Kategori: Bieber

Danse-workshop

Hei♥

For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra workshop med danserne til Justin, Kaili og Carlena, de samme som jeg var på m&g med i går. Det var utrooolig gøy og jeg lærte veldig mye. Med min gullfisk-hukommelse glemmer jeg det vel ganske fort meen jeg hadde det i alle fall kjekt mens jeg var der. Det varte 1,5 time, og tiden gikk alt for fort. Når hun bare "there's only 5 minutes left" var jeg sånn "hæ, allerede?". Tror i dag nesten var enda bedre enn i går selv om vi fikk møte dem enda mer "personlig" i går, men de er jo her først og fremst for å danse og det var hovedsakelig det jeg ville også så ja... Er litt trist at begge disse dagene er over nå da, savner det allerede haha. 

Har ikke bilder fra i dag enda for vi fikk ikke lov å ta bilder selv, men kan heller legge noen ut når de blir lagt ut på facebook-siden. Kan heller friste med min frozen yoghurt jeg hadde i dag. Liker å tro at det er litt sunt siden det er yoghurt liksom.

Disse bildene er de eneste jeg har fra i dag, prøvde å få min søster til å ta noen bilder men de ble alle blurry så det funket ikke helt :((

Men nå har jeg tydeligvis en fransk-lekse å gjøre, og så blir det Grey's Anatomy, så vi snakkes♥

 

Publisert: 04.02.2014 @ 20:50 Kategori: Bieber Kommentarer: 0

Unreal

Hei♥

Dagen i dag har vært amaziiing, så uka begynte i alle fall bra, og har stor tro på at resten kommer til å bli ganske bra også. Jeg var nemlig på meet&greet med Carlena og Kaili, to av Justin Bieber sine hoveddansere. Vet ikke om jeg har nevnt det før at jeg skal, men bestilte billetter i begynnelsen av januar. Det begynte rundt seks og først svarte de på masse spørsmål som vi hadde spurt og etterpå fikk vi ta bilde med dem og gi dem gaver. Alt var helt fantastisk, og de er så utrolig søte begge to, og æææ - kan virkelig ikke tro at jeg fikk møte dem. Jeg mener - for det første kjenner de Justin og for det andre er de jo bare verdens herligste. De var liksom så morsomme og satt å lo gjennom hele "intervjuet" med dem. 

Haha, Benni sitt bilde (håbe d går fint) for jeg gadd ikke å gå helt ned å hente speilrefleksen

Anyways, nå skal jeg se litt Vampire Diaries før jeg legger meg, så vi snakkes♥

Publisert: 03.02.2014 @ 21:02 Kategori: Bieber Kommentarer: 1

Things I love about autumn

Når man ser at gradestokken viser under 10 grader om morgenen, og paraplyen har blitt flittig brukt hver dag denne uka, innser man at høsten er kommet for fullt. I den anledning har jeg satt opp en liste med ting jeg elsker ved høsten. Akkurat nå er jeg helt klar for høst. Det er jo egentlig en så koselig årstid! På dager med fint vær er det jo bare helt nydelig ute med alle fargene, og på regnværsdager er det så herlig å bare ligge inne under dyna med serier rullende på PC-en. 

Jeg brukte mye tid på å få dette perfekt, så...please appreciate it, hehe! 

Uansett, nå befinner jeg meg antageligvis snart i bilen på vei til hytta, så vi snakkes nok derfra♥

Publisert: 20.09.2013 @ 15:00 Kategori: Bieber Kommentarer: 3

Beste helgen

Hei♥

Sorry for at jeg ikke blogget i går. Fikk ikke tid, for jeg reiste til Sandnes for å møte Benni ikke så veldig sent, og før det sa mamma at jeg måtte vaske gulvet... Hardt liv, haha! Neida, men jeg var i alle fall borte hele dagen, og kom hjem igjen i halv 5-tiden i dag. Siden det har jeg bare vært på trening og fått gjort litt skolearbeid. Føler ikke jeg henger helt med på alle innleveringer og sånn, men overlever kanskje til sommeren. 

Denne helgen har i alle fall vært.. eh, hvordan skal jeg beskrive den ... ganske perfekt! Vi har gjort litt forskjellig, og den har i hvert fall vært veldig gøy. Vil ikke helt at den skal ta slutt.

Bare litt random bilder fra litt forskjellig, siden jeg ikke hadde så mye å poste akkurat nå. Æææ, det er forresten Justin sin offisielle DJ hvis noen lurte!

Nå skal jeg i alle fall legge meg, og så kommer noe innkjøpsinnlegget i morgen. Begynte på det før jeg gikk hjemmefra i går, men ble ikke ferdig, så derfor kommer det i morgen heller. Godnatt♥

Publisert: 21.04.2013 @ 22:54 Kategori: Bieber Kommentarer: 0

Justin Bieber - min konsertopplevelse

Hei♥

Sorry for at det ble sent innlegg, men var med Benni rett etter skolen, og med en gang jeg kom hjem fra henne var det ned i familieselskap så har vært ganske opptatt til nå. Tenkte å skrive om hele konsert-opplevelsen, og for noen blir det vel kanskje litt mye Bieber-blogging, meen sånn er det bare, haha!

Jo altså, vi reiste hjemmefra halv 7 samme dag vi skulle på konsert, altså onsdagen. Etter å ha reist med bil, fly, tog og buss var vi framme på hotellet og fikk satt fra oss bagasjen før vi gikk opp til telenor arena. Hotellet vårt lå sånn 50 meter fra arenaen så det var veldig herlig. Vi stilte oss i kø ca. halv 12 og dørene skulle åpne halv 7 om kvelden. Som jeg kort nevnte i et annet innlegg var det veldig fint vær. Der var vi ganske heldige, for først hadde det sett ut som om onsdagen skulle bli verst i følge værmeldinger. Hele dagen satt vi i kø og hørte på musikk som de spilte på høytalere, leste litt i blader og spiste litt mat. Jeg kjedet meg faktisk ikke, men kan jo ha noe med at været var så bra. Ca. halv 6 begynte første pulje å gå til arenaen fra køen, og vi var i første pulje, noe som var utrolig gøy. Ble en del venting der også, men tilslutt var vi inne i arenaen og ganske langt fremme på golden circle egentlig. Var ganske tomt bak oss i alle fall når vi kom inn!

Nedtellingen startet på 10 minutt, og de 10 minuttene gikk så fort! Hadde foventet at det skulle føles som en evighet, men plutselig sto alle å telte ned fra 10 sekund, og så var Justin på scenen! Det var et av de sykeste øyeblikkene! Etter å ha ventet i ca. 10 timer og så plutselig sto han rett foran oss. Følelsen var heelt ubeskrivelig!!

Etter noe som føltes som bare 5 minutter var hele konserten over. Vet ikke hvor lenge det egentlig varte, men sikkert godt over 1,5 time. Uansett, ord kan virkelig ikke beskrive hvor fantastisk det var. Selvfølgelig hadde jeg forventet at det skulle være bra, men konserten gikk langt over forventningene. Jeg var redd jeg ikke skulle innse at JUSTIN BIEBER faktisk sto rett foran meg og sang, men kan vel si så mye at det gjorde jeg virkelig, både under og etter konserten! Når han var ferdig sto jeg bare forvirret igjen, og så var det sånn "ferdig allerede? Han har jo akkurat begynt". All ventingen var så utrolig verdt det, og jeg hadde ikke nølt et sekund om jeg måtte stått i køen igjen for å få gå på en ny konsert. Hele opplevelsen var bare helt syk, og jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det for å få fram hvordan det var. Showet var dødskult, stemmen hans var fantastisk og plassen min var kjempebra. Og stemmen hans når han snakket - OMG har aldri hørt noe så søtt! Dere har helt sikkert hørt den på video, men den er virkelig enda finere på ekte. Alt ble bare enda bedre live!

Dagene etter har jeg følt at det er litt "tomt". Nå har jeg liksom ventet på denne konserten i 288 dager, og i løpet av alt for kort tid var alt over. Det jeg har sett fram til så lenge kan jeg ikke se fram til lenger. Blir nok ikke siste gang jeg ser han live, for det var virkelig verdt pengene, ventingen og alt som følgte med. Ble litt langt innlegg nå, men måtte bare få skrevet det ned. 17. april 2013 var den beste dagen i mitt liv, og det kommer jeg til å husek for alltid!

