På fest er jeg...

Hei♥

At jeg ikke var innom her på bloggen på fredag likevel kan vel tas som et tegn på at jeg ikke var helt oppegående nei, så da jeg var ferdig på skolen orket jeg ikke så mye annet enn å se serier. Men i dag er jeg hvertfall tilbake, og tenkte å gjøre denne taggen jeg har sett på en del blogger for en liten tid tilbake. Sånne er jo alltid kjekke å lese, og har ikke noen brukbare bilder fra de siste dagene, så da blir det sånn. 

På internett er jeg... litt for mye kanskje. Mobilen er jo alltid med hvor jeg holder meg oppdatert på messenger, insta og snapchat 24/7. Tenker noen ganger på hvor mye tid jeg ville hatt uten internettet, men jeg har vel blitt avhengig.

På kino er jeg... personen som omtrent  ha popcorn, blir ikke samme opplevelse uten. Samtidig er jeg veldig redd for å irritere folk med tyggingen min, så jeg klarer ikke å spise med mindre det er høylytte scener på skjermen, haha...

På stranden er jeg... hun som kan ligge rett ut på et håndkle i flere timer med en god bok eller musikk. Og så blir det noen turer ut i havet innimellom for avkjøling da. Elsker å være på stranden! 

Hos tannlegen er jeg... ca. 1 gang i året tror jeg. Er det ikke så ofte man får innkalling? Hater det virkelig da, kan grue meg i flere dager, selv om jeg aldri har hatt hull i tennene. Hadde en lang periode med trekking av tenner da, det kan forklare frykten litt. Ikke gøy med alt for liten plass i munnen. 

 snapchat er jeg... mye! Jeg har perioder der jeg sender en del snaps selv og andre perioder der jeg ikke sender noe i det hele tatt. Men elsker å få snaps, og er innom 100 ganger til dagen haha.

På kjøkkenet er jeg... blitt mye mer kreativ i det siste. Jeg liker egentlig veldig godt å bruke tid på kjøkkenet, men hater oppryddingen. Etter jeg kuttet ut kjøtt har jeg blitt tvunget til å finne nye matretter, og dermed har det i det siste blitt ganske mye spennende og nytt faktisk. 

Bak rattet er jeg... helt ok vil jeg si. Jeg kan bli litt stresset hvis jeg skal kjøre steder jeg vet det er mange mennesker og biler, men elsker å sette meg i bilen med høy musikk og bare kjøre uten noen spesiell destinasjon egentlig.  

På treningsstudio er jeg... ofte litt i min egen verden. Treningsstudioet er det stedet jeg klarer å koble helt ut uansett hvilket humør jeg er i, og når jeg først kommer meg opp dit koser jeg meg veldig. 

I klesskapet har jeg... en god del klær, men ingenting å ha på meg. Regner med at jeg ikke er alene om den følelsen som jente? 

På møter er jeg... aldri(?). Hvilken type møter er det snakk om liksom? Joda, er vel på typ studiemøter eller sånn greier innimellom, men ikke den type møte jeg tenker på når jeg hører ordet. 

På tivoli er jeg... som et lite barn. Jeg elsker alt som går fort og høyt, så jeg storkoser meg på tivoli. Sist jeg var på Tivoli i København med noen venninner kom jeg løpende hjem til kjæresten etterpå for å fortelle om alle karuseller i detaljer og selvfølgelig hvor mange ganger vi tok hver karusell... Altså - lite barn på tivoli. 

På matbutikken er jeg... ganske ofte surrete, selv om jeg vanligvis skriver en liste før jeg drar for å handle inn. Plutselig blir jo alt så spennende, så da må jeg innom alle hyller i tilfelle jeg finner noe mer jeg trengte likevel. Kjøper som regel ikke så mye mer enn det som står på listen, men kan surre rundt der i evigheter. 

På skolen er jeg... litt for dårlig til å følge med. Jeg blir fort veldig rastløs av å bare sitte stille og høre på folk som snakker, og jeg lærer veldig mye bedre av å selv jobbe med ting og skrive notater til. Dermed skjer det litt for fort at jeg sitter og skravler med sidemannen istedenfor, og dette kan være ganske irriterende med tanke på at jeg ikke kan hviske, hehe. 

På fest er jeg... ofte den personen du finner dansende på et bord. Jeg synes tydeligvis det er veldig viktig å bli lagt merke til når jeg danser, så da finner jeg det høyeste punktet i rommet og claimer den plassen resten av kvelden, selv om det umulig kan se veldig bra ut. Det har ført med seg en del litt mindre heldige hendelser, haha. 

Akkurat nå er jeg... fortsatt i senga, men skal ta på meg litt klær og komme meg ned til butikken slik at vi kan få handlet inn til litt mat. 

Snakkes♥

 

Publisert: 26.02.2017 @ 20:04 Kategori: Om meg Kommentarer: 2

2 kommentarer

Postet av: Hege Kristin

Dato: 26.02.2017 Tid: 20:11 URL: http://hegekristin.blogg.no
morsomt innlegg! kjenner meg igjen i at jeg er litt for avhengig av internett og at jeg MÅ ha popcorn på kino :D

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Postet av: DAGSVERMER.NO

Dato: 26.02.2017 Tid: 21:00 URL: http://dagsvermer.no
Morsomt innlegg :)

Ønsker deg en fin søndagskveld!

Skriv en ny kommentar

hits