The incredible face mask

Hei♥

For øyeblikket er jeg egentlig midt i litt opprydning av leilighet, troor muligvis jeg får besøk om ikke så lenge, og ellers var det vel på tide uansett. Synes bare jeg skulle legge inn en blogg-pause før støvsuging, så får bare håpe at jeg rekker det også før jeg eventuelt før besøk. Om vi skal møtes et annet sted er det liksom ikke så farlig om det blir utsatt til i morgen, men nå kjente jeg at det klistrer seg smuler fast under føttene når jeg går, så det er på høy tid at det blir støvsugd hvertfall, haha. 
I dag startet jeg dagen med å ta toefl-test. 4 timer med engelsk-prøve er kanskje ikke den optimale lørdagen, men det er godt å ha det overstått. Må ta den for å søke utveksling til høsten, noe som i utgangspunktet var planen. Nå er jeg ikke helt sikker enda på hva det blir til, men det er greit å ha unnagjort testen om jeg velger å søke da. Når jeg var ferdig dro jeg hjem og la meg strakt ut på sofaen med dyna over meg, og der har jeg lagt siden. Sett bort fra når jeg reiste meg for å lage brownie røre - for så å plassere meg foran TV-en igjen. Lat lørdags ettermiddag med andre ord, men det var superdeilig. Nå vil jeg mest av alt legge meg i et kaldt rom med dyna over meg igjen - hodet begynte plutselig å banke ekstremt - men får finne en paracet og få på meg litt klær til jeg skal møte jentene. Vin og drinker står på planen i kveld, så det blir jo hyggelig det også da! 

Ellers tenkte jeg kort å fortelle om ansiktsmaskene jeg fikk i posten i går. Det er fra nettsiden MayBeauty, og er disse en del bloggere har skrevet om. Bestemte meg for å teste dem ut, så da bestilte jeg dem hjem. Føler ikke jeg kan skrive full anmeldelse etter å ha prøvd dem en gang, men huden føles i det minste supermyk. Gjorde relativt vondt å dra den av da, men det sies jo at man må lide for skjønnheten, haha! 

Jeg rekker egentlig ikke så mye mer jeg - må som nevnt støvsuge, og så må jeg innom butikken og få på meg litt klær og sminke før de andre kommer, nå som det er bestemt at det ble her vi møtes. Så vi snakkes så snart som mulig! Ha en super lørdagskveld♥

Publisert: 14.01.2017 @ 20:37 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

5 kommentarer

Postet av: Anette

Dato: 14.01.2017 Tid: 22:00 URL: http://byanette.blogg.no
Åh, den masken kunne jeg tenkt meg å prøve ut!

Postet av: Victoria Larsen

Dato: 14.01.2017 Tid: 22:14 URL: http://viccctoria.blogg.no/
Den vil jeg prøve ut!

Postet av: Jei er ike mæræn

Dato: 14.01.2017 Tid: 22:42 URL:
blei du sponsa av mamaentilmichellee?

Postet av: Seline Ekelund

Dato: 15.01.2017 Tid: 11:53 URL: http://selineekelund.blogg.no
Åh, den vil jeg prøve! :D

Postet av: blindhorizon

Dato: 15.01.2017 Tid: 20:07 URL: http://blindhorizon.blogg.no
Den må jeg ta å prøve!

Skriv en ny kommentar

hits