Full kontroll

Hei♥

Ble plutselig en uplanlagt bloggfri dag i går. Dere vet sånne dager der dere egentlig ikke gjør noe spesielt, men plutselig er bare dagen slutt likevel? I går var en sånn dag. Regner med dere overlevde da, haha. Uansett, tenkte å komme med et tips til dere som sliter like mye med å ha kontroll over økonomien deres som jeg gjør. Som jeg skrev på begynnelsen av året, er mitt eneste nyttårsfortsett å spare penger. Det er jeg helt bestemt på å klare, etter at jeg brukte alt for mye penger på mye unødvendig i fjor. Jeg innså ikke hvor mye penger jeg hadde brukt før året faktisk var slutt og jeg hadde brukt alle pengene. Derfor tenker jeg å ha bedre kontoll i år, og jeg har funnet den nesten perfekte appen, Toshl Finance. Finnes sikkert mange andre bra apper der ute, men jeg synes den funker veldig bra for meg. 

Her har jeg lagt inn en utgift og litt av lønnen min. Det eneste negative jeg har funnet til nå er at vi bare kan legge inn en inntekt per måned når du har gratis-versjonen, men det er egentlig ikke noe problem for det er jo bare til å legge tallene sammen selv. Sånn som nå når jeg har fått mer lønn så har jeg bare plusset det på selv. Utgiftene kan du i alle fall ha flere av, vet ikke hvor mange før du må betale, men i alle fall mer enn 1. 

På det første bilde ser du balansen mellom inntektene og utgiftene, sånn at du kan se hvor mye du har brukt i forhold til hva du har tjent, og sånn at du ser hvor mye du har igjen. På det andre bilde viser budsjettet jeg har satt opp. Jeg har satt opp at jeg kan bruke 1000kr denne måneden siden jeg kjøpe litt bursdagsgaver og billetter til Oslo osv. Da ser du hvor mye du har igjen ut i fra budsjettet.

Alt i alt liker jeg veldig godt denne appen, og synes det er gøy hver gang jeg kan skrive inn noe hahah. Helst på inntekter da, heh. Hadde lett betalt for den hvis det var sånn 21kr eller noe, men det er sånn du kan betale så og så mye i måneden, og da synes jeg at det er like greit med gratisversjonen. Er jo egentlig ikke noe spesielt jeg mangler som jeg har lagt merke til. Har ikke brukt den så lenge, men håper jo selvfølgelig at den vil hjelpe meg til å holde kontoll!

Publisert: 12.02.2014 @ 18:22 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits