Back(?)

Wow, nå er det ekstremt lenge siden jeg har trykket inn blogg.no i adressefeltet til nettleseren. Vi snakker rett i underkant av to år. Etter det siste innlegget ble publisert 08.01.2015 så tok jeg en bloggfri dag den etterfølgende dagen. En dag ble til to, to ble til fire og fra der bygget det bare på seg. På et tidspunkt innså jeg det selv - at jeg var ferdig med blogging for da. Jeg tror bare jeg var litt lei, jeg ser jo at jeg i innlegget før var usikker på å fortsette, men hadde egentlig aldri planer om å legge bloggen 100% bort. Nå den siste tiden har lysten kommet tilbake. Jeg savner å være kreativ, og jeg savner å skape noe. For meg så føler jeg at blogging er måten å få det ut på. Jeg liker jo å skrive og jeg liker å ta bilder - det bare skjer aldri når jeg egentlig ikke har noen konkret grunn for å skrive eller for å ta bilder. Så nå tenker jeg egentlig å gi det en ny sjanse. Om det varer 1 dag, 1 uke eller 1 år vet jeg ikke enda. Det får nesten bare bli som det blir. Jeg kan ikke love så mye på hyppigheten på innleggene heller. Jeg mener jo selv at jeg har det så travelt, men det handler vel heller om hva man prioriterer, haha. Jeg føler bare at jeg må komme i gang igjen, bare for å prøve i det minste. Jeg har så lyst å ta fram kameraet som omtrent har ligget urørt i 2 år nå, og jeg vil at Photoshop skal bli et program som åpnes oftere enn hver gang en bursdagscollage til Facebook skal lages. 


Heh, merker virkelig det er på tide å begynne å få fylt opp kamerarullen på macen igjen - det trengs mer enn halvdårlige
mobil-bilder, snapchat-screensaves og feriebilder 

Nå tenker jeg det er på tide å få på seg treningsklærne og komme seg ut på trening. I løpet av de neste dagene skal jeg prøve å få til et lite (stort?) oppsummeringsinnlegg på hva som har skjedd over de siste 1-2 årene, siden en god del ting har endret seg siden sist jeg blogget. Designet skal jeg også få gjort noe med etterhvert tenker jeg, akkurat nå passer det jo tilfeldigvis inn da, haha! Håper i hvert fall at det er noen som vil følge meg i mitt nye forsøk her :)

Publisert: 01.12.2016 @ 16:49 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

3 kommentarer

Postet av: Jeg er ike maren

Dato: 02.12.2016 Tid: 10:59 URL:
Jei glede mei til å lese din blog ijen:)

Postet av: Hemmelig

Dato: 02.12.2016 Tid: 11:12 URL:
Omg, så gøy at du har begynt å blogge igjen! Jeg har savnet bloggen dinn sååååå!!!!!!! 🙃🙃🙃

Postet av: Hemmelig

Dato: 02.12.2016 Tid: 11:14 URL:
PS. Når kommer neste innlegg? God første desember, håper du har en fin adventskalender. 😇

Skriv en ny kommentar

hits