Livet på stell

Hei! 

Jeg sitter egentlig for øyeblikket og jobber med en hjemmeeksamen vi i går fikk utlevert i avsætning, som de kaller det. Det kan oversettes til marketing på engelsk, og for meg gir det fortsatt null mening at det ikke har noe å gjøre med tall, men jeg har vel lært med å leve med det, haha! Vi har to uker på å ferdiggjøre den, men jeg har veldig lyst å bli ferdig med den i løpet av fredag egentlig. Da får jeg besøk av mamma, pappa og min tante og onkel, så det hadde vært perfekt om jeg var ferdig da. Vet ikke hvor realistisk det er, det skal nok være mulig, men får se litt an. Det er hvertfall det dagen har gått med til - å arbeide med den oppgaven. Dro på trening da jeg sto opp i dag, og etterpå valgte jeg å bare bli hjemme for å jobbe. Det pleier å fungere ganske godt, selv om jeg ærlig talt er litt mer konsentrert på skolen. Det får bli i morgen heller da, jeg har jo uansett fått gjort en god del i dag. 

Nå har jeg puttet minnekortet inn i macen sikkert 10 ganger for å få det til å fungere. Ganske sikker på at det snart blir behov for å investere i en ny, da denne begynner å bli en del år, men det har jeg ikke råd til enda så den får bare holde ut en stund til. Det gikk jo til slutt da, heh. 

Er det bare jeg som føler livet er litt mer på stell når maten ser fin ut? Dette ble hvertfall frokost etter trening, sammen med min favoritt-juice bestående av eple, lime og spinat. Beste er jo at den ser sykt sunn ut, heheh.

Jeg har enda ikke kommet med ut av treningsklærne, så jeg sitter her fortsatt svett og sminkefri, men må nok komme meg en tur i dusjen snart. Målet er å bli ferdig med spørsmål 1 av oppgaven i løpet av i dag da, så har nok noen timers arbeid igjen fortsatt. Vi snakkes i alle fall♥

Publisert: 06.12.2016 @ 18:03 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits