Kategori: Blogg

All these choices

I går kveld satt jeg og så litt på ulike universiteter og sånn. For det er faktisk bare 172 dager til jeg er ferdig med hele videregående. Det er liksom litt på tide å tenke på hva jeg vil videre. For en god stund siden var jeg helt sikker på at jeg ville til New York å studere fashion management og entereprenørskap i et halvt år. Når bekjente spurte hva jeg skulle etter videregående, var det det jeg svarte - at jeg skulle til New York. Så begynte jeg å tvile litt, følte det ble for mye penger på noe som for meg egentlig var mer gøy enn "ekte" studie. Fant etterhvert ut at jeg heller ville til England å studere markedsføring der, og til nå nylig var jeg fast bestemt på at det var det jeg ville. Så når jeg da ble spurt hva jeg skulle etter videregående, så var det naturligvis det jeg svarte. Men nå - nå aner jeg ikke lenger.
Rett før juleferien hadde jeg en samtale med rådgiver på skolen, og på mange måter var det utrolig nyttig å snakke med henne, men samtidig så blir jeg bare mer og mer usikker. Det er så utrolig mye å velge mellom. Ulike land, ulike studieretninger, ulike universitet. Hvordan skal lille meg klare å velge fra alt som finnes, når jeg ikke en gang klarer å velge hva jeg vil ha til middag i morgen? 
Jeg vil jo alt. Det finnes jo uendelig med muligheter, og jeg drømmer meg bort i alle sammen. Hawaii, Sydney, Brighton, København, New York, Singapore. Listen fortsetter i det uendelige. Jeg vil ut i verden å oppleve ting. Nye kulturer, nye mennesker, nye steder. Men hvordan skal jeg klare å velge det som er rett?
Jeg vil jo velge noe som er interessant, noe som er spennende, samtidig som jeg vil velge noe som jeg kan fortsette med i framtiden. Noe som kan gi meg en karriere.
Jeg har i det minste bestemt meg for hva jeg vil studere - tror jeg. Det er ett steg i riktig retning. Det er lenger enn jeg var for noen måneder siden. Nå gjenstår det å finne ut hvor jeg vil dra. Hva jeg har råd til. Hvor jeg vil trives best. Uansett hva jeg velger så blir det et nytt eventyr. Jeg får oppleve mer av denne verdenen. Om det blir et eventyr på andre siden av landet eller andre siden av verden vet jeg ikke enda. Men jeg vet at jeg gleder meg.  

Publisert: 29.12.2014 @ 14:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

All I want for christmas...

 

 


Årets ønskeliste er endelig klar, og for en gangs skyld har jeg klart å lage den før alle begynner å spørre hva jeg ønsker meg. Nå er den kanskje ikke helt ferdig utviklet enda, kan jo godt være det kommer flere ting på lista etterhvert, men det er et bra utgangspunkt vil jeg si. I dag er det jo bare en uke til første søndag i advent til og med - neste madag er det 1. desember!! 
Åh, gleder meg så mye til juletiden med koselig julebarnetv, god julemat, masse lys og forhåpentligvis snø. Julen er den beste tiden på året! 

Har dere ønskelisten klar?

Vi snakkes♥

Publisert: 23.11.2014 @ 21:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Designendring

Hei♥

Som dere kanskje har lagt merke til, har jeg endret litt på designet til bloggen. Skrev vel om det for en stund tilbake at jeg hadde planer om å få ny header i alle fall, men nå ble det bare til at jeg endret på enda litt mer. Følte det var på tide med en endring, det enkle hvite har vært der en god stund nå. Så siden jeg hadde god tid og ingen planer, satte jeg bare i gang, og har i det minste fått et halvveis brukbart resultat. Tenker at headeren kanskje blir litt midlertidig da, men spørs når/om jeg gidder å fikse på det. Funker i mellomtiden i hvert fall. 

FørI kveld blir det i alle fall bursdag, så om jeg rekker skal jeg få postet bursdagsantrekk. Må vel kanskje først finne ut hva antrekket mitt blir da. Uansett - snakkes♥

Publisert: 01.11.2014 @ 14:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

August addictions

Hei♥

Siden vi er på siste dag av august, tenkte jeg at jeg skulle lage et innlegg der jeg har samlet noen av mine addictions/favoritter fra denne måneden. Ble en blanding av litt av hvert, men det er vel gøyest håper jeg. Har aldri hatt denne typen innlegg før, men tenkte bare jeg skulle prøve det ut. 

Drop Dead Diva

 

Vel, jeg har kanskje nevnt denne serien en god del ganger allerede, men det sier jo litt om hvor hektet jeg er. Det er nesten alltid sånn at jeg blir hektet når jeg starter på en ny serie da, men denne er veldig morsom da. Absolutt verdt å se synes jeg. Kort sagt handler den om ei jente , Deb som dør og havner i en annen sin kropp, og så får vi følge livet hennes når hun går fra å være en "dum" modell til å være supersmart advokat. 

Gulrotpizza

Haha, denne måtte ha en plass i innlegget. Vet ikke hvor mange jeg har snakket om denne pizzaen til. Prøvde ut oppskriften i begynnelsen av august tror jeg, og etter det har jeg vært hektet. Er liksom ikke vanskelig å komme med ønsker til middag da haha. Og det beste av alt - den er vegetar og sunn. 

Rude - Madilyn Bailey (cover)

Åh, denne coveren av Madilyn Bailey elsker jeg! Liker veldig godt original-versjonen av sangen også da, men denne er så fin. Har hørt på den så mye siden jeg hørte den, og er fortsatt ikke lei. Liker Madilyn veldig godt generelt da. 

Et helt halvt år

Denne boken kjøpte jeg jo for noen uker siden(?) og det tok ikke lang tid før den var lest ut. Hadde jo hørt mye bra om den, så hadde litt forventninger til boka og vil si at den svarte til forventningene. Den var liksom så søt og trist på samme tid. Anbefales i alle fall. 

Mythic oil

Denne håroljen fra L'oréal har vi hatt stående i skapet på badet en stund, men har liksom aldri begynt å bruke den. For en stund siden bestemte jeg meg for å prøve den, og jeg likte den veldig godt da. Den lukter helt herlig og gir veldig fin glans. Liker spesielt å bruke den når jeg har sovet med flette for å få bølger. 

Egg - Avokodo

Haha jeg kunne ikke lage dette innlegget uten disse. Den siste måneden har jeg hatt så sykt cravings på kokt egg og avokado/guacemole hele tiden. Liksom, et perfekt måltid består av disse to tingene. Det beste av alt er jo at det er ganske sunt, så da er det ikke så ille å ha en addiction på dette. 

Vi snakkes♥

 

Publisert: 31.08.2014 @ 21:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Last year

Å bli voksen. Helt siden jeg var liten, har drømmen vært å bli voksen. Jeg gleder meg til jeg blir stor og kan kjøre bil. Kan være oppe så lenge jeg vil. Har penger til å kjøpe det jeg vil. Dette er ting jeg har nå, men føler jeg meg noe voksen av den grunn? Nei. Jeg lurer på når jeg kommer til å føle meg voksen. Om jeg noen gang kommer til å føle meg voksen. Liksom, lille meg. Jeg klarer ikke å se for meg at jeg har hus, mann og egne barn. At jeg hver dag skal stå opp for å være på plass på kontoret kl. 08.00 presis, for å så gå hjem 16.00 og lage middag til familien. 
Jeg skjønner ikke hvor tiden ble av. Det var jo ikke lenge siden jeg løp rundt ute med alle nabobarna og lekte at gårdsrommet var vår lille by. Onkelen mitt sitt hus var butikk. Kjøretøyene våre var trehjulssykler, leketraktorer og sparkesykler. Hvor ble årene av? 
På en måte vil jeg bare skru tiden tilbake. Være liten igjen. På samme tid så gleder jeg meg til tiden som kommer. Jeg begynner siste år på videregående i morgen. Etter dette kan jeg gjøre hva jeg vil. Det er skremmende og spennende på samme tid. Jeg aner ikke hva jeg vil gjøre. Det er så mange muligheter, men hvordan vet jeg da hva jeg skal velge? Det er så mye jeg vil gjøre, men hva er smartest valg? Er det en ting jeg vet, så er det at jeg skal til utlandet. Om det blir noen måneder, et år eller lengre vet jeg ikke enda. Men at jeg skal dra - det vet jeg. 
Jeg vil bare gjøre noe ut av livet mitt. Jeg vil ha noe annerledes. Jeg vet bare ikke hva dette annerledes er enda.

 Publisert: 17.08.2014 @ 17:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Kjipt.

Hvordan beskrive følelsen når noe du har gledet deg til flere måneder plutselig bare må avlyses? Helt jævlig for å si det mildt. I dag fikk vi vite om vi kom opp i skriftilg eksamen, og de som ikke kom opp, kommer opp i muntlig. Enkelt sagt, jeg kom ikke opp. Jeg skulle egentlig til syden den uka muntlig er, og nå må vi bare avbestille min billett. Så ja - mens resten av familien ligger og soler seg på stranda, sitter jeg hjemme med eksamen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive. Har ikke så mye å si. Hadde gledet meg så utrolig lenge og for øyeblikket var det min eneste motivasjon til å fullføre de siste ukene på skolen. Nå orker jeg egentlig ikke mer. Vil bare ha ferie. Det er flere måneder siden jeg begynte å skrive ned ting jeg ville gjøre mens jeg var der. Søkte opp ting det gikk an å gjøre og ting man burde se. Vel, kan vel bare glemme den listen nå. Eller - kanskje gi den videre til resten av familen? Be dem sende noen bilder? Det er så sykt kjipt. Gjør det nesten verre at det så og si var jeg som bestilte turen. Hadde jeg bare hatt litt mer oversikt over kalenderen da. Hadde jeg bare hatt litt mer flaks i livet. Sommeren som skulle bli så perfekt, blir plutselig ikke så perfekt lenger. Prøver å overbevise meg selv om at jeg har så mye annet gøy å se fram til, men det hjelper på en måte ikke. Ikke enda. Kommer vel til å bli litt bedre en stund - helt til familien pakker sommerklærne, stapper koffertene i bilen og drar til flyplassen. Jeg prøver å late som det er greit. At det går fint. Jeg vil ikke virke klagete eller sutrete, men likevel suger det. Har prøvd den siste måneden å fortelle meg selv at dette var en mulighet. At jeg kanskje måtte bli hjemme. Klarte ikke å innse hva det faktisk betydde før det skjedde. Hadde det håpet som det er umulig å unngå, uansett hvor mange ganger du forteller deg selv at ting kanskje ikke går din vei. 

Ante ikke hvilket bilde jeg skulle legge til - følte ikke smilende bilde passet helt til teksten, men følte innlegget allerede var på grensen til det som blir for depressivt, så kunne ikke akkurat legge ut noe sånn heller. 

Publisert: 16.05.2014 @ 00:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Ting som irriterer meg

Hei♥

Rakk dessverre ikke å blogge i går, og har ikke så god tid i dag heller, så da poster jeg bare et forhåndsskrevet innlegg. Tenkte det kunne være gøy med litt variasjon i innleggene, så da tenkte jeg å ta opp ti ting som irriterer meg. Haha vil ikke virke klagete eller noe, men kan jo forhåpentligvis være litt morsomt å lese om. Prøvde å komme opp med ting som irriterer meg, ikke sånn standard ting som irriterer de fleste, selv om dere kanskje kjenner dere igjen i noen likevel.

 • Middelaldrende menn på fotballkamper. Det er alltid en eller annen idiot, om ikke flere, som høylytt klager over hver minste ting spillerne gjør. "Hvordan kunne han miste den ballen?" "Det var jo nesten åpent mål, den burde han klart!" "Skyt da for helvette!". Liksom, du hadde ikke gjort det bedre utpå der selv, så vær så snill - hold kjeft og følg med på kampen bare. 
 • Når fasiten i matteboka er feil. Jeg mener - jeg stoler jo på at den er rett, så når svaret mitt ikke er likt som fasiten, prøver jeg jo å finne ut hva jeg har gjort feil. Finner jo selvfølgelig ikke feilen, og når jeg senere finner ut at det faktisk var fasiten som var feil og at jeg har wastet så sykt mye tid, vil jeg bare gi opp hele livet eller noe.
 • At foreldre ikke kan lukke dører. Herregud, det burde jo finnes en egen brukerhåndbok for det eller noe. Det skjer kanskje en gang i skuddåret at de faktisk lukker døra etter seg av seg selv. Hjelper ikke å spørre om de kan lukke den etter seg heller, for de er jo borte igjen like raskt som de kom. Er for lat til å reise meg å lukke den selv, så da ender det med at jeg sitter å roper i et kvarter for å få noen til å komme å lukke døra. Jeg blir gal!

                

 • Når jeg er i trekket, og folk bruker hele bakken til å svinge. Vet ikke om dette bare er meg, men det er så sinnsykt irriterende at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Okei, greit at noen vil kjøre litt saktere eller trenger å øve seg på å svinge eller noe, men er det virkelig nødvendig å kjøre 5 meter til høyre før du fortsetter 5 meter til venstre? 
 • Hoppende ikoner på macen. Tålmodighet er absolutt ikke min sterkeste side, og spesielt ikke når det kommer til pc. Liksom, jeg mener ikke når du skal åpne et program og ikonet hopper to ganger før det åpner seg, men altså, det finnes en grense. Når du ikke lenger kan telle "hoppene" på fingrene - da vil jeg bare smelle macen i veggen!
 • Ordet "mhm" i meldinger, fb-chat og lignende. Hvis det følges opp av en ny setning, så okei greit. Men når du har skrevet en halv roman, og får tilbake "mhm" som svar - da snakker jeg ikke til deg lenger i alle fall. Conversation killer #1 sier bare jeg.
 • Folk som ikke hører etter når jeg snakker. Trenger jeg å si mer? Selvfølgelig, jeg forventer ikke at folk skal få med seg hver minste ting jeg forteller, men når jeg har snakket i 5 minutt om hvor mye jeg gleder meg til å reise til Oslo i helga og så får jeg spørsmål om hva jeg skal i helga - da gir jeg bare opp.
                
 • Når folk (merk: foreldre) sier at de kan kjøre meg når jeg skal noe, og så ender jeg opp med å komme for sent. Altså, hvis de tilbyr å kjøre meg selv om jeg egentlig har planlagt å gå eller ta bussen, takker jeg selvfølgelig ja. Jeg tenker ikke at de først må lese avisa både framlengs og baklengs og støvsuge hele huset tre ganger før de finner ut at de kanskje skal vurdere å gå ut i bilen til meg som har ventet der en halv time allerede.
 • Når det er tomt for dopapir og personen som har vært der før, ikke har giddet å gå å hente nytt. Kommer aldri på å sjekke det før jeg går på do, så når jeg plutselig finner ut at det er tomt er det kanskje litt sent. Takk for den liksom. 

 

Publisert: 17.04.2014 @ 16:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Wanties fra Sheinside

Hei♥

Ble et forhåndsskrevet innlegg i dag, hadde ikke tid til noe annet, så regner med at det går fint. Tenkte bare å vise dere noen av tingene jeg har lyst på fra Sheinside. De har så utrolig mye fint der, og i tillegg er det jo så billig. Har egentlig bare lyst å bestille hjem hele butikken nesten. Eller okei - de har endel litt spesielle ting som gjerne kunne blitt igjen men ellers hadde jeg godt tatt i mot haha. Har vel kanskje nevnt før at jeg endelig har fått kort man kan bestille med på nett. Vel, det er nesten litt farlig tror jeg. Det er skummelt enkelt å bestille, spesielt med paypal. Der trenger du jo ikke å finne frem kortet en gang, så føler jo ikke jeg bruker penger hvis jeg kjøper noe. Har prøvd å begrense meg til nå da, men kan vel bare si at det er delvis vellykket i og med at jeg faktisk venter på 3 pakker haha. Uansett... mine wanties for øyeblikket:

1. her // 2. her // 3. her

4. her // 5. her // 6. her7. her // 8. her // 9. her10. her // 11. her // 12. her

Noe av dette må jo bare bli mitt. Klarer ikke helt å bestemme meg for hva. Prøver å tenke at det skal være noe jeg trenger også, men for å være ærlig er det vel egentlig ikke noe jeg trenger. Kanskje noe jeg trenger mer enn andre ting da. Trenger i alle fall litt lenger betenkningstid da haha. Noe dere likte?

Publisert: 14.04.2014 @ 21:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Designendring

Hei♥

Som dere kanskje har lagt merke til, har jeg endret på designet nå. Var så utrolig lei av det forrige og har lenge tenkt på å få nytt, så i går bestemte jeg meg bare for å gjøre det. Har brukt gratisdesignet fra denne bloggen, men har gjort litt endringer da. Tenker å endre noen småting til når jeg får tid, men foreløpig er det i alle fall sånn. Ville gå for et enklere design denne gangen og er fornøyd til nå i alle fall. Får nesten bare se hvor lenge det blir, kjenner jeg meg selv rett så kommer det nok til å vare en stund siden jeg er for lat til å skifte haha. Og forresten - hvis dere blar nedover bloggen nå ser dere at bildene ikke er helt bra, men det er fordi de er lastet opp i 800px men det nye designet kan bare ha bilder i maks 700px. Det kommer jo til å bli bedre framover nå da.

Gammelt

NyttSkal egentlig bare slappe av utover kvelden. Ikke så mye annet å finne på på hytta haha. Tok en skitur etter jobb med Silje da, og den ble på omtrent 2 timer eller noe selv om vi planla en ganske kort tur. Vi snakkes♥

 

Publisert: 08.03.2014 @ 20:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Umotivert

Hei♥

Nå er det endelig helg, og det var på tide. Selv om ukene går fort er det alltid like herlig når helgen kommer. Aner ikke hvorfor, men helt siden vi begynte på skolen etter juleferie har jeg omtrent vært i feriemodus. Liksom, føler at vi er rett før eller etter en ferie sånn at jeg ikke trenger å gjøre noe. Tror aldri jeg har hatt så lite motivasjon før. Kommer til hver eneste time og tenker hvordan jeg kan gjøre så lite som mulig den timen. Til prøver så er det sånn "okei, skal øve etter denne episoden" og så begynner jeg ikke å øve før rett før. Vi skal ha kommunikasjon og kultur-prøve på mandag, og den har jeg hatt planer om å begynne å øve på siden onsdag, men har ikke giddet, så nå får jeg ikke begynt før søndag i sånn ni-tiden på kvelden, haha. 
Merkes kanskje på bloggingen også, motivasjonen er ikke så mye bedre der. For tiden føler jeg bare blogger fordi jeg "må". Halvparten av bildene som er brukt i det siste er jo dårlige arkivbilder, så det sier vel sitt. Regner med det bare er denne "vinter-deperasjonen" haha.  Er jo ikke så altfor lenge til vår selv om det føles sånn, og det begynner allerede å bli lysere ute på kveldene, så det går vel snart over. 

Følte dette ble et veldig klagete innlegg - haha det var ikke planen. Kan jo cheere opp innlegget litt med å fortelle at jeg fikk 6- på matteprøven vi nettopp hadde, for nei, det er ikke det at det går dårlig heller, jeg vil bare ikke gjøre noe. Men nå må jeg tilbake til litt pakking. Skal jo på hytta for å jobbe denne helga, så trenger noen småting med meg. I dag blir det taco i alle fall <33333 Haha vi snakkes♥

Publisert: 07.02.2014 @ 15:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Nyttårsfortsetter

Hei♥

Dette innlegget er tidsinnstilt fordi jeg er på jobb i dag, og vil være opptatt hele dagen. Tenkte det var på tide med ett innlegg om nyttårsfortsetter, i og med at vi allerede har kommet godt inn i januar. Egentlig synes jeg nyttårfortsetter er litt idiotisk for å være ærlig. Med en gang du setter deg et mål for det nye året og kaller det nyttårsfortsetter er det dømt til å faile, i alle fall i mitt tilfelle. Tror faktisk jeg sa det tidligere i år, men jeg så i gjennom innlegget med nyttårsfortsetter for i fjor, og har ikke klart en eneste av dem. I tillegg mener jeg at om det er noe du vil endre på, er du ikke absolutt nødt å vente på et nytt år for at det skal være mulig. Du kan bestemme deg for å begynne neste måned, neste uke eller bare neste dag. Men som de sier: nytt år, nye muligheter. Derfor har jeg i alle fall satt meg et nyttårsfortsett mål for 2014, nemlig å spare penger. I 2013 brukte jeg alt for mye penger, og når jeg basically gikk konkurs i desember, ble det nesten som et wake-up call, haha. Fant ut at jeg burde ha spart veldig mye mer penger enn jeg gjorde, og i år har jeg tenkt å ordne på det. Akkurat nå er jeg veldig motivert til å klare det, så for en gangs skyld er det et mål som jeg kanskje klarer å gjennomføre.

Snakkes♥

Publisert: 11.01.2014 @ 15:00 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Dear santa..

 

1. Tatovering // 2. Kjole fra Nelly // 3. Urban Decay Naked Palette // 4. Treningstights fra 2XU // 5. Selvutløserkontroll til kamera // 6. Chenillegenser fra H&M // 7. Doing Real Stuff Sucks sweatshirt // 8. Skjerf - samme hvilke // 9. Mascara fra The Balm "Tall, Hark and handsome" // 10. Vesker som passer til skolebruk

Hei♥ Det er jo snart jul, og i den forbindelse har jeg laget årets ønskeliste. Helt ærlig er det ikke noe spesielt jeg egentlig ønsker meg akkurat nå. Det  er vel egentlig en positiv ting da(?). Har liksom alt jeg trenger og litt til kanskje så da er det så vanskelig å vite hva jeg skal ønske meg. På toppen av listen kommer nok tatovering. Eller - å få lov til å ta tatovering da. Om jeg må betale selv så gjør det ikke noe, men må liksom få lov av mamma og pappa, så det er vel egentlig mitt ønske denne julen. Lite sannsynlig at det skjer da, haha! 

Vi snakkes♥

Publisert: 27.11.2013 @ 17:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Savnet

Hei♥

Kort oppsummert har dagen min bestått av skole, passing av Nora og Sara og trening. Har ikke fått tid til noe annet, men må vel snart begynne på noe husarbeid-greier jeg har lovet mamma å gjøre. Trenger nesten å tjene litt penger, jeg også! Nå er vi endelig inne i den siste skoleuka. I alle fall teknisk sett. Neste uke har vi fri alle dagene, utenom fredag da vi har avslutning på skolen. Og mandag hvis jeg kommer opp i muntlig eksamen da. 

Så en helt annen ting. Søskenbarnet mitt, Monica, har nå vært savnet siden lørdags morgen. Det siste livstegnet fra henne var en SMS til faren fredags kveld. Hun var i Athen, og skulle egentlig reise hjem på kvelden på fredag, for å rekke hjem til Nordsjørittet lørdags morgen. Foreldrene hennes kom med sykkelen til Egersund på lørdag, men hun dukket ikke opp. De har prøvd å ringe henne, men hele lørdag og søndag var det bare opptattsignal og i dag har telefonen bare gått rett til svareren. Hun ble meldt savnet på lørdag, og faren hennes har reist ned til Athen for å lete. De vet ikke så mye mer akkurat nå, men dere kan lese en artikkel HER eller HER. Hvis dere trykker på bildet, kommer dere innpå Facebook, og hvis dere kan dele bildet derfra hadde det vært til veldig stor hjelp!

Det tar dere kun 2 sekunder, så setter veldig pris på om dere tar dere tid til det. Snakkes♥

Publisert: 10.06.2013 @ 20:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Nytt design

Hei♥

Som dere kanskje legger merke til har jeg fått nytt design. Følte jeg trengte et litt mer fargerikt, og selv om det ikke er heelt sommer enda så ble det et litt mer sommer-design enn vår-design. Følte det ble litt lettere og friskere, og nytt design hjelper jo litt på blogglysten i alle fall, så satser på at jeg får bedre blogging framover. 

Sånn var det gamle:

 

Dette er det nye:

Mangler å legge inn noen få linker til knappene og sånn, men det skal jeg fikse nå etter dette. Er vel egentlig det jeg har holdt på med mesteparten av dagen, men har fått tatt en joggetur også. Følte at det var veldig nødvendig etter å ha levd på sjokolade i dag. Eller - hele helgen nesten. Men vi snakkes♥

Publisert: 05.05.2013 @ 19:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 6

Nyttårsforsetter

Hei♥

Ble litt sen blogging, siden jeg har hatt besøk av ei venninne til nå. Har egentlig ikke skjedd så mye annet spesielt i dag, så jeg bare kjører på med et innlegg med nyttårsforsetter. Er egentlig ikke så ofte jeg klarer å holde dem, men hvert år gir jo nye muligheter, haha!  

