Kategori: Innkjøp

Latest buy: soyakjøtt

Hei♥

Jeg har akkurat fått dusjet og spist etter en fullført treningsøkt, og er snart klar til å sette litt i gang med norsken, men tenkte først å ta en liten oppdatering. I går fikk jeg nemlig noe i posten som jeg tenkte å vise dere. For en stund siden bestilte jeg faktisk noe som heter TVP (textured vegetable protein), også bare kalt soyakjøtt. Dette skal funke som en erstatning for kjøtt, og det finnes i ulike størrelser. Jeg har kjøpt den som ligner mest på kjøttdeig, og dette kan altså brukes som en erstatning for alt det skal være kjøttdeig i. Ut fra det jeg har lest, har jeg forstått at dette i seg selv ikke smaker så veldig mye, men at det trekker lett til seg smaken når man krydrer eller marinerer det. Og ja - det ser jo egentlig litt merkelig ut i pakken for det er helt tørt, men det skal først bløtlegges, og så tilsettes smaken. Nå kan jeg ikke uttale meg noenting om hvordan det faktisk smaker, siden jeg har enda ikke fått prøvd det ut. Jeg har lest at man kan få det til å smake nesten hvordan man vil etterhvert når man får litt erfaring med det, ut fra hva man tilsetter. Gleder meg i alle fall til å prøve, og kommer nok mest sannsynlig med en oppdatering her.  

 Jeg bestilte fra iHerb, og dere kan finne dette her. For en pakke koster det 3,52 dollar, som tilsvarer ca. 24 norske kroner. I tillegg kommer frakten som er på ca. 27 norske kroner om dere velger den billigste. På første bestilling får dere også 5 dollar i avslag, så jeg betalte kun 40 kroner for 2 pakker. Blir jo likevel ikke dyrt uten avslag da. 

Hvis noen har prøvd dette før, så er det bare å dele erfaringer. Vi snakkes i alle fall♥

Publisert: 15.11.2014 @ 12:24 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 1

Pink cardigan

Hei♥

Siden dette bare er et forhåndsspublisert innlegg, tenkte jeg å vise cardiganen jeg kjøpte for noen dager siden. Sånn egentlig sparer jeg penger, for det trengs virkelig, men da jeg så denne på tilbud til bare 100kr, klarte jeg ikke å la være. Tror det var Only jeg kjøpte den på om jeg ikke husker feil. Den lyserosa fargen på cardiganen kommer ikke så godt frem på disse bildene da, men det var litt vanskelig å få til med lyset. Hater at det blir så tidlig mørkt. Selv om det er litt koselig. Okei - det var ikke det jeg skulle snakke om. Uansett ja, jeg elsker å bruke cardiganer om høsten - eller sånn sett alle årstider - så det har stått på ønskelisten en stund, og da er det greit selv om jeg ikke skal bruke penger på klær egentlig. Vel, vi snakkes (forhåpentligvis) i morgen♥

Publisert: 06.11.2014 @ 15:05 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

Waterproof bluetooth speaker

Hei♥

For en liten stund siden kom jeg over noe på nettet som jeg egentlig alltid har hatt lyst på uten helt å være klar over det - nemlig en vanntett høyttaler jeg kan ha i dusjen. Det er jo egentlig genialt. Liksom, når jeg dusjer med musikk vanligvis, hører jo hele huset det, for jeg må skru opp nok til at jeg hører det inn i dusjen også. Nå som høyttaleren faktisk er inni dusjen, er ikke det lenger et problem. Nå har jeg ikke fått testet den så mange ganger i og med at jeg nettopp fikk den i posten, men lyden virker grei og det er veldig enkelt å bare koble til mobilen via bluetooth. Det gøyeste er at man til og med kan svare på telefoner fra høyttaleren haha. Ruth Helen sa at hun hørte sin egen stemme veldig godt da, når vi testet det ut, men gøy likevel. 

Høyttaleren kan kjøpes her for 499 svenske kroner - jeg kjøpte den via Groupon, så jeg fikk den til 179kr bare, men akkurat den dealen er avsluttet nå. De har fortsatt mange andre gode tilbud da! 

Vi snakkes♥

Publisert: 08.10.2014 @ 15:28 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

Girly earphones

Hei igjen♥

Tenkte at jeg skulle kjøre to innlegg i dag, bare for å gjøre litt opp for mine to dager med bloggfravær. For et par dager siden mottok jeg en pakke i posten, så tenkte å vise dere den. Husker ikke helt når, men for en stund siden bestilte jeg noen ørepropper fra Ebay, mest fordi de var søte. Ikke for at jeg egentlig trenger nye, men liksom - de er jo rosa! Har ikke fått prøvd de så mye ut, men tror kanskje de dessverre er en smule dårligere enn de originale apple-øreproppene. Kan vel ikke forvente så mye til 15kr haha, og det veier litt opp med at de er rosa. Tror ikke akkurat disse selges på Ebay lenger da, så har ingen link til dere, men tviler på det er vanskelig å finne om dere prøver å søke. 

Haha, du vet du er blogger når du har fotoshoot med øreproppene liksom. 

Nå skal jeg gå å finne meg litt mat tenkte jeg, og etterpå vurdere jeg å begynne på ny header. Tror kanskje det er på tide. Vi snakkes i alle fall og lykke til dere som begynner på skole etter ferie i morgen♥

Publisert: 05.10.2014 @ 22:12 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 6

Phone accessories

Hei♥

I går fikk jeg to pakker i posten, som jeg tenkte å vise dere. Når jeg måtte kjøpe ny mobil, trengte jeg også ny skjermbeskyttelse, for jeg tør ikke å være uten haha. Tidligere har jeg bare brukt sånn plastikk, og det beskytter jo ikke så mye, utenom for skraper da. Da jeg skulle bestille kom jeg over en skjermbeskytter av glass, som tydeligvis skal beskytte ganske bra, så da ble det den. Fikk også et av dekslene i går, som jeg skal vise. Begge deler er fra Ebay. 

Kan kjøpes her for ca. 13 kronerKan kjøpes her for ca. 31 kroner

Senere i dag skal jeg i bursdag til ei venninne, men har ingen planer før det. Har så søndagsfølelse, sikkert fordi jeg ikke var på skolen på fredag, men da er det så herlig at det bare er lørdag. Vet i alle fall at rommet må ryddes før jeg går i dag. Vi snakkes i alle fall. Ha en fin lørdag♥

Publisert: 23.08.2014 @ 11:38 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 7

Nelly: the knot chiffon playsuit

Hei♥

Tenkte å vise dere playsuiten jeg bestilte fra Nelly, som jeg har nevnt et par ganger før. Personlig elsker jeg playsuiter om sommeren, det er så behagelig men samtidig fint. I tillegg passer det til de fleste situasjoner. Denne fra Nelly har jeg ikke helt bestemt om jeg helt liker enda da. Eller stryk det - jeg elsker den egentlig, men har ikke helt bestemt om jeg liker den på meg enda haha. Må bare finne ut hvordan jeg skal knytte den foran uten at det skal føles for ukomfortabelt å gå med den. Haha ja, jeg snakker av erfaring. Dere finner den her og akkurat nå er den på tilbud til 86kr!

Snakkes♥

Publisert: 14.08.2014 @ 15:25 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 7

Innkjøp fra den siste tiden

Hei♥

Nå har jeg akkurat landet i senga og er klar til å sette på ett eller annet lett underholdning på Netflix før jeg legger meg. I dag har jeg også vært på jobb, 8 timer sånn som i går, og det merkes i beina kjenner jeg haha. Som nevnt i forrige innlegg holder vi på med ombygging, så det er jo noe å gjøre heele tiden. Er i alle fall passe sliten nå, men så tjener jeg jo penger da. Det gjør det liksom verdt det. 

