Arkiv måned: januar 2014

Dritt.

Hei♥

Det er endelig helg folkens, og jeg er så klar for å nyte den. Blir litt jobb i morgen da, men allikevel utrolig deilig med helg. Var på skolen i dag selv om formen ikke var helt på topp i dag heller. Følte jeg måtte ha matteprøven jeg har øvd sånn til haha. Aner ikke helt hvordan det egentlig gikk med den, men greit å være ferdig med den i alle fall så trenger jeg ikke å tenke på den mer. Ikke snakke mer om den heller sånn sett. Akkurat nå sitter jeg faktisk å jobber med en norsk-tekst. Ikke helt hvordan jeg forestilte meg starten på helga, men det må gjøres siden den skal leveres i kveld - tror jeg?? Litt sent ute kanskje, men har hatt så mye annet å gjøre + den suger dritt. Lover dere, skjønner ikke noen ting. Vi skal analysere sånn salme fra barokken++ og jeg skjønner faktisk ingenting av den salmen. Ææ serr, jeg får det ikke til og holder på å bli gal. Synes nesten synd på meg selv som sitter her og snakker om skole på en fredag hahah. Hadde ikke forventet det med det første. Hadde ikke noen spesielle planer uansett i kveld da, siden jeg ikke føler meg på topp, men jeg hadde gjort alt for å heller kunne sitte å se Vampire Diaries eller alt annet som ikke har med denne dritt-oppgaven. Okei, jeg er ferdig nå - måtte bare få ut litt frustrasjon. Takk. 

Siden jeg ikke hadde noe annet å poste, poster jeg dette fra sist lørdag.

Men må vel tilbake til oppgaven, selv om motivasjonen er helt på bunn. Har bestemt at kl. åtte gir jeg opp uansett hvor langt jeg har kommet, så får jeg heller levere for sent eller noe, for jeg klarer ikke mer i dag. Vi snakkes i morgen, når jeg forhåpentligvis er i litt bedre humør. Ha en fin helg♥

Publisert: 31.01.2014 @ 18:44 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

30.01.2014

Hei♥

Har vært hjemme fra skolen i dag, for formen var ikke så mye bedre enn i går, så fant ut at det var det beste. Er ikke så mye vits i å være på skolen når hodet bare holder på å eksplodere haha. Mye av dagen i dag har gått til å sove og ellers bare slappe av. Måtte nesten gjøre litt matte også på grunn av prøven vi skal ha i morgen, så begynte med det etter middag i dag. Ikke så veldig innholdsrik dag med andre ord. Skulle akkurat lage litt smoothie da, men den planen ble fort avlyst. Vi har ingenting juice oppe, og vet ikke helt hvordan det blir uten så ja. Hverdagsproblemer. Haha.

Siden jeg egentlig ikke har noen bilder å dele med dere, kan jeg heller dele denne perfekte tingen. Musikkvideoen til Confident kom ut i natt og jeg elsker den♥

Må vel tilbake til matten nå, så vi snakkes♥

Publisert: 30.01.2014 @ 18:58 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 0

Slapp

Hei♥

Formen er ikke helt på topp i dag, så etter sånn halve skoledagen fant jeg ut at jeg skulle gå hjem. Vurderte å ikke gå på skolen i det hele tatt i dag da, så greit nok at jeg holdt ut i alle fall halve dagen. Ikke at jeg har fått slappet av så veldig mye mer hjemme da. Helt siden jeg kom hjem kl. ett i dag har jeg holdt på med skolearbeid med unntak av min lille middagspause, og PLL-pause. Føler ikke PC er så veldig god kombinasjon med vondt i hodet da, men nå har jeg endelig fått unnagjort mesteparten av det så må gjøres på PCen, så skal jeg jobbe matte resten av dagen. Ikke at det er så veldig mye bedre, men slipper i alle fall den dataskjermen for en stund. Får vel hive i meg et par paracet før jeg går i gang, så går det nok fint. Har i hvert fall ikke tid til å ikke gjøre noe. 

Så ekkel ut på alle bildene uansett, så ja heh valgte bare ett mindre ekkelt enn de andre.

Satser på at jeg er bedre til i morgen da (hvis ikke må Benni gjøre styrkeprogrammet i gym alene hihi). Føler virkelig ikke for å begynne på matte nå men ja - lover dere, jeg blir gal av å sitte hjemme å øve matte. Det går sånn 5min før jeg begynner å snakke til meg selv og etter 10min snakker jeg til meg selv på engelsk. Er så ensomt å gjøre matte. Men okei, må logge av nå. Vi snakkes♥

Publisert: 29.01.2014 @ 18:06 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Too tired

Hei♥

For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra skolen, og nå har jeg akkurat spist litt middag aka fengselmat. Vi har vært på Stadionparken og hatt stand med ungdomsbedriften vår. For å være ærlig var det utrolig kjedelig. Litt forståelig med tanke på at det var sånn ca. null folk der haha. Kunne vel telle på en hånd hvor mange som gikk forbi i timen. Nå er jeg i alle fall hjemme, og skal til å begynne på matte. Vi har prøve på fredag, og jeg pleier aldri å begynne å øve så tidlig, men denne gangen skjønner jeg ingenting av kapittelet, så fant ut at det var ganske nødvendig. Det er ikke så veldig fristende sånn egentlig da. Er så sykt trøtt, og skjønner ikke hvorfor. Jeg mener, det ble kanskje bittelitt senere enn planlagt i går men jeg har ikke sovet mindre enn vanlig. Går rundt med røde øyne, en dott på hodet og min elskede onepiece-nattas. 

