke så lenge til jeg legger meg, siden jeg er ganske trøtt. Kommer nok til å slå rekord i tidlig leggetid, haha!

 

Hva synes du om prosjektet?

 

- Camilla

Publisert: 15.03.2012 @ 20:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Utstilling

Hei!
Nå har jeg nettopp kommet på skolen. Vi har utstiiling med halvtårsprosjektet i dag, så jeg måtte komme litt tidligere for å levere det. Skulle egentlig vært levert i går, men det var ikke så mange som visste det...
Jeg satt våken til rundt klokken 3 i natt for å gjøre det ferdig. Litt sent ute sa du?

Men må nesten gå nå, så vi snakkes!

Publisert: 15.03.2012 @ 08:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Halvtårsprosjekt?

Hei!
Har ikke rukket å blogge før nå, og det blir bare mobilblogging da. Håper det er bedre enn ingenting. Har holdt på med halvtårsprosjektet i hele dag! Vi har utstilling på torsdag, og jeg hadde liksom ikke begynt på rapporten en gang. Den er veldig viktig nemlig. Har kommet godt i gang nå da, men jeg er ikke sikker på om fristen for å levere den er i morgen eller torsdag en gang.
Synes det er litt dårlig av lærerne å gi oss så dårlig beskjed om en så viktig oppgave. Tror den teller hele kunst og håndverk standpunktskarakteren, og de har ikke en gang lagt ut oppgave der vi skal levere på itslearning... Jaja nok klaging! Håper bare ikke de har sagt noe om innleveringsfristen som jeg ikke har fått med meg. Da har jeg ikke noen unnskyldning lenger. Men nå er det faktisk nok klaging.

Har vel ikke så mye annet å fortelle om, i og med at det er det eneste jeg har gjort i dag. Ser fram til en lik dag i morgen... Eller ikke!

Skal egentlig legge meg nå, men før i dag var jeg så sykt trøtt så jeg drakk kaffe selv om jeg ikke liker det engang, og en del te, siden jeg leste det var koffein i det også, deror er jeg på en måte ikke trøtt nå. Men er ganske sikker på at jeg kommer til å være det i morgen hvis jeg ikke snart sover. Så nå sier jeg bare god natt før dette innlegget ble tidenes lengste mobilblogg innlegg...

God natt!
Dere må vel bare elske mobilblogging siden jeg alltid legger ut bilde av Justin? Mest fordi jeg nesten aldri tar bilder med mobilen, så det er de eneste bildene jeg har...

Publisert: 13.03.2012 @ 23:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

motivasjon...

Hei!

Jeg sitter enda og holder på med presentasjonen til prøvemuntlig. 

Det er litt ironisk at den dagen jeg egentlig ikke har tid til å blogge i det hele tatt, er den dagen jeg blogger tre innlegg (små, men det er allikevel tre). Har vel noe å gjøre med at jeg kjeder meg helt enormt mye. Har vært så mye skole i det siste, sist uke satt jeg med skoleprosjekt hele dagene hver dag etter skolen, og sånn blir det denne uken også.

Motivasjonen min er ikke akkurat på topp for å si det sånn. Det lille jeg har til motivasjon er at det ikke er SÅ lenge til påskeferie, pappa gav meg nettopp smash, og at om 2 måneder, 4 dager 50 minutter og 6 sekund skal jeg reise her:

 

Mer nøyaktig: Mallorca! (uklart bilde, men samma det!)

Ja, mamma og de har nettopp bestilt tur, og jeg klarer bare ikke å vente så lenge. Håper det går fort.

 

Men nå må jeg fortsette igjen, snakkes!

 

- Camilla

Publisert: 12.03.2012 @ 19:11 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Ukens video

Hei!

Det er mandag, så da er det tid for ukens.

Siden jeg har sagt jeg skal legge ut musikkprosjektet mitt, og jeg ikke har tid til noe annet, blir det bare ukens.

 

 

 

Hva syns du om videoen?

 

- Camilla

Publisert: 12.03.2012 @ 15:22 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

prøve muntlig

Bon jour! 

Ja, jeg kom opp i fransk! Av alle ting, fransk!

Så nå sitter jeg og jobber med presentasjonen.

Har i hvert fall fått en ny bestevenn, nemlig google translater. Neida. Jo.

Prøver i hvert fall så godt jeg kan, men det blir verre når hun skal spør meg spørsmål på fransk i morgen på selve framføringen....

Og lytteteksten, tør nesten ikke tenke på det en gang!

Jeg må nesten tilbake til jobbingen, men poster ukens litt senere.

 

snakkes!

- Camilla

Publisert: 12.03.2012 @ 12:16 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

the hunger games

Hei!

I dag har jeg for det meste bare holdt på med skoleprosjekter.

Er endelig ferdig med musikkprosjektet, det holder bare på å lagre seg i et annet format nå.

Tenkte å legge den ut her etterpå.

Kan også være jeg heller legger den ut i morgen, fordi jeg får ikke tid til så mye annen blogging da.

Har nemlig prøvemuntlig da. Gleder meg! 

Eller ikke! Hvis jeg kommer opp i fransk dør jeg....

Har nettopp kommet hjem fra joggetur, så jeg har gjort noe annet enn skole da.

 

Dette er traileren til den nye filmen som kommer snart. Er med i konkurranse for å vinne kinobilletter så da måtte jeg legge den ut!

hungerkonk
Publisert: 11.03.2012 @ 19:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
Stikkord:

sandnes og prosjekt

Hei!

Kom på at jeg ikke blogget i går, men var litt opptatt.

Når jeg sto opp gikk jeg ut med Birgitte, hun som er med i musikkprosjektet altså. Vi tok de siste bildene vi trengte, eller faktisk alle bildene som var ute. Når vi var ferdige skulle hun på trening, så jeg begynte å redigere og litt sånn. Senere laget jeg taco og sjokoladekake til mamma, siden hun hadde bursdag. Det var en del folk her, så ble opptatt utover kvelden også. 

 

I dag reiste vi først til sandnes for å kjøpe noen ting til halvtårsprosjektet mitt, og etterpå var jeg i noen butikker. Skulle egentlig ikke være der så lenge, så jeg fikk bare kjøpt noen få ting, men ble fornøyd da!Begge er egentlig finere på, men gadd ikke å ta de på nå.

Når vi kom hjem, begynte jeg og pappa å bygge et bord jeg skal bruke i halvtårsprosjektet. Det eneste jeg mangler på bordet nå er å male det! Nå skal vi snart spise, så vi snakkes.

 

- Camilla

Publisert: 10.03.2012 @ 21:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

torsdag!

Hei!

Nå skal jeg faktisk blogge et skikkelig innlegg.

Har vært ganske opptatt med skoleprosjekter og prøver i det siste, men nå har jeg i alle fall litt tid.

I dag var jeg jo hjemme rundt halv 12 som jeg nevnte i sist innlegg.

Jeg holdt egentlig bare på med musikkprosjektet, og var litt på PC-en til klokken var rundt halv 3.

Da gikk jeg og passet Nora, som jeg gjør hver torsdag. Var greit med fint vær i dag da.

 

// Er ikke fra denne gangen //

 

Senere fortsatte jeg litt på musikkprosjektet, og i halv-åtte tiden kom ei venninne til meg. Først tok vi noen bilder jeg skal bruke i prosjektet, og etter det så vi en episode med PLL.

Kommer muligens til å legge ut videoen av musikkprosjektet her når den er ferdig, men til da kan dere få en liten smakebit:

 

God natt!

 

- Camilla

 

Publisert: 08.03.2012 @ 23:14 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

stop kony 2012!

Hei!

Nå har jeg helg! Er sykt herlig følelse. Har sluttet rundt 11-12 hver dag denne uka utenom mandag, og i morgen har vi fri. herligste skoleuka på lenge! Nå skal jeg jobbe med musikkprosjekt som skal leveres på søndag.

Jeg tenkte bare å dele denne videoen med dere:

 

 

 

Den varer ganske lenge, men jeg lover at det er verdt det! Det de gjør er helt sykt. Så se videoen og del den videre! Mest mulig folk må se den.

 

Hvis du ikke har hørt om det, så kan du lese dette:

(tatt fra denne siden, gadd ikke å oversette nå)

 

WHO IS JOSEPH KONY?

JOSEPH KONY IS THE WORLD?S WORST WAR CRIMINAL. IN 1987 HE TOOK OVER LEADERSHIP OF AN EXISTING REBEL GROUP AND RENAMED IT THE LORD?S RESISTANCE ARMY (LRA).

THE LRA HAS EARNED A REPUTATION FOR ITS CRUEL AND BRUTAL TACTICS. WHEN JOSEPH KONY FOUND HIMSELF RUNNING OUT OF FIGHTERS, HE STARTED ABDUCTING CHILDREN TO BE SOLDIERS IN HIS ARMY OR ?WIVES? FOR HIS OFFICERS. THE LRA IS ENCOURAGED TO RAPE, MUTILATE, AND KILL CIVILIANS?OFTEN WITH BLUNT WEAPONS.

THE LRA IS NO LONGER ACTIVE IN NORTHERN UGANDA (WHERE IT ORIGINATED) BUT IT CONTINUES ITS CAMPAIGN OF VIOLENCE IN DEMOCRATIC REPUBLIC OF CONGO, CENTRAL AFRICAN REPUBLIC, AND SOUTH SUDAN. IN ITS 26-YEAR HISTORY, THE LRA HAS ABDUCTED MORE THAN 30,000 CHILDREN AND DISPLACED AT LEAST 2.1 MILLION PEOPLE.

