Nyttår 2016

Hei♥

Da var vi plutselig inne i et nytt år! Dropper årskavalkaden i år, med tanke på at jeg nettopp hadde en oppsummering av alt som har skjedd - men wow, 2016 har vært et bra år. Tur til Egypt, flyttet inn med kjæresten, Beyonce-konsert, USA-tur... Satser på at 2017 blir minst like bra!

Nyttårsfeiringen i går var utrolig hyggelig hvert fall! Føler jeg hvert år har veldig høye forventinger til kvelden, og så ender jeg alltid opp skuffet. I går hadde jeg i utgangspunktet ikke veldig mange forventninger, med tanke på at planen var å lese økonomistyring i dag. Etter hvert som planen for kvelden begynte å ta form steg også forventningene mine, men kvelden levde absolutt opp til dem. Vi snakket litt om å dra ut å spise på restaurant for nyttårsmiddagen, men alle menyer vi fant kostet langt opp mot 1000kr eller mer, og som fattig student passer ikke det helt inn i budsjettet. Dermed endte vi heller opp med å bestille mat som man tar med hjem fra et sted kalt Köd, hvor maten er supergod. Alt man måtte gjøre selv hjemme var å varme opp og anrette maten. Jeg er alltid litt skeptisk til sånn av en eller annen grunn haha, men maten var faktisk utrolig god! Det fulgte med både forrett, hovedrett og dessert, så måltidet strakk seg ut over en del timer. Ble gjort i skikkelig stil med hvitvin til forrett, rødvin til hovedrett og hvitvin til dessert igjen - sammen med litt mojitos og andre drinker mellom måltidene for å få litt pause i spisingen også! Etterpå dro vi videre til en fest av en kompis av typen. Der ble vi en del timer, før vi dro hjem igjen. Lærte at "Hovmesteren og grevinnen" er tradisjon på nyttårsaften her - for norske meg er det jo helt feil at den blir vist på andre dager enn lillejulaften, men alltid godt å lære noe nytt da, haha! Ellers turte jeg ikke dra med meg kameraet videre, da det var snakk om at det kanskje ble byen senere også, men kan dele de jeg har fra tidligere på kvelden. 

I dag ble det pizza fra Justeat til frokost i senga, og nå skal jeg vel så smått i gang med litt økonomistyring, uansett hvor lite fristende det er. Motiverende at jeg er ferdig med hele faget om 2 dager da, selv om jeg gjerne skulle hatt litt mer tid. Håper dere også hadde en super nyttårsfeiring da, og får et fantastisk 2017!

 

Publisert: 01.01.2017 @ 16:33 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

3 kommentarer

Postet av: Lilli

Dato: 01.01.2017 Tid: 18:34 URL: http://lillisverden.com
Så koselig (:

Postet av: buroyfoto

Dato: 01.01.2017 Tid: 19:51 URL: http://buroyfoto.blogg.no
Det så utrolig koselig ut også :) kjempefine bilder. Godt nyttår! Bra du hadde det fint :)

Postet av: Alexandra Emilie Klein

Dato: 02.01.2017 Tid: 21:32 URL: http://alexandraklein.blogg.no
såå mange fine bilder :) du er så fin

Skriv en ny kommentar

hits