Trøtt fjortis, haha æsj

Haha ser det ut som det er noen folk bak der eller? Anyways jeg får vel komme i gang med denne matten uansett hvor lite lyst jeg har. Gleder meg til jeg kan legge meg jeg. Vi snakkes♥

 

Publisert: 28.01.2014 @ 18:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Åpen dag

Hei♥

Fikk en relativt myk start på uka siden det var åpen dag på skolen vår i dag. Det betydde at vi ikke begynte før halv to, så jeg sov til rett over ni, før jeg startet dagen med en episode "Bloggerne" og rundstykker til frokost. En stund etter reiste jeg inn til Elixia for å ta bilder med Benni. Vi har sånn egentrening-prosjekt i gym, så vi bestemte oss for å ta bilder til øvelsene vi forklarte. Regner med det gir litt pluss på karakteren haha. Rakk å ta alle bildene vi skulle før vi måtte ta bussen til skolen heldigvis. Selv om vi hadde åpen dag var det vanlig undervisning, og det er litt deprimerende å være på skolen sånn når klokken er fem. I K&K hadde vi sånn quiz-ting på mobilen, og jeg vant så det var ganske greit da haha. Nå er det ikke så lenge siden jeg kom hjem. Litt trist med tanke på dagen snart er over allerede. Hadde planlagt joggetur i dag, men det er så dødlig kaldt ute at jeg tror jeg drøyer den. Det er faktisk ikke mennesklig å være ute i dette været, redd for å blåse bort eller noe. 

Poster bare et par bilder fra vår lille photoshoot i dag. Exclaimer: disse skal ikke bli brukt i treningsprogrammet hehh. Døde litt av det første bilde haha.

Haha fine bilder.

Vi snakkes♥

Publisert: 27.01.2014 @ 19:56 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Bursdag

Hei♥

Gårskvelden var utrolig gøy. Vi spiste god mat og danset sånn ca. hele kvelden. Ble tatt en del bilder, men ingen av meg haha. Hadde tatt med speilreflekset til Benni, men glemte det igjen der så sorry for det hehh. Ble i alle fall en vellykket feiring da, og håper bursdagsbarnet koste seg like mye som oss andre. I dag har pappa og jeg vært ute og øvelseskjørt igjen. Haha fikk til og med til bakkestart på første forsøk så da var jeg ganske stolt. Vi kjørte vel i rundt 2 timer. Håper bare at jeg blir klar til å få lappen til sommerferien. Tenkte bare å vise dere et par bilder av antrekk og litt sånn fra i går, i og med at det er det eneste jeg har bilder av. Foreløpig i alle fall.

Haha på de øverste bildene ser det jo ut som om jeg bare har skjært av litt på bilde til venstre, men det er to forskjellige bilder. Lover. 

Har ikke så mange planer utover kvelden, må vel fullføre boka jeg skal lese i engelsken så det blir vel litt lesing, og ellers skal jeg nok bare slappe av og lade opp til ny uke. Vi snakkes♥

Publisert: 26.01.2014 @ 18:20 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

kresen

Hei♥

Ser ikke ut til at jeg skal jobbe i morgen heller, så da blir det 18års bursdag på meg wiiii. For øyeblikket er det faktisk det jeg holder på med - prøver å finne ut hva jeg skal ha på meg. Temaet er "frekt" haha, så da må jeg finne noe som passer til det. For å være ærlig aner jeg ikke hva jeg skal ta på meg, men finner vel på noe. I et nødstilfelle får jeg vel bare ta på en t-skjorte der det står "du er stygg". Det er jo ganske frekt da hehh. Neida, men ja jeg skal se litt videre etter jeg har fått postet dette innlegget. Jeg, mamma og Ruth Helen har vært en liten tur i Sandnes i dag, for vi skulle se etter sko til meg og så trengte Ruth Helen noen småting. Ble ikke noe annet enn en sports-BH som jeg viser lenger nede i innlegget. Er ganske kresen på sko så det var ikke så enkelt haha. "Nei, det merket får det til å se ut som barnesko", "nei, de var klumpete", "de gikk litt for høyt opp". Lover dere - finner noe feil med alle. Eller fant noen, men de prøvde jeg ikke på for de var litt dyre så skulle vi se videre men ja. Uansett, må vel avslutte her for jeg må virkelig finne noe å gå i #firstworldprobz.

Those days you just look like shit no matter what heh

Snakkes♥

   

Publisert: 25.01.2014 @ 16:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Change of plans

Hei♥

Skulle egentlig ha vært på hytta og vel så det i dette øyeblikket, men ble litt endring i planene. Det er meldt utrolig mye vind, på grensen til storm, og da sier det seg selv at det ikke er mulig å holde trekket åpent. Sjefen min sa derfor at jeg ikke trengte å jobbe denne helga, i alle fall ikke i morgen, så gir hun heller beskjed om jeg skal jobbe på søndag. Siden den veien vi normalt tar til hytta var stengt i dag, måtte vi ha kjørt rundt hvis vi skulle reist opp også, som tar sånn dobbelt så lang tid, så da ble vi bare hjemme. Vet ikke helt om jeg håper at jeg får jobbe eller ikke på søndag heller haha. Hvis jeg ikke jobber får jeg gå i bursdag til ei venninne, men allikevel så trenger jeg pengene liksom. Jaja, bursdager er jo ikke hver helg så håper vel mest på det! Har akkurat spist fajitas med familien og har ikke noen spesielle planer utover kvelden enda i alle fall. Var jo ikke helt forventet at jeg skulle være hjemme i dag, så da ble det bare sånn. 

Hahahh okei dårlig humor men sånn serr, dette skjer alltid #lame #nolife :PP

Uanseeeett, håper dere alle har en kjempefin fredagskveld og koser dere resten av helga. Oppdaterer jo selvfølgelig i morgen, så vi snakkes da♥

Publisert: 24.01.2014 @ 18:58 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

muffins

Hei♥

Ble litt sent i dag også, enkelt og greit for at jeg var litt sent hjemme. Har vel nevnt det før men i forbindelse med et fag jeg har på skolen, har vi sånn ungdomsbedrift og i dag hadde vi fått tillatelse til å stå på Kvadrat å selge. Det er jo torsdag og da er det ikke så utrolig mange folk ute akkurat, men fikk jo i alle fall oppleve litt hvordan det er å stå på stand å selge. Er en god stund siden jeg kom hjem nå da, men måtte ha litt mat før jeg blogget og sånn. Eller - vet ikke helt om det kalles mat. Var ikke så veldig sulten egentlig og siden jeg måtte ha laget min egen middag i og med at mamma og de ikke er hjemme så gadd jeg ikke. Derfor laget jeg og søsteren min brownies muffins, som funket like greit for meg. Elsker de mer enn noe annet... eller nesten i alle fall... og nå er det så lenge siden, så da kjørte vi bare på med det så vi hadde noe å kose oss med til Ravenswood. 

Regner med at jeg rekker å oppdatere før jeg reiser på hytta i morgen, skal jobbe der oppe denne helga så da reiser vi opp. Er egentlig helt greit å reise opp for å jobbe, eneste som suger er at jeg går glipp av 18-års dagen til ei venninne denne helga. Men uansett, vi snakkes♥

Publisert: 23.01.2014 @ 21:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Makin' dinner

Hei♥

Det ble plutselig litt sent her, var ikke klar over at klokken faktisk var halv 10 allerede. I dag har jeg faktisk hatt en relativt produktiv dag, så er vel derfor timene har gått så fort. Jeg tilbydde meg å lage middag i dag (alternativet hadde vært å spise fisk) så det begynte jeg på ikke lenge etter jeg kom hjem. Mamma laget den med meg da, så slapp å gjøre aaalt alene haha. Vi laget pasta og kylling med pesto. Vet ikke helt hvorfor, men jeg fikk plutselig for meg at jeg hadde lyst å lage det så da ble det sånn. Haha hadde ikke en gang smakt det før så vet ikke hvordan det plutselig falt meg inn, men uansett... det smakte godt da! Resten av kvelden har jeg brukt på å vaske bad, være på trening og se den nyeste episoden av PLL. 

Følte bare for å være litt black&white i speilet i dag siden jeg nettopp hadde kommet ut av dusjen haha. 

Holdt på å skrive at det er helg i morgen, men så kom jeg på at vi bare er på onsdag. Har gått rundt i hele dag og følt at det er torsdag så da er jeg jo egentlig innstilt på helg i morgen, men nei... må nok vente enda en dag før det. Ikke at jeg har så mye fri selv om det er helg men jaa uansett... Nå skal jeg gå å spise en appelsin eller noe. Snakkes♥

Publisert: 22.01.2014 @ 21:40 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Ut å kjøre

Hei♥

Bare 3 dager igjen til helg folkens hehh - tror ikke jeg har vært så trøtt som jeg var i dag tidlig på lenge, så det passet meg fint at bussen tok sånn 50min når den vanligvis tar 30. Vet ikke helt hvorfor siden jeg sov, men regner med det var kø haha. Dette er ikke den verste skoleuka da, i og med at vi ikke har noen vurderinger. Suger litt at jeg allerede er sykt lei av skole da og egentlig bare vil ha ferie men jaja. Ble ingen øvelseskjøring på meg i går siden pappa var ute og gravde noe sånn ting ute, så da skal vi ta det i dag heller. Har bare kjørt en gang med manuell gir før så det kan jo bli interessant.

Nå skal jeg fortsette litt på Vampire Diaries og litt skolearbeid til pappa kommer hjem fra fotballtrening. Snakkes♥

Publisert: 21.01.2014 @ 17:36 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Peiskos

Hei♥

Burde vel egentlig kommet med en dårlig unnskyldning om hvorfor jeg ikke blogget i går, men helt ærlig så glemte jeg det bare av. Jeg tror kanskje det er noe alvorlig galt med hukommelsen min, glemmer ting heele tiden, men overlever i alle fall. To be fair så jobbet jeg med skolearbeid i omtrent hele går da, så det skyldes ikke bare latskap. Jeg sov jo over hos Benni, og vi begynte på gymprogrammet vi skulle lage rett etter frokost. 3 timer senere (eller noe sånn) var vi ikke en gang halvveis, men ganske leie, så vi satte på litt Modern Family, før vi spiste ♥taco♥ Når jeg kom hjem skrev jeg ferdig et essay i norsk, er ikke helt sikker på hvordan resultatet eegentlig ble, men fikk i alle fall levert. En halvtime etter fristen. Hehe. 

Dette er min nye chilleplass om dere måtte lure - foran peisen med et varmt pledd.

Utover dagen blir det nok en tur på trening og forhåpentligvis litt øvelseskjøring med pappa hvis han har tid. Har funnet ut at jeg må speede opp den prosessen litt. Vi snakkes♥

Publisert: 20.01.2014 @ 14:46 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Lørdag

Hei♥

Hahah klarte tilfeldigvis å gå utav hele blogginnlegget etter jeg hadde skrevet inn all teksten, så takk gud for automatisk lagring.

Nå er det ikke så veldig lenge til jeg drar på jobb. Denne helgen er det jobb hjemme, så da er det bare 4 timer i dag. Må ta båten halv 12, og så begynner jeg ikke på jobb før 13, så det vil si at jeg må vente i Stavanger i en time før jeg begynner med absolutt ingenting å gjøre. Allitd like kjedelig haha. Etter jobb skal jeg i alle fall på café med Benni, Maren og Trine så det blir koselig. Skal også sove hos Benni i natt fordi vi skal jobbe med en skoleoppgave i morgen, og det blir enklest på den måten. Hele morgendagen kommer vel egentlig til å gå med til skolearbeid, hater det når det er den eneste fridagen jeg har på 2 uker. 

Fant ut at lyset på bildene ble litt dårlig, sorry, har bare ikke tid til noe bedre nå.

 

Vi snakkes i alle fall utpå dagen i morgen en gang. Ha en fin helg♥

Publisert: 18.01.2014 @ 11:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Friday bitches

Hei♥

Ble litt sen oppdatering i dag, har hatt besøk omtrent til nå, så da ble det bare sånn. Det er i alle fall utrolig deilig med helg nå. De siste timene på skolen i dag, eller hele dagen forsåvidt, gikk utrolig sent og det hjelper ikke akkurat noe når vi har nesten 3 timer matte i slutten av dagen. Kom meg i alle fall gjennom det, og det ble helg til slutt. Benni ble med meg hjem, og så laget vi taco. Har hatt en utrolig morsom kveld, kjempekoselig. Vi laget blant annet muffins, ble bare sånn 50stk ut av oppskriften, null stress hahah. Vet ikke helt hvordan vi skal klare å bli kvitt alle, blir vel til at vi kaster en del. Hadde jeg visst at det ble så mange hadde vi vel antageligvis halvert oppskriften men jajaaa. Vi fortsatte også litt på Modern Family, som har blitt vår nye serie. Den er veldig gøy da! 

Hahah fint bilde. Don't worry, går ikke sånn på håret i public. Eller... okei, jeg gikk faktisk sånn på butikken men whatevahhh. 

Uansett, regner med vi snakkes før jeg skal på jobb i morgen. Pleier i alle fall å ha litt ekstra tid så skal nok rekke det. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, så vi snakkes♥

 

Publisert: 17.01.2014 @ 22:39 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

Typical

Hei♥

Beklager mitt lille fravær i går, glemte det heelt av. Det er sånne dager der jeg tenker på det et par ganger, men så blir det glemt igjen. Uansett, hadde vel egentlig ikke noe spennede å meddele heller. Jobbet videre med skolearbeid, fikk flyttet den ene vurderingen jeg skulle hatt i dag da så uken ble ikke så ille, men ja hadde litt å gjøre uansett. Var også en tur på trening, og hahah i avslutningsøvelsen hadde vi den sangen "Fame" og den gir meg alltid så flashback til sånn 5-7. klasse eller noe og en lærer vi hadde da. 
I dag klarte jeg i alle fall å glemme macen på skolen, så akkurat nå blogger jeg fra pappa sin mac. Det vil si at jeg egentlig ikke har noen bilder, hadde tatt noen men de ligger på PC-en min. Så typisk meg. Får vel fortsette å rydde rommet nå hvert fall, kom på at det var det jeg egentlig holdt på med men vet ikke helt hva som skjedde.

