Kategori: Bilder

Memories

Hei♥

Når jeg var litt rundt på nettet litt tidligere, kom jeg plutselig over et av disse bildene. Det er jo ikke så lenge siden disse "teenager post"-bildene var overalt. Husker at store deler av skoletimene i 1. klasse gikk med til å bla meg gjennom tumbleren med alle disse bildene. Det var jo egentlig ganske grei underholdning da, og nå når så et igjen, måtte jeg bare dele noen med dere. Mest fordi jeg synes det er gøy. Kanskje dere også synes det er bittelitt gøy da. 

Ellers har jeg akkurat fullført siste bok jeg skal lese til særemne i norsk, så da er det neste som står på planen å begynne og skrive. Akkurat der aner jeg ikke hvordan jeg skal starte, så kjenner jeg meg selv rett, blir ikke det startet på i dag. Eller vent - jeg skal klare å begynne i dag! Føler virkelig det er på tide for at jeg ikke skal måtte droppe hele bursdagen på lørdag til fordel for denne. Men okei, jeg burde faktisk stoppe å snakke om den oppgaven hele tiden, det er vel grenser for hvor mye dere vil høre om den. Nå tenker jeg kanskje å se en episode vampire diaries før jeg starter da, men vurderer om jeg skal utsette det til i kveld når jeg uansett ikke gidder å jobbe med skolearbeid. Hm, dilemma. Blir vel førstnevnte da, haha. Men jo, vi snakkes♥

Publisert: 11.11.2014 @ 21:04 Kategori: Bilder Kommentarer: 1

My room

Hei♥

I går ble jeg endelig ferdig med den siste delen av rommet, så da skal jeg få vist dere bildene. Kanskje jeg endelig kan holde litt kjeft om det rommet i de neste innleggene da haha. Føler det har blitt litt mye mas om det i det siste. Nå har jeg jo i alle fall fått skiftet gulv og fått nytt skap, så da kan jeg nok si meg fornøyd. Gulvet jeg hadde før var jeg uansett ganske lei av, så noe positivt kom det utav denne vannlekkasjen da. 

Dette øverste bilde viser hvordan rommet har vært de to siste gangen, hele innlegget kan dere se her

Og dette er resultatet - satser på at jeg skal klare å holde det ryddig en stund, selv om jeg har mine tvil haha

Nå kom jeg akkurat på at jeg hadde planlagt å øve litt til historie-prøve jeg skal ha senere i uka. Great. Uansett - vi snakkes♥

Publisert: 16.09.2014 @ 19:07 Kategori: Bilder Kommentarer: 9

New room

Hei♥

Etter 3 dager delvis effektiv rydding/ommøblering var jeg ferdig med rommet - og herregud, det var deilig når jeg endelig var ferdig. Får sånn gledesfølelse hver gang jeg åpner skapene haha. For første gang på lenge er jeg ikke i fare for å få noe i hodet hver gang jeg lukker opp et skap liksom. Har fylt opp en helt søppelsekk med søppel da, innser at jeg har en vane for å ta vare på alt for mye unødvendig. Nå har jeg i alle fall ganske mye mer skap-plass da. Delvis for at jeg har fått kasser til å ha under seng, og delvis for at jeg har kastet så mye haha. Har også flyttet senga inntil veggen nå, og oppdaget at jeg egentlig sover bedre da. Vet ikke hvorfor, det er bare sånn. 

Merk: før-bilde er fra rett etter jeg fikk inn den nye senga, derfor det er så ryddig haha. Flere bilder fra hvordan det var, kan du finne i dette innlegget. Blir nok lenge til jeg starter et sånn prosjekt igjen, og hvis jeg kjenner meg selv rett, varer det ikke lenge før det er helt kaos i skapene igjen, men akkurat nå er det ryddig og det er det som teller. Uansett - vi snakkes♥

Publisert: 30.08.2014 @ 18:45 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Konsert med Ylvis

Hei♥

Nå kom dette innlegget litt senere enn planlagt og egentlig er jeg på vei til å legge meg, for av en eller annen grunn er jeg utrolig trøtt og i tillegg må jeg tidlig opp i morgen. Vel, grunnen til at dere ikke har hørt fra meg tidligere i dag, er at jeg spontant bestemte meg for å være med Silje på Ylvis-konsert i Stavanger i dag. Vi kom til Stavanger i 8-tiden og konserten startet ikke før ni, så vi fikk med oss konserten før også. Var et band som het Violet Road eller noe, og den første sangen de hadde var ganske gøy da i hvertfall. Aner ikke hva den heter da, litt synd siden jeg faktisk likte den.  Ylvis var også veldig bra - hadde jo ikke forventet så mye annet enn et morsomt, underholdene sceneshow, men er jo gøy når det svarer til forventningene. Plutselig var Calle fra Raske Menn der også, og jeg koste meg gjennom hele konserten. Det eneste som var litt synd, var at vi måtte gå litt før konserten var slutt siden det var litt forsinket med å starte, så da fikk vi ikke med oss The Fox. Etter all oppmerksomheten rundt den sangen, hadde det vært gøy å fått se den live, men jaja - resten av konserten var også bra!Nå er det rett før øynene bare faller igjen, så vi får heller snakkes. Godnatt♥

Publisert: 28.08.2014 @ 00:12 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

I love to travel...

 ...because traveling makes me happy♥

Publisert: 15.08.2014 @ 23:37 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Summer, slow down

Ingenting å skrive om. Ingen inspirasjon. Det er noen dager der jeg bare ikke aner hva jeg skal blogge om. Spesielt sånne dager der jeg bare kommer hjem og er sliten. I dag er en sånn dag. En sånn dag der jeg kunne skrevet en halv roman om været, bare for å ha noe å fylle innlegget med. Jeg velger å ikke gjøre det. Har heller satt sammen en liten sommer-collage med bilder fra tumblr til dere. En collage jeg blir trist av å se på, men samtidig glad. Trist for sommeren snart er over. Trist for at skolen begynner igjen om rett over en uke. Glad for den får meg til å tenke på sommeren som har vært. Alle minnene, alle de nye folkene, alle opplevelsene. Summer 2014, please stay. 
Publisert: 07.08.2014 @ 22:59 Kategori: Bilder Kommentarer: 5

Summer

Hei♥

Tror jeg la ut denne collagen sist sommer også, men tenkte at jeg kunne dele den med dere på ny, siden det er et helt år siden. Husker faktisk at jeg brukte dette bildet som bakgrunn - det sier vel noe om hvor fort tiden egentlig går.

Summer 2014 - I'm ready

Publisert: 11.06.2014 @ 13:24 Kategori: Bilder Kommentarer: 1

If only

If only I were...

...prettier

...funnier

...skinnier

...smarter

Publisert: 19.05.2014 @ 21:36 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Throwback: summer 2014

Give me summer now.Publisert: 19.04.2014 @ 17:28 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Spring


Sola varmer ♥  Kveldene blir lysere ♥ Fuglene kvitrer ♥ Blomstene begynner å spire 
It's spring. 


Hadde 0 inspirasjon når jeg skrev dette innlegget, men tenkte at litt vår-bilder kunne passe inn siden jeg føler at våren endelig begynner å komme. Håper dere alle får en fin lørdag!

Publisert: 05.04.2014 @ 14:05 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

I wanna travel the world

♥♥♥

Publisert: 15.03.2014 @ 15:05 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Mitt 2013 - Del 3/3

Hei♥

Endelig er det tredje og siste del av mitt 2013. Disse innleggene har tatt så utrolig lang tid til sammen, har vel nevnt det i hvert innlegg haha, men er jo koselig å se tilbake på året da. Here we go:


I september skjedde det så utrolig lite at det nesten er flaut haha. Okei, gjorde kanskje litt forskjellig kjekt i helgene men har i alle fall ikke bilder av det så det kan ikke ha vært så spesielt.

Var i alle fall på sånn Lyse-arrangement en hel helg som var utrolig lærerikt og kjekt. Kom til og med i avisa - men har sensurert det nå da siden det var såå stygt av meg haha.

Fikk jobb på Choco Boco på Sølvberget i Stavanger - som sånn sett ikke har noen ting å gjøre med dette bildet, men hva kunne jeg postet?

 

Var heelt forelsket i denne sangen, haha.

Ble ferdig med mitt skap-prosjekt

MusicMondays begynte - og ja, det var viktig å ta med for det gjorde mandag om fra den verste til den beste dagen

Hadde en fin høstferie der jeg fikk slappet av og vært med venner

Var ute å bowlet og spiste med jobben + var i en del selskap og sånn


Begynte måneden med en helt fantastisk tur til Oslo. Reiste hovedsakelig for å gå på Bruno Mars-konserten, men ble en del shopping også. Savner det♥

Resten av familien var på hytta, så da inviterte jeg litt folk hjem til meg. Var veldig gøy da!

Feiret farsdag, og laget denne kaken for å veie opp for at jeg ikke hadde kjøpt gave (:Pp)

Begynte allerede julekakebakingen i slutten av november


Begynte desember med juleforestilling og å spise ute med familien + en annen familie

Fortsatte med julekosen - bake julekaker, se julefilmer og høre julemusikk++

Var i julebyen i Egersund med mange herlige jenter

Det ble juleferie etter mye skole-stress i slutten av året!!

Hadde en veldig fin julaften!

Koselig nyttårsaften!

Det var vel sånn ca. hele året mitt i raske hovedtrekk. Har alt i alt hatt ett veldig fint år, og satser på at 2014 blir enda bedre♥

Publisert: 08.01.2014 @ 17:50 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Mitt 2013 - Del 2/3

Hei♥

Nå kommer andre del av mitt 2013. Forhåpentligvis er denne delen litt mer interessant enn den første delen av året haha. 
Hadde en litt stress, men veldig kjekk 17. maiFikk en helg med sommer, så da var vi på hyttetur til Skudenes - veldig koselig!

Skiftet piercing for første gang, savner den :((

Var i 70års dag til morfar

Hadde bursdag, og hadde en utrolig kjekk bursdagsfeiring

Det ble sommerferie!!

Nøt late sommerdager
Var hos morfar, og solgte cupcakes på sånn marknad som er der hvert år. Tjente faktisk litt på det da.

Hadde en utroolig fin hyttetur med familien og søskenbarnet mitt + hennes familie til Farsund. Vi møtte P4-folk som førte til at vi var med på åpningen av sommerturnéen deres, vi var på Se&hør-sommerturné der vi møtte Sverre fra Idol og ellers bare koste vi oss kjempemye! 

Møtte vår ene P4-venn igjen i Stavanger, og han likte oss så godt at vi fikk komme på radioen igjen hehe.

Var på ferie i Frankrike og Italia, og det var så kjekt. Savner det når jeg ser tilbake på bilder. Vi var innom Saint Maxime, Nice, Milano og en til plass i Italia som jeg ikke husker navnet på. Eneste var at lommeboken min ble stjelt og jeg fikk solforbrenning i ansiktet. Lover dere, gikk rundt som en dalmantiner i ansiktet den første tiden etter vi kom hjem. Ville så vidt gå ut av huset, haha. 

Laget en DIY av blomsterkrans - men har vel egentlig aldri brukt den

Var på hyttetur med Benni i en uke, hvor vi blant annet var på dagstur til Sverige - superkoselig♥

Skolen begynte igjen, og det medfører selvfølgelig enda et nytt desperat forsøk på å bli sunn - varte vel egentlig ikke så lenge haha.

Da var del 2 også ferdig, så nå gjenstår bare siste del. Er litt gøy å se gjennom bloggen fra året som har gått faktisk haha. Vi snakkes♥ 

Publisert: 07.01.2014 @ 14:53 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Mitt 2013 - Del 1/3

Hei♥

Som de fleste andre bloggere tenkte jeg å lage et innlegg med tilbakeblikk på året som har gått. Er litt kjekt å se igjennom for meg selv, og kanskje for dere også, så det er vel verdt den utroolig lange tiden det tar. Tror nesten dette har vært et av de beste årene jeg har hatt, men satser på at 2014 blir enda bedre. Blir jo tross alt 18 i år!! Uansett, let's start:


Kjøpte meg iPhone 5 - stor begivenhet haha

Ble hekta på Marcus Butler sine videoer

Tok piercing i navlen - fant ikke bilde av selve navlen for øyeblikket

Prøvde å være sunn, og trodde jeg var det for vi valgte mørk sjokolade lolzzz

Egentlig ikke noe spesielt i denne måneden, virket som det var mye skolearbeid + jeg brukte masse tid på TV-serier for det var så kaldt ute haha. 

Var allerede lei av å være "sunn" så jeg og Benni tok en ny variant av sunn-uke, nemlig usunn-uke ehhehh

Hadde en fin vinterferie med en del jobbing og hyttebesøk av Benni

Meldte meg på 12 week challenge for å være flink - gadd ikke engang å gjennomføre 1 uke

Ellers var egentlig denne måneden også utroolig kjedelig. Gikk mye i skolearbeid i februar og, så ble ikke så interessant.


Var fotograf for fotball-laget til broren min

Fikk ny seng - stort øyeblikk!

 

La ut sånn en av mine første videoer på bloggen

Påskeferien kom♥

Ja, dette endret livet mitt så mye at det var verdt å ta med

Var på Bieber-konsert som var en ubeskrivelig opplevelse, og så langt den beste dagen i mitt liv

Hadde en mer enn perfekt helg

April var definitivt den beste måneden av dem alle, selv om det ikke skjedde noe annet spesielt enn Bieber-uka.

 Ble litt langt å ta alt i ett, så deler det opp i tre måneder jeg. Ser vel egentlig ikke ut som om jeg har hatt det mest interessante året ut i fra dette, men var spesielt i sommeren det skjedde veldig mye gøy da, så satser på at de to andre delene blir bedre!

Publisert: 06.01.2014 @ 14:05 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Bilder fra nyttårsaften

Hei♥ 

Glemte helt av bloggingen i går, så da får jeg ta det igjen i dag. Tenkte i hvert fall å vise dere noen bilder fra nyttårsaften, selv om det ble tatt veldig lite bilder og enda færre som faktisk var ok nok til å legge ut. 

Vet ikke hvordan det er hos dere, men vi begynte i alle fall på skolen igjen i dag. Kan ikke akkurat si at det er godt å være tilbake på noen måter denne gangen. Føler vi bare har hatt helg og kom tilbake til en ny uke nå. Døgnrytmen er jo i alle fall helt snudd om etter ferie, så det var passe tungt å stå opp i dag da. Akkurat der merker jeg at vi har hatt ferie en stund. Hadde nok vært verre om jeg ikke hadde vært på jobb søndag, mandag og tirsdag da. Siden jeg er hjemme fra hytta regner jeg i alle fall med at bloggingen går tilbake til normalt. Har allerede 3 innlegg planlagt, så nå må jeg bare ta meg tid til å lage dem. Snakkes♥

Publisert: 02.01.2014 @ 17:39 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Bildedryss fra julebyen

Hei♥

Gårsdagens besøk til Egersund var kjempekoselig! Savnet litt snøen da, for maksimal julestemning, men det var koselig uansett. Vi var vel 10 jenter som var der sammen, men 2 av dem gikk omtrent med en gang jeg, Benni og Hilde kom siden de allerede hadde vært der et par timer. Vi andre ble til halv fem, og gikk bare rundt å så i bodene, spiste litt og kjøpte spikerbrus (♥♥♥). Hadde faktisk med kameraet for en gangs skyld, burde kanskje ta det med ut oftere, så tenkte å dele litt bilder med dere. 

Snakkes♥

Publisert: 15.12.2013 @ 16:49 Kategori: Bilder Kommentarer: 5

Juleverksted

Hei♥

Ble visst en bloggfri dag i går. Ikke helt planlagt da. Når jeg først kom på at jeg ikke hadde blogget enda, var det så sent at jeg fant ut at jeg like godt kunne drøye det til i dag. Gårskvelden gikk i alle fall med til juleverksted. Vet ikke om dere husker innlegget om at jeg og søsteren min hadde vært ute og kjøpt inn ting til det? I hvert fall fant vi ut at vi kunne begynne i går, i og med at ukedagene alltid er så travle.Så vi satte på julemusikk og begynte å lage tingene. Vi laget to forskjellige ting, og begge har vi fått inspirasjon til fra Macbarbie07 (youtube). Tok litt tid når vi først hadde startet, men det var veldig koselig da! 

Vi har en ramme igjen å lage da, og så tenker vi i alle fall å gi den ene i julegave. De andre er vi ikke sikre på enda. Nå må jeg i alle fall komme meg ut av senga og få spist litt frokost, for jeg skal på jobb i dag. Ser ikke helt fram til det haha, men overlever nok. Snakkes♥

Publisert: 07.12.2013 @ 09:57 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

American cookies

Hei♥

Nå har akkurat jeg og Ruth Helen blitt ferdige med å lage amerikanske cookies. Tenkte at jeg trengte en pause fra matteøving så da fant vi ut at vi ville lage det. De ble supergode, så vi har stappet i oss med sånne haha. Tok litt lenger tid enn forventet, så vet ikke hvor lenge jeg må sitte oppe med matten i dag, men satser på at jeg får lagt meg innen klokken 3 i natt i alle fall hehehh. Håper egentlig på at været blir enda verre sånn at jeg ikke kommer meg på skolen i morgen. Det har jo vært ekstremt med vind i dag, og nesten en liten snøstorm, så det er jo ikke heelt usannsynlig. Måtte i alle fall bruke ekstra tid hjem, fordi det første toget ble innstilt, så da regner jeg med at ingenting går i morgen. Men nå må jeg vel egentlig komme meg tilbake til matten, får ikke til noen ting, så det kan jo være en fordel. Vi snakkes♥

Publisert: 05.12.2013 @ 21:36 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Kakebakekos

Hei♥

At moment er jeg mest sannsynlig hos Benni, for planen var at jeg skulle være med henne hjem i dag. Endelig på tide med en PB-D8 igjen! Og folkens - det er helg igjen! Ukene går så fort, og får vi vet ordet av det er det juleferie. Det er ikke lenge til 1. desember i alle fall, faktisk allerede på søndag. Gleder meg sååånn. Planer for denne helgen er i alle fall jobb i morgen, men ellers er jeg ikke helt sikker enda. Blir i alle fall herlig med en søndag uten prøveøving igjen! 
Tenkte bare å dele disse bildene fra kakemann-baking på onsdag med dere. Får så julestemning♥


Håper alle får en kjempefin helg! Snakkes♥

Publisert: 29.11.2013 @ 15:02 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Bilder fra Bruno Mars

Hei♥

Tenkte bare å skrive litt om konserten i går, og legge ut litt bilder. Har utrolig mange bilder og videoer fra i går, så vurderer litt å sette sammen en liten film med klipp fra konserten om jeg får tid. Konserten var i alle fall heeeelt fantastisk. Stemmen, showet, stemningen - alt vare bare helt på topp! Savner konserten allerede, og vil bare oppleve det på ny. Vi kom ikke før halv seks, og dørene åpnet halv syv, men fikk plasser veldig langt framme faktisk. Haha, mens vi ventet på at det skulle begynne oppdaget vi plutselig at Sarah (sisteplass) sto bak oss. Ble litt starstruck haha. Hun var i alle fall sammen med ei venninne, og for å si det sånn, delte de i alle fall frustrasjonen vår over oppvarmingsartisten.Han var jo selvfølgelig flink og sånn, men han holdt på i en time, og det var bare så kjedelig for jeg har aldri hørt musikken hans og det er ikke helt min stil. Jubelen ble i hvert fall stor når han meddelte at han var på siste sang (:Pp). Jaja som sagt, Bruno Mars var i alle fall helt utrolig bra!! Han hadde liksom så bra kontakt med publikum, og så var han så søt, og bare ja - tror jeg skal begynne på bildene før jeg skriver en hel roman her haha.

 Haha må jo avslutte med bildet av meg og Sarah, selv om jeg ikke så helt bra ut der heheh... Og ble en del bilder seg jeg - selv om jeg måtte laste dem opp ett og ett for bildeopplasteren ville ikke være med på å laste opp alle om gangen. Hva gjør jeg ikke for bloggen liksom?? Uansett, konserten var syykt bra, og pengene som har gått med til denne turen var virkelig verdt det!!♥Publisert: 03.11.2013 @ 22:20 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Fashion for fall

Hei♥

Dro fra huset kvart på 7 i dag, og kommer ikke til å være hjemme før i morgen en eller annen gang, så for å ikke bli helt fraværende fra bloggen i dag har jeg laget et forhåndspublisert innlegg. Selv om vi nesten begynner å gå mot vinter, er det jo fremdeles høst. Tenkte derfor å vise dere en collage jeg har satt sammen av ulike bilder med høstmote. Elsker å kle meg i varme gensere, og spesielt de som er så myke at jeg egentlig aldri vil ta de av haha. 

 

Håper alle får en fin fredagskveld. Snakkes♥

Publisert: 25.10.2013 @ 06:34 Kategori: Bilder Kommentarer: 5

skap - design

Hei♥

For noen dager siden mottok jeg bildene jeg hadde bestilt fra foto.com. Jeg har et skap som funker nesten som en bilderamme, siden jeg kan ta ut en slags plate og sette inn bilder og sånn. Bestilte derfor bildene for å ha der. Er litt kjedelig å ikke ha noe inni, men når jeg først skulle ha noe der, ville jeg jo ha det i bra kvalitet. Synes det er veldig greit å bruke den nettsiden, for det er utrolig billig og så har de ofte mange bra tilbud. Ulempen med siden er at den funker litt tregt av og til, så du bør ha litt tålmodighet, men det er verdt det for den prisen! 

Sånn ble resultatet... Var litt vanskelig å få bra bilder av det, så det ser litt skjevere ut enn det egentlig er, men jaja... Snakkes♥

Publisert: 10.10.2013 @ 17:36 Kategori: Bilder Kommentarer: 5

Background for fall

Hei♥

Følte meg dessverre ikke bedre i dag når jeg sto opp, så etter jeg hadde spist frokost fant jeg ut at jeg orket ikke å gå på skolen i dag, så jeg gikk å la meg igjen. Har egentlig bare lagt i senga og sovet i hele dag, så har ikke hatt en veldig spennende dag. Derfor tenkte jeg heller å dele min nye høst-bakgrunn med dere. Tenkte at det var på tide å få vekk den sommerlige bakgrunnen jeg hadde. Tenker vel egentlig det samme med designet mitt, og skal lage et nytt så fort jeg får tatt litt bilder jeg kan bruke. 

Alle bildene er fra Weheartit

Hvis dere vil ha det i full størrelse, klikk her.
Nå skal jeg snart spise middag, og så blir det vel antageligvis å tilbringe resten av dagen i senga også. Weii, så gøy å være syk hehe... Snakkes♥ 

Publisert: 24.09.2013 @ 16:28 Kategori: Bilder Kommentarer: 6

bilde-collage

Hei♥

Nevnte jo i går at jeg skulle hente en pakke på posten. Hadde forsåvidt rett i at det var bildene, tingen var bare at det ikke var alle. Jeg hadde bestilt noen bare vanlige bilder, og en collage som jeg har satt sammen. De sendte tydeligvis ikke disse sammen, så jeg har bare fått halvparten av pakken min. Det er bedre enn ingenting da, men det betyr at jeg ikke får fullført prosjektet med skapet mitt enda, for det var collagen som kom først. Ble jo uansett fornøyd med den da, og har hengt den opp, men tror ikke den henger helt rett så det er bare midlertidig den henger akkurat sånn.

Og ja, jeg har vurdert en ramme til den, men de eneste jeg har funnet i rett størrelse koster minst 500kr, og det gidder ikke jeg å bruke på en ramme, så da får det sikkert bare henge sånn. Det funker jo like fint det, så det skal nok gå fint.

Skal på trening i dag og, så må gå å skifte klær når jeg er ferdig med dette innlegget. Ble litt dårlig med trening sist uke, så får ta igjen litt nå. Etterpå bør jeg begynne på en skoleoppgave, men tviler sterkt på at det kommer til å skje, så jeg skal ikke en gang skrive at jeg skal gjøre det. Vi snakkes senere uansett♥

Publisert: 11.09.2013 @ 18:30 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Bildedryss - Italia

Hei♥

Kom hjem for ikke så lenge siden. Har vært med Silje i hele dag omtrent, så har ikke fått blogget før i dag. Tenkte å poste siste del av bildene nå, og de fleste her er fra Italia. 

Det var de siste bildene som jeg kommer til å legge ut i hvert fall. Tok egentlig veldig få bilder forskjell til det jeg pleier på ferie, men hadde en så utrolig kjekk tur! Nå skal jeg se Frustrerte fruer med søsteren min, hun maser litt så ja - snakkes♥

Publisert: 06.08.2013 @ 22:26 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Bilder fra Frankrike del 2

Hei♥

Poster del 2 av bildene fra Frankrike/Italia i dag, men har fortsatt noen igjen som jeg poster i enda en del, for at det ikke skal bli kjempemange på en gang. Alle disse bildene er fra når vi fortsatt var i Frankrike, så kommer noen fra Italia i neste del. De tre øverste er fra St. Tropez, og den hvite båten det er bilde av var egentlig en "liten" båt forskjell til de andre, så det sier sitt. Haha, og så måtte jeg bare ta bilde av han mannen som holdt på å vaske båten, for det så litt morsomt ut! Men seriøst, den båten var sykt stor, kommer ikke over at det liksom var privatbåt...Snakkes♥

Publisert: 05.08.2013 @ 11:24 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Bilder fra Frankrike

Hei♥

Fikk ikke postet bilder fra Frankrike-turen i går, og kan vel heller ikke si at jeg har noen unnskyldning egentlig... Nå har jeg i alle fall fått redigert noen av dem, så tenkte å poste de nå. Kommer nok ett eller to innlegg til med bilder, siden blir litt mye å poste i et innlegg, men det går vel fint! De bildene jeg poster nå har jeg tatt i feriehuset vi hadde i Frankrike, så får dere se litt bilder av hvordan det så ut. Det var så utrolig fint der♥Neste del med bilder kommer sikkert i morgen eller noe. Senere i dag kommer Benni til meg, og hun skal sove her, så er ikke sikker på om det blir mer blogging i dag.  Gleder meg til å være med henne igjen, er så lenge siden nå! Snakkes♥

Publisert: 03.08.2013 @ 13:12 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Close-ups

Hei♥

Tok disse bildene for en (god) stund siden, og tenkte bare å dele noen med dere. Siden jeg er i Farsund nå, og ikke har macen med, såer det litt vanskelig med blogging. Derfor poster jeg bare dette innlegget nå, men håper jeg får tid til å oppdatere litt i morgen også. 


