Superenkel DIY

Hei♥

Kom akkurat hjem fra café med Hanna, Silje-Marie, Yasmin og Grethe. Vi var på Sting, og har ikke vært der før men maten var i alle fall veldig god, og det var kjempekoselig! Nå må jeg vel bruke resten av kvelden på et arbeidskrav i fransk, men tenkte å vise dere en DIY som både er enkel og veldig koselig. Jeg fikk idéen fra VOE sin blogg, og tenkte at jeg ville prøve å lage det selv. Har ikke gjort det noe avansert for jeg foretrekker det litt enkelt i stilen, men dere kan jo selvfølgelig gjøre det sånn dere vil. Okayyyy let's start:

Så, dette er utgangspunktet og resultatet mitt. I dette glasset har jeg planer om å skrive lapper om små og store ting jeg vil huske fra 2014 så kan jeg ta det frem igjen når 2014 er over for å se hva som har skjedd dette året. Jeg gjorde det enkelt med å ta et syltetøyglass vi allerede hadde stående her hjemme, men om dere vil kjøpe et nytt glass som er blankt fra før av, kan dere bare gjøre det også. I så fall kan dere hoppe over det første (og eventuelt det andre) steget. 

Jeg startet med å fjerne det papiret som er rundt, og den enkleste måten å gjøre det på, eller i alle fall måten jeg brukte, er å legge glasset i kokvarmt vann og la det ligge der. Når det har lagt der en stund, tar du det opp og tar på zalo. Jeg brukte både oppvaskkost, sånn skrubb-ting og stålull for å få fjernet limen helt, men du trenger sikkert ikke alle tingene om du ikke har. Fortsett å skrubbe helt til glasset er helt glatt og all limen er borte.

Hvis du ikke vil ha lokket sånn det allerede er, finner du bare litt maling og en malepensel og maler det i den fargen du vil. Jeg brukte hvit akrylmaling siden det var det jeg hadde, og måtte male to strøk for å få det hvitt nok til å dekke. 

Til slutt tok jeg bare en liten papirlapp og skrev "minner♥" på, men her er det jo også selvfølgelig helt opp til dere hva dere vil skrive på. Så er det bare til å klippe den ut i ønsket størrelse og teipe den på glasset. Jeg valgte å knytte et bånd rundt toppen for å bare gjøre litt mer utav det og få et mer gjennomført utseende. 

Når du har gjennomført disse stegene har du et glass som er klart til å fylles opp med minner. Make 2014 a year to remember.

Publisert: 14.01.2014 @ 17:47 Kategori: Anbefalinger/tips Kommentarer: 5

5 kommentarer

Postet av: Martine Fossum

Dato: 14.01.2014 Tid: 17:55 URL: http://naruna.blogg.no
Kjempefin idè!

Postet av: Kajsa Bøyum

Dato: 14.01.2014 Tid: 18:03 URL: http://www.kajsaboyum.blogg.no
Sånn har eg og laga, veldig fin!

Postet av: Maren

Dato: 14.01.2014 Tid: 21:25 URL:
oij wow c00l

jamglæz med papir :0

Postet av: voiceofmartine'

Dato: 14.01.2014 Tid: 21:34 URL: http://voiceofmartine.blogg.no
Det var supersmart! Sånn må jeg lage :-)

Postet av: Vanja Eileen

Dato: 16.01.2014 Tid: 19:43 URL: http://vanjaeileen.blogg.no
så kult ! har noe lignende..

Skriv en ny kommentar

hits