Tilbakeblikk - Del 1

Så - da er det på tide å komme med en liten oppsummering på hva jeg egentlig har gjort siden sist. 2 år er rimelig lang tid, så tenker at jeg skal prøve å holde meg til de største/viktigste tingene, da jeg ellers kommer både jeg og dere til å bli sittende her til neste år. 

Det første som er verdt å ta med er russetiden. April/mai 2015 var det min tur til å være russ. Det var en tid fylt med relativt mye alkohol og lite søvn, men åh - det var så utrolig gøy. Alt fra russedåpen til blåtur til alle russekroene. Og selvfølgelig høydepunktet da - Landstreffet. Har så mange gode minner fra den tiden, og misunner alle som skal få oppleve det neste år. Etter dette ble jeg jo ferdig med videregående, og da gikk årets sommerferie til Thailand. 3 uker nede i varmen, der vi var innom Krabi og Bangkok så vi fikk en kombinasjon av både strandliv og byliv. Dro med store deler av familien på pappa sin side, så det ble tidenes tur. 


12. august satte jeg meg på et fly til København hvor jeg hadde kommet inn på business-skolen for å studere økonomi. Jeg fikk vite 2 uker før skolen startet at jeg hadde kommet inn, og brukte de 2 ukene til intensiv leting etter leilighet. Det ga ikke resultat, så dermed hadde jeg ikke sted å bo når jeg flyttet ned. Heldigvis har mamma en kusine som bor i København, så da fikk jeg bo på sovesofaen i stuen deres den første tiden. 

De to første ukene av skolen var bare intro-uker, og kan vel si så mye at nordmennene lærte på den harde måten hvordan dansker fester. Vi dro på en fire-dagers hyttetur, og ølboksene var allerede åpnet innen bussen kjørte fra holdeplassen kl. 9 om morgenen. Kan mildt sagt si at jeg ikke hadde noe annet valg enn å lære å like øl på disse ukene. Men gøy - det var det hvert fall. Samtidig var jeg fortsatt på jakt etter sted å bo, og 1. september fikk vi endelig overtatt nøklene til den nye leiligheten. Her bodde jeg sammen med 4 andre jenter, og leiligheten vår var gammel men ekstremt stor. Fikk endelig oppfylt drømmen om å invitere til stor fest, hvor vi flere ganger hadde 100 inviterte. Ikke alltid like fornøyde naboer da, heh! 


Kind of noe rebus-lignende ute i byen hvor vi hadde flere poster med ulike oppgaver

I løpet av det neste halve året ble jeg kjent med mange nye mennesker, deltok i forelesninger der jeg forsto relativt lite - haha, undervisning på dansk tok litt tid å venne seg til altså - og gikk mye ut egentlig. Fikk vel med andre ord smake på studentlivet. Kan vel også kanskje nevnes at jeg i løpet av denne tiden traff møtte en danske som nå er kjæresten min, så da ble mamma bekymret for om jeg noen gang flytter tilbake til Norge igjen. Tulla. Litt. 

Etter jul skulle leiligheten vi bodde i renoveres, så da måtte vi flytte. De som kjenner til boligmarkedet i København, vet at dette ikke er bare-bare. Etter ekstremt mye leting fikk jeg et rom hos en 39-årig dame. Ikke optimalt tenkte jeg, men overlevbart. Vel - skal ikke utdype for mye her, men det er på grensen til å kunne karakteriseres som overlevbart i det hele tatt. Noen mennesker er enkelt og greit bare ikke skapt til å bo sammen med andre mennesker. 

Rett etter innflytting dro jeg en uke til Egypt med typen, da vi hadde en liten ferie fra skolen mellom 1. og 2. semester. Ferien besto for det meste av å ligge på stranden hele dagen - formålet med turen var jo å få slappet litt av etter eksamenperiode i både desember og januar. 

Merker at innlegget begynner å bli litt langt her, og begynner forsåvidt å bli litt sendt også, så tenker jeg skal prøve å få laget en del 2 i morgen. Har en god del på planen til tross for at det er søndag, så spørs om jeg får satt med ned med det innlegget i morgen. Har brukt 2,5 time bare på del 1 nå, så skal ha en god del tid ledig for denne typen innlegg haha. Vi snakkes da!

 

Publisert: 04.12.2016 @ 01:12 Kategori: Hverdag Kommentarer: 2

2 kommentarer

Postet av: Monica

Dato: 04.12.2016 Tid: 15:08 URL: http://www.moneo.blogg.no
Du har fått gjort mye på langt tid! Thailand hørtes jo fantastisk ut da :-)

Postet av: Jeg er ike Mæræn

Dato: 07.12.2016 Tid: 02:24 URL:
"Noen mennesker er enkelt og greit bare ikke skapt til å bo sammen med andre mennesker"

HAHA

Skriv en ny kommentar

hits