Kategori: Anbefalinger/tips

Tips: Makeup Organizer

Hei♥

Nå står jeg midt i middagen, vegetar-taco står på planen i kveld (heh, rutiner sa du?), så gleder meg til å prøve det ut med farse til. Tidligere har jeg bare prøvd med bønnestuing til, som absolutt er godt det også, men i dag var jeg klar for å prøve en mer direkte erstatning for kjøttdeig. 

Uansett, det var egentlig ikke middagen min jeg ville snakke om nå. Tenkte nemlig å tipse dere om den seneste pakken jeg fikk i posten - altså en Makeup Organizer. Vet ikke med dere, men min sminke har bare vært helt kaos. Nå bruker jeg egentlig ikke veldig mye sminke til hverdags, men i det siste har jeg fått en liten obsession på å kjøpe nye sminkeprodukter og synes vel egentlig det er litt kjekt å eksperimentere litt mer når jeg skal ut for eksempel. Men med flere sminkeprodukter blir det jo selvfølgelig mer rot, så etter at sminken hadde lagt slengt ut over hele benken på badet fant jeg ut at det var på tide å skaffe seg et system. Så jeg tok et raskt søk på både ebay, amazon og wish. Jeg endte opp med å bestille fra Amazon, enkelt og greit fordi det var den siden som ga raskest frakt. Tror jeg betalte rundt 130 kr for det, som absolutt ikke er ille, men om du har litt mer tålmodighet kan du få akkurat det samme på Wish til typ 30-40kr. 
Finner ikke igjen akkurat den jeg bestilte nå, men om dere søker på "makeup organizer" på en av de nevnte sidene får dere opp utrolig mange resultater, og kan egentlig velge helt hva som passer dere. Jeg synes hvertfall den er utrolig praktisk. Denne har ikke kjempemye plass da, men for meg har den plass til det nødvendige og vel så det. Eventuelt kan jeg kjøpe flere skuffer i fremtiden for å bygge på. Jeg må tilbake til middagen nå, men tenkte bare jeg ville tipse dere om dette! Vi snakkes♥

Publisert: 23.01.2017 @ 00:27 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 2

Film: The maze runner

Hei♥

Ble litt sen oppdatering herfra i dag, men har vært opptatt så og si hele dagen. Endelig kan vi si at det er helg da!! Ukene går jo faktisk sinnsykt fort - med denne farten er det jo jul før jeg har rukket å ha høstferie nesten. Uansett, skoledagen på fredager har jeg et slags elsk-hat forhold til. Annenhver fredag har jeg to friøkter midt på dagen, som vil si at jeg bare har to økter med fag. De andre fredagene har jeg en økt med fritime, og da har jeg jo tre økter med fag. I dag hadde jeg to friøkter, og på en måte er det jo utrolig herlig å ikke måtte gjøre noe fra sånn halv 10 til 13, men på en annen side er det ganske kjipt at det ikke er i begynnelsen eller slutten av dagen sånn at jeg ikke hadde trengt å vært på skolen. Men anyway, tenkte ikke å skrive en roman om dette akkurat nå. Det jeg egentlig skulle fortelle om, var filmen jeg så på kino i dag. Nå har jeg mast om boka "The maze runner" en del ganger allerede, så da må jeg jo bare følge opp med filmen. Jeg, Maren og Trine bestemte oss for å bestille biletter til førpremieren som var i dag, og jeg som elsket boka var jo naturligvis veldig spent på filmen. Vel, jeg må jo si at den var ganske annerledes fra boka egentlig - med alle detaljene boka inneholder, er det ganske forståelig -  men jeg likte den utrolig godt. Den var spennende gjennom hele filmen, selv om slutten (selvfølgelig) var like irriterende som i boka. Jeg skulle gjerne prøvd å forklare hva den handler om, men for det første er det så sykt mye å fortelle og for det andre suger jeg på å forklare haha. For å gjøre det enkelt legger jeg bare ved traileren jeg. 

For å oppsummere innlegget - dette er en film som er verdt å se! 

Publisert: 12.09.2014 @ 23:40 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 1

UNICEF Tap Project

Hei♥

Tenkte bare å komme med et veldig bra tips. Unicef har nettopp startet et genialt prosjekt som går ut på at for hvert 10. minutt man ikke rører mobilen, så gir de en dag med rent vann til et barn som trenger det. Altså må du bare gå inn på nettsiden, trykke start, og la være å gå innpå mobilen. Det er superenkelt og nettopp derfor er det så smart. Hvis du vil hjelpe til, men ikke "har" penger eller mulighet så kan du allikevel hjelpe til på denne måten. Bare i går kveld lot jeg den stå på i 4 timer, som vil si at et barn får 24 dager med rent vann. Du kan lese mer om det her om du ønsker.

Nettsiden du må gå innpå er www.uniceftapproject.org og for at det skal virke må du gå inn på mobilen.

Mangel på rent vann er jo faktisk en av de viktigste årsakene til sykdommer og død blant fattige, og med dette har du ingenting å tape, så hvorfor ikke?

Publisert: 22.02.2014 @ 23:28 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 0

Full kontroll

Hei♥

Ble plutselig en uplanlagt bloggfri dag i går. Dere vet sånne dager der dere egentlig ikke gjør noe spesielt, men plutselig er bare dagen slutt likevel? I går var en sånn dag. Regner med dere overlevde da, haha. Uansett, tenkte å komme med et tips til dere som sliter like mye med å ha kontroll over økonomien deres som jeg gjør. Som jeg skrev på begynnelsen av året, er mitt eneste nyttårsfortsett å spare penger. Det er jeg helt bestemt på å klare, etter at jeg brukte alt for mye penger på mye unødvendig i fjor. Jeg innså ikke hvor mye penger jeg hadde brukt før året faktisk var slutt og jeg hadde brukt alle pengene. Derfor tenker jeg å ha bedre kontoll i år, og jeg har funnet den nesten perfekte appen, Toshl Finance. Finnes sikkert mange andre bra apper der ute, men jeg synes den funker veldig bra for meg. 

Her har jeg lagt inn en utgift og litt av lønnen min. Det eneste negative jeg har funnet til nå er at vi bare kan legge inn en inntekt per måned når du har gratis-versjonen, men det er egentlig ikke noe problem for det er jo bare til å legge tallene sammen selv. Sånn som nå når jeg har fått mer lønn så har jeg bare plusset det på selv. Utgiftene kan du i alle fall ha flere av, vet ikke hvor mange før du må betale, men i alle fall mer enn 1. 

På det første bilde ser du balansen mellom inntektene og utgiftene, sånn at du kan se hvor mye du har brukt i forhold til hva du har tjent, og sånn at du ser hvor mye du har igjen. På det andre bilde viser budsjettet jeg har satt opp. Jeg har satt opp at jeg kan bruke 1000kr denne måneden siden jeg kjøpe litt bursdagsgaver og billetter til Oslo osv. Da ser du hvor mye du har igjen ut i fra budsjettet.

Alt i alt liker jeg veldig godt denne appen, og synes det er gøy hver gang jeg kan skrive inn noe hahah. Helst på inntekter da, heh. Hadde lett betalt for den hvis det var sånn 21kr eller noe, men det er sånn du kan betale så og så mye i måneden, og da synes jeg at det er like greit med gratisversjonen. Er jo egentlig ikke noe spesielt jeg mangler som jeg har lagt merke til. Har ikke brukt den så lenge, men håper jo selvfølgelig at den vil hjelpe meg til å holde kontoll!

Publisert: 12.02.2014 @ 18:22 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 0

Superenkel DIY

Hei♥

Kom akkurat hjem fra café med Hanna, Silje-Marie, Yasmin og Grethe. Vi var på Sting, og har ikke vært der før men maten var i alle fall veldig god, og det var kjempekoselig! Nå må jeg vel bruke resten av kvelden på et arbeidskrav i fransk, men tenkte å vise dere en DIY som både er enkel og veldig koselig. Jeg fikk idéen fra VOE sin blogg, og tenkte at jeg ville prøve å lage det selv. Har ikke gjort det noe avansert for jeg foretrekker det litt enkelt i stilen, men dere kan jo selvfølgelig gjøre det sånn dere vil. Okayyyy let's start:

Så, dette er utgangspunktet og resultatet mitt. I dette glasset har jeg planer om å skrive lapper om små og store ting jeg vil huske fra 2014 så kan jeg ta det frem igjen når 2014 er over for å se hva som har skjedd dette året. Jeg gjorde det enkelt med å ta et syltetøyglass vi allerede hadde stående her hjemme, men om dere vil kjøpe et nytt glass som er blankt fra før av, kan dere bare gjøre det også. I så fall kan dere hoppe over det første (og eventuelt det andre) steget. 

Jeg startet med å fjerne det papiret som er rundt, og den enkleste måten å gjøre det på, eller i alle fall måten jeg brukte, er å legge glasset i kokvarmt vann og la det ligge der. Når det har lagt der en stund, tar du det opp og tar på zalo. Jeg brukte både oppvaskkost, sånn skrubb-ting og stålull for å få fjernet limen helt, men du trenger sikkert ikke alle tingene om du ikke har. Fortsett å skrubbe helt til glasset er helt glatt og all limen er borte.

Hvis du ikke vil ha lokket sånn det allerede er, finner du bare litt maling og en malepensel og maler det i den fargen du vil. Jeg brukte hvit akrylmaling siden det var det jeg hadde, og måtte male to strøk for å få det hvitt nok til å dekke. 

Til slutt tok jeg bare en liten papirlapp og skrev "minner♥" på, men her er det jo også selvfølgelig helt opp til dere hva dere vil skrive på. Så er det bare til å klippe den ut i ønsket størrelse og teipe den på glasset. Jeg valgte å knytte et bånd rundt toppen for å bare gjøre litt mer utav det og få et mer gjennomført utseende. 

Når du har gjennomført disse stegene har du et glass som er klart til å fylles opp med minner. Make 2014 a year to remember.

Publisert: 14.01.2014 @ 17:47 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 5

Project: Scrapbook

Hei♥

I anledning med Benni sin bursdag i dag, har jeg laget en liten scrapbook til henne. Den er ikke så veldig avansert da, og består mest av bare bilder og tekst, og ikke så altfor mye pynt rundt. Kom ikke på at jeg skulle lage det før sånn 2 dager før, så da fikk jeg litt dårlig tid. Så både onsdag og torsdag gikk mesteparten av tiden min med til det. Tar egentlig utrolig lang tid å lage haha. Men det er gøy da, så da gjør det jo ikke så mye. Jeg har samlet bilder fra ting vi har opplevd sammen hele dette året. Så hvis dere sliter med å gjøre en gave mer personlig er dette et tips♥Hadde ikke tid til å løpe rundt overalt for å finne et perfekt album å lage det i, så da ble det bare en enkel notatbok med ulinjerte sider. Det funker forsåvidt helt greit, og forsiden kunne til og med designes selv haha. Når dere leser dette har (forhåpentligvis) Benni allerede fått den, så jeg håper hun liker den. Gratulere me dagen bby♥

Publisert: 26.10.2013 @ 12:00 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 1

DIY: blomsterkrans

Hei♥

Okei, så jeg er fullt klar over at sommeren snart er over, og dette er vel mer noe som brukes om sommeren - meen jeg er alltid litt sent ute med ting uansett, så jeg kan vel vise dere nå allikevel. For å se på det en annen måte, er jeg bare tidlig ute til neste sommer. Anyways - synes blomsterkranser er utrolig søte, men tviler på at jeg selv kommer til å bruke det så mye. Derfor gadd jeg ikke å bruke penger på å kjøpe en, men med ting jeg hadde liggende hjemme laget jeg en selv. 

Steg 1: Finn fram utstyret du trenger. Jeg brukte det dere ser på bildet, i tillegg til en liten stoffbit. Fant bare diverse falske blomster jeg hadde liggende hjemme, men tror sånne kan kjøpes på Nille til en rimelig pris. Det kan være greit at limen du bruker tørker litt fort, hvis ikke må du bare ha litt god tålmodighet. 

Steg 2: Finn ut hvor mange blomster du trenger, hvilke blomster du vil bruke og hvordan du skal kombinere dem. Jeg la det bare opp slik jeg ville ha det, men fant ut etter jeg hadde limt dem på at jeg egentlig burde hatt dem tettere, så et tips er å ha dem litt tettere enn det på bildet. 

Steg 3: Klipp opp en liten tøybit. Denne trenger ikke å være stor, den skal bare rundt hårbøylen. Ta litt lim på blomsten, er det stilk på må du klippe den av først så langt det går. Fest tøybiten med midten på blomsten. La den tørke litt før du tar lim der blomsten skal plasseres på hårbøylen, og setter på tøybiten med blomsten på. Etter du har festet den på, trenger du litt mer lim for å få festet begge endene av tøybiten, men er ikke så vanskelig å feste den på, så det finner du vel ut av selv. Fortsett sånn til alle blomstene er festet på hårbøylen. Det kan være smart å lime alle blomstene til hver sin tøybit med en gang, sånn at de kan tørke mens du fester en annen til hårbøylen. 

Blomsterkransen er ferdig!
Festet en til blomst på etter dette da, for jeg fant ut at det var litt lite, men dere ser resultatet i hvert fall!Snakkes♥

Publisert: 15.08.2013 @ 14:19 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 1

Youtube favorites

Hei♥

Var ikke så mye bedre i dag, så mesteparten av dagen i dag har jeg sovet. Kom meg i alle fall på skolen, og håper jeg gjør det i morgen også. Når jeg kom hjem la jeg meg bare til å sove med en gang (etter å ha stått utenfor i 30-40 minutter - lang historie). Har fått sett noen episoder med Gossip girl også. Håpet på å få gjøre noe skolearbeid også, men matte orket jeg ikke og franskboka var på skolen, ups! 

Siden jeg ikke har noenting annet å si, tenkte jeg bare å vise dere noen videoer. Det er forskjellige kanaler jeg subscriber på, på youtube. Det er litt forskjellige typer videoer, og kan godt være dere har sett noen av de før, men uansett...

  

Macbarbie07 ← kanalen hennes her

MarcusButlerTV ← Kanal her

MadilynBailey ← Hennes kanal her

Godnatt♥

Publisert: 29.04.2013 @ 23:02 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 1

Dorco Shai

Hei♥

Nå har jeg endelig tatt meg tid til å skive innlegget om Dorco Shai. Kanskje dere allerede har sett veldig mange bloggere skrive om denne høvelen? Vel, for det første har de begynt å sponse mange av toppbloggerene og for det andre gir de bort gratis prøvepakker som gjør at mange bestiller. Jeg bestilte altså den gratis prøvepakken, fordi mange skrev så mye bra om den, og siden det var gratis skadet det ikke å prøve. Det eneste er at man blir abbonent på nye blader. Det er det bare til å avslutte hvis dere ikke ønsker. Bestill den gratis prøvepakken HER

I alle fall, hadde hørt så mye bra om den, så når jeg skulle teste den ut hadde jeg en del forventninger. De reklamerer med at det er verdens første barberhøvel til damer med 6 blader, så det gir jo enda mer forventniger. Og jeg må bare si, den levde opp til forventningene. Med høvlene jeg har hatt før har jeg alltid måtte gå over i hvert fall to ganger på leggene, men denne tok vekk alt med bare en gang. Det står også at den har skal gjøre huden glatt etter barbering, og det gjorde den virkelig. I tillegg er den jo rosa♥

Jeg elsker den i alle fall, og anbefaler virkelig å kjøpe den/bestille prøvepakke. Haha, angrer nesten på at jeg avbestilte abbonentet. Men siden de har en nettbutikk også, går det vel fint!
Det beste med den er at den ikke er så veldig dyr heller, i forskjell til mange andre som de har i butikkene. 

Snakkes♥

 

 

Publisert: 24.02.2013 @ 17:30 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 3

Sangen vår

Hei♥

Har ikke fått skrevet innlegget om Dorco Shai enda, så det innlegget kommer ikke i dag i alle fall, men skal få skrevet det så fort som mulig. Siden jeg egentlig ikke har noe nyttig å skrive om, i og med at jeg bare har vært på trening og jobbet litt med en skoleoppgave, poster jeg bare en sang. Benni sendte den til meg før i dag, og det er vår nye sang, haha♥ Vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt på den i dag!

 

Kan være dere har hørt den før da, men anywayss...

Nå skal jeg vel egentlig legge meg. Burde virkelig jobbet litt til med den skoleoppgaven, men begynner å bli litt trøtt så jeg får vel bare jobbe ekstra godt i timen i morgen for å bli ferdig. Vi snakkes uansett. God natt♥

Publisert: 05.02.2013 @ 23:24 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 1

Wants - piercing

Hei♥

Vet det har blit noen innlegg om dette med piercing i det siste, men dette blir vel det siste på en stund, haha! Men må liksom forhåndsskrive for å rekke å blogge i dag, og siden jeg skriver det så tidlig, har det ikke skjedd så mye annet så jeg velger bare å poste noen piercinger jeg har funnet:

 

Alle er fra ebay
Nå har jeg ikke sett så mye da, så finnes sikkert andre som er kjempefine, men er jo lenge til jeg kan bytte uansett, så har ikke stresset så mye med det da. 


I dag reiser jeg til hytta med Silje. Skal jobbe hele helga, og så må jeg jo være med henne når jeg kommer hjem fra jobb, så er usikker på hvor mye blogging jeg rekker. Skal se om jeg klarer å presse inn ett innlegg i morgen, men er ikke sikkert jeg får tid. Så vi snakkes når vi snakkes♥

Publisert: 01.02.2013 @ 16:10 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 3

Wants - iPhone deksler

Hei♥

Har sett litt rundt på nettet etter deksler, og har funnet såå mange fine. Synd at jeg ikke kan kjøpe alle, men kommer nok i alle fall til å kjøpe noen av dem. Alle her er fra Ebay, og det som er bra med den siden er at det er utrolig billig. Er bare til å søke på Ebay etter "iphone 5 case" og så kommer det mange treff. Kan jo byttes ut med 4, eller det dere har da!

Dette er veldig enkelt da, men synes iphonen er så fin uten noen deksler også, og må nesten ha beskyttelse på den, så dette tenkte jeg iallefall å kjøpe. 

Synes dette var søtt, selv om det også var veldig enkelt da!Likte dette godt, og selv om jeg egentlig ikke vil ha noe så "dekkende" til iphonen så er det greit hvis jeg skal noe spesielt og så er det jo plass til kort og sånn inni. 

 

Haha, disse var bare søte!

Elsker dette, synes det er så fint!

Likte disse også, men det jeg mest vil ha er utsolgt...


Snakkes senere♥

 

Publisert: 22.01.2013 @ 16:03 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 1

Addictive song #1

Hei♥

Siden jeg egentlig ikke har gjort noe produktivt i dag, utenom litt skolearbeid poster jeg bare en sang jeg har fått heelt dilla på! Benni viste den til meg, og jeg eeelsker den!

 

Seriøst, hør den♥

 

Publisert: 10.01.2013 @ 21:44 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 1

Hvordan lage beach-hair

Hei♥

Siden jeg ikke har gjort noe som helst produktivt idag, utenom å gjøre den engelsk-tingen, så tenkte jeg å lage et innlegg om hvordan du kan få beach-hair med 3 enkle steg. Jeg gadd ikke å spille inn video siden det må redigeres og sånn så det tar mye lenger tid. Derfor blir det bare i bilder og forklaring, men håper dere liker det uansett... Og først, må bare advare dere om at disse bildene er tatt rett etter jeg kom ut av dusjen, haha!

1. Begynn med å lage en høy hestehale. Nå viser ikke min så veldig godt, men dere vet hvordan dere gjør det i alle fall. Den må selvfølgelig ikke være høy, men siden jeg i alle fall sover med det så er det litt irriterende hvis den ikke er midt oppå hodet. 

2. Haha, ansiktet mitt her gikk bare ikke såå derfor tok jeg det bare vekk. Men i alle fall.. Hestehalen du har laget deler du bare i to deler og tvinner sånn som vist på bildet. Jeg liker best å feste en liten stikk i enden, men du bør ikke slippe enden selv om du gjør det for da vil nok tvinningen bli slakkere.

3. Tvinn den lange "fletten" rundt hestehalen du har laget sånn at det blir til en topp på hodet. Fest godt sånn at den holder. Jeg bruker en fliseklemme og en strikk til å holde det på plass, men er vel opptil hver enkelt ettersom hvor tykt håret er og sånn. Så bare sover du med den sånn, eller hvis du gjør det på dagen må du nok i alle fall gå med det til det begynner å tørke litt. 

Når du tar det ut igjen blir det ca. sånn. Disse er jo tatt forskjellige ganger, og du ser at det er litt forskjellig hvordan resultatet blir også. På bildet til høyre er det jo litt mer bølger eller fall i det. Vet ikke helt hva som avgjør hvordan det blir, men har vel noe å gjøre med hvor stramt det er tvinnet og sånn. Uansett, det var dagens (kveldens) tips. Hva synes du?

Publisert: 06.01.2013 @ 23:16 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 1

Wants!

Hei!

Sorry for at det kommer så sent. Skulle blogge før i dag, men så fant jeg plutselig ut at jeg skulle i familieselskap, så da rakk jeg det ikke. Bedre sent enn aldri...

Har egentlig ikke så mye interessant å blogge om. Er en del jeg har lyst å kjøpe for tiden, så jeg tenkte bare å lage ett innlegg med wants.
Alle bildene er direktelenker, så du kan bare trykke på bildet for å komme til varen.

 

//  Platekompaniet, 199 kr //


// Nelly, 374 kr (salg) //

// Nelly, 174 kr (salg) - tror denne ble utsolgt mens jeg laget innlegget, siden nå kommer jeg ikke innpå linken lenger, men måtte ha den med uansett //

// Nelly, 449 kr (salg) //


// Nelly, 349 kr //


// Nelly, 299 kr (salg) //


// Nelly, 100 kr (salg) //


// Ebay, 14.99 pund (ca. 145 kr) - vil ha denne i grå eller lilla //

  
// Vet ikke helt hvilke av disse jeg likte best, selv om det ikke er sånn kjempemye forskjell da - de til venstre er 17 cm og koster 24.44 dollar (ca. 150 kr) og de til høyre er 14 cm og koster 29.81 (ca. 180 kr). Begge er fra Ebay //

Kunne egentlig holdt på enda lengre, men for det første blir det nok litt kjedelig i lengden, og for det andre frister jeg bare meg selv enda mer. Siden jeg liksom ikke har all verdens med penger, tror jeg det er best å la være...

Hva synes du, og hva likte du best?

Hvilke av de to blåe skoene synes du var finest?

- Camilla

 

Publisert: 31.07.2012 @ 23:16 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 2

Cyberbully

Hei!