Uansett - siden jeg egentlig ikke har noe spesielt å meddele, tenkte jeg å vise dere et par innkjøp fra den siste tiden. Innså rett etter jeg hadde tatt disse bildene, hvor dårlige de egentlig ble, men det får gå. Gadd ikke å ta dem på ny. 

Genser fra Bikbok - tilbud: 125kr

Dongerijakke fra Vero Moda - 299kr(?)

Jakke/genser/ting fra Vero Moda(?) - husker ikke pris

Snakkes♥

Publisert: 06.08.2014 @ 23:29 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 11

Wallsticker

Hei♥

Da er langkjøring også unnagjort, noe som er ganske herlig. Hadde ikke sett så veldig mye fram til det for å være ærlig - liksom, nesten 4 timer i bil, uten at jeg egentlig skal noen plass? Lite fristende. Overraskende nok så gikk tiden ganske fort og det var ikke ille i det hele tatt, så jeg klager ikke. Neste er kartkjøring på fredag da, det blir kanskje litt verre. Vet jo ikke hvilken vei jeg skal holde et kart en gang. Retningssans er ikke helt min ting med andre ord. 

Tenkte å vise dere wallstickeret jeg bestilte for en stund siden. Er vel rundt 2 måneder siden jeg mottok det nå, men har aldri tatt meg tid til å henge det opp. Virket litt stress, så utsatte det bare hele tiden. Vel, hadde ganske rett i at det var litt stress - tok meg sånn 1 time å henge det opp hahah, men det var vel verdt det. Med litt musikk og en middagspause føltes det ikke så lenge. 

Finner ikke igjen akkurat dette på Ebay nå, men er bare til å gå inn og søke på "wallstickers". Jeg betalte vel rundt 22kr for dette, så var ikke så veldig dyrt for å si det sånn da haha. 

Snakkes♥

Publisert: 04.08.2014 @ 17:36 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 7

Nytt i klesskapet

Hei♥

Ga opp ryddeprosjektet på rommet etter å ha funnet to edderkopper i løpet av kort tid, så da fikk jeg endelig meg selv til å ta bilder av klærne jeg har snakket så lenge om. Kanskje like greit at de ekle tingene kom, selv om jeg begge gangene var sikker på at jeg skulle dø av hjerteinfarkt eller noe. Burde kanskje ha vinduet litt mer igjen, men da dør jeg heller av varme. Dilemma. Uansett.. et par av plaggene jeg skal vise har jeg kjøpt selv, de andre fikk jeg til bursdagen, men tenkte bare jeg skulle vise dem allikevel. 

Kjøpt selv fra H&M // 99kr

Kjøpt selv fra H&M - 149kr

Nå skal jeg ut i sola tenkte jeg, så vi snakkes♥

Publisert: 24.06.2014 @ 14:08 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 5

Cuter passport

Hei♥

Det ble litt sent herfra i dag også, men har såvidt vært innom dørene siden i dag tidlig. Begynte på jobb klokken ni i dag, og med de flotte bussforbindelsene herfra måtte jeg reise 07.40 da. Fikk opplæring med kassen i dag, så da kan jeg i alle fall det til jeg begynner skikkelig i jobben til høsten. Når jeg var ferdig klokken to var det bare rett på kjøretime som startet kvart over to. Pappa kunne heldigvis kjøre meg fra Stavanger til Sandnes, så jeg var bare et par minutter for sent, men ellers hadde jeg aldri rukket det. Bra planlegging haha. Var ikke så ille med kjøretime i dag da, synes det er litt kjedelig når det bare er sånn bykjøring der jeg kjører i maks 40, men i dag var jeg helt oppe i 70 hoho lolz. Men tror karma slo til for de holdt på å bygge der så etter bare noen meter måtte jeg ned i 50 igjen. Okei hvorfor forteller jeg dette?? Har kanskje ikke noe bedre å fortelle om. Eller kunne fortalt om at jeg nettopp var ute på tur. Eller at jeg nettopp var med Silje. Uansett - kom akkurat på at hele poenget med innlegget egentlig var å vise dere et av mine seneste innkjøp. Orket ikke å ta bilder av klærne jeg skal vise, så det får jeg ta i morgen når jeg har bedre tid, men denne lille søte tingen kan jeg vise.

Som dere mest sannsynlig klarer å se, er det et slags cover til å ha rundt passet. Kom bare plutselig på at jeg fikk lyst på det, så da fant jeg det på Ebay og bestilte. Passet ble jo 10 ganger søtere nå, så gleder meg allerede til jeg kan ta det med på tur. Spesielt sammen med den nye rosa kofferten min også hoho. Akkurat dette betalte jeg sånn rundt 35kr for, og dere kan kjøpe det her. Ellers er det bare til å søke på passport cover eller noe lignende så får dere opp mange valg da.

Nå blir det litt Orange tenker jeg, så vi snakkes♥

 

Publisert: 23.06.2014 @ 22:12 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

Nike free run

Hei♥

har jeg ingen flere vurderinger igjen før sommerferie - bortsett fra eksamen da, men den teller ikke på samme måte. Det er i alle fall en utrolig herlig følelse, og tanken på at jeg ikke skal gjøre noe skolearbeid i dag er nesten litt uvant haha. Må jeg bare komme meg gjennom skoledagen i morgen også, så er det helg da. Og siden vi gjør sånn basically ingenting på skolen, så skal nok det gå fint. Øyeblikk skal jeg i gang med pastasalat - mamma sa jeg måtte hjelpe til om jeg ville ha det - og etterpå tar jeg turen på kino med Maren. Det blir kos♥

Ville også bare vise dere de nye skoene jeg fikk i posten i går. Bestilte dem for en stund siden, så hadde nesten glemt at jeg hadde kjøpt dem. 

Husker ikke helt hvilken nettside jeg bestilte dem fra, men tror det var Nike norge ett eller annet. Var i alle fall tilbud, så da måtte jeg bare slå til. Ikke det at jeg egentlig trengte dem eller noe, men elsker fargen på dem da, så er fornøyd med kjøpet!

Vi snakkes♥ 

Publisert: 05.06.2014 @ 15:07 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

Jumpsuit

Hei♥

Tror ikke dere trenger mer enn et forsøk på å gjette hva jeg gjør for øyeblikket? Ja, hvis dere gjettet skole får dere et poeng. Skriv det opp eller noe. Jeg prøver å komme i gang med høringen jeg skal ha i morgen, men vet ikke helt hvor jeg skal begynne, så det har ført til at jeg har sittet her en time uten å gjøre noen ting. Skulle ønske jeg var bedre på å utnytte tiden - lurer på hvor mange timer jeg egentlig har kastet bort på å ikke gjøre noe. Vel, regner med at jeg har mer fokus etter middag, føler liksom ikke at jeg får brukt tiden før uansett. Selv om det blir mye skole hjemme om dagene, er selve skoledagene sykt herlige for tiden da. I dag var jeg liksom på skolen fra 11.40-13.00 og så kunne jeg gå igjen, og når vi først er på skolen, gjør vi omtrent ingenting. Utenom hvis jeg har vurderinger da. 

