Arkiv måned: januar 2015

The cutest

Hei♥

I dag var det tilbake til barnevaktjobb, så der har jeg tilbragt kvelden min. Ble jo en liten pause nå med julen, ikke så mye lenger enn normalt da siden vi uansett bare sitter barnevakt annenhver torsdag, men det var uansett superkoselig å være tilbake. Små unger er faktisk bare de herligste, av og til skulle jeg ønske jeg hadde en baby selv. Tulla. Okei, kanskje bare litt. Uansett - det søteste skjedde når jeg skulle legge hun minste i dag. Jeg leste en bok for henne før hun skulle sove, og da jeg reiste meg fra senga for å gå ut av rommet, så hun bare opp på meg og spurte om jeg kunne ligge litt der med henne. Hun har akkurat fått større seng, før sov hun bare i en sånn babyseng, så jeg la meg selvfølgelig ned en stund med henne der, men tok ikke lang tid før hun sovnet da. Men ååh, barn er bare for søte. Nå er det snart leggetid for meg, men off - gruer meg allerede til å stå opp, for gjett hvor jeg skal i morgen tidlig? Til tannlegen... Er det en ting jeg hater, så er det tannlege. Måten de bare graver rundt i munnen på jakt etter å kunne bore litt tenner her og trekke litt tenner der. Og når de liksom skal ta bilde av tennene - den greien de stapper inn er jo alltid alt for stor. Bare det gjør jo vondt. Nå er jeg så heldig at jeg aldri har hatt hull, men frykten er der jo selvfølgelig. Fordelen er at jeg har time 08.00 og trenger ikke være på skolen før 13.10 etterpå, siden jeg har to friøkter midt på dagen i morgen. Av og til elsker livet meg da♥
Men ja - ønsk meg lykke til, be en indre bønn om at jeg har 0 hull og sov godt! 

Publisert: 08.01.2015 @ 22:45 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Long time, no see

er det lenge siden jeg har logget meg inn her merker jeg. Har jo til og med juleheaderen enda. Det bør kanskje fikses så fort jeg får tid. Tilbake til denne lille (lange?) pausen jeg har hatt - en god stund nå har jo bloggingen vært ganske av og på før det tok helt slutt etter 29. desember. Vel, grunnen er egentlig at jeg er usikker på om jeg vil fortsette. På den ene siden synes jeg det er ganske gøy og jeg liker å skrive og dele bilder. På den andre siden kan det til tider bli sånn at jeg føler jeg blogge, uansett hvor lite jeg egentlig har å dele, og da blir det mest bare mas. Det kan være bare fordi at alt er ute av rutiner når det er ferie, men likevel føler jeg det har vært sånn en stund. Tviler egentlig på at jeg kommer til å slutte helt fordi det er nesten som om noe mangler når jeg ikke blogger, men får bare ta det som det kommer egentlig. 

Ellers har vi jo til og med gått inn i et nytt år mens jeg var borte. Tenk det folkens - 2015. Året der jeg er russ. Året der jeg er ferdig med videregående. Året der jeg skal ut og utforske mer av verden. Dette året kan ikke bli annet enn bra - jeg er i alle fall superklar! 
Med et nytt år følger vel som regel nyttårsfortsetter også. Vel - ikke i mitt tilfelle. Jeg deler filosofien til de som mener nyttårsfortsetter er tull. Jeg mener, de er faktisk dømt til å faile. Flere år på rad har jeg til tross for denne filosofien, satt meg noen nyttårsfortsetter. Og hvor ofte har jeg klart å holde noen av dem? Eh, ingen. Leste nettopp gjennom nyttårsfortsettet mitt fra i fjor, som var å spare penger. Måtte nesten le høyt - og det ville nok kanskje de som kjenner meg også gjort. Kan vel kort sagt si at det ikke gikk så veldig bra. Derfor blir det altså ingen nyttårsfortsetter på meg i år, men vet dere hva? For øyeblikket er jeg faktisk motivert til å spise sunt og trene. Det er jo aldri en ulempe selv om jeg ikke har et konkret mål for det. Nå må jeg innrømme at det mest sannsynlig kommer til å vare maks 2 uker, hvis jeg er heldig, men skal nyte det så lenge det varer. 

Bare sånn for å bevise at jeg faktisk er litt sunn da, haha

Og siste ting - selv om det nesten er obligatorisk for en blogger, hadde jeg egentlig ikke planer om å lage et sånn årskavalkade for 2014. Men, etter å sett litt på de jeg har laget tidligere år innså jeg hvor mye jeg selv koser meg når jeg faktisk lager dem, så da kan det være det kommer likevel. Gjør vel ikke så mye om vi allerede er på 6. januar. Håper det hadde vært litt gøy for dere også da. Nå skal jeg i alle fall sove, så får jeg tenke litt til på det. Vi snakkes i alle fall en eller annen gang♥ 
 

Publisert: 06.01.2015 @ 23:06 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3
hits