New job

Hei♥

Nå syntes jeg det var på tide å ta en tur innom her - er jo nesten evigheter siden sist jo. Den siste uken har bare bloggen blitt helt koblet ut. Grunnen er ikke så veldig dramatisk, har bare vært opptatt med skole, trening og jobb i tillegg til at jeg har vært litt med venner. Jeg har akkurat startet i ny jobb, der jeg er freelancer for et marketingfirma. Min oppgave er da å skrive artikler for dem, og dette er i stor grad grunnen til at jeg ikke har fått blogget denne uken. Når du har sittet lenge og prøvd å være kreativ for artiklene er det ikke kjempefristende å logge inn på bloggen for å skrive enda flere kreative tekster. Så ja - da vet dere det! Det er en spennende jobb da, og selvfølgelig kjekt å ha en jobb som er litt mer relevant enn typ café-arbeid, men det er jo også mer krevende. 

Ellers har det blitt en del lesing denne uken, da vi begynner med eksamener om rett over en uke. Har ikke satt i gang med eksamensøving sånn skikkelig, men har brukt uken på å lese det pensum jeg ikke har fått lest til nå. I går var jeg også på kino for å se Beauty and The Beast. Det var en utrolig godt laget film, og den var bare så fin. Jeg og vennene mine var bittelitt skuffet over at prinsen ikke var kjekkere når han ble forvandlet til menneske da, haha. 

Nå vet jeg ikke helt om jeg skal dra på trening, om jeg skal ta meg en luftetur eller om jeg skal sitte å jobbe litt lengre. Klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg vil. Håper dere får en fin lørdagskveld da, uansett hva planene deres er♥

Publisert: 18.03.2017 @ 18:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

3 kommentarer

Postet av: Sandra Marie

Dato: 18.03.2017 Tid: 19:04 URL: http://sanmb.blogg.no
ha en super lørdag :)

Postet av: Hedda Egerdahl

Dato: 18.03.2017 Tid: 22:04 URL: http://heddaegerdahl.blogg.no
Håper du har en super lørdag, uansett hva du bestemte deg for!

Postet av: Janne

Dato: 19.03.2017 Tid: 13:12 URL: http://myonlinediaryy.blogg.no
åå gratulerer med ny jobb! dette klarer du:)

Skriv en ny kommentar

hits