WHAT IS THE GOAL OF KONY 2012?

INVISIBLE CHILDREN HAS BEEN WORKING FOR 9 YEARS TO END AFRICA?S LONGEST-RUNNING ARMED CONFLICT. U.S. MILITARY ADVISERS ARE CURRENTLY DEPLOYED IN CENTRAL AFRICA ON A ?TIME-LIMITED? MISSION TO STOP KONY AND DISARM THE LRA. IF KONY ISN?T CAPTURED THIS YEAR, THE WINDOW WILL BE GONE.

WE ARE TAKING ACTION TO ENSURE THESE TWO THINGS:

1) THAT JOSEPH KONY IS KNOWN AS THE WORLD?S WORST WAR CRIMINAL.

2) THAT THE U.S. MILITARY ADVISERS SUPPORT THE UGANDAN ARMY UNTIL KONY HAS BEEN CAPTURED AND THE LRA HAS BEEN COMPLETELY DISARMED. THEY NEED TO FOLLOW THROUGH ALL THE WAY AND FINISH WHAT THEY HAVE STARTED.

WHY ARE WE MAKING JOSEPH KONY "FAMOUS"?

INVISIBLE CHILDREN?S KONY 2012 CAMPAIGN AIMS TO MAKE JOSEPH KONY FAMOUS, NOT TO CELEBRATE HIM, BUT TO RAISE SUPPORT FOR HIS ARREST AND SET A PRECEDENT FOR INTERNATIONAL JUSTICE. IN THIS CASE, NOTORIETY TRANSLATES TO PUBLIC SUPPORT. IF PEOPLE KNOW ABOUT THE CRIMES THAT KONY HAS BEEN COMMITTING FOR 26 YEARS, THEY WILL UNITE TO STOP HIM.

SECONDLY, WE WANT KONY TO BE FAMOUS SO THAT WHEN HE IS STOPPED, HE WILL BE A VISIBLE, CONCRETE EXAMPLE OF INTERNATIONAL JUSTICE. THEN OTHER WAR CRIMINALS WILL KNOW THAT THEIR MASS ATROCITIES WILL NOT GO UNNOTICED OR UNPUNISHED.

Publisert: 08.03.2012 @ 12:23 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

tidlig ferdig på skolen!

Hei!

Vi sluttet tidlig i dag siden vi hadde forberedelsesdag til heldagsprøve i morgen, så jeg har vært hjemme en stund allerede. Har sett den nyeste episoden med the lying game som kom ut i dag, og så har jeg begynt litt på å jobbe med musikkprosjektet. Skal vel egentlig fortsette med det nå også, men jeg mister konsentrasjonen hele tiden, og må bare innpå å gjøre noe annet. 

Jeg har ikke tatt så mange bilder i det siste, og er ikke så veldig spennende med bare bilder av meg, spesielt siden jeg bare tok på chilleklær siden vi skulle være så lite på skolen.

 

Bare sånn dere vet det kan det være at det ikke kommer så mange innlegg de neste dagene, siden har en del store prosjekter som jeg må prioritere før bloggen, men prøver å komme med små oppdateringer selv om det ikke er så mye å oppdatere om.

 

Ett random bilde jeg tok en gang det var ganske fint lys ute... Fant ingenting som passet til innlegget!

 

snakkes!

- Camilla

Publisert: 06.03.2012 @ 14:05 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

ukens dude, I wasn't that drunk

Hei!

Tenkte å ta ukens nå, og siden Justin nettopp har blitt 18 og lovlig kan drikke tar jeg noen sånne "dude, I wasn't that drunk" fordi jeg har lest mange på facebook og twitter, og de er ganske morsomme!

 

Justin: "Dude, I wasn't that drunk."
Ryan: "You put out a picture of a puppy on Instagram called swag."

Justin: I wasn't that drunk. Alfredo: Dude, you asked your mom if she had children.

Justin: I wasn't that drunk Pattie: Justin, you grabbed Selena and asked her if she was Beyonce

Justin: "I wasn't that drunk." Kenny: "Dude, you sat me down on a chair and sang 'One Less Lonely Girl' to me."

Justin: I wasn't that drunk. Alfredo: Dude, you tried to ride Scooter.

Justin: "I wasn't that drunk!" Scooter: "Dude, you said you will do a duet with Rebecca Black".

Justin: I wasn't that drunk! Ryan: Dude, you asked Selena if she was single.

"Justin: I wasn't that drunk. Selena: Baby you said you loved Beliebers more than me. Justin: Like I said, I wasn't that drunk."

