Get over it

Hei♥

Først og fremst tenkte jeg bare å vise dere t-skjorten jeg mottok fra Sheinside rett før påskeferien. Innså nettopp at det er sånn 2 uker siden, og jeg har enda ikke vist den. Livet som lat. 

La ikke merke til før etterpå hvor dårlige disse bildene egentlig ble, men det får bare være for jeg har ikke tid til å ta nye. 

Nå er jeg nødt å sitte noen timer med en norsk-tekst vi skal levere i morgen. Får timen på skolen da, og den skal ikke leveres før kvelden, men rekker ikke å jobbe noe med den etter skolen, så da må jeg bli ferdig i løpet av timen. I og med at jeg ikke har begynt enda, og ikke aner hvordan jeg skal begynne, må jeg bare komme i gang. Er litt lignende en oppgave vi hadde en annen gang, og den gikk ikke akkurat så bra, så regner ikke med å få så bra på denne heller haha. Tror bare jeg skal satse litt lavt for å ikke bli skuffet senere. Så ja - tror ikke jeg skal mase om den mer til dere, men heller sette i gang selv. Vi snakkes♥

Publisert: 24.04.2014 @ 18:13 Kategori: Innkjøp Kommentarer: 4

4 kommentarer

Postet av: Linda Taylor

Dato: 24.04.2014 Tid: 18:24 URL: http://lindataylor.blogg.no
Den er litt stilig faktisk :)

Postet av: thefashionablemom

Dato: 24.04.2014 Tid: 18:44 URL: http://thefashionablemom.blogg.no
Fine bilder av deg! Stilig t-shirt

Postet av: juliaamyklebust

Dato: 24.04.2014 Tid: 19:50 URL: http://juliaamyklebust.blogg.no
Utrolig fin topp!

Postet av: Tanja Amanda Höglund Pettersen

Dato: 24.04.2014 Tid: 22:33 URL: http://tanjapettersen.blogg.no
Så utrolig fin!

Hadde forresten satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også :-) Ha en kjempe fin dag videre, vakre deg!

Skriv en ny kommentar

hits