Frihet.

Ahh, endelig er jeg FRI!! (sier personen som starter med et 4ukers langt prosjekt i finansiering i morgen...) Siden jeg sist var innlogget her har dagene gått i ett med eksamenslesing. Første eksamen var i økonomistyring på mandag - jada, tre dager etter nyttårsaften heh (vet det var det dere tenkte :)) og da den var overstått var det bare til å komme i gang med lesing til den neste. Den hadde jeg altså i dag i finansiering, og gud - det er så godt å ha det overstått! Eneste fordel med å ha de så tidlig på nyåret er at man blir ferdig tidlig på nyåret. Man kunne jo også selvfølgelig bare hatt dem før jul, slik skoler i Norge liker å gjøre det, men det er en annen diskusjon... Anyways - på toppen av det hele har ikke formen vært på topp heller den siste uken. Vondt i hode, kvalme og 0 energi er dårlig kombinasjon med eksamenslesing. Vet ikke hvor mange smertestillende jeg har spist i løpet av den siste uken - så 4 real ut som tidenes drug addict der jeg satt på lesesalen og spiste paracet som om det var godteri liksom - men det fikk meg gjennom lesingen. Nå skal jeg bare ta helgen til å slappe av, endelig ta meg tid til å være syk som jeg så fint liker å si, selv om jeg i virkeligheten håper at dette blir siste dag da formen er stigende. 
Uansett - etter eksamen i dag dro jeg og typen ut for å spise lunsj. Tanken på å gå hjem å lage mat (eller rettere sagt - rydde kjøkkenet etter å ha lagd mat...) var lite fristende, og med rabattkupong som ga oss halv pris på maten så ble det slik. (vet ikke om dette er tidspunktet jeg innrømmer at vi gikk ut og spiste etter sist eksamen også eller ikke #latskap). Da jeg ikke var helt klar for å gå ut i kulden etterpå dro vi innom Normal (typ TGR/Tiger vi har i Norge bare med merkevarer istedenfor egne merker (har vi egentlig den i Norge?)), som lå inne på samme senter som restauranten. Der endte jeg blant annet opp med en av disse tegnebøkene som har vært så populære for en tid siden. Har hørt det skal være veldig avslappende, og det tviler jeg ikke på. Ser fram til å ta fram tegneboken, litt deilig musikk og et glass rødvin til inniblant. Det var egentlig planen nå for kvelden, men tenkte jeg skulle oppdatere her først - og etterpå kommer vel typen hjem og så skal vi lage mat og så ja.. Det får bli en annen dag da. Er jo fri nå hehe :)) 

Jeg håper vi snakkes litt mer i løpet av de kommende dagene. Har små planer om et par innlegg hvertfall, og header må bli skiftet ASAP, det er jeg klar over. (Og vet ikke om dere la merke til overdreven bruk av paranteser, hadde tydeligvis mye tilleggsinformasjon på hjertet (og var overskriften egentlig litt clickbait?)). God helg♥

Publisert: 06.01.2017 @ 20:52 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

1 kommentar

Postet av: Sandra Marie

Dato: 06.01.2017 Tid: 21:04 URL: http://sanmb.blogg.no
gøy å fargelegge :D god helg!

Skriv en ny kommentar

hits