Long time, no see

er det lenge siden jeg har logget meg inn her merker jeg. Har jo til og med juleheaderen enda. Det bør kanskje fikses så fort jeg får tid. Tilbake til denne lille (lange?) pausen jeg har hatt - en god stund nå har jo bloggingen vært ganske av og på før det tok helt slutt etter 29. desember. Vel, grunnen er egentlig at jeg er usikker på om jeg vil fortsette. På den ene siden synes jeg det er ganske gøy og jeg liker å skrive og dele bilder. På den andre siden kan det til tider bli sånn at jeg føler jeg blogge, uansett hvor lite jeg egentlig har å dele, og da blir det mest bare mas. Det kan være bare fordi at alt er ute av rutiner når det er ferie, men likevel føler jeg det har vært sånn en stund. Tviler egentlig på at jeg kommer til å slutte helt fordi det er nesten som om noe mangler når jeg ikke blogger, men får bare ta det som det kommer egentlig. 

Ellers har vi jo til og med gått inn i et nytt år mens jeg var borte. Tenk det folkens - 2015. Året der jeg er russ. Året der jeg er ferdig med videregående. Året der jeg skal ut og utforske mer av verden. Dette året kan ikke bli annet enn bra - jeg er i alle fall superklar! 
Med et nytt år følger vel som regel nyttårsfortsetter også. Vel - ikke i mitt tilfelle. Jeg deler filosofien til de som mener nyttårsfortsetter er tull. Jeg mener, de er faktisk dømt til å faile. Flere år på rad har jeg til tross for denne filosofien, satt meg noen nyttårsfortsetter. Og hvor ofte har jeg klart å holde noen av dem? Eh, ingen. Leste nettopp gjennom nyttårsfortsettet mitt fra i fjor, som var å spare penger. Måtte nesten le høyt - og det ville nok kanskje de som kjenner meg også gjort. Kan vel kort sagt si at det ikke gikk så veldig bra. Derfor blir det altså ingen nyttårsfortsetter på meg i år, men vet dere hva? For øyeblikket er jeg faktisk motivert til å spise sunt og trene. Det er jo aldri en ulempe selv om jeg ikke har et konkret mål for det. Nå må jeg innrømme at det mest sannsynlig kommer til å vare maks 2 uker, hvis jeg er heldig, men skal nyte det så lenge det varer. 

Bare sånn for å bevise at jeg faktisk er litt sunn da, haha

Og siste ting - selv om det nesten er obligatorisk for en blogger, hadde jeg egentlig ikke planer om å lage et sånn årskavalkade for 2014. Men, etter å sett litt på de jeg har laget tidligere år innså jeg hvor mye jeg selv koser meg når jeg faktisk lager dem, så da kan det være det kommer likevel. Gjør vel ikke så mye om vi allerede er på 6. januar. Håper det hadde vært litt gøy for dere også da. Nå skal jeg i alle fall sove, så får jeg tenke litt til på det. Vi snakkes i alle fall en eller annen gang♥ 
 

Publisert: 06.01.2015 @ 23:06 Kategori: Hverdag Kommentarer: 3

3 kommentarer

Postet av: Rebecca

Dato: 07.01.2015 Tid: 14:41 URL: http://rebeccanordby.blogg.no
Så godt ut!

Postet av: AF

Dato: 07.01.2015 Tid: 16:53 URL: http://www.adrianafleurr.blogg.no
Sunt og godt! :-)

Postet av: Beate Martinsen

Dato: 07.01.2015 Tid: 20:13 URL:
Hallo! Jeg leste på bloggen din her at du har reist i Amsterdam. Kunne du tenke deg å dele dine Amsterdam-anbefalinger med VisitAmsterdam.no gjennom et lite intervju? Send meg en epost! Beste hilsener Beate.

Skriv en ny kommentar

hits