Har litt flere bilder, og mange videoer, men legger ikke ut mer akkurat nå i alle fall. Kanskje jeg redigerer noen av videoen sammen til en kort film, men filmingen er ikke veldig bra i og med at jeg egentlig prøvde å se selv mens jeg filmet så jeg fulgte ikke heelt med på hva jeg filmet, men lyden er med, og det er det viktigste. Nå må jeg i alle fall legge meg, så vi snakkes! Godnatt♥ 

 

Publisert: 20.04.2013 @ 00:44 Kategori: Bieber Kommentarer: 2

Home again

Hei♥

Nå er vi dessverre hjemme igjen, hadde ønskt jeg skulle på konserten i dag også, for det var en helt ubeskrivelig opplevelse!! Tenkte å ta mer om det i et annet innlegg, når jeg har fått lastet inn bilder og sånn. I dag har vi vært litt på shopping i Oslo, men ble litt liten tid for vi hadde et fly som gikk litt tidlig. Derfor fikk jeg ikke shoppet så mye, men kan vise innkjøpene også i et innlegg senere. Etter konserten i går var jeg ganske sliten, så jeg orket ikke å blogge ett innlegg, og i tillegg hater jeg mobilblogging. Nå må jeg jobbe med litt skolearbeid, uansett hvor lite jeg har lyst å komme tilbake til "normal hverdag", haha! Har bare vært borte to dager da...

På det første bildet hadde vi akkurat kommet inn i arenaen, og det andre er litt av resepsjonen til hotellet, som var ganske fint egentlig.

Nå har jeg hatt planer om å begynne med det der skoletingene i en time snart så jeg må vel komme i gang. Håper jeg får tid til å skrive konsert-innlegget i løpet av kvelden i dag, hvis ikke blir det sikkert i morgen. Uansett, vi snakkes♥


 

Publisert: 18.04.2013 @ 20:26 Kategori: Bieber Kommentarer: 0

Bieber-kø

Hei?
For øyeblikket sitter vi i kø til Bieber-konsert. Vi er faktisk ikke så veldig langt bak tror jeg. Vi har vært her siden 12, og det var så sykt herlig for hotellet vårt er rett ved siden av arenaen. Været er også utrolig fint, så jeg er faktisk varm her jeg sitter.


Vet ikke om dere har hørt om roseprosjektet, men i alle fall under "be alright" er det meningen at folk skal holde oppe roser. Vi hadde planer om å kjøpe det ved arenaen, men så solgte de ikke allikevel, så vi trodde ikke vi fikk. Men så var det en dame som sitter ved siden av oss i køen som gav oss hver sin rose, siden hun hadde en hel bukket. Livredder liksom, haha! Nå skal vi bare fortsette å sitte her å slappe av i køen. Jeg klager hvert fall ikke for hele kø-systemet var mye bedre enn forventet. Vi snakkes sikkert etter konserten igjen eller noe ?Publisert: 17.04.2013 @ 14:25 Kategori: Bieber Kommentarer: 2

One day

Hei♥

Nå er sånn ca. alt pakket og klart til å reise til Oslo i morgen. ÆÆÆÆ, JEG GLEDER MEG SÅÅ MYE! Min største frykt er egentlig at jeg har glemt noe viktig, men så lenge jeg har billettene så overlever jeg nok. I tillegg til penger og mobil da. Uansett, vi reiser hjemmefra halv 7 i morgen, og vet ikke helt når vi lander og sånn, men håper ikke vi kommer til arenaen så veldig sent. Har sett på bilder og sånn fra folk som har kommet inn på arenaen, og GC var mye nærmere scenen enn jeg hadde trodd, så dette blir bare bedre og bedre! Innså ikke helt at jeg skulle på konsert før jeg så nedtellings-video på NB fra Norge. 

Hun kommer til å hate meg, meen det var hun som tok mobilen først, heheh!

Nå begynner Greys anatomy, så jeg må nesten gå. Kommer helt sikkert oppdatering i morgen, for jeg skal jo tross alt stå i kø mange timer og får nok tatt litt bilder. Men neste gang vi snakkes er jeg nok enten på flyplassen eller OSLOOOO! Snakkees♥

Publisert: 16.04.2013 @ 21:41 Kategori: Bieber Kommentarer: 5
hits