Okeii dette var kveldsmaten min i går og serr, prøv det. Kjøttdeig, salsa og ost på en baguette!!

Tok bare ett bilde når jeg var ute på båttur i går :PPPP

Okei snakkes. 

Publisert: 16.01.2014 @ 19:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Superenkel DIY

Hei♥

Kom akkurat hjem fra café med Hanna, Silje-Marie, Yasmin og Grethe. Vi var på Sting, og har ikke vært der før men maten var i alle fall veldig god, og det var kjempekoselig! Nå må jeg vel bruke resten av kvelden på et arbeidskrav i fransk, men tenkte å vise dere en DIY som både er enkel og veldig koselig. Jeg fikk idéen fra VOE sin blogg, og tenkte at jeg ville prøve å lage det selv. Har ikke gjort det noe avansert for jeg foretrekker det litt enkelt i stilen, men dere kan jo selvfølgelig gjøre det sånn dere vil. Okayyyy let's start:

Så, dette er utgangspunktet og resultatet mitt. I dette glasset har jeg planer om å skrive lapper om små og store ting jeg vil huske fra 2014 så kan jeg ta det frem igjen når 2014 er over for å se hva som har skjedd dette året. Jeg gjorde det enkelt med å ta et syltetøyglass vi allerede hadde stående her hjemme, men om dere vil kjøpe et nytt glass som er blankt fra før av, kan dere bare gjøre det også. I så fall kan dere hoppe over det første (og eventuelt det andre) steget. 

Jeg startet med å fjerne det papiret som er rundt, og den enkleste måten å gjøre det på, eller i alle fall måten jeg brukte, er å legge glasset i kokvarmt vann og la det ligge der. Når det har lagt der en stund, tar du det opp og tar på zalo. Jeg brukte både oppvaskkost, sånn skrubb-ting og stålull for å få fjernet limen helt, men du trenger sikkert ikke alle tingene om du ikke har. Fortsett å skrubbe helt til glasset er helt glatt og all limen er borte.

Hvis du ikke vil ha lokket sånn det allerede er, finner du bare litt maling og en malepensel og maler det i den fargen du vil. Jeg brukte hvit akrylmaling siden det var det jeg hadde, og måtte male to strøk for å få det hvitt nok til å dekke. 

Til slutt tok jeg bare en liten papirlapp og skrev "minner♥" på, men her er det jo også selvfølgelig helt opp til dere hva dere vil skrive på. Så er det bare til å klippe den ut i ønsket størrelse og teipe den på glasset. Jeg valgte å knytte et bånd rundt toppen for å bare gjøre litt mer utav det og få et mer gjennomført utseende. 

Når du har gjennomført disse stegene har du et glass som er klart til å fylles opp med minner. Make 2014 a year to remember.

Publisert: 14.01.2014 @ 17:47 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 5

School.work.Hei♥ Mandag igjen og helvetesuken er i gang. Woopwoop. Har i hvertfall fått unnagjort en framføring allerede, bare resten igjen. Hadde planer om å øve på fransken i hele dag, og har vel forsåvidt enda planer om det, men har vært hjemme i sånn 2 timer nå og har såvidt startet. Har åpnet et dokument i alle fall. Til nå har jeg i alle fall rukket å spise pita-pizza, mikrosjokolade og sett gårsdagens episode av Bloggerne. God på prioriteringer. Or not. Hehh. Etter dette skal jeg begynne da, er bare så lite motivert, siden jeg kommer til å faile uansett. Men er jo fint å vite at jeg kanskje failer mindre. 
Begynte i alle fall uken med snø på bakken og julemusikk på ørene. Litt forsinket jul? Åå hadde det bare vært sånn i desember er jeg sikker på at julestemningen hadde vært 10 ganger bedre. Klager ikke nå heller da, alt er bedre enn regn, det er bare at jeg holder på å fryse ørene av meg hver gang jeg beveger meg ut døra. Men okei, må nesten komme i gang nå, så vi snakkes. Tenkte å poste en DIY i morgen eller onsdag♥Publisert: 13.01.2014 @ 16:21 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

So much to do

Hei♥

Om ikke så alt for lenge har jeg faktisk planer om å legge meg. Blir så sykt trøtt etter å ha vært på jobb, spesielt etter å ha jobbet 8,5 time i går og 9 timer i dag, altså 17,5 timer til sammen på 2 dager haha. Fordelen er at det blir penger ut av det! I dag var det i alle fall ekstremt mange folk i trekket. Det var utrolig fint vær og da blir det jo alltid en del folk, og siden Tjørom-trekket var stengt kom det jo enda flere. Ble i hvert fall ganske travelt, men da går det jo ganske fort. Hele helga har egentlig gått fort da, følte liksom det var lørdag mens jeg var på jobb i dag så da var det passe deprimerende å komme på at det faktisk var søndag. I uka som kommer har jeg nemlig ganske mye skolearbeid å gjøre, vet helt ærlig ikke hvordan jeg skal få tid til alt. Bør vel egentlig gå tilbake til å øve på presentasjon med en gang egentlig, starter uka med framføring om ytringsfrihet wohooo....

