Waffles for breakfast

Hei♥

Om ikke så lenge nå får jeg besøk av en venninne, så skal vi lage litt mat og sånn. Kjenner jeg begynner å bli sulten også, så det skal bli godt. Vi har planlagt falafel-kveld i lang stund nå, så da ble det i dag. Frem til nå har jeg vel egentlig bare tatt dagen veldig rolig. Var en tur på trening, og ellers har jeg brukt store deler av dagen på å slappe av med en bok. Liker å skylde på at det er øving til toefl-test jeg skal ta på lørdag - hvilket sånn sett stemmer. Er jo greit å få oppdatert det engelske ordforrådet når man ikke bruker det i hverdagen så ofte. Og uansett er det jo viktig å ta noen dager innimellom til å bare slappe helt av også. Synes det er greit at jeg har hatt noen dager nå som ikke har vært fylt opp med så mye, sånn at jeg får en liten pause fra eksamensperioden til vi går i gang med finansiering-prosjekt for fullt nå på søndag. 

I går startet vi hvert fall dagen med å prøve ut den ene julegaven min - nemlig vaffeljernet. Er ikke hver dag man starter med vafler til frokost, men innimellom må vel det og være greit synes jeg. Manglet litt brunosten da (spiser jeg egentlig brunost på vafler hjemme?), men fikk holde med litt syltetøy på. 

Fikk jo faktisk prøvd ut to julegaver kom jeg på nå. Elsker den nye My Little Pony-koppen min, elsket de filmene/serien når jeg var mindre - forsåvidt enda sånn egentlig da, haha. Blir glad av å drikke av den siden den er så søt. 
Men nå får jeg få på meg litt klær før jeg får besøk, så vi snakkes♥

 

Publisert: 12.01.2017 @ 19:02 Kategori: Hverdag Kommentarer: 5

5 kommentarer

Postet av: Alexandra Emilie

Dato: 12.01.2017 Tid: 20:08 URL: http://alexandraemilie.blogg.no/
nam, så utrolig godt ut, du får ha en fin kveld :D

Postet av: Iselin

Dato: 12.01.2017 Tid: 20:10 URL: http://www.iselinrenee.blogg.no
For en utrolig god frokost :)

Postet av: Lilli

Dato: 12.01.2017 Tid: 20:50 URL: http://lillisverden.com
Herlig! Og så søt kopp :D

Postet av: Marie Caroline Kolberg

Dato: 12.01.2017 Tid: 22:05 URL: http://marieck.blogg.no
De så gode ut!! Elsker å ha sånne dager hvor jeg bare slapper av, alle trenger det en gang i blant <3

Postet av: Seline Ekelund

Dato: 13.01.2017 Tid: 10:58 URL: http://selineekelund.blogg.no
Nam, det så utrolig godt ut :D

Skriv en ny kommentar

hits