(Bilder er tatt fra google)

 • Dette nyttårsforsettet er så standard føler jeg. Spise sunnere! Har prøvd mange ganger før, og det varer aldri omtrent, men denne gangen... Da skal jeg klare det! Prøver å sette meg en konkret belønning etter en viss periode da, så har jeg liksom noe å se fram til. Får se hvor lenge det varer da.

 

 • Ta flere bilder! Å ta bilder liker jeg ganske godt faktisk, men bruker aalt for lite tid på å holde på med det egentlig. Nå vil jeg prøve å både ta flere og finere bilder. Vet ikke om de kommer ut på bloggen med det første da. • Bruke mindre tid på PC. Jeg bruker en del tid på PC, men dette året vil jeg oppleve mer enn bare skjermen foran meg. Altså, har ikke akkurat vært sånn at jeg har lagt time etter time foran PC-en, men blir jo en del til sammen uansett. Det er i hvert fall mye nyttigere ting å finne på. • Spare mer penger. Er litt ironisk hvordan dette er nyttårsforsettet mitt når jeg nettopp har kjøpt iPhone (har glemt å fortelle det forresten, bestilte iPhone 5 igår!) men siden jeg faktisk tjener litt penger i år, skal jeg spare en del av dem også. Viste jo forresten den søte sparegrisen jeg fikk, skritt nummer 1 til å spare penger. Haha!Egentlig er vel disse de jeg har. Har ikke satt opp sånn kjempemange ting, for jeg vet jeg ikke klarer å holde dem uansett. Bra innstilling allerede da, haha! Men disse er jo faktisk mulige da, kanskje utenom det å bli sunnere... Med nok viljestyrke kan jeg jo i alle fall klare en stund med det også da.
Snakkes♥ 
 

Publisert: 04.01.2013 @ 23:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Tilbakeblikk 2012 (Del 1)

Hei♥

Tenkte å lage et innlegg med ting som skjedde i 2012. Var ikke det mest interessante året jeg har hatt, men har jo skjedd noe så da kan jeg like godt lage ett innlegg om det for å få litt variasjon.

Januar:

Kjøpte speilrefleks

Hadde helt dilla på "Call me maybe". Hørte på den sånn 24/7!

...Og var mye på hytta og en tur hos morfar (som bor 6 timer borte). Ikke så veldig spennende måned med andre ord.

Februar:

Var i selskap (hadde faktisk bilde fra det, derfor tok jeg det med haha!)

Testet kameraet ut litt mer

Var enda mer på hytta

... Og var utrolig lei av skole. Fortsatt ingen interessant måned egentlig.

Mars:

Var i enda flere selskap

Alt oppstyret rundt Kony 2012, og jeg ble jo så revet med at jeg til og med skrev en stil om det på skolen

Brukte ekstremt mye tid på et musikkprosjekt, men fikk 6-er så det var verdt det.


Ble ferdig med halvtårsprosjekt i kunst og håndtverk som jeg også fikk 6-er på

... Og påskeferien begynte og jeg hadde prøvemuntlig i fransk, En måned fylt med utrolig mye skolearbeid altså.

April:

Var på hytta i påskeferien, og hadde mine første dager på jobb i trekket


Begynte å spille Wetopia, som er ett facebook-spill som faktisk hjelper til i verden på ekte!


Tok bilder til et skoleprosjekt, og solnedgangen var helt nydelig!


Vårball på skolen - men hadde ikke med kamera...

... Og fikk vite at Justin kom til Norge i mai! 

Mai:Var i konfirmasjoner


Tok fotografbilde på skolen med BirgitteVar i Mallorca - Bildene kan dere se HER, HER og HER.  


Justin var i Norge - men jeg var ikke i Oslo siden vi hadde eksamen den dagen...

... Og vi var enda mer på hytta, og badet en del siden det var en uke med utrolig fint vær.

Juni:


Broren min hadde bursdag, men var bare en bitteliten feiring på selve dagen


Overnattet på en øy med klassen som en slags klasseavslutning siden vi gikk ut av 10.


Ble 16 år, og fikk mac av mamma og pappa!


Believe kom ut!!


Vitnemålsutdeling med skolen, og veldig fornøyd med karakterene


Festen til to stykk som ble 18 år. Utrolig gøy!

... Og så fikk jeg jo SOMMERFERIEE! Så jeg nøt bare dagene hjemme før jeg reiste til Nederland og sånn. 

 

Tar resten av året i ett annet innlegg, for det blir veldig langt hvis ikke. Legger resten ut i morgen eller noe!

 

 

Publisert: 02.01.2013 @ 17:54 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Julegaver 2012

Hei♥

Da tenkte jeg å lage ett innlegg om hva jeg fikk til jul i år. Tror jeg har glemt noen småting, men hadde ikke mer strøm på kameraet uansett, så gadd ikke å lete de frem. Her er i alle fall mesteparten av det.

// gavekort til forskjellige steder //

//Someday - parfyme og bodylotion //

// Cupcakesform til å steke og frakte i + litt forskjellig cupcakes-tilbehør //

// tekopp + sånn ting til å ha tepulver i //

// hals, smykke og øredobber //

// litt forskjellige klær //

// Scrabble //

// Justin Bieber håndkle //

Dette var det jeg fikk til jul. Fikk også penger da, noe jeg er veldig fornøyd med siden jeg har planer om å kjøpe iphone 5. Er veldig fornøyd med alle tingene da.
Snakkes♥ 

Publisert: 27.12.2012 @ 23:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Endringer i blogging!

Hei!

Som sagt, i ca. alle innleggene den siste tiden, er det veldig dårlig blogging for tiden. Grunnen til det er vel rett og slett at jeg egentlig er litt lei av å blogge på denne bloggen. Føler innleggene går veldig mye i det samme, og synes liksom ikke det er like kjekt lenger. Før var det sånn at jeg ville gå inn på bloggen å blogge, men nå er det mer sånn at jeg tenker "har ikke blogget i dag, må skrive ett innlegg". Og så skriver jeg ett innlegg på noen få minutter, og laster opp ett eller annet arkivbilde og poster det. En del av grunnen til det er nok også at jeg har begynt å blogge på denne, og det tar en del tid det også. Så det jeg har bestemt meg for er å blogge sjeldere, når jeg faktisk vil blogge, og har noe spesielt å blogge om. Jeg har egentlig bloggen mest fordi det er kjekt å legge ut bilder hvis jeg har tatt noen, eller for å huske spesielle ting, og da er det ingen vits i å bare skrive kort om at jeg har vært på skolen, trening osv. 
Så selv om jeg sikkert kommer til å savne det litt, så slutter jeg nok ikke helt, men skriver bare av og til. Så får jeg bare se hvordan jeg trives med det...

 Avslutter med... Arkivbilde!

Garantert at jeg har lagt ut dette før, men uansett...
Så vi snakkes vel bare når vi snakkes!

- Camilla 

Publisert: 06.09.2012 @ 22:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Work for it - motivation!

Hei!

Har tenkt på å skrive dette innlegget lenge, men har aldri fått tid før nå. Kan legge det ut nå, og så håper jeg dere liker det! Ble litt lengre enn jeg hadde tenkt, men blir glad om dere gidder å lese det, og gidder å legge igjen en liten kommentar.

Hvert år med skolestart eller når det begynner et nytt år tenker jeg at denne gang, da skal jeg virkelig skjerpe meg når det kommer til trening og kostholdet mitt. Det pleier å vare noen få dager til uker, før jeg går over til de vanlige rutinene der jeg bare slurver med treningen og egentlig driter i hva jeg spiser, og bare stapper i meg det jeg vil. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke er alene når det kommer til det. Det er mye jeg ikke er fornøyd med, og bare det å trene og spise sunt i det hele tatt vil gi meg bedre selvtillit. 

I det siste har jeg faktisk blitt ganske flink å trene. Rett før sommerferien trente jeg ca. 3-5 ganger i uka, og det synes i hvert fall jeg er bra nok. Kostholdet mitt derimot, der er det mer usunt. Tenker hele tiden at jeg kan begynne etter helga, ferien osv., men hele tiden bare utsettes det. Nå er jo skolehverdagen tilbake, og jeg har bestemt meg for at denne gang skal jeg klare det. Selvfølgelig kommer jeg til å skeie ut i helgene, men i ukene skal jeg prøve å få inn en treningsøkt så ofte jeg klarer og jeg skal klare å spise sunt. Med å spise sunt mener jeg ikke å omtrent lage en kostholdsliste som jeg følger til punkt og prikke, men mer at jeg ikke spiser godteri, kaker, brus, og ja, dere skjønner tegninga. Har prøvd så mange ganger før, men det har ikke gått. Jeg har ikke vært nok motivert eller innstilt på å klare det. Nå har jeg funnet fram mange bra bilder som skal gi meg motivasjon. Tenkte å lage noe jeg kan henge opp på rommet mitt som skal gi meg enda mer lyst til å klare det.  

Denne gangen har jeg egentlig ikke noen plan for hvordan jeg skal greie det. Disse bildene skal hjelpe å motivere meg, og ellers må jeg bare klare å motivere meg selv. Når jeg begynner å se resultater, både i form av bedre kondis og utseendemessig blir jo selvfølgelig motivasjonen dratt opp ganske bra selv. Uansett hvor teit det høres ut... Før laget jeg lister der jeg krysset ut for hvor fornøyd jeg var med det jeg hadde spist den dagen, og så hadde jeg faste øvelser jeg gjorde hver morgen og kveld som jeg også krysset ut for. Det kan jo være en idé til andre også. Jeg glemte dem av etterhvert, så det var det som gjorde at jeg mislyktes med dem, men ha dem lett synlig så kan det virke. 

Ok, for det første... Nå høres det nesten ut som om jeg har tenkt til å bli den superseriøse treningsnarkomanen eller noe sånn. Det er ikke det jeg har tenkt til altså. Jeg vil bare få opp formen min generelt, og har ikke tenkt til å bygge noen syke muskler akkurat. Selv om jeg synes det er fint med litt definerte muskler og sånn på jenter. Men det er altså ikke planen. Jeg må bare skrive ett innlegg om det for da har jeg liksom tatt steg 1 inn i det.
For det andre.. Dette innlegget virker kanskje litt overfladisk. At alt som betyr noe er hvordan kroppen ser ut, hvem som er mest i form, og ja, dere ser poenget. Det er heller ikke hele poenget. Ja, selvfølgelig vil jeg ha en kropp jeg er stolt over å vise fram, men det handler ikke bare om hva andre synes. Når jeg selv er fornøyd, så stiger jo selvtilliten. Hvis jeg gjør en innsats for å prøve kjenner jeg meg mer fornøyd uansett. Og så hjelper jo trening på humøret også!

Det bilde rett ovenfor, til venstre, er faktisk akkurat det jeg tenker når jeg er ute og jogger. Jeg hører selv at jeg er andpusten, og har virkelig ikke lyst å fortsette. Da tenker jeg det som står der. Jeg er faktisk ikke så sliten i beina, og jeg overlever litt tung pust, så da fortsetter jeg bare å jogge videre. 
Tror jeg avslutter her, men hvis dere er interesserte kan jeg sikkert skrive et innlegg senere om hvordan det går. Om jeg gir opp og faller tilbake i gamle rutiner, eller om jeg faktisk klarer å fortsette med min nye innstilling.

- Camilla 

Publisert: 26.08.2012 @ 23:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Endring i design!

Hei!

Har egentlig vært våken siden sist jeg blogget, og i mangel på ideer til hva vi kunne gjøre begynte jeg på ny header siden jeg var litt lei den forrige. Er enda ikke helt sikker på om jeg liker det sånn det er nå, eller om jeg likte det best før. 

Sånn er designet nå, som dere egentlig kan se. Glemte helt å ta printscreen av sånn det var før, men her er i alle fall headeren jeg brukte før. Resten var vel ganske likt uten om at det var rosa skrift, og litt lysere grå. 

 

Nå vet jeg ikke helt hva vi skal finne på. Gidder ikke å sove nå, så kanskje vi setter på en ny film eller noe sånn.

Hvilken header/design likte du best?