Tenkte bare å skrive ett lite innlegg før jeg legger meg. Selv om jeg vet ikke når det blir da...
Siden jeg ikke har gjort noe spesielt siden sist innlegg tenkte jeg bare å anbefale en film.

Jeg så denne nettopp, og den heter Cyberbully. Klikk HER for å se den.

(Bilde ville ikke bli større)

Den handler om, som egentlig ligger i navnet, en jente som blir mobbet over nettet. Moren har alltid vært veldig overbeskyttende i forhold til internett og sånn, men til slutt får hun jenta sin egen PC. Det er da alt begynner å gå galt. Jeg synes filmen var utrolig bra. Den får deg til å tenke over hvordan du bruker nettet. Liksom, at ting blir spredt så fort og det er ikke alle som har gode hensikter med bruken. Og også at selv om du bare skriver det, så er det ekte. Nå hørtes filmen veldig teit ut egentlig. Noe de kunne vist på skolen eller noe når vi hadde om mobbing. Men jeg likte den. Den var trist da, men anbefaler å se den.

Nå legger jeg meg sikkert snart, så vi snakkes i morgen. Eller rettere sagt, senere i dag!
- Camilla

 

Publisert: 27.06.2012 @ 00:08 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 1

milkshake-oppskrift!

Hei!

Tenkte bare å komme med en liten oppskrift til dere. Dette laget jeg i dag, og det smaker veldig godt, men det er utrolig mettende.
Jeg tok utgangspunkt i denne oppskriften:

Sjokolade-Milkshake

Porsjoner: 

2


Tid: 

3 minutter

Enkelt og godt!Ingredienser

  • 0,5 liter melk.

  • Is (Vanilje eller sjokolade)

  • Sjokoladepulver (f.eks. Oboy) og/eller sjokoladesaus

Fremgangsmåte

  1. Hell melken i en bolle

  2. Tilsett 4 kuler med is

  3. Bland inn ønsket mengde sjokoladepulver og/eller sjokoladesaus. Hvis du bruker vaniljeis er 2-3 spiseskeier med sjokoladepulver passe mengde.

  4. Miks i miksmaster i 1-2 minutter og så er milkshaken klar!

 

Men siden det var to porsjoner brukte jeg ikke akkurat så mye som det står skrevet der, så jeg blandte egentlig bare oppi til jeg fikk den sånn jeg ville. Jeg kunne nok egentlig tatt enda mindre melk oppi, for jeg synes ikke konsistensen ble tykk nok, som milkshake skal være, men det smakte godt da.Ja, også pyntet jeg med krem og sjokoladesaus på toppen!

Men vi snakkes senere.
- Camilla 

 

Publisert: 07.06.2012 @ 13:48 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 3

produktanmeldelse - ELF-sminke

Hver søndag har jeg jo "ukens", så vi kan vel si at dette blir ukens anbefaling, bare en dag for sent.

Jeg har jo allerede sagt at jeg skulle skrive om produktene mine fra ELF.

 

For de som ikke har hørt om ELF før så står ELF som en forkortelse av Eyes Lips Face, og er en side som selger sminkeprodukter. Jeg hørte om den fra en blogg, husker ikke helt hvilken, og hun hadde skrevet at ELF var en utrolig billig side. Jeg tenkte at det var kanskje billig, men ikke sånn at jeg kom til å bestille noe akkurat. Jeg klikket meg inn allikevel, og så at det var helt sykt billig - en mascara koster rundt 31 kr. og det gjør mange andre produkter også. 

For de som synes det er viktig er det ikke testet på dyr, og jeg synes i hvert fall at det er veldig bra.

 

Det er mange som lurer på hvordan det kan være så billig, og hvis dere vil vite mer om det så klikk HER 

 

Jeg bestilte 7 produkter, som til sammen ble 180 norske kroner, men jeg brukte ett juletilbud når jeg kjøpte det så totalprisen ville egentlig blitt 244 kroner. Det er ikke dyrt i det hele tatt, synes jeg da!

 

 

 

 

Det første jeg skal skrive om er Eyebrow kittet jeg bestilte:

 

 

 

Dette virker sånn at det mørkebrune skal først, for å forme og farge brynene, så skal den lyse på for å få ett mer naturlig utseende, og fylle dem. Jeg har det i den lyseste fargen, men har litt mørke øyenbryn fra før, så jeg får kanskje litt for mørke hvis jeg ikke bruker litt tid. Men det virker utrolig bra, og forskjellen er enorm, Jeg synes de blir veldig bra fylt ut, og denne var veldig bra!

 Det andre var en matt øyenskygge. Jeg har den i fargen charcoal - dvs. svart. Jeg har lett etter en svart øyenskygge uten shimmer, og som viser veldig bra. Det gjorde denne! Dette er nok favoritten min, fordi du trenger veldig lite for å dekke hele øyenlokket. Det eneste som er litt negativt med den er at den drysser litt, og hvis du børster det bort setter det seg fast på kinnet. Det jeg gjorde var å ta løst pudder under, så hvis det drysset så kostet jeg bare det bort så gikk det helt fint!

 

 

Jeg bestilte også en cream eyeliner, i fargen svart. Det fulgte med en liten kost, som vises på bilde. Denne kan du bruke over og under øyet, og den viser veldig godt. Kosten er kanskje ikke den beste å påføre med, men de har koster man kan kjøpe utenom, som jeg har gjort da. Det kan være litt vanskelig og påføre, men hvis du øver lit blir det kjempefint

 

 

Dette er kosten jeg bestilte til eyelineren, og jeg synes det var bra jeg bestilte for det er mye lettere å bruke den, enn den som medfølger. Jeg bruker den både over og under øyet, og begge deler går helt fint. 

 

 

Dette er under eye concealer og highlighter som jeg bestilte. Den beige/brune er concealeren, som de fleste sikkert skjønte, og den hvite er highlighteren. De fleste vet nok hvordan en concealer brukes, og det er jo å dekke kviser og sånn. Det er mange som vet hva highligter gjør også, og det er altså til å fremheve spesielle trekk i ansiktet og er lysreflekterende. Den kan også brukes som øyenskyggebase. Jeg synes det var god, ikke det jeg bruker mest, men helt grei.

 

Flawless finish foundation heter foundationen jeg bestilte. Jeg har den i fargen Caramel. Jeg ville egentlig ha Sand, men den var utsolgt, og er det enda. Jeg synes denne var utrolig god, men var kanskje litt mørk til meg, men så lenge jeg bare smører det veldig godt utover og bruker litt tid på det, går det helt fint. Det som er bra med den er at den er veldig drøy i bruk, for hvis jeg bare trykker en gang kommer det mer enn nok til hele ansiktet.

 

 

Det siste jeg bestilte var falske øyenvipper. Jeg bestilte det settet som heter flirty eyelashes pallettes, siden der fulgte det med to par, som dere kan se på bildet. Mange sier at limen er veldig dårlig, så derfor kjøpte jeg en utenom fra Depend, som jeg viste tidligere i dag. Jeg har ikke prøvd dem enda, så kan ikke si så mye om hvordan de var, men de så i hvert fall fine ut.

 

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med det jeg kjøpte, og jeg kommer definitivt til å bestille der i fra andre ganger når jeg trenger noe. Frakten var heller ikke så dyr, 35 kroner tror jeg, og hvis du bestiller for over 35 pund eller noe, blir det automatisk oppgradert til en bedre frakt. Det sendes fra England, og jeg fikk det etter 1 uke og 1 dag, noe jeg ble ganske overrasket over, siden det var rett før jul, når det sendes utrolig masse post. Så ELF anbefaler jeg veldig sterkt, og selv om det er billig synes jeg det var ganske bra.

 

Så, hvis dere lurer på noe er det bare til å legge igjen en kommentar! :)

 

 

Publisert: 02.01.2012 @ 22:46 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 10
hits