Tenkte i alle fall bare å vise deer jumpsuiten jeg har snakket om - den jeg kjøpte i Oslo. Bestemte meg for å ta den på i dag siden det var sol og varmt, men nå pøser det ute. Har egentlig litt lyst å gå ut å bare stå i regnet, fordi... vetikke, jeg har bare lyst. Men nå stoppet det litt, da er det ikke like gøy. Uansett.... okei, jeg funket ikke helt på
bilder i dag men det får bare være. 

H&M 149kr

Ja, nå tenkte jeg å faktisk begynne, ikke bare snakke om det. Har hørt at det er smart. Så ja - snakkes♥

 

Publisert: 03.06.2014 @ 15:14 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

Latest buys

Hei♥

Håper alle er ute og nyter dagen i dag, enten dere har sol eller regn eller hva det måtte være. Er vel selv godt i gang med feiringen på det tidspunktet dette innlegget blir postet, og det regner jeg med dere andre er også. Husk og spis masse is, pølser, kaker og alt annet dere måtte ønske - det er lov på 17. mai. 

Ellers tenkte jeg bare å vise dere to av mine siste innkjøp. Er kanskje ikke de mest spennende innkjøpene, men veldig praktisk å ha. Den shortsen har jeg allerede to av i (nesten) samme modell, og jeg elsker dem. Sånne myke shortser må være det mest behagelige plagget som noen gang er oppfunnet. Seriøst. Holdt på å kjøpe en liknende i rosa også, før jeg kom på at jeg faktisk gjorde det i fjor. Haha, er det mulig? Anyways, skulle jo egentlig være på spareplan, men som nevnt en million ganger før, funker det bare ikke.

Treningstopp fra Cubus - 129kr // Shorts fra H&M - 99kr

Nyt resten av dagen da♥

Publisert: 17.05.2014 @ 11:31 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

New in from Sheinside

Hei♥

Ble tilfeldigvis bloggfri dag i går. Tanken slo meg ikke en gang før hodet landet på puta for kvelden og da orket jeg ikke å skru på maccen igjen for å blogge. Hadde vel egentlig ikke noe spennende å meddele uansett, så tenker at det gikk fint. 
Nå har jeg i alle fall akkurat kommet hjem etter å ha passet Nora og Sara. Ble heldigvis fint vær i dag, så da var det jo koselig. Fikk med penger for å kjøpe is til dem, og tenkte å kjøpe selv også - før jeg kom på sunnhets-avtalen jeg og Benni har. Ekle avtale, haha. Lover dere, kunne dødd for litt sjokolade nå. Trenger bare å holde ut til fredag da, så det er vel egentlig ikke så alt for ille.

Ellers tenkte jeg å vise dere mitt nyeste innkjøp fra Sheinside. Bestilte en topp derfra og fikk hentet den i går. Fargen var egentlig ganske annerledes enn fra nettsiden og den var litt kortere enn forventet, men det får gå. Kommer vel til å funke fint på sommeren uansett.

Nå tenkte jeg å ta en tur på trening snart, før det blir litt øvelseskjøring tror jeg. Vi snakkes♥

 

Publisert: 14.05.2014 @ 18:04 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

Dresses from Nelly

Hei♥

Ble litt sent her i dag, men regner med det går fint. Hadde egentlig ikke noen planer for i dag, siden Maren ble syk, men så fant jeg på noe likevel. Har gått rundt med den lørdagsfølelsen i dag, noe som er utrolig herlig med tanke på at det faktisk bare er torsdag. Føler faktisk at vi har ferie, men 4 dager fri blir jo nesten en hel liten ferie haha. Startet i alle fall dagen med å ta med lillebroren min opp på Statoil for å kjøpe is siden det var så fint vær. Senere møtte jeg Silje så gikk vi en liten tur før vi endte opp hos henne og laget smoothie. Etterpå tok vi oss enda en tur ut, og satte oss bare ned i parken og spiste påskeegg. Ble i hvert fall en ganske chill dag sånn egentlig. 

Tenkte egentlig å vise dere kjolene jeg kjøpte fra Nelly nettopp. Tror jeg har nevnt det før, men hvis ikke gjør jeg det i alle fall nå. Altså - planen var jo å være på sparediett, men det funket ikke helt. Synes disse var veldig søte da, så måtte nesten bare slå til. Den ene var til og med på tilbud da, så da må det være greit. 

299kr - Link her89kr

Fant ikke link til den nederste dessverre. Den øverste vil jeg anbefale å ta minst en størrelse opp hvis dere skal ha den, for den er utrolig kort. Synes nesten den her også ble litt kort, så kunne vel nesten gått to størrelser opp. Vet ikke hvordan den hadde blitt ellers da, den må jo være litt stramt inntil også, men ja - kunne i alle fall ikke hatt mindre. 

Vi snakkes♥

 

Publisert: 01.05.2014 @ 23:26 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 7

New backpack

Hei♥

Håper ikke at det gjør noe at jeg kjører på med innkjøp to dager på rad, men denne gangen tenkte jeg å vise dere en sekk jeg bestilte fra Ebay. Bestilte den fredag for to uker siden og fikk den i går, så den kom overraskende fort. Vet ikke hvor mye den kommer til å bli brukt, men synes den var utrolig kul, så bestilte den allikevel. Kostet bare rundt 100kr med frakt, så hadde ikke så mye å tape uansett.

Den kan bestilles her og de har flere ulike farger. 

Håper dere får en fin helg. Snakkes♥

 

Publisert: 25.04.2014 @ 15:32 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 5

Get over it

Hei♥

Først og fremst tenkte jeg bare å vise dere t-skjorten jeg mottok fra Sheinside rett før påskeferien. Innså nettopp at det er sånn 2 uker siden, og jeg har enda ikke vist den. Livet som lat. 

La ikke merke til før etterpå hvor dårlige disse bildene egentlig ble, men det får bare være for jeg har ikke tid til å ta nye. 

Nå er jeg nødt å sitte noen timer med en norsk-tekst vi skal levere i morgen. Får timen på skolen da, og den skal ikke leveres før kvelden, men rekker ikke å jobbe noe med den etter skolen, så da må jeg bli ferdig i løpet av timen. I og med at jeg ikke har begynt enda, og ikke aner hvordan jeg skal begynne, må jeg bare komme i gang. Er litt lignende en oppgave vi hadde en annen gang, og den gikk ikke akkurat så bra, så regner ikke med å få så bra på denne heller haha. Tror bare jeg skal satse litt lavt for å ikke bli skuffet senere. Så ja - tror ikke jeg skal mase om den mer til dere, men heller sette i gang selv. Vi snakkes♥

Publisert: 24.04.2014 @ 18:13 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 4

New shoes

Hei♥

Vet ikke når jeg er hjemme i dag, så ble et forhåndsskrevet innlegg. Skal nemlig først på date med Maren(♥♥♥) og så på teater med engelsk-klassen, så blir nok ikke før litt sent. Passet uansett fint, for jeg tenkte å vise dere de nye vår-skoene mine. Pappa var nettopp i London med jobben, så når han kom hjem overrasket han meg med disse skoene. Hadde ikke sagt noen ting om at jeg ønsket meg det eller sånn, så ble veldig glad hihi.Regner med at de kommer til å bli en del brukt fremover i alle fall. 
Men vi snakkes i morgen, da er det helg!!♥ 

Publisert: 03.04.2014 @ 14:05 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

Nye deksler

Hei♥

Åh, endelig er historieprøven gjennomført i alle fall. Så herlig at jeg slipper å tenke på noe som har med vikingtid og norsk middelalder å gjøre på resten av dagen i dag. Følte egentlig at prøven gikk greit - og akkurat derfor tror jeg at det egentlig gikk sykt dårlig haha. Logic. 
Dro i alle fall å trente med Silje-Marie etter skolen, siste dag på Elixia-gavekortet mitt, så kom hjem for ikke så lenge siden. Resten av dagen tenker jeg å slappe av med serier, litt skolearbeid og rydding av rom.

Vet ikke om dere husker at jeg bestilte noen deksler fra Ebay for en stund siden. Vet faktisk ikke om jeg fortalte det heller (?). Fikk de i hvert fall på tirsdag, så tenkte å vise dere dem.Kjøpte dem som sagt på Ebay her, og de kostet sånn omtrent 15kr per stykk og frakten er gratis - altså veldig billig.

Vi snakkes♥

Publisert: 13.03.2014 @ 17:28 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 4

A little shopping

Okei før noe annet må jeg bare fortelle dere noe - i dag hadde jeg dødlig lyst på oreosjokolade og hadde store planer om gå på butikken å kjøpe, meen istedenfor gikk jeg på trening!! Haha liksom halloo litt credz må jeg få. Random historie men okei, hei i alle fall. Ble litt sent, men bedre sent enn aldri som de sier. Har hatt en del å gjøre i forbindelse med entreprenørskapsdagen som skal være i morgen. Har blant annet sittet å klippet ut flyers, printet ut bilder vi skal ha på standen og funnet fram klærne jeg skal bruke.Typisk meg å utsette alt helt til slutt, men sånn er det bare. Har fått gjort en del annet nyttig også i dag da. Var ute og øvelseskjørte, vasket bad + ryddet i skuffene mine og vært på trening som jeg nevnte. Fikk til og med tid til bittelitt shopping, selv om jeg egentlig er på en streng spare-diett.

                                Genser fra H&M // 99 kr                                                                                    Bukse fra H&M // 149 kr

Har planer om å legge meg nå øyeblikk, og i morgen er det helg folkens! Ukene går nesten skummelt fort, men klager ikke. Vi snakkes og god natt søte♥

Publisert: 06.03.2014 @ 23:38 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

BrushBuddies

Hei♥

Haha, må bare vise dere noe morsomt jeg fikk i går. Fikk nemlig den syngede Justin Bieber-tannkosten. Haha, vet ikke om dere har sett den, men den spiller i alle fall to ulike sanger - en for morgen og en for kveld. Selv om jeg var litt badass i går, og spilte morgen-sangen på kvelden.Var søskenbarnet mitt som kom opp med den til meg, for faren hans hadde fått den på jobb eller noe sånn, og han tenkte at da kunne like godt jeg og Ruth Helen får hver sin for han skal jo ikke noe med dem. Hahah er ikke noe jeg hadde kommet på å kjøpe selv, men det er jo litt gøy da!

Prettii

 I dag blir det jobb, før jeg skal møte Maren. Håper alle får en fin lørdag, så snakkes vi♥

Publisert: 15.02.2014 @ 14:50 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

My new love

Hei♥

Nå er jeg endelig ferdig med fransk-leksa. Læreren vår har plutselig fått for seg at hun skal gi oss lekser, så ja... Likte bedre når vi ikke hadde noe. I dag var jeg en tur i Stavanger etter skolen, og har endelig fått lønn så var herlig å bruke litt penger igjen hahah. På vei hjem skulle pappa hente meg, og han sa han skulle være der sånn ti på fire. Jeg spurte om det var etter hans tidsregning eller ikke, men han sa han faktisk skulle være der da. Skulle vel fulgt instinktet mitt og bare gått hjem, for en halvtime senere satt jeg fortsatt på busstoppet og ventet uten strøm på mobilen. Gøy. Uansett, til poenget haha... I dag fikk jeg endelig kjøpt meg lommeboka jeg har hatt lyst på så lenge nå. Den så søt, den har plass til mobil og den er rosa - trenger jeg å si mer? Kjøpte den på CMYK for 199kr om dere måtte lure. Nå er det bare en dag til helg og jeg er superklar! Vi snakkes da♥

Publisert: 13.02.2014 @ 20:30 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 1

30.01.2014

Hei♥

Har vært hjemme fra skolen i dag, for formen var ikke så mye bedre enn i går, så fant ut at det var det beste. Er ikke så mye vits i å være på skolen når hodet bare holder på å eksplodere haha. Mye av dagen i dag har gått til å sove og ellers bare slappe av. Måtte nesten gjøre litt matte også på grunn av prøven vi skal ha i morgen, så begynte med det etter middag i dag. Ikke så veldig innholdsrik dag med andre ord. Skulle akkurat lage litt smoothie da, men den planen ble fort avlyst. Vi har ingenting juice oppe, og vet ikke helt hvordan det blir uten så ja. Hverdagsproblemer. Haha.

Siden jeg egentlig ikke har noen bilder å dele med dere, kan jeg heller dele denne perfekte tingen. Musikkvideoen til Confident kom ut i natt og jeg elsker den♥

Må vel tilbake til matten nå, så vi snakkes♥

Publisert: 30.01.2014 @ 18:58 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 0

Innkjøp fra Oslo

Hei♥

Har vel egentlig snakket om å vise innkjøpene fra Oslo i evigheter nå, og endelig har jeg tatt meg tid til å gjøre det. Tenkte at det var best å ikke strekke det ut så lenge at jeg glemmer det helt. Tror jeg har fått med alt jeg kjøpte, men måtte rydde det fram fra skapet igjen så om jeg har glemt noe så er det unnskyldningen min haha. Jakken jeg kjøpte har jeg jo allerede vist i dette innlegget, så det var ikke noe poeng i å dra den fram igjen. Uansett, here it comes...

Strikkegenser fra H&M // 149 kr

Lik som den over, bare grå fra H&M // 149 kr

Skjørt fra Bikbok // 299 kr

Skjørt fra H&M // 99 kr

Kjole fra H&M // 199 kr

Kjole fra H&M // 199 kr

Skinnshorts fra Bikbok // 299 kr

Cardigan fra Lindex // 199 kr

Skjerf fra Cubus - 179 kr

Smykke fra Cubus - 199 kr

Tror jeg har fått rett priser på alt nå, husker ikke helt nøyaktig men satser på at det ble rett. De fleste av tingene ser jo 10 ganger bedre ut på, men jeg var alene hjemme når jeg skulle ta bildene, og uten selvutløserkontroll er det sykt stress å ta bilder av meg selv, så dette ble løsningen. En del av plaggene kommer sikkert til å bli vist i antrekk også, så da får dere se da. Snakkes♥ 

Publisert: 15.11.2013 @ 15:01 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

Pakke fra E.L.F.

Hei♥

Er jeg den eneste som har problemer med å laste opp flere bilder om gangen? Har prøvd på to pcer nå og det funker ikke på noen av dem.

Som sagt fikk jeg pakke i posten fraE.L.F. i går. Har bestilt fra dem en gang før, og når de hadde 50% på alle produktene måtte jeg bare bestille. Noen av tingene jeg har bestilt er ting jeg har hatt før men brukt opp, og noen er helt nye ting som jeg ikke har testet ut før. Nå tenkte jeg egentlig bare å vise dere produktene i og med at jeg ikke har fått tid til å teste dem ut, så da kan jeg ikke skrive en anmeldelse enda i alle fall. Kanskje jeg gjør det om en stund hvis det er ønskelig. Haha om dere er veldig interessert finner dere anbefaling fra sist bestilling i arkivet. En ting jeg ble litt overrasket over er at frakten tok nesten 1 måned denne gangen. Sist jeg bestilte derfra tok det rett over en uke, og det var rett før jul og da går det jo vanligvis saktere i posten. Fikk det til slutt da så skal ikke klage haha.

Trykk på bildene for å komme til produktet

Studio eyebrow kit - farge: light - 3.75 pund

Cream eyeliner - farge: black - 3.75 pund // Angled eyeliner brush - 3.75 pund


Maximum coverage concealer - farge: nude - 3.75 pund

Studio matte eyeshadow - farge: burnt brown - 3.75 pund

Studio conditoning lip balm Spf 15 - farge: mellow melon - 3.38 pundMineral lipstick - farge: party pink - 5 pund

Due eyeshadow - farge: butter pecan - 1.50 pund


Flawless eyeshadow - farge: tantalizing taupe - 2.50 pundBrightening eye colour - farge: brownstone - 1.50 pund

Eyeshadow C brush - 3.75 pund // Small smudge brush - 3.75 pund

Måtte nesten le litt da jeg åpnet pakken og så at jeg hadde klart å bestille tre øyenskygger i ganske like fargetoner, men jaja. Tror de så litt mer annerledes ut på bildene da så det forklarer litt. Ble kanskje litt skuffet over leppestiften da, siden på E.L.F. sine bilder så den veldig mye lysere ut. Den er ikke så mørk som på mine bilder, men ikke den fargen jeg hadde forventet heller. Uansett, håper jeg blir like fornøyd med produktene som sist gang. Nå må jeg fortsette dagens gjøremål. Snakkes♥

 

Publisert: 09.11.2013 @ 13:34 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

Vinterjakker

Hei♥

For en stund tilbake nevnte jeg jo at jeg hadde fått kjøpt meg ny vinterjakke. Hadde helt glemt av at jeg skulle vise bilder av den, men i Oslo i helgen kjøpte jeg meg enda en jakke, så da kom jeg plutselig på det igjen. Tenkte å vise begge jakkene i dette innlegget. Synes egentlig det er utrolig vanskelig å finne vinterjakke, for enten har den ekte pels, eller så er den ikke varm nok, eller så er den utroolig dyr eller så er den bare ikke fin når jeg tar den på. Har ikke begynt å bruke parkasen enda, så kan ikke si noe om hvor varm den er enda, men hun i butikken sa at hun har den selv og brukte den i hele fjor vinter, og hun synes den var varm nok i alle fall. 

Carlings // 799 kr

Bikbok // 699 kr - tilbud: 299 kr

Den fra Bikbok har både jeg og Benni. De hadde tilbud på den, og den skriker jo omtrent etter å bli kjøpt til den prisen haha. Er i alle fall fornøyd med begge, og satser på de holder meg varm gjennom vinteren. Den siste er kanskje ikke helt egnet på de kaldeste dagene da, men den er ganske varm i alle fall. Snakkes♥Publisert: 06.11.2013 @ 19:37 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

New in

Hei♥

Tenkte å vise dere hva jeg kjøpte i går. Var bare innom Bikbok rett før jobb, så hadde ikke mer enn 10-15 minutter, men noe ble det allikevel. Skjønner ikke hvordan jeg alltid sier jeg skal spare penger, men ender opp med å aldri gjøre det haha. Burde virkelig begynne å bli litt mer økonomisk av meg.

Kjøpte egentlig en helt basic grå t-skjorte også, men vil ha den litt mer oversized så tror jeg skal bytte den. Buksen kostet 249kr, og denne t-skjorten kostet 199kr. Føler ikke buksen er helt min stil eeegentlig, men synes de er utrolig kule og så var de jo såå behagelige, så da kan jeg gjøre det min stil hehehh. Snakkes♥

Publisert: 06.10.2013 @ 17:40 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

Jakke fra SheInside

Hei♥

Våknet opp med skikkelig fredagsfølelse i dag, så når skoledagen endelig var over var det så herlig med helg. Kvelden i dag bruker jeg hjemme med søsteren og broren min. Mamma og pappa skulle ut på noe, så jeg passer på dem. Broren min er i bursdagsselskap nå da, men kommer vel hjem om en liten stund så da skal vi sikkert kose oss med thevoice og eplekake. 
Det jeg egentlig skulle, var å vise dere jakken jeg bestilte fra SheInside. Hentet den på onsdag, men fikk ikke laget innlegg om det i går. Fikk rabatt på den når jeg kjøpte den, så jeg betalte ca. 180kr for den. Trykk på et av bildene for direktelink.

Vi snakkes♥

Publisert: 13.09.2013 @ 19:52 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 6

To innkjøp

Hei♥

Tenkte bare å vise dere to klesplagg jeg kjøpte i Stavanger i går. Prøver egentlig å spare penger, men det er så og si umulig. Hvorfor er det så gøy å bruke penger?? :(((
Uansett, tenkte også bare å fortelle at jobbintervjuet i går gikk fint. Var langt i fra så skummelt som jeg hadde forventet, haha! Tipper det er ganske mye mer "alvorlig" når det er sånn fast stilling-greier for voksne folk liksom, men ja... Jeg skal på prøvejobbing 2 timer neste lørdag, og som jeg forsto det så fikk jeg jobben hvis de timene gikk fint og jeg synes det var en plass jeg ville jobbe. Det kan jo bli gøy daa! 

1. Blazer fra New Yorker - 199kr // 2. Genser fra New Yorker - 199kr

Som sagt - nå skal jeg virkelig spare penger. Har to pakker på vei til meg i posten da, så det burde jo være motivasjon til å spare litt, siden da får jeg liksom noe selv om jeg ikke bruker penger på det. Selv om jeg allerede har brukt penger på det. Vi snakkes uansett♥

Publisert: 05.09.2013 @ 14:00 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

Innkjøp fra den siste uken

Hei♥

Er egentlig ute og nyter det fine været i dag, men tok bare en pause for å blogge. Tenkte bare å vise dere noen innkjøp fra den siste uken. Skal eeegentlig spare penger, men det er så vanskelig. I tillegg så trengte jeg litt nye gensere og sånn, så det var jo nyttige innkjøp. Bildene kunne vel kanskje trengt litt redigering, men gadd ikke nå, så det får bare være... Haha, vet jeg ikke ser helt stelt ut heller, men tok disse rundt midnatt i går, så hadde bare satt håret litt opp...

Dere har vel kanskje sett tilbudet på bikbok der man kan kjøpe en bukse, og får med en ting til maks 199 kr? I alle fall, det brukte jeg så fikk denne genseren og buksen for 299 kr.

Genser fra Cubus - 99 kr

Skjorte fra Cubus - 249 kr

Treningstopp fra H&M - 99 kr

Sports-BH fra H&M - 149 kr

Nå skal jeg ut igjen, så snakkes vi kanskje senere♥

Publisert: 25.08.2013 @ 13:28 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 7

Innkjøp fra fredag

Hei♥

Da tenkte jeg å vise dere innkjøpene fra fredag. Vi skulle jo egentlig ikke shoppe noe egentlig, så vi hadde vel bare en halvtime eller noe, men ble i hvertfall noe da! 

Grå hettegenser fra H&M - 149 kr // Likte at den ikke er så veldig tykk i stoffet, og litt annerledes enn mange andre hettegensere, men veldig basic uansett

Shorts fra H&M - 79 kr // Okei, kanskje dere har sett disse shortsene på bloggen før. Har nemlig to andre, bare andre farger. Men halloo, de er såå herlige å gå i og det er så freshe farger på dem!

Fondue-sett fra TGR (tiger??) - 40 kr // Vet ikke hvor mye jeg faktisk kommer til å bruke dette, haha! Men liksom, til 40 kroner er det ikke så farlig uansett.

Skjermbeskyttelse til Iphone - 20 kr // Genialt! Det følger med to stykk og er sykt billig. Har gått lenge uten skjermbeskyttelse - men bedre sent enn aldri, ikke sant? 

Var vel egentlig bare de tingene, men er fornøyd med det da. En til shorts i samlingen min nå, heheh♥♥♥
Snakkes♥ 

Publisert: 11.08.2013 @ 12:31 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 4

Innkjøp fra turen

Hei♥

Tenkte å vise dere innkjøpene fra Frankrike nå. Ble veldig få ting egentlig, men det var ikke shopping vi prioriterte mest. Hadde planer om å shoppe litt mer i Nice da, men i og med at lommeboken min ble stjålet fikk jeg ikke shoppet så mye der heller. Haha, stjelt lommebok, solforbrenning i ansiktet og glemt mobillader.  Føler flaksen min slår til gang på gang altså.. Jaja, uansett...

Vi fant en billig sminkebutikk i Nice, som jeg tror het Saga. De hadde mange kjente sminkemerker til billigere priser i tillegg til mindre kjente merker. Husker ikke helt priser, men ble til sammen 14 euro.
Rosa neglelakk // Maybelline eyestudio øyenskygge // Smokey eye eyeliner // øyenskyggekost 


Ble litt oransje lys på bildet, men jaja.. Kjøpte to piercinger på en butikk i Saint Maxime i Frankrike, men husker ikke hva butikken heter. De kostet i alle fall 6 euro per stykk.

Infinity-ring fra en annen butikk jeg ikke husker navnet på i Saint Maxime. Den kostet 7 euro.

Deksel til iponen, som jeg kjøpte i en butikk i Loano i Italia. Det kostet 5 euro, og kjøpte det egentlig bare for å ha det på når jeg er på stranden eller noe for å beskytte den bedre.


Var inne på en butikk i Nice som het Pimkie eller noe sånn, og de hadde så utrolig mye fint. Ble dessverre bare to ting derfra da, siden det var når jeg sto i prøverommet der jeg fant ut at lommeboken var stjelt. Hadde derfor ikke penger selv, og mamma var ikke helt enig i at jeg skulle kjøpe alle tingene, men hun kjøpte i hvertfall disse to tingene til meg. Og seriøst - jeg tror det er fysisk umulig å få fine bilder av bukser uten å ha de på seg, haha! Begge deler er mye finere på.
Genser 7 euro // Bukse 19.99 euro


Fant en så fin veske på en butikk som heter Jennyfer, som også ligger i Nice. Den er også finere i virkeligheten. Kostet 25.99 euro. 

 

Det var det jeg kjøpte. De hadde så mange kjekke butikker i Nice så skulle virkelig ønske jeg fikk kjøpt mer der, men så var det ikke hovedsakelig en shoppe-ferie heller. Er veldig fornøyd med de tingen jeg har fått kjøpt meg i alle fall. Nå må jeg vel egentlig pakke ferdig ut, selv om det er så kjedelig. Har utsatt det hele tiden, men må vel bare komme i gang. Vi snakkes♥

Publisert: 01.08.2013 @ 18:12 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 6

Innkjøp fra i går

Hei♥

Ble litt senere enn jeg hadde tenkt, men her er i hvert fall innlegget med innkjøpene fra i går. Merket nå at lyset på bildene var litt rart, men satser på at det går fint!

//Shorts 79 kr og topp 99 kr, begge fra H&M//

//shorts 99 kr fra H&M//

//Peplum genser fra Bikbok 125 kr på salg//

//peplum topp fra Bikbok 50 kr på salg//

Kjøpte ikke denne på lørdag da, men tenkte å ta den med uansett. Bestilte den fra Platekompaniet.no, og til sammen med bok+frakt kostet den 110 kr.
Snakkes♥ 

Publisert: 14.07.2013 @ 22:01 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

Innkjøp fra H&M

Hei♥

Dette innlegget skulle jeg egentlig postet i går, men jeg ble sittende evig lenge med fotoalbumet jeg holder på med. Hele nettsiden jeg lager den på klikket hele tiden, så satt i flere timer uten å komme videre i det hele tatt omtrent. Så irriterende, og kan ikke si at jeg ser fram til å fortsette hvis nettsiden er like treg videre men jaja.. Tenkte i alle fall å vise innkjøpene mine fra lørdag. Var jo ikke akkurat ute for å shoppe så det ble ikke så mange ting, men det ble noe i alle fall. Alle tingene er fra H&M. 

//Skjørt 149 kr////shorts 79 kr//


//shorts 99 kr//


//solbriller 69(?) kr//

Snakkes♥

Publisert: 24.06.2013 @ 13:10 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 7

Fredag + Lørdag

Hei♥

Rakk dessverre ikke å blogge i går, for hele dagen gikk i ett omtrent. Var jo på skolen først, og når den var slutt, så gikk jeg og Benni og kjøpte litt smågodt mens vi ventet på at klokken skulle bli halv 4, for jeg skulle møte ei å kjøpe piercinger av. Fikk kjøpt piercingene, og etter det reiste vi hjem til meg og spiste. Fikk ikke gjort noe spesielt før vi måtte ut døra igjen, og ta bussen inn til Sandnes. Var innom Bikbok en tur før vi tok toget til Stavanger hvor vi møtte Yvonne. Så gikk vi på kino, og så Hangover part 3. Kjekk film, og kjempekoselig kveld. Båten hjem gikk ikke før halv 11, så da satt bare jeg og Benni på Deli de Luca i mens vi ventet siden hun skulle sove hos meg. Vi avsluttet kvelden med High School Musical 3, så nå har vi kommet igjennom alle filmene. De er så søte, haha!

Tok egentlig ikke noen bilder i går, men kan vise dere hva jeg kjøpte på Bikbok + piercingene

// Bikbok - 50 kr med 2 for 1 tilbud //

// Bikbok - 199 kr //
Hahah, både jeg og Benni kjøpte denne, for vi bare måtte... 

Alle piercingene kjøpte jeg fra ei jente gjennom en facebook-gruppe, og jeg betalte 100 kr for alle tre til sammen. 

I dag har bare jeg og Benni chillet, og så var vi en tur nede på Riska-dagene, som er noe sånn greier som er her hvert år. Er egentlig ikke så veldig interessant lenger, men før var det mer som skjedde og sånn så ja... Men siden det er tradisjon tok vi oss en liten tur ned. Er en stund siden hun reiste hjem nå, så jeg har fått ryddet litt opp på rommet. Nå venter snart biff til middag, og utover kvelden vet jeg ikke helt hva som skjer, for jeg skulle egentlig være barnevakt, men plustselig skal jeg kaanskje ikke allikevel, så nå må jeg bare se hva de finner ut... Vi snakkes i alle fall♥ 

Publisert: 01.06.2013 @ 18:02 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

New tops

Hei♥

Stikker snart på trening, så tenkte bare å få skrevet et lite innlegg til dere først. Dagen i dag har vært så chill på skolen egentlig - vi fikk sitte ute å jobbe i alle timene, og siden det var ganske fint vær og så varmt var det utrolig herlig. Alt blir bare mye bedre når det er fint vær ute, haha! Nå regner det da, så er ikke så mye vits i å være ute nå. Var litt synd at det begynte å regne akkurat når vi var ferdige på skolen, men jaja. Har i alle fall fått bakt en kake for mamma da, men får dessverre ikke spise den nå.. Siden både jeg og broren min snart har bursdag, og det blir litt travelt før det, tenkte hun bare å fryse ned kaken siden hun hadde så mange eggeplommer hun ikke visste hva hun skulle gjøre med. Så da tok jeg på meg den jobben, og kaka står i ovnen nå. Må vel egentlig opp å sjekke den snart kanskje. 
Rakk ikke den første bussen hjem fra Sandnes i dag, selv om vi sluttet tidligere, så da fikk jeg tid til en tur på Bikbok. Ble ikke så mange ting, men kan vise dere de to innkjøpene jeg hadde. Fant mye annet jeg egentlig hadde lyst på, men hadde ikke så god tid og tenkte å se litt mer en annen dag. Fant spesielt en kjole jeg har såå lyst på!

Haha, måtte stresse med selvutløser for min personlige fotograf var ikke hjemme...

// Topp fra Bikbok - 99 kr //

// Topp fra Bikbok - 199 kr //

Merker at jeg bare gleder meg mer og mer til sommerferien nå. Men må nesten gå å skifte til treningsklær nå, challengen kommer vel senere, så snakkes da♥


 

Publisert: 29.05.2013 @ 18:19 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 4

Ny piercing + innkjøp

Hei♥

Var en tur i Stavanger i dag for å bytte piercingen, og når bikbok-appen kom opp med at det var 30% på et valgfritt plagg i dag måtte jeg bare gripe sjansen. Ble bare to ting da, for hadde egentlig ikke planer om å kjøpe noe spesielt, men er jo bedre enn ingenting. Fikk i alle fall byttet piercingen også, og den piercingen jeg byttet må vel nesten også gjelde som et innkjøp, haha!

// Shorts fra Bikbok - 199 kr //

// Topp fra bikbok - 69(?) kr med 30% //

Det siste bildet var sykt kleint, men hva gjør man ikke for bloggææn liksom? Og burde egentlig ha spart dere for et bilde med ansiktet mitt på også, i og med at jeg nettopp hadde kommet ut av dusjen. Valgte 30% på toppen fordi det allerede var tilbud på shortsen, så i så fall hadde jeg fått 30% på originalprisen og da hadde prisen blitt mer enn det det kostet på tilbud. Hvis noen lurte på hvorfor jeg valgte 30% på toppen liksom, heheh! Nå blir det vel ikke altfor lenge til jeg legger meg, og i morgen er det 17. maiiiii! Vet ikke hvordan oppdateringen blir da, så vi får vel bare se når vi snakkes♥

Publisert: 16.05.2013 @ 22:23 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

Pakke i posten + nye bikinier

Hei♥

Tenkte bare å vise dere pakken jeg fikk i posten i går. Bestilte hvite converse for en stund siden, og de kom på fredag, men har ikke fått hentet dem før i dag. Hadde et annet par før, men de har stort hull under, så fant ut at det var på tide å bestille noen nye. De jeg hadde før var en annen farge også da, men synes hvite er så fint for det passer til alt og de er fine på våren og sommeren. Haha, føler jeg nevner sommer i hvert innlegg for tiden. 

Haha, hvordan tar man fine bilder av sko folkens? Uansett, bestilte jo disse fra USA så har jo ventet på dem litt, og når jeg skulle prøve dem i dag så jeg plutselig på skoesken at de var i størrelse 36,5. Haha, jeg bruker ikke det, så hvordan har jeg klart å bestille den størrelsen? Jaja, passet heldigvis allikevel så det var flaks i alle fall. 

Kjøpte to nye bikinier i går også. Var 30% på hele Cubus i går, og siden jeg uansett skulle kjøpe denne bikinien grep jeg bare sjansen når jeg fikk rabatt. Klarte ikke å bestemme meg for hvilken farge, så da ble det begge. Like greit det. I tillegg tror jeg enten butikkdama gjorde en feil eller at mine beregninger var helt feil, fordi jeg betalte 158 kr for begge når en vanligvis koster 149 kr. Klager ikke uansett. 
Snakkes♥ 

 

Publisert: 07.05.2013 @ 12:00 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

Innkjøp fra Oslo

Hei♥

Tenkte å vise dere innkjøpene fra Oslo. Vi hadde ganske liten tid egentlig, så det ble ikke så mange ting, men ble i alle fall noen ting da. Var i hvert fall kjekt å gå rundt i butikkene å få shoppet litt, spesielt med tanke på at omtrent alle butikkene bare spilte musikk av Justin!

// Genser fra H&M - tilbud: 75 kr //

// Topp fra cubus - 149(?) kr //

// Bukse fra cubus - tilbud: 99 kr //

// Øredobber fra Sorbet - 129 kr //

// Jakke fra Vero Moda - husker ikke pris //
Så ikke så veldig fin ut nå, men har ikke bilde med den på, så da får det bare bli sånn. 

Og så bare måtte jeg ha denne t-skjorten som et minne fra Belive tour ♥
// t-skjorte fra Cubus - tilbud: 99 kr //// Ballerinasko fra H&M - 129 kr //
Kjøpte egentlig disse hjemme da, men synes de fortjente å være med i innlegget allikevel.  

Som sagt, ble ikke sånn alt for mange ting, men ble noen ting av den tiden vi hadde. Var jo ikke akkurat shopping som var hovedgrunnen til at vi reiste, så det gjorde ikke så mye, selv om jeg godt kunne hatt mye bedre tid når jeg først var der. Snakkes♥

Publisert: 22.04.2013 @ 19:33 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 1

Innkjøp 3.04.13

Hei♥

Tenkte egentlig å blogge dette innlegget mye tidligere, meen så gikk jeg på trening, så da rakk jeg ikke å ta bildene før. Uansett, tenkte bare å vise dere innkjøpene fra i går/dag. Vet ikke hvorfor, men føler jeg har kjøpt en del shortser dette året allerede. Er vel fordi jeg gleder meg sånn til sommeren. Elsker å bruke lette sommerklær. 

//Fra Bikbok, 99 kr per stykk//

Den nederste har finere farge på ekte, men var litt rart lys på rommet, og det var liksom mørkt ute når jeg tok bildene. 
Og denne toppen var såå søt, så jeg måtte bare kjøpe den. Vet ikke hvor mye jeg eegentlig kommer til å bruke den, men kjøpte den uansett.
Og aner egentlig ikke hvorfor jeg legger ut disse bildene, spesielt ikke etter litt for mye påskegodt, men noen ting går bare ikke å vise uten å ha de på, denne toppen inkludert.  

// Fra Bikbok, 99 kr //

Nå må jeg kanskje spise litt, er egentlig ikke sulten men vil spise, så må jeg fikse på en samfunnspresentasjon som er for lang. Imens kommer jeg sikkert til å angre på at jeg noen gang la ut dette innlegget. Godnatt♥

Publisert: 03.04.2013 @ 22:13 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 5

New from Bikbok

Hei♥

Holder egentlig på med fransk nå, for vi har fransk-prøve i morgen, men klarer liksom ikke å holde meg fokusert i lenger enn 10 minutt om gangen, så da tenkte jeg at jeg kunne bruke den ene pausen min på å poste ett innlegg. Var innom bikbok i dag og fikk kjøpt en ting. Eller egentlig byttet da, men uansett.. 

Dette første bildet her ble litt uklart, men jaja..Nå må jeg tilbake til øving før jeg tar en tur på trening tror jeg. Snakkes♥ 

Publisert: 19.03.2013 @ 17:59 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 0

Innkjøp 14.03.13

Hei♥

Skal egentlig gjøre litt på samfunnspresentasjonen min nå, men tenkte å poste dette innlegget først. I dag var egentlig første dag på lenge at jeg var inne på noen av butikkene. Mamma og pappa synes jeg skal ha pause fra shopping, og så har vi begynt å ta tog fra skolen så da pleier vi å rekke bussen akkurat sånn at det ikke blir tid til butikker. Meen i dag - da måtte jeg vente litt. Og jeg var alene. Klarte selvfølgelig å finne noen ting, som resulterte i at jeg mistet bussen jeg egentlig skulle tatt, og måtte vente enda en halvtime. Men fikk jo kjøpt meg noen ting, så da gjør det ikke så mye. 

Er klar over at det meste ser mye finere ut på, men det gadd jeg ikke så da blir det bare sånn.

// Shorts fra Bikbok - 299 kr //


// T-skjorte fra Bikbok - 249 kr //

Nå skal jeg bare fortsette litt med samfunnen, før jeg går ut og jogger. Treningsappen jeg skrev et innlegg om nettopp sier nemlig at jeg skal jogge 4.8 km i dag, så da må jeg nesten gjøre det. Kan ikke skuffe appen min liksom, haha! Snakkes♥

Publisert: 14.03.2013 @ 17:50 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

Gold sequin shoes

Hei♥Var litt mørkt når jeg skulle ta bilder, så fargen kommer ikke helt godt frem, men de er i alle fall gull. Dere ser det vel greit nok på bildet.
Bestilte de i alle fall på Nelly, og siden det var tilbud kostet de bare 149 kr + det var gratis frakt.
Elsker skoene og elsker når det er billig så må si jeg er ganske fornøyd med kjøpet!

Snakkes♥ 

Publisert: 07.03.2013 @ 13:00 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 5

Shoes

Hei♥

Glemte helt å oppdaterere i går. Dagen gikk for det meste i en del skolearbeid jeg har akkurat nå, og så glemte jeg det bare. I alle fall, i går fikk jeg skoene jeg bestilte på Nelly. De var dødsfine! Det eneste var bare at de ikke passet... Så jeg må sende de i retur, og har allerede bestilt nye. Denne gangen er de ikke svarte da, for de hadde ikke flere igjen i min størrelse. Nå bestilte jeg de i gull, og selv om jeg elsket de svarte, er de i gull sikkert (nesten) like fine!

Her får dere bare en liten "smakeprøve" haha! Legger ut bedre bilder når jeg får de andre.

Nå må jeg nesten stikke hvis jeg skal rekke bussen. Skal prøve å huske å oppdatere i dag i alle fall! Snakkes♥

Publisert: 28.02.2013 @ 07:09 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2

Kjole fra Nelly

Hei♥

 

I dag fikk jeg endelig kjolen min fra Nelly. Tror ikke jeg har nevnt det før da, men bestilte den på lørdag og så var jeg og hentet den etter trening i dag. Har hatt lyst på den så lenge, og når de hadde fri frakt måtte jeg bare kjøpe den. Prøvde den på, og synes den er veldig fin. Eneste er at den kanskje er litt stor, så jeg vurderer litt å sende den tilbake og bytte i XS, men er da redd den blir for liten igjen, så jeg kommer nok bare til å beholde denne. 

 

Synes ryggen på den er så fin! Og ja, merkelappen som henger midt fremme på kjolen der er bare fordi jeg som nevnt ikke helt har bestemt meg om jeg skal bytte den eller ikke.


Bestilte nettopp disse skoene her fra Nelly også forresten. Så at de hadde masse tilbud på sko, og synes disse var så fine så da måtte jeg bare bestille de også. Men når til og med pappa begynner å kommentere at jeg bruker litt masse penger på klær og sko så tror jeg kanskje jeg skal ta det litt seriøst. Så nå har jeg lovt meg selv å ikke bruke penger på lenge. 
Shopping-forbud og være sunn - dette kommer til å bli tungt!

Nå tenkte jeg å legge meg faktisk. Skal prøve å legge meg litt tidligere i dag. Tenkte egentlig å se PLL først, men er så trøtt av en eller annen grunn, så da legger jeg meg heller bare med en gang. Vi snakkes i morgen hvert fall, god natt♥ 

Publisert: 20.02.2013 @ 22:22 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 3

Innkjøp 25.01.13

Hei♥

Tenkte å vise dere innkjøpene fra i går. Ble bare to ting da - men som jeg har nevnt sikker 143528 ganger så skal jeg eegentlig spare penger. Det eneste er at den planen min funker utrolig dårlig. En samtale mellom meg og Benni for noen dager siden gikk sånn som dette: 


 • Camilla 

  men nååååå ska eg sje kjøba mer på litt lenge

   

  Benedicte 
  kor lenge e d då???

 • Camilla 

  ehhhhh, te eg finne någe eg MÅÅ ha  god plan saaant?

   

  Benedicte 
  d e vel i mårå d då...


  Hun kjenner meg litt for godt... Selv om det ikke var dagen etter, men TO dager etter!


  Uansett, her er tingene jeg kjøpte: 
  //Tilbud - 399 kr (originalpris - 599) DNA//


  //Bikbok - 49 kr (salg)//

  Ja, det var de tingene. Denne gangen når jeg sier at jeg skal spare penger skal jeg faktisk gjøre det også! Eller prøve i alle fall. Litt bedre enn sist gang! Men siden kortet mitt får sperre på seg etter en viss sum troor jeg ikke det skal være så vanskelig å unngå, siden jeg er gangske sikker på at det snart sperres nemlig! Snakkes♥

Publisert: 26.01.2013 @ 15:00 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 6

Gårsdagens innkjøp

Hei♥

Hadde litt ekstra tid før skolen i dag, så jeg tenkte bare å poste innkjøpet fra i går. Må jo vente på bussen hver dag, og siden det er et kjøpesenter rett ved siden av så går det en del penger der... Dårlig uvane! Prøvde å sette igang et spare-prosjekt, men det virket ikke helt. Jaja, dette innkjøpet får være det siste på en stund da. Og uansett var det ikke så veldig dyrt så det gjør ikke såå mye.

// topp fra Bikbok - 49 kr (på salg)//

Men nå stikker jeg snart til skolen. Skal først på Vitensenteret, eller noe sånn. Tror det er det det heter i alle fall. Aner ikke hva vi skal gjøre der, men det er noe sånn naturfags-greier. Snakkes♥ 

Publisert: 24.01.2013 @ 07:39 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 0

Innkjøp 5.12.13

Hei♥

Dette innlegget skulle egentlig ha kommet myyee tidligere, men rakk ikke å lage det før nå. Tenkte i alle fall å poste innkjøpene min fra i dag, for jeg brukte mesteparten av dagen på Kvadrat, og da går det jo en del penger. Spesielt når det er salg. Kan ikke si at jeg kjøpte sånn kjempemye, for har jo nettopp kjøpt iPhonen, så har ikke alt for mye penger heller. Har ikke fått lønn enda heller, men litt ble det jo uansett!
Forresten, bildene ble ikke kjempebra siden jeg måtte bruke selvutløser, men det er bilder i alle fall!

// topp - Bikbok 125 kr (50%) // shorts - Bikbok 50 kr (salg) //

// kjole - Bikbok 150 kr (50%) //

// topp - H&M 99 kr //

// deksel til iPhone 5 - fo2 (kvadrat) 149 kr //

Det var vel de innkjøpene jeg hadde. Beklager for trøtt ansikt, har sikkert noe å gjøre med at jeg er trøtt, haha! Og i morgen LOVER jeg bedre blogging! Eller i dag, teknisk sett da... Godnatt♥


 

Publisert: 06.01.2013 @ 00:55 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 2
hits