Snakkes♥

 

Publisert: 10.07.2013 @ 15:00 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Summer

Hei♥

I og med at det er sommer nå, så har jeg laget en collage som også er bakgrunnen min på macen. Følte det var på tide uansett, og elsker de lyse sommer-bildene jeg har nå. 

For å få det i rett størrelse kan du trykke her

Om ikke så alt for lenge begynner bursdagen min, så i øyeblikket holder jeg på å forberede litt til det. Blir sikkert en herlig kveld, men herlige folk. Var en del som ikke kunne komme da, så det var jo synd, men er jo sommerferie og sånn så skjønner jo den. Snakkes♥

Publisert: 22.06.2013 @ 17:00 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Bilder fra i går

Hei♥

Har egentlig ikke noe spennende å oppdatere med fra denne dagen. Tror det har vært en av de lateste dagene jeg har hatt på lenge. Og jeg har spist mye. Alt for mye. Sånn sett er det jo ganske greit å bo hos personen som hadde selskap dagen før. Det var jo så mange kaker, så det var nok av rester. Klager ikke i alle fall. Siden jeg ikke har noe annet å fortelle, poster jeg heller bare litt bilder fra i går. Har ikke fått redigert noen enda, så alle er ikke helt bra, men uansett...

 Snakkes♥

Publisert: 08.06.2013 @ 22:50 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Bilder fra Skudenes

Hei♥

Tror jeg nevnte i går at jeg skulle legge ut litt bilder fra Skudenes. Har en del bilder der fra da, så legger bare ut noen av dem. Savner det varme været allerede. Skjønner ikke hvordan vi kan gå fra sånn 28 grader på lørdag og søndag, til 13 grader i dag. Hadde vel ikke kommet som en overraskelse om dette var det siste vi fikk av sommer i Norge heller, haha! Neida, satser på å få noen sommerdager til her hjemme også da. 

Nå skal jeg bare se ferdig episoden med Greys Anatomy, og så legger jeg meg nok ikke så lenge etterpå. Tenkteå prøve å legge meg litt tidlig i dag, for jeg er alltid så trøtt om morgenen. Men nå begynner det, så må nesten gå. Snakkes♥

Publisert: 21.05.2013 @ 22:12 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

17. mai - pictures

Hei♥

Sa jo at jeg skulle poste bilder fra 17. mai, så da får jeg nesten gjøre det. Hadde egentlig flere bilder å dele med dere, men fant ikke kameraet som hadde de bildene på, så derfor er det bare noen bilder fra barnetoget om morgenen.  

Kanskje ikke de mest interessante bildene, men jaja.. I morgen kommer vel flere bilder fra Skudeneshavn, og satser på at de kanskje er litt bedre, så vi snakkes da♥

Publisert: 20.05.2013 @ 22:00 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

My room

Hei♥

Fikk ikke tid til å blogge i går, så sorry for det. Var opptatt mesteparten av dagen, så rakk bare ikke å oppdatere. Tenkte å vise dere bilder av rommet mitt nå. Har egentlig ikke noe spesielt rom, men siden jeg har sagt at jeg skal legge ut bilder får jeg bare gjøre det. 

Er ikke heelt ferdig med litt småting på rommet, men det kommer vel etterhvert. Over senga her, for eksempel, har jeg tenkt å kjøpe et bilde eller noe jeg kan ha.Og de greiene jeg har på skapet nå er bare til jeg får laget noe nytt. Vet ikke helt hva jeg skal ha der nemlig.

Så ja, det var vel det. Som sagt, mangler litt smådetaljer, men det kommer. Vi snakkes♥

Publisert: 04.05.2013 @ 16:08 Kategori: Bilder Kommentarer: 7

Winter

Hei♥

Akkurat nå skulle jeg egentlig ha vært på jobb, men på grunn av mye vind er trekket stengt så derfor skal jeg ikke på jobb i dag. På en måte er det jo herlig, men nå hadde jeg liksom stått opp tidlig og var så klar for å tjene litt penger så det var litt synd egentlig. I dag er i alle fall mamma og de her også. De kom opp i går kveld, noen timer etter Benni hadde reist hjem. De laget middag (herlig at jeg slapp for en gangs skyld, har jo vært alene siden fredag) og resten av kvelden brukte vi på å se Idol og spille kort. Koselig da! 

Tok noen bilder i går, men gidder ikke å redigere akkurat nå så poster de bare sånn de er.Vet ikke hva jeg gjør utover dagen, været er jo ikke så bra så det er ikke så gøy å være ute. Skal i alle fall spille kort nå, så får jeg se hva som skjer. Snakkes♥

Publisert: 14.02.2013 @ 10:46 Kategori: Bilder Kommentarer: 2

Planer og ønsker for 2013

Hei♥

Hadde tenkt å lage et innlegg med ting som skal skje i 2013, men siden jeg egentlig ikke vet så mange ting som kommer til å skje lager jeg en blanding av ting jeg vet jeg skal og ting jeg ønsker skal skje. 

Siden jeg ikke fant noe bilde akkurat nå der dette sto laget jeg det raskt selv (som jeg egentlig har gjort med omtrent alle disse bildene) - Men ja, dette skal jeg!
Justin Bieber konsert 17. april♥Haha, fant dette mens jeg var rundt på nettet - Men dette iphone har jeg jo bestilt så det vil jo skje dette året!

Dette skal jeg i sommer. Mamma og de bestilte faktisk tur på lørdag, men vet ikke hvor vi skal bo enda vet bare vi har bestilt flybilletter!

Dette vil jeg gjøre - samme om det er Norge eller utlandet, bare reise!

Haha, ja.. Altså, jeg og ei venninne har laget en bucket list som vi skal fullføre i løpet av 2013 og det skal vi klare!

Haha, det er jo lov å drømme da!

Dette vil jeg, og kan godt være jeg skal. Er bare redd for at det skal gjøre vondt og betennelse og sånn, haha!

Ja, ok, nå ble ikke dette verdens beste innlegg siden jeg egentlig ikke har så mange planer for 2013 enda. Men er jo fin variasjon til hverdagsinnlegg da, så det får gå. God natt♥

 

Publisert: 07.01.2013 @ 22:01 Kategori: Bilder Kommentarer: 4

Tilbakeblikk 2012 (Del 2)

Hei♥

Da har jeg laget del 2 av det som skjedde i 2012. Som jeg sa i sist tilbakeblikk-innlegg var at det ikke har skjedd så veldig mye spesielt, men det er jo uansett noe som har skjedd og det er uansett greit å oppsummere året mitt litt.

