Tilbakeblikk - Del 2

Da var det på tide med del 2 av tilbakeblikk på hva som har skjedd i løpet av min lille lange bloggpause. 

Det neste som skjedde - som jeg har bilder av i det minste - var at jeg dro til London og Manchester sammen med familien i april. Først hadde vi et par dager i London hvor vi fikk sett en del av byen og shoppet litt, før vi deretter kjørte ned (opp?) til Manchester for å gå på United-kamp. Broren min er jo frelst av fotball, og vi andre er i varierende grad interesserte vi også, så det var veldig gøy å få oppleve. Vi hadde også en dag med omvisning på stadion, så var jo kjekt å se innsiden av Old Trafford også! Etterpå dro vi tilbake til London igjen, der vi hadde et par netter til. Var hvert fall en herlig tur, og deilig med litt ferie mellom alt skolearbeidet. Merk at vi alle er kledd i broren min sin United-trøye og superundertøy-genser under her. Delte følelser om at jeg som 20åring passer klærne til min lillebror på 14, haha! 

2 måneder senere var jeg tilbake i London, denne gang fordi jeg fikk dagstur til London av kjæresten. Fikk vite det rett etter midnatt da jeg fylte 20, og så dro vi 6 timer senere. Veldig langt fra forventet, men utrolig koselig. Dagen gikk til sightseeing og mat kort sagt, men koste meg kjempemye! Hadde antageligvis med kameraet, men ser at det ikke har blitt brukt da... Dette er eneste bilde jeg har av dagen, sett bort fra bilde av en café som heter "abokado".

Ikke så lenge etter var jeg på Roskilde-festivalen. Hadde kun en-dags pass da, men årh - det var så gøy. Festivaler er faktisk utrolig kjekt! Leker allerede med tanken om at jeg må dra hele uken til neste år, men da må jeg vel prøve å få med meg noen venninner som gidder å bli med. Regner ikke med at det skal være så vanskelig. Dagen gikk til øl-bowling - som må være et av de bedre danske drikkespillene -, masse øl og god musikk. Ok, nå var det vel kun Wiz Khalifa jeg var på da, men det defineres vel som bra? 

Allerede dagen etter Roskilde var det på tide å flytte igjen - for 3. gang på et år. Shit, jeg har blitt god på pakking hvertfall, haha! Som nevnt i det forrige innlegg var ikke dette bostedet særlig holdbart, så der ville jeg bare ut så fort som mulig. Da typen sto i situasjonen at han skulle flytte ut hjemmefra fant vi ut at vi like greit kunne flytte sammen. Haha, like greit - høres ut som jeg bare beskriver en praktisk ordning, men det var veldig hyggelig også da. 

Kort tid etter dro jeg hjem til Norge og fikk treffe mange av mine fine venninner igjen. Ble endelig litt mer feiring av min 20års dag også, sånt skal jo feries da. Spesielt det at man endelig er gammel nok til å kjøpe hva man vil på polet. 

Tilbake i Danmark fikk jeg besøk av to norske venninner fordi vi skulle på Beyonce-konserten. Altså - den konserten var amazing! Ble bare enda mer forelsket i henne og stemmen. Levde opp til forventningene hvert fall, og vel så det. 

I september nå så fikk vi verdens søteste kanin som jeg døpte Avokado. I begynnelsen var den litt tilbaketrukken, men så ble den så kosete. Da viste det seg at han ene som bor i det ene værelset her innimellom var allergisk, så den måtte gis bort. Det var antageligvis til det beste, for mens den bodde her sov jeg 16 timer i døgnet, men det ble bedre med en gang den flyttet ut. Konklusjonen ble at enten er jeg også allergisk mot kanin, eller så er det høy. Uansett - nå bor den hos en annen liten jente, så den har det supert der, selv om jeg savner den... Og helt til slutt - i november nå var jeg i San Jose og på Hawaii med kjæresten. Om jeg egentlig hadde tid til å ta fri fra skolen kan diskuteres, men sånn får man alltids til å gå opp. Hawaii er jo en destinasjon som har stått på bucket lista så lenge jeg kan huske, og det levde absolutt opp til forventningene. 30 grader og sol hver dag, kritthvite strender og azur-blått hav. Jeg fikk også endelig krysset skydiving av lista, og det var virkelig helt fantastisk. Prisnivået på Hawaii er en annen sak, men årh - lengter tilbake allerede. Verdig slutt på året, før vi gikk inn i desember!Det var det jeg hadde for nå - det er vanskelig å holde det helt kort, men håper det var kjekt for dere å se. Jeg koser meg hvert fall med å lage denne typen innlegg, da jeg selv får sett tilbake på hva jeg egentlig har gjort. Det er tydelig at kameraet har lagt litt for mye stille de siste årene da. Tenker det endrer seg nå forhåpentligvis. Vi snakkes i morgen da! 
 

Publisert: 05.12.2016 @ 22:46 Kategori: Hverdag Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits