Min jul

Hei♥

Begynner å bli en god stund siden sist, men disse juledagene har for det meste gått i ett. Eller det vil si - jeg har tatt meg rikelig med tid til å bare se film og slappe av også, men har for det meste vært omringet av familie og venner hele dagen, så da har jeg ikke tatt meg tid til å logge inn her. Nå kjente jeg det var på tide da, hadde vel egentlig planer om å legge meg for sånn 4 timer siden, men så måtte jeg utsette det mens jeg ventet på at jeg skulle hente mamma og pappa og da ble jeg liksom våken igjen. Så da har jeg endelig fått sett gjennom litt bilder og sånn. Kameraet har ikke blitt brukt ekstremt mye, men noe har jeg jo fra de siste dagene. 

I morgen drar jeg tilbake til København da, og føler vel egentlig juleferien er over da. Har eksamen 3. januar, og kjenner at lesingen ligger på et minimalt nivå her hjemme, så da blir det sånn i år. Selvfølgelig gjenstår jo nyttårsaften, men dagene frem til det kommer til å bli brukt til eksamenslesing. Litt juleferie har det jo blitt uansett. De siste dagene har gått med til juleselskaper og å møte venner. I går tok vi en tur ut, så da startet jeg og Hanna hos henne med både Frozen og On The Run til pre-vorsh. Just like good old days, som jeg liker å si. Deretter dro vi til Trine og møtte litt flere jenter der, før det ble Beverly hele kvelden. Det stedet slår aldri feil, haha! Ble dessverre ikke like mye lesing som planlagt i dag da, men det får gå. Når jeg først er hjemme så vil jeg jo ta meg tid til å møte vennene mine som også er hjemme for julen. Men - over til litt bilder nå tenker jeg...

Her har vi en god blanding av julaften, 2. juledag og lille pus. Måtte snike inn et bilde av henne - haha, har vel 100 nye bilder av henne etter hver Norge-tur. Jeg har i alle fall hatt veldig koselige juledager. Er jo ekstra kjekt når man ikke bor hjemme og treffer slekta igjen. Kjekkeste var jo julaften når vi spontant kom på en julegave-åpning-lek, hvor alle måtte gjette på sin gave før de åpnet. Gjettet du rett var det poeng, hvis det var feil så fikk du ikke poeng. Etterhvert ble plutselig minus-poeng innblandet også - så om du hjalp andre ble det minus. På et tidspunkt tror jeg vi alle gikk så inn for å gi min ene onkel så mange minuspoeng som mulig, noe som resulterte i en heftig debatt om at det var rettferdig etter alle gavene var åpnet. Haha, tydelig at det var en gjeng konkurransemennesker som var samlet i den stuen hvert fall. Måtte jo nesten til med en sånn lek, tidligere har vi vært vandt med å være rundt 20 stykker, og da varer jo julegave-åpningen til langt over midnatt uansett. Nå som vi kun var 13 måtte vi finne på noe for å trekke det litt ut, så da ble det på den måten. Vi satt vel fra 20 til 01 med disse gavene likevel da, men det var utrolig hyggelig!

Nå kjenner jeg det er på tide å finne senga sånn at jeg kan våkne litt uthvilt til eksamenslesing og pakking i morgen. Vi snakkes (forhåpentligvis innen en uke, haha...)  

 

Publisert: 29.12.2016 @ 00:58 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

1 kommentar

Postet av: Alexandra

Dato: 30.12.2016 Tid: 00:56 URL: http://alexandraklein.blogg.no
Så utrolig fint juletre! Og mange fine bilder<3

Skriv en ny kommentar

hits