Har antageligvis postet dette før, men har ikke tatt et eneste bilde i helga, så det får bare være. Vi snakkes i alle fall♥

Publisert: 12.01.2014 @ 22:06 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Nyttårsfortsetter

Hei♥

Dette innlegget er tidsinnstilt fordi jeg er på jobb i dag, og vil være opptatt hele dagen. Tenkte det var på tide med ett innlegg om nyttårsfortsetter, i og med at vi allerede har kommet godt inn i januar. Egentlig synes jeg nyttårfortsetter er litt idiotisk for å være ærlig. Med en gang du setter deg et mål for det nye året og kaller det nyttårsfortsetter er det dømt til å faile, i alle fall i mitt tilfelle. Tror faktisk jeg sa det tidligere i år, men jeg så i gjennom innlegget med nyttårsfortsetter for i fjor, og har ikke klart en eneste av dem. I tillegg mener jeg at om det er noe du vil endre på, er du ikke absolutt nødt å vente på et nytt år for at det skal være mulig. Du kan bestemme deg for å begynne neste måned, neste uke eller bare neste dag. Men som de sier: nytt år, nye muligheter. Derfor har jeg i alle fall satt meg et nyttårsfortsett mål for 2014, nemlig å spare penger. I 2013 brukte jeg alt for mye penger, og når jeg basically gikk konkurs i desember, ble det nesten som et wake-up call, haha. Fant ut at jeg burde ha spart veldig mye mer penger enn jeg gjorde, og i år har jeg tenkt å ordne på det. Akkurat nå er jeg veldig motivert til å klare det, så for en gangs skyld er det et mål som jeg kanskje klarer å gjennomføre.

Snakkes♥

Publisert: 11.01.2014 @ 15:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Jobbehelg

Hei♥

Nå reiser vi snart til hytta, så for øyeblikker holder jeg egentlig på å gjøre meg klar. Skal jo bare jobbe hele helga, så det er ikke all verdens jeg trenger å ta med meg, men noen ting er det jo å pakke uansett. Herlig at det er helg da endelig, selv om det bare blir jobbing. Det tjener jeg jo penger på i det minste, i forskjell til hva jeg gjør på skolen haha. Og siden sesongen akkurat har startet så er det ganske greit å jobbe. Blir nok ikke så mye oppdatering i helga, men har i alle fall forhåndspublisert ett innlegg som kommer i morgen og på søndag er jeg jo hjemme igjen, så det skal gå fint. Må vel egentlig bli ferdig å pakke nå, før de andre begynner å mase, så vi snakkes! Ha en kjempefin helg♥ 

Publisert: 10.01.2014 @ 15:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Workout

Hei♥

Nesten godt å være tilbake til normal blogging igjen - ble litt mye med tre tilbakeblikk-innlegg på rad haha. Har ikke skjedd så mye som er verdt å oppdatere dere på da. De siste dagene har gått med til litt skolearbeid og trening. Har faktisk vært på trening de 5 siste dagene, så er nesten litt stolt! Hadde ikke tenkt meg på trening i dag egentlig, men så ble det til at jeg gikk allikevel, for søsteren min har fått en måneds gavekort der jeg trener så da gikk jeg med henne. Merker det litt i kroppen nå da, men blir i hvert fall ikke trening før søndag igjen, så da går det helt fint. Skal opp på hytta å jobbe denne helga, og faktisk gleder jeg meg litt. Vet ikke hvorfor - kanskje fordi jeg skal tjene penger eller fordi jeg nesten ikke har jobbet denne sesongen - men det er jo ganske greit å ha det sånn i alle fall. 

Dette ble vel det eneste halvveis ok bilde, men whatevahhh

Må nesten begynne å øve litt til en framføring jeg skal ha i morgen, har utsatt det alt for lenge, så vi snakkes♥

Publisert: 09.01.2014 @ 19:06 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Mitt 2013 - Del 3/3

Hei♥

Endelig er det tredje og siste del av mitt 2013. Disse innleggene har tatt så utrolig lang tid til sammen, har vel nevnt det i hvert innlegg haha, men er jo koselig å se tilbake på året da. Here we go:


I september skjedde det så utrolig lite at det nesten er flaut haha. Okei, gjorde kanskje litt forskjellig kjekt i helgene men har i alle fall ikke bilder av det så det kan ikke ha vært så spesielt.

Var i alle fall på sånn Lyse-arrangement en hel helg som var utrolig lærerikt og kjekt. Kom til og med i avisa - men har sensurert det nå da siden det var såå stygt av meg haha.

Fikk jobb på Choco Boco på Sølvberget i Stavanger - som sånn sett ikke har noen ting å gjøre med dette bildet, men hva kunne jeg postet?

 

Var heelt forelsket i denne sangen, haha.

