Jul i København

Hei!

Nå begynner det å bli en stund siden sist igjen, men hele helgen har gått til familiebesøk som jeg nevnte i sist innlegg. Det var veldig hyggelig da! Når jeg selv bor i København blir det jo fort til at jeg litt glemmer å oppleve byen i juletider, uansett hvor koselig det egentlig er, så da er det jo veldig greit å få familie på besøk sånn jeg får oppleve byen likevel. Jeg hadde altså besøk av mamma, pappa og min tante og onkel. Samtidig var en annen onkel og tante i København, men de bodde da på hotell. Har ikke mer enn tre soverom, så ville vært litt vanskelig å få plass til dem alle. Men uansett - familien Osaland på tur i Køben er jo en uslåelig kombinasjon, haha! Manglet jo et par onkler og tanter, samt søskenbarn for at det skulle vært optimalt, men vi koste oss absolutt. 

Lørdag startet vi med champangebrunch (/frokost) hjemme i vår leilighet, der vi hadde masse god mat og selvfølgelig en del flasker champange. Planen var å dra i Tivoli etter et par timer bare, men det endte opp med at vi ble sittende rundt bordet i fem timer før vi endelig kom oss ut døren. Ikke at det var så farlig, Tivoli er jo ti ganger koseligere når det er mørkt. Hadde ikke forventet at det skulle være såpas mange mennesker da, så vi ble jo gående i kø rundt over alt - men fint, det var det absolutt! Så da gikk vi rundt der en del timer, før vi gikk utenfor Tivoli for å finne et sted å spise. Haha, tror ingen kommer over onkelen min hvor bestillingen lød på to pommes frites, to øl og 20 shots. Nordmenn i Danmark kalles vel det! Vel, videre dro vi til en bar hvor hun ene søskenbarnet mitt som også bor her arbeider. Har ikke sett henne på årevis (tror jeg?) så det var veldig hyggelig å se henne igjen. Ble en sen kveld da, men sånn blir det jo! 

Søndag var det ut i byen for å dra innom et par julemarked. Vi startet på H.C. Andersens julemarked som det kaltes, før vi skulle gå videre til julemarkedet på Kongens Nytorv. Et gåtur som i følge Google Maps skulle ta 19 min, 1,5 km altså. Syv timer senere hadde vi fortsatt ikke kommet så langt, haha. På veien ble det både butikker, pub og et annet julemarked vi tilfeldigvis kom forbi. På dette julemarkedet fant vi tidenes lille bar/pub/bod, hvor de to guttene som sto der hadde vært på jobb siden kl. 6 om morgenen og drukket like lenge. Det var tydelig, for å si det enkelt. Men haha, gøy hadde de det hvertfall! 
Supergode bilder ble det ikke - hadde kun med mobil siden det allerede var mørkt da vi dro ut, men bedre enn ingenting satser jeg på! 

Nå skal jeg i gang med middagen som ble litt sen her i dag, på planen står hjemmelaget tacolefser med kylling i, så tror det blir bra. Vi snakkes♥

Publisert: 13.12.2016 @ 21:59 Kategori: Hverdag Kommentarer: 1

1 kommentar

Postet av: sølvi waage

Dato: 13.12.2016 Tid: 22:39 URL: http://stavangerinmyheart.blogg.no/index.rss
Så koselig:)

Skriv en ny kommentar

hits