- Camilla

Publisert: 12.08.2012 @ 06:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

innkjøp fra Nederland-tur!

Hei! 

Tenkte å ta innkjøpsinnlegget fra Danmark-Tyskland-Nederland turen. Hvis dere har lest innleggene om turen, så dere sikkert at vi hadde utrolig lite tid til shopping. Derfor ble det bare noen få ting, men er jo bedre enn ingenting.

Var litt rart når jeg skulle finne tingene for å ta bilde av dem, siden jeg var sikker på at det var litt flere ting, men kommer ikke på hva i så fall. Uansett, viser tingene jeg har.

// USA skjerf fra en butikk som heter C&A, Nederland (tror jeg det var)//

 

// sko fra Zara, Nederland //


// topp fra Gina Tricot, Danmark // 

Toppen er egentlig ganske mye finere på, men tok disse bildene kvart over 3 i natt, så følte ikke helt for å stille opp på bilder med mitt trøtte ansikt. Selv om jeg egentlig ikke var så trøtt da... Hadde heller ikke noen gamle bilder med den på, men dere har sikkert sett sånne topper før uansett.

Tror det var det egentlig. Har fortsatt følelsen av at det er noe jeg har glemt, men jaja...

Hva synes du?

- Camilla

Publisert: 30.07.2012 @ 15:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

hyttetur

Nå reiser jeg på hytta! Fant nettopp ut at jeg ikke kan poste innlegg som er skrevet på PC-en fra Iphonen, så da får dere heller de innleggene når jeg kommer hjem. Skal prøve med noen små oppdateringer mens jeg er borte, men vet ikke helt hvor mye det blir.

 

Sorry for speilbilde! 

 

Men må nesten stikke, har ikke tid til ett lenger innlegg. Så vi snakkes muligens i løpet av disse dagene!

 

- Camilla

Publisert: 28.12.2011 @ 11:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Kvadrat og sånn...

Flott! Var godt i gang med å skrive noen innlegg jeg skulle poste mens jeg er på hytta, blant annet ELF-produktanmeldelsen, og så streiket bildeopplasteren!

Håper det fikser seg i løpet av kvelden, for vi reiser rett etter frokost i morgen tror jeg...

Gleder meg til skiturer og trekket igjen, har savnet det!

 

Hvis jeg ikke får fikset innleggene vet jeg ikke hvor mye blogging det blir akkurat, men skal prøve med en liten oppdatering uansett! 

 

I dag var vi,som sagt, en tur på kvadrat. Var innom en fotobutikk og så på speilrefleks, men de var utsolgt for det jeg vil ha. Fikk også byttet en julegave, så det var greit. Byttet den til en DVD, Bad Teacher, tror jeg det var!

Noen som har sett den, er den bra?

 

Følelsen av å ha bilde i innlegget, uten å bruke bildeopplasteren!

 

Meen, nå må jeg pakke litt til hytta, snakkes!

 

- Camilla

Publisert: 27.12.2011 @ 20:39 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

På farten!

Hei!

Dette blir ett raskt innlegg, fordi vi skal snart til Kvadrat å bytte noen gaver og sånn.

Vurderer veldig sterkt og kjøpe speilrefleks også, fordi jeg elsker å ta bilder, men har bare ikke kjøpt det enda.

Kommer til å blogge senere, når jeg faktisk har noe å blogge om!

 

Vi skal forresten på hytta i morgen til søndag, uten nett, men jeg skal prøve å skrive noen innlegg før jeg reiser og bare poste dem fra mobilen ;)

 

Var forresten et koselig besøk i går, og så fikk jeg låne Iphonen til søskenbarnet mitt, siden han har fått ny mobil... HAPPY! :-D

 

Uansett, var ikke så mye mer jeg skulle si, og jeg tok ikke noen bilder mens vi hadde besøk, så derfor får dere noen bilder fra weheartit.com

 

 

-Camilla

Publisert: 27.12.2011 @ 12:52 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

1. juledag

Hei!

I dag har vi egentlig bare vært hjemme og chillet...

Har ikke hatt besøk eller vært på noen julemiddager eller noe, morfaren min er her og han bor sånn 6 timer borte fra oss så det er koselig å bare være litt med han. Får besøk i morgen da så det blir mer gang. 

Først så jeg bare litt frustrerte fruer maraton på Bliss - elsker den serien, selv om jeg har sett episodene mange ganger før. Etterpå laget jeg en kake som vi skal ha til i morgen:

 

 

Fin, eller?

 

Og nå nettopp har jeg stripet håret... Tok før-bilde, men etter-bilde kan jeg ikke ta før i morgen, så da får dere se det da!

Uansett, sov godt alle søte folk!

 

- Camilla

Publisert: 26.12.2011 @ 00:03 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Julaften

Hei!

 

I går var vi først på julefrokost hos søskenbarna våre. Etterpå så jeg julefilmer som "Tre nøtter til Askepott" og "Reisen til julestjernen".  Vi hadde også julegrøt med mandel i, før jeg begynte å fikse meg og sånn. Haha, skulle prøve å ta på falske øyenvipper, men var første gang og kan si det sånn at det gikk ikke helt. Skulle nesten tatt bilde, det ene øyenlokket var limt fast så jeg kunne ikke blunke, og det andre var gnidd utover med masse svart øyenskygge og greier. Får øve litt mer på det, tror jeg.

 

Vi var i kirken før vi gikk ned til de vi skulle feire jul hos. Vi var hos noen andre søskenbarn da, og det ble en del folk.

Var kjempe koselig med mange folk da, så det ble vel en vellykket julefeiring. Det var litt morsomt, fordi det var 5 stykk som fikk ny mobil der!

 

Jeg er ikke helt inne i denne bloggrutinen enda, så jeg glemte selvfølgelig kameraet, men har noen bilder av hvordan jeg så ut i det minste: 

 

Sånn så jeg ut da, tok bilde etter vi kom hjem så jeg var en smule trøtt...

 

Her ser dere kjolen på da, dritstygt bilde egentlig!

Juletreet vårt, tok det nå nettopp så er derfor det ikke er gaver under!

 

Og så må jeg bare fortelle om verdens søteste gave jeg fikk da. Den var fra ei venninne, og hun hadde kjøpt 10 godteri-hjerter og til hvert hjerte var det en lapp. Så hver gang jeg spiser ett hjerte, skal jeg åpne en lapp. Har begynt da, er kjempesøte lapper. Vi har vært veldig gode venner i 10 år nå, så det var derfor det var 10 hjerter. I lappene står det forskjellige minner og sånn. Utenom det fikk jeg også en kjole jeg ønsket meg så mye.

 Utrolig søtt gjort av henne!

 

Det var vel det jeg hadde å si, kommer ett innlegg senere tror jeg... Nå skal jeg stripe håret!!

 

- Camilla

Publisert: 25.12.2011 @ 19:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

prøveøving...

Hei!

 

Nå er jeg snart klar til å legge meg, skal bare øve litt til på en prøve vi skal ha i morgen og sånn.

Synes det er så teit av lærerne å sette opp en prøve dagen før juleferie, men sånn er det...

Uansett, har ikke så mye å blogge om i dag for det eneste jeg har gjort er vel å øve til prøve, og bare chille egentlig.

Det tar en evighet for meg å øve til prøver, fordi jeg blir hele tiden fristet av internett!

 

Sorry, skal prøve å blogge mer interessant i morgen, men har vel nesten ikke lesere en gang, så har vel ikke så mye å si!

Jeg har ikke tatt noen bilder i dag, men slenger med ett gammelt

 

På en hyttetur med ei venninne for noen uker siden

 

God natt <3

- Camilla

Publisert: 19.12.2011 @ 22:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Chris Medina på kvadrat

Hei :)

I dag har jeg vært på Kvadrat fordi Chris Medina skulle være der. 

Jeg reiste med ei venninne, og vi kom klokken to, og konserten begynte tre, så da sto vi bare å ventet.

Var helt sykt med folk der. Han kom og sang tre sanger, han har så nydelig stemme, elsker han!

Etterpå skulle han signere CD-ene sine, så jeg og venninna mi stilte oss i kø. Hun hadde allerede kjøpt CD-en mens jeg skulle kjøpe den når vi kom fram. Når vi kom fram etter sikkert to timer, var de utsolgt for CD-er, og sikkerhetsvakten sa jeg bare måtte gå forbi!! Fikk ikke hilse på han eller noen ting, jeg måtte bare gå rett forbi mens han signerte plata til en annen. Etter TO timer i kø!

Fikk hvert fall ett bilde, som var greit nok.

søøt, se hjertet rundt halsen!

 

Men i hvert fall, etter det så kjøpte venninna mi smoothie til meg og henne, og så reiste vi hjem!

Hadde ønskt jeg fikk autograf, eller snakke med han eller hva som helst, men verdt å reise der uansett...

 

Haha, ekstremt dårlig kvalitet!

Har rotert den nå, men vet ikke når det viser...

 

- Camila

Publisert: 18.12.2011 @ 19:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Cupcakes og film

Hei :)

Blogget ikke i går, men har jo allerede skrevet at jeg bare blogger når jeg faktisk har noe å blogge om.

Men skal prøve å blogge hver dag da, for hvis ikke er det kanskje litt kjedelig å lese. Haha, hvis noen leser den i det hele tatt...

 

Uansett, i dag har jeg gjort litt forskjellig.

Jeg sov lenge, for jeg hadde ingen planer tidlig. Etter jeg hadde spist frokost og sånn, laget jeg ett lys som jeg skal gi bort i julegave. Det er ganske enkelt, og hvis noen er interesserte kan jeg lage ett innlegg om hvordan man gjør det.

Jeg er ikke proff akkurat siden jeg har bare gjort det en gang før, og det var i fjor, men sånn ble i hvert fall resultatet:

 

 

 

Haha, ikke helt jevnt, men får øve meg litt mer!

 

Senere kom ei venninne til meg, og vi så først en film. Den het Insidious. Det er en thiller da, men ikke sånn med mye blod, mer overnaturlige ting. Jeg pleier ikke å like skrekkfilmer, men den var faktisk veldig bra!

Så jeg anbefaler den, er ikke sånn kjempeskummel!

Coveret på filmen!

Etterpå bare snakket vi og litt sånn, men hun kunne ikke være her så lenge fordi hun reiser til Oslo tidlig i morgen.

Senere fikk vi besøk av søskenbarnet vårt og en annen, for alle søsknene på pappa sin side skulle samle seg hos den ene broren hans.

Da bakte jeg cupcakes, og så så vi en film som heter "Don't mess with the Zohan", en ganske spesiell, men morsom film.

 

De var gode altså!

 

Nå skal jeg snart legge meg, og i morgen er det til Kvadrat og se Chris Medina <3

Godnatt!

- Camilla

Publisert: 18.12.2011 @ 01:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

15.des.2011

Hei :)

 

Nå er det ikke så lenge til jeg skal ned å ha oppvisning med en dansegruppe jeg går i. 

Gleder meg dødsmye, vi har øvd en stund, så det blir bra!

 

I dag på skolen har vi hatt temadag om sex og samliv. 

Det var ganske kjekt faktisk, og så fikk vi gå tidligere hjem så det er jo bare ett pluss.

Vi ble delt i grupper, og gikk på forskjellige poster. 

 

Etter skolen gikk jeg og passet ei kjempesøt jente. Jeg passer henne hver torsdag, og det er alltid like koselig.

Hun er rundt ett år, og hun er bare så herlig!

Hadde tenkt å ta med kameraet for å ha noen bilder, men selvfølgelig glemte jeg det, typisk...

Derfor har jeg ikke noen bilder fra idag, så jeg deler bare noen gamle bilder med dere.

 

Det var rett før sommeren i år, mai tror jeg!

 

Så søt <3

Hvis dere lurte på hvorfor hun har bandasje rundt begge hendene, var det fordi hun hadde brent seg på en ovn, stakkar!

 

Snakkes!

- Camilla

Publisert: 15.12.2011 @ 18:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Dagens tips

Hvis du har piercing i navlen eller andre steder, sjekk ut Superkul.no

De har stort utvalg av piercinger.

http://www.superkul.no/piercing-1/navlepiercing-2/med-smykkesten-er-19/disco-light-silver-pink-navlepiercing-9070130.html

Nå legger jeg meg faktisk, god natt!

Publisert: 14.12.2011 @ 23:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Publisert: 14.12.2011 @ 10:44 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits