Kosekveld

Hei♥

I dag slapper jeg bare helt av hjemme - typen har dratt på hyttetur og jeg drar til Budapest i morgen, så da var det godt å bare ta en rolig kveld alene med serier og snacks. Kjenner at det heller ikke blir en alt for sen kveld på meg. Satt og jobbet med finansieringsprosjekt helt inntil klokken 5 i natt, da levering var i dag kl. 12. Merkes litt nå at det bare ble 4-5 timers søvn. Alenekvelder hjemme er uansett undervurdert. Inniblant er det utrolig deilig å bare sette på en god serie og slappe helt av selv. Merkelig hvordan jeg før følte så utrolig stort press på å ha planer hver fredag og lørdagskveld. Det var liksom litt sosialt uakseptert å si at du faktisk ville bli hjemme for deg selv. Da var du bare kjedelig og teit. Føler egentlig det er noe som blir mer akseptert med alderen. Glad jeg er over den perioden hvert fall. Skulle ikke skrive veldig mye om dette, men begynte bare litt å tenke på det når jeg kjente hvor herlig det var å ha en kveld helt uten planer, haha! 


Kveldens snacks - haha, cravet Daim helt sykt så da måtte det bli i tillegg til chips og dip. Koser meg i mitt eget selskap da!
Og forresten har selvutløserkontrollen endelig kommet, så kan jo satse på at den blir litt mer brukt fremover, hehe. Vi snakkes (muligens i morgen før avreise). God helg♥

Publisert: 03.02.2017 @ 22:28 Kategori: Hverdag Kommentarer: 4

4 kommentarer

Postet av: Marina

Dato: 03.02.2017 Tid: 22:32 URL: http://lailamarina.blogg.no
God tur til Budapest :)

Postet av: Kristine

Dato: 04.02.2017 Tid: 08:28 URL: http://kmaar.blogg.no
Er veldig deilig å være litt for seg selv innimellom, i stedet for å ha sosiale planer hver eneste helg :) Ønsker deg en fin tur til Budapest!

Postet av: Julian

Dato: 04.02.2017 Tid: 08:34 URL: http://kokoronoheion.blogg.no
Det er viktig å unne seg stille stunder med bare segselv :) kjenner jeg noen ganger bare blir susete i hodet av å være sosial og da er det desto viktigere å være alene.

Digg snacks du hadde :D nammm

Besøk gjerne bloggen min om du vil :)

Julian

Postet av: Victoria Larsen

Dato: 04.02.2017 Tid: 09:15 URL: http://viccctoria.blogg.no/
Åh, det så koselig ut :)

Skriv en ny kommentar

hits