Et lite mattips

Hei♥

For øyeblikket sitter jeg egentlig å regner matte, tok bare en liten pause for å oppdatere. Tenkte at jeg måtte jobbe litt mer effektivt i dag siden jeg sovnet i går og ikke fikk jobbet noen ting i går. Føler jeg har så sykt mye å lære meg før heldagsprøven, så trenger all øvingen jeg kan få. Ellers er jeg i alle fall ferdig med heldags i engelsk nå. Hadde den i dag, og som jeg skrev en annen dag synes jeg egentlig at heldager er litt chill, og i dag er ikke noe unntak. Oppgaven var grei nok, men ble ferdig sånn klokken 11 og vi fikk ikke gå før 12, så lurer på om jeg har failet sykt. Det finner jeg vel ut. 

Hadde egentlig planer om å gi dere en oppskrift på pitapizza, eller kanskje mer mattips, siden det ikke akkurat er så avansert og heller ikke noen bestemte ingredienser. Dere har kanskje hørt om/laget/smakt det før, men hvis ikke anbefaler jeg det, for det er utrolig enkelt og supergodt. 

Det eneste dere gjør er å ta et pitabrød, putter på det dere vil ha og har det i ovnen noen minutter. Hvis pitabrødet er frossent bør det nok stekes litt før dere tar på fyllet, men ellers pleier jeg bare å ta det på med en gang. Her har jeg valgt å ta på salsa, rømme, skinke og ost, men det er jo bare fantasien som setter grenser. Bruker blant annet av og til å blande pesto og rømme istedenfor salsa, noe som også er veldig godt. Istedenfor skinke kan det for eksempel brukes kjøttdeig eller kylling, og hvis dere har andre ting dere liker å ha på pizza funker nok det også helt fint. 

Nå skal jeg tilbake til matten, så vi snakkes♥

Publisert: 06.05.2014 @ 14:47 Kategori: Mat/oppskrifter Kommentarer: 2

2 kommentarer

Postet av: Iselin Renée

Dato: 06.05.2014 Tid: 16:28 URL: http://www.iselinrenee.blogg.no
Det så veldig godt ut :)

Postet av: Nikita <3

Dato: 06.05.2014 Tid: 20:52 URL: http://nbt.blogg.no
Namm :D

Skriv en ny kommentar

hits