Ble ferdig med mitt skap-prosjekt

MusicMondays begynte - og ja, det var viktig å ta med for det gjorde mandag om fra den verste til den beste dagen

Hadde en fin høstferie der jeg fikk slappet av og vært med venner

Var ute å bowlet og spiste med jobben + var i en del selskap og sånn


Begynte måneden med en helt fantastisk tur til Oslo. Reiste hovedsakelig for å gå på Bruno Mars-konserten, men ble en del shopping også. Savner det♥

Resten av familien var på hytta, så da inviterte jeg litt folk hjem til meg. Var veldig gøy da!

Feiret farsdag, og laget denne kaken for å veie opp for at jeg ikke hadde kjøpt gave (:Pp)

Begynte allerede julekakebakingen i slutten av november


Begynte desember med juleforestilling og å spise ute med familien + en annen familie

Fortsatte med julekosen - bake julekaker, se julefilmer og høre julemusikk++

Var i julebyen i Egersund med mange herlige jenter

Det ble juleferie etter mye skole-stress i slutten av året!!

Hadde en veldig fin julaften!

Koselig nyttårsaften!

Det var vel sånn ca. hele året mitt i raske hovedtrekk. Har alt i alt hatt ett veldig fint år, og satser på at 2014 blir enda bedre♥

Publisert: 08.01.2014 @ 17:50 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Mitt 2013 - Del 2/3

Hei♥

Nå kommer andre del av mitt 2013. Forhåpentligvis er denne delen litt mer interessant enn den første delen av året haha. 
Hadde en litt stress, men veldig kjekk 17. maiFikk en helg med sommer, så da var vi på hyttetur til Skudenes - veldig koselig!

Skiftet piercing for første gang, savner den :((

Var i 70års dag til morfar

Hadde bursdag, og hadde en utrolig kjekk bursdagsfeiring

Det ble sommerferie!!

Nøt late sommerdager
Var hos morfar, og solgte cupcakes på sånn marknad som er der hvert år. Tjente faktisk litt på det da.

Hadde en utroolig fin hyttetur med familien og søskenbarnet mitt + hennes familie til Farsund. Vi møtte P4-folk som førte til at vi var med på åpningen av sommerturnéen deres, vi var på Se&hør-sommerturné der vi møtte Sverre fra Idol og ellers bare koste vi oss kjempemye! 

Møtte vår ene P4-venn igjen i Stavanger, og han likte oss så godt at vi fikk komme på radioen igjen hehe.

Var på ferie i Frankrike og Italia, og det var så kjekt. Savner det når jeg ser tilbake på bilder. Vi var innom Saint Maxime, Nice, Milano og en til plass i Italia som jeg ikke husker navnet på. Eneste var at lommeboken min ble stjelt og jeg fikk solforbrenning i ansiktet. Lover dere, gikk rundt som en dalmantiner i ansiktet den første tiden etter vi kom hjem. Ville så vidt gå ut av huset, haha. 

Laget en DIY av blomsterkrans - men har vel egentlig aldri brukt den

Var på hyttetur med Benni i en uke, hvor vi blant annet var på dagstur til Sverige - superkoselig♥

Skolen begynte igjen, og det medfører selvfølgelig enda et nytt desperat forsøk på å bli sunn - varte vel egentlig ikke så lenge haha.

Da var del 2 også ferdig, så nå gjenstår bare siste del. Er litt gøy å se gjennom bloggen fra året som har gått faktisk haha. Vi snakkes♥ 

Publisert: 07.01.2014 @ 14:53 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Mitt 2013 - Del 1/3

Hei♥

Som de fleste andre bloggere tenkte jeg å lage et innlegg med tilbakeblikk på året som har gått. Er litt kjekt å se igjennom for meg selv, og kanskje for dere også, så det er vel verdt den utroolig lange tiden det tar. Tror nesten dette har vært et av de beste årene jeg har hatt, men satser på at 2014 blir enda bedre. Blir jo tross alt 18 i år!! Uansett, let's start:


Kjøpte meg iPhone 5 - stor begivenhet haha

Ble hekta på Marcus Butler sine videoer

Tok piercing i navlen - fant ikke bilde av selve navlen for øyeblikket

Prøvde å være sunn, og trodde jeg var det for vi valgte mørk sjokolade lolzzz

Egentlig ikke noe spesielt i denne måneden, virket som det var mye skolearbeid + jeg brukte masse tid på TV-serier for det var så kaldt ute haha. 

Var allerede lei av å være "sunn" så jeg og Benni tok en ny variant av sunn-uke, nemlig usunn-uke ehhehh

Hadde en fin vinterferie med en del jobbing og hyttebesøk av Benni

Meldte meg på 12 week challenge for å være flink - gadd ikke engang å gjennomføre 1 uke

Ellers var egentlig denne måneden også utroolig kjedelig. Gikk mye i skolearbeid i februar og, så ble ikke så interessant.


Var fotograf for fotball-laget til broren min

Fikk ny seng - stort øyeblikk!

 

La ut sånn en av mine første videoer på bloggen

Påskeferien kom♥

Ja, dette endret livet mitt så mye at det var verdt å ta med

Var på Bieber-konsert som var en ubeskrivelig opplevelse, og så langt den beste dagen i mitt liv

Hadde en mer enn perfekt helg

April var definitivt den beste måneden av dem alle, selv om det ikke skjedde noe annet spesielt enn Bieber-uka.

 Ble litt langt å ta alt i ett, så deler det opp i tre måneder jeg. Ser vel egentlig ikke ut som om jeg har hatt det mest interessante året ut i fra dette, men var spesielt i sommeren det skjedde veldig mye gøy da, så satser på at de to andre delene blir bedre!

Publisert: 06.01.2014 @ 14:05 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Kino-date

Hei♥

Kvelden i går var kjempekoselig, selv om filmen kanskje var litt... rar. Vi spiste i alle fall på jobben min når jeg var ferdig på jobb, og så satt vi der til filmen begynte. På kvelden/natten begynte jeg på ett innlegg med tilbakeblikk på mitt 2013. Kommer kanskje litt sent forhold til alle andre, men har bare ikke prioritert å bruke tid på det før. Har bare laget 1/3 deler til nå, men det kommer i morgen i alle fall. Tar utrolig lang tid å lage sånne innlegg da.

Akkurat nå tar jeg bare pause fra norsk/historie-jobbing. Vi skal ha framføring på onsdag, så fant ut det var på tide å begynne. Er ikke akkurat en veldig kjekk oppgave, og er veldig lite motivert til skolearbeid, men ellers går det fint. I dag begynte billettsalget til M&G med to av danserne til Justin, Kaili og Carlena, så noen minutter før 12 i dag løp jeg rundt i hele huset for å finne pappa og finne kortet hans, og ja - haha, var bare litt stresset. Han sto liksom på badet og brettet klær, så jeg bare "koom" og han bare "hvorfor?" og til slutt kom han, så vi fikk billetter! Etterpå begynte jeg bare rett på å rydde rommet fordi mamma sa det det trengtes. Begynte på norsken etter det, og nå tok jeg meg bare en liten pause for å oppdatere dere, før det er tilbake til jobbing. Fant ut at jeg bli i hvertfall nesten ferdig i dag, så jeg har vært ganske flink til å unngå pauser faktisk, så vi snakkes♥

Publisert: 05.01.2014 @ 14:40 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

Work

Hei♥

Om bare et par minutter må jeg ta båten til Stavanger, siden jeg skal på jobb. Denne helga jobber jeg hjemme så da slipper jeg å reise opp til hytta. Etter jobb i dag skal jeg møte Maren, så skal vi spise og gå på kino, så det blir koselig!

I går ble Benni med meg hjem etter skolen. Selv om vi bare hadde gått 2 dager på skolen, var det utrolig herlig med helg igjen. Lurer nesten litt på hvordan jeg skal holde ut hele halvåret, men er bare 7 uker til neste ferie da haha. Vi slappet egentlig bare av, og så begynte vi på Modern Family siden vi trengte en ny serie å se. Haha, den var utrolig morsom da. Når hun gikk, så jeg film sammen med mamma, Ruth Helen og Stian. Vi så She's the Man, selv om jeg har sett den sånn en million ganger før. Men den blir liksom aldri mindre morsom + Channing Tatum er jo med så det er jo grunn nok i seg selv til å se filmen. Uansett, må vel nesten komme meg av gårde nå, så snakkes vi♥

Publisert: 04.01.2014 @ 11:19 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

January

Hei♥

Selv om vi er i 2014 nå har jeg planer om å fortsette å legge ut bakgrunner for hver måned. Vet ikke om dere liker det eller ikke, men siden jeg uansett lager til meg selv, kan jeg like godt legge den ut her. Vet denne kommer et par dager for sent da, men vi er jo bare på 3. januar så det er jo fortsatt en god stund igjen. 

Full størrelse her

Håper dere får en fin fredagskveld. Tipper jeg ikke er den eneste som synes det er godt med helg selv om vi bare har vært to dager på skolen. Snakkes♥

Publisert: 03.01.2014 @ 16:03 Kategori: Kalender Kommentarer: 0

Bilder fra nyttårsaften

Hei♥ 

Glemte helt av bloggingen i går, så da får jeg ta det igjen i dag. Tenkte i hvert fall å vise dere noen bilder fra nyttårsaften, selv om det ble tatt veldig lite bilder og enda færre som faktisk var ok nok til å legge ut. 

Vet ikke hvordan det er hos dere, men vi begynte i alle fall på skolen igjen i dag. Kan ikke akkurat si at det er godt å være tilbake på noen måter denne gangen. Føler vi bare har hatt helg og kom tilbake til en ny uke nå. Døgnrytmen er jo i alle fall helt snudd om etter ferie, så det var passe tungt å stå opp i dag da. Akkurat der merker jeg at vi har hatt ferie en stund. Hadde nok vært verre om jeg ikke hadde vært på jobb søndag, mandag og tirsdag da. Siden jeg er hjemme fra hytta regner jeg i alle fall med at bloggingen går tilbake til normalt. Har allerede 3 innlegg planlagt, så nå må jeg bare ta meg tid til å lage dem. Snakkes♥

Publisert: 02.01.2014 @ 17:39 Kategori: Bilder Kommentarer: 2
hits