Emoji-challenge

Hei♥ Jeg drar straks ut for å spise lunsj (...eller frokost som jeg vil kalle det) med noen jenter, men tenkte at jeg skulle få oppdatert her først. Jeg har sett denne emoji-challengen florere rundt på diverse blogger i det siste, og synes disse er så gøy selv, så jeg velger å slenge meg på. 

👰  Gift? Ikke enda hvert fall, men det er kanskje ikke så unormalt i en alder av 20 heller. 

👶  Barn? Heller ikke barn enda, men vil absolutt ha i fremtiden. Tror nesten jeg skremmer kjæresten med alt baby-snakket mitt, haha!

 Operasjoner? Har aldri operert og det er jeg veldig glad for. Håper det holder seg slik. 

💉  Hvor mange ganger har du blitt sydd? Aldri blitt sydd heller heldigvis. 

😫  Brukket ben i kroppen?  Tydeligvis ganske heldig, for dette har jeg heller ikke opplevd. Falt en gang av en hest og forstuet armen da, men det er det nærmeste jeg har vært. 

🔫  Skutt med pistol? Nei, det har jeg ikke. Når jeg var i USA i høst var vi innom et sånn sted, men jeg var ikke gammel nok da man måtte være 21, så det fikk vi ikke prøvd ut. Har skutt med gevær da, om det teller. 

 Sagt en jobb opp? Ja, en del jobber faktisk. Noen fordi jeg skulle videre til andre jobber, og noen fordi jeg skulle flytte til København. Hater det like mye hver gang. 

✈️  Fløyet i et fly? Jepp, første gang var jeg vel rett over ett år og siden har jeg fløyet jevnlig. Veldig glad for at mamma og pappa alltid har tatt oss med på ferier til utlandet gjennom barndommen. 

😍  Funnet kjærligheten? Ja - måtte helt til Danmark for å finne kjærligheten, som farmor så fint påpekte en gang haha. Jeg møtte han vel to uker etter jeg flyttet ned til København og siden har vi vært sammen! 

💃  Skulket skolen? På barneskolen skulket jeg aldri - var tidenes englebarn. Skjedde et par ganger i løpet av ungdomsskolen, men det var vel på videregående det skjedde flest ganger. Vi lærte oss hvilke timer de tok fravær i og hvilke de ikke tok i, så var det bare til å dra hjem når de ikke tok fravær... 

🚑  Kjørt i en ambulanse? Nei, det har jeg aldri opplevd. 

🐱  Hatt et kjæledyr? Ja, hjemme i Norge har vi en katt som jeg savner hele tiden. Et av høydepunktene med å dra hjem i ferier og sånn, haha! I tillegg skaffet jeg og kjæresten oss en liten kanin på et tidspunkt, men det viste seg at jeg er ekstremt allergisk så jeg sov 15-16 timer til dagen i den perioden, og dermed måtte vi gi den fra oss. Den lille jenta som fikk den ble kjempeglad da. 

🚩  Hoppet i fallskjerm? Jepp, dette gjorde jeg på Hawaii i høst. Angret skikkelig rett før jeg skulle hoppe ut av flyet, men det var helt magisk når jeg først hadde hoppet. Sykeste opplevelsen! 

⛷  Stått ned en bakke på ski? Vi har reist på hytteturer til fjellet siden jeg var liten, så var nok ikke kjempegammel første gang jeg fikk på meg slalomski. Så ja - har stått ned et par bakker på ski i løpet av mitt liv. 

🐴  Ridd på en hest? Ja, jeg drev med ridning en del år og kjenner jeg savner det. Det var utrolig gøy! 

🏥   Bodd på et sykehus? Nei, og det håper jeg at jeg slipper (... med mindre jeg får et barn da, haha) 

🎈  Fløyet luftballong? Har ikke prøvd før, men ser ikke bort fra at det skjer en gang i løpet av livet. 

💉  Donert blod? Dessverre ikke - dette er jo et bra tiltak, men er ikke spesielt glad i sprøyter så da må jeg i så fall overkomme den frykten først.

🚓  Sittet i baksetet i en politibil? Nope ikke enda

👕  Strikket en genser? Haha, nei. Vi drev litt med strikking på barneskolen, og husker det var det kjedeligste jeg visste. Den ene gangen valgte jeg og ei annen å være med læreren å rydde istedenfor å strikke liksom, så det sier sitt. 

📺  Vært på TV? Ja, faktisk. Den ene gangen var sammen med koret jeg gikk i når jeg var mindre. Hadde allerede gått et par år, og planen var å slutte fordi jeg var så lei. Da jeg hørte vi skulle være med på TV valgte jeg å gå et helt år til. bare for å få være med. Det var ikke verdt det.

 

Det var det. Håper dere fant innlegget litt interessant! Jeg må nesten løpe nå for å rekke bussen, men ha en super lørdag da♥

Publisert: 18.02.2017 @ 11:30 Kategori: Hverdag Kommentarer: 6

6 kommentarer

Postet av:

Dato: 18.02.2017 Tid: 11:38 URL: http://lailamarina.blogg.no
Å sånne innlegg er så morsomme :) gøy lesing! Ha en super helg :)

Postet av: Victoria Larsen

Dato: 18.02.2017 Tid: 12:08 URL: http://viccctoria.blogg.no/
Så morsomt innlegg og lese! :)

Postet av: Iselin Renée

Dato: 18.02.2017 Tid: 13:37 URL: http://www.iselinrenee.blogg.no
Fint innlegg :)

Postet av: Sandra Marie

Dato: 18.02.2017 Tid: 17:45 URL: http://sanmb.blogg.no
så gøy innlegg:D

Postet av: ane karene

Dato: 19.02.2017 Tid: 16:37 URL: http://abukten.blogg.no
Så utrolig morsomt innlegg, fikk litt lyst å lage et sånn selv!:D

Postet av: Seline Ekelund

Dato: 19.02.2017 Tid: 17:19 URL: http://selineekelund.blogg.no
Så morsomt innlegg! :D

Skriv en ny kommentar

hits