Favorittsted

Hei♥

Da har jeg endelig landet på sofaen etter enda en lang dag på kurs. Startet heldigvis ikke før 13.30 i dag, så var godt å få sove litt ut da. Er litt greit å få nok søvn før sånn type kurs også, da man lærer ekstremt mye på kort tid. Hodet er helt utslitt på slutten av dagen, og trenger å være opplagt for å kunne holde konsentrasjonen oppe gjennom alle timene. Merket at det var vanskelig den siste timen i dag, så ser ikke helt frem til at det varer enda en time lengre i morgen. Hjelper ikke helt på at økonomistyring egentlig er litt.. tørt, kanskje? Jaja, det går nok, i morgen er hvertfall siste dag på kurs, før jeg drar hjem til Norge! 
Jeg og kjæresten hadde planlagt å gå ut å spise etter kurs i dag da, så det var i det minste god motivasjon gjennom dagen. Vi endte opp på en italiensk restaurant kalt Il Becco, hvor jeg har vært to ganger tidligere. Det er absolutt et sted å anbefale om dere er i København på et tidspunkt. Stedet er superhyggelig, maten er utrolig god og store porsjoner til en rimelig pris. Første gang snublet jeg over det når familien var besøk i sommer, da vi egentlig var på jakt etter en annen, men den var lagt ned. Etter det dro jeg med meg noen venninner, som også var veldig fornøyd med stedet - og i dag ble det med typen. Har snakket om stedet en stund, så det var nesten på tide, haha! Synes egentlig det er sjelden jeg finner sånne restauranter som jeg vil tilbake til gang på gang, men denne er absolutt på listen. Og italiensk slår jo aldri feil!
Casually taking a couple of selfies på badet :Pp

Kjenner virkelig at det blir nødvendig med stativ og selvutløserkontroll om jeg skal fortsette her, haha... Vi snakkes hvertfall, jeg kjenner det snart er på tide å gå i seng. Er jo helt utslitt etter å ha brukt hodet så mye i dag! Godnatt♥

Publisert: 19.12.2016 @ 22:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

2 kommentarer

Postet av: Alexandra Emilie Klein

Dato: 21.12.2016 Tid: 16:43 URL: http://alexandraklein.blogg.no
så fine bilder av deg<3 du er kjempe pen!!

Postet av:

Dato: 21.12.2016 Tid: 22:50 URL:
Så fin

Skriv en ny kommentar

hits