Kategori: 15 days challenge

Bursdag #2

Hei??

Dette blir et litt i farten-innlegg, for jeg fikk det plutselig travlere enn jeg hadde planlagt. Nå sitter jeg bare i bilen og venter på at mamma og Ruth Helen skal bli ferdig hos sånn bunad-dame, så da tenkte jeg å utnytte tiden til å kort oppdatere dere. Måtte derfor gå for mobilblogging, som jeg egentlig ikke er helt fan av, men som fortsatt er en god løsning når det ikke er noen pc tilgjengelig. Når de er ferdige der inne, skal vi i alle fall en liten tur for å se etter bukser til meg, før jeg skal møte SM klokken fire. Da drar vi videre til Hanna hvor vi skal stelle oss til bursdag. I dag er det feiring av Benni, så det gleder jeg meg veldig til. Tror det blir kjempegøy!

Legger bare ut et gammelt antrekk, hadde ikke så mye å velge mellom for øyeblikket, så da får det funke.

Ha en super lørdagskveld??

Publisert: 25.10.2014 @ 15:15 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 2

Tidlig helg

Hei??

Nå er jeg hos Hanna og siden hun rydder, tenkte jeg å benytte tida til å skrive et lite blogginnlegg. Hadde egentlig planer om å forhåndsskrive et i går kveld, men glemte det helt ut. Nå er det helg for oss i alle fall. På grunn av streiken skal vi ikke på skolen i morgen, så det er herlig. Hadde bare to timer i dag da, så var ferdig kl. 11.

Senere i dag kommer det litt flere jenter også, så tar vi nok en tur ut om kvelden. Må jo utnyttes når det plutselig er fri hoho.

Det siste bilde er fra når jeg og Hanna spiste lunsj på Charles og de. Bestilte en cesar(?) salat med kylling, og den var utrolig god!

Nå vet jeg ikke helt hva planen er, men vi snakkes da??

Publisert: 21.08.2014 @ 12:47 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 3

Juleferieee

Hei!
Ble visst en uplanlagt bloggfri dag i går. Hadde hele tiden planer om å blogge, men så rakk jeg det ikke. Hadde nemlig en del å gjøre i går. Når jeg først kom hjem begynte jeg bare med en gang på å rydde rommet. Etter det måtte jeg pakke siden vi reiser til morfar nå, og så pakket jeg inn gavene jeg hadde igjen. Ble ikke helt ferdig til Benni kom, så da pakket jeg ferdig, før vi så en julefilm. Hun sov over siden dette var siste skoledag, så ble vel litt sen kveld med prating, men det var koselig da!

Nå er det i alle fall juleferie (!!!!) og vi sitter i bilen på vei til morfar. Tar sånn omtrent 6 timer i bil, så vi er fremme i kveld en gang. Vi skal være der til mandag tror jeg, men har jo med macen så satser på å få oppdatert uansett. Snakkes!

Publisert: 20.12.2013 @ 13:58 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 3

Dag 15: dine favorittserier

Hei♥

Da er det klart for siste dag av challengen og det er mine favorittserier. Har egentlig mange serier som jeg elsker, så blir ikke så lett å velge ut bare noen, men gidder liksom ikke å skrive om alle heller. Så jeg tenkte å skrive om de 3 jeg anbefaler mest. 

Seriøst, dette må være den beste serien noengang. Husker at jeg helt tilfeldig leste den første boka, og så fant jeg ut at det var en tv-serie også, så da begynte jeg å se den og ble heelt hektet. En stund etterpå begynte mange venninner å se det også, så da så jeg det på ny sammen med hun ene venninna mi. 1. sesong har jeg vel sett sånn tre ganger, men går aldri lei. Kort sagt handler det om fire jenter som får anonyme SMS'er etter en venninnes lik blir funnet. "A" som denne anonyme personen kaller seg, truer blant annet med å avsløre mange store hemmligheter. 

En annen serie jeg elsker er The Lying Game. Serien er faktisk basert på bøker som er skrevet av samme forfatter som skrev bøkene bak PLL. Da sier det seg jo at det bare må være bra, dette også! Serien handler om to jenter som finner ut at de er tvillinger, og hun "fattige" jenta tar over livet til hun rike, mens hun rike jenta skal lete etter deres biologiske mor. Etterhvert blir ting farligere enn de hadde regnet med i begynnelsen, og letingen er ikke så lett som de trodde. 

Var ikke helt sikker på hva jeg skulle velge som den siste, men må nesten bli One Tree Hill. Den serien har jeg jo omtrent vokst opp med, for det gikk på TV hver dag etter skolen, så da satt jeg ofte å så på det. Og når alle sesongene som var kommet ut til da, var ferdige, begynte det bare på ny. Og jeg så det bare på ny igjen da, haha! Serien følger noen ungdommer på high school, og så handler det vel egentlig bare om livene deres gjennom årene. Vet ikke hvordan jeg skal forklare kort, men det er i alle fall også en veldig bra serie. 

Det var vel topp 3 seriene mine, så snakkes vi♥

Publisert: 06.06.2013 @ 20:00 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 1

Dag 14: favoritt klesplagg

Hei♥

Nå folkens - NÅ kommer endelig challenge dag 14. Kan vel egentlig si at det er ikke det at jeg ikke har hatt tid, men mer at jeg ikke aner hva mitt favoritt klesplagg er. Og det er altså dagens challenge. Holder på å pakke til i morgen, og da får jeg jo gått i gjennom klesskapet, men vet egentlig ikke hva som er favoritten min. Den nyeste kjolen jeg har kjøpt er jeg litt forelsket i, men den viser jeg heller på fredag, for jeg har planer om å bruke den i 70-års dagen til morfar. Derfor har jeg nå egentlig bare funnet noen ting som jeg liker i alle fall. 

Sånn gikk i alle fall samtalen mellom meg og Benniiii:

Så ja.. Her er den svarte kjolen, heheh! 

Dette er mitt egentlige favoritt antrekk da!

 

Sorry for ikke helt bra bilder. Min personlige fotograf var litt sur i dag, så hun gadd ikke å hjelpe meg med bildene. Burde vel skaffe meg en som stiller opp uansett, men det er litt vanskelig å få tak i, så jeg får klare meg med min kjære venn selvutløseren. Men nå må jeg virkelig tilbake til pakkingen. Har så vidt begynt, så ligger ikke helt etter skjema. Snakkes♥

Publisert: 05.06.2013 @ 21:42 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 4

Dag 13: et bilde av telefonen din

Hei♥

Da var det dag 13 av challengen og i dag er det et bilde av telefonen min. Haha, har sikkert hatt den med på bilder før, men jaja, en challenge er vel en challenge. Så here you go:

This is my baby! 
Og bakgrunnen er fra konserten til Justin, hvis dere lurte...

Er vel ikke så mye mer å si om denne challengen. Har hvit iphone 5, som sikkert ikke er så vanskelig å se. Kjøpte den i januar, og elsker den. Dekselet har jeg hatt en good stund, så jeg skal bestille nytt, men det tar jo litt tid å sende i hvert fall, så jeg er nok stuck med dette dekselet en liten stund til. Snakkes i morgen. Godnatt♥ 

Publisert: 29.05.2013 @ 23:18 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 2

Dag 12: Noe du ønsker deg

Hei♥

Tenkte å ta dag 12 av challengen, som er noe du ønsker deg. Begynner jo faktisk å nærme oss slutten på denne challengen nå, haha! Men ja, uansett... Det er ikke så mye jeg ønsker meg akkurat nå egentlig, hvis jeg ikke skal begynne å nevne helt umulige ting. En ting jeg har hatt lyst på så lenge, og fortsatt har lyst på, er en liten tatovering. Jeg vil ha den på håndleddet, og jeg vil at det enten skal stå "Believe" med fine bokstaver og kanskje noe rundt, eller at det skal stå inni et infinity-tegn. Har liksom ikke helt funnet ut nøyaktig hvordan jeg vil ha den, men vet at jeg vil ha "believe". Nå er det jo bare litt over et år til jeg blir 18 også, så det kaan jo skje da, om jeg fortsatt vil ha den da.

// Begge bildene er tatt fra Google //

Den nederste er litt hvordan jeg ville hatt den i infinity-tegnet i alle fall. Skulle jo ikke hatt den samme sted, og den hadde jo ikke blitt helt sånn, for det var bare ganske enkel redigering, haha! Klarer ikke helt å tegne den selv sånn jeg vil ha den, så da fikk photoshop være redningen min igjen... I alle fall, det er noe av det jeg ønsker meg mest akkurat nå, og ellers har jeg ikke så mange spesielle ønsker. Snakkes♥

Publisert: 28.05.2013 @ 13:00 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 1

Dag 11: Noe du savner

Hei♥

Kom akkurat hjem fra hytta, og det er grunnen til at bloggingen har vært veldig dårlig denne helgen. Sa jo egentlig at det skulle komme et til innlegg i går, men det er så lett å glemme det av når jeg egentlig ikke er på PC-en i det hele tatt. Fikk i alle fall ikke tatt challengen i går da, men tar den nå. Dag 11 er noe du savner. Kommer egentlig ikke på så mye spesielt jeg savner akkurat nå, men noe jeg savner helt ekstremt er når Justin var i Norge og konserten. Hadde jo ventet så lenge på konserten, men når det var over ville jeg egentlig bare vente lenger for jeg vil heller vente på det enn at det skal være over. Aller mest ville jeg vel at konserten aldri skulle ha sluttet etter den begynte, haha!1

Take me baaack!

Og så savner jeg sommer da, men nå hadde vi jo sommer-vær sist helg og denne helga også, så vi har i alle fall fått en liten forsmak. Det er jo Norge, så det kan jo være det ikke bare var en forsmak en gang, men alt det vi får av sommer i år.... Jaja, uansett.. Utenom det er det vel ikke så mye jeg savner egentlig, men det må jo bare være positivt vel. Så vi snakkes i morgen, og satser på bedre blogging til uka♥

Publisert: 26.05.2013 @ 21:52 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 0

Dag 10: sommerplaner

Hei♥

Tenkte å poste dagens challenge nå, og i dag er det sommerplaner. Hadde planer om å lage et innlegg om det før jeg begynte denne challengen, og når det var i challengen passet det jo fint. Jeg har ikka akkurat planlagt hele sommeren allerede, men det jeg er sikker på at vi skal er at vi skal være 15 dager i Frankrike og Italia. Som jeg har forstått det skal vi først fly til Nice i Frankrike, så er vi der en stund. Så kjører vi til Italia og er der en uke, før vi kjører tilbake til Frankrike for å levere bilen vi leier. Så tar vi tog tilbake til Milano etter å ha vært noen dager til i Frankrike, og der er vi en dag eller noe så tar vi fly hjem derfra. Høres egentlig litt stress ut, men det var det som passet best med hvor vi skal bo og sånn, og tar ikke så lang tid å kjøre tror jeg. 

Heh, er fullt klar over at jeg har lagt ut dette før... 

Dette er noen av bildene fra feriehuset vi skal være i, i Frankrike. Det ser så herlig ut!

Har ikke lenger linken til der vi skal være i Italia, og vet ikke om vi enda har bestemt hvor vi skal bo de to siste plassene, men jeg gleder meg så utrolig mye. Og den første plassen vi skal bo er rett ved båten til St. Tropez så det er veldig lett å komme seg der, så vi skal nok besøke det en dag. 

Wiii!

Vi snakkes vel senere♥

Publisert: 23.05.2013 @ 20:57 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 2

Dag 9: daglige sminkeprodukter

Hei♥

Er på dag 9 i challengen nå, og det er hvilken smike jeg bruker daglig. Bruker egentlig ikke så mye, så den blir kanskje litt teit, men siden den er med så må jeg vel bare lage dette innlegget. 

1. Vippetang fra H&M (?) - 2. Cream eyeliner fra ELF - 3. Eyebrow kit fra ELF - 4. Angeled eyeliner brush fra ELF - 5. Dream Lumitouch concealer fra Cubus

Alle ELF-produktene er direktelinker. Alle de tre tingene har jeg brukt en god stund nå, og jeg elsker virkelig ELF. Det er så billig, og i alle fall er produktene jeg har brukt utrolig gode. Nå bruker jeg ikke så mye sminke da, er egentlig bare øyenbrynstingen og vippetangen (som ikke er sminke egentlig da) jeg bruker hver dag, så jeg er ikke veldig kresen til produktene jeg bruker, men har hørt andre også si mye bra om det merke. Men som jeg har hørt i alle fall, er det Studio merke som er best. Det er bittelitt dyrere enn de andre produktene, men det er fortsatt ekstremt billig. Alle mine ting er i hvert fall fra Studio. 
Det var dag 9 av challengen da. Nå skal jeg legge meg om ikke alt for lenge, så snakkes vi i morgen. Godnatt♥ 

Publisert: 22.05.2013 @ 22:24 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 2

Dag 8: bilde av håndskriften din

Hei♥

Tenkte bare å ta challengen for i dag sånn at jeg ikke glemmer det av. Dag 8 er et bilde av håndskriften din. Haha, har ikke akkurat noe spesielt fin skrift eller noe, og kan ikke si at den har blitt så mye finere med årene siden jeg omtrent bare har skrevet på PC siden 10. klasse. Men jaja, dere kan vel få et bilde av det uansett.

Visste ikke helt hva jeg skulle skrive, sådet ble bare navnet mitt og noe random annet, haha! Skal vel snart på trening, så snakkes vi senere♥

Publisert: 21.05.2013 @ 17:05 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 3

Dag 7: bilder fra du var liten

Hei♥

Siden jeg ikke har hatt challenge på ganske mange dager nå, får jeg nesten begynne igjen nå. Dag 7 er bilder fra du var liten, og viste jo egentlig en del fra jeg var liten i dette innlegget. Men det var ikke fra jeg var helt liten da, så kan vise noen flere bilder nå. 

Nå må jeg bare rydde litt på rommet før Benni kommer til meg. Tenkte å poste innlegget med litt bilder fra 17. mai senere i dag, så vi snakkes vel da♥

Publisert: 20.05.2013 @ 11:38 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 3

Dag 6: steder du har vært i verden

Hei♥

Dagens challenge er steder du har vært i verden. Haha, denne kommer vel til å ta litt tid å lage, men det går vel bare jeg finner litt bilder. Kommer helt sikkert til å glemme noen land, men jeg skal prøve mitt beste. Skjønner ikke bildesystemet til pappa, og det er han som har de fleste feriebildene, men tar med det jeg finner. 

Tunisia

Portugal

Rhodos

Tyrkia

Danmark

Frankrike

Thailand

Gran Canaria

England

Kreta

Mallorca


Tyskland

Nederland

Sverige

+ Bulgaria som jeg glemte først

Noen av stedene har jeg vært flere ganger da, så tok ikke med bilder fra hver gang. Kanskje jeg har glemt noen steder nå, men tror i alle fall dette er alle landene jeg har vært i. Vi snakkes senere i alle fall♥


 

Publisert: 16.05.2013 @ 18:12 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 0

Dag 5: en person som betyr mye for deg

Hei♥

Rakk ikke å blogge challengen i går, så da tar jeg den i dag. Skrev jo på begynnelsen at jeg skulle prøve hver dag, men ja, jeg skulle prøve. Dag 5 (det er dag 5 nå??) er å skrive om en person som betyr mye for deg. Tror jeg har skrevet dette på omtrent hver challenge til nå, men denne er også vanskelig. En person som betyr mye for meg. Føler ikke jeg bare kan velge en, så hva gjør jeg da liksom? Selvfølgelig betyr alle vennene mine og familien min mye for meg. Men kan ikke skrive om hver enkelt av de, så derfor skriver jeg heller om en annen person som betyr mye for meg. Justin Bieber.

Altså, det er mange som ikke skjønner tingen med det. Hvordan kan en person som ikke vet jeg eksisterer bety så mye for meg? Jeg har egentlig ikke et nøyaktig svar på det. Han synger jo helt fantastisk, og det er jo hovedsakelig derfor jeg er belieber. Men personligheten hans - hvor skal jeg begynne? Jeg kjenner ham jo ikke egentlig, men gjennom intervjuer, bøkene hans, filmen, twitter og musikken føler jeg at jeg kjenner personligheten hans litt. Han har virkelig en så bra personlighet. Forholdet han har med beliebersene sine, alt han gjør for veldedighet og hvordan han er mot familien sin. Han er så herlig!Kunne vel skrevet en roman om dette, men det skal jeg ikke gjøre, haha! Det var i alle fall dagens challenge, så snakkes vi sikkert senere i kveld eller noe♥

Maren klagte på at hun ikke var med i innlegget, så dette e for deg Mææren:


Du åg betyr mye for meg♥

Publisert: 15.05.2013 @ 16:08 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 1

Dag 4: En ting du skal gjøre før du dør

Hei♥

Har vært opptatt hele dagen med å passe Nora og øve til naturfagsprøven. Den er i morgen, og det skal bli såå herlig å være ferdig med den! Håper jeg har sånn ca. kontroll nå, meen føler egentlig ikke at jeg kan så veldig mye enda, haha! Har også vært så utrolig trøtt i dag, så jeg hadde egentlig tenkt å ta en liten powernap, men fant ut at jeg ikke kunne kaste bort verdifull tid så jeg gikk opp for å finne litt kaffe. Dårlig plan - tok to slurker mens jeg holdt meg for nesen (siden det liksom skal gi mindre smak) før jeg kastet den igjen. Så det gav jeg i alle fall opp fort, men da var jeg allerede litt mer våken så jeg trengte ikke min lille powernap. Egentlig skulle jeg bare ta dagens challenge nå, og dag 4 er en ting du skal gjøre før du dør.
Denne er egentlig lett, men samtidig så vanskelig, for det er så mye jeg vil gjøre før jeg dør, så å velge bare en ting blir litt umulig.
Dette er bare noen av tingene jeg har skal gjøre før jeg dør - men er så utrolig mye jeg vil gjøre, så dette innlegget kunne vel vært en mil lenger!
Vi snakkes uansett♥

Publisert: 13.05.2013 @ 22:11 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 0

Dag 3: Hva har du i veska di?

Hei♥

Rakk å lage dagens challenge også, selv om den kommer litt sent da. Nå er jeg vel på dag 3: hva har du i veska di? Den blir vel egentlig litt teit, for jeg bruker omtrent aldri veske, så jeg gjorde den bare om til det jeg alltid har med meg når jeg går ut. Det er fortsatt ikke så veldig mye, så tror ikke dette blir den mest interessante dagen av challengen, men jaja. 

Haha, ikke mobb redigeringen - Jeg gjorde det litt fort.

Det er i hvert fall dagens challenge. Nå skal jeg vel legge meg om ikke altfor lenge, så snakkes vi i morgen. God natt♥

Publisert: 12.05.2013 @ 22:19 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 1

Day 2: favorittsang

Hei♥

Dag 2 i challengen er favorittsang, og den er litt vanskelig fordi jeg har en del sanger jeg hører mye på for tiden. Får velge ut noen som jeg poster i alle fall. 

That power - Will.i.am ft. Justin Bieber

Let her go - Passenger 

Heart attack (cover) - Madilyn Bailey

Come and get it - Selena Gomez ♥ Carried away - Passion Pit ♥ Everybody - Ingrid Michaelson ♥ I would - Justin Bieber

Publisert: 11.05.2013 @ 18:00 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 0

Day 1: Noe du ikke kan leve uten

Hei♥

Får nesten starte på min 15 days challenge, og dag 1 er noe du ikke kan leve uten. Altså, det er jo mye jeg ikke kunne levd uten, men noe av det viktigste må bli venner. Alle minnene vi har sammen og alle minnene vi kommer til å få♥

Nesten alle bildene mine ligger på en annen PC, så har ikke så mange nå dessverre. Skal heller finne den frem til andre dager av challengen hvis jeg trenger. Men i alle fall, venner er noe jeg ikke kan leve uten - i tillegg til iphonen da, den elsker jeg nesten like mye!

Publisert: 10.05.2013 @ 18:00 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 1

15 days challenge

Hei♥ 

Hadde virkelig håpet at jeg skulle klare å unngå disse sene innleggene, spesielt hvis jeg ikke blogger tidligere på dagen også. Men nei, i dag har jeg vært opptatt mesteparten av dagen så da har jeg bare ikke fått gjort det før nå. Nå er det i alle fall helg, folkens - Det er en herlig følelse det! 4 dager fri nå. Har ingen spesielle planer, men et at det må bli noe skolearbeid dessverre. 
I dag har jeg i alle fall vært i familieselskap, og så rakk jeg en liten joggetur før det. Var liksom bare mellom middag og selskap jeg fikk tid, så det ble ikke så langt, men bedre enn ingenting. Selskapet var til Silje, søskenbarnet mitt som bare er ett år yngre, så det var kjekt. Er lenge siden jeg har vært med henne nå, så da er det jo greit med familieselskap der jeg kan være med henne OG få kake!

Så noe helt annet - snakket jo om sånn 10 days challenge for noen dager siden. Jeg har funnet en challenge, men det er på 15 dager da. Selv om jeg fortsatt synes det er litt kleint, setter jeg bare i gang med denne. Skal prøve å få postet et innlegg med challenge hver dag, meen det er ikke alltid like lett å få tid, siden mange av disse innleggene tar lang tid å lage. Så det får komme de dagene det kommer, haha! Starter i morgen i alle fall.

Nå tror jeg at jeg skal legge meg, for jeg er faktisk trøtt. Er så typisk, for på vanlige dager pleier jeg ikke å være trøtt på denne tiden egentlig, mens når jeg faktisk kan være oppe lenger, så er jeg trøtt. Men det er vel herlig å få sove lenge, så jeg må vel bare gripe sjansen når jeg har den liksom. Vi snakkes i alle fall, Godnatt♥

Publisert: 08.05.2013 @ 23:58 Kategori: 15 days challenge Kommentarer: 0
hits