Juli: Var på bilferie til Danmark, Tyskland og Nederland med Silje, søskenbarnet mitt. Utrolig kjekk ferie, selv om mye av den ble tilbragt i bil.
Resten av bildene kan dere se HER og HER.

 

Fikk Golden Circle billetter til Believe-touren til Justin i april!!

Var på campingtur i Langesund (ganske nærme Kragerø)

Dagstur til Sverige


Var på hytta, og når vi plutselig fant en kano som lå der helt alene bare "lånte" vi den en liten tur, haha!


Gikk tur på "Lifjellet" som er et fjell ganske nærmed oss

Var vel det som skjedde i juli. Var også med venner og sånn, men var mesteparten av tiden bortreist.

August:

Var en del fint vær, så da ble det noen turer på stranda. 


Var på Bieber-parade og møtte mange herlige beliebers


Fikk min elskede mac♥

Begynte på ny skole, Hetland vgs

... Og ble jo selvfølgelig kjent med mange herlige folk.
Hadde forresten ikke en gang en mappe med bilder for august på PC-en, for de er på macen tror jeg...

September: 

Finner ingen bilder fra denne måneden faktisk. Er utrolig dårlig på å ta bilder når jeg ikke blogger, men vet jeg tok noen bare finner dem ikke nå. Rart, men skjedde ikke noe veldig spesielt den måneden uansett. Var bare med venner og sånn tror jeg...

... Og tok en laang pause fra blogging

Oktober: 


Var i forskjellige selskap og sånn, men aneer ikke hvor noen av bildene har blitt av... Dette var i hvert fall en del av kortet jeg laget til hun ene!

Hadde photoshoot med søsteren min

... Var på en halloween-fest, men den ble avbrutt av politiet ganske fort så det var ikke så vellykket,  og blogget ikke i det hele tatt denne måneden

November:Tok av reguleringen!!


Var på kino og så twilight


Hadde moteshow med fransken, haha!

 

Desember:

Hadde en utrolig kjekk overnattingKom meg ikke på skolen i 2 dag pga. snø - så da brukte jeg tiden på andre måter


Hadde mange koselige kvelder med familienHadde en kjekk julaften


Hadde herlige juledager med enda mer familiekos hos morfar


Hadde en bra nyttårsaften på hytta med familie og venner

...Og jobbet en del dager i romjulen, og skulle ha vært på skoleball som ble avlyst og som ble en jentekveld istedenfor!

 

Det var vel sånn ca. oppsummeringen av 2012. Manglet en del bilder og sånn fra månedene midt i dette halvåret, men det får bare være. De månedene gikk uansett for det meste i å være med venner, skole og sånne normale ting. Tror ikke jeg har glemt noe spesielt i alle fall. Har brukt utroolig lang tid på disse to innleggene til sammen nå, så håper dere liker dem, haha! Snakkes♥

 

Publisert: 03.01.2013 @ 19:53 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Bilder fra nyttårsaften

Hei♥

Nevnte jo litt på bloggen i går sånn ca. hva jeg skulle gjøre i går, og det var omtrent akkurat det jeg gjorde også. Vi fikk besøk av noen familievenner og søskenbarnet mitt og hennes familie. Vi spiste kalkun, og hadde pakkeleken. I 11-tiden gikk jeg og Silje (søskenbarnet mitt) ut, og hadde stjerneskudd og sånn. Haha, elsker stjerneskudd! Litt før klokken tolv gikk vi opp til hotellet som er litt oppfor hytta vår. Der var det jo en del andre folk, men ikke noen andre kjentfolk da. Fyrverkeriene holdt på en god stund. Prøvde å ta noen bilder, men er ikke akkurat sånn proff fotograf, og de fleste rakketene var rett ovenfor hodet mitt så det var ikke så lett å få noen veldig bra bilder. Når fyrverkeriene tok slutt, gikk vi inn på hotellet, men gikk raskt ned igjen til hytta for de andre familiene måtte nesten kjøre tilbake tilbake til sine hytter siden det er et stykke borte, og på det føret som var på veiene tok det sin tid...

Dette var mitt outfit i går. Var ikke så utrolig pyntet, siden det er jo kaldt ute og det er ikke så mange å pynte seg for oppe på hytta, haha....

Meg og søsteren minHer er en del av dem jeg tok. Gadd ikke å redigere noe, fordi jeg er lat trøtt.

 

I dag har jeg jo vært på jobb. Det var ikke like tungt å stå opp som jeg hadde forventet, men når vi kjørte hjem fra hytta i dag merket jeg hvor trøtt jeg var. Men er litt herlig å sove i bilen uansett, så det går jo fint. I morgen er det jo skole for en del, men vi begynner på torsdag. Har planer om å sove leenge, siden jeg ikke har fått sovet lenge noen av dagene vi har vært på hytta. Jaja, har råd til iphonen nå da, bare jeg får lønna så det går fint. Snakkes♥

 

Publisert: 01.01.2013 @ 19:07 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Wishlist 2012

Hallo♥

Som dere kanskje legger merke til har jeg fått ny header. Den andre headeren var det noe galt med, så den ville ikke vise. Den jeg har nå er ganske midlertidig (forhåpentligvis). Var bare noe jeg satte raskt sammen, for jeg må ha ett eller annet som header i alle fall. Men funker i alle fall bedre enn ingenting!

Akkurat nå ligger jeg å øver på prøve. Teoretisk sett... Motivasjonen min er ikke helt på topp, spesielt ikke etter at jeg fant ut at denne prøven skulle inneholde litt mer enn jeg først trodde. Så kommer nok bare til å lese gjennom det andre kapittelet også, siden jeg har allerede lest igjennom det første en gang, og så øver jeg litt mer på begreper. Etter det gidder jeg ikke mer. 
Har i alle fall tatt meg tid til å lage ønskeliste jeg skal poste her. Blant annet. Har jo egentlig tatt meg tid til ganske mye mer også...

Bare for å få det sagt: Dette er ikke det jeg forventer å få, det er bare ting jeg ønsker å få. Sånn som Iphone har jeg tenkt å kjøpe meg selv når jeg har tjent opp litt penger til det. Og har egentlig flere ønsker, men gadd liksom ikke å ta med hvert minste klesplagg jeg ønsker meg. Og så var det ikke plass til mer...

Har du noen av de samme ønskene? 

Publisert: 19.12.2012 @ 21:43 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Weheartit!

Hei!

Slenger bare inn noen random bilder fra Weheartit, fordi jeg hadde lyst!

Nå legger jeg meg. Tror det kan være smart. Selv om jeg egentlig ikke burde skrive det. Legger meg nemlig aldri, når jeg har skrevet på bloggen at jeg gjør det. Men denne gangen mener jeg det også. God natt!

- Camilla

Publisert: 22.08.2012 @ 23:04 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Bilder fra Mallorca - del 3

Hei!

Har ikke så mye mer å oppdatere om enn det jeg tok i sist innlegg, og siden jeg aldri ble ferdig å legge ut bildene passer sikkert det fint nå. Har jo tross alt vært på stranden to dager på rad nå, og bildene jeg legger ut nå er for det meste strandbilder. Denne delen med bilder valgte jeg å ha mer sånn landskap-ish, og ikke så mye bilder av folk. Følte jeg måtte ha litt bilder av det også, selv om det er litt selv-pining siden det frister så mye å reise tilbake!


Måtte laste dem opp tre ganger for at det skulle funke...

Hva synes du om bildene?
Vi snakkes i morgen. Tror jeg skal legge meg nå!

- Camilla 

Publisert: 15.08.2012 @ 01:10 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Nederland del 2 - dag for dag

Hei! 

Dette skulle jeg egentlig poste i går, men rakk ikke å skrive det ferdig da. Derfor kommer det heller nå, og sorry for at jeg ikke blogget i går. Og det var ikke planlagt at det skulle ta så lang tid før det ble postet i dag, men har ikke rukket før nå. Dere aner ikke hvor lang tid jeg har brukt på dette...

Da tenkte jeg å ta del 2 av Nederland-turen. Har dessverre ikke hatt tid til å skrive dette innlegget før i dag, så det er derfor det kommer så sent. Skriver om det på samme måte som i går - dag for dag altså. 

Dag 4: Denne dagen var den dagen vi skulle besøke den blomster-tingen. Tror det er sånn ganske stor ting i Nederland. Heter i alle fall Floriaden 2012. Vi var der hele dagen, og i begynnelsen var det greit nok siden jeg liker å ta bilder, så det var jo mange fine blomster å ta bilde av, men etter mange timer ble det ganske kjedelig egentlig. Spesielt siden det var sånn ca. 30 grader og helt blå himmel, og jeg gikk rundt i langbukse og t-skjorte, når alt jeg egentlig ville var å ligge i en bikini å sole meg... Etter det reiste vi videre til et annet hotell i Nederland, hvor vi gikk en liten kveldstur før vi la oss. 
Har alt for mange bilder av den dagen, så jeg velger bare ut noen.
Har egentlig ganske mange flere fra den dagen, men la ikke ut mer sånn at det ikke ble for mye. Har nemlig en del fra en annen dag også.

Dag 5: 

 Først reiste vi inn til sånn blomster-auksjon, men det hadde stengt. Klokken var liksom bare 11, og det var stengt fordi alle blomstene var solgt! Så de i informasjonen sa vi skulle komme tilbake neste dag i 7-8 tiden om morgenen, og så sa de voksne at da fikk vi gjøre det da, og jeg trodde jo de tullet siden det betydde vi måtte stå opp klokken 6, men neida.... Det var helt seriøst! Etter vi hadde vært innom der reiste vi i hvert fall inn til Den Haag (Tror det skrives sånn...). Vi gikk og shoppet, men fikk ikke så god tid så det ble ikke så mange innkjøp. Kan heller vise i ett annet innlegg siden jeg har ikke bilder av det. 
Har egentlig ikke bilder fra denne dagen, utenom ett da.

Dag 6: 

Dette var da den dagen vi måtte stå opp klokken 6! Og, utrolig nok, jeg og Silje kom oss opp og var helt ferdige med stelling og pakking når vi skulle. Så vi reiste inn til denne blomsterauksjonen. Det er der sånne folk sitter og kjøper blomster, og etterpå blir de sendt ut med lastebiler og sånn til flere andre land, der de blir solgt i butikkene. Det var egentlig utrolig kjedelig, og det at vi bare hadde sovet noen få timer gjorde ikke ting bedre akkurat. Etter en stund der fant vi en plass for å spise frokost. Det var litt teit, for etter vi hadde vært på blomsterauksjonen gikk vi til bilen og søkte på GPS-en etter en plass å spise. Så fant vi en plass, og kjørte for å finne den. Der vi havnet var på nedsiden av samme bygget vi nettopp hadde vært i, så vi måtte bare kjøre opp igjen å parkere så gikk vi tilbake akkurat der vi hadde vært først. Haha! Etterpå kjørte vi en stund, siden vi skulle begynne på tilbakereisen. Vi stoppet i en eller annen by og tok en båttur på kanalen. Tror det kalles "Hollands Venezia" eller noe sånn. Var i alle fall veldig fint, og utrolig søte hus! Vi kom til hotellet på kvelden en gang, og det var litt stress siden hotellet hadde ikke fått med i bestillingen at vi skulle ha to rom, bare ett, men det fikset seg. Hotellet hadde sånn kul seng som man drar ut fra veggen, som jeg og Silje skulle sove i. Vi synes jo det var så kult, siden de alltid har det på film...Følte oss utrolig kule på det siste bildet, ehehe...

Dag 7: Vi begynte å kjøre rett etter frokost, og i Danmark tok vi en pause. På et kjøpesenter... Jeg og Silje syntes jo selvfølgelig at pausen var alt for kort, men begge rakk å kjøpe noe da. Tar det i innkjøps-innlegget. Vi kom til båten i rett tid, og så kjørte vi bare hjem fra Kristiansand når den var ferdig. Haha, før vi reiste fra hotellet forresten, så hadde vi lånt sånn bagasje-tralle som man ofte ser på hoteller og kjørt en liiten tur meg. Følte oss passe teite, men det var utrolig morsomt!

 

Det var vel hele turen, det! Var en del kjøring og sånn, men var veldig koselig at jeg fikk være med. Og jeg og Silje har i hvert fall ledd nok, haha!
Hva synes du om bildene?

- Camilla 

Publisert: 15.07.2012 @ 23:49 Kategori: Bilder Kommentarer: 0

Nederland - dag for dag!

Hei!

Tenkte å skrive litt om Nederland-turen. Har utrolig mange bilder derfra, men kan vise noen av dem. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men siden vi reiste mye og gjorde en del forskjellig så kan jeg egentlig bare ta det dag for dag. Jeg reiste altså med tanten min, typen hennes, søskenbarnet mitt Silje og farmor. 

Dag 1: Vi startet turen med å kjøre til Kristiansand for å ta danskebåten. Var litt irriterende for ferja var forsinket så vi sto og ventet på kaien i tre timer, etter å ha kjørt i mange timer først. Den kom til slutt da, og om kvelden sov vi bare på et vandrehjem eller noe sånn i Aalborg.  Skulle jo bare sove der noen timer, så de hadde bare bestilt noe billig, og det var egentlig helt greit der. Det var litt merkelig når vi kom der, for jeg kjente meg igjen der, og så plutselig kom jeg på at jeg hadde vært der før, en gang familien hadde vært i Danmark og vi bare skulle overnatte en natt så da tok vi også bare noe billig og enkelt. 

Har ikke så mange bilder fra denne dagen, men gikk jo mest i kjøring da.

Dag 2: Vi kjørte videre rett etter frokost. Vi kjørte til Lübeck, Tyskland hvor vi skulle overnatte. Hotellet der var utrolig fint. Tror det hadde 36 etasjer eller noe sånn, og det var spa der og rommene var også kjempefine. Når vi kom fram så gikk vi ut for å spise. Fikk faktisk syden-følelse av å gå der, for det var utrolig varmt og så var det så fint. Vi gikk på en restaurant, og etterpå gikk vi bare en liten kveldstur for å se litt i byen.

Har ganske mange bilder der fra. Skulle prøve å ta bilde av grensen fra Danmark til Tyskland, men det gikk så fort og det var ikke akurat noe spesiellt, så resultatet ble bildet under her:Og hvis dere lurte spiste jeg ikke den desserten det er bilde av med meg alene, haha! 

Dag 3: Etter frokosten gikk vi for å utforske spa-området. Etter å ha funnet ut hva vi kunne gjøre der, gikk de voksne ut på en tur eller noe i byen, mens jeg og Silje gikk inn i spaet. Det kostet jo selvfølgelig penger å få massasje og sånn, så det gjorde vi ikke, men det andre kunne vi gjøre gratis. Etterpå begynte vi å kjøre mot Nederland. Kunne godt vært lengre i Lübeck, siden det var en nydelig by, og hotellet vårt var jo utrolig fint. Faktisk var vi aldri på toppen av hotellet, som var litt synd siden det hadde så mange etasjer, men vi var på vei opp rett før vi skulle reise og da fant vi ikke ut hvordan vi skulle komme oss til toppen... Vi kom oss i hvert fall til hotellet vårt i Nederland, og der tok vi oss også en liten kveldstur for å se litt rundt og så spiste vi middag på hotellet.

Den bøtta som dere ser nedenfor var sånn vi skulle dra, og så ble den fylt med kaldl vann som ble helt over oss. Og ja, vi prøvde! Hadde ikke så mange bilder fra selve spaet, for de fleste ble tatt med iPhonen til Silje, og de bildene har jeg ikke. 

Dette innlegget ble ganske langt, så jeg legger ut resten i morgen, sånn at det ikke blir alt for mye på en gang!

Synes om bildene?

- Camilla 

Publisert: 13.07.2012 @ 20:34 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Bilder

Hei!

Sa jo at jeg tok noen bilder jeg kunne vise. Er ikke så mange da, men er vel bedre enn ingen. 

Så egentlig ut som om jeg hadde lagt begge bildene ut to ganger, siden de var ganske like, men ble litt teit å bare legge ut to når jeg først hadde sagt jeg skulle legge ut bilder, og de andre har jeg ikke fikset.

Men vi snakkes sikkert senere. 
- Camilla 

Publisert: 16.06.2012 @ 13:41 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

bilder - natur

Hei!

Sorry for sen blogging, glemte det helt av! Ikke at jeg har så utrolig mye interessant å blogge om heller. Tror ikke en gang jeg gidder å begynne å fortelle om dagen min, siden jeg er redd for at jeg omtrent kjeder dere i hjel da. Men var utrolig deilig med fri i dag da, og spesielt siden jeg kunne begynne dagen med den nye sesongen av PLL. Har jo også fri på torsdag og fredag, og har i alle fall planer om å nyte de dagene (selv om mamma har gitt meg en del oppgaver, sånn at jeg kan tjene penger...).
Siden jeg ikke har så mye å blogge om akkurat nå, tror jeg heller jeg legger ut noen bilder jeg tok en dag. Jeg tok dem med mobilen en dag, så de er ikke veldig bra, men har prøvd ut å redigere litt i photoshop. Det er ganske kjekt egentlig, men er langt i fra noen proff!

Kunne nok tatt dem litt større, men glemte å se på det først, og jeg gidder ikke å laste dem opp på ny!

 1. Dette er originalbildet

 2. Dette er redigert i photoshop 

3. Dette er redigert i et program på mobilen

 4. Dette redigerte jeg ikke i det hele tatt

 5. Dette er originalbildet

 6. Dette er redigert i photoshop

 7. Originalbildet

 8. Redigert i photoshop

 9. ehehe, dette var bare fordi jeg fant noe kult i photoshop...

 10. Dette tror jeg at jeg har lagt ut før, bare ikke redigert, men dette er i alle fall redigert med det mobil-programmet!

Men nå legger jeg meg snart, snakkes i morgen.
God natt søtinger! 

- Camilla

 

Publisert: 07.06.2012 @ 00:24 Kategori: Bilder Kommentarer: 1

Bilder fra Mallorca - del 2

Hei!

Hadde seriøst tidenes skrekkopplevelse i dag. Jeg satt på PC-en og så på et youtube-klipp, når det plutselig kom en gigantisk feit edderkopp krypende over toppen på skjermen. Jeg er egentlig livredd edderkopper, og en edderkopp på den størrelsen gjorde det ikke mye bedre. Så jeg skulle få lillebroren min til å ta den vekk, men da hadde den krøpet vekk, så nå er den en plass på rommet mitt, men jeg vil ikke gå inn der i frykt for å møte på den igjen...
Men uansett, her kommer litt flere av syden-bildene:

 

Her var vi på vei til restaurant, når vi møtte denne søte skapningen!Historien bak dette sugerøret er litt merkelig, men følte jeg måtte ta det med, siden det er et ganske morsomt ferieminne...Egentlig historien bak (eller etter..) disse to bildene også...Det var dødsekkelt, siden det var folk som holdt på å mate fiskene, og så kom det sykt mange fisker som bare svømte rundt der!

Kommer nok til å legge enda flere ut en annen gang, hvis dere er interesserte da! Er en fin ting når jeg ikke har noe å blogge om eller trenger variasjon.


 

Publisert: 04.06.2012 @ 21:03 Kategori: Bilder Kommentarer: 3

Bilder fra Mallorca - del 1

Hei!

Har egentlig hatt litt tid til å legge ut bildene nå, men har bare ikke giddet å begynne.

Nå skal jeg være flink å legge ut en del av dem. Gidder ikke å legge ut alle, og kommer til å dele det opp i flere innlegg siden jeg har utrolig mange.

De bildene viser litt av flyturen, hotellet og rommet vårt! Som dere sikkert skjønte, men anyways...

Har mange flere bilder, men rekker ikke å legge dem ut nå, så vi snakkes heller!

 

Hva synes du om bildene?

- Camilla

Publisert: 29.05.2012 @ 16:44 Kategori: Bilder Kommentarer: 1
hits