Ting som irriterer meg på trening

Ettersom jeg tilbringer en god del tid på treningssenteret så har jeg etter hvert funnet en del ting som irriterer meg mens jeg er her. Generelt koser jeg meg egentlig veldig når jeg trener da, så det er ikke noe som ødelegger hele treningsøkten liksom, men jeg synes alltid sånn er gøy å lese så da tenkte jeg å dele dette med dere. Og det skal bemerkes at dette kun er mine tanker, og absolutt ikke ment for å rakke ned på noen som helst. Sikker på at jeg gjør en million ting som andre finner irriterende også. 

Folk som trener med hette på 
Altså denne... jeg har ikke ord. Kan ikke forklare hvorfor jeg finner dette så sinnsykt irriterende, men hvorfor i guds skyld skal du ha på hetta mens du trener? Fryser du kanskje? Haha, jeg forstår bare virkelig ikke greia med å ha på hette under treningsøkta - hovedsakelig gutter da det kun er de jeg har sett med hette på. Blir ikke kulere av å ha på hette ass. 

Kjærestepar 
Nei, jeg snakker ikke om de kjæresteparene som synes det er hyggelig å trene sammen og som oppfører seg som alle andre på treningssenteret som trener sammen. Jeg snakker om de kjæresteparene som er veldig opptatt av å vise hvor mye kjærester de er. De som må kysse litt på hverandre mellom hvert sett, holder hverandre i hånda mens de går fra den ene øvelsen til den andre og som nesten velger å kjøre en-arms skulderpress slik at de ikke må slippe hånda til kjæresten. Jeg regner med du kom på trening for å trene, så du kan jo også bruke tiden til nettopp det mens du er der, eller? 


// Bilder fra Tumblr //
 

Folk som ikke rydder etter seg
Denne snakker litt for seg selv. Det er sykt kjipt å komme til knebøystativet når personen før ikke har ryddet av. Da bruker du liksom de første minuttene bare på å rydde av de 100 ekstra kiloene du ikke ville ha på. Det er unødvendig bruk av tid, og det er forventet at du skal rydde av etter deg selv, så vær så snill og gjør det da. 

Selfiequeens
Denne handler like mye om gutter som jenter, til tross for overskriften. Du må gjerne ta selfies for min del - det skal jeg ikke henge meg opp i, for om du selv synes du ser bra ut skal du for all del få lov å ta bilder av deg selv. Men, når du velger å gjøre dette i speilet som henger rett foran håndvektene slik at jeg hver gang må komme med et lite "unnskyld, men jeg skal bare..." så blir det litt irriterende. Ta det i garderoben eller i det speilet der du ikke er i veien for noen. 

Gutter med tights
Haha, denne følte jeg nesten bare jeg måtte ha med, selv om det ikke irriterer meg sånn direkte slik som de over. Denne er mer... morsom? Vet ikke helt hva det rette ordet er, men uansett - jeg, som jente, bruker jo alltid treningstights når jeg trener. Det er superbehagelig og jeg ville ikke byttet det ut. Så da skjønner jeg vel kanskje at guttene også synes det. Forskjellen er jo at gutter er bygget litt annerledes. Det er ikke slik at jeg har et veldig stort behov for å se størrelsen på guttetissen din mens jeg trener, for å si det pent da. 
 

Det var det jeg kom på nå i første omgang. Finnes nok en hel del andre ting om jeg tenker skikkelig etter, men begrenser meg til disse tingene nå i hvert fall. Kan jo ikke fremstå som helt raging bitch heller da, hehe. Men hva tenker dere? Kjenner dere noe igjen, eller er det andre ting som irriterer dere? Morsomt å høre hva andre tenker! 

Publisert: 13.03.2017 @ 19:35 Kategori: Trening Kommentarer: 3

3 kommentarer

Postet av: Siri Kolstad

Dato: 13.03.2017 Tid: 20:06 URL: http://www.pibb.blogg.no
Haha gode poeng!

Postet av: Cathrine

Dato: 14.03.2017 Tid: 11:06 URL: http://www.cathrineld.blogg.no
Enig, haha <3

Postet av: Sandra Marie

Dato: 14.03.2017 Tid: 11:50 URL: http://sanmb.blogg.no
Haha! Du irriterer deg over unødvendige ting må jeg si.. gutter med hette og tights liksom.. ikke se på de da xD :p

Skriv en ny kommentar

Design

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits