Arkiv måned: januar 2012

31.jan.2012

Hei!

Tenkte å bare blogge bittelitt før jeg legger meg. Nå har jeg nettopp sett frustrerte fruer 

Mens jeg så det, ville jeg ha noe å spise, men var ikke sulten egentlig, så jeg brukte min kreativitet på dette:Det er grønnsaker (nærmere bestemt gulrot og agurk) og dip hvis dere lurte!

Enkelt, raskt og sunt...

 

Før det har jeg gjort litt lekser, og så var vi en tur til farmor. Er ganske lenge siden vi har vært der, så pappa hadde funnet ut at vi skulle ta en tur til henne idag. Koselig det! Jeg har også sett den episoden av PLL som kom ut i dag. Gjorde egentlig ikke så mye nyttig, men fikk plutselig helt sykt vondt i hodet når vi kom hjem fra farmor.

Jeg så forresten på feriehus og sånn, fordi mamma sa at vi måtte finne ut hva vi skulle i sommer, og så fant jeg ett døds fint hus.

Dette bildet beskriver vel litt.

Noen av tingene som var der var privat badebasseng, jacuzzi, hjemmekino, stereoanlegg inne og med bassenget, treningsrom, tråløst internett og laptop og mye mer!

Kan si det fristet bittelitt!

 

Men nå skal jeg iallefall legge meg. 

BTW var det nettopp 10 (!) grader på rommet mitt nettopp, fordi døren hadde vært igjen, og da blir det iskaldt.10,7 da, men det er ganske kaldt det også...

Snakkes!

 

- Camilla

Publisert: 31.01.2012 @ 23:06 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Ukens Bieber facts

Hei!

Hadde egentlig ingen anelse om hva jeg skulle ha på ukens denne gangen, så jeg tok bare noe så enkelt som litt forskjellige bieber-facts eller ting han har sagt og sånn.

Kanskje totalt uinteressant for noen, mens andre synes det er kjekt å lese, men her kommer det anyways: 

Dere kan gjerne komme med tips til hva jeg skal ha neste uke!

 

- Camilla

 

Publisert: 31.01.2012 @ 14:42 Kategori: Ukens Kommentarer: 0

halvtårsprosjekt

Hei!

Ble litt senere enn jeg hadde tenkt med bloggingen, men her er jeg i alle fall.

Rakk ikke å blogge i går når jeg kom hjem fordi vi kom litt sent og sånt.

Kom nettopp på at det var mandag, og da skal jeg jo egentlig ha ukens, men siden jeg blogger nå om noe annet poster jeg heller det i morgen tidlig eller noe.

 

I helga var vi jo som sagt på hytta, som vi nesten alltid er, men nå er det en stund til neste gang. 

Det er jo kjekt å stå i trekket og sånn, men begynner å bli litt lei av å være der hver helg.

Men denne helga var i hvert fall søskenbarna, onkelen og tanten min med. Han ene søskenbarnet er bare ett år mindre enn meg, så det er jo greit. Det blåste helt ekstremt mye nesten hele helga, så gjorde ikke så mye egentlig, men vi laget en stor snøhule. Prøvde å ta bilde, men det viser ganske dårlig hvor stor den er. Vi fikk plass til fem stykk inni, og det var før vi gravde lenger inn og sånn, så er nok plass til ganske mange.

 

Dere får jo se den i alle fall...

 

I dag har jeg holdt på med halvtårsprosjektet. Vi nærmer oss innlevering ganske fort, og det er en utrolig viktig karakter så må nesten jobbe en del med det.

For å si det enkelt: Følelsen av å gå i dusjen etter å ha stått 4(!) timer ute, nesten uten å røre deg, er ubeskivelig!

Ja, det var helt sykt kaldt, men jeg kom ganske langt så det var vel verdt det.

Har tenkt å legge ut før-etter bilde når jeg er ferdig, men det får vi ta når jeg kommer så langt.

 

Som sagt kommer ukens i morgen, og sånn så jeg ut i dag:

God natt, søte små!

 

- Camilla

Publisert: 30.01.2012 @ 22:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Til hytta

Hei!

Nå reiser vi snart til hytta. Vi er jo der nesten hver helg, som dere kanskje har fått med dere.

Derfor er jeg ikke sikker på om det blir blogging i morgen, for jeg har brukt opp mobilinternettet også.

Men vi får se hva det blir.

 

Til nå har jeg bare vært på skolen, men vi sluttet 12.15 siden vi hadde K&H, og så har jeg holdt på med halvtårsprosjektet. Jeg har kommet litt lenger nå, og skal snart begynne å bygge en benk der. Prøven vi hadde på skolen i dag gikk faktisk veldig bra, følte jeg i alle fall. Men må nesten stikke, så har ikke tid til ett mer innholdsrikt innlegg. 

 

Legger med noen bilder fra tumblr, rakk ikke å ta noen selv:

  

Haha, kjenner meg så godt igjen i dem, spesielt nr. 2

Men snakkes på søndag eller noe.

 

- Camilla

Publisert: 27.01.2012 @ 16:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Sara og Nora

Hei!

Akkurat nå sitter jeg og øver til prøve (WOW! SURPRISE!!), så jeg tenkte bare å blogge litt. 

I dag har jeg passet hun jeg pleier å passe hver torsdag. Moren hennes har nettopp fått en til baby, ei lita jente som heter Sara. Hun er utrolig skjønn, men kjempe liten synes jeg da. Hun er ikke to uker en gang, så det forklarer det jo litt da. Etter vi hadde passet Nora, så var vi litt inne hos de, for vi kjenner dem ganske godt. 

 

Jeg gadd ikke å drasse på hele speilrefleksen denne gangen, fordi det blåste sykt og vi er på lekeplasser og sånn, så dere får nøye dere med mobilbilder:

 

'

 
 

Se så søte, begge to!

Men nå er det vel back to prøveøving, LML!

Snakkes

 

- Camilla

Publisert: 26.01.2012 @ 21:19 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Hetland vgs

Hei!

I dag har jeg vært ute helt til nå. Etter skolen stresset jeg hjem og tok en rask (MERK: ekstremt rask) dusj, før jeg skulle ta bussen til Sandnes. I Sandnes møtte jeg mamma, for vi skulle til Hetland vgs på åpen dag. 
Jeg er så usikker på hva jeg skal velge, og fristen er liksom om litt mer enn en måned.

HJELP MEG!

Jeg har vært veldig sikker på at jeg skulle ta Medier og Kommunikasjon, men var ikke helt sikker på hvilken skole, så derfor besøkte jeg den skolen i dag. Enkelt sagt ble jeg bare mer forvirret. Nå virker faktisk studiespesialiserene også litt kjekt, så da er det hvilken linje jeg skal velge. Og jeg synes Hetland vgs var en kjempefin skole, det er bare det at hvis jeg skal gå der starter skolen 08.15, og det tar ganske lang tid for meg å komme der, så da må jeg være ute av huset rundt 07.00. Da kommer jeg nok til å dø litt hver morgen.

 

Uansett, nok om det...

Sånn så jeg ut i dag, ganske enkelt  outfit, men orket ikke å finne fram noe i morges!Viser ikke hele outfitet en gang, men samma det!

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå, bør egentlig øve til en prøve vi har på fredag, siden jeg får litt liten tid i morgen, men jeg merker at jeg begynner å få vondt i hodet igjen. Var jo syk i går, med feber og sånn, så er ikke helt usannsynlig at det kommer tilbake.  Frister egentlig mest å gå å ta ett bad, eller noe.. 

Tipper at hvis jeg leser ned igjennom bloggen står det sikkert noe med øve til prøve i hver innlegg.

Elsker når skolen tar over livet, liksom!

 

Men vi snakkes, har faktisk planer om å lage en videoblogg der jeg viser hvordan dere kan lage negler lignede dette når jeg får tid:

// tatt fra Google //

 

- Camilla

 


Publisert: 25.01.2012 @ 19:40 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Å le av er noe helt annet enn å le med

Skal blogge litt i kveld også tror jeg, men nå øver jeg til prøve så kan ikke bruke så lang tid på å lage ett innlegg.

Derfor poster jeg bare en oppgave vi skrev på skolen, det skal være en fagartikkel, så det er derfor det er så masse fakta og sånn.

Den er ganske lang, og det var bittelitt til, så skjønner veldig godt hvis dere ikke gidder å lese hele, men det var bare for å poste noe til jeg blogger neste gang :)

 

 

 

Å le av er noe helt annet enn å le med


 


Mobbingen øker, selv om det har vært mye fokus på det i skolene. Mobbingen forandrer seg, og den fysiske mobbingen blir byttet ut med andre typer mobbing. Vårt utseendefikserte samfunn kan ha noe å gjøre med at flere blir ledd av og mobbet. Konsekvensene av mobbing er uendelige, og mobbeofrene er ikke de eneste som vil slite.

 

 

Definisjonen på mobbing er når en person gjentatte ganger blir utsatt for negative handlinger fra andre. Det er forskjellige måter å mobbe på, som fysisk vold, utestenging og stygge kommentarer. Sosial eller psykisk mobbing er ofte sett på som typisk jentemobbing, men i følge Forskning.no driver gutter like mye med den type mobbing. Allikevel er det fortsatt gutter som driver mest med fysisk mobbing i tillegg.

 

De seneste årene er det fokusert veldig mye på å stoppe mobbing i skolen. Likevel har mobbing i grunnskolen økt med 70 % fra 2004-2008. Forsker Dan Ulweus mener at en av årsakene kan være at det er en nedgang i bruk av programmene mot mobbing.?Det har vært en klar nedgang de siste to årene, det har delvis med Kunnskapsløftet å gjøre, fordi det er en ny satsing tar det fokus bort fra mobbingen? sier Ulweus (NRK, 2009).

 

En annen type mobbing er skjult mobbing. For voksne er det spesielt vanskelig og oppdage denne typen mobbing, fordi den består av bl.a. sarkastiske bemerkninger, ofte fulgt av falske smil eller latter, eller blikk. For folk som står utenfor kan dette virke helt harmløst, men mobbeofferet og mobberne vet bedre.

 

Latter er ett mye brukt ?mobbevåpen?. Når en person over lengre tid blir ledd av, av forskjellige grunner, blir dette også sett på som mobbing. Latteren kan komme av hvordan personen kler seg, hva de sier, eller helt andre ting som er sårende.  De som ler er ofte i en stor gruppe, og personen som blir ledd av faller lett litt utenfor resten av fellesskapet.

 

En type latter, som ikke regnes som mobbing, er å le med. Å le med er noe som oppstår daglig for mange. Når man ler med så er det for eksempel fordi en person forteller en vits eller noe annet morsomt. Å le med kan forveksles med å le av, fordi i noen situasjoner er det vanskelig å vite om du ler av eller med, men å le av er noe helt annet enn å le med.

 

Hvordan en person reagerer kommer også an på personligheten. For eksempel hvis en person sklir på isen, vil nok mange le. En person som har god selvtillitt ville kanskje reist seg opp igjen og ledd med, mens en person med lavere selvtillitt ville kanskje blitt liggende nede og blitt såret. Det som også er viktig å ta med er at ofte tror man at man ler med, når man faktisk ler av. Personen som blir ledd av vil kanskje presse fram en forsiktig latter, for at ydmykelsen skal bli mindre. Om en person liker å bli ledd av eller ikke har også mye å gjøre med selvironien.

 

Det er enda en type mobbing som er veldig viktig å ha med, nemlig nettmobbing. Med denne typen mobbing, kan mobberne holde seg anonyme.

Bilder, video og tekst som blir spredt digitalt, vil ikke forsvinne og det spres raskt.  I følge Trygg Bruk-undersøkelsen i 2008, som ble utført på barn og unge mellom 8-18 år, har 96 000 (14 %) brukt internett til å sende ondsinnede meldinger.  Over 100 000 (15 %) barn har mottatt meldinger på nett som har skremt dem.

 

En av grunnene til at noen blir ledd av og mobbet er at samfunnet er blitt veldig utseendefiksert. Folk skal kle seg etter nyeste mote, man skal ha den ?perfekte? kroppen, og folk begynner tidligere og tidligere med sminke. Plastisk kirurgi er noe som er blitt mer og mer ok. Alle har som mål å passe inn. Man skal skille seg ut, men skille seg ut på rett måte.

 

På TV-programmet ?little miss perfect? er det barn fra fem år, som deltar i skjønnhetskonkurranser. Ungene blir stylet opp fra topp til tå, med selvbruning, sminke, fine kjoler og falske øyenvipper. De blir fikset til å se ut som Barbie-dukker, og de naturlig pene jentene er nesten ugjenkjennelige.

 

Ett godt eksempel på utseendefiksert samfunn er toppbloggere. Mange unge jenter har de som forbilde, og 1.plassen på topplista har rundt 40.000 lesere hver dag. For det første er noen av dem er unaturlig brune, selv midt på vinteren, og skriver om hvor stygge de ser ut når de er bleke. For det andre bruker noen av dem falske øyenvipper hver dag, og kan i hvert fall ikke ta bilde til bloggen uten sminke. Og sist men ikke minst, noen av dem har allerede begynt å tenke på å ta plastisk kirurgi når de blir 18 år.

 

Det er uendelig mange konsekvenser av mobbing. Noen vil slite med mobbingen resten av livet, andre fortrenger det når de ikke omgås mobberne lenger. Noen av konsekvensene kan være dårlig selvtillitt og ødelegge mulighet for god utdanning. Dette er bare noen få av konsekvensene.

 

 Psykolog Ståle Einarsen har kommet med følgene sitat: ? De som er hardest utsatt for mobbing får samme symptomer som krigs- og torturofre. Mange får ikke hjelp.?(dagbladet, 2002) Posttraumatisk stresslidelse er ett av eksemplene. Ett vanlig symptom på dette er gjenopplevelse av hendelsen i form av flashback og mareritt. Disse gjenopplevelsene skaper angst, soveproblemer og andre fysiske og psykiske problemer.

 

Noen konsekvenser av mobbing er dårlig selvtillitt, dårlig ungdomstid og det kan ødelegge muligheten for en god utdanning. Man brytes helt ned, og mobbingen kan få følger for resten av livet. Mange mobbeoffer får det mye bedre når de blir voksne og får mer positive erfaringer med andre mennesker, men det er dem som vil slite med langvarige konsekvenser også.

 

Mobbing kan være en utløsende effekt for spiseforstyrrelser.  Dette rammer oftest jenter, og hvis personen allerede sliter med sitt eget selvbilde når det kommer til vekt, kan en kommentar om kropp og utseende gjøre at personen vil utvikle spiseforstyrrelser. Nasjonale og internasjonale studier viser at det hele tiden vil være 50 000 norske kvinner i alderen 15-44 år som har en spiseforstyrrelse.

 

Selvmord kan være en av de mer drastiske konsekvensene av mobbing. Etter 1996 har det vært en skremmende økning av selvmord blant unge. Sammenlignet med andre land har Norge hatt lave selvmordstall, men de siste tiårene har tallene økt kraftig. Det kan ha en sammenheng med at mobbingen har økt. Ifølge Kari Bugge, leder for seksjon for sorgstøtte ved Akershus Universitetssykehus, tar en til to elever livet sitt på grunn av mobbing i skolen hvert år.

 

Selv om disse konsekvensene er forferdelige, er det ikke bare mobbeofrene som vil slite senere i livet. I noen tilfeller vil mobberne også få konsekvenser. Forskning viser at gutter vil ha 3-4 ganger større risiko for tilpasningsproblemer enn gjennomsnittet.  Årsaken til dette kan være generelt sosiale problemer eller at de tar med seg vanen om å mobbe videre i livet. En 29-åring fra Hordaland forteller at han sliter med søvnen fordi han var en mobber da han var mindre, og han er redd for at han har ødelagt menneskers liv. Han forteller at han angrer hver dag, og det er noe han absolutt ikke er stolt av i dag.(VG, 2011)

 

En gruppe som er indirekte innblandet er familie av mobbeofrene. De kan sitte igjen med blant annet sorg, bitterhet og frustrasjon. Det er startet en forening med navn AFAM, anonyme foreldre av mobbeofre, som er en forening som kan hjelpe til med ting som assistanse ved brevskrivning eller bare lytte til det foreldrene har å si. 

Publisert: 24.01.2012 @ 18:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Syk!

Hei!

Nå er jeg hjemme, og har egentlig ikke så mye å gjøre.

Skulle jo vært på skolen, men jeg var ganske dårlig så jeg gikk hjem.

Er bedre å være hjemme en dag, og bli frisk, i steden for å bare gå rundt å være syk.

Må nok øve til prøve i dag uansett, og så blir det jo ikke akuratt trening i dag.

Orker ikke å begynne å øve enda, så slapper sikkert bare litt av!

Tror kanskje jeg skal se de nye episodene med PLL og The lying game, siden de kommer ut i dag.

 

Har ikke så mye annet og si, slenger bare med ett gammelt bilde, for jeg gidder ikke å legge inn bilde av meg nå.

 

- Camilla

Publisert: 24.01.2012 @ 10:58 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

ukens 9GAG

Jeg tenkte at denne gangen kunne "ukens" bli noen bilder fra 9GAG.

Hvis du ikke har vært der før kan du besøke siden her

Har egentlig ikke brukt den så mye selv, men er noe lignede artige.no, men er mange som synes denne er bedre.

OK, har faktisk ikke vært innpå den i det hele tatt før, men er fortsatt mange som sier den er bedre.

Nå har jeg vært innpå litt og siden jeg ikke er så kjent med siden kan det godt være det er mange bra bilder, men de jeg har sett på (og jeg har sett på mange sider) er liksom ikke så utrolig morsomme, det er mer at jeg kjenner meg litt igjen i noen av de, og da blir det litt morsomt.

 

Før jeg starter med bildene må jeg bare beklage den kjedelige bloggingen min. Jeg har så sykt mye skole å tenke på, så jeg får liksom ikke tid til noe annet. Eller jeg går også på trening, men jeg er avhenging av å trene, så det blir på en måte den lille timen med pause fra pugging, oppgaveskriving og sånn. Kan heller ikke skryte av bloggingen min i helgene, for da er vi nesten alltid på hytta uten nett. Foreldrene mine vil opp der hele tiden i vintersesongen, så må jeg bare bli med, men i februar tror jeg nesten ikke vi skal noen helger. Håper det blir bedre snart, og plis hold ut i mens!

 

 

For eksempel denne kjenner jeg meg godt igjen i...

 

Og denne, haha!

Så sykt denne!

Denne var litt lang da, men likte den!

Haha, måtte bare le av den!

 

Håper dere også likte noen av dem!

God natt, alle søte lesere.

 

Er forresten med i en konkurranse på en blogg, trykk her for å komme til konkurransen.

Er litt forskjellige ting du vinner, så det er bare til å melde seg på!

 

- Camilla

 

 

Publisert: 23.01.2012 @ 22:37 Kategori: Ukens Kommentarer: 0

helgen min!

Hei!

Nå er det en stund siden jeg har blogget, kan vel si det ble en ufrivillig bloggpause...

Skulle egentlig blogge på fredag, men når jeg kom hjem fra skolen måtte jeg først gjøre ferdig en norsk-oppgave som skulle leveres den dagen klokken fire, og så måtte jeg gjøre noe på halvtårsprosjektet. Etter det spiste jeg bare litt, så reiste vi på hytta. Tenkte å blogge litt på hytta, men det er ikke nett der, og jeg har brukt opp mobilinternettet.

 

Men i alle fall,  på lørdag gikk vi en tur på langrenn og senere bakte jeg og søsteren min sjokoladecupcakes. Vi prøvde også å lage noe som heter royal icing, det står om det i ei bok vi har om cupcakes, og er til å lage tekst og figurer og sånn. Vi stappet det i kjøleskapet for å stivne, men fant ut at det tydeligvis stivnet fortere når vi ikke gjorde det.

 

 

Sånn var de uten frosting!

Det skulle forestille en frosk, men jeg fant ut at det lignet mer på ett spøkelse, så...

...fiiine spøkelset mitt!

ikke en gang spør hva det skal forestille, måtte bare bruke opp frostingen og litt sånn...

 

Kanskje litt mange cupcakes-bilder, ehehe, mest fordi det er det eneste jeg faktisk har tatt bilder av. Nesten!

Men de andre var når jeg spiste sitron, og de sparer jeg dere for.

Vet jeg ikke er helt proff på cupcakes akkurat, men det skal forbedre seg.

 

På søndag var vi hvert fall i trekket, men det blåste sykt mye så jeg tok ikke så mange turer da. Selv om føret var utrolig bra. Vi bygde også en enorm snøhule, håper ikke den snør igjen, haha!

 

Men vi snakkes sikkert senere, da kommer ukens. 

Gled dere! Kødda! Vet ikke hva det skal være enda...

Forslag?

 

- Camilla

 

Publisert: 23.01.2012 @ 15:43 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Reasons my homework isn't done yet

Hei!

Nå har jeg akkurat gjort hele ukesleksa i matte(!) og skal begynne på en norsk-innlevering.

Men det er ganske typisk da: 

Her er det jeg burde gjort!

 

Ja, jeg har lilla facebook.. Er jeg kul, eller?

 

Her er det jeg faktisk gjør! Facebook, twitter, te og musikk...

Leste forresten noe som passet ganske bra på twitter:

Twitter + Tumblr + Facebook + YouTube = Reasons my homework isn't done yet.

Så sant!

 

Har innlevering i morgen, så jeg burde vel komme i gang, men håper vi får jobbe med den i timen da! Har forresten nettopp funnet en sang jeg har fått så dilla på!


 

Carly Rae Jepsen - call me maybe

Så den på en video med Justin og Selena, og så er det noen som har tweetet om den!

 

Forresten vant jeg en konkurranse på denne bloggen.

Pleier aldri å vinne konkurranser, så det var kult!

Men nå må jeg nesten back to work, så snakkes vi kanskje senere.

 

Så at litt av teksten fikk sånn blått over seg, vet ikke hvorfor, men får det ikke vekk!

 

- Camilla

Publisert: 19.01.2012 @ 19:46 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

God natt!

Hei!

Ja da, jeg sa jeg skulle blogge senere, og her er jeg!

Hadde faktisk planer om å legge meg tidlig i dag, men det funker aldri.

Planen min var nemlig å legge meg rett etter Hellcats, siden jeg er alltid dødstrøtt på skolen, så jeg skulle prøve noe nytt med å legge med tidligere. Etter Hellcats skulle jeg bare spise litt, mens jeg var på PC-en. Selvfølgelig var det ikke bare ett kvarter sånn jeg hadde tenkt, men heller tre kvarter.. flinke meg!

Så måtte jeg dusje, og tilfeldigvis hadde jeg fransk-lekse, og så måtte jeg bare ta en tur innom Facebook og Twitter, ehehe..

 

Follow meg på Twitter, BTW! 

 

Men, uansett, skal snart legge meg. Gjorde ikke så mye spesielt egentlig, hadde mange planer om hva jeg KUNNE gjøre, men endte opp med at jeg så den nyeste episoden av PLL og gikk på trening. 

Snakkes i morgen, god natt søtinger!

Må legge meg nå, ellers tar pappa PC-en så det blir ingen bilder...

 

- Camilla

Publisert: 18.01.2012 @ 23:29 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

18.jan.2012

Hei!

Nå har jeg nettopp spist middag, og tenkte å bare blogge litt.

Vi hadde innebandy-test i gymmen i dag, jeg fikk 6-er, wii!

Når jeg kom hjem, hadde jeg ett mini-hjemmespa med meg selv, hadde bare ansiktsmaske og hårkur da, men er uansett herlig å gjøre det av og til.

Har egentlig ingenting å blogge om, vet ikke helt hva planen for resten av dagen er.

 

Prøvde foressten å ta noen bilder jeg kunne bruke, men fikk ingen bra bilder!

Gammelt bilde, men savner den hytteturen! Var en dødskjekk hyttetur!

 

Jeg vet jeg sier det ofte uten å gjøre det, men vi bloggest sikkert senere.

 

PS jeg er med i en konkurranse der jeg kan vinne 18 solkort.

For å bli med gå inn her: http://langoei.blogg.no/1326819763_vinn_18_solkort.html#comment

 

- Camilla

Publisert: 18.01.2012 @ 17:05 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

øver på prøve!

Hei!

Nå sitter jeg og øver på prøve, første prøve i andre halvår i 10.

Har bare hatt en RLE-time, så jeg kommer til å SLITE på denne prøven, men får prøve å øve så godt jeg kan.

Har vel ikke så mye å blogge om, siden det er det eneste jeg har gjort i dag egentlig.

Fikk forresten karakterene våre får sist halvår i dag.

 

Snakkes kanskje senere, og jeg har ikke tatt noen bilder, så jeg slenger bare med de jeg ikke fikk lagt ut igår:

 

- Camilla

Publisert: 17.01.2012 @ 17:36 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Ukens bieber thoughts

Hei!

Nå er det på tide med ukens igjen, og denne gangen valgte jeg bieber thoughts.

Elsker sånne bilder!
 

 

Skulle egentlig ta litt flere, men nå virker plutselig ikke bildeopplasteren!

 

-Camilla

Publisert: 16.01.2012 @ 21:10 Kategori: Ukens Kommentarer: 0

På vei hjem

Nå sitter jeg på den første ferga på vei hjem fra morfar.
Det er to ferger vi må ta. Ganske herlig følelse å sitte her mens alle andre er på skolen, selv om det ikke er det kjekkeste i verden å kjøre bil heller.
Men har masse musikk på Iphonen så det går fint!


Men vi snakkes sikkert senere, når jeg kommer hjem.
Skal vel ta ukens i dag...


Ikke feil med fredagsmiks på en mandag!

Publisert: 16.01.2012 @ 13:21 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Oppsummering av helga

Hei!

 

Nettet her suger, så derfor blogget jeg ikke i går. Eller egentlig så virker ikke nettet til morfar, så derfor bruker jeg bare ett random nett som virker på en spesiell plass. 

 

Men, iallefall, morfar bor på en veldig liten plass der alle kjenner alle på en måte, så det er ikke akkurat så mange på min alder her, eller rettere sagt, ingen! Men det går fint...

Jeg og søsteren min har vært med søskenbarnet vårt, som også bor her, på 4 år. Haha, han er kjempesøt, men tilfeldigvis endte vi opp med å passe han nesten hele dagen, og kvelden. Han elsker å spille på Ipaden og sånn...

 

søskenbarnet og søsteren min - litt engasjerte

Haha, søt!

Han elsker å ha "boksekamper"

 "gjør ett triks da, så skal jeg ta bilde"

Fine, lilla himmelen!

 

Vi var også en liten tur til ett lite kjøpesenter. Legg merke til lite! Kan si at det er ikke mer en noen få butikker, og å finne noe jeg liker der er nesten som å finne en nål i en høystakk...

Men de har ofte sånne skogstad-jakker på tilbud og sånn, og lillebroren min trengte en ny, så ble jeg bare med for jeg hadde ikke akkurat noe bedre å gjøre!

 

Om kvelden passet vi først søskenbarnet mitt som var over på bildet, og broren han, altså det andre søskenbarnet mitt. Onkelen min hadde nemlig 40-års dag, så alle de voksne var på 80-tallsparty. De ble hentet av besteforeldrene i 10-tiden, så da satt vi på en film. Etter filmen hadde jeg og søsteren min en liten photoshoot!

 

Noen av bildene vi tok!

 

Hva synes du om bildene?

 

- Camilla

Publisert: 15.01.2012 @ 20:35 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Krølltang - Diva hot wand

Jeg har jo sagt at jeg skulle skrive om krølltangen min, så her får dere det!

Vet det er en dag senere enn jeg sa, men uansett...

Merket er Diva Hot Wand, og det er en sånn syl krølltang. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men dere ser det uansett på bilde. 

 

På det tykkeste er den 25 mm og på det tynneste er den 13 mm.

 

På det svarte "hjulet" dere ser, kan man vri på det for å endre temperaturen. Den går fra 140-200 grader, så kan man bare stille på det sånn man vil. På tuppen er det en svart ting, der du kan holde mens du krøller for å ikke brenne deg. Og jeg lover at det svir litt å brenne seg på 200 grader. JA, jeg har prøvd!

Ledningen er 3 meter, og kan snurres rundt, og det liker i hvert fall jeg siden den er ikke så mye i veien da, pluss du må ikke stå så nærmed stikkontakter.

Det går sykt fort å varme den opp, tror det tar 30 sek. på det kaldeste og ca. 1 min. på det varmeste.

 

Jeg er ikke akkurat krølle-proff da, men jeg synes det er veldig enkelt å krølle med den, men du kan også lage bølger. Har ikke helt funnet ut teknikkene for det, men tror det har mye å gjøre med hvor mye hår man tar om gangen. Hvis noen er interesserte kan jeg lage en videoblogg for det en gang.

 

Ja, vet ikke helt hva mer jeg skal skrive, men jeg er i alle fall veldig fornøyd med den, fordi den lager veldig fine krøller, og det går ganske fort egentlig. Og så er den jo lilla da 

 

 

Sånn ble det når jeg krøllet det på søsteren min i går!

 

Hvis det er noe mer dere lurer på, bare spør!

 

-Camilla

 

Publisert: 13.01.2012 @ 13:24 Kategori: Hverdag Kommentarer: 14

Pakker!

Hei!

Burde vel egentlig ikke brukt tiden min på blogging nå, for i morgen reiser vi til morfaren min, som bor 6 timer borte, med bil. Derfor må jeg pakke, og jeg har ikke begynt enda. Bruker alltid en evighet på det, for jeg skal liksom prøve alt i skapet og sånn. Og så fant jeg ut at jeg trenger mer klær, har mest sånne tynne singleter og sånn, og det er iskaldt å bruke nå.

 

I dag har jeg passet Nora, som jeg gjør hver torsdag. Var kjekt det, selv om det var sykt kaldt ute.

Etter middag gikk jeg ned til en som skal lære meg og spille gitar. Har plutselig fått ett innfall om at jeg vil lære det! Men kan ikke akkurat si at det gikk så veldig bra, jeg får nemlig ikke til å trykke hardt nok på strengene, og det gjør helt utrolig vondt i fingrene. Må trene de opp, sånn at jeg får hardere skinn på de eller noe, haha!

 

weei, selvutløser!

 

Men satser på at krølltang-innlegget kommer senere!

 

-Camilla

 

 

Publisert: 12.01.2012 @ 20:51 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

11.jan.2012

Hei!

 

Dette blir nok en dødskjedelig innlegg, for jeg har nesten ikke gjort noen ting i dag.

Skulle egentlig ned til en som skal lære meg og spille gitar. Jeg har omtrent ikke rørt en gitar før, så det kan jo bli interessant, ehehe! Men så hadde jeg litt lekser, og så måtte jeg gjøre noen ting for mamma for å få ukelønn, siden jeg er virkelig i sparingsmodus. Ooog, jeg har målt opp litt ting til halvtårsprosjektet. Jeg fikk også sett den nyeste episoden av PLL, den var så spennende, gled dere hvis dere ikke har sett den enda, men ser PLL. Skal se om jeg rekker og lage innlegget om krølltanga i morgen, og hvis dere har andre tips om hva dere vil ha på bloggen, så si i fra...

 

BTW vi dissekerte/ skjærte i ett kuøye på skolen i dag. Det var ekkelt, inni øyet var det noe svart dritt som kom ut når det var hull i øyet. Værsegod for informasjonen...

 

Har ikke tatt noen bilder i dag, så det blir bare ett bilde jeg egentlig skulle lagt ut på sist innlegg:

 

Ok, ser hvor dårlig jeg faktisk har gjort det *flau*, men dere ser forskjellen...

 

Vil dere ha flere Photoshop tutorials?

 

- Camilla

Publisert: 11.01.2012 @ 22:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

"Ukens" - Photoshop Tutorial

I dag kommer Photoshop Tutorialen jeg har laget til dere. Endelig, haha!

Det jeg skal vise er hvordan man kan redigere seg brunere på photoshop.

Jeg har Adobe Photoshop Elements 5.0, tror det er en litt gammel versjon, men er ikke sikker.

Jeg gjør det bare på min måte, er sikkert andre måter å gjøre det på også, men jeg synes denne funker fint. Hvis du gjør det nøyaktig da, noe jeg ikke har gjort på videoen, eheheh! Men det hadde tatt så lang tid da, og det er ikke så kjekt å se på...

 

 

 

Så her er den i hvert fall, håper dere forstår det!

Hvis ikke, bare sleng inn en kommentar...

 

- Camilla

Publisert: 11.01.2012 @ 16:11 Kategori: Ukens Kommentarer: 0

Uten PC

Hei!

I dag var vi på yrkesmesse med skolen, så jeg la igjen sekken på skolen. Det jeg ikke kom på var at PC-en min lå jo i den, så flinke meg har glemt den på skolen. Haha, at det går an!
Derfor får dere ikke videoen med Photoshop-tutorialen før i morgen siden den ligger jo lagret på PC-en.
Kommer kanskje ett innlegg senere som er litt mer innholdsrikt enn dette, men er litt stress å blogge på IPad...

Nå skal jeg snart se one tree hill snart, så snakkes vi sikkert!

Forresten går det ikke an å laste opp bilder fra denne.

-Camilla
Publisert: 10.01.2012 @ 15:07 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

stress med ukens

Nå har jeg sittet i mange timer og stresset med "ukens" til dere.

Jeg har nemlig laget en photoshop tutorial denne gangen, og jeg har installert ett program som jeg kan filme skjermen, og jeg har stresset med to redigeringsprogram, fordi det ene klikket hele tiden og det andre manglet spole-funksjon, og sånn. Men jeg er endelig ferdig, men så måtte den selvfølgelig bruke en time på å lagre seg også, og etter det må den lastes opp på youtube, så den kommer heller i morgen, fordi jeg trenger også søvn...

 

Men iallefall, gled dere til i morgen når dere får vite hva tutorialen er om, haha!

 

Har merket at det er mange bilder av One Direction på Weheartit, og mange andre plasser.

Er dere 1D fans?

 

- Camilla

Publisert: 09.01.2012 @ 23:08 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

Siden sist!

Hei!

En stund siden jeg blogget nå, men var som sagt på hytta uten nett, og gadd ikke å mobilblogge, fordi jeg hadde ikke bilder eller noe på iphonen. Men var kjekt på hytta da. På lørdag var det ikke så veldig fint vær, men vi gikk en skitur for det om. På søndag var det nydelig vær, og vi tenkte litt på å gå i trekket, men det ble heller skitur da også, fordi det var ganske mye folk i trekket og sånn.

 

Hadde tenkt å blogge i går, men det ble litt sent før vi kom hjem, og så var jeg ute og jogget, så det ble bare litt for sent til at jeg rakk det. Men nå er jeg i hvert fall tilbake. Tenkte å få til krølltang-innlegget snart, men skal krølle håret til søsteren min på torsdag siden hun skal på skoleball, så da kan jeg ta noen bilder av resultatet da, selv om jeg allerede har noen. 

 

I dag har jeg vel egentlig ikke gjort noe spesielt, skulle egentlig gå tur med noen hunder, sånn jeg gjør hver mandag, men så skulle jeg ikke allikevel. Vet ikke om vi blogges senere eller ikke, kom forresten på at jeg ikke tok "ukens" i går, så det kan jeg sikkert på til i dag. Tror kanskje jeg skal endre "ukens" til mandager.

Men her er de få bildene jeg har tatt:

 

Så fint vær!


Ikke så veldig interessant bilde, men jeg skulle bare prøve zoom-linsa mi, og det var utrolig god zoom på og.

Her stod jeg ikke innefor trekk-området engang, jeg stod på terrassen vår, og de folkene er på toppen av barnetrekket!

snøø!

 

Og om dere ikke har fått det med dere, er jeg utroolig kresen på bilder av meg selv, men her er noen:

 // Redigert i Photoshop - dårlig tid, så ikke så veldig nøye, men samma det! //

 

- Camilla

Publisert: 09.01.2012 @ 17:25 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

TGIF

Hei!

 

Var tidlig ferdig i dag, fordi vi har halvtårsprosjekt i Kunst og Håndtverk, og da kan vi gå hjem og jobbe med det, men jeg hadde ikke noe å gjøre i dag siden pappa var ikke hjemme til å hjelpe meg så da hadde jeg heller fri..

Deilig det, var hjemme 12.15 eller noe. Og nå er det helg!!

Elsker den følelsen, selv om vi bare har gått tre dager på skolen, ehehe, heldigvis ikke såå lenge til vinterferie!

 

Når jeg kom hjem var katten min så kosete,haha,  verdens beste katt!

 søøt <3

Så skulle jeg liksom lage en omelett som skulle se så god ut, og så så den helt fucka ut...

Men dekte det til med agurk og tomat, sånn at jeg kunne friste dere litt allikevel.

Den var god forresten!


 

Mens jeg spiste så jeg "The lying game". Det er ett dødsbra program, hvis dere har sett Pretty Little Liars, og likte det liker dere sikkert dette også, fordi det er den samme som har laget de, tror jeg!

 

Nå må jeg pakke bittelitt, og gjøre litt på halvtårsprosjektet, sånn at det i hvert fall virker som jeg har gjort noe. Får ikke lov å gå hjem hvis ikke.

Men vi skal på hytta i helga, så det blir kanskje ikke blogging i morgen, men kommer kanskje ett lite innlegg, hvis jeg gidder!

 

- Camilla

Publisert: 06.01.2012 @ 14:09 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

trening og sånn

Hei! 

Er alltid så vanskelig å komme på overskrifter til innleggene, så det blir alltid bare noe random shit, men ok.

Sorry for litt sent innlegg, skulle egentlig komme med en oppdatering før i dag, men rakk det ikke.

Kan vel bare starte med dagens outfit:

  

Jeg vet jeg sa at jeg skulle skjerpe med med speilbilder, men har aldri noen der som kan ta bilde av meg når jeg trenger det, og av en eller annen grunn blir jeg alltid mer fornøyd med hvordan jeg ser ut i speilet....

 

Men i alle fall har jeg vært og passet ei jente som heter Nora etter skolen i dag. Passer henne hver tordag, har helt sikkert blogget om det før. Er alltid veldig kjekt, hun er så søt. I dag gikk vi inn til meg, fordi det ikke akkurat var drømmeværet ute, så da er det bedre å være inne. Har ikke vært her med henne før, så tror hun var litt forvirret, men hun hadde det sikkert kjekt.

  

Etter jeg hadde passet henne, spiste jeg middag, og så gikk jeg på trening.

Var faktisk flink å ta litt bilder i dag, så selv om det sikkert er TOTALT uinteressant, så har jeg ett bilde fra rett før trening:

 

Readyyy!

 

Snakkes i morgen, eller noe!

 

- Camilla

Publisert: 05.01.2012 @ 22:41 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

04.jan.2012

Hei!

 

Nå er jeg snart klar til å legge meg, prøver fortsatt å komme inn i en normal døgnrytme, så kommer nok til å ta litt tid før jeg faktisk legger meg til å sove.

Jeg var som sagt i byen, nærmere sagt Sandnes. Jeg var der med mamma og søsteren min, fordi vi skulle kjøpe litt forskjellige ting vi trengte. Jeg trengte en turbukse, og vi fant en helt grei da.

 

 

Ok, ikke så veldig interessant, men har nesten ikke bilder, så noe måtte det bli...

 

Jeg skrev jo i forrige innlegg at jeg har kjøpt speilrefleks. Har ikke fått prøvd det så godt ut enda, men er i hvert fall fornøyd til nå! 

 

Dårlig blogging for tiden, så hvis noen har forslag til hva jeg kan skrive om, så legg igjen en kommentar, så er du en engel! 

Topper bare alt med ett speilbilde, med blitz også, men skal skjerpe meg!

Prøver å finne gode plasser å ha selvutløser, men enten viser ikke hodet, eller så blir det uklart og sånn...

Tror bare jeg avslutter før dere sovner av kjedsomhet, så godnatt søtinger!

 

- Camilla

Publisert: 04.01.2012 @ 22:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

canon eos 500d

Hei!

 

Skal straks ut dørene, skal en liten tur til byen, men blogger mer om det senere.

Har ganske dårlig tid, men tenkte å ta en liten oppdatering.

I dag er jeg HAPPY-HAPPY-HAPPY!!

Jeg har nemlig kjøpt speilrefleks, så nå blir det bedre bilder framover... 

Det ligger på lading nå da, men jeg kjøpte altså Canon Eos 500d.

Jeg valgte det fordi det var lavere pris på det, med to objektiv, enn 550d med ett, og dama i butikken sa at det er ganske liten forskjell på de uansett.

 

 

Snakkes når jeg kommer hjem!

 

- Camilla

Publisert: 04.01.2012 @ 17:00 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Chill dag

Hei!

 

I dag er siste dag vi har fri, så jeg nøt den med å sove lenge... 

Så en ny episode med Pretty Little liars mens jeg spiste frokost, elsker det programmet, og endelig kom det en ny episode. Anbefaler det programmet sykt! Etterpå gikk jeg ut og malte litt i lekehytta vår, fordi vi holder på med halvtårsprosjekt i kunst og håndtverk på skolen, og jeg har valgt å pusse opp lekehytta. Hvis noen er interesserte kan jeg legge ut før/etter bilder når jeg er ferdig, men det er en stund til...

 

Etter det har jeg bare sett på Frustrerte Fruer, og spist middag. Ikke noe spesielt egentlig, men skal snart på trening da... Vi snakkes kanskje da, hvis jeg har noe spesielt å blogge om. Hvis dere har tips om hva jeg skal blogge om, så legg igjen en kommentar. 

 

Siden jeg ikke har tatt noen bilder får dere noen fra weheartit

 - Camilla 

Publisert: 03.01.2012 @ 18:26 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

produktanmeldelse - ELF-sminke

Hver søndag har jeg jo "ukens", så vi kan vel si at dette blir ukens anbefaling, bare en dag for sent.

Jeg har jo allerede sagt at jeg skulle skrive om produktene mine fra ELF.

 

For de som ikke har hørt om ELF før så står ELF som en forkortelse av Eyes Lips Face, og er en side som selger sminkeprodukter. Jeg hørte om den fra en blogg, husker ikke helt hvilken, og hun hadde skrevet at ELF var en utrolig billig side. Jeg tenkte at det var kanskje billig, men ikke sånn at jeg kom til å bestille noe akkurat. Jeg klikket meg inn allikevel, og så at det var helt sykt billig - en mascara koster rundt 31 kr. og det gjør mange andre produkter også. 

For de som synes det er viktig er det ikke testet på dyr, og jeg synes i hvert fall at det er veldig bra.

 

Det er mange som lurer på hvordan det kan være så billig, og hvis dere vil vite mer om det så klikk HER 

 

Jeg bestilte 7 produkter, som til sammen ble 180 norske kroner, men jeg brukte ett juletilbud når jeg kjøpte det så totalprisen ville egentlig blitt 244 kroner. Det er ikke dyrt i det hele tatt, synes jeg da!

 

 

 

 

Det første jeg skal skrive om er Eyebrow kittet jeg bestilte:

 

 

 

Dette virker sånn at det mørkebrune skal først, for å forme og farge brynene, så skal den lyse på for å få ett mer naturlig utseende, og fylle dem. Jeg har det i den lyseste fargen, men har litt mørke øyenbryn fra før, så jeg får kanskje litt for mørke hvis jeg ikke bruker litt tid. Men det virker utrolig bra, og forskjellen er enorm, Jeg synes de blir veldig bra fylt ut, og denne var veldig bra!

 Det andre var en matt øyenskygge. Jeg har den i fargen charcoal - dvs. svart. Jeg har lett etter en svart øyenskygge uten shimmer, og som viser veldig bra. Det gjorde denne! Dette er nok favoritten min, fordi du trenger veldig lite for å dekke hele øyenlokket. Det eneste som er litt negativt med den er at den drysser litt, og hvis du børster det bort setter det seg fast på kinnet. Det jeg gjorde var å ta løst pudder under, så hvis det drysset så kostet jeg bare det bort så gikk det helt fint!

 

 

Jeg bestilte også en cream eyeliner, i fargen svart. Det fulgte med en liten kost, som vises på bilde. Denne kan du bruke over og under øyet, og den viser veldig godt. Kosten er kanskje ikke den beste å påføre med, men de har koster man kan kjøpe utenom, som jeg har gjort da. Det kan være litt vanskelig og påføre, men hvis du øver lit blir det kjempefint

 

 

Dette er kosten jeg bestilte til eyelineren, og jeg synes det var bra jeg bestilte for det er mye lettere å bruke den, enn den som medfølger. Jeg bruker den både over og under øyet, og begge deler går helt fint. 

 

 

Dette er under eye concealer og highlighter som jeg bestilte. Den beige/brune er concealeren, som de fleste sikkert skjønte, og den hvite er highlighteren. De fleste vet nok hvordan en concealer brukes, og det er jo å dekke kviser og sånn. Det er mange som vet hva highligter gjør også, og det er altså til å fremheve spesielle trekk i ansiktet og er lysreflekterende. Den kan også brukes som øyenskyggebase. Jeg synes det var god, ikke det jeg bruker mest, men helt grei.

 

Flawless finish foundation heter foundationen jeg bestilte. Jeg har den i fargen Caramel. Jeg ville egentlig ha Sand, men den var utsolgt, og er det enda. Jeg synes denne var utrolig god, men var kanskje litt mørk til meg, men så lenge jeg bare smører det veldig godt utover og bruker litt tid på det, går det helt fint. Det som er bra med den er at den er veldig drøy i bruk, for hvis jeg bare trykker en gang kommer det mer enn nok til hele ansiktet.

 

 

Det siste jeg bestilte var falske øyenvipper. Jeg bestilte det settet som heter flirty eyelashes pallettes, siden der fulgte det med to par, som dere kan se på bildet. Mange sier at limen er veldig dårlig, så derfor kjøpte jeg en utenom fra Depend, som jeg viste tidligere i dag. Jeg har ikke prøvd dem enda, så kan ikke si så mye om hvordan de var, men de så i hvert fall fine ut.

 

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med det jeg kjøpte, og jeg kommer definitivt til å bestille der i fra andre ganger når jeg trenger noe. Frakten var heller ikke så dyr, 35 kroner tror jeg, og hvis du bestiller for over 35 pund eller noe, blir det automatisk oppgradert til en bedre frakt. Det sendes fra England, og jeg fikk det etter 1 uke og 1 dag, noe jeg ble ganske overrasket over, siden det var rett før jul, når det sendes utrolig masse post. Så ELF anbefaler jeg veldig sterkt, og selv om det er billig synes jeg det var ganske bra.

 

Så, hvis dere lurer på noe er det bare til å legge igjen en kommentar! :)

 

 

Publisert: 02.01.2012 @ 22:46 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 10

Godt nytt år!

Hei!

Vi kom hjem fra hytta i går, men blogget ikke da, siden vi kom litt sent, og så bare pakket jeg ut og sånn.

Jeg tenkte å skrive litt om nyttårsaften, men jeg har ikke bilder fra det fordi det ble tatt med andre kameraer enn mitt...

 

Men iallefall, jeg skrev jo at venninna mi skulle komme på fredag, men bussen gikk ikke da, selv om det sto i bussrutene, så derfor kom hun heller tidlig på lørdag.

Vi var først ute å rant litt på en sånn akematte, lignende denne:

 

(ikke tatt selv)

 

Vi har hytte på Fidjeland i Sirdalen, og der er det et hotell, så senere var vi oppe der og  spiste brunch. De hadde en del forskjellig, god mat. Etter det var vi litt i hytta, før vi gikk ut og rant på akematten igjen, men denen gangen i trekket for det hadde stengt. 

Etterpå gikk vi inn og pyntet oss litt, men ikke så mye vits når vi uansett bare var på hytta! Prøvde den nye krølltangen igjen, og er fortsatt veldig fornøyd. Så kom noen gjester vi hadde invitert på middag, og så spiste vi pinnekjøtt, hadde pakkeleken og så film før klokken ble 00.00, og vi skulle ut.

 

Det var ganske mye fyrverkeri egentlig, og hotellet hadde også kjøpt inn noe, så det var kjempefint og se på...

Når det var slutt gikk vi inn, og den ene familien som var besøk reiste ned til campingplassen, men de andre var der litt fortsatt. Vi så en til fim, Never Say Never, og så gikk de andre også hjem. Vet ikke nøyaktig når vi la oss, men det var etter 03.00 i hvert fall...

 

I går pakket vi, og egentlig ikke noe spesielt. Vi har enda fri, begynner på skolen på onsdag, så det er deilig. I dag måtte jeg tidlig opp allikevel, siden jeg hadde selvfølgelig tannlegetime på morgenen. Men etter det gikk jeg bare litt rundt på senteret, og det ble to små innkjøp:

 

 

Lim til falske øyenvipper fra Cubus, 27 kr.

 

 


 

Fuktighetskrem til ansiktet fra Vita, 39 kr tror jeg.

 

Kan være ELF-anmeldelsen kommer i dag, er nesten ferdig med den.

 

- Camilla

Publisert: 02.01.2012 @ 12:01 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0
hits