Justin: I wasn't that drunk! Chaz: Dude, you threw Selena at a lamp and told her to Hit the lights.

Justin: I wasn't that drunk.. Ryan: Dude, you thought bieberconda is a snake.

Justin: 'I wasn't that drunk!' Ryan: 'Dude, you asked Selena to turn you into a wizard!'

Justin: I wasn't that drunk! Alfredo: Dude you saw yourself in the mirror and screamed: "IS THAT JUSTIN BIEBER?" Than attacked it.

Justin: "Dude, I wasn't that drunk." Me: "You said Selena could sing live..." Justin: "Ohh.."

 

Ett veldig raskt bilde jeg laget!

 


 

Ble kanskje litt mange, men les de dere gidder!

- Camilla

Publisert: 05.03.2012 @ 20:03 Kategori: Ukens Kommentarer: 0

mini-innlegg

Hei!

Kan egentlig ikke blogge nå, siden jeg skal snart legge meg, men jeg holder på med en musikk-prosjekt som skal leveres neste søndag, og jeg har ikke begynt!

Har liksom ikke fått til å begynne, men nå plustelig fikk jeg litt inspirasjon, så jeg må bare fortsette litt før jeg legger meg. Kommer nok ett innlegg om helga mi, og sånn imorgen heller...

 

God natt!

- Camilla

Publisert: 04.03.2012 @ 22:53 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Bursdag

Hei!

Må bli ett ganske raskt innlegg fordi jeg skal snart i bursdag til ei venninne.

Kan vise hvordan jeg ser ut, men det er ingen andre enn meg hjemme, så bildene ble ikke så bra.

 

 

Sorry for ett bilde feil vei, men rekker ikke å rotere!

Snakkes

 

- Camilla

Publisert: 03.03.2012 @ 19:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

helg og guinness record

Hei!

Har ikke så veldig god tid, så det blir ett kort innlegg.

Ikke at jeg har så mye å blogge om heller.

Jeg har bare holdt på med halvtårsprosjektet, og så hadde jeg en liten pause mens jeg spilte fotball med broren min.

Hadde ingen til å ta bilde av meg akkurat nå, så da får det bare bli sånn:

 

Visste dere forresten at Justin slo Guinness world Record for the most social media messages in 24 hrs?

Det var noe de holdt på meg i går, og jeg deltok. 

*stolt over å ha deltatt i en rekord*

Resultatene kommer 9. mars, men igår når det var 11 timer igjen hadde han 214 900, og den gamle rekorden var 209 771.

Haha, bevis!

Jaja, snakkes i hvert fall...

 

- Camilla

Publisert: 02.03.2012 @ 16:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

På skolen

Hei!

Sitter på skolen nå, og har nettopp hatt en prøve i samfunnsfag.

Tror det gikk bra. Blogget ikke mer i går, men jeg øvde bare på prøve, og var nede i banken for å fikse noen småting.

Nå er det snart helg, har bare litt mer en en time igjen, fordi jeg skal hjem å jobbe med halvtårprosjektet etter det.

Rekker nok et lite innlegg senere også, men skal ikke love noe siden jeg aldri blogger hvis jeg gjør det.

Har ikke kameraet her så det blir arkivbilde, men bedre enn ingenting.

 
Fant ikke noen bra nå, men jaja..

Snakkes senere!

 

- Camilla

 

Publisert: 02.03.2012 @ 10:46 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Happy birthday, baby!

I dag er den dagen! Den dagen alle beliebers har både gledet og gruet seg til!

Gutten vår blir 18 år. Han blir voksen. Samtidig vil han alltid være Kidrauhl for oss.

Den lille gutten som vokste opp på en så liten plass som Stratford.

En liten gutt med en fantastisk stemme og et stort hjerte.

Det er bare noen måneder siden jeg "oppdaget" Justin.

Derfor er det er helt utrolig hvor mye plass en gutt som ikke vet jeg eksisterer en gang har i hjertet mitt.

Jeg vet at han alltid vil være en del av meg. Han var den som lærte meg å tro på drømmene mine, og aldri gi opp.

Never say never!

Jeg tror jeg en dag kommer til å møte mitt store forbilde. Jeg tror at han kommer til å få vite at jeg eksisterer.

 

Bare å se denne videoen fikk meg til føle så utrolig mye! Når den var slutt satt jeg og gråt.

 

 

Jeg vet at jeg vil støtte han. Alltid! Uansett!

 

Gratulerer så mye med dagen, håper du får en fantastisk dag! Du fortjener det beste!

Jeg elsker deg ♥

#stillkidrauhl

 Han er nydelig, både på innsiden og utsiden!

Publisert: 01.03.2012 @ 12:31 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1
hits